GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτογραφία της ημέρας...

από τους ελληνικούς δρόμους . Από το http://enimerwsi-gr.blogspot.com/ . Ας θαυμάσουμε το παρκάρισμα του κατόχου του διπλανού audi στην Πατ...

από τους ελληνικούς δρόμους
.
Από το http://enimerwsi-gr.blogspot.com/
.
Ας θαυμάσουμε το παρκάρισμα του κατόχου του διπλανού audi στην Πατησίων.

18 σχόλια

  1. Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΥΝΗΓΟΙ

    ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ.
    Η ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΜΗΣ ΔΙΚΑΙΩ ΑΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΜΟΛΟΤΩΦ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΑΟΥΣ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ.

    Το πανεπιστημιακό άσυλο εξυπηρετει μόνο όσους θέλουν να παρανομούν και να μην αποδεχονται δημοκρατικές διαδικασίες μέσα στο φοιτητικό χώρο.

    Οπως και να το κάνουμε σε ενα κράτος που οι δημοκρατικές διαδικασίες δεν έχουν καταργηθεί η κατάλυση τους σε χώρους ασύλου αποτελουν εγκληματική πράξη και επίδειξη δειλίας διότι όπως και να το κάνουμε η μη ανάληψη ευθύνης δεν ειναι ηρωισμός.

    Η επαναστατική τακτική δεν κρύβεται σε χώρους ασύλου ,μπορεί να κρυβεται η και να καμουφλάρεται αλλα όχι να εκλιπαρεί ασυλο.

    Ειναι για γέλια και για κλαματα οι υπερμαχοι του ασύλου πολλοι εκ των οποιων είναι παραβάτες του ποινικου δικαίου και δεν χρειάζεται να είναι κανεις φασίστας για να κάνει αυτη την διαπίστωση.

    Τα κινήματα και οι επαναστάσεις δεν τρέχαν να σωθουν σε χώρους ασυλου,διέθεταν πάντα την αρετή αν θέλετε της αποδοχής απο τον λαό και της αυταπάρνησης απο τους ηγετες τους,τα υπολοιπα είναι φτηνές φιλολογίες καιροσκόπων και καρεκλοκυνηγων της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    Είχαμε πρόσφατο ρεπορτάζ στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ της 22.06.2008 για την ναυτιλιακή εταιρία των Εθνοσωτήρων Καραμανλήδων .
    Ο αρθρογράφος κ.Γ.Σ.Σκορδίλης μας πληροφόρησε ότι η σεμνή και ταπεινή ‘’αγία οικογένεια’’ έδωσε την Προεδρία της εταιρίας στην κόρη του θείου Αχιλλέα , Φωτεινή Καραμανλή. Με τον τίτλο Hellenic Carriers η εταιρία των Καραμανλήδων έχει εισαχθεί στηνWall Street . Δεν αγαπούν πολύ την κυανόλευκο οι Εθνοσωτήρες Καραμανλήδες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kati tetoia eprepe na kaine oi an-arxikoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΑΔΕΡΦΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ .
    ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΣΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ Ο ΚΑΗΜΟΣ ,ΟΠΩΣ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΜΟΛΟΤΩΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πέρασες δίπλα του με κλειδί για να του γ@μίσεις το χρώμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρώτη φορά βλέπετε κάποιον να έχει παρκάρει έτσι? Εσείς δεν το έχετε κάνει ποτέ?

    Μια χαρά τον βλέπω τον παίχτη, κλήση έφαγε? Γιατί να μην το ξανακάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Tόν έπιασε κόψιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αφου δεν υπαρχει Δημοτικη Αστυνομια ή τροχαια να τον γραψει, θα το ξανακανει.

    Εσεις ρε 'καλοπαιδα' που βγαινετε και καιτε οτι βρειτε μπροστα, γιατι δεν ξεκινατε απο αυτους που κλεινουν διαβασεις, παρκαρουν στα πεζοδρομια και οπου υπαρχει θεση παρκινκ για 'αναπηρους'?

    Για αντε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μηπως ειναι το αμαξι κανενος βουλευτη ?? οχι το υπηρεσιακο...λεω εγω με το φτωχο μου το μυαλο !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙ ΝΑ ΣΤΑΘΜΕΥΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ? ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ... ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑΞΗ... ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ... ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

    1. Τον κρύβουν όσο μπορούν, για να μη φαίνονται οι μπαρούφες που πετάει
    2. Όταν τον δείχνουν, είναι πάντοτε σε «στημένα» και ειδικά «επιλεγμένα πλάνα»-ωραίο απαλό φόντο
    3. Κάνει καθημερινό φροντιστήριο να μιλάει αργά, γιατί έτσι νομίζουν ότι φαίνεται πιο σοβαρός
    4. Ανταυτού, βγάζουν καθημερινά τον Παπακωνσταντίνου που μπορεί να μιλήσει Ελληνικά
    5. Τον στέλνουν σε μακρινά ταξίδια, ντεμέκ για να δείξουν ότι έχει ειδικό βάρος στο εξωτερικό

    Άχ βρε Τζώρτζ, νούμερο για τις επιθεωρήσεις το χειμώνα έχεις γίνει.

    (Εντύπωση πάντως μου κάνουν οι αμερικάνοι, αυτοί συνήθως δεν ποντάρουν σε κουτσά άλογα.
    Θα μού πείς η CIA και η NSA δεν είναι πιά αυτή που ήταν κάποτε.
    Νόμιζαν πχ. ότι μπλόφαρε ο Καραμανλής για τα Σκόπια, και μετά γελάγανε και τα κουνουπίδια στο Βουκουρέστι με τη σφαλιάρα που έφαγε ο πλανητάρχης τους από το Σερραίο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μήπως θα πρέπει, προς παραδειγματισμό, να φωτογραφίζουμε και τον αριθμό του παρανομούντος αυτοκινήτου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τελικα η δευτερη μεγαλη 'καθοδος' πλην των Δωριαιων ηταν αυτη των 'Βλαχων'.Πολυ γυφτια εχει κατεβει απο την επαρχια ρε παιδια.Και μην διαμαρτυρηθει κανεις.Το διπλοπαρκαρισμα και το σκυλαδικο κανουν θραυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ,ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ τετοια,μια προκα στο χερι και....ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΑΣΤΟΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ.ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ,σε οδηγο,που εχει παρει τη θεση parking αναπηρου,σε π.χ.SUPER MARKET.εσυ σεβεσαι την θεση αυτη,παs αλλου,και ερχεται ο καθε μαλακαs,ειδικα γυναικεs,και σου πουλαει και τσαμπουκα κιολαs.ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΑΝΕΙ ΘΕΣΗ ΑΝΑΠΗΡΟΥ,ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ,ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ας μαζεψει οποιος μπορει πολλες παρομοιες φωτογραφιες απο Αθηναικους δρομους, ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, και συνεννοηση με νομικους για να δουμε πως μπορουμε να παρεμβουμε. Οι streepanthers μου φαινονται πολυ ηπιοι στην δραστηριοτητα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ξανθιἀ με μπούκλες το έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση