GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τίνος ήταν σύμβουλος ο Γρ. Βαλλιανάτος...

. Από το sibilla-gr-sibilla.blogspot.com ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ .. Ο κ. Γρηγόρης Βαλλιανάτος ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του Γ. Παπανδρέου, αλλά ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ν...

.
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
..
Ο κ. Γρηγόρης Βαλλιανάτος ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ του Γ. Παπανδρέου, αλλά ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ναι υπάλληλος του κυρίου Γερουλάνου; Γιατί αυτό το απλό (ή δεν είναι απλό και αγγίζει όσα περιγράψαμε;) δεν ανακοινώνεται επισήμως, για να πάψει αυτός ο «κύριος» να περιδιαβαίνει τα κανάλια και να λέει ότι ήταν σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου;
Ποιοι και γιατί δεν προστατεύουν – με την ΑΛΗΘΕΙΑ – τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ; Αν έχουμε έστω και στο παραμικρό λαθέψει σ’ ότι αφορά την υπαλληλική σχέση του Βαλλιανάτου με τον Γερουλάνο, θα κάνουμε ΔΗΜΟΣΙΑ αυτοκριτική! (Διαβάστε περισσότερα εδώ).
----------------------

51 σχόλια

  1. Η αποπομπή του Βαλλιανάτου έγινε μετά από τον καταιγισμό αρνητικών μηνυμάτων στο δυαδίκτιο και για λόγους επικοινωνιακούς. Ο George υπολογίζει στους ψήφους αυτών των ιδιαίτερων ομάδων.

    Άλλωστε και στην αντίπερα κομματική όχθη, ο διορισμένος από τη κυβέρνηση, αμερικανικής εισαγωγής και ταυτότητας πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου κ. Θάνος Βερέμης, του ΕΛΙΑΜΕΠ, δεν μίλησε στην «Καθημερινή» για «ελληνοποίηση αρβανιτών, βλάχων και σλάβων» και σε σύναξη στου Ελευθερουδάκη για γενοκτονία από τον Κολοκοτρώνη στην Τριπολιτσά ?

    Υπενθυμίζω ότι το Παρον (15 Οκτ 2008) είχε γράψει .........

    "«To κόμμα και το κράτος είναι ο Βαλλιανάτος», κατά το σύνθημα που κυκλοφορούσε (ψιθυριστά) μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, μετά τις εμφανίσεις του αρχηγού τους στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης - όπως αποκάλυψε «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» την προπερασμένη Κυριακή. Το σύνθημα ενέπνευσε η κυριαρχική επανεμφάνιση στα γραφεία και στο επιτελείο του κόμματος και ο εξουσιαστικός ρόλος στην οργάνωση της επιχείρησης πολιτικού μάρκετινγκ στη Θεσσαλονίκη του κ. Γρηγόρη Βαλλιανάτου, στενού και άλλοτε συνεργάτη και συμβούλου του κ. Γ. Α. Παπανδρέου ως υπουργού Παιδείας"

    Τους ξέρουν τα κόμματα και τους προσλαμβάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΣΧΕΤΟ &
    ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ..


    από χθεσινό σχόλιο στο press.gr

    ==================================

    Το Greekalert έγραψε ότι οι απόψεις του Βαλλιανάτου περί"Μακεδονίας" και "Μακεδόνων" οι οποίες διατυπώθηκαν χθες στο δελτίο ειδήσεων του Extra-3 δε θα έπρεπε να προκαλέσουν εντύπωση.

    Συμφωνώ διότι ο Βαλλιανάτος είναι γνωστός για τις απόψεις του αλλά και την στήριξη του σε ιδιαίτερες ομάδες όχι μόνο σεξουαλικού κοινωνικού ενδιαφέροντος (ομοφυλόφιλοι, λεσβίες) αλλά και σε ομάδες που διαφέρονται και εθνικά από τους Έλληνες. Το ανέφερε μάλιστα και στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Αλήθεια γιατί δεν αντέδρασαν τότε οι ιθύνοντες ?

    Ο Βαλλιανάτος υποστήριζει ότι υπάρχει μία ομάδα Ελλήνων πολίτων , οι οποίοι δεν είναι Έλληνες και αυτοπροσδιορίζονται ως "Μακεδόνες". Αυτό που δεν μας λέει ο Βαλλιανάτος είναι ότι υπάρχει μία ομάδα πολιτών οι οποίοι είναι Έλληνες και αυτοπροσδιορίζονται και αυτοί ως "Μακεδόνες" και δεν θέλουν να έχουν καμμία σχέση με τους "Μακεδόνες" του Βαλιανάτου.

    Πως θα τους ξεχωρίσουμε Κε Βαλλιανάτε ?
    Το έχετε σκεφτεί αυτό ?

    Όπως είναι γνωστό στις διεθνείς σχέσεις, κάθε άτομο είναι ελεύθερο να επιλέγει το εθνικό όνομα που επιθυμεί. Εκτός από το όνομα όμως υπάρχει και η πολτιστική ταυτότητα του ατόμου. Έτσι ο Βαλλιανάτος δείχνει εσκεμμένα ότι αγνοεί την γενική αρχή δικαίου της απαγόρευσης της καταχρηστικής άσκησης δικαιώ¬ματος , που απαντάται επανειλημμένα στη διεθνή δικαιοδοτική πρακτική και είναι ανώτερη ιεραρχικά από τους κανόνες που διέπουν την ενάσκηση των εξατομικευμένων δικαιωμάτων των υποκειμέ¬νων του διεθνούς δικαίου.

    Οι γηγενείς Ελληνομακεδόνες και οι σλαβόφωνοι, βλαχόφωνοι και αρβανιτόφωνοι κάτοικοι της Μακεδονίας με ακραιφνή ελληνικά αισθήματα αποτελούν εξαίρετο παράδειγμα μακεδόνικου αυτοπροσδιορισμού, τα οποία συνιστά να χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό εθνοτικών ομάδων. Ο Barth καθόρισε εθνοτικές ομάδες ως «κατηγορίες αυτοπροσδιορισμού και αναγνώρισης». Η κριτική πλευρά μιας εθνοτικής ταυτότητας, σύμφωνα με τον Barth, είναι το χαρακτηρι¬στικό του αυτοπροσδιορισμού και της αναγνώρισης από άλλους. Ο Ελλη¬νικός Μακεδονισμός είναι εξαίρετο παράδειγμα αυτοπροσδιορισμού, που τον υποστηρίζουν επίσης τόμοι ιστορικών γεγονότων και αρχαιολογικών ευρημάτων.

    Σε αντίθεση, ο σλαβικός «Μακεδονισμός» που υπερασπίζεται με τόσο θέρμη ο Βαλιανάτος αποτελεί παρά¬δειγμα επιβολής από ένα ολοκληρωτικό καθεστώς, χωρίς να υποστηρίζε¬ται από ιστορικά, αρχαιολογικά και γλωσσολογικά χαρακτηριστικά και ευρήματα. Παρά το γεγονός αυτό, οι ντόπιοι Έλληνες Μακεδόνες αγνο¬ούνται, αθέλητα ή ηθελημένα, από υπερασπιστές τύπου Βαλιανάτου στην προσπάθεια τους να αναγνωρίσουν τα δικαιωματά τους στην Ελλάδα που βασίζεται μόνο σ' ένα πενιχρό δείγμα σλαβόφωνων κατοίκων ορισμένων μεθοριακών περιοχών της ελληνικής Μακεδονίας.

    Έτσι ο Βαλλιανάτος αυθαίρετα, συκοφαντικά και δογματικά ποτέ δεν έλαβε υπόψη την συναίσθηση της Ελληνικής πολιτιστικής ταυτότητας που αποτελεί την πλειοψηφία των πολιτών της Μακεδονίας , με αποτέλεσμα να δίνει την αποκλειστική χρήση στους Σλαβομακεδονιστές οι οποίοι παραποιούν αλλά και να ιδιοποιούν την Μακεδονική ιστορία πλάθοντας μύθους. Αυτού τους είδους οι τάσεις του Βαλιανάτου είναι κλασσική επίδειξη αλαζονίας και αδιαλαξίας.
    8 Νοέμβριος 2008 1:05 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τους άσχετους, ας διευκρινίσει κάποιος ποιός είναι αυτός ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ, (από πότε μέλος του ΠΑΣΟΚ, τι θέση στο κίνημα, ποιά μειονότητα εκπροσωπεί, τι λέει...κλπ)

    Οι πολλοί...ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    "Τέτοιοι προβοκάτορες, αυγά του φιδιού, εκπαιδεύονται σε «ειδικά» σχολεία, ώστε να μπορούν να χύσουν το δηλητήριό τους την κατάλληλη στιγμή!"
    Λέει ο Σιβιλας Νίκος!
    Δεν χρειάζονται σχολεία για την εκπαίδευση αυτών των "φιδιών" Νικολή. Αρκεί που το στόμα τους το έχουν σε άλλη μεριά από την συνήθη! Εκτός από το να χε..ουν, μιλάνε κι όλας!
    Το βίντεο, που σύμπαν το συνεδριάζον ΠΑΖΟΚ καταχειροκροτεί τα λεγομενα το Βαλι,υπάρχει αγαπητέ και, επίσης περαν αυτού, υπάρχει και η καταγγελία του "εν λόγω" με την υπογραφή του, εναντίον του Μικη θεοδωράκη και του Λαζόπουλου οπου καταγγέλονταν ώς νεοναζί και φασίστες. Για την επιστολή του Μίκη για το θέμα των Σκοπίων
    Όταν γινόταν αυτά ο Γιωργάκης που τα είχε τα αυτιά του ;Για καθάρισμα στην Ουσάσιγκτων;
    (http://cm.greekhelsinki.gr/index.php?sec=192&cid=3249) για να θυμηθείτε την ιστορία!

    Ετσι, για να μή νομίζετε ότι ο ΓΑΠ είναι ο "αθώος κερατάς" που τα μαθαίνει τελευταίος, ιδού!
    Για να μή ξεχνάει ότι ο άλλος έχει τον απύλωτο και πως η βρωμιά και η κακότητα μαζί με τον νεοταξικό δωσιλογισμό, δεν παίρνουν πάμπερ!
    (http://www.pasok.gr/portal/gr/7osyn/video.asp?id=204)

    A και για να μη γελιόμαστε!
    πρόεδρος του Παρατηρητηρίου είναι ο Δημητράς (επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο επικερατείας της ΦΣουτ) και ο αντιπρόεδρος του ο Συμβουλος(!), υπάλληλος ή όχι, μεσιέ Βάλι!
    Συγκοινονούντα δοχεία ή ιστος της αράχνης που τρυπώνει και ενώνει όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου, από την μια του άκρη ώς την άλλη!;;;
    Στον κοινό στόχο της αφελλήνισης της συνείδησης αυτών που μένουν σ΄ αυτόν το τόπο;;;;!
    Για τα σύνορα ως τον Ολυμπο;;;;!!
    Με την επιφύλλαξη πάντα των διακαιωμάτων των...βλάχων και των ...πριγκίπων της Λαρισσας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ειναι τοσο βλαμμενος,ο βοθρος ,η χαμουρα ,η κουφαλα, ο μπινες ,ο ανωμαλος,ο διεστραμενος που τον εβγαλε σημερα πρωι στον αντεννα .
    εαν το βρω εξω θα τον σπασω το κεφαλι.
    ποιος τον εβγαλε ρε παιδιά !!!
    ενα ονομα απ΄τον αντενα θελω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΞΙΟΙ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΡΕ, ΤΙ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργο,

    Αν οι δικοί σου, πάνε και μιλάνε για Μακεδονική μειονότητα στους σαλονικιούς ...

    ΜΗΝ απορείς μετά γιατί....

    ...ο Καραμανλής σκίζει σε ψήφους στη Μακεδονία...,εκείνη των ελλήνων ψηφοφόρων εννοώ, όχι των Σκοπίων που χαιδεύετε, αλλά δεν έχει νόμιμο δικαίωμα ψήφου στην Ελλάδα.

    Μέχρι κι ο Ομπάμα, κατανοεί τις ελληνικές θέσεις για το Σκοπιανό,που
    οι ΒαλλιανοΓερουλανοΝροράκηδες
    δυσκολεύονται να σεβαστούν!

    Η, στραβός είναι ο γυαλός,
    Η, στραβα αρμενίζουμε....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 12.55 ...ο Κούγιας δεν είχε δείρει τον Βαλλιανάτο, στην πλατεία Κολωνακίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ.
    ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ.
    ΑΝ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
    ΤΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ .
    ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΙΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙΔΙΑΒΑΙΝΕΙ?
    ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ.
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
    ΤΟ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ .
    ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ
    ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ.ΥΠΕΡΟΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΕΧΕΙ.
    ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΩΝΙΑ .
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.
    ΓΩΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ

    ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΗΚΩ ΑΝΤΡΕΑ
    ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΣΟΚ.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΑΛΗΤΕΣ ΗΘΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ.
    ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΦΤΟΥ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. '«To κόμμα και το κράτος είναι ο Βαλλιανάτος», κατά το σύνθημα που κυκλοφορούσε (ψιθυριστά) μεταξύ των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, μετά τις εμφανίσεις του αρχηγού τους στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης - όπως αποκάλυψε «ΤΟ ΠΑΡΟΝ» την προπερασμένη Κυριακής.'

    Αφού τόγραψε ο Μάκης είναι βέβαιο ... έτσι θάναι σίγουρα!!!!!!!!
    ...Ο κ.Βαλιανάτος νησίδα σωτηρίας της παραπαίουσας ναυαγησμένης Δεξιάς και των ζαλισμένων οπαδών της, ε αυτό ποτέ κανείς Έλληνας πιστεύω δεν περίμενε να δει!!!!! Βρε μπας και είναι η αρχή του νέου... που γιεννιέται? Θάχει πλάκα.Ας το σκεφτούν κι αυτό οι φοβεροί αναλυτές του κ...υ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ ΞΕΦΤIΛΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΧΙGAY STO ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΩΡΑ!!!!

    ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ >> {Στη φωτό, ο Βαλλιανάτος με τον γκόμενό του σε τρυφερή στιγμή}


    *ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

    *ΑΜΟΙΒΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    *ΕΧΩ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    *ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1985

    *ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!



    *ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΘΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!


    ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΣΙΝΚΥ!!

    κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ;

    ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ;

    ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;

    ΑΠΟ ΕΜΑΣ ...Ν-Τ-Ρ-Ο-Π-Η ! ! ! !

    Αργύρης Σιδέρης

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ>>>>http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2008/11/sorry.html

    ΚΑΙ ΕΔΩ>>>> http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2008/11/blog-post_3280.html

    ΚΑΙ ΕΔΩ>>http://papaioannou.wordpress.com/2008/11/07

    Πηγή:Σκεφτόμαστε Ελληνικά

    Αναρτήθηκε από HeLLeNiCReVeNgE στις 3:57 μμ
    0 σχόλια:
    Ανάρτηση Σχολίου

    Σύνδεσμοι σε αυτήν την ανάρτηση
    Δημιουργία Συνδέσμου

    Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
    Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΓΙΑ.
    Ν΄ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για την πλάκα του (ο ιδιώτης) Γιώργος δικαιούται να έχει δίπλα του και Βαλλιανάτους και Γερουλάνους. Τα πράγματα γίνονται σοβαρά όταν ο Ελληνικός λαός θα ζητήσει να μάθει με κάθε λεπτομέρεια ποιους θα έχει μαζί του για να κυβερνήσει την χώρα ο Γιώργος (ο πολιτικός).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. KΛΕΙΤΣΙΚΑ εισαι πουστρα και εσυ και μαλιστα αριστερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΥΛ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥ!

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΘΕΙΑ ΣΑΠΙΛΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΤΩΡΑ!!!!!


    ΣΥΛ ΤΕΩΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Sygklonistiko reportaz:

    http://macedonia-greece.blogspot.com/2008/11/blog-post_07.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Βαλιανάτος σας έφταιξε τώρα ρε φασιστοειδή;
    Αλλά είναι εύκολος στόχος γιατί είχε το θάρρος της γνώμης και το θάρρος της υπεράσπισης της διαφορετικότητας του, και αυτό ενοχλεί το ελληνορθόδοξο ράιχ...

    Κε Καψαμπέλη και ΣΙΑ,
    συγχαρητήρια, έχετε καταφέρει να μαζέψετε εδώ μέσα όλα τα κατακάθια της νεοελληνικής κοινωνίας:
    - Ρατσιστές που νομίζουν ότι επειδή κάποιοι αρχαίοι μεγαλούργησαν, η σιχαμένη χιλιομπασταρδεμένη νεοελληναράδικη τουρκόσπορη ράτσα έχει να εισπράττει χρέη από την ανθρωπότητα
    - Ομοφοβικούς κομπλεξικούς με εγκέφαλο μικρότερο των αυστραλοπιθήκων
    - Κρυφοαδερφές που βγάζουν την κακία τους επειδή ντρέπονται και κρύβονται
    - Κακογαμημένα από παπάδες τέκνα της εκκλησίας
    - Χουντικούς, ναζί, εθνικιστές και άλλες cheerleaders τύπου τάμι, θύμιου, τζων κλπ
    - Λοιποί ελληναράδες, το διανοητικό επίπεδο των οποίων εξαντλήθηκε στην καλομοίρα και το euro
    - Άπλυτοι χριστιανοακόλουθοι και τριχωτές κοτσιδοφόρες που νιώθουν να απειλούνται επειδή ο κος βαλιανάτος χρησιμοποιεί τον πρωκτό του όπως τον χρησιμοποιεί, άλλα δεν προβληματίζονται για την ομοφυλοφιλία των δεσποτάδων τους
    - Οπαδοί της ΝΔ (και του ΚΚΕ φυσικά που είναι δύο σωματα μια ψυχή) που μπούχτισαν με την καζούρα για την ομοφυλοφιλία των πρωθυπουργών, υπουργών, δημάρχων τους κλπ και νομιζουν πως βγάζουν το άχτι τους
    - Οπαδοί του ΠΑΣΟΚ που διάβαζαν Αυριανή, ψήφισαν ανδρέα και το παίζουν σοσιαλιστές και αριστεροί, ενώ στην ουσία ανήκουν στο χειρότερο λαϊκιστικό δημαγωγικό και αμόρφωτο κομμάτι της κοινωνίας
    - Οπαδοί των διάφορων "καθηγητών" του ΠΑΣΟΚ που αφού γλύφαν τα αρχίδια των παπάδων και των μοναχών τόσα χρόνια, τώρα πουλάνε εθνικισμό για να καβατζώσουν την υπουργική καρέκλα...

    Όσο για το "Μακεδονικό", εγώ σαν έλληνας μακεδόνας, θεωρώ τους μη-έλληνες μακεδόνες ξαδέρφια μου, εξάλλου έχουμε τα ίδια έθιμα, τις ίδιες παραδόσεις, την ίδια μουσική... Όσο κι αν προσπαθήσει να με πείσει το ελληναράδικο κατεστημένο, πως έχω μεγαλύτερη σχέση με τον έλληνα από το αγρίνιο, τη σπάρτη, την κέρκυρα ή την κρήτη από ότι με τον γείτονα σλαβομακεδόνα που ζει 50 χιλ. μακριά δεν θα τα καταφέρει...

    Οπότε αν δεν ξέρετε, μην πιάνετε τη Μακεδονία και τους Μακεδόνες στο στόμα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Βαλιανάτος μου είναι απεχθής για πολλούς λόγους. Όμως ο κυριότερος είναι γι αυτό το παιγνίδι που παίζει με τους θεσμούς, τα όρια της ανοχής του κοινού αισθήματος, και την ερωτοτροπία του με την ύβρη. Ο (πρώην) σύμβουλος του εν δυνάμει πρωθυπουργού... λοιπόν, έχει επινοήσει μια αποτελεσματική τακτική για να λέει ανενόχλητος ότι θέλει. Οχυρόνεται πίσω από την "ιδιεταιρότητά" του για να μας αδειάζει στα μούτρα τις το βόρβορο του εγκεφάλου του. Έτσι όταν κάποιος επιχειρήσει να τον αντικρούσει θα τον βρει οχυρομένο πίσω από από το κλασικό ρεπερτόριό των μειονοτήτων. Δεν τολμάμε να τον ακουμπήσουμε τον Βαλιανάτο μήπως και μας πει ρατσιστές. Ά, και φασίστες... μη το ξεχάσω το τσιτάτο..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μία είναι η ΛΥΣΗ!
    Να μαζευτούν όλοι όσοι "γέννησαν" το ΠΑΣΟΚ και στάθηκαν στο πλευρό του Ανδρέα (χωρίς επαγγελματικές σχέσεις), να κατηφορίσουν στην Αθήνα απ' όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και να πλακώσουν στο ξύλο όσους σήμερα ξεπουλάνε όνειρα κι ελπίδες!
    Αλλά, πρώτα να κλείσουν τον Γιώργο σ' ένα δωμάτιο και με χαστούκια να του θυμίσουν ότι είναι γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ και πρέπει να συνέλθει!
    Αλλοιως μαζικα ψηφιζουμε ΛΑΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. To pasok proigeitai me 7 % !!!

    To elege exthes to vradi o dr Koutsoukos (o monadikos ombamikos-papandreikos|) stous prasinofrourous stin Milioni....
    einai aytos pou efage ton poustro-valiannato kai 8a faei kai kati gynaikes-vallianatous pou kykloforoun sto Pasok kai doylevoun gia ton karamanli...kryfa (katedidan ston Karamanli ka8e kinisi toy Giorgoy kai ton yponomevan)
    gia na ginoun...oi idies me tin vio8eia karamanli...proedroi Dimokratias
    Edinan kolo sous dexious!!!
    Aytes vrizoun to Pasok kai ton Giorgo oikogeneiakos!!

    Kostas Milioni Pasok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τίνος ήταν σύμβουλος ο Γρ. Βαλλιανάτος...
    ==========================


    ΟΤΑΝ δεν έχεις αποφασίσει για την ανθρώπινη ταυτότητα σου,
    ΠΩΣ είναι δυνατόν να συμβουλεύεις άλλους τι να κάνουν;



    SHE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟ?

    Επίσημες πηγές του Πασοκ φέρουν την Μαρία Δαμανάκη να χάνει την κομματική ιδιότητα Πασοκ (και την βουλευτική σύντομα)μετά από καταγγελίες στελέχους - που φέρεται να έφαγε και τον Βαλλιανάτο- και εμφανίζεται πολύ δυναμικός, αποφασισμένος, με στοιχεία...που καίνε πολλούς!!

    Η Μαρία Δαμανάκη και οι "φίλοι της" κατηγορείται και για υποθέσεις όχι μόνο κομματικές αλλά και για υποθέσεις του κοινού ποινικού δικαίου (εγκληματικές)δηλ. "σύσταση συμμορίας"!!

    ΄Ηδη έχουν κατατεθεί ενανίον της
    4 μυνήσεις και υπάρχουν συντριπτικά στοιχεία εναντίον της για ποινικά και άλλα αδικήματα!!

    Κρίμα γιατί η Μαρία Δαμανάκη δεν καταλαβε ότι άλλαξαν οι εποχές γρήγορα...ότι η αλλαγή που έρχεται θα σαρώσει πολλούς "παρείσακτους" σε κάθε κόμμα!!

    Κάλά ξεμπερδέματα Μαρία και αν θες μια συμβουλή:
    - Προσπάθησε να γυρίσει σπίτι της αυτή που "χώρισες" γιατί αυτή η υπόθεση θα σε καταστρέψει.....
    ΄Ασε την κοπέλα να κάνει παιδί και άσε τις υιοθεσίες παιδιών από Αιθιοπία(έπαιρνες μίζα για θιοθεσίες)?

    Κατάλαβε Μαρία ότι γέρασες....
    - Μας θυμίζεις το ποίημα του Μαλακάση:
    "Στην κουφάλα σου
    εφώλιασε βουερό μελίσσι
    γέρικη ελιά,
    τώρα όντας σου στη δύση...
    ποιος να σε... ψηφίσει??

    Μην ξεχνας ότι αφήνεις παιδιά πίσω σου!!! Δεν θα ζεις για πάντα...να τα προστατεύεις!! ΄Ασε που μπορεί να έχουμε βεντέττες!!

    Γιώργο παπανδρέου ...διέγραψέ την τώρα σαν τον Βαλλιανάτο...είναι βαρίδι πλέον για το Πασοκ του μέλλοντος!!


    ΝΟΝΗ ΠΑΣΟΚ
    Αναρτήθηκε από ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ στις 11/07/2008 06:01:00 μμ 5 σχόλια
    Ετικέτες ΣΧΟΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βαλλιανάτο

    ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    Ντεμέκ άτομα, μας θέλεις
    για να σου μοιάζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η Μαρια Δαμανακη προδιδε το Πασοκ συστηματικα!

    Ο λαός λέει ότι "το "χούι" και η πουτανιά δεν κόβονται"

    Συστηματικά ακούγεται στους κομματικούς κύκλους Πασοκ ότι η γυναίκα που δικασε τον Ανδρεα Παπανδρεου ξαναπρόδιδε και τον γιο του Γιωργο!!
    Παραμάγαζο της ΝΔ το γραφείο της στην Βαλαωρίτου 1!!
    Ακουσα ότι μερος των στοιχειων για την προδοσια Δαμανακη Μαρίας ειναι στη Χαριλαου Τρικουπη στο εκαπ πειθαρχικο τηλ. 2103665464
    και το αλλο στον 22 ανακριτη αλλα στην επιθεωρηση δημοσιας διοικησης αλλα τα εχουν μαρτυρες -πρασινοφρουροι ανδρεοπαπανδρεικοι ορκισμενοι και αλλλα που υπαρχουν...για ασφαλεια...οταν ερθει η ωρα!!!
    ΄Ολα τα έκανε από την αγάπη της για τον καραμανλή που της υποσχέθηκε να την κάνει πρόεδρο Δημοκρατίας!! ΄Αλλος Κωσταντόπουλος αυτη!!!

    Η Μαρία Δαμανάκη αφοή πήδηξε πολλά κόμματα και παλούκια και κόμματα τώρα έκατσε γερά πάνω σε ένα!
    Γιώργο διώξτη τώρα το απαιτεί η βάση του Πασοκ!!
    Διονυσία Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Που είναι ο Κούγιας να τον αρχίσει να αγιάσει το χέρι του.

    Όξω πούστη από το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σώπα ρε!!!!Είναι ομοφυλόφιλος και έχει μία γνώμη περί μακεδονικού που δεν αρέσει σε κανέναν μας. Είναι γνώστός ή φίλος ή συνεργάτης του Γερουλάνου ή του Παπανδρέου ή του ΠΑΣΟΚ. Και???? Τί σημαίνει αυτό; Ότι ό,τι λέει είναι η επίσημη θέση του ΠΑΣΟΚ;;Δηλαδή το ότι ήταν μάρτυρας σε γάμο ομοφυλοφίλων σημαίνει ότι παρανυφάκια ήταν όλοι οι απανταχού Πασοκτζήδες;Τo έχουμε χάσει τελείως; Δεν βλέπουμε όλα τα άλλα χάλια και κάνουμε μείζον πολιτικό θέμα την άποψη που εξέφρασε ο Βαλιανάτος; Άντε να σοβαρευτούμε λίγο!
    Kathiki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ρε άστα διάλα κόπρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΚΛΗΣΗ!

    ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΛΕΑΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΛΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΚΟ ΤΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ!!
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ

    Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΣΔΟΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ...ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ!!

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΟ!!

    ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το ντεφι κ'η αποκρια ειναι του πουστη η χαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Έξω οι πισωκίνητοι από το κόμμα που ίδρυσε ο Αντρέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κύριε Πρόεδρε του ΠΑΣΟΚ.
    Εκ του αποτελέσματος, η επιλογή Βαλλιανάτου καταγράφεται στη συνείδηση των ψηφοφόρων, ως τουλάχιστον ατυχής. Το λαϊκό κίνημα του ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ θα ανεχθεί στο μέλλον παρόμοιες συμπεριφορές και ούτε σας επιτρέπετε η όποια έμμισθη επιλογή του όποιου συνεργάτη σας να είναι σε δυσαρμονία με τη πλειονότητα των άλλων στελεχών, κυρίως δε με την αισθητική και τη μέση αντίληψη του μέσου ψηφοφόρου.
    Τα ανθρώπινα δικαιώματα, που υπερασπίζεται ο κύριος αυτός, για το κίνημα μας μπορεί να είναι ανεκτά και ο καθένας από μας ανέχεται, τις όποιες επιλογές του άλλου, τα εθνικά μας θέματα όμως ΔΕΝ μπορεί κανείς να τα συμψηφίζει, με την όποια ιδιαιτερότητα κανενός έμμισθου συνεργάτη σας.
    Λυπάμαι ειλικρινά, που σ’ αυτή τη ευαίσθητη περίοδο για τα εθνικά μας θέματα, οι ανόητες και προβοκατόρικες αντιλήψεις των Σκοπίων, έστω άδολα αλλά σίγουρα άκομψα, έδειξαν ότι παρεισέφρησαν με αυτή την ανόητη τοποθέτηση του κυρίου αυτού, και μείωσαν την αξιοπιστία της ηγετική σας ομάδας. Τα περιθώρια των πειραματισμών σας και η αποκάλυψη και άλλων τέτοιων επιλογών - λαθών, πρέπει να έχουν ένα τέλος. ΔΕΝ δικαιούστε σε άλλες λάθος επιλογές.
    Νάσος Ζαγγογιάννης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΟΛΟΙ είναι συνυπεύθυνοι

    Τα τεχνάσματα της καθεστωτικής λογικής επικαλύπτουν πάντα την ουσία των πολιτικών ευθυνών, με την ενοχοποίηση προσώπων.
    Έτσι βλέπουμε να μένει στο απυρόβλητο, π.χ. η ουσία της κυβερνητικής πολιτικής (το αίτιο) και να πυροβολούνται τα συμπτώματα και ιδιαίτερα τα αποστήματα των συμπτωμάτων που εκδηλώνονται σε πρόσωπα.
    Όταν δεν έχεις να αντιπαραθέσεις άλλες εναλλακτικές πολιτικές, όταν στερείσαι ιδεών και οραμάτων, όπως τα κόμματα τις αντιπολίτευσης, τότε μοιραία κινείσαι στην παραπολιτική φιλολογία, στα πρόσωπα και στα γαργαλιστικά σενάρια.
    Η καθεστωτική λογική σε αυτό ακριβώς συνίσταται: Να συγκαλύπτει και να αποκρύπτει το ουσιώδες, το κοινωνικά και πολιτικά ουσιώδες (τη σήψη του συστήματος που υπηρετεί) και να δαιμονοποιεί το επουσιώδες, κάποιες πυώδεις εξωτερικές φουσκάλες και τα πρόσωπα.
    Έτσι παίζονται τα καθεστωτικά πολιτικά παιχνίδια του αποπροσανατολισμού από τους «νταβάδες» και τα «παπαγαλάκια» τους.
    Αυτό επιχειρείται και με την υπόθεση Βαλλιανάτου.
    Η αθλιότητα Βαλλιανάτου επικεντρώνεται σε ένα και μόνο πρόσωπο: Στο Γ. Παπανδρέου.
    Φυσικά ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είναι η ΚΕΝΤΡΙΚΗ εστία των πολιτικών ευθυνών.
    Δεν βρίσκεται, όμως, η κεντρική αρχηγική ευθύνη του Γ.Π. στη σχέση του με το Βαλλιανάτου, αλλά στο γεγονός ότι ο Γ.Π. έχει τις ίδιες άθλιες αντιλήψεις και ιδέες: Αυτές διατήρησαν και καθόρισαν τη σχέση.
    Και αυτές τις αντιλήψεις και τις «ιδεολογίες» ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ δεν τις έκρυψε ποτέ. Αποτελούσαν το «απόσταγμα» της εκσυγχρονιστικής «θεωρίας» και «πράξης»!!!
    Αλλά, ας τα κάνουμε πιο απλά, γιατί κάποιοι σκόπιμα δεν καταλαβαίνουν. Υπάρχει κανείς από την ηγετική πασοκική, εκσυγχρονιστική γραφειοκρατία του ΠΑΣΟΚ που διαφώνησε ανοικτά ή διαχώρισε τη θέση του πάνω σε αυτά που ο Γ.Π. πίστευε και προωθούσε στα εξωτερικά μας θέματα; Πάνω σε αυτά που ο «σύμβουλος» Βαλλιανάτος έχει διατυπώσει και στο Συνέδριο; Εκεί τον χειροκροτούσαν!!!
    Η Διαμαντοπούλου, ο Χρυσοχοϊδης, τα «καθαρόαιμα» αμερικανάκια έχουν διαφορετικές απόψεις; Μήπως ο Βενιζέλος, δεν υλοποιούσε την πολιτική Σημίτη σε όλα τα αντι-εθνικά; Ή μήπως παίρνουμε, σαν πολιτική «θέση» του καθενός, τις ανέξοδες, αντιπολιτευτικές κορώνες για το Σκοπιανό σήμερα; Ποιος πολιτικάντης, σήμερα τολμάει να μιλήσει ανοικτά, όπως ο Βαλλιανάτος;
    Όταν τα λέει, όμως το Σοράκι, τον χειροκροτούν!!!
    ΟΧΙ μόνο τον ανεχόντουσαν, τη στιγμή που όλη η Ελλάδα γνώριζε το θλιβερό του ρόλο, όχι μόνο τον πλήρωναν από τα ταμεία του κόμματος (αλήθεια κανείς ακόμα δεν απάντησε αν αληθεύει ο μισθός των 9.000 ευρώ σε αυτό το παράσιτο), όχι μόνο δεν αντιδρούσε κανείς όταν το κίβδηλο αυτό ον διέδιδε θρασύτατα ότι θα είναι στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ, αλλά και τον χειροκροτούσαν στα Συνέδρια…
    Και τώρα επιχειρείται να «μετακυλήσει» η αποκλειστική ευθύνη μόνο στο Γ.Π. «νταβατζίδικη» τακτική μυρίζει.
    Η ευθύνη βαραίνει το ΣΥΝΟΛΟ του ηγετικού πυρήνα του ΠΑΣΟΚ.
    Η συνολική πολιτική αυτού του εκφυλισμένου κόμματος είναι αυτή που αποτυπώνεται φρικαλέα στα έργα και στα λόγια του Βαλλιανάτου.
    Αυτό το ΠΑΣΟΚ, πρότεινε τον παρακάτω νόμο «Βαλλιανάτου» για το γάμο των ομοφυλοφίλων :

    «Σύμφωνο Συμβίωσης»
    Άρθρο 1
    Σκοπός
    Το σύμφωνο συμβίωσης ρυθμίζει την μόνιμη ένωση ενηλίκων του ίδιου ή διαφορετικού φύλου, με σκοπό την αμοιβαία υποστήριξη και αλληλεγγύη και την δημιουργία κοινότητας βίου.
    Άρθρο 2
    Τρόπος σύναψης
    Το σύμφωνο συμβίωσης συνάπτεται με από κοινού δήλωση των δύο ενδιαφερομένων ότι επιθυμούν να συμβιώσουν. Η δήλωση γίνεται αυτοπροσώπως προς τον δήμαρχο ή τον πρόεδρο της κοινότητας του τόπου όπου αυτοί προτίθενται να συγκατοικήσουν, ή προς τον νόμιμο αναπληρωτή τους, που είναι υποχρεωμένοι να την καταχωρήσουν, να συντάξουν σχετική πράξη και να κοινοποιήσουν αντίγραφο της τελευταίας στον ληξίαρχο του τόπου γέννησης καθενός από τους συμβιούντες.

    Ας μην βγάζουν λοιπόν, κάποιοι την ουρά τους έξω, για να παίζουν τα κάλπικα εσωτερικά τους παιχνίδια και να υποκρίνονται τις μωρές παρθένες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΟΙ “ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΙ” ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!

    Το πασοκ ευτυχώς διέγραψε τον Βαλλιανάτο....

    Δεν είμαστε εναντίον τον ομοφυλοφίλων...αλλά με πρόφαση την «ιδιαιτερότητα»


    δεν μπορείς να έχεις «ασυλία».

    Την οδό της «διαγραφής» θα ακολουθήσουν και «άλλοι»...





    ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΒΑΛΙΑΝΝΑΤΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ.... ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ...

    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ...ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΕ Μ.... .

    ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....

    ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....

    ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....

    ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ....

    ΤΙΣ ΒΙΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΓΕ .....


    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (το έσβησα)...... ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΣΟΚ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕ...ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΚΑ ΛΕΒΙΝΣΚΙ...ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!!


    ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ Η ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ΤΗΝ ΕΣΚΙΖΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ..."

    "ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ. ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ...ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!"?

    ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΣ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ "Μ....

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!

    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ "ΑΝΗΞΕΡΗ" ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ κλπ...

    ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΜΑ.... ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Β ΑΘΗΝΑΣ...ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΞΕΛΕΓΗ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΣΤΟ...

    Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΡΙΓΓΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...

    ΟΤΑΝ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΦΟΥΝΤΩΣΕ Η ΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ-ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ"



    ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΠ-ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΔΕΞΙΟΥΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΥΠΟΔΙΚΟΣ...ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ...ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ....ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΟΥΝ...


    ΑΡΓΑ Η ΄ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΣΚΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ "ΜΙΖΕΣ" ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΡΙΞΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ!!


    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΔΕΞΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!!



    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΣΤΟ..


    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ-ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗΔΕΣ....





    ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΑΝΔΡΕΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΙ ΓΕΩΡΓΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τουλάχιστον δικαστικές καταδίκες δέν έχει όπως δικά σας κορυφαία στελέχη, άν είπε μιά μπούρδα για τα Σκόπια διαγράφηκε απο το κόμμα εσείς πολύ αμφιβάλλω άν το κάνατε εσείς ανεχόσαστε βουλευτές και υπουργούς ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΟΙ “ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΙ” ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!

    Το πασοκ ευτυχώς διέγραψε τον Βαλλιανάτο....

    Δεν είμαστε εναντίον τον ομοφυλοφίλων...αλλά με πρόφαση την «ιδιαιτερότητα»


    δεν μπορείς να έχεις «ασυλία».

    Την οδό της «διαγραφής» θα ακολουθήσουν και «άλλοι»...





    ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΒΑΛΙΑΝΝΑΤΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ.... ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΙ...

    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ...ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΛΕΓΕ Μ.... .

    ΤΗΝ ΑΝΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....

    ΤΗΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....

    ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....

    ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΗΝ ΕΛΕΓΕ....

    ΤΙΣ ΒΙΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΓΕ .....


    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (το έσβησα)...... ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΑΣΟΚ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΕ...ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΟΝΙΚΑ ΛΕΒΙΝΣΚΙ...ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ!!


    ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑΣ Η ΠΡΟΔΟΤΡΙΑ ΤΗΝ ΕΣΚΙΖΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ..."

    "ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ. ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ...ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!"?

    ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΣ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ "Μ....

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!

    Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ "ΑΝΗΞΕΡΗ" ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ κλπ...

    ΣΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΜΑ.... ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Β ΑΘΗΝΑΣ...ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΞΕΛΕΓΗ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ!

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΣΤΟ...

    Η ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ...ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΡΙΓΓΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...

    ΟΤΑΝ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΦΟΥΝΤΩΣΕ Η ΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΑ-ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ "ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ"



    ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΠ-ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ "ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΔΕΞΙΟΥΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΥΠΟΔΙΚΟΣ...ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ...ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ....ΑΝ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΟΥΝ...


    ΑΡΓΑ Η ΄ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΣΚΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ "ΜΙΖΕΣ" ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΡΙΞΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ!!


    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΑΣΟΚ-ΔΕΞΙΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ!!



    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΝΕΑ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΣΤΟ..


    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥΣ-ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗΔΕΣ....





    ΠΑΣΟΚΤΖΗΔΕΣ ΑΝΔΡΕΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΙ ΓΕΩΡΓΟ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΡΕ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΣΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΣΙΧΑΜΑ ΡΕ ΛΑΚΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 2.06 ΑΡΧΙΞΕΦΤΙΛΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΡΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΠΛΙΑΤΣΚΟΛΟΓΩΝ. ΤΡΑΒΑ ΡΕ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΕ ΚΑΙ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΗ ΜΕ ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ.
    ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ .
    ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΕΔΕΣ
    ΓΙΑΤΙ ΧΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΟΦΤΥΑΡΟ ΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ
    Ο ΕΓΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΛΑΡΧΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ...
    ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.
    ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ
    ΑΠΟ ΜΠΑΞΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. To Πατριωτικό ΠΑΣΟΚ κατάντησε
    σε κόμμα της Πουστίας.

    Τι ξεφτίλα.
    Και να βγεί - τώρα ξέρουμε τι θα κάνει.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ,ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΑΠΛΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ,ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ, ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ?


    ΑΠΛΑ ΛΕΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΕΙΣ :


    ΒΡΕ ΑΣ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το κλείσιμο των κεντρικων του ευρωπαικού Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι έγινε δήθεν για οικονομικά σκάνδαλα αλλά στην πραγματικότητα για να μην υποχρεωθούν να πάρουν θέση για την ανεξαρτησια του Κοσόβου και αποκαλυφθεί ο ρόλος τους.
    Για να καταλάβουμε αυτό πρέπει να κάνουμε αναδρομή ποιες είναι οι συμφωνίες του Ελσίνκι και τα παρατηρητήρια και το ρόλο έπαιξαν.
    Το 1975 υπογράφηκαν από όλες τις χώρες της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής πλην της Αλβανίας του Χότζα που επικαλέσθηκε “αντιμπεριαλιστικούς” λόγους αλλά στην πραγματικότητα επειδή είχε βαλει στο μάτι το Κόσοβο οι Συμφωνίες του Ελσίνκι.
    Βάσει των συμφωνιών αυτών τα σύνορα στην Ευρώπη θα έμεναν απαραβίαστα και αναλλοίωτα ενώ όλες οι χώρες εγγυώνταν τα δικαιώματα των μειονοτήτων και την ελευθερία του λόγου.Οι συμφωνίες έδωσαν νομικό πάτημα στους Σοβιετικούς και Ανατολικοευρωπαίους διαφωνούντες να κριτικάρουν τις κυβερνήσεις τους.
    Βάσει των συνταγμάτων των χωρών αυτών απαγορεύονταν οι “αντισοσιαλιστικές ενέργειες” και η αμφισβήτηση του “καθοδηγητικού ρόλου ” των κυβερνώντων κομμουνιστικών κομμάτων ενώ υπήρχαν διάφορα άρθρα του ποινικού κώδικα με τα οποία εδιώκοντο οι διαφωνούντες.Αλλά τώρα οι κυβερνήσεις των χωρών αυτών είχαν υπογράψει συμφωνίες με τις οποίες υποχρεώνονταν να σέβονται τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων και οι οποίες έρχονταν σε αντίθεση με τους τοπικούς νόμους της “δικτατορίας του πρoλεταριάτου”.Αμέσως σχηματίσθηκαν με δυτική χρηματοδοτηση και βοήθεια Παρατηρητήρια των Συμφωνιών του Ελσίνκι στις χώρες αυτές που ζητούσαν την εφαρμογή των συμφωνιών που είχαν υπογράψει οι χώρες τους φέρνοντας σε δύσκολη θέση τις κυβερνήσεις που με τις διώξεις αντιφρονούντων πια παραβίαζαν τις διεθνείς συμφωνίες.
    Στην Ελλάδα φυσικά δεν έγινε κανένα τετοιο παρατηρητήριο γιατί το όλο project ήταν αντικομμουνιστικό και αμερικανοκινούμενο και η Ελλάδα ήταν σύμμαχος.
    Τα χρόνια πέρασαν και το τείχος έπεσε και ο κόσμος άλλαξε.Το ελληνικό παρατηρητήριο σχηματίσθηκε το 1992 όταν πια δεν χρειάζονταν οι Αμερικανοί την Ελλάδα για να ασχοληθεί με μειονότητες και “μειονότητες” λες και από το 1975 ως το 1992 δεν υπήρχαν αυτές οι ίδιες μειονότητες.
    Με πρόεδρο το Δημητρά και αντιπρόεδρο το Βαλλιανάτο ανέπτυξε μεγάλη δραστηριότητα κατηγορώντας την Ελλάδα για όλες τις πιθανές και απίθανες παραβιάσεις δικαιωμάτων.
    Η ανεξαρτησία του Κοσοβου όμως παρουσίαζε ένα άλυτο πρόβλημα.Πυρήνας των συμφωνιών του Ελσίνκι είναι το ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟ των συνόρων στην Ευρώπη και άρα ένα παρατηρητήριο που παρακολουθεί την καλή εφαρμογή των συμφωνιών θα έπρεπε αν είχε στοιχειώδη σχέση με το αντικείμενο του να καταγγείλει τη σκαστή αυτή ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ των συμφωνιών που υποτίθεται υπερασπίζεται δηλαδή να στραφει κατα των εργοδοτών του.
    Καθώς η αντίφαση αυτή ήταν άλυτη προτίμησαν με το πρόσχημα οικονομικού σκανδάλου να κλεισουν τα γραφεία τους λίγο πριν την αναγγελία της ανεξαρτησίας του Κοσοβου για να μην υποχρεωθούν να πάρουν θέση.
    Στην Ελλάδα βέβαια που όλα είναι πιο χύμα,πρωτόγονα και βαλκανικά δε χρειασθηκε να κάνουν τίποτε τετοιο και συνέχισαν κανονικά.
    Μάλιστα το Παρατηρητηριο επιτέθηκε στο Μίκη Θεοδωράκη ονομάζοντας τον “νεοναζί” γιατί αντιτάχθηκε στην ανεξαρτησία του Κοσοβου.Με την ενεργεια του αυτή στραφηκε ευθέως κατά των Συμφωνιών την καλή εφαρμογή των οποίων υποτίθεται ότι παρακολουθεί καθώς η αλλαγή συνόρων και αρα η ανεξαρτησία του Κοσοβου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ από τις Συμφωνίες αυτές.Νομικά θα μπορούσε να σταθεί αίτημα διάλυσης του σωματείου αυτού επειδή “διέφυγε των σκοπών του” αλλά κανείς δεν τολμά να κινηθεί εναντίον ενός καθαρά αμερικανοκινούμενου σωματείου.
    Αυτό είναι το Παρατηρητηριο και αυτός είναι ο σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου και αυτός είναι ο ίδιος τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΣΩΖΕΙ Η ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Τι του βρίσκει του Βαλλιανάτου ο Παπανδρέου; Εκτός από αδελφή είναι και πανάσχημος. Χάθηκε η αισθητική από το ΠΑΣΟΚ!
    Προσπαθεί ο Παπανδρέου να τραβήξει ψήφους ομοφυλοφίλων, αλλά αυτούς τους έχουν στο άρμα τους οι Τσίπρας και Αλαβάνος. Έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Δηλωσεις Μαριας Δαμανακη:

    "ολες στο πασοκ τον παιρνουμε"

    Το δηλωσε η Δαμανακη Μαρια εξω απο το γραφειο της στην Βαλαωριτου 1
    πριν 2 χρονια!!
    "ολες ειμαστε μονες στο πασοκ και τον παιρνουμε"...επανελαβε

    ημουν σtον γρηγορη καιεπινα καφε και την ακουσα...
    Ο Αυτακιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ



    ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΠΟΥΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Γιώργο,

    Αν οι δικοί σου, πάνε και μιλάνε για Μακεδονική μειονότητα στους σαλονικιούς ...

    ΜΗΝ απορείς μετά γιατί....

    ...ο Καραμανλής σκίζει σε ψήφους στη Μακεδονία...,εκείνη των ελλήνων ψηφοφόρων εννοώ, όχι των Σκοπίων που χαιδεύετε, αλλά δεν έχει νόμιμο δικαίωμα ψήφου στην Ελλάδα.

    Μέχρι κι ο Ομπάμα,κατανοεί τις ελληνικές θέσεις για το Σκοπιανό ,που
    οι ΒαλλιανοΓερουλανοΝτοράκηδες
    δυσκολεύονται να σεβαστούν!

    Η, στραβός είναι ο γυαλός,
    Η, στραβα αρμενίζουμε....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. στην δεκαετια τοθ ενενιντα τι ρολλο επαιζε στ υπουργειο παιδεια με υπουργο τον Γιωργακη. ερωτω για να μαθω ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση