GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο γιος της διαπλοκής...

. Από το sibilla-gr-sibilla.blogspot.com . . Κύριε Ρουσόπουλε , διάβασαμε ότι ασκήσατε όλα όσα επιτρέπει ο νόμος του κ. Ε. Βενιζέλου, εναντί...

.
Από το sibilla-gr-sibilla.blogspot.com.
.
Κύριε Ρουσόπουλε, διάβασαμε ότι ασκήσατε όλα όσα επιτρέπει ο νόμος του κ. Ε. Βενιζέλου, εναντίον συναδέλφων σας.
Επειδή μπορεί να σας έχει διαφύγει, σας επισημαίνουμε ότι σήμερα στον ραδισταθμό Flash 961, ο κύριος Κύρτσος είπε «πράγματα και θαύματα» για εσάς και την προσωπική σας διαπλοκή.Ας αφήσουμε τις προσωπικές βολές ότι είστε αμόρφωτος!
Εκείνου θα του κάνετε αγωγή; Κότα, γιε της διαπλοκής, όταν πρόκειται για μεγάλα «ψάρια»…
Το λαϊκό κότα, σημαίνει ΔΕΙΛΙΑ (αυτό γιατί ακούσαμε ότι είστε και αμόρφωτος, από τον κ. Κύρτσο)...
-------------------

6 σχόλια

  1. Kanei Ph.D stin Megali Bretania,
    xoris na xerei agglika. Itan upourgos tipou (pou simainei oti den eixe oute lepto na paei stin toualeta) kai parallila kanei ptuxia, mathainei agglika, kanei aitiseis se panepistimia, dinei TOEFL (kai fysika grafei pano apo 550 pou thelei to panepistimio tou), ton dexontai kai kanei kai didaktoriko!!!!!!!

    Ma pios einai o THEO(DORO)S???
    (Fysika an exeis anoikti grami me ton theo meso batopediou ola ginontai)

    Ma toso genious anthropos adikeitai stin politiki. Sto CERN exoune problimata giati den paei ekei na ta lisei se 5 lepta na teleionoume mia kai kali.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κάνανε και τον δίκασαν οι δημοσιογράφοι, εκ των προτέρων, αφού ήξεραν οτι ποτέ δεν επρόκειτο να καθίσει στο σκαμνί.

    Καλά έκανε και ο ρουσό και τους μήνυσε.

    Το σώστό, τώρα, είναι να μην γίνει η δίκη των δημοσιογράφων πριν γίνει η δίκη του ρουσό. Αν καταδικαστεί ο ρουσό, οι δημοσιογράφοι έχουν δίκιο. Αν αθωωθεί ο ρουσό, καλά θα κάνει να τους πιάσει τον κώλο.

    Αλλά το να δικαστούν οι δημοσιογράφοι ως "συκοφάντες" πριν υπάρξει μία δίκη ρουσό (που να αποδεικνύει το αν αυτά ήταν ή όχι συκοφαντίες) θα είναι εντελώς άδικο.

    Ένα πραγμα όμως με εντυπωσιάζει.

    Ο κύρτσος έχει αφήσει, εδώ και μήνες, σαφείς υπαινυγμούς για κάποια "στεγαστικά δάνεια" και την σχέση που είθισται να έχουν αυτά με ξέπλυμα χρήματος. Και παρόλα αυτά, κανείς δεν τόλμησε να τον πειράξει.

    Πρέπει να "κρατάει" πολύ κόσμο ο μάγκας (που ακόμα δεν έχει συχωρέσει στον καραμανλή ότι δεν τον άφησε, το 2000, να θέσει υποψηφιότητα ως βουλευτής).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ. Ρουσόπουλε παρά το ότι δε σε πολυγούσταρα, τώρα είμαι μαζί σου. Μη δεχτείς τη συγγνώμη τους Κώψτους τον κώλο. Τους είδες στο δελτίο του ALFAόλις ειπώθηκε η είδηση για την αγωγή σου και τη μύνηση πως στραβοκατάπιναν και προσπαθούσαν να κάνουν τους ψύχραιμους και πως δώθε σφυρίζουν;
    Aς δούμε αύριο τον κ ααα εεε ιιι οοοο και τον άλλο αστέρα της ΠΑΤΜΟΥ, ξέρει αυτός τι θα λένε. Στα σκατά τους πατάνε και γλυστράνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Το παιδάκι που φαίνεται στη φωτογραφία, δεν γεννήθηκε χωρίς μαλλιά και με γραμμές στο κεφάλι. Πάσχει από καρκίνο στον εγκέφαλο και οι γραμμές είναι με μαρκαδόρο για να ρυθμίζουν οι χειριστές των μηχανημάτων ακτινοβολίας, πού θα κατευθύνουν τις ακτίνες.

    Ερώτημα: Τι σχέση έχει η φωτογραφία με το θέμα σας και γιατί εκθέτετε αυτό το παιδί, έστω και με επανάληψη της ανάρτησης; Θα θέλατε να δείτε κάποιο συγγενικό σας παιδάκι φάτσα κάρτα σε ένα blog;

    Να αφαιρέσετε αμέσως τη φωτογραφία, έστω και ως έκφραση συγγνώμης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΑΛΑΝΙ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΝΕ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΣ ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΒΛΕΠΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΤΟΛΜΕ Ε ΝΤΟΛΜΕ ΣΠΙΤΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ....pagonikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση