GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπό κατάληψη...

. Όσον αφορά το 9ο Λύκειο Πειραιά: Από την προηγούμενη Δευτέρα 8/12/08 ως την Δευτέρα 15/12/08 είχαμε αποχή. Ενώ από σήμερα Τρίτη 16/12/08 τ...

.
Όσον αφορά το 9ο Λύκειο Πειραιά: Από την προηγούμενη Δευτέρα 8/12/08 ως την Δευτέρα 15/12/08 είχαμε αποχή. Ενώ από σήμερα Τρίτη 16/12/08 τελούμε κατάληψη ως την Παρασκευή 19/12/08, όπως αποφασίστηκε με ψηφοφορία.
Περισσότερα στο http://spyros-tagas.blogspot.com
---------------------------------

28 σχόλια

  1. Στ'@ρχίδια μας πολλές φορές.

    Εσείς θα μείνετε αγράμματοι, άλλοι προοδεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόσπασμα απο το άρθρο της κ. Ελένης Καπλάνη, από "Το πρώτο Θέμα"

    ΚΑΤΗΓΟΡΩ!
    Κατηγορώ την κυβέρνηση για πλήρη ανικανότητα στα οικονομικά,διότι έπειτα από πέντα συναπτά έτη κατάφερε να μεγαλώσει το έλλειμα, παρότι μας έφτασε στα όρια της πείνας, και πολλοί το ξεπέρσαν.
    Αφού μας έβαλε σε επιτήρηση τεχνηέντως-καθαρά για πολιτικούς λόγους όπως αποδείχτηκε-,μας έβγαλε πάλι με τερτίπια, μόνον και μόνο για να πάει σε εκλογές.
    Μας φλόμωσε στα ψέμματα και κάθε χρόνο καταθέτει ανεφάρμοστους προϋπολογισμούς.
    Ενώ παρέλαβε τη χώρα με κύρος στους διεθνείς οίκους και τη δυνατότητα να δανειζεται με το ίδιο επιτόκιο με τη Γερμανία, μας κατάντησε να δανειζόμαστε με 170 μονάδες διαφορά.
    Κατηγορώ την κυβέρνηση διότι τα εισοδήματα των αγροτών κάθε χρόνο συρρικνώνονται, παρά τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που τους έλεγε προεκλογικώς.
    Μήπως κάνω λάθος η μήπως δε θυμάμαι καλά τον Καραμανλή να τους λέει ότι θα αναλάβει να πηγαίνει αυτοπροσώπως στις Βρυξέλες?
    Κατηγορώ αυτή την κυβέρνηση για τη μείωση των εισοδημάτων όλων των εργαζομένων και για την αύξηση των κερδών των μεγάλων επιχειρήσεων.
    Κατηγορώ αυτή την κυβέρνηση, διότι η καθημερινή της ατζέντα έχει οπωσδήποτε ένα σκάνδαλο.
    Πέντα χρόνια τώρα σιχαθήκαμε να ακούμε για σκάνδαλα.
    Κατηγορώ την κυβέρνηση για ηθική πτώση όλων ανεξαιρέτως των θεσμών και των σχέσεων, π.χ. των κουμπάρων, των φίλων, των συζύγων, των κουνιάδων και των λοιπών συγγενών.
    Τους κατηγορώ γιατί λυπάμαι εκείνους τους καϋμένους που πίστεψαν ότι οι δεξιοί, ακόμα δεν ξέρω το γιατί και δεν μπορώ να το βρώ όσο και να το αναλύω, θα κάνουν λαϊκή πολιτική και τώρα ψάχνουν μαχαίρι να κόψουν τα χέρια τους από τον ώμο,, αλλά θα μου πείτε: Αυτοί δεν ήξεραν το ρητό των αρχαίων ημών προγόνων, "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού", αλλά τους ξαναψήφισαν?
    Τους κατηγορώ για υπονόμευση των εργασιακών δικαιωμάτων.
    Το μεγαλύτερο όμως κατηγορώ μου,αυτό που για μένα θεωρείται εθνική προδοσία, είναι για τα θλιμμένα μάτια των νέων...

    Εγώ θα συμφωνήσω απολύτως, και στέλνω τα συγχαρητήριά μου στη συγγραφέα και συντάκτρια κ. Καπλάνη.
    Χωρίς άλλα σχόλια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρώμικες ισχνές μειοψηφίες ΠΟΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΜΙΣΟΣ για τους Έλληνες και την Πατρίδα μας ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ εδώ και χρόνια και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΧΥΜΗΞΟΥΝ... Όχι... Δεν τα λέμε αυτά εν θερμώ... Τα λέμε συνέχεια... και συνέχεια... Εως παρεξηγήσεως!
    ...
    Τώρα όμως που ζήσαμε τις προπαρασκεαστικές δράσεις του ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, τα ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ του «Στρατού της Νέας Τάξης» (που καταστρέφει για παράδειγμα την Ελληνική Αγορά προς όφελως των Πολυεθνικών και των απομακρυσμένων Εμπορικών Κέντρων τους), στους δρόμους μας και στις γειτονιές μας, σε κάθε μεγάλη πόλη αλλά και στα χωριά μας αύριο, καμιά δικαιολογία δεν υπάρχει... Όποιος κάνει τα στραβά μάτια δεν είναι τίποτα άλλο από ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, ο οποίος μπορεί να χτυπήσει από οπουδήποτε και ανα πάσα στιγμή.
    ...
    Συμπατριώτες, τα ψέματα τελειώσαν. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ «ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ» ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΑ, αρκεί να το αντιληφθούμε γρήγορα και να μην κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον κόσμο να ξεχάσει. Δεν πρέπει να αφήσουμε τα ανελέητα ΜΜΕ να μας προπαγανδίσουν ξανά. Δεν πρέπει να αφήσουμε το μέλλον μας και το μέλλον της Πατρίδας μας στην τύχη του... Ο εχθρός ξεκίνησε το «ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ». Ανυποψίαστοι πιτσιρικάδες ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ από οργανώσεις στις οποίες το ΞΕΝΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ κυριαρχεί... Κι ετοιμάζουν να στρέψουν τα αδέρφια μας ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.
    ...
    Είναι ώρα να αντιδράσουμε στα σχέδια κλιμάκωσης που θα επιχειρηθούν στο άμεσο μέλλον. Να εξαλίψουμε την μολυσματική προπαγάνδα της τυφλής βίας και της εκδίκησης στον άνθρωπο και τις κατακτήσεις του, από αυτούς που προβοκάρουν την Εθνική Ασφάλεια και την Τάξη. Να οργανωθούμε και να αντισταθούμε μαχητικά και μαζικά πλάϊ στις Πατριωτικές Δυνάμεις. Να αυτοοργανωθούμε ΕΞΩ στην κοινωνία, με φίλους, συγγενείς, συναδέλφους και γείτονες, σε πυρήνες έτοιμους να αντιδράσουν όποτε χρειαστεί... Κι ας γνωρίσουμε κι άλλους διπλανούς πυρήνες κι ας βοηθήσουμε να φτιαχτούν όπου δεν υπάρχουν. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ που πρέπει να περπατήσουμε για να είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ αύριο...
    ...
    Συμπατριώτες, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ... Ας αντιδράσουμε για να μην την στερηθούμε. Από όποιον πολιτικό χώρο και αν προέρχεστε, όποια κι αν είναι η εκλογική σας συμπεριφορά, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ, γίνεται κοινωνοί της Αλήθειας και περάστε μαζί με τους ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ στην μεγάλη ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ... ΟΡΘΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ.

    Δεν θέλουμε ΤΟ MEGA σας, δεν θέλουμε τον ALPHA σας, δεν θέλουμε τον ΑNT-1 σας, δεν θέλουμε τον ALTER σας.

    Δεν θέλουμε το Έθνος σας, ούτε την Ελευθεροτυπία σας, δεν θέλουμε τα Νέα σας, δεν θέλουμε το Βήμα σας, δεν θέλουμε το Πρώτο Ψέμμα σας.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ DVD ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΕΣ ΣΑΣ.

    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.

    Η Ελλάδα είναι χώρα της Ευρώπης και κυτάει τα δικά της συμφέροντα, εάν δεν σας αρέσει να πάρετε του υπαλλήλους σας και να φύγετε όλοι από εδώ.

    Ακούς Γιωργάκη, ακούς Ντορούλα;

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ, ΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΣΑΣ Η ΤΙ ΑΡΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ 5.000 ΧΡΟΝΩΝ.

    ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ, ΜΕ ΜΑΙΜΟΥ ΗΓΕΤΕΣ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΗΛΙΘΙΟΙ.

    ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    Εάν δεν ακούσατε ακόμα, κακό του κεφαλιού σας.

    Ανοχή τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!
    Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ-ΚΑΡΑΜAΝΛΗΣ ο νεος κρυπτο-δικτατωρ

    Θα τον "ξεκανουν" τον Παπουλια για να μεινει Προεδρος ο Σιουφας που αναπληρωνει τον Παπουλια αν "συμβει κατι" με την υγεια του Παπουλια!!!
    Επομενως την πατησαν στο Πασοκ που ψηφισαν τον Παπουλια γιατι θα τους βγει Σιουφας!!!

    Ξυπνατε θα φανε τον Παπουλια γιατι παραμενει δημοκρατης ενω αυτοι ειναι "εσμος παρακρατικης μαφιας"

    Δημοκρατες κινητοποιηθειτε η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ κινδυνευει απο τους παρακρατικους μαφιοζους της δεξιας
    Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ-ΚΑΡΑΜΝΛΗΣεχει επιβαλλει "ιδιοτυπο στρατιωτικο νομο" και ο λαος δεν αντιλαμβανεται τιποτα!!

    Αυτοι οι συμβουλοι του Γιωργου εκτος απο το οτι τους λαδωνει και τους εκβιαζει ο Καραμανλης πρεπει να ειναι και πολυ ανικανοι!!

    Εξω οι κρυπτο-καραμανλικοι απο το Πασοκ
    Γιωργο διωξτους ολους που εχεις γυρω σου παρε νεα λαικα παιδια σαν τον πατερα σου τον Ανδρεα!!!

    Ασπασια Δημοκρατικη
    Ευχαριστούμε...



    Αναρτήθηκε από ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ στις 12/15/2008

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στα παιδιά. Και μετά ακολουθούν διακοπές Χριστουγέννων. Ότι πρέπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ti 8a ginei me auto butioforo me benzini!!
    Akoma na skasei e3w apo tin Koumoundourou???

    ESTW ENA BO8RATZIDIKO GEMATO SKATA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φόβοι κοινωνικής έντασης στη Γαλλία

    16/12/2008

    Αιτία της αναβολής, όπως υποστηρίζεται επίσημα, είναι η επιθυμία κυβέρνησης και προεδρίας για περαιτέρω συζητήσεις με εκπροσώπους των μαθητών και συνδικαλιστικές οργανώσεις, οι οποίες έχουν καλέσει τη νεολαία σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη. Ο Γάλλος πρωθυπουργός, Φρανσουά Φιγιόν, δήλωσε ότι εκτιμήθηκε από κοινού με τον πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί ότι η μεταρρύθμιση πρέπει να εξηγηθεί και να αναλυθεί περισσότερο, αλλά ξεκαθάρισε ότι θα πραγματοποιηθεί.
    Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Μέγαρο των Ηλυσίων αναφέρεται ότι «πρέπει να υπάρξει εμβάθυνση και να εξηγήσουμε στα λύκεια τι συμβαίνει, ώστε να καλμάρουμε την οργή των μαθητών», οι οποίοι βρίσκονται στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τη μεταρρύθμιση από τις 5 Δεκεμβρίου. Ο καθ' ύλην αρμόδιος υπουργός Παιδείας, Ξαβιέ Νταρκό, επισήμανε: «Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι λόγω της μεταρρύθμισης έχουν αρχίσει να εμφανίζονται άλλους είδους γεγονότα βίας, κοινωνικής αναταραχής και καταστροφών. Μία αγωνία για το αύριο των λυκείων».
    «Δεν θέλω η μεταρρύθμιση των λυκείων να είναι όμηρος αυτών των κοινωνικών εντάσεων. Αυτή τη στιγμή το κλίμα δεν είναι κατάλληλο για να γίνεται νηφάλια συζήτηση», είπε ο Ξαβιέ Νταρκό.
    Ανησυχίες
    Πέραν του ότι είχαν ήδη αρχίσει να φαίνονται τα σημάδια της οργής των νέων της Γαλλίας, τις τελευταίες ημέρες πολλές εφημερίδες της χώρας σημείωναν ότι στην εξίσωση λαμβάνεται πλέον σοβαρά υπόψη και ο παράγοντας που αφορά στην Ελλάδα και στον κίνδυνο οι κινητοποιήσεις αυτές να μεταδοθούν και να γενικευθούν σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη, εν μέσω της βαθιάς οικονομικής κρίσης που βιώνει η Γηραιά Ήπειρος και της εκτίναξης των δεικτών ανεργίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 16-07-2008

    Ο «καταλληλότερος» sik, αφού βαρέθηκε να παίζει Play station. Αφού χόρτασε να βλέπει τηλεόραση. Αφού ενημερώθηκε από τους βουλευτές του, (συγνώμη βολευτές ήθελα να γράψω), για τα αποτελέσματα της εξεταστικής επιτροπής, για το «θείο» σκάνδαλο βατοπαιδίου.

    Με τη βοήθεια της επιφοίτησης του Αγίου Πνεύματος, θυμήθηκε ότι εδώ και πέντε χρόνια, ο Ελληνικός Λαός του ανέθεσε με την ψήφο του (ας προσέχαμε), τη διακυβέρνηση της χώρας.

    Στη συνέχεια κάλεσε την κοινοβουλευτική ομάδα της Ν.Δ. και μέσω αυτής μας ενημέρωσε, (ο αθεόφοβος), ότι εκτός από κάποιες παρατυπίες υπηρεσιακών παραγόντων, δεν συνέβη τίποτα.

    Ο «καταλληλότερος» sik, προφανώς δεν θέλει ή δεν έχει τη στοιχειώδη νοημοσύνη, για να καταλάβει ότι:

    · Το παιδί το ταχυδρόμου είναι ο συντονιστής του μεγαλύτερου ηθικού και οικονομικού σκανδάλου των τελευταίων 50 χρόνων.
    · Οι Δούκας, Κοντός, Μπέζας, Αλογοσκούφης, Κηλτίδης, Μαγγίνας, Τσιτουρίδης, Βουλγαράκης, και τ΄ άλλα (καλό)παιδα του δεξιού συρφετού, είναι τα όργανα υλοποίησης.

    Ο λαός όμως, επειδή δε μασάει κουτόχορτο, απαιτεί από τον «καταλληλότερος» sik και την παρέα του να επιστρέψουν πίσω τα κλεμένα.

    Ο λαός όμως, επειδή δε μασάει κουτόχορτο, υπόσχεται στον «καταλληλότερος» sik και την παρέα, ότι θα τους «ανταμείψει) ανάλογα.


    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. STO KORYDALLO KAI O KOUGIAS NA KANEI PAREA STON DOLOFONO


    POUSTH KOUGIA TO GAMHSI POU ETOIMAZOUME DEN TO ANTILAMBANESE PALIOPOUSTRA

    THN GYNAIKA SOU THN GAMOUNE DIKH MAS
    TRAVAEI TSONTES H GYNAIKAI TOY KOUGIA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΑΣ.
    ΑΦΟΥ6 ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΒΓΗΤΕ ΣΤΗΝ ΒΙΖΙΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΤΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΕΙ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΡΑΤΑΜΕΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.

    ΚΛΕΒΟΥΝ, ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ, ΡΗΜΑΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ..

    ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ 2 ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ (ΤΟ ΕΙΠΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ!-ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΑΥΤΟ), ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΑΝΑΖΗΤΑΝΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ!! ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!

    Η ΕΤΟΙΜΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΛΕΨΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ (ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΕΣ), ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΞΕΝΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ! ΚΑΙ ΜΕΤΡΙΟ IQ (ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΕΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ).

    ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΚΤΛ.. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΤΟ ΠΗΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΦΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑΡΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ.


    ΔΥΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:
    1)ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ??
    2)ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΣΣΥΛΗΠΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΕΙ?? (ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ Η "ΒΟΛΕΜΑ" ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΤΩ ΤΟΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ(Γεώργιος Α. Παπανδρέου) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ
    ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟ ?????????

    Βλέποντας το ρεπορτάζ από την κη- δεία του Πατριώτη Τάσσου Παπαδό-πουλου , αντίκρισα αυτή τη 5ο-φαλαγγίτη σουπιά , αυτό το αυτόκλητο γιουσουφάκι του προδο- τικού σχεδίου ΑΝΑΝ , το Γιωργάκη τον Παπανδρέου , γνωστόν και ως Τζέφρυ , χωρίς αιδώ , ντροπή και μεταμέλεια να συλλυπείται την οικογένεια του θανόντος !!!!!!
    Ποιος , αυτός που μαζί με τους εξωελληνικούς παράγοντες , τα
    ήπιανε , τα διασκεδάσανε και τα σπάσανε για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο.
    Το πρώτο ήταν με την προβοκατόρικη δολοφονία του παιδιού του
    Αλέξη του Γρηγορόπουλου , (Αλέξη λαφρύ το χώμα και αιώνια η
    μνήμη σου) , το δεύτερο συνεχόμενο ήταν το χθεσινό , με τον θάνατο
    του Τάσσου.
    Χαρά μεγάλη κάνανε, το ένα εμπόδιο το πήρε η βαρεία ασθένεια , μέσα από τον τάφο δεν μπορεί να μιλήσει να πει ποιος είναι ο πραγματικός πατριώτης – ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ – και ποιος είναι ο δωσίκωλος –ΓΑΠ-
    Και ενώ μέσα του λέει στο πυρ το εξώτερο το εθνικιστικό μουνόπανο , για τον Τάσσο , ως Νονός της Μαφίας πάει στη κηδεία και το παίζει λυπημένος. Ο Διάολος με το αγγελικό πρόσωπο (ο ίδιος ισχυρί- ζεται ότι έτσι τον αποκαλούσε το Τούρκικο κατεστημένο αμέσως μετά το χορό της κοιλιάς που χόρεψε μπροστά στον Τζέμ) σε πρωταγωνι- στικό ρόλο του Μάριο Πούζο.

    Αλέξη , είναι βέβαιο ότι πολύ γρή- γορα ο Μπαμπινιώτης θα διορθώσει το
    λεξικό του ως εξής ,
    ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ = ΑΛΕΞΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ,Εξάρχεια , 06/12/08.

    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. φυσικά οτι μπορουμε για να χασουμε μαθηματα μεχρι τα χριστουγεννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. τωρα που θα επιστρέψουν οι έφηβοι στα ριάλιτυ ως οι κύριοι τηλεθεατές τους θα έχουν εκπληρωσει και τα περιφημα ονειρα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΓΕΓΟΝΟΣ 1:
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι το κομμα των ανθρωπων που μεγαλωσαν με Νταντά, Γαλλικά και Πιάνο. Οι οποίοι έχουν τόσα λεφτά που δεν χρειάζεται να δουλεύουνε κι έτσι ασχολούνται με την πολιτική σαν χόμπυ, να γεμίσουν οι ώρες τους ρε παιδί μου.

    ΓΕΓΟΝΟΣ 2:
    Ο ΣΥΡΙΖΑ χρηματοδοτειται απο την Τουρκική Μυστική Υπηρεσία MIT και απο Σκοπιανους μεγαλοεπιχειρηματιες που βρίσκονται στην Αμερική.

    ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συγχαρητήρια.Που αλλού στον κόσμο γίνονται καταλήψεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ..ΡΕ ΑΜΟΡΦΩΤΕ..δεν "τελειτε καταληψη"ελεος πιο ..
    μαθετε να μιλατε πρωτα ..αλλα τι φταιτε και σεις..
    το κριμα στο λαιμο αυων που σας καταντησαν χειροτερα απο τα μουτρα τους.
    απ το μαλακα το Ραλλη μεχρι τον αλλο μαλακα τον Υπουργο Παιδειας του ΠΑΣΟΚ που καταργησαν αρχαια και τονους..
    και τα αποτελεσματα τα βλεπουμε εδω μεσα..
    αμορφωσια και απουσια εκφρασης δυο σωστων προτασεων..κριμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 2:59

    ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΚ(Κώστας Α. Καραμανλής ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΖΟ ΠΑΙΔΙ
    ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΟ ?????????

    Βλέποντας το ρεπορτάζ από την κη-δεία του Τάσσου Παπαδόπουλου , αντίκρισα αυτή τη μαλακισμένη χοντρή τεμπέλικη φάτσα , τον νυσταγμένο Μπούλη που όταν συνεζητείτο το Σχέδιο ΑΝΑΝ στην Ελβετία ,κοιμόταν συνέχεια στο δωμάτιο του Ξενοδοχείου του και βγήκε νυσταγμένος τα χαράματα για να πει τραυλίζοντας ότι τον ‘’πήδηξε ‘’ ο κουμπάρος του ο Ερντογάν . Τον είδα να συλιπείται την οικογένεια το θανόντος γιδοβοσκού ο οποίος με το ‘’όχι’’ του ,έβγαλε τους Τουρκοκυπρίους από το Ευρωπαικό Εμπάργκο !!!!
    Ποιος , αυτός που μαζί με τους εξωελληνικούς παράγοντες , τα
    ήπιανε , τα διασκεδάσανε και τα σπάσανε για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο.
    Το πρώτο ήταν με την προβοκατόρικη δολοφονία του παιδιού του
    Αλέξη του Γρηγορόπουλου , (Αλέξη λαφρύ το χώμα και αιώνια η
    μνήμη σου) , το δεύτερο συνεχόμενο ήταν το χθεσινό , με τον θάνατο
    του Τάσσου. Του Τάσσου που με την ΕΟΚΑ Β έδωσε
    ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 1974 ΥΠΕΣΤΗΜΕΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΗΤΤΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΤΩΝ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ
    Γιά πρώτη φορά στη παγκόσμιο Ιστορία , λόγω ικανότητος Σημίτη , φέραμε τους νικητές στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων , εμείς οι ηττηθέντες και χωρίς πόλεμο ζητάγαμε όσα από τα χαμένα μας ανήκαν .
    ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΜΕ
    ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΠΟΡΔΕΣ , ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ πολλές φορές τα είπαν τα Δεξιά κουραδάκια αλλά στη συνέχεια όλο ψωλιές τρώγαμε λόγω δεξιών μαλακιών .
    Πόλεμος 1897
    Μικρασιατική Καταστροφή 1922
    Κατοχή 41-44
    Εμφύλιος 45-49
    Κωνσταντινούπολη 1955
    Χούντα 1967-74
    Κύπρος 1974
    ΟΛΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΕΠΙ ΔΕΞΙΩΝ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ

    CAPTAIN B.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μη σώσετε και μάθετε γράμματα ποτέ. Στα παπάρια μου. Χαίρομαι που θα μείνετε τούβλα.


    Φτηνό εργατικό δυναμικό θέλουμε και πουτάνες.


    Τα όνειρά σας θα γίνουν εφιάλτες και θα βγείτε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ στην οικοδομή, στο χωράφι, στη βιομηχανία και στη βίζιτα.


    Γι' αυτό συνεχίστε να ξύνετε τα παπάρια σας φραπεδιάζοντας, σας ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Oταν εκανα την ειδικοτητα μου στο Ισραηλ , μολις πηγα καποιοι προσπαθησαν να μιμηθουν τους δικους μας που καταλαμβανουν σχολεια και πανεπιστημια. Τους ειπε η αστυνομια , εχετε 24 ωρες διορια να βγειτε εξω απο το πανεπιστημιο. Δεν βγηκαν (νομιζαν οτι ειναι στην Ελλαδα;)Μπηκε η αστυνομια μεσα που δεν αστειευται και τους εωγαλε κλωτσηδον .Φανταζομαι μερικοι κατεληξαν στη στενη.
    Αν και δεν τους πολυσυμπαθω τους εβραιους σε μερικα πραγματα τους παραδεχομαι.Για αυτο 200 εκατομυρια Αραβες δεν καταφερνουν να τα βγαλουν περα με 6 εκατομυρια Ισραηλινους. Να παρουμε παραδειγμα απο αυτους. Οταν ρωτησα Ισραηλινη ασθενη μου αν θα παει τις επομενες μερες να καταταγει στο στρατο, μου ειπε βεβαια και μαλιστα αν δεν παω ειναι ντροπη για μενα και την οικογενεια μου.Που να πεις τετοιο πραγμα εδω. Μονο κατι Μικρουτσικοι και Ρουβαδες δινουν το καλο παραδειγμα για να την γλυτωνουν και αλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΨΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπράβο καλόπαιδο!!!
    Κλείστο το τελευταίο οχυρό που από γαιδούρι ξεσαμάρωτο ισως σε κάνει ημίονο!!!
    Τα τέκνα των ινστρουχτόρων σου ρώτα που είναι και τί κάνουν;
    Ρώτα τους ηλιθιους δημοσιογράφους-υπαλλήλους που σε παροτρύνουν να αυτοκτονείς για να έχουν το χαβιάρι συνιστώσα των σκατών τους και το Τουαρέγκ παρκαριζμένο στη βιλάρα, που στέλνουν τα βλαστάρια τους;
    Ξύπνα βλαμμένο!!! Αυτοί που σε ποδηγετουν κερδίζουν από το αίμα σου τα νειάτα σου και την αγνοιά σου! Αυτοί το μόνο που κάναν κάποτε ήταν μια στάση Πολυτεχνείο και από κεί το δρομολογιο κατέλληξε στη Κηφισιά και την Εκάλη η την Βουλα και την Γλυφάδα!
    Σε σένα θα μείνει η μαυρίλα η κατάθλιψη, η ανεργία και προπαντός η αμορφωσιά να χαρακτηρίζει πρώτα απ΄ όλα την ψυχή σου!!!
    Καλά ξυπνητούρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σημερα ετοιμαζεται να κανει 'εκπομπη' ο λαλακης ο λαζοπουλος, στειλτε ολοι στον ΑΛΦΑ την αηδια σας με το κατωθι :


    Προς ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 'ALPHA TV'

    Αγαπητε Κυριε,

    Με δεδομενο οτι προτιθεσθε σημερα -μεσουσης της εκρυθμου καταστασεως
    me επεισοδια κουκουλοφορων- να δωσετε αδεια εκπομπης στον ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ και ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΚΡΙΤΕΟ για την προτροπη του 'συνεχιστε να τα σπατε' ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ, επιθυμουμε να σας εκφρασουμε (εκτος απο την εντονη αηδια μας) την απολυτο αντιθεση και αγανακτηση μας.

    Σεβομενοι δε τον πονο των
    συνανθρωπων μας που κλαινε πανω στα αποκαιδια των περιουσιων τους (ναι αυτα που καψανε ΚΑΙ με προτροπη του λακη) σας δηλωνουμε απεριφραστα οτι ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ να βγαλετε αυτον τον τυπο ΝΑ ΚΑΝΕΙ τα κρυα 'ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ' του ΟΙΚΟΝΟΜΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ πανω στον πονο του αλλου .

    Εμεις , και ολοι οσοι εχουν αξιοπρεπεια θα σβησουμε για παντα το καναλι
    σας απο την επιλογη της τηλεορασης μας, δεν προκειται να ασχοληθουμε
    με ενα καναλι που παιζει με τον πονο των συνανθρωπων μας.

    Ευχομαι να πρυτανευσει η λογικη και το ηθος εκει,

    Μετα τιμης

    .....

    σσ
    Διατηρω πληρη τα δικαιωματα μου να κοινοποιησω αυτην την επιστολη σε
    ολα τα μπλοκς που μπορω στο ιντερνετ, και να καταγγειλω αυτη την προκληση. Ευχομαι δε να υπαρξει και καποιος εισαγγελεας που να εγκαλεσει τον εν λογω κυριο για την αδιαντροπη αυτη του προτροπη στους κουκουλοφορους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κάντε καταλήψεις παιδάκια. Μείνετε κούτσουρα και αμόρφωτα. Μετά θα αναρρωτιέστε γιατί το πτυχίο σας είναι κωλόχαρτο αλλά και να μην παραπονιέστε που ανηκετε στην γεννιά των 500 ευρώ. Αυτά πάνε μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. teleste ki alli katalipsi, pou oute auto den ksereis na grapseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλα βρε ανωνυμε δεν εχεις καταλαβει οτι ειμαστε στο 2008 και οτι την ελλαδα [δυστηχΩς] κυβερνα η Ν. Δ. ξεκολα απο το Π.Α.Σ.Ο.Κ τελος παντων εαν δεν το καταλαβες εσυ,
    ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Νομίζω ότι πρέπει να σοβαρευτούμε. Φτάνουν πια οι ταραχές οι μολότωφ και οι εμπρησμοί αυτοκινήτων και μαγαζιών. Τι φταίει ο φουκαράς που έχει ένα αυτοκίνητο -ενδεχομένως εργαλείο του- παρακαρισμένο στον δρόμο; Ο κάθε μικροέμπορος περίμενε τις γιορτές για να πάρει οικονομική ανάσα και του κλείνετε το μαγαζί. Ο κόσμος δεν κυκλοφορεί στο κέντρο της Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Αν είναι εμφύλιος πόλεμος πέστε το στα ίσια να το ξέρουμε και οι υπόλοιποι για να διαλέξουμε πλευρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση