GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι συμφώνησαν οι G20 για την κρίση...

. Σε συμφωνία κατέληξαν οι ηγέτες των μεγαλύτερων βιομηχανικών και των αναδυόμενων χωρών (G20), στη διάρκεια της συνόδου της Ουάσιγκτον, ...

.
Σε συμφωνία κατέληξαν οι ηγέτες των μεγαλύτερων βιομηχανικών και των αναδυόμενων χωρών (G20), στη διάρκεια της συνόδου της Ουάσιγκτον, για τη στήριξη της οικονομίας, εφαρμόζοντας μια "συντονισμένη διεθνή στρατηγική και θέτοντας νέο πλαίσιο για την παγκόσμια διακυβέρνηση".
Το κείμενο της G20 περιέχει "θετικά μηνύματα προς τρεις κατευθύνσεις: στήριξη της οικονομίας, νέα διεθνής στρατηγική και μεταρρύθμιση της παγκόσμιας διακυβέρνησης" και σύμφωνα με την γαλλική προεδρία "πέρα από το ανακοινωθέν των πέντε σελίδων, υπάρχει ένα λεπτομερές σχέδιο δράσης, στο οποίο αναφέρεται μια ολόκληρη σειρά μέτρων με καταληκτική ημερομηνία την 31η Μαρτίου 2009".
-------------------------

11 σχόλια

  1. περίεργες και ύποπτες συμπτώσεις ....

    Σύμπτωση πρώτη .
    Στις 15 Αυγούστου ο κ. Κοντομηνάς μαζί με τον κ. Λάκη Λαζόπουλο επισκέπτονται το Άγιο Όρος και την Μονή Βατοπαιδίου. Δεν έμειναν όμως εκεί ! Επισκέφτηκαν και την Μονή Μεγίστης Λαύρας , οι μοναχοί της οποίας ήταν μόνιμα καλεσμένοι στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA για την γνωστή υπόθεση.

    Σύμπτωση δεύτερη
    Ο … «οδηγός» του Εφραίμ που κατέθεσε στην Εξεταστική επιτροπή , το Fax το οποίο είχε στα χέρια του και επιδείκνυε στα μέλη της ήταν από αριθμό fax του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA.

    Σύμπτωση τρίτη
    Ο σύζυγός της κυρίας Σωτηροπούλου ο δικηγόρος κ. Μ. Κουκουβίνος , ήταν στο Δ.Σ του Άρη Θεσσαλονίκης επί εποχής Κοντομηνά.

    Τόσες περίεργες συμπτώσεις;

    Μήπως τελικά αποκαλύπτεται η σκευωρία; Μήπως τελικά φθάνουμε στα κυκλώματα και σ` αυτούς που πραγματικά κρύβονται πίσω από την υπόθεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγωγή κατά Σωτηροπούλου από το Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών
    Σε αγωγή κατά της κ. Σταματίας Σωτηροπούλου θα προχωρήσει, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, το Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών για τα όσα «ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά», όπως υποστηρίζει η ανακοίνωση, ανέφερε η πρώτη την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου, «εις βάρος του Σώματος», στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου.

    Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Σώματος Ορκωτών Εκτιμητών αναφέρει τα εξής:

    «Ανάμεσα στα πολλά αναξιόπιστα και ευφάνταστα που κατέθεσε η κυρία Σταματία Σωτηροπούλου στις 13 Νοεμβρίου 2008, στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, αναφέρθηκε και στις εκτιμήσεις που έκανε το Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών. Πιο συγκεκριμένα κατέθεσε:

    «Στο Πανόραμα ένα οικόπεδο 1648 τ.μ. πουλήθηκε στην Ανθέμια για 1.188.261 ευρώ, ενώ η εκτίμηση των Ορκωτών Εκτιμητών ήταν 420.000 ευρώ» και συνεχίζει: «Είναι ηλίου φαεινότερον ότι τα οικόπεδα υποτιμήθηκαν σε βαθμό κακουργήματος».

    Η αλήθεια είναι ότι στο Πανόραμα εκτιμήθηκαν δύο οικόπεδα:

    Το πρώτο, πράγματι 1.648 τ.μ., αποτιμήθηκε από το Σ.Ο.Ε. έναντι 1.141.372 ευρώ δηλαδή 692.000 ευρώ το στρέμμα και όχι 250.000 ευρώ το στρέμμα όπως υποστηρίζει η κ. Σωτηροπούλου (ας σημειωθεί ότι το ίδιο διάστημα το Σ.Ο.Ε. εκτίμησε ακόμα ένα οικόπεδο στο Πανόραμα, εμβαδού 1.509 τ.μ. έναντι 1.087.554 ευρώ, ήτοι 720.000 ευρώ το στρέμμα).

    Επιπλέον το κρίσιμο στοιχείο που δεν ανέφερε η κ. Σωτηροπούλου, είναι ότι η εκτίμηση έγινε στις 15/09/2005, δηλαδή τρία χρόνια πριν, κάτι το οποίο σημαίνει ότι με χρονική αναγωγή η αξία των δύο οικοπέδων θα ήταν σήμερα πάνω από 900.000 ευρώ το στρέμμα.

    Ενόψει των ανωτέρω, το Σώμα Ορκωτών Εκτιμητών δηλώνει ότι τη Δευτέρα το πρωί θα προσφύγει στη δικαιοσύνη και θα καταθέσει αγωγή εναντίον της κ. Σωτηροπούλου για τα όσα ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά ανέφερε εις βάρος του Σώματος στην Εξεταστική Επιτροπή».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κατέβηκε από το site του Πασόκ «πρωτοποριακή» συνέντευξη του Παπανδρέου

    Η «πρωτοποριακή» συνέντευξη που είχε δώσει ο πρόεδρος του Πασόκ στον Flash τον Ιούλιο του 1999 μας τελείωσε. Οι «εγκέφαλοι» που διακανονίζουν τα «new deals» την ξεκρέμασαν.
    Οι επιτελάρχες του κινήματος ντρέπονται για το παρελθόν της προεδράρας και προσπαθούν να «βελτιώσουν» και αναβαθμίσουν το αρχηγικό του image. Οι «πρωτοποριακές» απόψεις του παρελθόντος αποτελούν βαρίδια για την κυβερνητική προοπτική του «κινήματος». Η οσμή της εξουσίας τους έχει ήδη τρελάνει και ο ανταγωνισμός και η σύγκρουση των συμβούλων είναι τόσο μεγάλη που εμείς απλώς βλέπουμε Βαλλιανάτους να παίρνουν τον πούλο και βίντεο να εξαφανίζονται ως δια μαγείας! Το «αίμα» και η λάσπη ρέουν άφθονα στην αυλή της προεδράρας!
    Στη συνέντευξη αυτή ο πρόεδρος αναγνώριζε τους Σκοπιανούς ως «Μακεδονική μειονότητα» και υποστήριζε την άνευ όρων και πλήρη ένταξη των Σκοπίων στην Ευρώπη και στο ΝΑΤΟ.
    Οι καρεκλοκένταυροι και οι εργατοπατέρες του προέδρου «μυρίστηκαν» εξουσία και ξεκρεμάνε ότι τους εμποδίζει στο δρόμο προς τις καρέκλες και τη μάσα του παρελθόντος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oι G20 Καλά έκαναν και ψάχνουν να βρούν λύσεις για την παγκόσμια οικονομική κρίση.
    Με τους δικούς μας G700 τι θα γίνει;
    Θα ανεβάσει η κυβέρνηση το επιπεδό τους στους αξιοπρεπείς μισθούς που παίρνουν κατηγορίες εργαζόμενων ή θα συνεχίσει την καλλιέργεια του "διαίρει και βασίλευε", για να τσακώνονται μεταξύ τους οι εργαζόμενοι και οι πολιτικοί να κάνουν(θαυμάσια) τη δουλειά τους;
    Τα 28 δις ευρώ απο ποιές τσέπες έχουν βγεί;
    Οι G700 (προνομιούχοι πλήρους ωραρίου),G400 (μερικής απασχόλησης),G200 (ωρομίσθιοι),G50-100 (περιστασιακής απασχόλησης),θα ωφεληθούν (πραγματικά) απο αυτά τα
    28 δις που θα πάρουν ή οχι οι τράπεζες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τόσες περίεργες συμπτώσεις;

    Μήπως τελικά αποκαλύπτεται η σκευωρία; Μήπως τελικά φθάνουμε στα κυκλώματα και σ` αυτούς που πραγματικά κρύβονται πίσω από την υπόθεση


    15 Νοέμβριος 2008 1:36 μμ

    ==============================


    ...με ποιανών την πολιτική καλύψη ή καλύτερα "φιλία" κινείται ο εν λόγω επιχειρηματίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Oti kai na kanoyn oi G20 σε αυτην την σκατοχωρα θα ισχυσουν τα αντιθετα οποτε ειμαστε στο ελεος της σκατοχωρας αυτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΡΙ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ :

    Όλα αυτά τά πτωματοβιούντα φερετροσκούληκα, πού εσχάτως μάς αποκαλύπτουν ότι, ξαπλωμένοι μπρούμυτα, απελάμβαναν επί τών χοντρόκωλών τους, μέ τό αζημίωτο,
    τίς ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ,
    Θά πρέπει νά είναι βέβαιοι, ότι :

    Εάν δέν αποκαλύψουν, σθεναρώς, τούς ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΕΙΣ, τότε,
    η αποθανούσα από τίς δαγκωματιές τους, κακομοίρα πατρίδα, θά τούς εκδικηθεί !
    ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ -> ΔΙΑΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι φανατικότεροι εχθροί του Λουδοβίκου η λεγόμενη "Κομμούνα" βρήκαν την διακήρυξη του Brunswick ως αφορμή να κατηγορήσουν το Λουδοβίκο για εσχάτη εθνική προδοσία της ίδιας της χώρας του από τους εχθρούς της. Ο λαός εξοργίσθηκε θανάσιμα με την βασιλική οικογένεια πολιόρκησε τα ανάκτορα των Τουιλερί όπου ζούσε και τους συνέλαβε. Αφού δικάστηκε με συνοπτικές διαδικασίες με την κατηγορία της εθνικής προδοσίας καταδικάστηκε σε θάνατο με αποκεφαλισμό, και οδηγήθηκε στην γκιλοτίνα στις 21 Ιανουαρίου του 1793 με το υποτιμητικό για τον ίδιο ονοματεπώνυμο Λουδοβίκος Καπέτος. Πριν την καταδίκη του ο Μαξιμιλιανός Ροβεσπιέρος είπε "ο Λουδοβίκος Καπέτος πρέπει να πεθάνει για να σωθεί η χώρα". Τον Οκτώβριο του ίδιου χρόνου αποκεφαλίσθηκαν και οι ηγέτες των Γιρονδίνων. Μετά τον αποκεφαλισμό τους οι Ιακωβίνοι πήραν την εξουσία και επιδόθηκαν σε τυχοδιωκτικές εκτελέσεις των αντιπάλων τους καταδικάζοντας σε θάνατο μέσα σε έναν χρόνο 2.000 φιλομοναρχικούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Τι συμφώνησαν οι G20 για την κρίση..."

    Οι άλλοι μονάρχες της Ευρώπης είδαν με μεγάλη δυσπιστία το επαναστατικό κίνημα στην Γαλλία διότι δικιολογημένα φοβόντουσαν και την δική τους θέση.

    Εξέφρασαν την συμπαράσταση τους στο βασιλικό ζεύγος με πρώτον απ'όλους τον ίδιο τον αδελφό της βασίλισσας Ρωμαίο αυτοκράτορα των Αψβούργων της Αυστρίας Λεοπόλδο τον 2ο. Ο Λεοπόλδος, και ο αυτοκράτορας της Πρωσσίας Φρειδερίκος Γουλιέλμος Β' σε συνεργασία με Γάλλους ευγενείς κήρυξαν (27/8/1791) την Συνθήκη του Πιλνίτζ που κήρυττε επίσημα το ενδιαφέρον των μοναρχών της Ευρώπης απέναντι στον Λουδοβίκο και την οικογένεια του. Στην πραγματικότητα ο Λεοπόλδος είχε βλέψεις και σε Γαλλικά εδάφη επωφελούμενος την αναστάτωση, με πρώτο στόχο την Αλσατία.

    Το επαναστατικό συμβούλιο απάντησε στέλνοντας ευγενείς στις Αυστριακές Κάτω χώρες προκειμένου να ξεσηκώσουν τον λαό και να προκαλέσουν προβλήματα στον αυτοκράτορα, κηρύσσοντας επίσημα τον πόλεμο στον Λεοπόλδο (20/4/1792) μετά απο μιά σειρά αποτυχημένων διαπραγματεύσεων με τον Γάλλο υπουργό Εξωτερικών Φρανσουά Ντιμουριέ.

    Αλλά οι Γάλλοι στρατιώτες ήταν ανέτοιμοι για οποιαδήποτε μάχη. Ενώ προσπαθούσαν να αναδιοργανώσουν τον στρατό του, ο Πρωσσικός στρατός υπο την ηγεσία του δούκα Καρόλου Γουλιέλμου Φερδινάνδου επιτέθηκε στον Ρήνο στο Κομπλένζ και κατέλαβε εύκολα τα φρούρια της περιοχής. Τότε θεωρώντας τον εαυτό του νικητή έκανε την διακήρυξη του Brunswick (25/7) υπογεγραμμένη και απο τους Αυστριακούς σύμφωνα με την οποία ο βασιλιάς Λουδοβίκος 16ος επανερχόταν πλήρης απόλυτης εξουσίας στον Γαλλικό θρόνο, όπως και πρωτύτερα. Οι οποιοιδήποτε αμφισβητίες θα τιμωρούνταν με θάνατο....

    ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ ΕΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. den kanete kamia partoyza???

    20 kala einai
    exete vrei to simeio G ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ (ΠΙΟ ΕΥΘΥΣ)ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟΣ ΔΙΑΚΤΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ.
    ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΝΔΟΞΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ "ΑΓΕΡΩΧΟΙ" ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση