GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι άνεργοι και τα 28 δισ. ευρώ...

. "Υπουργέ θυμήσου την υπόσχεσή σου" φωνάζουν οι άνεργοι της κλωστοϋφαντουργίας που συνεχίζουν να διαδηλώνουν έξω από το υπουργε...

.
"Υπουργέ θυμήσου την υπόσχεσή σου" φωνάζουν οι άνεργοι της κλωστοϋφαντουργίας που συνεχίζουν να διαδηλώνουν έξω από το υπουργείο Οικονομίας διεκδικώντας το δικαίωμα στην εργασία και τη ζωή.
Την ίδια ώρα η κυβέρνηση παρακαλεί τις Τράπεζες τα πάρουν το δώρο των 28 δισ. ευρώ...
Ο Περίοικος
------------

10 σχόλια


  1. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από αυτό διότι το πράγμα δεν σταματάει αλλιώς.


    OUTING, δήθεν "bloopers ca", ποιός είναι.


    Αυτό εδώ το αφιερώνουμε στον δήθεν blooper ο οποίος μας συκοφαντεί δια της πλαστοπροσωπίας και μας βρίζει συνεχώς.
    Ακολουθεί τεκμηριωμένο OUTING με εικόνες.

    Τελευταία σύνδεση:
    δυναμική IP,
    17.46 (5.46μμ),
    11 Νοεμβρίου 2008,
    από οτενέτ,
    Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή για να καταλάβω και εγώ , τι ακριβός θέλουν οι άνεργοι από το κράτος ? και εάν το κράτος κάνει κάτι ΜΟΝΟ για αυτούς θα είναι σωστό ? δεν θα πρέπει να το κάνει για όλους τους ανέργους ?

    shkat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eytyxos toys thimi8ikate...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΕΝΤΕ - ΕΞΙ ΝΕΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΤΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΠΑΡΑΚΑΛΕΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΙΓΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ .
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΤΖ.ΜΠΟΥΣ.
    Ο ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΛΟΙΔΩΡΕΙ ''ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ ΤΟΥΣ''.
    ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΣΠΛΑΧΝΟ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΜΥΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ , ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΑ.
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΡΑΜΑ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΙΓΟΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ.
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ.
    ΟΤΑΝ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ .
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΠ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.
    ΕΥΘΥΔΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
    21-ΑΠΡΙΛΙΟΥ-1967
    ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ
    ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ)
    ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
    ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΑΙ
    ΠΟΤΕ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ?
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ?
    ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ?
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ?
    ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ?
    TΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΣ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ,ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ
    21-4-1967

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 21-4-1967

    11 Νοέμβριος 2008 8:24 μμ

    Α ΡΕ ΣΚΑΤΟΝΑΖΙ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΔΕΣ
    ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΓΑΜΩΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε περίοικε, είσαι τελείως στόκος? Δηαλαδή ο Βενιζέλος που λέει ότι πρέπει η κυβέρνηση να υποχρεώσει τις τράπεζες να δεχτούν τα λεφτά, εννοεί ότι πρέπει να πάρουν υποχρεωτικά το δώρο? Δεν κατάλαβες ότι οι τράπεζες πρέπει να δώσουν αυτά τα λεφτά δάνειο σε επιχειρηματίες και άλλους καταναλωτές με συγκεκριμένους όρους? Αλλιώς θα έπρεπε να φτιάξει η ίδια η κυβέρνηση έναν τραπεζικό μηχανισμό, πράγμα που θα αποτελούσε εγγυημένη αποτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαι βλακούλης και πονηρούλης, παίρνω ιστοριούλες που θυμάμαι από το Δημοτικό, παίρνω και οικονομικές θεωρίες που αποστήθισα στο πανεπιστήμιο και φτιάχνω "οικονομικές" θεωρίες, τι οποίες καταθέτω με μακροσκελή κείμενα.

    Τα κείμενα αυτά, παραγεμισμένα με συνθήματα του ηρωικού κόμματός μου, δεν διαβάζονται από κανέναν, αλλά εγώ τα εκτυπώνω και τα δείχνω στον ανθυποπαράγοντα του κόμματος που θα με βοηθήσει να γίνω υποψήφιος βουλευτής. Έτσι έχω αποκτήσει, εκτός από τον επιστημονικό, και πολιτικό τίτλο και πορεύομαι στη ζωή μου.

    Δεδομένου ότι και οι άλλοι που βγαίνουν βουλευτές είναι περίπου σαν κι εμένα, έχω πολλές ελπίδες να βγω βουλευτής και να με τρώτε στη μάπα για αρκετά χρόνια.

    Δρ Αναστάσιος Κουτσούκος
    Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Αθήνας
    www.koutsoukos-anastasios.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ του Μπόμπολα και του Κοντομηνά το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη, του Βέλιου και του Παπαγιάννη.
    Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγετε τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχετε γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
    Για του υπόλοιπους πολίτες απλά βρωμίζετε τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί σας!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι είστε ΜΙΣΘΩΜΕΝΟΙ από τους αφεντάδες.
    Έτσι όπως πάτε, σε λίγο απλά θα ανακυκλώνετε μεταξύ σας τις σαχλαμάρες που ανακυκλώνει η νεολαία του πασόκ, εντελώς αποκομμένοι από την υπόλοιπη κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ !! Η "ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ" ΤΟΥ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ !!

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ 28 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...


    Πρόταση: Αυτόματη ενοποιήση όλων των δάνειων
    του κάθε πολίτη σε ένα σε μια μόνο τραπεζα
    και μείωση δόσης στο ένα τρίτο της σημερινής
    (η οποία δεν μπορεί να υπερβαίνει το ενα τρίτο
    των μηνιαίων αποδοχών του κάθε πολίτη
    με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής)!!

    Πρόταση: Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο δανεισμού πάνω από 2%
    του αντίστοιχου επιτοκίου καταθέσεων ανά τράπεζα!

    Σήμερα όποια και να είναι η κυβέρνηση σε κάθε χώρα
    (δεξια-κεντρώα-αριστερή)
    αναγκαστικά θα ακολουθήσει σοσιαλιστική πολιτική!!


    ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΙΛΟΙ Bloggers ΟΤΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ "ΝΕΑ ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ" ΤΟΥ Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ!!!

    Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ...ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ....

    Ο Δρ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ:
    Η νέα σεισάχθεια μπορεί να περιλαμβάνει εκτός των άλλων και τα εξής μέτρα – ασφαλιστικές δικλείδες:
    1. Αυτόματη ενοποίηση όλων των δάνειων που έχει ο κάθε πολίτης σε διάφορες τράπεζες, σε ένα σε μία μόνο τράπεζα και μείωση της δόσης στο ένα τρίτο της σημερινής. Το μέτρο αυτό θα συμβάλει τα μέγιστα στην αποσυμφόρηση των δανειοληπτών και στην παύση της συνεχούς νέας δανειοδότησης για να ξεπληρώσουν τις υπέρογκες μηνιαίες δόσεις. Επειδή ο κάθε πολίτης έχει μεγάλες μηνιαίες δόσεις αναγκάζεται να ξαναδανειστεί από άλλη τράπεζα για να καλύψει τα προηγούμενα...και πάλι ξαναγυρίζει ξαναδανείζεται και πέφτει σε ένα φαύλο κύκλο!! Στη συνέχεια εγγυάται ο συγγενής του, αρχίζουν οι υποθήκες και μετά κατάσχεται το σπίτι. Στο τέλος έρχεται η υποδούλωση - σκλαβιά και τέλικά η αυτοκτονία!.
    2. Η μηνιαία δόση που δεν ξεπερνά το ένα τρίτο του μηνιαίου μισθού του κάθε πολίτη!! Το κράτος αντί να χαρίζει χρήματα στις τράπεζες αναλαμβάνει την αποληρωμή των δανείων του κάθε πολίτη, ενώνει δηλ. όλα τα δάνεια του κάθε πολίτη σε όλες τις τράπεζες σε ένα σε μία και μόνη τράπεζα και καθορίζει χαμηλή μηνιαία δόση που δεν ξεπερνά το ένα τριτο του μηνιαίου μισθού του κάθε πολίτη!! Ετσι και ο λαός θα ανακουφιστεί και μια σχετική ρευστότητα θα υπάρξει!!
    3. Δεν μπορεί να υπάρχει επιτόκιο δανεισμού πάνω από 2% του αντίστοιχου επιτοκίου καταθέσεων ανά τράπεζα. Δηλ. αν σε μια τράπεζα το επιτόκιο καταθέσεων είναι 2% το επιτόκιο δανεισμού να είναι 4 % (ξεπερνώντας και τον Πεισίστρατο)!!!
    4. Επαναπροσδιορισμός του κοινωνικού σκοπού ύπαρξης και λειτουργίας των τραπεζών. Οι τράπεζες λειτουργούν ως ενδιάμεσες μεταξύ των πολιτών. Σκοπός των τραπεζών σε μια ευνομούμενη κοινωνία δεν είναι ο εκβιασμός των πολιτών και η ληστεία τους μέσω των υπερβολικών – εκβιαστικών δανείων επιτοκίων. Τα χρήματα που καταθέτει ο ένας πολίτης τα δανείζεται ο άλλος μέσω της τράπεζας –ενδιαμέσου. Τα υπέρογκα υπερκέρδη των τραπεζών αποδεικνύουν τη ληστεία που γίνεται σε βάρος του απομονωμένου – ανήμπορου κοσμάκη.
    5. Να ισχύσει και για τις τράπεζες η νομοθεσία περί παράνομου ταχύτατου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού μέσω των ληστρικών – εκβιαστικών επιτοκίων και κατασχέσεων. Η κατοικία εκάστου είναι άσυλο και δεν μπορεί να κατασχεθεί από κανέναν!! Μάλιστα υπάρχει νομοθεσία κατά του υπερβολικού, παράνου ηθικά και κοινωνικά πλουτισμού!! Τα 28 δις αντί για τις τράπεζες να τα πάρει ο λαός για την αποπληρωμή των δανείων του!
    6. Η αποτυχία μιας τράπεζας επιβαρύνει τον ίδιο τον τραπεζίτη και τους μεγαλομετόχους της!!. Όταν η τράπεζα κερδίζει τα κέρδη τα καρπούνται ΜΟΝΟ οι ίδιοι. Όταν η τράπεζα χάνει τότε πρέπει - κατά κάποιους - να πληρώσει πάλι ο λαός κατά το κοινόν στον αγώνα όλοι μαζί και στην μάσα χώρια. Να κατασχεθεί ένα μέρος από τις υπέρογκες περιουσίες των μεγαλο –τραπεζιτών για απόσβεση της αποτυχίας.
    7. Στήριξη των μικρομεσαίων και χαμηλόμισθων. Η εξαφάνιση των μικρομεσαίων και των ασθενέστερων οικονομικά τάξεων οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε κοινωνικές εκρήξεις, σε κοινωνικά δράματα και αυτοκτονίες, για να δικαιώσουν οι νεοφιλελεύθεροι αντι-μαρξιστές μόνοι τους τον Μαρξ ότι οι καπιταλιστές με την απληστία τους βάζουν μόνοι τους τη θηλιά στο λαιμό τους!!. Η κοινωνική δικαιοσύνη δεν μπορεί να μειωθεί προς όφελος της τραπεζικής ολιγαρχίας. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ο νομπελίστας Πολ Κρούγκμαν για τα καταλάβει τόσο απλά πως θα σωθεί και το τραπεζικό σύστημα αλλά και ο κοινωνικός ιστός!!
    Αν δεν λάβουμε υπόψιν και τις ανωτέρω προτάσεις οποιαδήποτε άλλο μέτρο, όσο καλό και να είναι, είναι πρόσκαιρο και απλά αναβάλλει χρονικά την έκρηξη των προβλημάτων.

    ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΟΥΜΕ 28 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΝΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΟΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟΤΗTΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ!!



    ΕΛΕΝΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση