GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο "νόμος" και η φύση...

. Από το tolimeri.blogspot.com . Αδερφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια! Τελικά έγινε και αυτό , μια και βρέθηκε αιρετός άρχοντας, ο ...

.
Από το tolimeri.blogspot.com
.
Αδερφές και παλικάρια γίναμε μαλλιά κουβάρια! Τελικά έγινε και αυτό , μια και βρέθηκε αιρετός άρχοντας, ο Δήμαρχος ΤΗΛΟΥ, που εφάρμοσε τον «νόμο», την διοικητική πράξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Συμπέρασμα: Ο «Νόμος» καταργεί την φύση!
Σεβαστή η διαφορετικότητα ανθρώπων που επιλέγουν γιατί τους ταιριάζει να ζήσουν ως ομόφυλοι. Όμως αποτελεί κατά την άποψη μου προκλητικότητα ο ισχυρισμός των εκπροσώπων τους ,και μάλιστα δημόσια, να δηλώνουν ότι τέλεσαν «γάμο» δύο ομόφυλοι. Η νομική ισχύς του Γάμου ορίζεται ως η νόμιμη ένωση και συμβίωση ενός άντρα και μιας γυναίκας αν ντε και καλά πρέπει να δικαιολογήσουμε την άλλη άποψη, όμως το θέμα δεν είναι αυτό…. και ετυμολογικά η λέξη Γάμος αναφέρεται στην ΦΥΣΗ η οποία δεν αλλάζει δεν γίνεται να αλλάξει…
------------------------

35 σχόλια

  1. Αντε με το καλό και οι λεύτερες να ζήσουν και το ερωτά τους

    Υ.Γ. Καλούς απογόνους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως λέγετε ο Πούστης που παντρεύτηκε στην Τήλο;

    ΠουσΤήλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε με λεςμ φίλε, για ποια φύση μιλάς;;;ξέρεις από φύση;;;Δες όλα τα ζώα, ανθρώπους σκύλους έντομα κλπ και θα δεις ότι υπάρχουν ομοφυλόφιλες πρακτικές...Καλά μόνο θρησκευτικά κάνατε στο σχολείο;;;;;Εν τω μεταξύ εγώ ετεροφυλόφιλος είμαι, για τους ρατσιστές μουτζαχεντίν αμφιβάλω:Κατά τον Φρόυντ και άλλους-όσοι ξέρουν από ψυχιατρική-ο φασισμός=ο άτεγκτος, πρωκτικός, ψυχαναγκαστικός χαρακτήρας είναι μορφή κρυφής ομοφυλοφιλίας. Εξού και τα όργια που κάναν και στο ναζιστικό κόμμα τα υψηλά πρωκτικά στελέχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμπέρασμα: Ο «Νόμος» καταργεί την φύση!
    Γράφει ο συντάκτης, σαν να λέει κάτι εξαιρετικά σπάνιο.

    Σύνελθε φίλε.
    Αυτός είναι ο κανόνας.

    Ολοι οι νόμοι καταργούν την φύση.

    Αρχής γενομένης από την διαχείριση της ίδιας της φύσης.
    Το χωράφι αυτό είναι δικό μου, αυτό είναι δικό σου και πάει λέγοντας.
    Αυτή η γυναίκα είναι δική σου και όχι δική μου.
    Αυτό το κομμάτι ψωμί, αυτά τα χρήματα, αυτή η αμοιβή και πάει λέγοντας.

    Ετσι είναι φίλε.
    Ο νόμος έρχεται κάθε φορά και αλλάζει την φύση.

    Ού μοιχεύσεις λέει ο Μωυσής.
    Γιατί; Μα επειδή η φύση δεν έχει τέτοιο πρόβλημα.
    Να μην επιτρέπεται η συμβίωση μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου έλεγε παλιά ο νόμος.
    Από το 52 άλλαξε και επιτρέπεται, πλέον.
    Αν είχες κάνει ποτέ φοιτητής ή στρατιώτης, θα ήξερες ότι η συμβίωση με άτομα του ιδίου φύλου, ανεξάρτητα αν έχουν ή όχι σεξουαλικές σχέσεις, είναι ο κανόνας.

    Χαλάρωσε λοιπόν. Δεν έπαθε κάτι ούτε η φύση ούτε ο νόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. tolimeri,

    ποια από τις δυο υποστάσεις σου, ποιος σχιζοειδής χαρακτήρας σου τα έγραψε όλα αυτά; Ο Τόλης ή η Μαίρη;

    Αφήστε ρε τους ομοφυλόφιλους να κάνουν αυτό που δικαιούνται αφού δεν σας ενοχλούν και κοιτάξτε λίγο τα ουσιώδη που έχετε ανάγει την πορδή σε επιστήμη!

    Τυριά! Βλάχοι! Ζαγάρια!
    Αμάν πια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α,Α,Α, ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!! ΚΟΝΤΟΛΟΓΗΣ ΑΝΑΓΕΤΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΤΕΛΟΥΝΤΕΣ ΟΜΑΛΟ ΒΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ Ε; ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΕΩ. ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΡΙΨΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΠΙΑ. ΕΛΕΟΣ!!http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ με την αρχική ανάρτηση. Και να προσθέσω πως ισότητα δε σημαίνει και ισοπέδωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΗΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ

    ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ,
    ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΚΕΡΑΤΑΔΩΝ , ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ
    ΤΗΣ GAY ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ .

    Ο ιδρυτής , πραγματικά μεγάλη προσωπικότητα και μεγάλος πολιτικός,
    ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου , είναι κοινό μυστικό ότι υπήρξε
    πολύ ενεργά σεξουαλικώς , πολλές γυναίκες περάσανε από το κρεβάτι του.
    Είναι επίσης γνωστόν ότι ο Ανδρέας προκειμένου να γαμήσει αυτή που
    γουστάριζε , ούτε σκεφτότανε αν ήτανε γυναίκα φίλου , συντρόφου ή και
    συναγωνιστού.
    Είναι γνωστή η ρήση του Κουτσόγιωργα , φίλος-φίλος ο Ανδρέας , αλλά εγώ την Αλίκη δεν την αφήνω να πάει μόνη της στο Καστρί.
    Ο Κουτσόγιωργας όμως ήτανε σχεδόν ο μοναδικός σύντροφος που κρατούσε την γυναίκα του μακριά από το κρεβάτι του Αρχηγού , όλοι ή σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι πέφτανε για ύπνο και ξυπνάγανε με τη κρυφή ελπίδα , μπάς και η γυναίκα τους γυαλίσει στο μάτι του Αρχηγού.
    Και εδώ που τα λέμε μεταξύ μας φίλοι bloggers , ο Ανδρέας που να βρει τη δικιά μου η τη δικιά σας γυναίκα να την πηδήξει , και αν έχουμε να κάνουμε και με νεώτερους , ποιανού την μάνα μπορούσε να βρει ???
    Λοιπόν όταν αναφερόμεθα στις γυναίκες ή στις μανάδες που στρίμωχνε ο
    Αείμνηστος , εξ ορισμού αναφερόμεθα στις γυναίκες και στις μανάδες των πράσινων κερατάδων.
    ‘Έτσι το ΠΑΣΟΚ , επάξια και δίχως καμία αμφισβήτηση πήρε τον τίτλο
    του μοναδικού εν Ευρώπη κόμματος των κερατάδων.
    Ήλθε το πλήρωμα του χρόνου όμως , ο Ανδρέας στην αρχή αρρώστησε και μετά το 1996 μας άφησε , και έτσι αυτός ο τιμητικός τίτλος άρχισε να ξεθωριάζει και να ξεχνιέται σιγά σιγά, καθότι η αλήθεια είναι ότι οι διάδοχοι του Ανδρέα δεν επέδειξαν παρόμοια συμπεριφορά.
    Το ΠΑΣΟΚ όμως και αφ εαυτού του αλλά και στριμωγμένο από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον διπλό κλώνο Χότζα + Τσαουσέσκου , τον πολύ κύριο Τσίπρα , δεν μπορούσε να αφήσει αυτήν την αηδία , αυτό το σίχαμα , γάμος μεταξύ ανδρών να του γλιστρήσει από τα χέρια ,και έτσι έβαλε το στέλεχος του τον Δήμαρχο Τήλου , Τάσο ? Τασούλα ? Αλιφέρη, ειλικρι-νά δεν ξέρω , να τελέσει τα πρώτα «μυστήρια» .
    Συντονιστής και επιτόπου trouble shouter , σταλμένος απ ευθείας από τον ΓΑΠ , ο τέως σύμβουλος του Παιδείας, ο πολύς και γνωστός ως η πράσινη νυφούλα , Γρηγόρης Βαλιανάτος.
    ‘Έτσι γίνονται οι πολιτικές μεταλλάξεις.
    Τώρα και ένα μήνυμα προς τους συμπολίτες , φίλους του ΠΑΣΟΚ.
    Σύντροφοι φροντίστε τα παιδιά σας και ειδικά τα αγόρια , να εμπεδώσουν ότι μεγαλώνοντας θα έχουν δύο επιλογές, να παντρευτούν γυναίκα αλλά και άνδρα, αυτό δε το δεύτερο, ως γνήσιοι ΠΑΣΟΚΟΙ που είσαστε θα σας κάνει και περήφανους.





    Ο ΡΑΓΚΑΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tι μπούρδα ήταν αυτή τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual#Homosexual_behavior_in_animals

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΚΕΥ ΠΡΑΙΝΤ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ.Είναιικαίωμα και των γκέυνα παίρνουν το επίδομα γάμου οπώς και οι στρέιτ.Να καταλάβουν και οι γκέυ τα ωφελήματα του γάμου μουρμούρα γκρίνια παντόφλα που ήσουνα τι έκανες φέρε το μισθό σου σεξ μια φορα το τρίμηνο κτλ κτλ.Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα.Δε μπορεί οι γκέυ απλά να συζούνε και όποτε γουστάρουνε να αλλάζουνε γκόμενο.Να πληρώσουνε και αυτοί δικηγόρους για τα διαζύγια και να σέρνουνε τα υιοθετημένα παιδιά τους στα δικαστήρια για να διαλέξουνε με ποιο θα μείνουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. H δημοκρατια και η ελευθερια εχουν ορια. Δεν μπορει να ισοπεδωνονται τα παντα εν ονοματι της "ισοτητας" . Ο γαμος ειναι θεσμος παναρχαιος απο υπαρξεως του ανθρωπου. Και παντα ηταν μεταξυ ανδρος και γυναικος. Και οι αρχαιοι ελληνες ηταν συχνα ομοφυλοφιλοι και ηταν διαδεδομενες οι ερωτικες σχεσεις αναμεσα σε ανδρες αλλα οχι οι γαμοι. Ελεος δεν μπορουν παναρχαιοι θεσμοι να ξευτιλιζονται εν ονοματι της διαφορετικοτητας. Υπαρχει και το δικαιωμα που εχει ενας λαος να διατηρησει ζωντανη την παραδοση του ,τις αρχες του, τα ηθη και τα εθιμα του. Αρκει το συμφωνο ελευθερης διαβιωσης για να διασφαλισει τα δικαιωματα των ομοφυλοφιλων. Ο γαμος τι χρειαζεται ? Και κατι ακομα ,το επομενο βημα πιο θα ειναι ? Η υιοθετηση παιδιων? Γιατι αν αυτο ειναι το ζητουμενο τοτε κακως δεν αντιδρουμε οι υπολοιποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε θράσος οι ανώμαλοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι οποίος είναι αντίθετος στην φύση είναι και προοδευτικός . Τελικά είστε πολύ επικίνδυνοι το διεστραμμένο μυαλό σας σήμερα παντρεύει το μήτσο με το σωτο, αύριο τον κωτσο με τον αζορ και μεθαύριο θα βάλετε χέρι σε παιδιά . Ρε πηγαίνετε στον αγύριστο . Πέντε ανώμαλοι με αρχηγό ένα δήμαρχο για λίγα ευρω ξεφτιλίσατε ένα νησί..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Pali enas amorfotos pou dimosievei malakies. Diavase ena vivlio koinonikis anthropologias, file. Gamos den iparxei sti fisi. Iparxoun tosoi gamoi kai mi-gamoi oses einai kai oi koultoures pou dimiourgise o homo sapiens sapiens. Ena nomiko thema einai pou paei enantia sti fisi kai allazei apo koinonia se koinonia.

    Anomalies einai dio sti fisi: i agamia ton klirikon kai i (ipokritiki) monogamia ton ithikologon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Koinoniologika mexri ton 20 aiona o gamos stis perissoteres koinonies itan simaxia anamesa se dio soia. O andras kai i ginaika oute pou metragan. Gi afto kai den tous rotousan.

    Apo ti stigmi pou o gamos ginetai prosopiki epilogi ton endiaferomenon einai anapofefkto kai na erthei kapote ki o gamos ton omofilofilon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φασίστες, ρατσιστες, που δε σέβεστε άνθρωπο και το δικαιώμα του στη ζώη!! ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ? ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΖΩΑ , ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ KAI ΒΑΡΑΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΣΑΣ..
    Να πάτε να ζήσετε στην Τεχεράνη ζώα..που αν γεννούσατε παιδί gay θα το πνίγατε στα σκατά σας με τα ίδια σας τα χέρια...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εμείς θυμάμαι τις λέγαμε αδελφές,
    και μάλιστα Τελειωμένες !

    ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΕΣ.

    Επειδή δεν υπάρχει νησί Τελειος
    αυτοί βρήκαν το ποιό κοντινό

    ΤΗΛΟΣ !

    Αντε και να τους χαίρεται ο Δήμαρχος, που μάλλον τελειωμένος
    μου φαίνεται, κατα που τον είδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δύο κατηγορίες ανθρώπων αφορά το θέμα αυτό, τους φανερούς ομοφυλόφυλους που φωνάζουν για τα δικαιώματά τους, και τους κρυφούς ομοφυλόφυλους που φωνάζουν αντίθετα θέλοντας να κρυψουν πιό πολύ την ομοφυλοφυλια τους που τη θεωρουν πρόβλημά τους. Τους υπόλοιπους το θέμα μας αφήνει παγερά αδιάφορους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. o νομος δεν εχει καμια σχεση με τη φυση . ο γαμος ειναι μια τυπικη γραφειοκρατικη διαδικασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δηλαδή ρε παλιφασίστες μαλακοκάυληδες αν ένας δηλωμένος ομοφυλόφιλος παντρευτεί μιά δηλωμένη λεσβία δεν έχετε πρόβλημα, ενώ τώρα είναι ανωμαλία..
    Αν ο γάμος έχει μοναδικό σκοπό την τεκνοποίηση τότε σε όσα ζευγάρια δεν τεκνοποιούν να ακυρώνεται ο γάμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προς ανωνυμο 10 44 Ο γαμος ειναι εναντια στην φυση. ...
    Λες ανοητα πραγματα συσχετιζεις ασχετα και ασυνδετα πραγματα.
    Ποιος ειπε οτι ο γαμος ειναι μερος της φυσης του ανθρωπου?? Γαμος ειναι θεσμος και σαν θεσμος ειναι δημιουργημα του ανθρωπου.Οπως και η δικαιοσυνη ειναι δημιουργημα του ανθρωπου ,οπως και η επιστημες ειναι δημιουργημα του ανθρωπου οπως και το συνταγμα ειναι δημιουργημα του ανθρωπου. ΤΙΠΟΤΑ απο ολα αυτα δεν υπηρχαν εμφυτα στον ανθρωπο αλλα δημιουργηθηκαν ως αναγκη του ανθρωπου να επιβιωσει, να οργανωθει σε κοινωνιες και να προοδευσει.Αυτα μας ξεχωριζουν απο τα ζωα .(στα οποια υπαρχει μονο η παρορμηση το ,ενστικτο) ΔΕΝ ειναι ενα νομικο θεμα οπως νομιζεις που παει εναντια στην φυση του ανθρωπου. Ειναι ενας θεσμος παναρχαιος απο τους πρωτους που υπηρξαν . Εσυ μιλας θεωρωντας τον ανθρωπο σαν ζωο που υπακουει μονο στα ενστικτα ,οποτε ο γαμος σαφως ειναι ξενος στην φυση του. Εγω σου μιλαω θεωρωντας τον ανθρωπο οχι μονο ως προιον της αρχεγονης φυσης του (του ενστικτου του)αλλα και ως αποτελεσμα της κουλτουρας, των πολιτισμικων διεργασιων που τον διαμορφωσαν,τον βοηθησαν να εξελιχτει και τον οργανωσαν σε κοινωνιες.Με την ιδια λογικη και η πατριδα ειναι εξω απο την φυση του ανθρωπου . Να την καταργησουμε λοιπον??
    Λοιπον εκτος απο βιβλιο κοινωνικης ανθρωπολογιας διαβασε και κανα βιβλιο ιστοριας,μελετησε τα πρωιμα και αρχικα σταδια οργανωσης κοινωνιων και υστερα κανε τον εξυπνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αρες-αρες-αρες, ζήτω οι πουστάρες.
    Απίστευτες λουνγρο-φιλοσοφίες γράφονται από τις δεσποινίδες που έχουν κάτι κρεματζούλια ανάμεσα στα ποδαράκια τους.
    Για τον πουστο-δήμαρχο (δεν είναι βρισιά, απλά χαρακτηρίζεται έτσι ως δήμαρχος των πούστηδων, εξά λλου η ιδιότητα του ''πούστη'' είναι πλέον ..θεμιτή) προτείνω να του στείλουμε ως αναμνηστικό του "πουστο-γάμου'',μερικά ροζ κυλοτάκια. Επίσης τα ρόζ κυλοτάκια, μπορούν ν΄ αποτελέσουν και το έμβλημα της πουστο-τοπικής πουστο-αυτοδιοίκησης της Τήλου, αλλά επίσης και το διακριτικό σήμα του πουστο-συνδυασμού που ηγείται ο σεβαστός κύριος Πουστο-δήμαρχος.
    Θα ήθελα να μάθω βέβαι, τι θέσει έχει πάρει στό ζήτημα η πουστο-αντιπολίτευση του πουστο-Δήμου.
    Επίσης θέλω να μάθω τι λένε οι πάσης φύσεως πατεράδες της Τήλου, που τ΄αγοράκια τους θα μάθουν να βλέπουν ότι, δεν είναι κακό οι άντρες να γίνονται ...νυφούλες.
    Ουστ! παλιο-λούνγκρες, που τα τερτίπια του κώλου σας τα κάνατε φιλοσοφία, Ουστ! παλιαδερφές τελείωμένες και ξεφωνημένες, ουστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΟ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 4 Ιούνιος 2008 7:17 μμ

    Συγχρονες μελέτες δειχνουν ότι ο πολύς Φρόϋντ ΕΙΧΕ ΛΑΘΟΣ!

    Ανθρωπος ών!

    και ο φροϋντ ο φτωχός
    πουστης ητανε κι' αυτός!

    Γιασας πουσταρες
    καλα γαμησια

    /../

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 4 Ιουνίου 10:40 μορφωμένε : Για την ανωμαλία την διαστροφή γράφω ότι είναι ενάντια στην φύση . Αν στη θέση της μανά σου ήταν ο σπυρετος δεν θα υπήρχες εσύ να κάνεις τον ξύπνιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 4 Ιουνίου 10:40 μορφωμένε : Για την ανωμαλία την διαστροφή γράφω ότι είναι ενάντια στην φύση . Αν στη θέση της μανά σου ήταν ο σπυρετος δεν θα υπήρχες εσύ να κάνεις τον ξύπνιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 29 Ρε φασιστομαλακα μην ανησυχείς γιατί ποτέ μια δηλωμένη λεσβία δεν θα παντρευτεί ένα δηλωμένο πούστη . Γιατί απλούστατα είναι ανώμαλοι σαν το δικό σου το ανώμαλο μυαλό που σκέφτεται μαλακίες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανωμαλία είναι να κάνει κάποιος κάτι που δεν θέλει.Από τη στιγμή που κάποιος αισθάνεται "αλλιώς", αυτή είναι η φύση του.Τα υπόλοιπα είναι απλά κομπλεκξισμοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Λεξικό Τεγοπουλος - Φυτρακης :ανώμαλος , -η .{ ο μη φυσιολογικός διανοητικά, ψυχικά η σεξουαλικά}. Για ορισμένους ανώμαλους που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Λεξικό Τεγοπουλος - Φυτρακης :ανώμαλος , -η .{ ο μη φυσιολογικός διανοητικά, ψυχικά η σεξουαλικά}. Για ορισμένους ανώμαλους που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Λεξικό Τεγοπουλος - Φυτρακης :ανώμαλος , -η .{ ο μη φυσιολογικός διανοητικά, ψυχικά η σεξουαλικά}. Για ορισμένους ανώμαλους που κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Διαβάζω τόση ώρα τα σχόλια, και έχω μείνει έκπληκτος με το πόσο Θεοί την έχουν δει κάποιοι, και κρίνουν τους υπόλοιπους... Προσκυνώ την Ελληνική-κάφρικη-ρατσιστική νέα ταυτότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πρόβλημα σου να είσαι πούστης αλλά δεν θα κανείς την ανωμαλία σου πρότυπο .Τα περί ρατσισμού και κάφρων αφορά τον εαυτό σου, είναι ο κόσμος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πρόβλημα σου να είσαι πούστης αλλά δεν θα κανείς την ανωμαλία σου πρότυπο .Τα περί ρατσισμού και κάφρων αφορά τον εαυτό σου, είναι ο κόσμος σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. «Η νομική ισχύς του Γάμου ορίζεται ως η νόμιμη ένωση και συμβίωση ενός άντρα και μιας γυναίκας»
    Σχόλιο: Ο αστικός κώδικας δεν κάνει διάκριση φύλου.

    «Ο «Νόμος» καταργεί την φύση»
    Σχόλιο: ο γάμος είναι «νόμος, νομικό εργαλείο, εφεύρημα, θεσμός» άρα καταργεί τη φύση γενικά, ή μόνο εκεί που επιτρέπει κάτι που για μας είναι «παρά φύση».

    «και ετυμολογικά η λέξη Γάμος αναφέρεται στην ΦΥΣΗ»
    Σχόλιο: Για να το πούμε αυτό πρέπει να ξέρουμε ποια ή τι είναι η φύση μας. Μήπως η φύση μας είναι η πολυγαμία; Άρα γενικά ο γάμος είναι αντίθετος στη φύση μας; Μήπως ο γάμος τελικά δεν καταργεί τη φύση αλλά απλά υπαγορεύει την επικρατούσα διαχρονικά ηθική ή τις απαιτήσεις για την κοινωνική οργάνωση; Και ποια από αυτές είναι πιο ορθή, η χριστιανική-δυτική-μονογαμική ή ανατολική-μουσουλμανική-πολυγαμική; Μήπως ο γάμος δημιουργήθηκε απλά και μόνο για την κατοχύρωση της πατρότητας των παιδιών, για αυτό και οι πολυγαμικές οικογένειες όπου ειναι θεσμοθετημένες πάντα έχουν μόνο ένα αρσενικό-άνδρα και περισσότερα θηλυκά-γυναίκες; Αν ο γάμος ήταν στη φύση του ανθρώπου, θα αυξάνονταν τα διαζύγια με γεωμετρική πρόοδο; Μήπως ο γάμος τελικά ήταν ένα εργαλείο κοινωνικής οργάνωσης το οποίο η κοινωνία, ειδικά μετά τη χειραφέτηση της γυναίκας, το αποβάλλει αργά αλλά σταθερά, οι ομοφυλόφιλοι όμως το υιοθετούν για αυτόν ακριβώς τον λόγο, γιατί είναι ένα εργαλείο κοινωνικής οργάνωσης άρα και κοινωνικής αποδοχής-ενσωμάτωσης;

    Πολύ όμορφη συζήτηση, έστω και με αφορμή ενός γάμου μεταξύ ομόφυλων. Αλλά γιατί πρέπει να την κάνουμε; Γιατί εμείς οι Έλληνες πρέπει να έχουμε άποψη για τα πάντα και ειδικά για την ιδιωτική ζωή του διπλανού μας, που ούτε νερό δεν θα του δώσουμε, αν βέβαια δεν έχει μέσον να μας διορίσει στο δημόσιο, γιατί αν έχει και κουμπάροι του θα γίνουμε στον γάμο του με τον σύντροφό του.

    Μήπως εν κατακλείδι θα πρέπει να αφουγκραστούμε το νόημα της κίνησης των ανθρώπων αυτών και να ξεκινήσουμε μία ουσιαστική διαδικασία κοινωνικής συμφιλίωσης με την ομάδα αυτή των συνανθρώπων μας που μπορεί να είναι ακόμα και ο αδελφός μας, η αδελφή μας, το παιδί μας, ο πιο στενός και ουσιαστικός μας φίλος. Αν κάτι μας ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες υπάρξεις του ζωικού βασιλείου θεωρώ ότι δεν είναι οι κοινωνικοί θεσμοί, όπως ο γάμος, αλλά ακριβώς αυτή η ικανότητά έλλογης συνεννόησης με τον συνάνθρωπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση