GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κοινοβούλιο - βουδιστικός ναός...

. Ο Καραμανλής σε ρόλο Βούδα και ο Παπανδρέου σε ρόλο πρωθυπουργού ... χωρίς να το καταλάβει! . Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης . Νιώθω τυχερός ...

.
Ο Καραμανλής σε ρόλο Βούδα και ο Παπανδρέου σε ρόλο πρωθυπουργού ... χωρίς να το καταλάβει!
.
Γράφει ο Χρήστος Λουτράδης
.
Νιώθω τυχερός μέσα στην ατυχία μου.Φαντάζεστε ο Πρωθυπουργός να είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα διεθνή δρώμενα και ο λόγος του αντίκτυπο στη διεθνή κρίση;
Το πρόβλημα δεν ειναι οτι ειναι ότι βρίσκεται εκτός πραγματικότητας ή οτι δεν έχει αντίληψη της διεθνούς κρίσης, το πρόβλημα ειναι οτι νομίζει οτι έχει.
Το πρόβλημα ειναι οτι έχει την ψευδαίσθηση οτι με την καταλήστευση του μέσου φορολογούμενου προς όφελος των ήδη κρατικόδιαιτων τραπεζών θα υπερβεί μια κρίση που χτυπάει τον πυρήνα της ιδεολογίας του. Μια κρίση που δημιουργηθηκε πάνω στην ίδια λογική που στήθηκε το μεγάλο κόλπο με τα ομόλογα. Μια κρίση που μας θυμίζει καθημερινά πόσο καταστροφικός ειναι ο αριβισμός σε συνδυασμό με την ημιμάθεια και τη μικροαστική δίψα για ανέλιξη. Στοιχεία που βρίθουν σε αυτήν την κυβέρνηση. Και είχαν πρωταγωνιστικό ρολο και επι ΠΑΣΟΚ. Μόνο που το ΠΑΣΟΚ έχει παραιτηθεί προ πολλού απο την διεκδικηση της εξουσίας.
Τι είπατε; Προηγείται στα γκάλοπ; Το ξέρει ο κ. Παπανδρέου;
---------------------------------

31 σχόλια

  1. Λουτράδη, πάλι μπούρδες συγγράφεις!
    Πρωθυπουργός στον ύπνο του, καραγκιόζης στα ξύπνια του ο Γιωργάκης. Θα έρθει ο Βγενόπουλος και θα τους σαρώσει όλους, έτσι που κατάντησαν το πολιτικό σκηνικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειναι σοβαροφανης,με ρητορικο στομφο ,εκφραση προσώπου και ματιών που παραπεμπει ανιτα πανια(κατμαν),στρογγυλος που θυμιζει γιουβαρλακι σε σουπα,και οταν βαδιζει σφιγγει τα κολομερια και κραταειτα ποδια ανοικτα λες και φοβάται μην σκοντάψει.
    κουιζ ποιός ειναι¨?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O κλασικός πλέον Λουτράδης με τις μαλακίες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΤΑΤΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΗΡΕ , ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΗ ΑΥΤΟΣ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΙΣΗ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ( ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ – ΚΤΛ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΥ ΠΟΙΟΙ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ. ΚΑΛΑ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΘΑΛΑΜΟ ΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΜΥΡΩΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΜΑΓΕΙΡΙΑ; ΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΡΑ-ΤΑΤΟΥΛΗ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΟΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΔΡ. ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΕΧΗ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ,ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΖΗΤΕΙ ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΕΙ.
    ΦΙΛΙΚΑ - ΜΑΚΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα ηθελα ειλικρινα να μου εξηγησετε τι εννοειτε λεγοντας οτι το ΠΑΣΟΚ εχει παραιτηθει απο τη διεκδικηση της εξουσιας. Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΕΨΑΧΝΕΣ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΨΑΛΤΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ ? ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε διμοιρία των ΜΑΤ επιτέθηκαν στις 2 τα ξημερώματα κουκουλοφόροι στα Εξάρχεια.

    Περίπου 15 κουκουλοφόροι κινήθηκαν εναντίον των αστυνομικών, πετώντας τους πέτρες και μπουκάλια. Αμέσως οι αστυνομικοί τους κυνήγησαν στα στενά των Εξαρχείων και κατάφεραν να συλλάβουν 2 άτομα, έναν 46χρονο και έναν 17χρονο.

    Ο 46χρονος, ο οποίος είναι ελαιοχρωματιστής, είχε συλληφθεί και παλαιότερα στα εκτετεμένα επεισόδια που είχαν γίνει το 1995 στο Πολυτεχνείο και μάλιστα τότε είχε προφυλακιστεί.

    Ο ανήλικος, που συνελήφθη, είναι αλβανικής καταγωγής.

    Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, ο ένας από τους δύο συλληφθέντες πέταξε ένα μπουκάλι στους άνδρες των ΜΑΤ, ενώ και οι δύο τους εξύβρισαν.

    Οι αστυνομικοί θα πραγματοποιήσουν έρευνες στα σπίτια των δύο συλληφθέντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πρωθυπουργος ο παπαπαπαπανδρεου...
    ----------
    και μετα ξυπνησες!!
    μη τρως σκορδαλια πριν κοιμηθειςςςςςςς!


    AΘHNAIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΡΙΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΜΑΣ , Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΜ 1-2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κ.Λουτράδη οι εξισορρόπηση στην πολιτική αρθρογραφία δεν είναι εξυπνάδα αλλά ανοησία. Εκτός κι αν περνάς τους επισκέπτες του blog μικρόνοους οπότε αντε να μην....Φεύγω δεν μπορώ, γιατί θα φας βρίσιμο κάτι που απέφυγα μέχρι σήμερα.Ετός κι αν αυτή είναι η επιδιωξή σου...Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου κ. Λουτράδη.Σκέψου το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΘΕΡΙΣΜΟΣ
    ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
    ΟΙ Εποχές που ζούμε χαρακτηρίζονται από την παγκοσμιοποίηση της οικονομίας και των δομών της.
    Η παγκόσμια αγορά κυριαρχείται από Καρτέλ με αποτέλεσμα τη στρέβλωση της ανταγωνιστικότητας των τιμών στην ζήτηση και προσφορά αγαθών και υπηρεσιών .
    Η ακόρεστη δίψα του κέρδους και της συσσώρευσης κεφαλαίου σε ολίγους και ισχυρούς παγκόσμιους κολοσσούς στρεβλώνει το περιεχόμενο της υγειούς οικονομικής ανάπτυξης καθώς και την πραγματική οικονομία των κρατών.
    Ο Υπερδανεισμός των νοικοκυριών στις ΗΠΑ και ΕΕ με επισφάλεια στο 90%των δανείων επεφερε την κατάρρευση τραπεζών και επενδυτικών οικων συμπαρασύροντας το παγκόσμιο οικονομικό σύστημα σε μεγάλη κρίση ρευστότητας και αναξιοπιστίας.
    Καταρρέουν χώρες και οικονομικοί κολοσσοί σε ΕΕ και ΗΠΑ.
    Η ληστρική συμπεριφορά των ιδιωτικών τραπεζών η τοποθέτηση των διαθεσίμων τους σε τοξικά παράγωγα και ομόλογα κυρίως στις ΗΠΑ τις έφεραν σε τραγικές καταστάσεις πτώχευσεων.
    Οι καταθέτες ευρίσκονται σε κίνδυνο και οι δανειολήπτες σε απόγνωση.
    ΟΙ κυβερνήσεις σπεύδουν σε βοήθεια των τραπεζιτών για τη διατήρηση της ρευστότητας μέσω δανεισμού ή φορολογίας των πολιτών τους με κυρίαρχες παρά την αποτυχία τους νεοφιλελεύθερες λύσεις του προβλήματος.
    Ως οικονομολόγος της Κευνσιανής σχολής προβλέπω παρά ταύτα σοβαρή οικονομική ύφεση στις οικονομίες ΗΠΑ , ΕΕ και Ασίας για τουλάχιοστον 5 χρόνια.
    Αλισυδωτές πτωχεύσεις επιχειρήσεων αντιστροφή των πολιτικών δανείων και στέγνωμα ρευστότητας στις αγορές.
    Συνεχή καχεξία των χρηματηστηρίων και μεγάλη κάθοδο των αποτιμήσεων των εισηγμένων επιχειρήσεων.
    Απόλυτο επακόλουθο θα είναι η απώλεια εκατομμυρίων θέσεων εργασίας στα πρότυπα της κρίσης του 1929.
    Κίνδυνο εξέγερσης κυρίως στις ΗΠΑ και την Ευρωζώνη.
    Εγχωρίως ως περιφερειακό οικονομικό προτεχτοράτο η ένταση της ύφεσης θα είναι ισχυρότερη και η απώλεια ρευστότητος εντονώτερη.
    Κάμψη των ιδιωτικών επενδύσεων και δραστική απώλεια εισοδημάτων.
    Η εγχωρια ανεργία θα ανέλθει σε διοψήφιο ποσοστό μέσα στην ερχόμενη διετία.
    Οι πολιτικές επιπτώσεις θα είναι καταλυτικές παγκοσμίως και στη χώρα μας.
    Αμεση εντός του 2009 απομάκρυνση από την εξουσία όλων των νεοφιλελευθερων πολιτικών μπους, μπερλουσκόνι. καραμανλή και ανατροπή του μοντέλου μέρκελ σοσιαδημοκρατών στη Γερμανία , δοκιμασία του Σαρκοζί στη Γαλλία.
    Η ληστρική επιδρομή των αφρόνων του νεοφιλελευθερισμού στα εισοδήματα στο κράτος πρόνοιας και δικαίου οδηγεί την ΕΕ και την Ελλάδα σε κατάσταση πτωχευσης του κρατικού τομέα .
    Ηδη οι τραπεζίτες πέτυχαν ρύθμιση χορηγήσεων 28 δισεκατομμυρίων €
    με καταλήστευση των μελλοντικών εισοδημάτων των Ελλήνων τα οποία θα ριφθούν στον πίθο των Δαναίδων
    των ιδιωτών τραπεζιτών κυρίως.
    Ολέθριο μακροπρόθεσμα σφάλμα που άλλες μελλοντικές κυβερνήσεις θα χρεωθούν.
    Η επίθεση του τραπεζικού μεγαλοστελέχους Α ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ στο μέτρο αυτό έδειξε την αναποτελεσματικότητα του και την άσχημη κατάσταση που θα οδηγήσει την Ελληνική οικονομία.
    Αντί να εφασρμόσουν κενσυανά μέτρα, που ψέλλισε ο Σουφλιάς και καπελώθηκε, με αύξηση των δημοσίων επενδύσεων με πολαπλασιαστικές επιδράσεις στην οικονομία , στους ελέγχους και την πραγματική οικονομία επιμένουν στις δήθεν μεταρρυθμίσεις και οδηγούν την οικονομία με μαθηματική ακρίβεια στο βάραθρο της υφεσης.
    Ως εκ τούτου σύντομα θα αποχαιρετήσουν την εξουσία.
    ΕΥΘΎΔΙΚΟΣ
    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ
    PRESS-GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑΘΕΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕ Ε ?ΚΑΛΑ ΛΟΥΤΡΟΚΑΜΠΙΝΙΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΧΕΙΣ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΟΙΤΑ ΑΜΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΝΕΙ. ΚΑΛΟ ΜΠΑΝΙΟ ΣΕ ΣΕΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΟΥΝΑ ΛΟΥΝΕΛΑ ΛΑΜΠΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ
    ΕΝΑ ΨΗΛΟ ΑΓΟΡΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΡΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙΣ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΥΔΑΙΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥΣ.ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΚΡΑΞΩ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΟΝΤΑ ΣΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ
    ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΔΕΣ ΚΑΙ
    ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Λουτράδη πασόκε άντε και γ@μήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΜΙΛΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ:ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ(Ο ΤΡΙΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ).''THE BOOBERS''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΡΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΥΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ BOOPERS
    EXETE ΔΙΚΑΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ. ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ.ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ Η Μαργκαρετ.ΠΩΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΡΕ
    ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ 1.29

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ΄
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ.
    ΗΔΗ Η ΕΕ ΚΑΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ 28 ΔΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ.
    ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ.
    ΑΠΛΩΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΣΟ ΔΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ
    ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ.
    ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΘΑ ΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ .
    ΓΙΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΝΔ/ΛΗ ΜΗΝ ΚΟΜΠΟΡΗΜΟΝΕΙΣ
    ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λουτράδη,
    εγώ αυτά τά λέω κροκοδείλια δακρ..εεε λόγια.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Λουτράδη πασόκε άντε και γ@μήσου.

    1 Νοέμβριος 2008 4:18 μμ


    ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ; ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΔΕΞΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ 1.29

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ΄
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ.
    ΗΔΗ Η ΕΕ ΚΑΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ 28 ΔΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ.
    ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ.
    ΑΠΛΩΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΣΟ ΔΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ
    ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ.
    ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΘΑ ΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ .
    ΓΙΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΝΔ/ΛΗ ΜΗΝ ΚΟΜΠΟΡΗΜΟΝΕΙΣ
    ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ 1.29

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ΄
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ.
    ΗΔΗ Η ΕΕ ΚΑΙ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ 28 ΔΙΣ ΤΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ.
    ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΠΤΕΣΑΙ.
    ΑΠΛΩΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΣΟ ΔΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ
    ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ.
    ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΘΑ ΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΗΣ ΣΤΑΓΟΝΑΣ .
    ΓΙΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΝΔ/ΛΗ ΜΗΝ ΚΟΜΠΟΡΗΜΟΝΕΙΣ
    ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. κουιζ ποιός ειναι¨?

    1 Νοέμβριος 2008 10:47 πμ



    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΟΜΟΡΦΟΜΑΛΑΚΑ ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΡΙΕ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΜΑΣ , Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΜ 1-2 ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ.

    1 Νοέμβριος 2008 12:01 μμ



    ΚΑΛΑ, ΜΗ ΦΑΣ,
    ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΟΧΕΣ ....
    ΕΧΟΥΜΕ ΓΛΑΡΟ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κύριε Λουτράδη,

    Δικαίως ανακαλύπτεται την ανικανότητα της ΝΔ αλλά και την απροθυμία του ΠΑΣΟΚ. Τώρα κάποιοι καθυβρίζουν όταν όμως θα διαπιστώσουν "μια απ' τα ίδια" και από την αλλαγή της κυβέρνησης θα σας θυμηθούν...
    Μία είναι η ελπίδα μας: Ότι σίγουρα δεν υπάρχει χειρότερα από αυτό που έχουμε τώρα...κι αυτό είναι που μας τρομάζει...
    Να είστε καλά

    Επαμεινώνδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog
    ------
    Τοτε ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΕ τα σχολια και δε τα βαζετε αμεσως;
    Γι' αυτό:
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
    κολοπρεσσιτες
    καψαμπελιδες παπαγιαννηδες κουραδες και σια

    ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το blog
    ------
    Τοτε ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΕ τα σχολια και δε τα βαζετε αμεσως;
    Γι' αυτό:
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ
    κολοπρεσσιτες
    καψαμπελιδες παπαγιαννηδες κουραδες και σια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 7:30μ.μ.ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ.''THE BOOBERS''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. κουιζ λυση
    ο Κωστάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση