GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύμα μεγάλων αντιδράσεων...

. Ισχυρές παρενέργειες έχει ο θάνατος του 15χρονου Ανδρέα Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον αστυνομικό. Οι παραιτήσεις των Πρ. Παυλόπουλου κα...

.
Ισχυρές παρενέργειες έχει ο θάνατος του 15χρονου Ανδρέα Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον αστυνομικό.
Οι παραιτήσεις των Πρ. Παυλόπουλου και Παν. Χηνοφώτη δεν έγιναν δεκτές ενώ τέθηκαν σε διαθεσιμότητα οι δύο ειδικοί φρουροί και o διοικητής του Α.Τ. Eξαρχείων
Σήμερα το πρωί σημειώθηκε ένταση έξω από τη Νομική σχολή, μεταξύ αστυνομικών και ατόμων που παραμένουν στο κτίριο.
Για τη 1 το μεσημέρι καλούν σε συγκέντρωση στο Μουσείο ο ΣΥΡΙΖΑ, το Δίκτυο για τα Κοινωνικά και Πολιτικά Δικαιώματα και πολλές αριστερές οργανώσεις. Θα ακολουθήσει πορεία προς το κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.
Συγκέντρωση πραγματοποιείται στις 12 το μεσημέρι και στην περιοχή της Καμάρας στη Θεσσαλονίκη. Ανάλογες κινήσεις έχουν προγραμματιστεί και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.
Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, που καταδίκασε τη δολοφονία, με επικεφαλής τον βουλευτή Γιάννη Πρωτούλη, μεταβαίνει στη ΓΑΔΑ για διάβημα διαμαρτυρίας.
Το ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του τονίζει ότι οι ευθύνες της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας της αστυνομίας είναι μεγάλες και πρέπει να τις αναλάβουν στο ακέραιο.
Από την ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να φανεί αν η σφαίρα που έπληξε θανάσιμα το θύμα προέρχετσι απο εξωστρακισμό, όπως ισχυρίστηκαν αρχικά οι ειδικοί φρουροί, ή από από απευθείας βολή.
Στη διάρκεια της νύχτας, δεκάδες άτομα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Εξαρχείων, αρκετά εισήλθαν μέσα στο Πολυτεχνείο, ενώ άλλα άναψαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων. Επεισόδια σημειώθηκαν και στη Θεσσαλονίκη. Αντιεξουσιαστές επιτέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και τους απώθησαν.
-----------------------------------

20 σχόλια

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ/ΣΣΕΣ
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ
    ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

    σύντροφοι και συντρόφισσες του αναρχικού χώρου μην δίνετε τροφή στην προπαγάνδα των ΜΜΕ για την ταύτιση του αναρχισμού με το χάος και την καταστροφή

    τον πολίτη και τον εργαζόμενο σε αυτήν την στιγμή πού η δίκαιη οργή για την δολοφονία τού 15χρονου νεαρού από μπάτσο ειδικό φρουρό,τόν
    θέλουμε μαζί μας

    Μην αφήσετε τον μπαχαλισμό, τον χουλιγκανισμό και το πλιάτσικο να αμαυρώσουν τις ιδέες μας και τον δίκαιο ξεσηκωμό μας

    Στόχος μας δεν είναι η βασανισμένη μικροεπιχείρηση και τα αυτοκίνητα απλών πολιτών αλλά το Κράτος και τα σύμβολά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το οποίο έγινε ήταν λογικό και αναμενόμενο!
    Ξέρετε το ανέκδοτο με τον κάου μπόυ ο οποίος πυροβολεί την τσαγιέρα λέγοντας ότι αυτά τα "σκοτώνεις" μικρά γιατί όταν μεγαλώσουν τα κυνηγάς και δεν τα φτάνεις, ενοώντας τα τρένα!
    Τόσα χρόνια οι γνωστοί-άγνωστοι απολαμβάνουν μια ιδιότυπη ασυλία. Κάποια στιγμή τα πράγματα θα έφταναν εδώ και ίσως ακόμα πάρα κάτω.
    Κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε διορθωθεί με μερικές φάπες τύπου Παπαδόπουλου τώρα θέλει όλο το Μεγάλο Πεύκο με τους καταδρομείς και σίγουρα μεγάλο αιματοκύλισμα!
    Αμήν και πότε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Mexican standup" αλλά... με έναν μόνο οπλισμένο!

    Ένστολος οπλισμένος εγωπαθής - άοπλο 16χρονο παιδί σε "Mexican stand up" .

    Αποτέλεσμα;
    Ένα παιδί νεκρό από τις σφαίρες του "οργάνου".

    Κι επειδή συνήθως σε ανάλογες περιπτώσεις οι δειλοί ψεύδονται, αν το πυροβόλησαν 2 φορές αλλά λείπουν 3 σφαίρες, τότε αυτό σημαίνει ψύχραιμη και λογική προσπάθεια παραπλάνησης της δικαιοσύνης, μια ενέργεια που όταν συμβαίνει τόσο σύντομα μετά από τον φόνο, δηλώνει την ψυχρότητα του δράστη και την ικανότητά του να σκέφτεται ακόμα λογικά.

    Έχω την υποψία ότι θα ακούσουμε το σενάριο ότι πυροβόλησε προειδοποιητικά στον αέρα (τρίτη σφαίρα), εκείνη εξοστρακίστηκε (ποιος ηλίθιος θα πυροβολούσε ποτέ τον δρόμο?) και αυτή βρήκε το θύμα.

    Εν πρώτοις, ο πυροβολισμός στο οδόστρωμα, λόγω της σύστασής του, της μικρής απόστασης από το όπλο, του χαμηλού σημείου τήξης της ασφάλτου (πίσσας) και των θυλάκων μεταξύ των συστατικών του οδοστρώματος, θα δημιουργούσε αν όχι εγκλωβισμό του βλήματος, τουλάχιστον σημαντική επιβράδυνση, και ασύμμετρη γωνιακά εκτροπή της πορείας του βλήματος αντί της ανάκλασής του. Το βλήμα θα έφτανε ψυχρό, χωρίς την περιστροφή της κοχλίωσης και με χαμηλή ταχύτητα στον στόχο (εν προκειμένω ένα παιδάκι) και θα ήταν σχεδόν αδύνατο να το σκοτώσει. Ακόμα και τότε όμως γεννώνται ερωτηματικά περί του δεύτερου πλήγματος, του άλλου πυροβολισμού. Εκτός αν οπλοφορούσε και το οδόστρωμα, οπότε ανταπέδωσε "εν αμύνη".

    Η επικρατέστερη υπόθεση με βάση τις μαρτυρίες αυτόπτων μαρτύρων, είναι ότι αφού εκτέλεσε το παιδί από μικρή απόσταση και μετά από σκόπευση προς θύμα με 2 σφαίρες, αργότερα απομακρυνόμενος από τον τόπο του εγκλήματος, πυροβόλησε άλλη μία φορά με σκοπό να αντιστρέψει την διαδοχή των γεγονότων κατά την χρονολογική τους σειρά, ώστε να δυσχεράνει τις έρευνες που θα ακολουθούσαν.

    Το σενάριο αυτό έχει προετοιμασία, προμελέτη, αντεκδίκηση, εν ψυχρώ φόνο, εγκατάλειψη θύματος, απόπειρα παραπλάνησης της δικαιοσύνης και προσπάθεια συγκάλυψης εκ μέρους του άλλου "αστυνομικού" συνεργού του εγκληματία.

    Δυστυχώς όμως, από τις μαρτυρίες και από τις καταθέσεις των δραστών, είναι το πλέον πιθανό.

    snb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το κκε θα κανει λεει διαβημα διαμαρτυριας στη γαδα...
    σιγα συντροφοι... μη σκισετε κανενα καλσον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ρε καραγκιοζηδες γαμω το κωλομπλογκ σας και το πασοκ σας.

    ακομα κι αυτο θελετε να το εκμεταλευτειτε για να προωθησετε τον χαζογιοργκο και τα αλλα λαμογια του κωλοπασοκ σας? Τοσα πολλες μιζες σας εχουνε ταξει? ΜΑΛΑΚΕΣ

    α γαμηθειτε ρε τσογλαναραδες.

    ΟΥΤΕ ΣΕ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΤΟ ΓΑΜΩ-ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ με τον καθυστερημενο μαλακα αρχηγο σας.

    ΖΗΤΩ Ο ΧΟΝΤΡΟΒΑΓΓΕΛΑΣ για αρχηγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΩΝΙΣΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΗΣ ΝΔ.
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΟΛΟΦΩΝΙΣΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΗΣ ΝΔ.
    ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ.

    σιγα ρε μαλακα ηρεμησε.
    η CIA σε πηρε τηλεφωνο και σου το ειπανε?
    μα ποιος εισαι?

    ριξε 2 κλανιες να επανελθεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κωλόγερε snb κουρκούτι στο κάνανε το μυαλό σου τα αμερικάνικα σήριαλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεξιός δεν είμαι, γιος χωροφύλακα δεν είμαι, αλλά ως εδώ!
    Δεν δέχομαι πως ο αστυφύλακας που πυροβόλησε στα ίσια ή στραβά τόχε δει στο όνειρο του και μόλις φάνηκε το παιδί είπε να η ευκαιρία!
    Και το ίδιο και για την κυβέρνηση!
    Άλλο πράγμα η ανικανότητα τους να συγκροτήσουν σωστή αστυνομία.
    Ούτε και αυτοί που μετά τα κάμανε μπάχαλο τόχανε σχεδιάσει.
    Είχανε όμως σχεδιάσει τα πριν και θα έπρεπε και αυτοί στους δικούς τους να τους δίνουν όχι μόνο φανατισμό αλλά και καθοδήγηση τακτικής, και να μην δέχονται στις τάξεις τους, (παλιά αρρώστια του αναρχικού κινήματος)τον κάθε ένα που θέλει να ξεδώσει, τον κάθε ένα που ο πλούσιος μπαμπάς και η χαρτοπαίχτρα μαμά δεν ασχολούνται μαζί του παρά μόνο να του γεμίσουν την τσέπη ευρόπουλα, και να τον αμολήσουν.
    Και δεν αναφέρομαι σε κανέναν προσωπικά.
    Και ακόμη να μάθουμε πως ότι φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος, και πως όταν βρεθείς στον κατάλληλο τόπο, στον κατάλληλο χώρο, στις κατάλληλες συνθήκες, και με τον κατάλληλο άνθρωπο όλα μπορούν να συμβούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΥΓΚΑΝΤΑ!

    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιομπαζολιά,


    Kαλή η λάσπη και η παραπληροφόρηση, αλλά......


    Το ’85 όταν σκοτώθηκε ο Καλτεζάς στα Εξάρχεια, ποιός ήταν υπουργός Δημ. Τάξης? Ο Κουτσόγιωργας.


    Τι έκανε ο Μένιος? Δήλωσε παραίτηση, ο Αντρέας τον κράτησε.


    Το παιδί που σκοτώθηκε χτες που έμενε? Στο Παλαιό Ψυχικό. Όπως όλοι οι αντιεξουσιαστές. Πάρε το ΣΥΡΙΖΑ και μοιραστείτε τη λάσπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οταν μπλεκεσαι με τα πιτουρα σε τρωνε οι κοτες.15χρονων παιδακι,που οι γονεις το εχουν ανεξελεγκτο,κακως που παρεβρισκοταν με τα 'σκατα' και 'αποβλητα'της Ελληνικης πραγματικοτητας.Προσπαθουν να εχουν θυματα,για να εχουν ερεισμα στις παρανομιες τους;Γιατι ετσι λειτουργουν αυτοι οι κυκλοι.Βαζουν κουκουλα,μαζευονται 40-50 μπουλουκι,και κανουν πλιατσικο στις περιουσιες του κοσμου.Κατσαπλιαδες και κατσικοκλεφτες,που μπαινουν και σε σουπερ μαρκετ να 'βοηθησουν' τον κοσμο.Μετα τους φταιει το Βατοπεδι και το μεγαλολαμογιο.Κλεφτες ειστε μαλακισμενα,γιατι αν θελατε θα βοηθουσατε με αλλους τροπους,υπαρχουν πολλοι.Ενας απο αυτους ειναι να κοψετε την πρεζα,και τα λεφτα να τα δεινετε στους αναξιοπαθουντες.Και οχι να κλεβετε.Σημεια των καιρων.Και το κρατος που ειναι;Απολογειται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1:33,
    ΠΏΣ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ?
    Αναστάσης.(αναγκαίο τό σχόλειο σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΣΤΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΙΑΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ. ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΪ:

    1.ΤΙ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΙΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ? ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

    ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ ΑΓΓΛΙΑ, ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ ΚΛΠ. ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΕΥΘΥΝΗ, ΟΠΩΣ

    •ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΕΚΠΕΙΔΕΥΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΙΝΤΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ
    •ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ 'ΜΑΖΕΨΕΙ' ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ (ΟΧΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ ΤΟΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΑΔΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥ - ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΕΛΑ ΝΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΛΠ –

    ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΧ...ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ/ΚΚΕ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ), ΚΑΙ ΕΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.....ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

    ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ (ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ’80 ΜΕ ΤΑ ΕΞΑΡΧΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ).

    Η ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΒΛΑΚΟΪΔΕΣΤΑΤΗΣ/ΑΝΙΚΑΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ - ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ "ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ" -ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ

    α - ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΑΙ

    β - ΕΝΑ-ΔΥΟ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΟΘΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΑΦΕΛΕΣΤΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΜΠΡΟΣΤΙΑΡΙΔΕΣ" ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΩΝΤΑΙ ΠΙΣΩ (ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ Ή ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ "ΧΑΜΟΥ" Ή ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΦΕΛΕΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΤΙ (ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ).

    ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΧΤΕΣ?

    1.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΚΑΛΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΝΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ. ΤΙ ΣΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ? ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΝΗΛΙΚΟ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ "ΝΤΟΥ" ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ? ΚΑΛΑ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΠΑΣ ΜΕΣΑ" ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ.
    2.ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΚΑΝΑΛΙΑ-ΜΕΔΙΑ ΚΛΠ - ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΞΙΩΣΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΣΑΣ ΙΣΩΣ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΑΙ ΑΠΟ "ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΑ ΔΡΑΜΑΤΑ" - ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣΣ ΝΙΑΖΕΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ -ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ.
    3.ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ = ΕΥΘΗΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΕΣΤΑΤΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΠΡΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ (Ή ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΛΕΙ).
    4.ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ = ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΩΝ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ 100% ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

    ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΣΕΙ ΤΟΣΟ.

    ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΑΡΙΒΙΣΜΟΣ, ΗΛΙΘΕΙΟΤΗΤΑ, COPYCAT ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ, EXCESSIVE PERSONAL CONSCIOUSNESS AT THE LOSS OF SOCIETAL CONSCIOUSNESS.

    ΚΡΙΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ 17Ν ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΤΕΖΑ

    ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ

    ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΕΒ, ΤΗΣ ΕΟΚ, ΤOY ΔΝΤ

    ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΦΑΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    Η δολοφονία του 15χρονου μαθητή Μιχάλη Καλτεζά, αποκάλυψε τη τραγική πραγματικότητα της σημερινής ελληνικής κοινωνίας, τη πολιτική και κοινωνική αναισθητοποίηση της. Αποκάλυψε ότι η διάβρωση που έχει υποστεί απ' τη διαδικασία εκφασισμού που προωθεί το ΠΑΣΟΚ έχει προχωρήσει σε βάθος πολύ περισσότερο απ' ό,τι φαντάζονταν και οι πιο απαισιόδοξοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ενας ΛΟΧΙΑΣ ρεεεεεε.Να σωθει η Ελλαδα. Πολιτες βγεστε και γαμηστε τους αναρχικους. Μας φερνουν τη Χουντα και καταστρεφουν τις περιουσιες σας. Τσακειστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. .. από το 1999 και μετά όλες οι ρουσφετολογικές προσλήψεις ΣΗΜΙΤΗ - ΒΕΡΕΛΗ για ειδικούς φρουρούς ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ... ενας από αυτούς είναι και αυτός ο δράστης ... ΕΡΩΤΗΣΗ : ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ "ΔΗΘΕΝ" ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ .... τόσο καιρό δεν τους βλέπατε στους δρόμους ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δευτέρα, 8 Δεκέμβριος 2008
    ΝΕΑ ΧΟΥΝΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
    Στην συμβολη Πατησιων Πανεπιστημιου ειναι καθετα ενα περιπολικο...σαν το 67 που ηταν ακριβως εκει ενα ΤΑΝΚΣ!!

    Στην πορεια πολυτεχνειου η Πασπ εκανε πορει μαζι με τα Ματ...
    τωρα πληρωνει...τις επιλογες της...

    Εχετε δωσει πολλα δικαιωματα στους αστυνομικους...νεα χουντα αστυνομιας γενναται!!

    Δεν υπαρχουν αστυνομικοι Πασοκ....αυτο να το καταλαβουν καποιοι...ο αστυνομικος ειναι παντα δεξιος!!

    Ναντια Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αντε καί παράτα μας μέ τόν Λοχεία
    σου.
    Μόνο ο Ιντι Αμίν ήταν λοχείας πού
    τά κατάφεραι στήν Ουγκάντα.
    Καί μετά Έντεμπε-Ιζραήλ-c130,ανατείναξη mirage f1.
    Aναστάσης(μάθε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση