GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αρκαδία - Μέγαρο Μαξίμου: 1...

. Αν κατάλαβα καλά, από τη σημερινή συνέντευξη του κ. Καραμανλή, παρά τους ηρωισμούς του, το "αποτέλεσμα" είναι Αρκαδία (Τατούλης...

.
Αν κατάλαβα καλά, από τη σημερινή συνέντευξη του κ. Καραμανλή, παρά τους ηρωισμούς του, το "αποτέλεσμα" είναι Αρκαδία (Τατούλης) - Μέγαρο Μαξίμου: 1!
Ο Διαπορών
-------------

9 σχόλια

  1. τι έρωτας και αυτός ρε μάγκες με τον Τατούλη και μας τα πρήζετε συνεχώς..
    επειδή τα ΠΑΣΟΚΙΑ βλέπουν ότι παρόλο που η κυβέρνηση ελέω σκανδάλων τα φτύνει σιγά - σιγά αλλά αυτοί από αντιπολίτευση ... ουδέν!
    βρίσκουν στον Τατούλη αυτό που τους λείπει. Γιατί βρε Πασοκολαμόγια δεν ξανακάνετε άλλο ένα συνέδριο να τον εκλέξετε και αρχηγό και οδηγητή σας αφού τόσο πολύ τον γλύφετε?
    α να χαθείτε τελειωμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέρασε και αυτό, ο κυνικός αραχτός και η παρέα του απο αυριο θα μπορούν να κάνουν ακόμη χειρότερα.Με την ανοχή μας φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαφωνώ λόγω της λαικής ρήσης....Σκυλί που γαυγίζει δεν δαγκώνει
    Και το ότι το press παίζει έναν άνθρωπο που λαμβάνει εντολές έξωθεν ....(για να λέμε και καμιά αλήθεια) δεν το τιμά...Δεν παίζουμε το παιχνιδάκι του Δυτικού Τατούλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχετε φάει τ' @@ σας

    δε πειράζει, θα συνηθίσετε


    όπως συνηθίσατε όταν τα έκανε ο σιδερένιος κι ο κινέζος γιατί τα παίρνατε


    τώρα πάρτε μιά μάντρα @@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ALTER -ΖΑΧΑΡΕΑ -ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ

    Είμαι από αυτούς που πίστευα ότι το να δουλεύει η Μάρα Ζαχαρέα ως σχολιάστρια ειδήσεων στον ALTER δεν είναι πρόβλημα για τον κ. Ρουσόπουλοπου που είναι κυβερνητικός εκπρόσωπος. Βλέποντας όμως σήμερα τις ειδήσεις στον ALTER άλλαξα γνώμη. Ο κ. Χατζηνικολάου δεν έκανε καμμία αναφορά για τις ερωτήσεις που έγιναν στον κ. Καραμανλή για το ζεύγος Ρουσόπουλου ,για την εργασία της Μάρας και τον πλουτισμό τους. Γιατί κ. Χατζηνικολάου σχολίασες τον κ. Βουλγαράκη ,Παυλίδη και όχι τον κ. Ρουσόπουλο;;Αν η κ. Ζαχαρέα δεν ήταν δίπλα σου θα έκανες σχόλια;;;
    Άρα το κανάλι και η ενημέρωση επειρεάζεται από την σύζυγο του Κυβερνητικού εκπροσώπου γιαυτό και δεν πρέπει να δουλεύει η Μάρα.
    (genitsaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. σύντροφοι πασόκοι,

    μέχρι πατούρας θα το πιείτε το πικρό ποτήρι


    (επειδή έχετε κλέψει 30 χρόνια, ανοίξτε μία Crystal να πάει κάτω πιό εύκολα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. na rotisete sthn arkadia th doulia kanei o aderfos toy kai ti erga exei parei,,,,,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EXEIΣ ΔΙΚΙΟ.
    ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΕΤΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση