GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργία τεχνικών της τηλεόρασης....

. Από το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε (Ενωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας) . Κηρύσσουμε εικοσιτετράωρη (24ωρη) πρ...

.
Από το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Ε.Τ.Ι.Τ.Β.Ε
(Ενωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας)
.
Κηρύσσουμε εικοσιτετράωρη (24ωρη) προειδοποιητική απεργία σε όλα τα ανταποκριτικά γραφεία των εθνικής εμβέλειας ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008 διεκδικώντας:
1. Την εφαρμογή της παραγράφου ένα (1) του άρθρου εννέα (9) της Σ.Σ.Ε.
2. Την άμεση ανάκληση της απόλυσης του συναδέλφου μας τεχνικού που απολύθηκε πρόσφατα από τον ΑΝΤ1.
3. Να εγκαταλειφθεί κάθε σχέδιο συρρίκνωσης ή διακοπής λειτουργίας των γραφείων που οι εν λόγω τηλεοπτικοί σταθμοί έχουν στην Θεσσαλονίκη.
4. Να σταματήσει η καταπάτηση των πνευματικών μας δικαιωμάτων και η παράνομη πρακτική των τηλεοπτικών σταθμών να ανταλλάσσουν μεταξύ τους, χωρίς την συναίνεσή μας και χωρίς ιδιαίτερη αμοιβή, το οπτικοακουστικό υλικό που δημιουργούμε.
Καλούμε όλους τους τεχνικούς, μέλη μας και μη και ιδιαίτερα αυτούς που εργάζονται με παροχή υπηρεσιών, εξαντλητικά ωράρια και χαμηλές αμοιβές, να συμμετάσχουν μαζικά και ενωτικά στην απεργία μας.
-----------------------------------

15 σχόλια

  1. "4. Να σταματήσει η καταπάτηση των πνευματικών μας δικαιωμάτων και η παράνομη πρακτική των τηλεοπτικών σταθμών να ανταλλάσσουν μεταξύ τους, χωρίς την συναίνεσή μας και χωρίς ιδιαίτερη αμοιβή, το οπτικοακουστικό υλικό που δημιουργούμε."

    Αυτό δεν το καταλαβαίνω.

    Για να διεκδικηθούν δικαιώματα επί του παραγόμενου έργου θα πρέπει να υπάρχει σύμβαση εργασίας μεταξύ Ελεύθερου Επαγγελματία και Ιδιωτικής Επιχείρησης και να υπάρχουν σαφείς όροι στη σύμβαση που να προσδιορίζουν ποιοι και με ποια μορφή μπορούν να εκμεταλλευθούν τα παραγόμενα από την εργασία. Διαφορετικά δεν υφίστανται αυτά περί της καταπάτησης των πνευματικών δικαιωμάτων.

    Κάνω λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΛΟΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΟΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να κλεισουνε για παντα οι αχρειοι.
    Τα παπαγαλακια του διεθνους σιωνισμου και οι νεωτεροι εφιαλτες της Πατριδας μας. Να πανε στο διαολο.

    Μιτσους-Κιτσους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρητορική ερώτηση: έχετε τη συναίνεση των δημιουργών όταν χρησιμοποιείτε φωτογραφίες στα blogs σας;

    Κάθε χρήση, κερδοσκοπική ή μη, απαιτεί έγγραφη άδεια από τον δημιουργό. Το λέω για να μην κρυφτείτε πίσω από το γελοίο επιχείρημα ότι δε βγάζετε λεφτά από τα blogs...

    Μιλάτε για νομιμότητα, μιλάτε για δικαιοσύνη. Λοιπόν, ξεκινήστε από τους εαυτούς σας και τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

    Δε γίνεται και η πίτα να είναι ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΛΑΚΑ ΜΙΤΣΟΥΣ ΚΙΤΣΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στον/ην 5.51μμ

    Η γμωμη μου ειναι, οτι εισαστε ολοι το ιδιο συναφι χωρις καμμια απολυτως διακριση, στα Ελληνικα ΜΜΕ. Ιδιοκτητες, εκδοτες, καναλαρχες, δημοσιογραφοι, ψευτες, ρουφιανοι, απολογητες των Δημητραδων, Βαλλιανατων,των Βρυξελλων κλπ., κλπ., μα πανω απ ολα ειστε προδοτες του Ελληνισμου.
    Αν νομιση κανεις, οτι εσεις ΟΛΟΙ των ΜΜΕ δεν εχετε να κανετε απολυτως τιποτα με την σημερινη κατασταση που επικρατει στην Χωρα μας, ειναι μαλλον για δεσιμο. Οσο για τους τεχνικους κλπ., κι αυτοι ειναι ηθικοι αυτουργοι στο εγκλημα που γινεται σε καθημερινη βαση. Αν θελετε να ταισετε τις οικογενειες σας πεταχτε τις καμερες, τα καλωδια τα κομπιουτερς και τα κατσαβιδια και πηγαινετε να βρητε και να κανετε αλλες δουλειες, για ναχετε και την συνειδηση σας ησυχη.
    Νομιζω οτι θαταν πολυ πιο αξιοπρεπες νασαστε λουστροι στην Ομονοια παρα να τρεχετε απο πισω και να φωτογραφιζετε τις
    καθως πρεπει αισχρο-πουτανες, αισχρο-πουστηδες και λοιπους ανωμαλους σωματικα και ψυχικα (συμπεριλαμβανομενων και των αισχρων μεσα κι εξω απ τη Βουλη))για να μας προσφερετε αναγουλα σε καθημερινη βαση, αλλα και την ιδια στιγμη να αποπροσανατολιζετε τον κοσμο απ τα καυτα προβληματα που τον αφορουν.
    (Σαν να νοιαζη το κοσμο που τσιμπουκωθηκε ο ενας κι η αλλη χθες το βραδυ).
    Νομιζετε οτι δεν φερετε ευθυνη;
    Εισαστε οι τσιλιαδοροι του συστηματος αγαπητοι.

    Παραιτηθειτε.



    Μιτσους-Κιτσους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΙΤΣΟΥΣ ΚΙΤΣΟΥΣ Η ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10:31 μμ
    Δουλευω για τον Δημο Αθηναιων την τελευταια οχταετια. Μ' αλλα λογια ειμαι σκουπιδιαρης, αλλα διατηρω τα χερια μου και την ψυχη μου παντα καθαρα.

    Μιτσους-Κιτσους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. MITΣΟΥΣ ΚΙΤΣΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση