GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είναι ο υπουργός;...

. Πέρασε απαρατήρητο αυτό που έγραψε πρωτοσέλιδα η "Παρασκευή + 13" αλλά δείχνει αρκετά σοβαρό: "Στενή συνεργάτιδα του Γ. Κ...

.
Πέρασε απαρατήρητο αυτό που έγραψε πρωτοσέλιδα η "Παρασκευή + 13" αλλά δείχνει αρκετά σοβαρό: "Στενή συνεργάτιδα του Γ. Καρατζαφέρη είναι το δεξί χέρι υπουργού, ο άνθρωπος του για τα δύσκολα και τα "απόρρητα". Είναι μάλιστα επικεφαλής της Διεύθυνσης Προμηθειών του υπουργείου του".
Ποιος είναι ο υπουργός;
Ο Διαπορών
--------------

9 σχόλια

  1. Από τη στιγμή που η κυρά είναι με τον καρατζαφέρη, είναι περισσότερο νεοδημοκράτισσα από τον θόδωρο και τον αντώναρο. Προς τι λοιπόν το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΝΤΡΟΠΗ

    ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΕΣ

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΗΡΊΖΕΤΕ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΉ ΜΑΣ

    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η θεοδωρα κουβελου μητσοτακη ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗ ΝΔ, Η Ο ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΣ KAI OΛΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΠΡΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ".ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΗ Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΔΕΞΙΑ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παρτε το χαμπάρι κι οσοι δεν το ξέρετε: Ο Καρατζαφέρης ήταν και θα είναι το ΔΕΞΙ φλας της Ν.Δ. και μάλιστα του Καραμανλή. όσοι τον ακολούθησαν πιστευοντας σ αυτά που έλεγε καποτε, αργα ή γρήγορα θα απογοητευτούν. Οι περισσότεροι βέβαια εχουν λακίσει προ πολλού. Καιρός να λακίσουν και οι υπόλοιποι.
    Ο άνθρωπος εφτιαξε ενα κόμμα αποκλειστικά για τον εαυτό του και τις οικογένειες των κολλητών του.
    ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΡΟΣ. Μακρυά απ αυτή τη πανούκλα.....μακρυά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΞΑΝΑ-ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ!
    Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;
    Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή άρχισαν να τρώνε και οι δεξιοί ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ;
    Επειδή βάλανε το σοβαροφανή τον Παπακωνσταντίνου να βγαίνει στις τηλεοράσεις νομίζουν ότι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ;
    Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥ και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποινικοποιούμε τώρα και τις προηγούμενες εργασίες μας ;
    Ποινικοποιούμε και τις πολιτικές μας πεποιθήσεις ;
    Σιγά το ρεπορτάζ που έγραψε ο Λιάτσος .
    Κάτι τέτοια είχαν αξία την εποχή της ''ενδόξου'' Βασιλικής Χωροφυλακής ,που οι μπασκίνες στην επαρχία ποινικοποιούσαν ακόμα και τις καλημέρες (αν τις έλεγες σε αριστερούς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξυπνηστε .....βρεεε!!!! Αλλο σας ρωταει ο ΔΙΑΠΟΡΩΝ και εσεις αλλο απαντατε... Ντουβαρια που κανετε τον εξυπνο και θελετε να κανετε και πολιτικη μαθετε οτι ο Υπουργος λεγεται Αβραμοπουλος ο οποιος εχει διορισει τη "μετρεσα" του Καρατζαφερη - ενα φυτο χωρις προσοντα - στην Επιτροπη Προμηθειων του Υπουργειου Υγειας και η "κυρια" λεγεται ΑΝΝΑ ΖΩΗΡΟΥ...
    Μιλαμε για ΖΩΗΡΕΣ ΜΑΣΕΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ
    ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ – ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ – ΓΝΩΜΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ.
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ (ΒΛΕΠΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΚΗΝΣΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΗ) ΚΑΙ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΙΔΙΚΟΥΣ….
    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΤΟΜΑ ΝΕΑΡΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ (;) ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤ’ ΕΠΙΦΑΣΗ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΝ ΜΕ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΑΡΟΥΣ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ Ή ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΒΛΙΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΝ ΟΧΙ ΜΕ ΟΡΓΗ). ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΤΣΙ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΠΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΟ «ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ», ΠΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΤΗ ΣΚΕΨΗ, ΠΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΠΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ, ΠΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΝΤΕΛΕΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΩ – ΟΡΜΩ ΕΠΑΝΩ).
    ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΗΞΩ (ΙΣΩΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ) ΣΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ. ΔΕΝ ΑΙΣΧΥΝΟΜΑΙ ΔΕ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΩ. ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ. ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΔΙΨΟΥΝ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ. ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΙΚΙΛΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΩΝ ΜΟΥ, ΠΟΛΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ.
    ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ (ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΥΟΝΤΑΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΩΝΤΑΣ….) ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΥΓΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ. ΕΞΑΛΛΟΥ «ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ». ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ. ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΜΒΙΑΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. Η ΥΒΡΙΣ – ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΡΟΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ….. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΠΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ.
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΤΑΙΝΙΑ «ΟΤΑΝ Η ΓΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ» «WHEN THE EARTH STOOD STILL». ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΤΟ «ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ» ΚΑΙ ΤΟ «STOOD». ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ. ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΓΥΡΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΤΥΧΑΙΟ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ. ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΠΕΤΟΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΑΡΧΥΤΑ, ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΥΘΗΡΩΝ κ.α.). ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΔΕ, ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ. ΣΒΗΝΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΞΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ. ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ!!!
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ Η ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΜΒΙΟ ΚΑΙ ΑΒΙΟ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ) ΟΝ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ ΑΔΙΑΚΡΙΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΦΥΛΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ. ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΙΣΩΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση