GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ψωμιάδης τώρα ...διαψεύδει!

. Με ανακοίνωσή του ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παν. Ψωμιάδης , αναφερόμενος στην κατάθεση της κ. Σωτηροπούλου, διαψεύδει ότι κατά τη συνάντησή...

.
Με ανακοίνωσή του ο νομάρχης Θεσσαλονίκης Παν. Ψωμιάδης, αναφερόμενος στην κατάθεση της κ. Σωτηροπούλου, διαψεύδει ότι κατά τη συνάντησή τους είχε αναφερθεί στο όνομα του Κ. Καραμανλή, κάνει λόγο για "κομματικές σοπιμότητες", ζητά να καταθέσει στην Εξεταστική Επιτροπή και καταλήγει με την ...ηρωϊκή δήλωση: "Κάτω τα χέρια από τον Καραμανλή".
--------------------

19 σχόλια

  1. όλα τα καλά παιδιά στην εξεταστική και στο σκαμνί. Αλήτες θα πληρώσεται την αλαζονία σας ,την αχορταγιά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O GENITSAROS THS THESSALONIKIS

    MAZI ME TO OLO FASISTARIO KE TOYS KOYMPAROYS

    MEGALOTHESITHS

    STHN ATHONIKH STOA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ψωμιάδης τώρα διαψεύδει οτι είναι εξαρτημένος κοκαινακιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΔ

    ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ

    ΧΑΣΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ

    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟΝ ΜΕΣΑΙΟΝ ΝΟΥΝ

    ΘΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΗΤΕ ΚΥΡΙΟΙ

    ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΕΛΩ
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ.
    ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ
    ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ

    Τ Α Α Ρ Χ Ι Δ Ι Α Μ Α Σ

    ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΙΠΠΑΣΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ψωμιάδης 'τελείωσε' τον διεφθαρμένο και ένοχο Καραμανλή.
    Μπράβο του, έκανε και κάτι σωστό το sui generis φασιστόμουτρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παναγιώτη πρίμενε,
    αργούν τα καρναβάλια ή μήπως εισαι ενιαύσιος καρναβαλιστής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρωτη φορα βλεπω γαιδουρι πανω σε μουλαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΙΧΕ
    ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ?
    ΤΟ "ΤΩΡΑ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΙΧΕ
    ΠΕΙ.
    ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ
    ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ.
    ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ.
    ΕΣΕΙΣ ΗΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ήταν βεβαία η απάντηση του κ.ΝΟΜΑΡΧΗ,γιατί όπως λέει αυτός φοράει πανταλόνια!
    Όλος ο καλός κόσμος στην πίστα λοιπόν.Δοξάστε τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ναι ρε μαλακα
    "κατω τα χερια απο τον Κ..."
    αυτο σε μαρανε τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Thouk είπε...

    Καραμανλής ή Π.Α.Ο.Κ.;

    13 Νοέμβριος 2008 8:38 μμ

    ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑ και της Νατασας το καγγελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. BOH8OS YPEX HPA Danny Fried (xasapis twn Ellinikwn Symferontwn gia Makedonia!) :

    GEORGE OWE US!!!!

    ( O GIWRGOS MAS XRWSTAEI!!)


    ALH8EIA PASOKOI:

    TI XRWSTAEI O GIWRGAKHS STOUS AMERIKANOUS ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κύριε Πρωθυπουργέ.
    Κύριε Κώστα Καραμανλή.
    Μήπως ήρθε ο καιρός οι τραπεζίτες και όλοι όσοι πλουτίζουν με εξευτελιστικό τρόπο σε βάρος των συμπολιτών τους, να μάθουν ότι υπάρχει κράτος που θέλει και μπορεί να προστατεύει κάθε πολίτη;
    Σας παρακαλώ πολύ,....
    Ο Ελληνικός Λαός περιμένει από έναν όπως εσείς να τον ελευθερώσετε, να τον ελευθερώσετε τα δεσμά που κάθε λογίς καταφερτζήδες με την προστασία του παρακράτους, ναι του διαχρονικού παρακράτους έχουν φτιαξει και τον έχουν δεμένο με αυτά.
    Κύριε Πρωθυπουργέ, ο Γεώργιος Παπανδρέου Πρωθυπουργός και αυτός πριν από σαραντατρία περίπου χρόνια με την καθιέρωση της Αγροτικής Σύνταξης ελευθέρωσε τους απόμαχους αγρότες από την μιζέρια και την ανάγκη να επιβαρύνουν τα παιδιά τους, έτσι που σήμερα με τα έστω λίγα ευρώ που παίρνουν να μην απλώνουν χέρι ζητιανιάς σε κανέναν, και αυτό το θεωρώ το μεγαλύτερο καλό που μπορούσε να κάνει σε αυτούς.
    Κύριε Πρωθυπουργέ, όπως λέει ο σοφός λαός έχετε και το μαχαίρι και το πεπόνι, τολμήστε και εσείς και ελευθερώσετε τους συμπολίτες σας από τους αυτόκλητους οικονομικούς δεσμώτες και σατράπες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Oι κάφροι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που ακολούθησε συνέχισαν να χρηματοδοτούν με τα δικά μας χρήματα τους φωστήρες του ΕΛΙΑΜΕΠ για να μας κάνουν μαθήματα πατριδογνωσίας. Όσο περνούν τα χρόνια και φεύγουν από τη ζωή οι ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ και οι ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ της πρόσφατης Ελληνικής Ιστορίας τόσο πιο εύκολα εξυπνάκηδες πανεπιστημιακοί και δημοσιογράφοι θα τα τσεπώνουν χοντρά από τον SOROS και το STATE DEPARTMENT για κάνουν Αμερικάνικα πειράματα δημιουργικής ιστοριογραφίας στα παιδιά μας.
    ΟΛΟΙ αυτοί οι ΠΑΝΣΟΦΟΙ Δημοσιογράφοι, Ιστορικοί και "Διανοούμενοι" διαφημίζει ο ένας τον άλλο προκειμένου να αποκτήσουν στην συνείδηση του κοσμάκη ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ και ΑΞΙΑ. Έτσι ο Μίχας διαφημίζει τον Δήμου, ο Δήμου τον Βερέμη, ο Βερέμης τον Παπαχελά, ο Παπαχελάς τον Ανδριανόπουλο,ο Ανδριανόπουλος τον Φυντανίδη, ο Φυντανίδης τον Δήμου, ο Δήμου τον Πρετεντέρη, ο Πρετεντέρης τον Βαλλιανάτο, ο Βαλλιανάτος τον Βοσκόπουλο, ο Βοσκόπουλος τον Τρίμμη του ΙΟΥ ,ο Τρίμμης τη Ρεπούση, η Ρεπούση την Κουλούρη, η Κουλούρη τον Βερέμη... και πάει λέγοντας. Τελικά ΟΛΗ αυτή η παρέα των φιλοσκοπιανών που συνδέονται άμεσα και φανερά με την τσέπη του Σόρος...έχουν καταφέρει να δικτυωθούν και μάλιστα να φθάσουν σε πόστα που μπορούν να επηρρεάζουν και υποψήφιους πρωθυπουργούς σαν τον Γιωργάκη...που του αξίζει να μείνει για πάντα υποψήφιος λόγω επικινδυνότητας για την εθνική ασφάλεια. Αυτή η τσακαλοπαρέα φωστήρων της αποδόμησης της Ελληνικής ιστορίας οι οποίοι έχουν αποκτήσει και το ύφος του ειδικού, θεωρούν εαυτούς μεγάλους διανοητές και προτείνουν σημαντικές αλλαγές στην Ελληνική παιδεία παρόλο που οι ίδιοι έφθασαν αυτά τα "υψηλά" επίπεδα διανόησης έχοντας σπουδάσει...επί χούντας. Επί χούντας μορφώθηκαν και θεωρούν εαυτούς ... σοφούς αλλά φυσικά δεν διανοούνται να το αναφέρουν στο βιογραφικό τους. Αυτοί ήταν που μεγάλωσαν μέσα από ένα σύστημα εθνικιστικής παιδείας αλλά θεωρούν τους σημερινούς νέους θύματα εθνικισμού (!) επειδή διδάσκονται για την καταστροφή της Σμύρνης (!) και όχι για τον συνωστισμό στο λιμάνι. Θυμίζουμε ότι την αλλαγή της ιστοριογραφίας υπέγραψε από το 1996 ο Γιωργάκης, με τον Βαγγελάκη και στα πλαίσια αυτής της χαμηλής πολιτικής ο Κωστάκης πίεσε την Μαριέττα να περάσει το βιβλίο της Ρεπούση με το ζόρι στην Ελληνική παιδεία. Φυσικά όπως και ο Γιωργάκης , έτσι κι ο Κωστάκης Καραμανλής συνεχίζει ΠΕΡΗΦΑΝΑ να χρηματοδοτεί τους υπαλλήλους του Soros μέσω του ΕΛΙΑΜΕΠ ,του CDRSEE, του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι κλπ . Έχουμε βαρεθεί να τα αναφέρουμε, να τα δείχνουμε, να τα αποδεικνύουμε σε όσους αμφιβάλλουν αλλά έχουμε ένα σοβαρό μειονέκτημα. Ενώ αυτοί ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ για να περάσουν τους Αμερικάνικους σχεδιασμούς και μάλιστα με δικά μας χρήματα...εμείς θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε πάλι με δικά μας χρήματα , χρόνο κι ενέργεια. Η Ρεπούση, ο Γιωργάκης, ο Κωστάκης...αμοίβονται με χρήματα δικά μας και δουλεύουν για το συμφέρον των ξένων. Επέτρεψαν να ξεπουληθούν τα πάντα, εξαθλίωσαν τον Έλληνα οικονομικά και ηθικά και πλέον δεν υπάρχει ούτε η ενέργεια, ούτε η δύναμη ούτε το κουράγιο να αντισταθούμε στα γελοία κι απάνθρωπα πειράματα που σχεδίασαν για τα Βαλκάνια κάποιοι φωστήρες του State Department. Οι ηγέτες μας ... εδώ και χρόνια συνεχίζουν να κάνουν τις πάπιες. Τις πάπιες έκαναν αυτοί του ΠΑΣΟΚ για τη Ρεπούση διότι ήξεραν ποιοι την προώθησαν επί ΠΑΣΟΚ, τις πάπιες έκαναν και στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και με πείσμα επέμεναν να περάσουν το άθλιο βιβλίο της στην Παιδεία.
    Είχαμε αναφερθεί στο κόμμα της Φιλελεύθερης Συμμαχίας που είχε ως συνθήματα ... τίτλους από ύποπτες οργανώσεις του George Soros (Human Rights, Open Society) στο οποίο όλως τυχαίως ήταν υποψήφιος υπάλληλος του Soros και όλως τυχαίως το κόμμα αυτό στήριξε επίσημα το ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ των φιλοσκοπιανών. Το κόμμα με την ιδεολογία "λίγο απ'όλα αρκεί τον Soros να βολεύει" ... είχε "απρόσμενη" αποτυχία κι έτσι πριν από λίγο καιρό εμφανίστηκε ένα νέο υποψήφιο κόμμα με νέο marketing. Τριαντάφυλλα, μεσαίος ριζοσπαστικός χώρος, κάθοδος στις ευρωεκλογές, η "διανόηση my-ass" του Νίκου Δήμου κι εφόσον υπάρχει μέσα ο Νίκος Δήμου... τα λόγια περιττεύουν.Σύντομα προβλέπουμε ότι θα κολλήσει πλάϊ του και το αγαπημένο του ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ, ο κολλητός του Βαλλιανάτος, ο Μίχας, ο Δημητράς και θα γίνουν όλη μία "ωραία ατμόσφαιρα". Στην τηλεόραση το παρουσίασε ο ΣΚΑΙ (βλ.Παπαχελάς,Βερέμης,Soros) ενώ στην φιλοσκοπιανή ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ο γνωστός μας "ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ" και πάνσοφος δημοσιογράφος Τάσος Τσακίρογλου που ανησυχεί για τους υπερπατριώτες αλλά δεν ανησυχεί για τους υπερπροδότες . Ακολουθεί η λίστα ιδρυτών και μελών του νέου εγχειρήματος...που το μέλλον θα δείξει την πραγματική του ταυτότητα και τους πραγματικούς του στόχους. Δεν θέλουμε άλλους εκπροσώπους του State Department στη ζωή μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 7:05 μμ

    me ti se volepse to karnavali ke ton stirizis me me kanena kilo pontiaka auga h kotoyla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ το Press-gr του Γιομπαζολιά, του Καψαμπέλη και του Παπαγιάννη (καλή η μπάζα από το μπολντοζιέρη το Μπόμπολα και τον ασφαλιστή τον Κοντομηνά;)
    Με επίπεδο ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΊΑΣ ΤΟΥ 80, αναπαράγουν τα πράσινα δελτία προπαγάνδας των καναλο-εκβιαστών και έχουν γίνει σημείο αναφοράς και εκτόνωσης των φανατικών πρασινοφρουρών.
    Για τους υπόλοιπους πολίτες απλά ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ τη μπλογκόσφαιρα και γελάει κάθε στοιχειωδώς σκεπτόμενος επισκέπτης μαζί τους!
    ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ, ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΙ.
    Ο λαός της μπλογκόσφαιρας είναι ΝΕΟΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΕΧΕΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ και μπορεί εύκολα να καταλάβει ότι όλα αυτά τα ανθρώπινα υποπροϊόντα είναι ΜΙΣΘΩΜΕΝΑ από τους αφεντάδες.
    Και κρίνει, πάντα κρίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση