GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναγέννηση...

.

.

5 σχόλια

  1. poio galazio vodi gemise olo to blog me copy-paste alla kai eseis ekei sto blog den kanete tipota giati arage??galazouli pou gemises to blog mallon xreiazese sex tha sou to prosferi to pasok stis epomenes ekloges tha fas tetoia ploli pou den se ksanavlepo na vgeneis kai na kaneis copy-paste tha se kalipsi i psoli mas gia arketa megalo xroniko diastima.

    26 Δεκέμβριος 2008 10:20 μμ
    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    pesta re palikari mou mia xara ta les..alla tha mpoun i deksioi pali kai tha gemisoun to post sou me copy-paste i upeftinoi tou blog den kanoun distixos tipota gia afto kai etsi anti na asxoloumaste me to thema tou ksthe post diavazoume ta copy-paste kathe deksiou zwou pou den mporei na anaptiksi epixeirimata..a re andrea pou eisai gamwto.

    26 Δεκέμβριος 2008 10:25 μμ

    *********************************

    ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΓΑΜΗΤΟΣ.

    ΜΗ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΥΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΕΝΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.

    ΑΦΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΗΛΙΘΙΕ.

    ΡΙΞΕ ΔΥΟ ΚΛΑΝΙΕΣ ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΑΒΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΤΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΛΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ, ΚΑΗΜΕΝΕ.

    ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧ

    **********************************

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα Κάλαντα του Πασόκου


    Αντρέα που έβγαλες το χαζό,
    Καβάλα στο ποδήλατό,
    Θέλει λέει να κυβερνήσει
    Την Ελλάδα να διαλύσει.

    Το bravoyorgo φαίνεται,
    Είναι χαζός όσο λέγεται,
    Από τη Μινεσσότα,
    Στις USA «κάθεται» πάντα σαν κότα

    Απ’ τις USA βγήκε ο χαζός,
    Ανάπηρος πνευματικώς,
    Την Ελλάδα να πουλήσει,
    Τις USA για να μη κακοκαρδίσει

    Βαστάει εικόνα και χαρτί,
    Που φτιάξαν οι Αμερικανοί,
    Και λέει η «Μακεδονία»
    Στην Ελλάδα δεν είναι μόνο μία.

    Της Νέας Τάξης το πιντί,
    Φροντίζουν οι Αμερικανοί,
    Mε Μπόμπολα-Λαμπράκη,
    Σπρώχνουν το χαζό γιωργάκη.




    Και του χρόνου Δήμαρχος στο St. Paul την πατρίδα σου γιωργάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν ανέλαβε ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ το 1981 στην Αθήνα, περιττό να μιλήσουμε για άλλες πόλεις, όλα τα σπίτια είχανε βόθρους και δουλεύανε τα βοθρατζίδικα από το πρωϊ μέχρι το βράδυ. Νοσοκομεία, σχολεία, δρόμοι,σε άθλια κατάσταση, κοινωνικό κράτος μηδέν.Η επαρχία εγκαταλελειμένη στη μοίρα της. Δεν υπήρχαν κέντρα υγείας οι αγρότες δεν είχαν καμμία ασφάλεια. Θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες.

    Η Ελλάδα ήταν σχεδόν τριτοκοσμικό κράτος με πληθωρισμό 25%. Εάν δεν στήλωνε τα πόδια ο μεγάλος ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου για τα ολοκληρωμένα Μεσογειακά Προγράμματα, τα λεγόμενα τώρα κοινοτικά προγράμματα θα είμασταν να μας κλαίνε οι ρεγγες.

    Μην ακούτε τη δεξιά προπαγάνδα. Είναι ψεύτες, κλέφτες,συκοφάντες, προδότες, λαμόγια και εχθροί της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν ανέλαβε ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ το 1981 στην Αθήνα, περιττό να μιλήσουμε για άλλες πόλεις, όλα τα σπίτια είχανε βόθρους και δουλεύανε τα βοθρατζίδικα από το πρωϊ μέχρι το βράδυ. Νοσοκομεία, σχολεία, δρόμοι,σε άθλια κατάσταση, κοινωνικό κράτος μηδέν.Η επαρχία εγκαταλελειμένη στη μοίρα της. Δεν υπήρχαν κέντρα υγείας οι αγρότες δεν είχαν καμμία ασφάλεια. Θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες.

    Η Ελλάδα ήταν σχεδόν τριτοκοσμικό κράτος με πληθωρισμό 25%. Εάν δεν στήλωνε τα πόδια ο μεγάλος ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου για τα ολοκληρωμένα Μεσογειακά Προγράμματα, τα λεγόμενα τώρα κοινοτικά προγράμματα θα είμασταν να μας κλαίνε οι ρεγγες.

    Μην ακούτε τη δεξιά προπαγάνδα. Είναι ψεύτες, κλέφτες,συκοφάντες, προδότες, λαμόγια και εχθροί της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τα αίτια της κρίσης: «Βασική αιτία για την κρίση υπήρξε η απορρύθμιση των αγορών προϊόντων και κεφαλαίου που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και ολοκληρώθηκε στις μέρες μας. Κάτω από την πίεση των τραπεζών και του διεθνούς χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου, προωθήθηκε από τις ΗΠΑ και από νεοσυντηρητικές κυβερνήσεις, η άρση κάθε είδους περιορισμού στην αγοραπωλησία τίτλων και προθεσμιακών συμβολαίων στις αγορές πετρελαίου και βασικών ειδών διατροφής…με ολέθρια αποτελέσματα για τους καταναλωτές».
    - Συμπέρασμα: «Η κρίση λοιπόν δεν είναι ουδέτερη, δεν είναι «τεχνικής φύσης». Είναι το αποτέλεσμα μιας συγκεκριμένης εκδοχής της παγκοσμιοποίησης και κυρίως το αποτέλεσμα μιας συγκεκριμένης αντίληψης για το ρόλο των αγορών στις σύγχρονες κοινωνίες».
    - Τι προτείνει η νεοσυντήρηση: «Οι οργανισμοί αυτοί που χθες δογματικά προωθούσαν την λογική της κυριαρχίας της ελεύθερης -ή μάλλον- αχαλίνωτης αγοράς, σήμερα υποκριτικά απαιτούν την διάσωσή τους μέσα από την κρατική πια παρέμβαση. Τι σημαίνει; Μετανοούν; Κατάλαβαν τα λάθη τους; Πιστεύω πως όχι. Κρατικοποιούν τις ζημιές και τα χρέη, αφού πρώτα έχουν ιδιωτικοποιήσει τα κέρδη. Χωρίς αιδώ, αναζητούν την προστασία του κράτους για να προστατεύσουν τα προνόμιά τους. Οι χθεσινοί θιασώτες της άκρατης ελευθερίας των αγορών, γίνονται ακραίοι κρατιστές».
    - Τι έκανε η ελληνική κυβέρνηση; «Είναι προφανές πως η κυβέρνηση δεν έχει -δυστυχώς- αντιληφθεί σχεδόν τίποτα. Όταν η διεθνής κρίση ήταν πια σε πλήρη εξέλιξη, μας διαβεβαίωνε πως η ελληνική οικονομία δεν κινδυνεύει καθώς είναι «θωρακισμένη». Μερικούς μήνες αργότερα, όταν έγινε πασιφανής η πλήρης αδυναμία εκτέλεσης του προϋπολογισμού, ισχυρίστηκε το ακριβώς αντίθετο: για όλα τα δεινά της ελληνικής οικονομίας φταίει η διεθνής κρίση. Δεν έχει αντιληφθεί πως η πολιτική της άκρατης ασυδοσίας των αγορών και των ακραίων ιδιωτικοποιήσεων που εφαρμόζει είναι πια τελείως ξεπερασμένη και δεν ανταποκρίνεται στις σημερινές ανάγκες της Ελλάδας και των πολιτών».
    - Η πρόκληση: «Η νέα ρύθμιση των αγορών για την πάταξη της κερδοσκοπίας και της αισχροκέρδειας γίνεται πλέον το κυρίαρχο αίτημα όλων. Οι προοδευτικές και σοσιαλιστικές δυνάμεις οφείλουν να συνεργαστούν σε παγκόσμιο επίπεδο για ένα κόσμο πιο σταθερό και πιο δίκαιο, πετυχαίνοντας τον περιορισμό των κινδύνων που προκαλεί η άκρατη ελευθερία του κερδοσκοπικού κεφαλαίου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση