GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκκληση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας...

. Γράφει ο Tamis Stavros http://tamgr.blogspot.com . Σεβαστε και Αγαπητέ μας Κύριε Πρόεδρε Σαν τον Ανωτατο ρυθμιστη του πολιτεύματος μας απε...

.
Γράφει ο Tamis Stavros
http://tamgr.blogspot.com
.
Σεβαστε και Αγαπητέ μας Κύριε Πρόεδρε Σαν τον Ανωτατο ρυθμιστη του πολιτεύματος μας απευθυνομαι προς εσας για να εκθεσω τις ακολουθες σκεψεις μου:
Είμαι κατα των διακρισεων, φυλετικων η θρησκευτικων η εθνικων, αλλα όχι κατα των ΑΡΡΩΣΤΩΝ και ΑΦΥΣΙΚΩΝ επιλεγμενων τοιουτων! Οταν ενα σωμα εχει μια αρρωστεια, γινεται η καταλληλη θεραπεια ή εγχειρηση και ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ για να μεινει το υπολοιπο σώμα υγιές.
Κύριε Πρόεδρε: Μια τετοια ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ. Επικαλουμενος την ιδιοτητα του Ελληνα Πολιτη προτεινω να βρεθει ένας τοπος, ας πουμε το νησι Τηλος που ειναι και επίκαιρο λόγω του οψιμου καρναβαλιου που γιορταστηκε προσφατα εκει και να κτιστουν εκει διαμερισματα τυπου Εργατικης Εστιας που να δοθουν δωρεαν σε ομοφυλοφιλους που θα πανε να μεινουν εκεί, ώστε και εκεινοι να μπορουν να ζησουν την ανωμαλια τους αλλα και εμεις οι υπόλοιποι να γλυτώσουμε απο την παρουσια τους αναμεσα μας.
Και αν οι ομο.... ειναι πολλοι και δεν χωρανε εκει να βρεθουν και αλλοι τοποι συγκεντρωσης τους, ΜΑΚΡΥΑ απο την υπολοιπη κοινωνια.Δεν ειμαστε υποχρεωμενοι να ζουμε και να κινουμαστε αναμεσα σε αρουραιους και κατσαριδες, αυτα εχει πιστεύω ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ να τα καθαρισει όσο περναει απο το χέρι της....
-----------------------------------------------------

38 σχόλια


  1. !!!!!

    Μα καλά, πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ είσαι ρε φασιστόμουτρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει και η λύση να ξανανοίξουμε το Άουσβιτς φίλε ή το Νταχάου! Ποιο προτιμάς;
    Μεγάλη πρεμούρα έχει πιάσει τελικά τους straight!!!!Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ??ΕΣΥ ΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΙΕΠΡΕΠΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναρωτιεμαι ποσο χρονων εισαι
    Δεν εχεις καταλαβει καθολου βασικες εννοιες που χαρακτηριζουν το περιβαλον των ζωων μας σε αυτη την χωρα αλλα και στην Ευρωπαικη Ενωση.
    Δεν εχεις καταλαβει καθολου τί σημαινει
    Συνταγματικα δικαιωματα,Ισονομια κτλ κτλ...
    Που ζεις ρε κανιβαλε σε καμια σπηλια
    Μαθε πρωτα καποιες βασικες εννοιες και μετα μαθε τις αρμοδιοτητες του προεδρου και μετα στειλε γραμμα στον προεδρο της Δημοκρατιας γιατι αλλιως κινδυνευεις να σε στειλει ο ιδιος στην φυλακη..με ολα αυτα που του λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βάσει στοιχείων του Ο.Η.Ε. υπολογίζεται ότι το 10,35% των κατοίκων του πλανήτη μας είναι ομοφυλόφιλοι . Το μεγαλύτερο ποσοστό είναι σε κάποιες Ασιατικές χώρες .
    Δεν γράφω ονόματα .
    Καλό είναι να υπάρχουν νομοθετικές ρυθμίσεις και εφόσον δεν προκαλούν με την ‘’ιδιαίτερη ‘’ συμπεριφορά τους , εμείς δεν πρέπει να τους φερόμαστε ρατσιστικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ,ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΕΧΡΑΣΘΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΟΣ.ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΣΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ,ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΩΣ ΙΣΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΩΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ.

    ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποσο μαλακας εισαι ρε tamis;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tamis, ftiakse prwta th Dhmokratia sthn Ellada kai meta na vgeis kai na mas peis ti elege o Isokraths!!!
    Amolate ena arxaio keimeno gia na kalypsete th malakia pou sas dernei.
    Amorfwtoi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ Καψάμπελη τι φασιστικά δημοσιεύματα είναι αυτά?Παράρτημα τησ χρυσής αυγής το έκανες το πρεσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 8¨57 ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΜΥΝΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΕΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ Ο ΙΣΟΚΡΑΤΗΣ? ΥΠΟΚΡΙΤΗ ΜΑΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Re TAMIS den pas na gamitheis ARXIFASISTA oust nostalge ton SS kai tis Gestapo
    Ase ton Papaoulia ysixo siga min o proedros asxolithei me ton poios gamaei poion kai an eine ETERO i HOMO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Akoma kai o Prwktodoulos ,i prwti sykia , eihe to thrassos na milaei gia koussouri !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σας ΠΟΝ ΕΣΕ ΜΟΥΝΑΚΙΑ
    ΤΟ ΑΡΘΡΟ, Ε;;


    ΚΟΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πάρα πολλοί από αυτούς που ωρύωνται για αυτούς τους γάμους είναι οι ίδιοι ομοφιλόφιλοι που -δυστυχώς για αυτούς τους ίδιους- φοβούνται να το ομολογήσουν. Και οι οποίοι βλέποντας την κοινωνία να αρχίζει σιγά σιγά να βλέπει τους ομοίους τους σαν κάτι το φυσιολογικό ζηλεύουν αφάνταστα. Διοτι οι ενώ μεν οι φανεροί απολαμβάνουν όλο και περισσότερες ελευθερίες, οι ίδιοι καταπιέζονται ακόμα περισσότερο με τις κρυφές τους επιθυμίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάρα πολλοί από αυτούς που ωρύωνται για αυτούς τους γάμους είναι οι ίδιοι ομοφιλόφιλοι που -δυστυχώς για αυτούς τους ίδιους- φοβούνται να το ομολογήσουν. Και οι οποίοι βλέποντας την κοινωνία να αρχίζει σιγά σιγά να βλέπει τους ομοίους τους σαν κάτι το φυσιολογικό ζηλεύουν αφάνταστα. Διοτι οι ενώ μεν οι φανεροί απολαμβάνουν όλο και περισσότερες ελευθερίες, οι ίδιοι καταπιέζονται ακόμα περισσότερο με τις κρυφές τους επιθυμίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Pros ton 10:43

    An eisai o Tamis, h epistimi shkwnei ta xeria psila.

    An eisai yposthrikths toy Tamis shkwnouyme emeis ta xeria psila kai se faskelwnoume!!!

    Mono gia faskela eisai
    NOUMERO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δύο κατηγορίες ανθρώπων αφορά το θέμα αυτό, τους φανερούς ομοφυλόφυλους που φωνάζουν για τα δικαιώματά τους, και τους κρυφούς ομοφυλόφυλους που φωνάζουν αντίθετα θέλοντας να κρυψουν πιό πολύ την ομοφυλοφυλια τους που τη θεωρουν πρόβλημά τους. Τους υπόλοιπους το θέμα μας αφήνει παγερά αδιάφορους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Diafwnw me tis akraies apopseis kai twn 2 plevrwn an kai tha eprepe na mporousate na katalavete oti sthn ousia apoteloun favlo kyklo : O akraios fileleftherismos anapofeukta tha odigisei se nea ausvits kai auta me ti seira tous se nees e3arseis fileleftherismou. Kammia koinwnia kai kammia epoxh den mporei na ante3ei thn ek vathrwn allagh apo th mia mera sthn allh. Prosopika eimai yper twn dikaiomatwn twn omofylofilwn oson afora tis prosopikes eleutheries kai kata kathe morfis koinwnikou ratsismou alla oxi kai yper ths parwdias ths thlou pou kalws h kakws egine gia ta mme. Oi nomikes enwseis (kai oxi 'gamoi") twn omofylofilwn tha prepei na thesmopoiithoun mesa apo tis apodektes nomikes kai koinwnikes praktikes kai oxi vash twn keleusmatwn twn thleoptikwn parathyrwn . Sto mono sto opoio tha imoun diatetheimenos na antistathw sthenara epi tou olou thematos einai mia pithani apopeira nomimopoiisis ths yiothesias paidiwn apo tetoia zeugaria. Nai , se kathe ATOMIKH eleutheria , OXI se oiadipote apopeira ekfylismou tou anthrwpinou genous .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ν αγιασει το στομα σου ανθρωπε μου...να μας δωσουν τα διαμερισματα στην Τηλο και ενα επιδομα (μιας κι ειμαστε αρρωστοι )για να ζουμε!Αντε γιατι κουραστηκα να δουλευω και η Πετραλια θα με κραταει μεχρι τα 70!Αξιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΝΟΧΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λάθος! Πως δεν σκεφτήκατε την Αγία Ελένη , όπου εξορίστηκε και ο Μεγας Ναπολέων; Στη μέση του Ωκεανού!..
    Αν και στην Ανταρκτική, θα είχαν και τη σχετική δροσιά τους, καύσωνες που έρχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 12.11

    Επειδή φαίνεσαι λογικός και μετριοπαθής άνθρωπος, θέλω να επισημάνω ένα πράγμα:
    Τα ανθρώπινα δικαιώματα ΔΕΝ αποτελούν αντικείμενο συζήτησης υπό την μορφή της διαπραγμάτευσης τους.
    Και για να μην βιαστείς για συμπεράσματα, μπορεί ακόμα κι εμένα που έχω ζήσει εκτός Ελλάδας να με ξενίζει και ίσως να μου ξινίζει η εικόνα, αλλά αυτό που με εξοργίζει πραγματικά είναι ότι φτάσαμε να το παζαρεύουμε εδώ μέσα.

    Ε, ΟΧΙ λοιπόν! Μου ξινίζει ή όχι, είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ τους.
    Τελεία και παύλα.
    Δεν παζαρεύονται τα ανθρώπινα δικαιώματα.


    ...και άσε τους Χατζηπαπάρες να μιλάνε για "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια", το κόμμα τους δεν το βλέπουν!
    Που νομίζεις ότι θα είναι αυτοί μετά τις εκλογές; Σε ποια χώρα θα πάνε και δεν θα γελάνε ΟΛΟΙ πίσω από την πλάτη τους; Ποιος σοβαρός άνθρωπος θα μαθαίνει για τις ενέργειες του Σανιδά στο μέλλον, και δεν θα προικίζεται αυθορμήτως με ένα φαρδύ και long lasting χαμόγελο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. βλεπω οτι η κουτοπονηρια των ομοφυλοφιλων συνεχιζεται
    προσπαθουν να μας πεισιυν οτι ειμαστε ολοι κρυφοαδερφες για να ισοπεδωθουμε ολοι και να μην εχουν κομπλεξ κατωτεροτητας
    εγω ευχομαι σε οσους τους υποστηριζουν στις μεν γυναικες να μην βρισκουν φυσιολογικο αντρα γυρω τους και στους αντρες να πεφτουν συνεχεια πανω σε λεσβιες
    ειναι η καλυτερη τιμωρια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
    ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ .

    ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.

    ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Allos paparas o 11.43
    diladi osoi exoume antithetoi gnomoi me aftin pou theoreitai eseis Xristianiki-Elliniki kai oti alli paparia sxetika me tous gamous eimaste i adeldes i kryfes adelfes?
    Andrakla gia pes mas posa paidia exeis kanei me tin kyra ? dioti ama den exeis mporo na sou doso ego merika apo ta dika mou pou me theoreis faneri i kryfi adelfi epeidi exo antitheti gnomi me sena
    Xipna malaka to provlima mas den eine o gamos ton HOMO alla to mpourdelo pou exei katantisi aftos o topos me tous malakes pou ton kyvernane kai se exoune kanei kai esena poustrako apo t aggouria pou sou xonoun kathe mera pare merika AKRIVEIA-ANERGEIA-ANASFALEIA-KLEPSIMO APO TA DIMOSIA TAMEIA-ANAXIOKRATEIA-APOXAVNOSI ME TA MME-PARAPAIDEIA ama theleis kai alla exoume
    tora mporeis mazi me ton allo ton ARXIMALAKA TON TAMIS na theoreis ton eafto sou FYSIOLOGIKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Kala re Kapsebeli, aftes tis apospis ipostirizeis kai tis anevazeis?

    Oso gia ton Xitlerako pou ipostirizeis tou euxomai na pernaei kala otan ton gamane oi ΠΑΠΑΔΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΦΙΛΕ TAMIS,

    ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ....ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟ... ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΣ ΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χα χα.... να σαι καλα ρε μεγαλε.... γελασαμε και σημερα!

    Θε μου ποοοοοοοοσο γελοιοι καραγκιοζηδες υπαρχουν πια σε αυτον τον τοπο, ποσο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. αρρωστο ειναι το μυαλο σου ΑΝΤΡΑΚΛΑ, φυσικε και υγειη ηλιθιε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. καλά τωρα φάτην, και θες δε θες στην πατρίδα σου γίνονται γάμοι ομόφυλων και σύντομα έρχεται και η αποποινικοποίηση της κάνναβης έτσι για νά ξέρεις να στεναχωριέσαι απο τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τάμη δεν ξέρω γιατί, αλλά βλέποντας αυτό σου το μένος μου έρχεται στο νου ένα τραγουδάκι: "στο βάθος το ζηλεύουμε αυτό που ρεζιλεύουμε ..." και ο νοών, νοείτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. 5 Ιούνιος 2008 9:12 πμ

    Telika μηπως εισαι σχιζοφρε νης;

    Ουτε με τον ΤΑΜΙΣ συμφωνεις
    ουτε με εκεινο που θεωρει ολους
    ομοφυλοφιλους φανερους ή κρυφους!
    Τελικα ε σ υ ΤΙ πιστεύεις;

    Οσο για τα παιδια και τα ΚΟΥΝΕΛΙΑ κανουν πολλα!


    Βλάκα, ε βλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Akoma kai o Prwktodoulos ,i prwti sykia , eihe to thrassos na milaei gia koussouri !!!!!

    4 Ιούνιος 2008 10:31 μμ

    Γιατι το γραφεις αυτο;
    Το άκουσες καπου;
    ή Εχεις στοιχεια;!

    ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 9.12 pistevo oti eise MALAKAS oso kai ta Kounelia (mias kai to anaferis eironika)
    Esy den mas eipes omos ti eise
    Faneri i Kryfi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Once the major account profiling has been completed, the sales lead generation process begins. [url=http://www.fillerobe.com]canada goose jackets[/url] Here we go!. [url=http://www.hollistercostores.co.uk]hollister uk[/url] Mkulsziwj
    [url=http://www.jacketstorontoonsale.com]canada goose womens jackets[/url] Sblojxrbf http://www.louboutinstoreuk.co.uk ctbujhtha [url=http://www.cheapcanadagooseparkas.ca]canada goose[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση