GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η νέα τανία του Στέλιου Κούλογλου...

"Εξομολόγηση ενός Οικονομικού Δολοφόνου" . Αύριο Τρίτη στις 9 το βράδυ θα γίνει η πρεμιέρα της αποκαλυπτικής ταινίας "Εξομο...

"Εξομολόγηση ενός Οικονομικού Δολοφόνου"
.
Αύριο Τρίτη στις 9 το βράδυ θα γίνει η πρεμιέρα της αποκαλυπτικής ταινίας "Εξομολόγηση ενός Οικονομικού Δολοφόνου" στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος" στην οδό Πειραιώς 254. Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Στέλιου Κούλογλου.
Η ταινία φωτίζει τους άγνωστους μηχανισμούς που χρησιμοποιούν αυτοί που μας κυβερνούν και βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τζον Πέρκινς.

13 σχόλια

  1. Ερώτημα προς κυβερνώντες και μη.
    Γιατί ένας πλούσιος με 4 στρέμματα γης όπου και να είναι αυτά ασχέτως υποδομών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αποχέτευση, υδροδότηση, μπορεί να κτίσει έστω περιορισμένα, και αντιστοίχως ένας φτωχός με 200-500-1000 τετραγωνικά μέτρα δεν μπορεί στο όνομα της άναρχης δόμησης;
    Για τον έχοντα 4 στρέμματα οπουδήποτε δεν ισχύει η άναρχη δόμηση;
    Γιατί ο φτωχός που το έχει περισσότερη ανάγκη το σπίτι από έναν πλούσιο να μην μπορεί με συγκεκριμένους πολεοδομικούς κανόνες, συντελεστή δόμησης, οικοδομική άδεια κλπ, να κτίσει;
    Και στο κάτω κάτω να υπογράφει ότι ο δήμος που βρίσκετε το χωράφι του δεν είναι υποχρεωμένος για αυτόν ατομικά για καμιά παροχή παρά μόνον όταν συγκεντρωθεί ένας (χ) ικανός αριθμός περιπτώσεων στην περιοχή του;
    Αυτός ο νόμος που υπάρχει σήμερα δεν αδικεί κατάφορα τους μικροϊδιοκτήτες και ωφελεί τους μεγαλοϊδιοκτήτες;
    Ή μήπως είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τους για να μην ξεφυτρώνουν γύρω τους φτωχοί;
    Είναι ή δεν είναι αυτό ρατσισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δουλεύει η δικαιοσύνη στην Ελληνική δημοκρατία.

    Ας πούμε ότι είμαι ένας ζάπλουτος μεγαλοαπατεώνας που έχω κλέψει δισεκατομμύρια από τους πελάτες μου και το χρηματιστήριο.

    Μία λύση για να μή με πιάσουν είναι να εξαφανιστώ σε κάποια Λατινοαμερικάνικη χώρα, κατά προτίμηση κάνοντας και μία πλαστική στο πρόσωπο.

    Στην Ελλάδα έχω και άλλη μία επιλογή. Αγοράζω ένα κανάλι και απειλώ την εκλεγμένη κυβέρνηση ότι εάν με στείλουν να δικαστώ θα τους κάνω συκοφαντικό πόλεμο και θα φέρω την αντιπολίτευση να κυβερνήσει.

    Καλό έ;

    (Και εγώ που νόμιζα ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό, όπως λέει και το Σύνταγμα, μάλλον δεν είχα καταλάβει καλά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σας φίλοι μου του Press-gr,

    Γειά σου παμμέγιστε Καψαμπέλη, είσαι και ο πρώτος. Μη σταματάς αυτό που κάνεις, έχω προβληματικό συκώτι και βοηθάς πολύ, μα την Παναγία.

    Με τις μαλακίες που γράφεις και λές καθημερινά, γελάω όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα!

    (Αληθεύει ότι είσαι ακόμη πιστός στη μόνη που λάτρεψες αληθινά στη ζωή σου, τη δεξιά σου χούφτα; )

    Παλιά είχαμε τον Κακανουνάκη, πήρες όμως τη σκυτάλη και οδεύεις ακάθεκτος για καινούργια ρεκόρ γραφικότητας (άν και τώρα τελευταία προσπαθεί φιλότιμα και ο Παπαγιάννης, δε λέω).

    Γειά σου και σένα Μάκη Γιομπαζολιά, μεγάλε δάσκαλε.

    Επί δεκαετίες έχεις γεμίσει με μίσος και χολή τη ζωή σου και είπες τώρα να τα μεταδώσεις και στη νέα γενιά!

    Συνέχισε, μη μας κόψεις τη διασκέδαση, έχει πολύ πλάκα όταν σε βλέπω τόσο ζορισμένο εναντίον της Ν.Δ.

    Μόνο πρόσεχε λίγο την πίεση γιατί θέλει προσοχή στην ηλικία σου. Μη συμβεί και τίποτε και χάσουμε τη διασκέδαση.

    By the way, που έλεγε και μια γλυκιά Κερκυραίικη ψυχή, μένει αλήθεια και κανα ψιλούλι για την ομάδα από το Μπόμπολα, ή μεροδούλι - μεροφάι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!

    ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - Η τελευταία προσπάθεια των αμερικανών να ΔΙΩΞΟΥΝ τον Καραμανλή και να εγκαταστήσουν κυβέρνηση μαριονέτα με το Γιωργάκη ή τη Ντορούλα.

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ!

    Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς, κλπ.

    Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

    Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

    Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

    Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

    Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

    Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ για τον Παπανδρέου η λάσπη εναντίον του πρωθυπουργού.

    Ο λαός τα έχει μυριστεί όλα!

    Υπόδικοι καναλάρχες,
    πάμπλουτοι τηλε-ηθοποιοί,
    δικηγόροι ψευδομάρτυρες,
    κουτοπόνηροι βουλευτές,
    αδίστακτοι εκβιαστές,
    καλόγεροι ψιθυριστές,
    μιζωμένοι υπάλληλοι,

    ΟΛΟΙ στην υπηρεσία του Γιωργάκη και των Αμερικανών αφεντικών.

    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

    Ο Καραμανλής είναι επικίνδυνος!

    ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

    Και αυτός ο ξεροκέφαλος ο Καραμανλής επιμένει να μη γίνεται Σημίτης, να μη λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΟΧΗ ?ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ 9:39
    Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΑΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ.
    ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΄ΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΕΣΥ Ο ΠΑΝΥΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙΣ ΕΧΕΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΥΣ.
    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ.
    ΑΛΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΑΡΩΣΤΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΧΕΙΣ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΞΥΠΝΑ.
    ΠΑΠΑΡΑ Ε ΠΑΠΑΡΑ ............
    Υ.Γ. ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ Ο ΚΑΨΑΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΚΟΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΡΟΦΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 5 σχόλια σε αυτό το post, όλα άσχετα...
    Δηλαδή αν δεν υπήρχε ο "μετριασμός σχολίων" πόσα θα ήταν;
    Trolling και πάσης Ελλάδος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ola ayta ti sxesi exoun me tin tainia tou Kouloglu?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ontws. TI SXESH EXOUN? Exei katanthsei ligaki vareto na duavazw ta sxolia twn anarthsewn kai synexws na vlepw ASXETA pragmata. Mhpws xasate oloi th bala? Ksekollhste epitelous apo thn mikropolitikh kai thn filologia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ Ο ΜΕΤΡΙΑΣΜΟΣ ΣΧΟΛΙΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΕΕ;
    ΡΕ ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΗΞΕΙ Τ'Α&^@@@ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ!
    ΑΪΝΤΕ ΜΑΛΑΚΟΣΠΟΡΟΙ ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΜΕ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ!
    ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΦΟΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ!!!
    Τους δεξιους τους "τελειωσε" απο τον δεκαπενταυγουστο ο δρ Κουτσουκος Αναστασιος με καποιους πρασινοφρουρους οταν καταλαβε την "ανεπαρκεια ή σκόπιμη ανεπαρκεια κάποιων"!!
    Μπήκε μπροστά και "τα πήρε όλα πάνω του" !!
    Εξάλλου τα γραπτά μένουν και αναζητήστε τα επωνυμα άρθρα του στα Μπλογκ και τα λοιπά έντυπα όπως και τις "άλλες" ενεργειες του!
    Οι δεξιοι το γνωριζουν και τον εχουν μαυρη λιστα...αλλα δεν μπορουν να δεχτουν δημοσια τετοιου ειδους ηττα...οπως και καποιοι απο το πασοκ που τον βριζαν αρχικα τον υποτιμουσαν και μετα τον "αντιγραφαν" οικοιωποιωντας την αντιγραφή ως δικο τους κτημα!!!!
    Μαλιστα το βριξιμο απο καπους του "καφενειου" εχει καταγραφει!!
    Αργά ή γρηγορα η αλήθεια θα λάμψει και ο κάθε κατεργαρης στον παγκο του και οσοι εργαστηκαν για την πτωση της δεξιας τους γνωριζουμε και θα αμειφθουν.
    Γνωριζουμε επιση οσους παταγαν σε "δυο βαρκες" και οσους στηριζαν τη δεξια με τον τροπο τους ή έπαιρναν ποσοστο από τις κομπινες των δεξιων...!!
    Ο δρ εχει δεκαδες πακετα απο καταγγελιες για " κατ'επαγγελμα αλλοιθωρισμο" καποιων και αυτοι που τον φοβουνται "προσπαθουν να τον μειωσουν με αγαρμπο τροπο" !!
    Μαγκες τερμα τα διφραγκα!!
    Μονο καθηστε ησυχοι μην πατε και αλλοι μεσα!!
    Φιλικα
    "Λολα" (που τα ξερει ολα) Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ekei aytos...(11:53) TO KOLLHMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση