GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάει για δήμαρχος η Άννα...

. Του Δημοτικού . Τολμηρή, για τα δεδομένα που επικρατούν στο χώρο της κεντροαριστεράς, κρίνεται η παρέμβαση της Άννας Διαμαντοπούλου μετά...

.
Του Δημοτικού
.
Τολμηρή, για τα δεδομένα που επικρατούν στο χώρο της κεντροαριστεράς, κρίνεται η παρέμβαση της Άννας Διαμαντοπούλου μετά τα αιματηρά επεισόδια και τις συγκρούσεις μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Αθήνας.
Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για "γκετοποίηση" και δήλωσε ότι "ο πρωθυπουργός οφείλει να καλέσει άμεσα σύσκεψη με τη συμμετοχή δημάρχου, νομάρχη και αρμόδιων υπουργών για την λήψη άμεσων μέτρων και τη δρομολόγηση μακροπρόθεσμων πολιτικών".
Η πρωτοβουλία αυτή θεωρείται ότι εντάσσεται σε μια γενικότερη στρατηγική της κ. Διαμαντοπούλου για τη διεκδίκηση της δημαρχίας της Αθήνας στις εκλογές του 2010, αν δεν έχουν μεσολαβήσει άλλες εξελίξεις. Και πιστεύει ότι με τη διείσδυση που έχει στο χώρο της κεντροδεξιάς μπορεί να κερδίσει τον Νικήτα Κακλαμάνη ο οποίος δεν καταγράφεται και ως πολύ πετυχημένος δήμαρχος.
-------------------------

12 σχόλια

  1. ΟΝΤΩΣ πολυ αποτυχημενος ο Κακλαμανης ως δημαρχος(η Αθηνα βρισκετε στην χειροτερη κατασταση της τα τελευταια ετη επι δημαρχιας του...).Οχι οτι και οι αλλοι ηταν τιποτα ιδιαιτερο ΑΛΛΑ πρεπει να δεις την απολυτη ξευτιλα(που βρισκετε σημερα το κεντρο της αθηνας)για να καταλαβεις οτι οι αλλοι τουλαχιστον κατι λιγο παραπανω εκαναν...!!!
    ΠΙΣΤΕΥΩ οτι αυτη η επιλογη πολιτικων για δημαρχοι ειναι λαθος....ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ πρεπει να ειναι υπερανω κομματων και παραταξεων...ΚΑΤΑΡΧΑΣ πρεπει να λατρευει την πολη για την οποια διεκδικει την δημαρχια(γιατι ως τωρα λες και την μισουσαν ενηργησαν πολλοι...δεστε απλα την Πλ.Ομονοιας και θυμηθειτε οτι εγινε διαγωνισμος και μπηκαν πολλα λεφτα σε τσεπες αρκετων για να γινει το εκτρωμα που ειναι τωρα....ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΨΙΜΑΤΟΣ...).
    Ο Κακλαμανης μαλλον δεν εχει κανει ποτε μια βολτα γυρω απο την Αθηνα η αν την εχει κανει θαταν πολυ ομορφος ο οδηγος και τον αποσυντονισε...ρε ουστττττττττττ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΟΙ LOOSER'S ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ.
    Ειναι ενας καλος τροπος να βαζουν αεκετα φραγκα στην τσεπη, ΒΡΕΞΕΙ - ΧΙΟΝΙΣΕΙ που λεμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτή επί ΠΑΣΟΚ δεν άρπαξε αρκετά. Με το δημαρχιλίκι (αν βγεί) θα χει να λαμβάνει.

    Ασε μας ρε διαμαντοπούλου.

    Οι ικανοί στις κρίσεις φαίνονται.

    Μετά από 5 χρόνια στα υψηλά κλιμάκια της αντιπολίτευσης δεν έχουμε δει έργο σου.
    Καταρχήν δεν μας έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τις απόψεις σου. Συμφωνείς σε όλες τις ενέργειες του σημερινού Πασόκ? Και αν όχι που διαφωνείς?
    Αν έχεις καλό μπλα μπλα βγες και μίλα. Τι θα φοβηθείς μη διαλυθούν οι διαλυμένοι. Αλλα καθώς φαίνεται δεν έχεις να πεις και πολλά. Τώρα τι το θες δημαρχιλίκι αφού φαίνετε πια ξεκάθαρα ότι δεν είσαι μαχητική αλλά της αρπαχτής και εσυ. Ανθρακες ο θησαυρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κακλαμάνης κατάφερε άθλο: Να ξεπεράσει ακόμη και τη Ντόρα σε ανυπαρξία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Λέσχη Bildemberg λέτε να φτιάξει την Αθήνα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κα Διαμαντοπούλου, αφού χθές δέν
    μάθαμε πότε πρωταμάρτησε η άλλη
    υποψήφια,η Κα Αράπογλου,μήπως μπο-
    ρείτε νά εξομολογηθείτε πότε αμαρτή
    σατε προσφάτως?
    Διότι στίς τηλεοπτικές εμφανίσεις
    σας παρουσιάζεστε ώς άγαμη μενάδα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/Παρασκευή, 29 Αύγουστος 2008
    TI ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG ΜΕ ΤΟΝ ΡΩΣΟΓΕΩΡΓΙΑΝΟ ΠΟΛΕΜΟ?
    Δεκάδες φορές έχουμε αναφερθεί για τη συμμετοχή πολλών Ελλήνων πολιτικών, απο τα 2 μεγάλα κόμματα, στη Λέσχη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ BILDERBERG. Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι όσοι είχαν πάρει μέρος στην πρόσφατη συνεδρίαση της λέσχης στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ(Αλογοσκούφης-Διαμαντοπούλου-Βαρβιτσιώτης-Παπαχελάς-Παλαιοκρασσάς-Παπαλεξόπουλος κ.λ.π.) ΓΝΩΡΙΖΑΝ ότι θα γινόταν η "κίνηση" των Γεωργιανών υπο την υψηλή εποπτεία των ΗΠΑ με την καθοδήγηση Ισραηλινών Σιωνιστών. Τώρα αμα σας πούμε ΚΑΙ τι είπε στη συγκεκριμένη συνεδρίαση ο εκπρόσωπος του Μπούς στη λέσχη κ. ΤΖΩΡΤΖ ΣΩΡΟΣ, θα φανεί απίστευτο. Όπως θεωρούμε ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μιλήσουν οι Έλληνες πολιτικοί που συμμετείχαν. ΞΕΡΟΥΜΕ λοιπόν, ότι ΞΕΡΟΥΝ καλά οι πολιτικοί των 2 κομμάτων εξουσίας, ΠΟΙΟΙ πήραν τις αποφάσεις καθώς και τις ενδεχόμενες εξελίξεις που πιθανόν θα είναι δυσμενείς για τη χώρα μας.Το ερώτημα είναι. ΑΝ ξέρουν και ΔΕΝ μιλούν, ΤΙ χαρακτηρισμός τους ανήκει? Συγκεντρώνουμε κι άλλα ΑΚΡΩΣ απόρρητα στοιχεία και θα σας ενημερώσουμε ΑΜΕΣΩΣ.
    Απο αυτό το ΕΛΕΥΘΕΡΟ βήμα καλούμε του ψηφοφόρους των πολιτικών που είναι ΜΕΛΗ της λέσχης BILDERBERG, να τους πάρουν τηλέφωνο και να τους ΠΙΕΣΟΥΝ να μιλήσουν και να πούν ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ η λέσχη για την ΕΛΛΑΔΑ και για τον κόσμο ΟΛΟΚΛΗΡΟ.
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ.
    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ:
    ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: 210/9247814
    ΘΕΟΔ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ 210/5239620-5231142-5231178 Φαξ.
    ΠΑΛΑΙΟΚΡΑΣΣΑΣ ΙΩΑΝ. 210/8070160
    ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΓΕΩΡΓ. 210/3221511-3244924
    ΚΩΝ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ 210/7418100
    ΓΕΩΡΓ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 210/3665000
    ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ 210/4854490-4854489 Φαξ.
    στις 12:22:00 μμ Ετικέτες ΒILDERBERG
    0 σχόλια:
    "AS APANTHSEI ΠΡΩΤΑ Η Κα ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ........ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ!! ΘΑ ΤΗΝ........ΑΞΙΟΠΟΗΣΟΥΜΕ!!"
    "ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 7:37

    Αρχικά διαφωνούσε με τον Geoffrey.
    Είναι ξύπνια η Αννούλα !
    Γιαυτό και είχε εκτοξευτεί από το πανεπιστήμιο εν μια νυκτί και μόνη στην .........Νομαρχία Καστοριάς.

    Ξύπνια η Αννούλα .
    Όταν πέρισι είδε στα γκάλοπ ότι ο πρίγκιπας Geoffrey θα διατηρήσει το θρόνο του , δήλωσε ότι του δίνει ...παράταση !!!

    Ομολογουμένως είχε καλύτερη παρουσία στην ΕΕ σαν επίτροπος από τον Παπουτσή.
    Αλλά το να είναι κάποιος καλύτερος από τον Παπουτσή δεν είναι και κατόρθωμα.

    Α Αννούλα είναι ξύπνια.

    Δεν νομίζω να πέσει στο δόκανο του Geoffrey και να πάει για Δημαρχίνα.
    Ο πρίγκηπας δεν αντέχει να περιστοιχίζεται από ξύπνια στελέχη .

    Ο νοών νοείτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. .

    1) Ο κ. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ έκανε για την Αθήνα ότι έκανε και για τα Νοσοκομεία όταν ήταν Υπουργός Υγείας. Δηλαδή ΤΙΠΟΤΑ.

    2) Η κα. Διαμαντοπούλου μαζί με το ΠΑΣΟΚ βούλιαζαν την Ελλάδα επί 20 χρόνια. Ποιός δεν θυμάται ότι αγόραζε οικόπεδα στη Γλυφάδα απο προμηθευτές του Δημοσίου έναντι 15.000 ευρώ περίπου (σημερινή αξία 2 εκ.ευρώ το στρέμμα). Τι ζητάει τώρα στο δημαρχείο της ΑΘΗΝΑΣ ? Θέλει μήπως να του δώσει τη χαριστική βολή?
    Πιστεύω πάντως ότι θα πάρει την ίδια απάντηση που είχε πάρει και ο "πολύς" κ.ΠΑΓΚΑΛΟΣ όταν κατέβηκε σαν υποψήφιος δήμαρχος και πάτωσε !

    Δεν χρειαζόμαστε άλλους σωτήρες. Μαζέψτε τα όλοι σας και φύγετε.



    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυρία Διαμαντοπούλου ,

    και μόνο για τη στάση σας απέναντι στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ ,

    Θα σας μαυρίσω αν είστε υποψήφια για τον Δήμο της Αθήνας.

    Εσάς και τον Χρυσοχοϊδη σας έχω στη μπούκα.

    Ένας Βενιζελικός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΕΜΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ
    ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΩΣ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

    ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΡΕ ΣΥΝΑΣΠΙΣΤΗΡΙΑ
    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγω φιλε μου δεν ειμαι Συριζα ΑΛΛΑ τον Κακλαμανη τον θεωρω ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ...!!
    Ακομα και τωρα που σκοτωθηκαν στην Ομονοια(100 μετρα απο οπου καθετε ο βρωμοκωλος του..)δεν βγηκε να πει τιποτααααααααααααα!Ολος ο Δημος του ειναι μεσα στην βρωμια - στα ναρκωτικα - την πορνεια - την εγκληματικοτητα και ο Κακλαμανης αρωματιζετε(εκτος αν ειναι μεσα σε καποιο παιχνιδι εξευτιλισμου του κεντρου ετσι ωστε καπιοι ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ να τα παρουνε ολα εκει μισοτιμης ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ....).
    ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ(να παιρνει λεφτα...).
    Πες μας εσυ που τον υποστηριζεις ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ??(γιατι για να λες μαλακιες για συριζα και του κωλου σημαινει οτι δεν εχεις επιχειρηματολογια....).
    Η ΑΘΗΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟ ΑΣΧΗΜΗ ΦΑΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ...για να γινει κατι χρειαζονται ατομα με αρχιδια και οχι φρου φρου και αρωματα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση