GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι διεθνείς μπίζνες του Εφραίμ...

. Γράφει ο Ορφέας Κωνσταντίνου .. Ξέρετε ότι ο Εφραίμ ο Παμμέγιστος, πέραν της Ελλάδος, διεκδικεί μετόχια και στο εξωτερικό;; Ηδη έχει ξεκι...

.
Γράφει ο Ορφέας Κωνσταντίνου
..
Ξέρετε ότι ο Εφραίμ ο Παμμέγιστος, πέραν της Ελλάδος, διεκδικεί μετόχια και στο εξωτερικό;;
Ηδη έχει ξεκινήσει μπίζνες στη Μόσχα όπου διεκδικεί 60.000 στρέματα και 3 παλιές εκκλησίες. Εχουν γίνει οι κατάλληλες επαφές με το Πατριαρχείο Μόσχας και τον Δήμαρχο Λουτσκόβ! Το ίδιο κάνει και στην Ρουμανία, στο Βουκουρέστι και την Κωσντάντζα ,αλλά και στην Γεωργία!!!
Εχει υπογράψει συνεργασίες με τοπικά μεγάλα δικηγορικά γραφεία στις χώρες αυτές!
Φανταστείτε να βρεί κανένα χρυσόβουλο που να λέει πως ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Βατοπεδινός τι έχει να γίνει!!! Θα διεκδικήσει περιοχές μέχρι τον Ινδό ποταμό!!!
---------------------------------------

5 σχόλια

  1. Ουσιαστική ενημέρωση2day.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατάρρευση
    Ο Καραμανλής, που με τόση ζέση διεκδικούσε το «μεσαίο χώρο» για την παράταξή του, έχει καταδικάσει 2 στους 10 Έλληνες να ζουν κάτω από το όριο της φτώχιας, έχει ευνοήσει συστηματικά τους οικονομικά ισχυρούς και έχει εξαναγκάσει τους υπόλοιπους να αγκομαχούν οικονομικά.

    Ο Καραμανλής που προβάλει ως κύριο έργο του τις «μεταρρυθμίσεις», άκουσε τον πρόεδρο του Γιούρογκρουπ να δηλώνει από τη Γαλλία, φωτογραφίζοντας τον Αλογοσκούφη, ότι η «διεθνής κρίση» την οποία επικαλείται διαρκώς ο Έλληνας υπουργός για να δικαιολογήσει την αποτυχία της οικονομικής του πολιτικής, δεν αποτελεί άλλοθι για δημοσιονομικό εκτροχιασμό.

    Ο Καραμανλής που, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατηγορούσε τους υπουργούς της τότε κυβέρνησης για διαπλοκή με επιχειρηματίες, παρείχε τώρα πολιτική κάλυψη σε υπουργό του ο οποίος δρούσε ο ίδιος ως επιχειρηματίας.

    Ο Καραμανλής, που κυβερνά κατά δήλωσή του με «μοναδικό κριτήριο το συμφέρον του τόπου» και «δεν τον ενδιαφέρει να είναι αρεστός», απέσυρε αυτή την κάλυψη μέσα σε 48 ώρες, υπό το φως των δημοσκοπήσεων που κατέγραψαν άμεσες απώλειες. Το ίδιο είχε πράξει και παλαιότερα, όταν οι εταιρείες των «κουμπάρων» άλλου υπουργού λυμαίνονταν τα δημόσια ταμεία.

    Ο Καραμανλής που, ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξαπέλυε μύδρους περί «νταβατζήδων», ζήτησε τώρα «κάτι χειροπιαστό» όταν κλήθηκε να απαντήσει για την ταχέως πολλαπλασιαζόμενη περιουσία υπουργού, του οποίου η σύζυγος συμπαρουσιάζει δελτίο ειδήσεων σε τηλεοπτικό σταθμό.

    Ο Καραμανλής, που εξελέγη πρωθυπουργός όντας σημαιοφόρος της πάταξης της διαφθοράς, διαβάζει τώρα, μαζί με όλη την Ελλάδα, στο διεθνή τύπο, άρθρα με τα «κατορθώματα» των υπουργών του στο συγκεκριμένο τομέα (βλέπε Economist και Reuters).

    Αν αυτά δεν στοιχειοθετούν την πλήρη κατάρρευση μιας κυβέρνησης και της ηθικής της νομιμοποίησης να κυβερνά, τότε τι άλλο πρέπει να συμβεί; Να πέσει η Ακρόπολη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΕ ΣΕΙΣ, ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΝ ΚΟΒΩ!!!!

    ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΧΟΝΤΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕ ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ, ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΑ ΦΙΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βουκουρεστι εδω...ο αδερφος της ραπτη αγοραζει οικοπεδα για οικοδομικες επιχ.....πολλα λεφτα...ενας τουρκος διμιουργει οικισμους στο βουκουρεστι και τους ονομαζει ΑΘΩΣ και ΑΡΤΕΜΙΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση