GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να περάσει και πρώτο...

...γιατί η ΝΔ πέφτει πλέον με μεγαλύτερους ρυθμούς! .. Αρχισαν πάλι οι συζητήσεις για τις δημοσκοπήσεις κι έχει πολύ ενδιαφέρον η άποψη πο...

...γιατί η ΝΔ πέφτει πλέον με μεγαλύτερους ρυθμούς!
..
Αρχισαν πάλι οι συζητήσεις για τις δημοσκοπήσεις κι έχει πολύ ενδιαφέρον η άποψη που καταθέτει ο επιστημονικός σύμβουλος της V.PRC (της εταιρείας δημοσκοπήσεων που έχει προβλέψει με τη μεγαλύτερη επιτυχία όλα τα προηγούμενα εκλογικά αποτελέσματα) Χριστόφορος Βερναρδάκης, με άρθρο του στην εφημερίδα "Ημερησία".
Αφού εξηγεί ότι "τα βαθύτερα αίτια της κρίσης του ΠΑΣΟΚ πρέπει να ανιχνευθούν στη δομική κρίση της σοσιαλδημοκρατίας", σημειώνει:
"Βεβαίως, πέρα από τις μακροχρόνιες τάσεις υπάρχουν και οι συγκυρίες. Σήμερα στην Ελλάδα εμφανίζεται μια μεγάλη κρίση διακυβέρνησης, με τη Ν.Δ. να έχει μπει σε τροχιά μεγάλης πολιτικής και εκλογικής φθοράς. Η αδυναμία του ΠΑΣΟΚ να κερδίσει τη φθορά της Ν.Δ. είναι υπαρκτή. Εκεί άλλωστε εντοπίζεται και η σημερινή κρίση του δικομματισμού, με τα δύο κόμματα να δυσκολεύονται να αθροίσουν από κοινού έστω και το 65% του εκλογικού σώματος. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο το ΠΑΣΟΚ να καταφέρει στο επόμενο διάστημα να «ισοφαρίσει» στην πρόθεση ψήφου τη Ν.Δ. ή ακόμη και να την ξεπεράσει, ακριβώς διότι οι ρυθμοί πτώσης της τελευταίας είναι ισχυρότεροι από αυτούς του ΠΑΣΟΚ. Το ενδεχόμενο αυτό είναι πιθανόν να εξελιχθεί στο επόμενο διάστημα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει το τέλος της κρίσης του ΠΑΣΟΚ..."
Ολόκληρο το άρθρο, εδώ.
------------------------------

14 σχόλια

  1. Οι δημοσκοπησεις ειναι στημενες κραυγαζε το ΠΑΣΟΚ πριν λιγους μηνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η γερμανικη πτερυγα του πασοκ το σκεφτηκε ολο αυτο το κολπο, να αναθεσει σε εναν γερμανο (christofer bernhard) μια ευνοϊκη δημοσκοπηση?

    ρε αντε παρτε δρομο απο δω μεσα, αλλοδαπα τσολια!
    Μεινετε στην πατριδα σας, και μην ξαναπατησετε εδω μεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι'αυτό βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ ακόμα πίσω αντί να προηγείται μερικές μονάδες γιατί το μοντάρισμα τους το έχουνε χωρίς πλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ,ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ .

    ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ,ΔΕΝ "ΜΑΣΑΕΙ " ΠΛΕΟΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εάν ο κόσμος κάνει συγκρίσεις και βάλει το μυαλό του να σκεφτεί,δεν χρειάζεται καμμία δημοσκόπηση να μου πει τι θα γίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ;

    "ΚΛΑΝΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΦΕΤΟΣ 34 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ 3ης ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΥΨΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΥΝΑΜΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ. Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ...ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ , ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ..... 1. ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ .....02. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ (ΝΑΤΟ) ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ(ΕΟΚ) ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 03. ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ (ΣΟΥΔΑ ΚΛΠ...) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 04. ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΜΟΝΑΔΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟΥ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 05. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΣΑΖΟΝΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 0 6. ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 07.ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 08.ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 09. ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΗΓΕΤΕΣ-ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 010. ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.....................0 ΑΥΤΑ ΤΑ 10 ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ 3ης ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΟΡΘΩΘΗΚΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΣΑ " ΙΣΤΑΜΕ" ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΥ ΙΔΡΥΣΟΥΝ. ΓΙΩΡΓΟΣ Α.



    --------------------------------------------------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΟ, ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙ.

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ
    ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΚΙ ΑΣ ΕΛΘΕΙ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ.
    ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΤΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ,
    ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ μη παίρνουν τα μυαλά σας αέρα γιατί είστε 1.2% πίσω και γιατί η ΝΔ κάνει όλο μαλακίες με πιό πρόσφατη αυτη του οικονομικού της επιτελείου.

    Αν περάσετε μπροστά δεν θα οφείλεται στην άσκηση αντιπολίτευσης του ανύπαρκτου αρχηγού σας και εσάς των ιδίων αλλά και άλλων στελεχών του ΠΑΣΟΚ.

    Θα οφείλεται στην Ηλιθιότητα και τη Βλακεία που διακρίνει τη Νέα Δημοκρατία.

    Συμβιβάζεστε με το εάν θα περάσετε μπροστά ή όχι και δεν σας ενδιαφέρει αν θα μπορέσετε να βγείτε κυβέρνηση με μεγάλη διαφορά , γεγονός που ήδη έπρεπε να είχατε κάνει εδώ και ένα χρόνο;

    Σκέφτεστε αν ζούσε ο Ανδρέας πόσο μπροστά θα ήταν το ΠΑΣΟΚ τώρα(αν και πιστεύω ότι θα ήταν κυβέρνηση);

    Τίποτα δεν σας φταίει, ούτε ο Σημίτης,ούτε ο Γιώργος ούτε ο Βαγγέλης.
    Σας φταίει η μαλακία που κουβαλάτε στο κεφάλι σας ,μια μαλακία άλλης μορφής από την Νεοδημοκρατική.

    Η ουσία είναι ότι τόσο εσείς όσο και οι άλλοι κουβαλάτε περισσότερη μαλακία από το σύνολο της μαλακίας του ελληνικού λαού και επομένως η κατάσταση έτσι θα διαιωνίζεται αν δεν καταλάβετε ότι ζούμε σε άλλη εποχή.
    Αυτό είναι το πρόβλημα στην ουσία και το οποίο υποβοηθείται από την μαλακία που σας δέρνει όλους,πολιτικούς και μη.
    Αν δεν ζούμε όπως όλοι οι υπόλοιποι ευρωπαίοι ,αμερικανοί και ρώσσοι , τότε θα είμαστε μια ζωή κακομοίρηδες και υπόλογοι στους εαυτούς μας και στα παιδιά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάθε εποχή έχει τα δικά της δεδομένα .
    Άλλη η παγκόσμια κατάσταση ,με δύο υπερδυνάμεις,το 1974.
    Τελείως διαφορετική η κατάσταση στα Βαλκάνια.
    Άλλη η Ελληνική κοινωνία του 1974 με το ένα τρίτο των εργαζομένων Ελλήνων μετανάστες στο εξωτερικό λόγω έλειψης μεροκάματου εδώ ,άλλη η κοινωνία σήμερα με τις Ουκρανέζες να μας καθαρίζουν τα σπίτια έστω και .. άπαξ της εβδομάδας !!!
    Οι Έλληνες δεν πεινάνε αλλά θέλουν όλοι καλύτερη δουλειά,καλύτερη παιδεία , ασφάλεια απέναντι στην αυξημένη εγκληματικότητα ,προστασία του περιβάλλοντος .
    Το να αρχίσουμε λοιπόν να απαγγέλουμε την διακύρηξη της 3ης Σεπτέμβρη , θα κάνει τα εγγόνια μας να χαμογελάσουν ειρωνικά.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πανηγυρίζει το ΠΑΣΟΚ Σε όλες τις ενδείξεις, σε όλα τα ποιοτικά στοιχεία της τελευταίας δημοσκόπησης εξακολουθεί να υπερτερεί η ΝΔ παρά τη δύσκολη συγκυρία που περνάμε», δήλωσε ο υπουργός Πολιτισμού, Μιχάλης Λιάπης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις.

    «Πρόκειται για μια συγκυρία που κατά την άποψη μου είναι προσωρινή», πρόσθεσε ο κ. Λιάπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ναι σίγουρα θα γίνει θα περάσει μπροστά το πασόκ.
    Και ο Μπόμπ Σφουγγαράκης θα γίνει και πρωθυπουργός.
    ΟΤΑΝ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ "ΕΡΜΟ" ΠΡΩΤΟ

    ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ

    ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση