GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα διαχρονικά "Οχι"...

. Γράφει ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος www.koutsoukos-anastasios.gr . ΤΑ “ΟΧΙ” ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ!! -"Στο εξής δεν θα λέγεται ότι ο...

.
Γράφει ο Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
www.koutsoukos-anastasios.gr
.
ΤΑ “ΟΧΙ” ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ!!
-"Στο εξής δεν θα λέγεται ότι οι 'Ελληνες επολέμησαν σαν ήρωες, αλλά ότι οι ήρωες επολέμησαν σαν ΄Ελληνες." Eφημερίδα "
Guardian"
-Εδώ είναι το Μέγαρο των Ηλυσίων. Στις 11. και 24 δύο αυτοκίνητα εγκατέλειψαν τους χώρους. Στο πίσω αυτοκίνητο κάθονται ο στρατηγός ντε Γκολ και η γυναίκα του.
“Γάλλος ρεπόρτερ”
-Σε άτακτη φυγή η ΝΔ... Ο Πρ. Παυλόπουλος ανακοίνωσε την κυβερνητική απόφαση ότι δεν θα συμμετάσχει στη συζήτηση για την Προανακριτική Επιτροπή!!!"
Press-gr.blogspot.com" .
Οι λαοί κάτω υπό κρίσιμες συνθήκες
λένε πάντα το δικό τους ΟΧΙ σε όλες τις ιστορικές περιόδους, όπως:
Το 1940 το πρωί της 28ης Οκτωβρίου τα ανακοινωθέντα έγραφαν: "Αι ιταλικαί στρατιωτικαί δυνάμεις προσβάλλουν από της 5।30 σήμερον τα ημέτερα τμήματα ... Αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του πατρίου εδάφους", οι εφημερίδες ξεσήκωναν τον κόσμο "'Ελληνες εις τα όπλα!" και οι 'Ελληνες εν μέσω ζητοκραυγασμών πανηγύριζαν στους δρόμους. Αυτό ήταν το ιστορικό "ΟΧΙ" που γεμάτη υπερηφάνεια και φιλότιμο φώναξε η μικρή και φτωχή χώρα μας απέναντι στην ισχυρή φασιστική Ιταλία του Μουσσολίνι όταν της ζήτησε να παραδώσει τα ελληνικά εδάφη. Είχε έρθει η ώρα της "Μάχης της Ελλάδας" ...Οι 'Ελληνες πολέμησαν με πενιχρά μέσα απέναντι σε μια πάνοπλη στρατιά. Και την νίκησαν. Διότι πολέμησαν με φρόνημα και λεβεντιά, με ελληνική ψυχή. 'Ολες οι αρετές των Ελλήνων μπήκαν και κέρδισαν εκείνον τον πόλεμο.Τον Μάη του 1968 το Παρίσι έζησε ιδιαίτερα έντονα πολιτικά γεγονότα . Διαδηλώσεις, οδομαχίες, καταλήψεις πανεπιστημίων, δεν ήταν απλά μια φοιτητική και εργατική εξέγερση, ήταν η εξέγερση ενός ολόκληρου λαού. Η αρχή έγινε με την κατάληψη του Πανεπιστημίου της Ναντέρ και εξαπλώθηκε πολύ γρήγορα στη Σορβόννη.Οι φοιτητές βιώνουν ένα κύμα αλληλεγγύης χωρίς προηγούμενο. Στις 13 Μαΐου ένα εκατομμύριο γάλλοι κατεβαίνει στους δρόμους. Μέσα Μαΐου το κύμα διαδηλώσεων αγγίζει και του εργάτες. Η γενική απεργία παραλύει τη Γαλλία. Η κυβέρνηση υπό καθεστώς πρωτόγνωρης πίεσης ανακοινώνει αυξήσεις. Ο τότε πρωθυπουργός Ζορζ Πομπιντού τις εξαγγέλλει: «Από τον Ιούνιο το πραγματικό ημερομίσθιο θα αυξηθεί κατά 7% και από τον Οκτώβριο κατά 10 %. Δεκτή θα γίνει και η μείωση των ωρών εργασίας». Η Γαλλία όμως δεν ησυχάζει. Η απεργία συνεχίζεται και οι διαδηλωτές ζητούν την παραίτηση του προέδρου ντε Γκολ.
Στις 21 Οκτώβρη 2008 μια λαοθάλασσα, πρωτοφανής για τα χρονικά, ενωμένων εργατών εργατών φοιτητών, υπαλλήλων, υπερδανεισμένων, καταπιεσμένων, γέμισε το κέντρο της Αθήνας δίνοντας ένα μάθημα στην παραπαίουσα συντηριτική κυβέρνηση.Την επομένη στην Βουλή επρόκειτο να συζητηθεί η πρόταση για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής η οποία θα διερευνήσει ποινικές ευθύνες κυβερνητικών στελεχών για την υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου, που καταθέσε το Πασοκ και ο αυριανος Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε μετά τη συνεδρίαση της Κυβερνητικής Επιτροπής, ότι δεν θα συμμετάσχει αύριο στη διαδικασία επί της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής. Υπό τον φόβο των διαρροών, η ΝΔ τρέπεται σε άτακτη φυγή...Τελικά η κυβέρνηση έντρομη εγκατέλειψε και την βουλή, όπως σωστά επεσήμανε ο μαχητικός κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, και αύριο και την εξουσία .
Ο λαός ενωμένος και αποφασισμένος λέει το δικό του ΟΧΙ, σε κάθε ιστορική περίοδο, απέναντι σε οποιαδήποτε μορφής τυραννία. Αυτό το ΟΧΙ αυτό που και εμείς καλούμαστε να πούμε σήμερα στις εκλογές που ερχονται, δεδομένου ότι η Βαστίλλη του νεοφιλλελευθερισμού κατέρρευσε από μέσα, τα διεθνή χρηματιστήρια καταρρέουν και αυτό που μένει σταθερό είναι η προσήλωση του λαού μας στις παναθρώπινες Ελληνικές αξίες της ελευθερίας, ισότηταςτητας, δικαιοσύνης.
Ολοι οι πολίτες οφείλουμε τιμή και δόξα στους πεσόντες αγωνιστές για την ελευθερία, την ισότητα τη δικαιοσύνη και τη δημοκρατία !!
----------------------------------------

105 σχόλια

  1. Τι σόι μαλάκας είναι αυτός ρε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προς 12,40
    εισαι σιγουρος φιλε μου οτι ειναι μαλακας και οχι διαχρονικως αρχιμαλακας;

    ΚΟΥΤΣΟΥΚΕ ΜΕΓΑΛΕ!!!!!
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΘΗΚΕ

    ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΟΧΙ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΙΤΕ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι σόι μαλάκας είναι αυτός ρε?

    28 Οκτώβριος 2008 12:40 πμ



    ΣΥΓΓΕΝΗΣ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν να χαθεις μουλε Κουτσουκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΥΓΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ
    ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΠΤΟΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ
    ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δόκτωρα ηρέμησε
    το ΠΑΣΟΚ δεν βιάζεται
    εσύ βιάζεσαι.
    να πάρεις καμιά καρέκλα
    Εμείς η βάση του πασοκ
    σου λέμε κούλαρε μεγάλε.
    και βγάλε το σκασμό.
    κατι δόκτωρες σαν εσένα
    εφεραν την καταστροφή και
    τον όλεθρο .
    Κι ο αλογοΣκούφης δόκτωρας είναι.
    Δόκτωρα κουτσούκο η μαλακία είναι τέχνη όχι επιστήμη.
    Όπως πας να μας τη λανσάρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάλι την .... κοπάνησε απ το Δαφνί ο ΝΤΟΚΤΟΡ; Μάλλον λόγω της εθνικής γιορτής τους αμολάνε φαίνεται.
    Γεία σου μεγάλε ναπολέοντα βονα-ΠΑΡΤΗ και φύγε μωρέ θεόμουρλε.
    Φιλάκια
    Μαρία αντουα΄-ΝΕΤΑ σκέτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΨΩΝΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΥΓΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ
    ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΑΠΤΟΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ
    ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να πω κι εγώ το δικό μου ΟΧΙ;

    ΟΧΙ ρε γελοίε "δόκτορα" - δεν δέχομαι να υφίσταμαι τις χαζοπαπαρολογίες σου σε αυτό εδώ το blog.

    Πάρε το κουβαδάκι σου και πήγαινε να παίξεις παραπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ υποψήφιους πατεράδες υποψηφίων εθνοπατεράδων. ΟΤΑΝ ετοιμάζαστε να κάνετε παιδιά σκεφθητε το.΄Αν είναι δυνατόν να σας βγεί σαν τον ντοκτωρα, ή τραβειχτήτε ή ακόμα καλύτερα βαρέστε μια μαλακία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ Η'
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΨΩΝΙΟ ΜΕ ΔΟΚΟΡΑ
    ΚΑΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΑΝΤΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΝΤΟΚΤΟΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά, τόσο πολύ θα κόστιζε μια απλή αναφορά στον Ι. Μεταξά, ο οποίος στις τρεις το πρωί της 28ης Οκτωβρίου του 1940 απέρριψε το τελεσίγραφο της φασιστικής Ιταλίας του Μουσολίνι; Το ότι ήταν δικτάτωρ δεν του στερεί τη συγκεκριμένη ιστορική προσφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΑΣΟΥΛΗ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΙΣ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΜΠΑ
    ΠΑΛΙ
    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δώστε Κουτσούκο στο λαό ή δώστε τον Κουτσούκο στο λαό? Ιδού η απορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 2:08

    Θα ξεφορτωθεί ο χοντρός την ευθύνη, θα αναλάβουν ΠΑΣΟΚ-ΣΥΝ την κυβέρνηση και μέσα στην αναμπουμπούλα της οικονομικής κρίσης θα τα κάνουν θάλασσα, οπότε ο κόσμος θα πει, Κωστάκης και πάλι Κωστάκης.

    Τον Νοέμβριο δεν γίνεται να πραγματοποιηθούν εκλογές, το πολύ πολύ να προκηρυχθούν και να ψηφίσουμε Δεκέμβριο. Χρειάζονται 30-40 μέρες από την ημέρα προκήρυξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κουτσούκο γύρισες στο λαό σου! Ο λαός απαιτεί τον Κουτσούκο στα ανώτερα αξιώματα!
    Πως αντέχει το μικρό-ΠΑΣΟΚ αυτό το πολιτικό μεγαθήριο;
    Δώσε μας τα φώτα σου ηγέτη, μοιράσου μαζί μας το μεγαλείο της σκέψης σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Προσοχή στα comments, μην διαταραχθεί αυτό το αστέρι της σύγχρονης έκφασης και φύγει και τον χάσουμε από εδώ μέσα.
    Είσαι μεγάλος. Προχώρα μέχρι να πεθάνουμε απ'το γέλιο.

    supporters for Dr. Koutsoukos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κάπου μπέρδεψες την αληθινή λαοθάλασσα τις 28-10-1940 με τις μερικές χιλιάδες συνδικαλιστών της πλάκας που κατέβηκαν στις 21-10-2008 στους δρόμους της Αθήνας, αν είχαν έστω το ενα εκατομυριοστό εκείνης της συγκέντρωσης στις 28-10-1940 δεν θα τολμούσε κανείς Αλογοσκούφης να δώσει 28 δις Ευρώ στους τραπεζίτες και θα τα έδινε στον πεινασμένο λαό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τώρα στα σοβαρά,πιστεύεις ότι αυτά που γράφεις σε βοηθάνε στις επιδιώξεις σου,πολιτικές ή επαγγελματικές(κάνεις τίποτα ή ακόμα...ψάχνεις);Πάντως κρίμα τα λεφτά των γονιών σου που σε σπούδασαν (αλήθεια τι "Δρ" έχεις;)και αλίμονο σ'εμάς,αν γίνει η στραβή και σου δώσουνε και καμιά δημόσια θέση. Θα μου πεις, τόσα και τόσα ΟΧΙ,είπαμε "Διαχρονικά" όπως λες,δεν θα πούμε ακόμα ένα και για σένα; Που ξέρεις,ο θεός της Ελλάδας είναι μεγάλος,ίσως μας λυπηθεί.Με συντροφικούς χαιρετισμούς, ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τον Μάη του 1968 το Παρίσι έζησε ιδιαίτερα έντονα πολιτικά γεγονότα . Διαδηλώσεις, οδομαχίες, καταλήψεις πανεπιστημίων, δεν ήταν απλά μια φοιτητική και εργατική εξέγερση, ήταν η εξέγερση ενός ολόκληρου λαού.

    -------------------


    Γράψε τώρα και την υπόλοιπη αλήθεια: ότι αυτή η αγνή (στο ξεκίνημά της) εξέγερση, υποστηρίχτηκε έντονα από τη CIA η οποία είχε ως αποστολή να πετάξει από την εξουσία τον ΝτεΓκώλ. (Και παραλίγο να το πετύχει)

    Η αιτία της δυσφορίας των ατλαντιστών κατά του "στρατηγού" ήταν η πρόθεσή του να δημιουργήσει μία Ενωμένη Ευρώπη με ενιαίο νόμισμα (αποδεσμευμένο από το δολάριο) και "υφαρπάζοντας" τη δυτική γερμανία από την αγκαλιά του ΝΑΤΟ (κάτι που βλέπουμε να συμβαίνει στις μέρες μας, με 30 χρόνια καθυστέρηση).

    Και συνέβη το απίστευτο οξύμωρο: να ασκεί η CIA επιτελικό ρόλο στις εξεγέρσεις φοιτητών που διαδήλωναν κατά του πολέμου στο βιετνάμ!


    παμισος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μα δεν είναι δυνατόν να επιτρέπει το κόμμα μας άτομα σαν τον Κούτσουκο να αρθρογραφούν κοροιδεύοντας τη νοημοσύνη των ψηφοφόρων.Αει σιχτίρ βλαμμένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τον Δρα Κουτσούκο, τον περιπαίζουν πολλοί σχολιαστές, επειδή δεν τον καταλαβαίνουν. Ο Δρ Κουτσούκος έχει τεράστιο βάθος σκέψης, επιχειρηματολογία, έμπνευση και, φυσικά, συγκρότηση. Διαβάστε τον με μεγαλύτερη προσοχή και θα δείτε ότι από κάτω κρύβεται ένας θησαυρός. Θα παρακαλούσα μόνο να μπαίνει και μια μεγάλη φωτογραφία του μαζί με κάθε άρθρο, όπως παλιά. Όσοι δεν τον γνωρίζουν, πρέπει να τον μάθουν. Η φυσιογνωμία λέει πολλά και, νομίζω, θα βοηθήσει στην βαθύτερη κατανόηση της περίπτωσης του Δρος Κουτσούκου. Θέλουμε κι άλλα άρθρα Κουτσούκου - ει δυνατόν, ένα κάθε μέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. έχει δίκιο ο βαψομαλιάς. η αυτού εξοχότης "δρ. Κουτσούκος" αδικείται όταν δημοσιεύονται άρθρα χωρίς την φωτογραφία του. απαράδεκτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΧΙ στα νούμερα σαν τον Κουτσούκο! (συγνώμη,το Δόκτορα Κουτσούκο ήθελα να πω!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Με Κουτσούκο και Βαλιανάτο,εμπρός για μιά νέα Ελλάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. προτου να γραψεις να τραβας καμμια μαλακια μπας και ξελαμπικαρεις και δεν θα συνεπαιρνεσαι απτην φυσικη σου κλιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΥΓΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ
    ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. emais ton agapame ton dr koutsoukos kai eseis ton zilevete giati meinate akoma stous palious...einai sosta ayta pou leei!!
    o laos mono 8a roksei tin dexia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. -Σε άτακτη φυγή η ΝΔ... Ο Πρ. Παυλόπουλος ανακοίνωσε την κυβερνητική απόφαση ότι δεν θα συμμετάσχει στη συζήτηση για την Προανακριτική Επιτροπή!!!"

    Press-gr.blogspot.com" .


    O DR KOUTSOUKOS EINAI O PROTOS POU KANEI EIDIKH MNEIA STO PRESS-GR.BLOGSPOT.COM !!!

    giati to agnoeite?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. έχει δίκιο ο βαψομαλιάς. η αυτού εξοχότης "δρ. Κουτσούκος"
    δεν βαφει τα μαλλια του που ειναι πυκωα...παντου!!!
    τρεχτε μωρακια στον δρ...οι αλλοι γερασαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ερχεται ο Γιωργος με τον Δρ κουτσουκο...ολοι μεσα...ολοι κορυδαλλλοοοο""'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΤΟΝ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ!! Η ΑΠΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ!!
    Ο Δρ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ...ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. TA KOMMATIKA GRAFEIA TOY PAREL8ONTOS EXOYN ENTETALMENOYS "DHMOSIOGRAFOYS" SXOLIASTES SPOTERS KAISTA BLOGS
    GIA NA GRAFOUN ENANTION AYTON POU PROTOEMFANIZONTAI!!

    ETSI KANOUN KAI ME TON dR
    GIATI OI MISOI BOULEFTES EINAI AGRAMMATOI KAI OTN TOUS LES GIA "MAKEDONIKO" ENNOUN XALVA!!

    O Dr OMOS DEN KATALEVAINEI...
    8A PHDHXEI POLOUS....
    MERIASTE.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Παιδιά, αν θέλετε να ξεραθείτε με έναν τύπο αντίστοιχης σοβαρότητας και στυλ με τον Δρα Κουτσούκο αναζητήστε τον... Δρούλια. ΠΑΣΟΚ κι αυτός (αφού πέρασε από διάφορα κόμματα). Παραθέτω ενδεικτικά δύο βιντεάκια, αλλά υπάρχουν πολλά. Αναζητείστε τα! Δεν θα σας μείνει άντερο...
    http://www.youtube.com/watch?v=OC9qtf2IxAc
    http://www.youtube.com/watch?v=r1dCucZo-zU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Μιλώντας στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της αντιφώνησής του προς το διοικητή του Γ΄ Σώματος Στρατού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, τόνισε πως: "Η χώρα μας έχει το ακριβό προνόμιο να κοσμείται από έντονη ιστορική μνήμη. Από τις ισχυρές και συχνές αναδρομές στα ιστορικά γεγονότα που σφράγισαν την ύπαρξη αλλά και την επιβίωσή μας.

    Η ιστορία μας έχει αποδείξει ότι το ελληνικό έθνος έχει μεγάλες αντοχές! Αυτές τις φανερώσαμε σε κρίσιμες στιγμές της ιστορίας του λαού μας, όταν υπερνικήσαμε τα ελαττώματα και τις αδυναμίες μας, δρώντας συλλογικά στη σφαίρα των πραγματικών αξιών.
    Με τη σημερινή εκδήλωση γιορτάζουμε δύο εποποιίες, δύο ιστορικά γεγονότα στα οποία μεγαλούργησε εθνικά ο Ελληνισμός:
    Την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης το 1912, που σήμανε και την ενσωμάτωση της Μακεδονίας μας στον εθνικό κορμό, και το έπος του ‘40, την 28η του Οκτωβρίου, όπου ο πολύπαθος ελληνικός λαός έρχεται αντιμέτωπος με τη φασιστική πρόκληση της τότε Ιταλίας, αλλά και το γερμανικό ναζισμό.
    Δύο ιστορικά γεγονότα που τα συνέχει κάτι κοινό: Οι νέοι που, τόσο στους Βαλκανικούς πολέμους όσο και το 1940, μετέφεραν στο χαράκωμα τον χαρακτήρα τους, τις αξίες τους, τον ψυχισμό της ελληνικής κοινωνίας, το πάθος τους για ελευθερία και εθνική αξιοπρέπεια.
    Είναι προφανές ότι τις επετείους αυτές ο Ελληνικός Λαός οφείλει να εορτάζει με σεβασμό στους ήρωες που έδωσαν τη ζωή τους και με καθολική συμμετοχή. Ως ελάχιστο χρέος σ’ αυτούς, στους οποίους χρωστάμε την ελευθερία και την εθνική μας ακεραιότητα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΑΣΟΥΛΗ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΙΣ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΡΟΜΠΑ
    ΠΑΛΙ
    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ

    ===
    γιατι αρθρα πρεπει να στηνουν μονο αυτοι που εχουν "προεπιλεγει" απο καθε κομμα ...να τους τα "γραφουν" , να τους παίρνουν τα λαφτα...και να τους πηδανε...!!
    γιαυτο ειχει γεμισει "πουστρονια και ρουφιχτρες" η βουλη!!

    ο δρ θα αλλαξει το κατεστημενο...

    θα πηδηξει οσους "στηνετε" παιχνιδια σε βαρος του λαου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΘΗΚΕ

    ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!!!
    ΠΑΣΟΚ ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τι σόι...είναι αυτός ρε?
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ!!!

    ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ "ΣΤΗΜΕΝΟ" ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

    - ΘΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ @..ΔΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. προς 12,40
    εισαι σιγουρος φιλε μου οτι ειναι....και οχι διαχρονικως ....;

    ΚΟΥΤΣΟΥΚΕ ΜΕΓΑΛΕ!!!!!
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    - ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ!!
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ???

    Ο ΔΡ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ...ΟΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ...ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ο αυριανος Πρωθυπουργός κ. Γιώργος Παπανδρέου...

    ....ο μαχητικός κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, και αύριο και την εξουσία ....


    ΚΑΙ Ο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟς δΡ κΟΥΤΣΟΥΚΟς!!

    ΛΟΥΤΡΑΔΗ...ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Πάντως με την ευκαιρία των δημοσιεύσεων του Δόκτορος Κουτσούκου, βγαίνουν μερικά ενδιαφέροντα συμπεράσματα.
    Οπως ότι οι χρήστες και οι φιλικά προσκείμενοι στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και οι αντίθετοι σάυτό, έχουν απαιτήσεις και ελπίζουν σε ένα ΠΑΣΟΚ που δεν θα χωράνε οι καριερίστες κενολόγοι.

    Χωριάτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. DR EINAI ALH8EIA OTI STHN sELETE TOYS PIGES OLOUS KORYDALLO???KLEVAN OLOI???
    MIA ...POU DAGOSE TO MHLO TOY PARADEISOU...APEILEI NA SOU KLASEI TA ....FRYDIA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ισως να μην το ξερετε αλλα ο δρ ηταν ο πρωτοπορος του κινηματος μλογκερ στον ελληνικο χωρο !!!
    μαλιστα οι δεξιοι τον εχουν "μαυρη λιστα""

    γιαυτο σεβασμο στον "αρχηγο" οι νεοτεροι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ...ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟς ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΥΛΗς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Καταρ - ρέω...
    .

    Αλλοι τον καταρ-ιούνται γιατί πήγε να πουλήσει την Ολυμπιακή. Κι άλλοι τραγουδούν: Κατα... καταρ-ρέω.
    Ή μήπως το τραγουδά κι ο ίδιος ο Καραμανλής;

    OLOI XEROUN OTI THN DEXIAA THA RIXEI MONO O DR...GIATI OI ALLOI KANOUN ALLAXOKOLIES ME THN DEXIA KAI DEN TOUS NOIAZEI!!
    ASE POU FOBOUNTAI NA KYBERNHSOUN POLLOI APO TO PASOK KAI PROTIMOUN KARAMANLH KAI AYTH NA PAIRNOUN ENA MIKRO POSOSTO APO KATHE DOULEIA...
    TORA O DR THA SAS DOSEI TAO AR@ SE FRAGGA GALLIKA!! PERIMENETE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΕΥΓΕ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ
    ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ...ΑΠΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!
    ΟΙ ΑΛΛΛΟΙ ΙΕΚ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ...ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ...ΤΟΝ ΡΟΥΣΟ...ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΝ.... ΠΟΥΛΟ...

    ΤΟΝ ...ΠΟΥΛΟ...ΟΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. FILOI MOU OLLOI TON VRIZAME ALLA META TA ANTIGRAFAME!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΜΠΛΟΚΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ. ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;;;Σ
    Δευτέρα, 27 Οκτώβριος 2008
    ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΛΕΣ ΣΠΟΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΑ ΜΠΛΟΚΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ "ΩΡΑΙΑ" ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΓΑΤΟΝΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Η ΠΙΑΤΣΑ ΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΧΑΠΕΝΙΝΓΚ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ.ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ.


    Αναρτήθηκε από citypress-gr.blog


    O DR...THA SAS DOSEI TA AR@@@@@@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ο Μπαράκ Ομπάμα στο Ντένβερ
    Οι προεδρικοί υποψήφιοι, Τζων Μακέην του Ρεπουμπλικανικού κόμματος και Μπαράκ Ομπάμα του Δημοκρατικού, έκαναν πολλές προεκλογικές εμφανίσεις την Κυριακή καθώς μπαίνουν στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 4ης Νοεμβρίου.
    Ο Μπαράκ Ομπάμα προσέλκυσε πάνω από 100 χιλιάδες υποστηρικτές στο Ντένβερ του Κολοράντο. Ο Δημοκρατικός Γερουσιαστής προειδοποίησε τους υποστηρικτές του να μην καθησυχάσουν για την έκβαση των εκλογών με βάση πρόσφατες σφυγμομετρήσεις στις οποίες προηγείται κατά τουλάχιστον 7 εκατοστιαίες μονάδες του αντιπάλου του.
    Ο Τζον Μακέην στην ΑϊόβαΑπό τη πλευρά του ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών, Τζων Μακέην, απέρριψε τα αποτελέσματα τελευταίων σφυγμομετρήσεων, δήλωσε ότι η διαφορά στις σφυγμομετρήσεις μεταξύ των δύο υποψηφίων είναι πολύ μικρή και πρόσθεσε ότι πιστεύει πως θα κερδίσει τις εκλογές στις 4 Νοεμβρίου.
    dr einai ali8eia ottti exeis epafh me obbbammma...estelnes xrimata, ekanes agona??:::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
    ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!!
    ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ!

    ΚΑΚΩΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!!
    Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ 151 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...ΑΛΛΑ ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΙΠΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΗΝ "ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΝΥΧΤΑ" ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΜΠΙΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΜΑΗ ΤΟΥ 68, ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΑΠΑΡΤΙΑ!!
    ΣΩΣΤΑ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ. ΣΩΣΤΑ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΩΣ ΤΟ ΝΟ 2 ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΓΙΩΓΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΔΕΧΤΕΙ. ΣΩΣΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ ΘΑ ΔΙΑΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΟΠΩΣ Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΝΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ- ΑΠΕΡΓΙΑ!!

    ΟΠΟΤΕ ΚΑΚΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ...ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΨΗΦΙΑ ΤΟΥ 100% ΤΩΝ ΠΑΡΟΝΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ.!!
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΟ-ΘΥΜΙΑΤΑΔΕΣ!
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ!!
    ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΔΗΛ. ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΑΡΟΝΤΩΝ....
    ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ...ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΟΤΕ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ!!
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ!!
    NIKH ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Μήνυμα του Μπαράκ Ομπάμα στην Ομογένεια για την 28η Οκτωβρίου

    «Η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου μας υπενθυμίζει την ηρωική συνεισφορά του Ελληνικού λαού στη μάχη κατά του φασισμού στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο», τονίζει ο υποψήφιος του Δημοκρατικού κόμματος για την Προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, σε μήνυμά του στους εορτασμούς της Ομογένειας του Σικάγο για την ιστορική επέτειο του ΟΧΙ.

    Ο Μπαράκ Ομπάμα αναφέρεται στην «ισχυρή φιλία» του ιδίου και του υποψηφίου για την αντιπροεδρία, Τζο Μπάιντεν, με την ελληνοαμερικανική κοινότητα, κάνοντας ειδική μνεία στη «μεγάλη και ζωντανή ελληνική κοινότητα του Σικάγο», με την οποία, όπως υπογραμμίζει, «εργάστηκα πολύ στενά, υποστηρίζοντας πάντοτε τη συμμετοχή τής ευρύτερης ελληνικής κοινότητας στην αμερικανική πολιτική διαδικασία».

    Ο Δημοκρατικός υποψήφιος υπογραμμίζει το σεβασμό και την εκτίμησή του στους Ελληνοαμερικανούς για την προσφορά τους σε όλες της πτυχές της αμερικανικής ζωής. «Η χώρα μας αντιμετωπίζει σοβαρές διεθνείς προκλήσεις στον 21ο αιώνα και είναι σημαντικό να μπορεί να βασίζεται στους συμμάχους μας. Για αυτό, θα συνεχίσω να εργάζομαι στενά με τους Ελληνοαμερικανούς και να επαναφέρω την στενή εταιρική σχέση με την Ελλάδα και τους άλλους Ευρωπαίους συμμάχους μας», επισημαίνει χαρακτηριστικά.

    Τέλος, ευχαριστεί τους ομογενείς οι οποίοι τιμούν όλους εκείνους «που πολέμησαν και χάθηκαν για να είμαστε εμείς ελεύθεροι».


    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΔΡ ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΥΝΑ..
    ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΥΠΕΞ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΛΠΟ....ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ...ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ...ΜΜΕ !!
    ΕΤΣΙ ΘΑΒΕΤΕ Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ!!

    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!

    Α, ΡΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ....ΠΟΣΟΥΣ ΛΑΔΩΒΕΣ....ΜΜΕ ...ΓΚΑΛΟΠΤΖΗΔΕΣ....ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ...."ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ"....

    ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ Η "ΑΠΕΡΓΙΑ" ΟΛΜΕ!!!
    ΧΑ ΧΑ!!

    Ο ΔΡ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Συνεπως ο ρουσσοπουλος "φαγωθηκε" γιατι ηρθεσε ρηξη με τους .."συναδελφους" δημοσιοκαφρους,ΟΧΙ??

    Γιατι μεχρι τωρα εμενα με την εντυπωση οτι φαγωθηκε λογω της .."εμπλοκης στο σκανδαλο της μονης Βατοπεδιου"!!!
    Γιατι ηταν.. "Πνευματικο παδι του εφραιμ"!!!

    Ημαρτον!
    Πως την πατησα ρε ο μαλακας!!!

    Και ειχα πραγματι εκφρασει προσφατα την απορια μου,μα την αληθεια!!
    Ειχα πει :
    "Κατανοω την λυσσα του Καρατζαφερη εναντιον του ρουσσοπουλου. Σου λεει ,ρε πουστη καραμανλη εγω εδινα αγωνα για την παραταξη οταν εσυ ετρεχες στα μπουρδελα της Θεσσαλονικης και ο ρουσσοπουλος ετρεχε στα μ-λ εκκε μαο και πασοκοσκυλια κολλητος του γιαννοπουλου..
    Πως λοιπον διαγραφεις εμενα και βαζεις εκπροσωπο αυτον??
    Λογικη αγανακτηση.
    Κατανοω επισης την λυσσα του τραγκα.
    Για τους ιδιους η περιπου ιδιους λογους..

    Δεν μπορω να κατανοησω ,ειπα τοτε ,την καθολικη λυσσα ΟΛΩΝ! μα ΟΛΩΝ! των συναδελφων του δημοσιοκαφρων εναντιον του (του ρουσσοπουλου)..

    Να λοιπον ο κυρτσος με εβγαλε απο την απορια μου..!

    Ευγε μεγαλε!!

    Και επι τη ευκαιρια ,με τι λεφτα εκδιδεις την Free sunday kai press city ??
    Χρειαζονται λεφτα ,ΟΧΙ??

    Εχεις ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ και αποφασισες να ,,"ξυπνησεις" τον "λαον"??

    Για ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ???
    Τινος υπαλληλος εισαι??

    Απλες ερωτησουλες φιλτατε!
    Και σορυ δηλαδη..
    Αν με εννοεις..

    τζων

    27 Οκτώβριος 2008 5:41 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. logokrinontai ta sxolia!!!

    einai polla ta lefta!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΡ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΘΗΚΕ!!!

    ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ...

    ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΒΑΖΕΤΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. TO Press-gr blogspot ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ!!!

    ΣΤΟ ΜΛΟΚ ΑΥΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΙ...ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ...ΒΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ!!
    ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΕΣΤΕΙΛΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΕΠΑΙΝΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΛΑΝ ΠΟΤΕ!!!
    ΚΡΙΜΑ...
    ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΞΕΠΕΥΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ...Η ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ

    Ο υπόγειος πόλεμος των τραπεζών

    Ενας υπόγειος πόλεμος ξέσπασε μεταξύ των τραπεζιτών με αφορμή το σχέδιο θωράκισης του ελληνικού τραπεζικού συστήματος. Ο κάθε τραπεζίτης προωθώντας από την πλευρά του τα συμφέροντα της τράπεζας που ηγείται προσπαθεί να οδηγήσει τα πράγματα προς την πλευρά που τον συμφέρει με απώτερο σκοπό να ενισχύσει τη θέση του στην τραπεζική αγορά.
    Το «πακέτο» των 28 δισ. ευρώ για τη στήριξη του ελληνικού τραπεζικού συστήματος είναι οπωσδήποτε «μοχλός εξελίξεων», καθώς το «δόλωμα» παίζει ήδη το ρόλο του. Σύμφωνα με κάποιες από αυτές, ενώ η Marfin αναμένεται να ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα τους αναδόχους που θα αναλάβουν την αύξηση των 5 δισ. ευρώ που έχει εξαγγείλει, συνεχίζει να «φλερτάρει» με τους ανταγωνιστές της επιδιώκοντας βίαιη μεγέθυνση εν μέσω κρίσης. Πάντως, σταθερά η Marfin συγκεντρώνει μετοχές της Alpha Bank.
    Πληροφορίες αναφέρουν ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο κ. Α. Βγενόπουλος είχε επαφές με επενδυτές στο City με θέμα την αύξηση κεφαλαίου. Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για δύσκολο εγχείρημα που θα απαιτήσει ακόμα και 7 - 8 μήνες για τη συγκέντρωση των κεφαλαίων, και πιθανώς όχι στο σύνολό τους.
    Άλλες πληροφορίες θέλουν η Emporiki να προχωρά σε σημαντική αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, μετά τη σχετική οδηγία της Credit Agricole.
    Αύξηση κεφαλαίου φέρεται να εξετάζει και η Alpha Bank. Μάλιστα,υπαρχουν πληροφορίες για συγχώνευσή της με την Eurobank του Σπύρου Λάτση, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν είχε αναφερθεί το ενδεχόμενο συγχώνευσης με την Marfin. Παλαιότερα δε «έπαιζε» αντίστοιχο σενάριο με τη Εθνική Τράπεζα.
    Την ίδια στιγμή, η Τράπεζα της Ελλάδος έχει συζητήσει με τις τράπεζες τη σταδιακή αύξηση του ορίου κεφαλαιακής επάρκειας μέχρι το 10%, από 8% που είναι σήμερα.
    Άλλο σενάριο θέλει μικρές τράπεζες να κατευθύνονται στην Τράπεζα Πειραιώς προτού, τελικώς, το διευρυμένο σχήμα καταλήξει στην αγκαλιά της Εθνικής Τράπεζας. O επικεφαλής της Εθνικής, κ. Τ. Αράπογλου, στην παρούσα φάση έχει θέσει ως προτεραιότητα να φέρει ξένους μακροπρόθεσμους επενδυτές στην Εθνική και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για το σκοπό αυτό είχε επαφές στις ΗΠΑ με μεγάλα pension funds.
    Σύμφωνα με άλλες πηγές, η Millennium προσέγγισε μέσω εκπροσώπου διεθνούς οίκου την Τράπεζα Πειραιώς, ζητώντας ένα όχι και τόσο υψηλό τίμημα.
    Εναλλακτικό ρόλο, πάντως, για τη συγκέντρωση των μικρών τραπεζών φαίνεται να έχει και το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Στο σενάριο αυτό, το Τ.Τ. θα βάλει στην ομπρέλα του τις μικρές τράπεζες και στη συνέχεια θα αυτονομηθεί, βγαίνοντας το ίδιο από το στόχαστρο εξαγοράς. «Ζωντανό» είναι όμως το ενδεχόμενο συγχώνευσής του με την Αγροτική Τράπεζα, που φαίνεται να βγαίνει προς το παρόν κερδισμένη από τον καταθετικό πανικό.
    Το πρόβλημα ρευστότητας που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές τράπεζες πηγάζει από το γεγονός ότι οι καταθέσεις των ελληνικών τραπεζών στην Ελλάδα και στις χώρες του εξωτερικού στις οποίες δραστηριοποιούνται δεν φθάνουν για να καλύψουν τα δάνεια που χορηγούν. Ως και πέρυσι, προτού φουντώσει η χρηματοπιστωτική κρίση, οι ελληνικές τράπεζες κατέφευγαν στις κεφαλαιαγορές με διάφορους τρόπους. Τότε η διατραπεζική αγορά ήταν ανοικτή και από εκεί αντλούσαν τη ρευστότητα που χρειάζονταν. Επίσης μέσω τιτλοποιήσεων μπορούσαν να βρίσκουν πολύ μεγάλα ποσά και μάλιστα να μεταφέρουν τον πιστωτικό κίνδυνο σε άλλους.
    Τιτλοποίηση σημαίνει ότι οι ελληνικές τράπεζες, όπως όλες οι τράπεζες διεθνώς, πακετάριζαν χαρτοφυλάκια, για παράδειγμα στεγαστικά δάνεια, σε ομόλογα. Οι τίτλοι αυτοί αξιολογούνταν από εταιρείες πιστοληπτικής αξιολόγησης και έπαιρναν υψηλή βαθμολογία. Στη συνέχεια διοχετεύονταν στις κεφαλαιαγορές, όπου επενδυτές αγόραζαν τους τίτλους και εισέπρατταν τις υψηλές αποδόσεις τους. Ετσι οι τράπεζες έπαιρναν καινούργια ρευστότητα που τους επέτρεπε να προχωρήσουν σε νέες δανειοδοτήσεις και να δημιουργήσουν νέα έσοδα από τη διαφορά των επιτοκίων.
    Με τον τρόπο αυτόν χρηματοδοτούσαν τα δάνεια που έδιναν και τα οποία «έτρεχαν» με εξαιρετικά υψηλούς ρυθμούς, της τάξεως του 25%, χωρίς να χρειάζεται οι καταθέσεις να «τρέχουν» το ίδιο γρήγορα. Μάλιστα, έχοντας φθηνή και άνετη πρόσβαση στις κεφαλαιαγορές, αδιαφορούσαν για τις καταθέσεις. Ως πριν από έναν χρόνο οι οδηγίες στα τραπεζικά δίκτυα ήταν σαφείς: «Δεν θέλουμε προθεσμιακές καταθέσεις, δώστε δάνεια». Σήμερα όμως τα πράγματα είναι εντελώς αντίθετα. Τα πριμ στο δίκτυο δίνονται για την προσέλκυση προθεσμιακών καταθέσεων, αφού τα δάνεια που χορηγούνται είναι ελάχιστα σε σχέση με τους όγκους του παρελθόντος.
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ!!
    ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. سشس حهقشىث ءشةحشقه!!

    SKKKKKKAI

    SAS PHRANE XAMPARI!

    KOVETE TA THETIKA SXOLIA

    FTEIAXNETE ARNHTIKO KLIMA GIA OPOION DEN THELETE!!

    TREXTE STON DAILAKI...EXEI LEFTA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. GRAMMATA XASAPH...LOUTRADH....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. kovete ta thetika sxolia!!!
    sas piasane ston ypno!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. einai kalos!!
    emeis ton aagapame!!
    eseis lete mono ayta pou sas dinei o rouso...poulos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΒΡΕ ΜΕΣΑ!!

    "φλομώσετε
    ξανά στα παραμύθια.
    γουστάρω ψέματα,
    ξέρω και την αλήθεια.

    εκβιάσετε με
    ειμαι σαν την μπεζαντακου
    γουσταρω αντριλικι
    γαμη...με με βια

    εμένανε ή το χάος
    γιαυτό και θα ψηφίζω
    κουκουέ ή λάος!"

    Γραικός 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. νούμερα μας κανεις Κουτσούκο..
    θελουμε υποτακτικους!!
    ευθυγραμισου...
    βρες διαφημιστικη εταιρεια...
    ειδαλλως σε λιωσαμε

    ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. OXI KOYTSOYKO

    STOYS NTABATZHDES KAI KANALARXES DEN EXEI!!!!

    LOUTRADI...TA SXOLIA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. KAPSAMELI...EINAI DIKOS SAS O DR KAI GIAYTO TON EXETE SYXNA!!#

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. O dr einai o neos ombama!!
    e...e...erxetai!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Ρε Δρ. Κουτσούκο κόφτο επιτέλους έχεις γίνει γραφικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. h damanaki ti zori exi me ton DR???

    ton goustare??
    trexei stin astynomia...na vrei poioi grafoun ta kala sxolia

    trexe...trexe...den 8a to vreis...eimaste emeis...

    xa xa!
    +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΠΩΣ ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ
    ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ
    ΤΩΝ blogs
    .................................................
    ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ
    ΤΟ FREE ....
    ΤΟΥ Γ. ΚΥΡΤΣΟΥ
    ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ
    8 ΣΕΛΙΔΕΣ
    ΝΑΙ 8 ΣΕΛΙΔΕΣ
    ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    ........................................
    ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΦΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ


    GIAYTO DEN BAZETE DR KOUTSOUKO!!!
    BALTE KAI THA PESEI....MAROULI!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ο δρ ειναι φραγκατος....βαλτε καλα σχολια...και θα υπαρχει τσουναμι με ευρω!!!

    ριξε δρ το χρημα στο λαο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕΕ!!!

    ΞΕΣΚΙΣΕ ΤΟΥΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ...ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΧΙΛΕΙΟ ΠΤΕΡΝΑ ΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Η θέα της Βουλής κατά την διαδικασία... μή ψήφισης τελικά της Προανακριτικής για το Βατοπέδι, επαναφέρει έντονα τους προβληματισμούς, για το ρόλο των βουλευτών και της Βουλής στην Δημοκρατία μας..

    Οταν μπει ο δρ κουτσουκος θα φτειαξουν τα πραγματα!!
    Εχει κολλητους πολλους που θα τον στηριξουν...

    θα μοιρασει χρημα!!!

    θα φαει ψωμι ο κοσμακης και ολοι οι δημοσιογραφοι...οχι σαν τον ρουσο...ποθλο...ποθ εδινε σε λιγους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. έχει δίκιο ο βαψομαλιάς. η αυτού εξοχότης "δρ. Κουτσούκος" DEN TA BAFEI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΠΡΟΣ υποψήφιους πατεράδες υποψηφίων εθνοπατεράδων. ΟΤΑΝ ετοιμάζαστε να κάνετε παιδιά σκεφθητε το.΄Αν είναι δυνατόν να σας βγεί σαν τον ντοκτωρα, ή τραβειχτήτε ή ακόμα καλύτερα βαρέστε μια μαλακία.
    # posted by Ανώνυμος : 28 Οκτώβριος 2008 7:47 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Σε άτακτη φυγή η ΝΔ... Ο Πρ. Παυλόπουλος ανακοίνωσε την κυβερνητική απόφαση ότι δεν θα συμμετάσχει στη συζήτηση για την Προανακριτική Επιτροπή!!!" Press-gr.blogspot.com

    Ο ΔΡ κουτσουκος σπονσοναρει το PRESS_GR!!!!!!!!!!

    HGETH!!!!
    DIKE MAS!!!!!

    YPOYRGARA!!!!

    LOUTRADI>>>O KOLHTOS SOU>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Ο Σαρκοζί παρουσίασε το σχέδιο για την διάσωση των θέσεων εργασίας και προειδοποίησε τις εταιρίες να μην προβαίνουν σε αδικαιολόγητες απολύσεις καθώς έχει διαφανεί ότι πολλοί εργαζόμενοι θα πέσουν θύματα της οικονομικής κρίσης. Δεσμεύτηκε να χρηματοδοτήσει επιπλέον 100.000 βοηθητικά συμβόλαια εργασίας από τον προϋπολογισμό του επόμενου χρόνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Γέρο της Δημοκρατίας, ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε έχει σκεπάσει, ένα εκατομύριο αγρότες που παίρνουν την αγροτική σύνταξη που εσύ θεσμοθέτησες και καθιέρωσες, σε ευγνωμονούν, και όταν τρώνε ένα κομμάτι ψωμί αγορασμένο από την αιτία της καλής σου σκέψης για αυτούς, Σου λένε όπου και να είσαι,Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΝ ΨΥΧΉ ΣΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!
    ΟΙ ΠΡΟΠΑΠΠΟΙ ΤΟΥ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ ΠΥΡΠΟΛΗΤΕΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΙ: ΑΥΤΟΙ ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑ-ΑΛΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΑΡΗ !!!

    ο τρισεγγονος δρ θα πυρπολισει την ναυρχιδα του καρα _μαν αλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Δρα Κουτσούκο, με όλον το σεβασμό που σου πρέπει, αγνόησε το πλήθος των αρνητικών σχολίων. Σκοτεινά κέντρα, κυρίως εντός ΠΑΣΟΚ, έχουν δραστηριοποιηθεί προκειμένου να σε γελοιοποιήσουν. Μη δίνεις σημασία και συνέχισε να γράφεις. Το press-gr λογοκρίνει τα θετικά σχόλια, γιατί εντάσσεται κι αυτό στους προαναφερθέντες μηχανισμούς. Αυτοί που σε εκτιμούν και σε θαυμάζουν είναι πολλοί, κι ας μην φαίνεται από τα comments. Dr Koutsoukos keep up the good work...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Ο ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΙΧΕ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΤΟ 1940, ΑΝ ΚΑΙ ΑΓΕΝΝΗΤΟΣ. ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ; ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΡ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΛΙΑΖΕ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.
    ΣΗΜΕΡΑ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΔΡ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΔΩ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. 5,41 ΤΗ ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, τους μονους συμμαχους του εθνικοσοσιαλιστη Χιτλερ (βλεπε συμμαχια Σοβιετικης Ενωσεως και Γερμανικου Ραιχ – συμφωνο ΡΙΜΠΕΡΝΤΡΟΠ – ΜΟΛΟΤΩΦ , όπως ονομαστηκε από τα ονοματα των υπουργων εξωτερικων τους) τους ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ :

    Μήπως ο λαός κοιμόταν στις 3:30 το πρωί και κάποιος ΑΛΛΟΣ είπε το «ΟΧΙ» χωρις να ρωτησει ουτε συμμαχους ουτε αμερικανους ουτε νατο ουτε βασιληαδες ?

    -Πως εξηγείται ένας φασίστας να είπε όχι στους φασίστες και να τους συνετριψε απελευθερωνοντας και την βορειο ηπειρο ;

    -Ποιανης λαμπρης ηγεσιας στρατος και αξιωματικοι πολεμησαν και με ποιανου σχεδια ? Ποιος εκανε τα οχυρα ΜΕΤΑΞΑ που ακομη τα επισκεπτονται από στρατιωτικες σχολες του εξωτερικου να τα θαυμασουν ?

    -Ποιος ετοιμασε την ΕΛΛΑΔΑ για να νικησει ? ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ που ηταν ολη υπο εθνικοσοσιαλιστικο-φασιστικο ελεγχο ? Που δεν πηραμε ουτε μια σφαιρα (από ποιον αλλωστε αφου ολοι ηταν σκλαβωμενοι) από κανενα ?

    -Ποιος έφερε στην Ελλάδα την κοινωνική ασφάλιση και πρόνοια ιδρύοντας το ΙΚΑ (με αρχικό κεφάλαιο μάλιστα τους μισθούς των βουλευτών μετά τη κατάργηση της Βουλής);

    -Ποιος ίδρυσε τους πρώτους σταθμούς Πρώτων Βοηθειών στην Ελλάδα;

    -Ποιος όρισε με νόμο ότι 20 κλίνες σε κάθε νοσοκομείο θα διατίθενται σε φοιτητές και άπορους;

    -Ποιος ίδρυσε το ΤΕΒΕ στην Ελλάδα;

    -Ποιος έφερε στην Ελλάδα το 8ωρο;

    -Ποιος έκανε υποχρεωτική αργία την Κυριακή για τους εργαζόμενους;

    -Ποιος έκανε υποχρεωτική την χορήγηση άδειας μετ’ αποδοχών για τους εργαζόμενους στην Ελλάδα;

    -Ποιος καθιέρωσε τη χορήγηση ενός μισθού ως δώρο στους εργαζόμενους στην Ελλάδα;

    -Ποιος απαγόρευσε την εργασία σε ανηλίκους στην Ελλάδα;

    -Ποιος έκανε αργία και καθιέρωσε τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς;

    -Πότε υπεγράφησαν οι πρώτες συλλογικές συμβάσεις εργασίας στη Ελλάδα;

    -Ποιος καθιέρωσε τον όρο της υποχρεωτικής διαιτησίας μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών στην Ελλάδα;

    -Ποιος ίδρυσε την πρώτη φοιτητική εστία στην Ελλάδα;

    -Ποιος ίδρυσε τις πρώτες κατασκηνώσεις στην Ελλάδα;

    -Ποιος ίδρυσε την Εργατική Εστία στην Ελλάδα;

    -Ποιος καθιέρωσε τα εργατικά εισιτήρια στην Ελλάδα;

    -Ποιος ίδρυσε την Αγροφυλακή και την Αγορανομία στην Ελλάδα;

    -Ποιος ίδρυσε τον πρώτο ραδιοφωνικό σταθμό στην Ελλάδα και το Εθνικό Ίδρυμα Ραδιοφωνίας;

    -Πότε κατασκευάστηκε το πρώτο ελληνικό πλοίο από Ελληνικά ναυπηγεία;

    -Ποιος ίδρυσε το Κρατικό Θέατρο;

    -Αποτελεί παλλαϊκή αναγνώριση το ότι πλήθος κόσμου συνόδευσε το εκλιπόντα Πρωθυπουργό τον Ιανουάριο του 1941;

    Ποιος άλλος θα μπορουσε να κανει ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ σε τοσο ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ (3 χρονια) εκτος από τον γιγαντα ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ? οοεεοο;

    Αυτή ηταν η προσφορα του μΕγαλου αυτου ανδρα , την ωρα που τα γουρουνια της αριστερας ελεγαν με τους κωλοριζοσπαστηδες τους να αποσχουν οι αριστεροι από τον πολεμο αυτόν γιατι ηταν… πολεμος των βιομηχανων.. και πολεμος των εγγλεζων … και αργοτερα (1944) να ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και της ΕΔΑΦΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ με τις συνεχεις καταπτυστες αποφασεις της ολομελειας του ΚΚΕ και των λυσσασμενων ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΩΝ ΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΣΦΑΓΩΝ για αποκοπη της ΘΡΑΚΗΣ και της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας προς οφελος των ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΥΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ Της ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΙΑΣ …(βλεπε αρχεια ΚΚΕ και πληθος δημοσιευματων του εμετικα ανθελληνικου ριζοσπαστη..)

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ,
    ΖΗΤΩ Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ,
    ΖΗΤΩ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ – το αξιο τεκνο της Πατριδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΘΕΕ ΓΡΑΨΕ ΚΑΜΙΑ ΒΑΘΥΣΤΟΧΑΣΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΘΗΚΕ

    ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Δρ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ:Η διαφορά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι 5,5% υπέρ ...
    Δρ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ:Η διαφορά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι 5,5% υπέρ του ΠΑΣΟΚ! ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. ton eida ton dr ston peiraia se ekdilosi tis unesco gia to oxi htan kai polloi xenoi kai rosoi...exoume anoigma pros anatolas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Αγέρωχα νειάτα, περήφανα γηρατειά κρατάτε με ακούραστο σθένος ψηλά τη σημαία της δημοκρατικής παράταξης. Τα ετοιμόρροπα καταρρέουν.
    Δώστε ειλικρινά το χέρι σε όσους ήταν εγκλωβισμένοι, υπερδανεισμένοι, παγιδευμένοι, απαγοητευμένοι, και επιστρέφουν κατά μυριάδες στο νέο έντιμο Πασοκ.
    Μην αφήσετε την πλουτοκρατία να σας στερήσει και το τελευταίο ευρώ που σας ανήκει.
    Η δημοκρατία ενίκησε. Ο λαός ενίκησε.
    Ο νέος μας σώφρων Πρωθυπουργός και ο διεθνώς καταξιωμένος ηγέτης κ. Γιώργος Παπανδρέου είναι ήδη πανίσχυρος ακολουθήστε τον με πάθος!
    O dr einai monadikos!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Η ΒΑΣΤΙΛΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.




    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΑ "ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ".

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ 5,5% ΜΕ ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΑΣΗ

    ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΘΗΛΩΣΟΥΝ!!

    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ "ΤΡΙΤΟΥΣ" ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΞΙΑ. !!



    dr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. se eyxaristoume pou me tis analiseis sou mas esoses apo ta danei kane tora tin "seisax8eia" na meineis a8anatos!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΘΗΚΕ

    ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΤΑ ΒΑΦΕΙ; ΚΑΠΩΣ ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΕΙΔΑ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΔΟΧΤΟΡΑ ΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Κακόμοιροι πράσινοι οπαδοί, έχετε κοντή μνήμη και μηδαμινή κρίση. Σας εκμεταλλεύονται οι καναλο-εκβιαστές νταβατζήδες και οι κλέφτες επιχειρηματίες φίλοι τους ΣΑΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΡΟΥΣΗΣ και εσείς είστε ακόμη ερωτευμένοι (κολημμένοι) με το σοσιαλισμό.
    Δεν διαφέρετε σε τίποτε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού που, τυφλωμένοι από το έρωτα για την ομάδα, δέρνουν και απειλούν ακόμη και τους αδελφούς Κυπρίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Βρε παιδιά, αληθεύει ότι ο υποτιθέμενος Κουτσούκος είναι ο Νίκος Κατέλης της Ανίτας Πάνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. o ragkoyshs exei lavei mia kataggelia gia...komatikes atasualies kai ..prodosies??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. dr dvstoys kanena fragko na se epainoyne...ua se bgazoyn kai sta kanali...oloi ta pianoyn!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. έχει δίκιο ο βαψομαλιάς. η αυτού εξοχότης "δρ. Κουτσούκος"
    δεν βαφει τα μαλλια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Αγωνία για τις εξελίξεις...

    Η «πραγματική οικονομία» στο επίκεντρο της Κυβερνητικής Επιτροπής

    Οι οικονομικές εξελίξεις και η προσπάθεια θωράκισης της «πραγματικής οικονομίας» θα βρεθούν στο επίκεντρο της Κυβερνητικής Επιτροπής, η οποία συνεδριάζει την Τετάρτη. Το ΠΑΣΟΚ και η Αριστερά επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στη συζήτηση της Παρασκευής στη Βουλή.

    Φέρτε πίσω τα κλεμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ "ΠΙΑΝΕΤΕ" ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ!!
    ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ-ΑΠΑΤΗΣ!!

    Πλειστηριασμοί, παρά το νόμο
    Στο σφυρί η κατοικία συνταξιούχου για χρέος 1.849 ευρώ σε κάρτες


    Ο πλειστηριασμός γίνεται για ένα μικρό δυάρι 51,68 τετραγωνικών στα Πατήσια χτισμένο το 1970


    Παρά το νόμο που απαγορεύει πλειστηριασμούς για μικρές οφειλές, το μεσημέρι της Τετάρτης βγαίνει στο σφυρί η κατοικία συνταξιούχου του ΙΚΑ για χρέος 1.849 ευρώ σε πιστωτικές κάρτες.

    Ο συνταξιούχου του ΙΚΑ Ν.Θ, με πιστοποιημένη βαριά αναπηρία και μηνιαίες απολαβές 450 ευρώ, κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του στα Πατήσια, για χρέος από πιστωτική κάρτα μόλις 1.849,65 ευρώ, όπως σημειώνει η εφημερίδα Τα Νέα.

    Η Εθνική Ομοσπονδία Προστασίας Ενώσεων Πολιτών Καταναλωτών Δανειοληπτών θα επιχειρήσει να μπλοκάρει τον πλειστηριασμό, κάνοντας κατάληψη στα γραφεία του Δήμου Αθηναίων, όπου έχει προγραμματιστεί να γίνει η διαδικασία.

    Ο ίδιος δηλώνει στην εφημερίδα: «Είμαι σε μαύρη κατάσταση. Από το ΙΚΑ παίρνω σήμερα σύνταξη 450 ευρώ τον μήνα, δεν έχω άλλους πόρους, ούτε και άλλα περιουσιακά στοιχεία για να πουλήσω και τρομάζω να μάθω πόσα τελικά θέλει η τράπεζα για να με αφήσει ήσυχο».

    Ο συνταξιούχος εξηγεί: «Πήρα τη συγκεκριμένη πιστωτική κάρτα για να αγοράσω ένα αυτοκίνητο, το οποίο και ξεπλήρωσα. Τα πήγαινα καλά, εξοφλούσα τη δόση μου, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Έκανα όμως το λάθος να χρησιμοποιήσω κι άλλο την κάρτα και το χρέος ήταν στα 900 ευρώ. Με χτύπησε το έμφραγμα, έκανα τρία μπαϊπάς, βγήκα σε σύνταξη αναπηρίας, δεν είχα να πληρώσω τη δόση και έτσι το χρέος άρχισε να φουσκώνει ασταμάτητα και να έρχονται η μία μετά την άλλη οι ειδοποιήσεις για κατάσχεση».

    Ο νόμος βέβαια απαγορεύει τις κατασχέσεις για μικρά ποσά.

    Όπως σημειώνουν Τα Νέα, στο νομοσχέδιο που κατέθεσε στις αρχές Οκτωβρίου η κυβέρνηση στη Βουλή, ορίζεται ότι «δεν επιτρέπεται επιβολή κατάσχεσης για ικανοποίηση απαιτήσεων πιστωτικών ιδρυμάτων και εταιρειών παροχής πιστώσεων, καθώς και των εκδοχέων των απαιτήσεων αυτών από καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες, επί ακινήτου του οφειλέτη, το οποίο αποδεδειγμένα αποτελεί τη μοναδική κατοικία του, εφόσον ασκηθεί από τον ίδιο, εντός προθεσμίας δεκαπέντε (15) ημερών από την επίδοση της επιταγής προς εκτέλεση, ανακοπή κατά του σχετικού τίτλου εκτέλεσης και συντρέχουν, σωρευτικώς, οι ακόλουθες προϋποθέσεις: α) η απαίτηση της τράπεζας, στο σύνολό της, όπως βεβαιώνεται στον σχετικό τίτλο εκτέλεσης, δεν υπερβαίνει το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ, β) δεν έχει εγγραφεί, με τη βούληση του οφειλέτη, επί του ακινήτου αυτού προσημείωση ή υποθήκη υπέρ της δικαιούχου τράπεζας, γ) ο οφειλέτης βρίσκεται σε αποδεδειγμένη και ανυπαίτια αδυναμία να εκπληρώσει τη συμβατική του υποχρέωση.

    Οι ίδιες προβλέψεις περιλαμβάνονταν και στον προηγούμενο νόμο, με όριο τα 10.000 ευρώ.

    Ωστόσο, το «παραθυράκι» βρίσκεται στην προθεσμία των 15 ημερών για το μπλοκάρισμα του πλειστηριασμού.

    «Η προθεσμία των 15 ημερών για την ανακοπή αλλά και οι σωρευτικές προϋποθέσεις που τίθενται καθιστούν ανεφάρμοστη τη διάταξη», τονίζει στην εφημερίδα η πρόεδρος της ΕΚΠΟΙΖΩ Παναγιώτα Καλαποθαράκου. «Και να προλάβει την προθεσμία των 15 ημερών ο οφειλέτης, όταν έχει φτάσει πια στο χείλος του πλειστηριασμού δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώσει 1.000-2.000 ευρώ στον δικηγόρο για να κάνει την ανακοπή», προσθέτει και ζητεί έστω και την τελευταία στιγμή «η κυβέρνηση να κάνει διορθώσεις στο νομοσχέδιο, λαμβάνοντας υπ' όψιν τις παρατηρήσεις των καταναλωτικών οργανώσεων».

    ΕΣΕΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ "ΧΑΝΕΙ" ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ
    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΕΑ ΦΩΝΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ...
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΣΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!!
    ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΡΩΝΕΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ "ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ" ME 5,5% !!!

    ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΝΤΙΜΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΕΤΣΙ ΟΙ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ" ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΕΦΗΥΡΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ "ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ" ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΘΕΙ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ 0,5. ΕΦΗΥΡΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΚΑΝΕΝΑ".
    ΚΥΡΙΟΙ "ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΙ" ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ!! ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΙ ΕΣΑΣ.
    ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ-ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ!!
    Η ΒΑΣΤΙΛΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ" ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΑ "ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ". ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!! ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ "ΠΡΟΕΔΡΕΙΑ" ΓΙΑ ΝΑ "ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΟΝΤΑΙ" ΕΝΩ ΔΕΝ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ!!!!
    ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΕΙΜΜΑΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΕ "ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ".
    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΚΗΣΕ.
    ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ!
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ, ΕΡΓΑΤΕΣ, ΑΓΡΟΤΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΔΙΑΝΟΥΜΕΝΟΙ, ΣΤΗΡΙΧΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ "ΤΡΙΤΟΥΣ" ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΞΙΑ.
    ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ.
    ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ.
    ΛΑΟΣ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!
    Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. emeis edo stin ameriki pou den pluronoume satelite an den itan gia ta oraia sas spot stin 28 octobriou kai tou dr koutsoukou den tha katalabainame giorti sas euxaristoumai!!!!!

    29 Οκτώβριος 2008 11:03 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση