GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαακασβίλι: Εγκληματίας “ειρήνης”...

. ...και όχι πολέμου. Τεράστιες ευθύνες της πολιτείας για τους Έλληνες ομογενείς της Γεωργίας! . Από το www.olympia.gr . Μετά την αποχώρησ...

.
...και όχι πολέμου. Τεράστιες ευθύνες της πολιτείας για τους Έλληνες ομογενείς της Γεωργίας!
.
Από το www.olympia.gr
.
Μετά την αποχώρηση των Γεωργιανών στρατευμάτων από την Οσετία γίνεται εμφανές ότι η εισβολή είχε αποκλειστικό στόχο τη σφαγή αμάχων. Φοβερές μαρτυρίες των επιζόντων φανερώνουν οργανωμένο σχέδιο εθνοκάθαρσης, προσχεδιασμένο και εκτελεσμένο με πρωτοφανή βαρβαρότητα. Τα θύματα μεταξύ των αμάχων έχουν υπερβεί τις 2,000 ενώ οι πρόσφυγες υπερβαίνουν τις 75,000.Κατά την εισβολή οι Γεωργιανές δυνάμεις εντόπιζαν τα κρυσφήγετα των αμάχων και τους εξόντωναν με κάθε δυνατό μέσο. Έφτασαν στο σημείο να πλημμυρίζουν με νερά τα κρυσφήγετα ώστε οι άμαχοι να εξαναγκαστούν να παραδοθούν ή να πνιγούν. Κατά την υποχώρηση τους, οι Γεωργιανοί παγίδευαν με εκρηκτικά τα καταφύγια ή έριχναν χειροβομβίδες!
Πρέπει να γίνει ξεκάθαρο πέραν της όποιας προπαγάνδας των δυτικών, ότι ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΜΠΛΟΚΗ Γεωργιανών και Ρώσων στρατιωτών στο έδαφος της Οσετίας. Σκοπός της εισβολής ήταν καθαρά η εθνοκάθαρση και όχι η μάχη με τους Ρώσους.
Το ίδιο ακριβώς σκηνικό διαδραματίσθηκε και μέσα στο έδαφος της Γεωργίας. Το Γεωργιανό πυροβολικό ακροβολισμένο στην πόλη Γκόρι, συνέχισε να βάλλει κατά αμάχων. Οι φήμες περί Ρώσικης εισβολής στην πόλη έτρεψαν στρατό και πυροβολικό σε άτακτη υποχώρηση προς την Τιφλίδα. Άρα ούτε εκεί υπήρξε εμπλοκή.
Η γενοκτονία προφανώς αποσκοπούσε στο να υποχρεώσει τη Ρωσία να εισβάλλει σε Γεωργιανό έδαφος και να δώσει αφορμή στο ΝΑΤΟ για αντίποινα. Η Γεωργία είναι ο "αδύναμος κρίκος" μεταξύ Ρωσίας και Νατοϊκών δυνάμεων λόγω της γεωγραφικής της θέσης. Άρα η γενοκτονία είχε εμπνευστές και συνεργούς με ονοματεπώνυμο:
Ντικ Τσέινι. Δήλωσε ότι η διεθνής κοινότητα δεν πρέπει να αφήσει αναπάντητη την πρόκληση των Ρώσων.
Μπερναρ Κουσνέρ. Την ώρα της γενοκτονίας αυτός έκανε επίσκεψη συμπαράστασης στο σφαγέα, μεταφέροντας την υποστήριξη της ΕΕ.
Τεράστιες είναι και οι ευθύνες της Ελληνικής πολιτείας. Τα πρώτα θύματα της γενοκτόνου πολιτικής Σαακασβίλι - δυτικών ήταν η εθνοκάθαρση των Ελλήνων ομογενών. Η Ελληνική πολιτεία δεν έκανε απολύτως τίποτα για να την εμποδίσει ή έστω να την καταγγείλει. Για άλλη μια φορά, οι Ελληνικές κυβερνήσεις είναι άξιοι συνεργοί σε εθνοκαθάρσεις λαών που δεν εξυπηρετούν τα συμφέροντα του παγκόσμιου εξουσιασμού. Ενάντια στο δημοκρατικό - ανθρωπιστικό αίσθημα περί δικαίου, θα πρέπει κάποτε να λογοδοτήσουν μαζί με τους σφαγείς του χθές, του σήμερα, του αύριο.
----------------------------------------------------

21 σχόλια

  1. ΟΠΟΙΟΣ ελέγχει την Ευρασία, ελέγχει τον κόσμο... Το γνωρίζουν και οι Ρώσοι και οι Αμερικανοί. Το γνωρίζει και ο Μιχαήλ Σαακασβίλι, καθώς επιθυμεί να παίξει στη νέα φάση του «Μεγάλου Παιχνιδιού».

    Η άλλοτε «μαύρη τρύπα της Γης» διαθέτει παγκοσμίως τις περισσότερες ανεκμετάλλευτες πηγές πετρελαίου και φυσικού αερίου. Δεν είναι τυχαίο ότι το γεωπολιτικό βάρος της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ μετατοπίζεται όλο και πιο Νοτιοανατολικά. Ο Γεωργιανός πρόεδρος ξέρει καλά ότι βρίσκεται εκεί όπου διασταυρώνεται το νέο ενεργειακό Ελντοράντο.

    ΣΠΟΥΔΑΣΜΕΝΟΣ στη Γαλλία και τις ΗΠΑ, εισέβαλε στην πολιτική σκηνή ως μεταρρυθμιστής, κατήγγειλε τον πολιτικό του «πατέρα» Έντουαρντ Σεβαρτνάντζε και τον ανάγκασε να παραιτηθεί. Δεν είναι λίγοι όσοι κατηγορούν τον 41χρονο πρόεδρο ως λαϊκιστή και άνθρωπο με εμμονή στην εξουσία.

    Ο «δημοκράτης» Μιχαήλ κατέπνιξε τη λαϊκή αντίδραση εναντίον του τον περασμένο Νοέμβριο και φίμωσε τα μίντια. Ο «Μίσα» είναι ο άνθρωπος των Αμερικανών στην περιοχή και δεν το κρύβει. Αυτή τη φορά, όμως, δεν υπολόγισε σωστά. Η πεποίθηση ότι η ευρισκόμενη στο μαλακό υπογάστριο της Ρωσίας, Γεωργία θα μπορούσε να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ χωρίς να ανοίξει μύτη, ήταν τουλάχιστον αφελής. Όπως και ότι θα μπορούσε να επιτεθεί στους Οσέτιους, με το Κρεμλίνο σε ρόλο παρατηρητή.

    ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ Σαακασβίλι είναι να προκαλέσει τη Μόσχα, ώστε κατόπιν να ισχυριστεί ότι δεν μπορεί να αποτελεί εγγυήτρια δύναμη στον Καύκασο, σε αντίθεση με το ΝΑΤΟ...

    Στην πολιτική και δη τη διεθνή, η υπερβολική αυτοπεποίθηση πληρώνεται. Πολύ περισσότερο, αν τα βάζει κανείς με έναν αντίπαλο όπως η Ρωσία.

    Το πολιτικό μέλλον του «Μίσα» διαγράφεται γκρίζο. Το πιθανότερο είναι ότι θα βγει χαμένος από τη σύγκρουση, όπως και οι εμπνευστές της στην Ουάσιγκτον. Τα ποντάρισαν όλα στο λάθος άλογο. Τώρα βλέπουν τη Μόσχα να τους δείχνει ποιος είναι το αφεντικό στην περιοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν "αφεντικά" περιοχών- υπάρχουν ελεύθεροι άνθρωποι και ανεξάρτητοι λαοί. Ψιλά γράμματα όμως είναι αυτά για τους εγχώριους υμνητές του φασίστα του Πούτιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ton eidate sthn thleorash ton pousth-loulou pws etrexe, molis perase apo panw tou h saita, pou thn phre gia rwssiko elikoptero? Kserei o ksekwliasmenos ti ton perimenei, exei th myga kai mygiazetai o kwlokseskismemos glyfths tou USRAEL!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ 3:42 μμ

    Gamiesai patwkorfa mimhth tou Rontou kai ymnhth tou Mpous-th, esy kai to kwlosogo sou, ksekwliarh provokatora!! Posa mwrh gamiola sou dinei h presveia, h sou ftanoune mono oi poutses twn arapadwn amerikanwn mpontygards pou tis glentas mera-nyxta? Aei gamhsou, eksw ap' to sait, eksw POUSTH ap'th paragga!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μπορω να καταλαβω..τον Πουτιν το ξερουμε οτι ειναι αδιστακτος και κυνικος..

    αλλα τη παρουσα στιγμη αυτος που εκανε εθνοκαθαρση και προκαλεσε ολο αυτο απεχθες χαος, ειανι ο Γεωργιανος ηλιθιος Σαακασβιλι( τον ειδατε τον χεστη πως κρυβονταν δημοσιως οταν νομιζε οτι τον βομβαδιζαν;)

    Τωρα τι διαμαρτυρεται; ..οτι αμυνθηκαν αυτοι που ο ιδιος επελεξε να..επιτεθει πρωτος;;;

    Εχω παθει παντως πλακα με την αντι ρωσικη προπαγανδα των δυτικων ΜΜΕ λες και η Μοσχα ηταν που εισεβαλε στην γεωργια..

    Για την εθνοκαρθαση των γεωργιανων εναντιον των Οσετων τις πρωτες μερες του πολεμου θα μας πουν;;; αχχ..ξεχασα..μονο στο Κοσοβο συμβαινουν αυτα..

    και επειδη το παιχνιδι βασικα παιζεται μεταξυ Μοσχας -ουασιγκντον και οι γεωργιανοι ειναι οι κλασσικοι μαλακες της παρεας που πηγαν να βγαλουν τα καστανα απο τη φωτια αλλα εισεπραξαν φαπες, ας γινει ξεκαθαρο στους Αμερικανους απο τον Φασιστα Πουτιν, οτι η Ρωσια εχει πυρηνικους πυραυλους που δεν ανιχνευονται και να μην τους πρηζουν γιατι...

    Ο Μπους πηρε τον πουλο στο υπουλο σχεδιο του και χαιρομαι οτι στο κοσμο υπαρχει επιτελους και η ετερος δυναμη που ισορροπει τα πραγματα...

    Μαλακα Τσεινι, παρε τα αρχι...των Ρωσων και αντε στην τρυπα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ.ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΩΛΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο μαλάκας που που κωλόγληφε τους Αμερικάνους και τον ήπιε από τους Ρώσους...

    Ε μια ταινία με πολύ φιστίκομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 3.42 eisai pantelos asxetos me to thema...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 3.42 είστε γραφικοί βρεεε!! δεν πουλάτε πλέον Βρεεεεε!! δεν σας πιστεύει κανένας! Αποτύχατε οικτρά!! CIA απέλυσε τους. Είναι φύρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ε ρε και ξυπνησει η αρκουδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 5.55 φαντάσου Πούτιν να στήνει παρακρατικές οργανώσεις στην Ελλάδα. Καταλήψεις, πανεπιστήμια, περσόνες κλπ. Ε ρε ξύλο που θα πέσει! Εδώ δεν προστάτεψαν τον Σακατησβίλη, θα προστατέψουν τον Ανδριανόπουλο;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκτός από τα φυτά, τους κωλόγους, τα μαερικανάκια και τους συριζίτες, οι Έλληνες είναι πάντα με το μέρος των αμυνόμενων.
    Σε μια τέτοια σωστή ανάρτηση δε χρειάζεται να ονομάζονται "ελληνική" κυβέρνηση οι μισέλληνες ελληνόφωνοι γενίτσαροι: ψευτοελληνική είναι αρκετό και πολύ προειδοποιητικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η φρασεολογία των θαυμαστών του χασάπη Πούτιν αποκαλύπτει το ιδεολογικό περιεχόμενό τους, που συνοψίζεται σε μία λέξη : ΑΛΗΤΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. έχεις δίκιο μεγάλε!! Λευτεριά στο γεωργιανό δολοφόνο! είμαστε όλοι γεωργιανοί! Τιμή στο Σταλιν. Ζιγκ Χάιλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειχαμε και μεις τέτοιο μαλάκα αν θυμάστε και εκτος ημών υπήρξαν και οι Ιρακινοί με τον Σαντάμ, πρό θηλειάς!
    Ημουν εξωτερικό, τα αγγλικά μου δεν ήταν τέλεια και μόλο το ΒΒΣι να χτυπιέται λέω "δεν καταλαβαίνω καλά, Οι Ρωσοι βαρέσαν πρώτοι!!"

    Ολα αυτα τα μαμούνια, οι μαγάρες οι Βερέμηδες αυτού του τόπου, γιατί βρίζουν την εντοπία μαλακία και υμνούν την Γεωργιανή.
    Πόσο περισσότερο αλήτης, προδότης ή μαλάκας στην καλλίτερη περίπτωση, ήταν ο Ιωαννίδης από τον Σακασβίλι;
    Αιδώς Αχρείοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Επι τέλους μαθαινουμε τι πραγματικά έγινε στη Γεωργία.
    Χωρίς λόγο και αιτία...ξύπνησε ο Καασκαβίλι..ένα πρωινό και ειπε...Τι κάνουμε σήμερα?
    Δουλειά δεν είχε...η Κίνα δεν τον κάλεσε στους Ολυμπιακους..η γυναίκα του είχε περίοδο..οποτε λέει ..Δεν κάνω ντου στην Οσετία?
    Και ορμάει με τα τανκσια του και τα κάνει λίμπα..
    Και αφου σκότωσε 5000 ..βγήκε σαν αθωα περιστερά στις τηλεοράσεις να καταγγείλει τους ρωσσους, που ντροπή τους και αυτονών,ριξανε τα στρατα τους απέναντι στου γεωργιανούς τις αθωες περιστερες...που κοιμοντουσαν
    του καλού καιρού.Χαρούμενοι που έδειξαν τα δόντια τους σε κεινους τους αθλιους τους ανεξάρτητους τους Οσέτιους που θέλανε να ανήκουν στη Ρωσσία.
    Κάπως έτσι γίνανε τα πράγματα..και
    τώρα βρίζουν τους ρώσσους απο πάνω..Κουμουνίστρια δεν ειμαι αλλά την αλήθεια θέλω να την ξέρω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. .......μη του αποδίδετε ικανότητες που δεν έχει ,είναι παιδάκι μεγαλωμένο και σπουδασμένο στην αγκαλίτσα των αμερικανων ....και φυσικό ν'ακουει τον μπαμπάκα του ....!
    τιποτε αλλο ............!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δυο ηλιθιοι μαζι πληρης καταστροφη,βεβαια ο ενας στο video που ολοι ειδαν ειναι και κοτα ενω ο αλλος ειναι κοκορας προτιμησε τα σαλαμακια και τις μανσετες στο beachvolley γυναικων φυσικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η σκακιΈρα ειναι με δύο [ΑΛΟΥΣ] σκακιστές και με κομμάτια χαμένα απο ΧΕΡΙ .
    Φωτεινές σκέψεις,σοφές κινήσεις.
    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αναρωτιέμαι αν όταν γράφετε σκέφτεστε τι γράφετε...
    Τι να κάνει η ελληνική πολιτεία δηλ; Να μπούμε μέσα και να απεγκλωβίσουμε τους άμαχους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τους Έλληνες της πρώην ΕΣΣΔ, φαίνεται ότι τώρα μόλις τους ανακαλύπτουμε.

    Το ξέρατε κύριοι ότι στη Ρωσία περίπου 200.000 ποντιακής καταγωγής Έλληνες (εκτοπισμένοι από το Στάλιν που την εποχή του προσπαθούσε να διαλύσει οποιαδήπτε εθνότητα στη χώρα του)μπορούσαν και επιζούσαν επειδή το Ελληνικό Προξενείο τους ανανέωνε τα διαβατήριά τους και έτσι η Ρωσσία (ΕΣΣΔ) τους αναγνώριζε σαν Έλληνες;

    Το ξέρετε ότι από το 2004 (αν δεν κάνω λάθος στο έτος)ειδικές επιτροπής βαθυστόχαστων καρεκλοκένταυρων του Υπουργείου Εσωτερικων τους πέρασαν από τέστ ρωτώντας τους για τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας και τη συνθήκη του Βουκουριστίου, όπου φυσικά όλοι κόβονταν και έχαναν το διαβατήριό τους; Ότι ΄δεν ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει κανείς γιατί αυτοί ήσαν Έλληνες αφού ποτέ δεν βρέθηκαν στα λημέρια μας για να διαβάσουν αυτά που για μας θεωρούνται αυτονόητα, αλλά βρέθηκαν στη Ρωσία από τους ρωσοτουρκικούς πολέμους του 19ου αιώνα, όταν όλη η Ελλάδα ήταν γης μαδιάμ και ότι έστω και αν δεν ξέρουν τόσο καλά την ιστορία όσο τα βλακώμετρα οι μαθητές των σημερινών σχολείων μας τουλάχιστον έπαιζαν μπουζουκάκι, χόρευαν ελληνικούς χορούς και είχαν το σπίτι τους γεμάτο κασέτες του Καζαντζίδη;

    Αυτοί τώρα για να βγάλουν διαβατήριο πρέπει να φτάσουν στην πόρτα της Ελληνικής Αστυνομίας στην Καισαριανή και να υποβάλουν όλα τα δικαιολογητικά, περιλαμβανομένου και του δημοτολογίου, ενώ λείπουν από το δικό μας στενά εννοούμενο ελληνικό χώρο από την εποχή του Μάρκου Μπότσαρη.

    Τώρα λέμε... "οι καϋμένοι οι Έλληνες" (δεν έχουν σχέση με αυτούς τους άσχετους που ελληνοποιήθηκαν για να παίρνουν μετάλια και έχουν ονόματα Γεωργιανών πρωθυπουργών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση