GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έχασε τη μάχη ο Τ. Παπαδόπουλος...

. Έχασε σήμερα τη μάχη για τη ζωή ο τέως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσσος Παπαδόπουλος, ο οποίος νοσηλευόταν στη μονάδα εντατική θ...

.
Έχασε σήμερα τη μάχη για τη ζωή ο τέως πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσσος Παπαδόπουλος, ο οποίος νοσηλευόταν στη μονάδα εντατική θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, με μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΡΙΚ, η υγεία του τέως προέδρου είχε παρουσιάσει ραγδαία επιδείνωση από το πρωί.

Πηγή: www.naftemporiki.gr
---------------------------

42 σχόλια

  1. Ρε μαγκάκια! Εσάς λέω ρε «αυτόπτες μάρτυρες»! Εσάς που πήρατε τα κανάλια μπροστά και ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε! Εσείς που τα είδατε όλα! Ξέρετε την ποινή για ψευδορκία? Έχετε υπ’ όψιν σας ότι θα σας καλέσουν οι μπάτσοι για μάρτυρες στο δικαστήριο? Και μαλάκες θα είναι δηλαδή άμα δεν το κάνουν! Τώρα που αποδεικνύεται ότι τα πυρά δεν ήταν σκοπευμένα, που θα σταθείτε?
    Θα σας ξεκολιάσουνε επί τρία! Οι μπάτσοι, οι ανθρωποφύλακες και οι ποινικοί! Δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε εκείνον τον κακομοίρη τον γιό του Βούτση? Πίπα -κώλο το πάνε το παλικάρι! Άντε τώρα για σκάντζα βάρδια! Οι μπάτσοι γιατί σκαλίσατε την σφηκοφωλιά! Οι ανθρωποφύλακες, γιατί πειράξατε τα «ξαδέλφια»! Οι ποινικοί , γιατί όλο και κάποιον συγγενή θα έχουν με καμένο μαγαζί! Με άλλα λόγια, μάγκες την πουτσήσατε κυριολεκτικά!!!
    Υ.Γ. άντε βρε και μαζορέτες στα GAY PARADE του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!


    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΑΣΣΟ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ "ΤΟΜΑ" ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΜΦΙΒΙΑ "MP-3". ΑΥΤΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΘΕΙ Η ΚΥΠΡΟΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ 500 "MP-1" ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ "ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ" ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΗΜΙΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΑ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ "ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ Α.Ε.", ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΡΩΣΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΚΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΔΥΟ "MP-1" ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΓΕΣ-ΓΕΕΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙ-ΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ. ΕΙΣ ΤΑ ΔΥΟ "MP-1" Η "ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ Α.Ε." ΕΙΧΕ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΝΕΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ, ΝΕΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ, ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ / Η-ΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟ ΡΩΣΙΚΟ ΠΥΡΓΙΣΚΟ ΤΟΥ "ΜΡ-3". ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ "ΕΛΛΗ-ΝΕΣ" ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ "ΚΙΟΛΕΪΔΗΣ Α.Ε." ΔΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ 500 ΚΑΙΝΟΥΡΓΩΝ "ΤΟΜΑ" ΜΡ-1 /ΜΡ-3 ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΔΩΡΙΣΑΝ ΤΑ 500 "ΜΡ-1" ΣΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ (!!!), ΕΝΩ ΜΕΤΕΘΕΣΑΝ ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ 500 ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ "ΤΟΜΑ" "MURDER" ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΘΕΙ ΑΚΟΜΑ. ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΥ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΚΥΠ / ΕΥΠ._
    _____________________________________________________________
    ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΤΑΙΩΘΕΙ Η ΩΣ ΑΝΩ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΕΠΕΙ-ΓΟΝΤΩΣ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛ.ΑΣ., ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ 300.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΝΗΓΟΥΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ, ΝΑ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΡΧΙΚΩΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ-ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ-ΤΟΥΡ-ΚΟΥΣ-ΡΟΥΜΑΝΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ "ΠΟΛΙΤΕΣ" ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ., ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΚΙΤΡΙΝΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΨΕΥΔΟΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΠΟΝΤΙΟΥΣ ΑΖΕ-ΡΟΥΣ Η ΧΑΖΑΡΟΥΣ, ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ, ΤΑΤΑΡΟΥΣ, ΣΑΞΟΝΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΒΑΥΑΡΟΥΣ ,ΙΝΔΟΝΗΣΙΟΥΣ, ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΟΥΣ, ΙΝΔΟΚΙΝΕΖΟΥΣ, ΚΛΠ.._ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΑΠΕΛΑΣΕΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ, ΣΥΜΦΩ-ΝΩΣ ΜΕ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ "ΓΕΣ", ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ 450.000 ΤΥΦΕΚΙΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ ΠΕΖΙΚΟΥ ΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΑΣΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΠΙΣΘΕΝ, ΕΝΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΣΦΑΓΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΓΕΙΤΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ.Ρ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Hrwike Ellina!

    Mesas stin kardia mas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Pe8anes KAI ZOUNE TA AUNANO-LAMOGIA!

    ELAFRY TO XWMA POU 8 SE SKEPAZEI....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ !!! ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ.ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΨΕ ΣΒΗΣΕ.ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΣΥΝ,ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ.ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ;Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ.ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε μαγκάκια! Εσάς λέω ρε «αυτόπτες μάρτυρες»! Εσάς που πήρατε τα κανάλια μπροστά και ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε, ορκιζόσαστε! Εσείς που τα είδατε όλα! Ξέρετε την ποινή για ψευδορκία? Έχετε υπ’ όψιν σας ότι θα σας καλέσουν οι μπάτσοι για μάρτυρες στο δικαστήριο? Και μαλάκες θα είναι δηλαδή άμα δεν το κάνουν! Τώρα που αποδεικνύεται ότι τα πυρά δεν ήταν σκοπευμένα, που θα σταθείτε?
    Θα σας ξεκολιάσουνε επί τρία! Οι μπάτσοι, οι ανθρωποφύλακες και οι ποινικοί! Δεν ξέρατε, δεν ρωτάγατε εκείνον τον κακομοίρη τον γιό του Βούτση? Πίπα -κώλο το πάνε το παλικάρι! Άντε τώρα για σκάντζα βάρδια! Οι μπάτσοι γιατί σκαλίσατε την σφηκοφωλιά! Οι ανθρωποφύλακες, γιατί πειράξατε τα «ξαδέλφια»! Οι ποινικοί , γιατί όλο και κάποιον συγγενή θα έχουν με καμένο μαγαζί! Με άλλα λόγια, μάγκες την πουτσήσατε κυριολεκτικά!!!
    Υ.Γ. άντε βρε και μαζορέτες στα GAY PARADE του ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!!!





    καλο ταξιδι τασσο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΟΕΔΡΕ. ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ,ΣΤΟ ΣΩΛΟΜΟ,ΣΤΟΝ ΗΛΙΑΚΗ,ΣΤΟΝ ΣΙΑΛΜΑ,ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΟΛΗ,ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ '74 ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΗΡΩΕΣ.ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΣΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝ-ΙΣΤΕΣ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΚΑΤΟΥΡΑ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΝ.
    ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΙ ΤΑΣΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΥΨΩΣΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ (GIORGO - ΣΗΜΙΤΗ)ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΟΙ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΑΦΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟΥ (ΥΙΟΥ MARGARET) ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ. ΑΚΟΥΣΑ ΠΑΖΑΡΕΥΕΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. KALO TAKSIDI HRWA!!!

    Kalo taksidi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στο καλό ,καλό ταξίδι και εκεί που πας να είσαι το ίδιο αντιδραστικός .

    Σίγουρα θα είσαι συνδικαλιστής ενάντια στα σχέδια των Ηνωμένων Εθνών και των αντίστοιχων σχεδίων Ανάν μόνο που εκεί τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο Θεός !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ARESKES MOU GIATI EIPES OI KAI GIATI EISHES MIALIN MOUTTIN KAI MIALA ARTSIDKIA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ ΕΦΥΓΕ ΑΦΟΥ ΕΛΥΣΕ ΜΕ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ !,ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ !ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΛΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΥΠΡΟ ΕΝΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ...ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

    Τον ευχαριστούμε για αυτό που ήταν
    και για ότι προσέφερε στον Ελληνισμό!!.

    ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΑΣΣΟ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτός στάθηκε όρθιος!!
    Να είναι καλά.
    Τον ευχαριστούμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. άιντε στο καλό και συ Τάσσο.
    Πέθανε ο νέος Μεταξάς, του ηρωικού όχι στο σχέδιο Ανάν και του μεταξικού τρόπου διακυβέρνησης στο εσωτερικό.
    "Ήρωας" που όμως έστειλε στο σπίτι του ο Κυπριακός λαός.

    Τελικά ο καρκίνος είναι η αγαπημένη ασθένεια των ακροδεξιών. Από καρκίνο πέθανε ο Χριστόδουλος, από καρκίνο ο Τάσσος. Ποιός έχει σειρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο μεγαλύτερος ΕΛΛΗΝΑΣ πολιτικός της τελευταίας τριακονταετίας έφυγε. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ, οι πραγματικοί Έλληνες είναι σήμερα ορφανοί και τρομοκρατημένοι διότι οι τύχες του τώρα περιορίζονται σε διπλόπιτες και χαζογκιόργκους.

    Ναι, ο Τάσσος Παπαδόπουλος ήταν μιά μεγάλη ελπίδα του έθνους. Ας ήταν μεγάλος στην ηλικία. Ήταν ο τελευταίος ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΈΤΗΣ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ. Χαρά που θα κάνουν τώρα το χαζογκιόργκο και η κόρη του Δρακουμέλ, η Ντόρα, πάρτυ θα στήσουν οι κρατικοδίαιτοι ρουφιάνοι.

    Λίγοι ξέρουν και έχουν τα α..... να πουν το ΟΧΙ και το είπες ΕΣΥ. Να είναι περήφανοι τ'αδέλφια μας οι Κύπριοι, που τα χώματά τους γεννάνε ακόμη ΕΛΛΗΝΕΣ, διότι τα δικά μας έχουν δυστοκία τα τελευταία 100 χρόνια.

    Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει μεγάλε ΕΛΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Kalo taksidi ston teleytaio twn MEGALWN.

    To OXI sou Tasso apenanti se olous kai se ola mono meta apo dekaeties tha mporesoume na to ektimhsoume se olo tou to megaleio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΝΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ

    ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ

    ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ

    ΤΑΣΣΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ.

    ΑΘΑΝΑΤΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ενας από τους μεγαλυτερους έλληνες πατριώτες πολιτικούς.

    Αιωνία του η μνήμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΣΤΑΘΗΚΕ ΟΡΘΙΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλό ταξίδι Πρόεδρε. Ενας μεγάλος πολιτικός ΑΝΔΡΑΣ εφυγε. Ας θρηνήσουμε σιωπηλά, βουβά όχι για αυτόν που έφυγε με τη δόξα και αντριοσύνη προσκέφαλο, αλλά τους άλλους αυτούς τους τρύπιους, άθλιους απατεώνες που έμειναν για να σκύβουν το κεφάλι και να το παίζουν σύγχρονοι πολιτικοί.

    Στο καλό καλέ μας Πρόεδρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΑΣΣΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ
    ΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΣΕΙ

    Εδώ στη μάνα Ελλάδα μόνο ένας πο- λιτικός Αρχηγός, σε έκλαψε
    πραγματικά.
    Ο ηγέτης , που εσύ και αυτός χέρι-χέρι, σώσατε το νησί από τον 100% εκτουρκισμό , και αυτός είναι ο ΚΩΣΤΑΣ ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    Τάσσο , για αυτό αλλά και για πολ- λά άλλα πατριωτικά , τον στήνουν και έχουν λυσσάξει να τον φάνε .
    Και να φέρουν ποιους ρε Τάσσο ??? Αυτό το μαλακισμένο , το πρώτο γιουσουφάκι του προδοτικού σχεδίου ΑΝΑΝ , τον ΓΑΠ !!!!
    Ποιος καταράστηκε αυτό το τόπο ??
    Και αντιπολίτευση , άκουσον – άκουσον, τη Ντόρα !!!!!!
    Και μικρή αντιπολίτευση τον ΣΥΡΙΖΑ τα κωλόπαιδα του ΣΟΡΟΣ !!!
    Αυτούς που αν δε βάλουν Σκοπιανή πούτσα στο κώλο τους κάθε δύο
    μήνες , παθαίνουν στερητικό σύνδρομο.
    Τάσσο , ο άλλος ο Καρατζαφέρης , είναι σκέτος απατεώνας. Δεν έχει ιερό και όσιο, αν έρθει και μυξοκλαίει στείλε τον από εκεί που ήλθε, είναι γνωστός και θεομπαίχτης και πατριδοκάπηλος .
    Τάσσο , άλλες δύο προσωπικότητες κλάψανε πραγματικά.
    Οι Πατριώτες , Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ,
    και ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ.
    Το γιουσουφάκι και οι Φιλιπινέζες του ΑΝΑΝ , στήσανε πάρτι και τα πίνανε μαζί με τους νταβατζήδες τους.
    Τάσσο γεια σου , και μην ανησυχείς στο τέλος του Καραμανλή θα του
    τα κλάσουν , όπως και πέρυσι.


    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΝ ΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΟΙΧΑ ΤΗΣ. ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΑΝ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.

    ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ.

    ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. kalo taxidi megale igeti kai magale ellina andra.to onoma sou tha graftei stin istoria me hrysa grammata.euharistoume pou mas ekanes na niosoume perifanoi pou legomaste ellines

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ(Π.Χ.Ο ΚΑΨΗΣ ΤΟΥ MEGA) ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΝΑΝ ?????
    ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ

    υ.γ. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ..............................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 8:11
    Τι αποδυκνείεται ρε μαλακισμένο φασισταριό ;
    ΤΙΠΟΤΑ

    Τον πήρε τον μαλάκα στο λαιμό του ο μοντελοπνίχτης .
    Καλά τούκανε ο Τοροσσίδης !!!

    Μην μας μιλάς για gay parades γιατί έχει ιστορικά αποδειχτεί ότι όλοι οι μεγάλοι φασίστες ηγέτες ήταν gay .
    Διάβασε το βιβλίο :
    Η νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. 12 Δεκέμβριος 2008 10:52 μμ


    βρε παπάρα ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ήταν ο Τάσσος....



    Εσύ πάντως θα πεθάνεις από τα πολλά τσιμπούκια, δεδομένο αυτό. Είτε είσαι πασόκος, οπότε θα σε μπουκώσουμε εμείς, είτε έισαι σύριζα (τον κώλο σου ξύριζα) οπότε θα πνιγείς από "μακεδονικό" και αλβανικό σπέρμα. Καλές καταπόσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τάσσος... Τάσσος..Τάσσος...


    α.... αυτός τον οποίον πρόδωσε δύο φορές το bravoyorgo, μία με την αναγνώριση του ψευδοκράτους Ταλάτ και τη δεύτερη με το "Ναι" στο σχέδιο Ανάν....


    έλα μωρέ τώρα, το bravoyorgo νάναι καλά και η μάμυ μάγκυ, όλοι οι έχοντες εθνική συνείδηση είναι αναλώσιμοι και "μη δημοκράτες"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΕΧΕΤΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕ ..ΜΗΠΩΣ..ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ...

    ΟΙ ‘ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ’ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ????

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΚΑΙΓΑΝΑΙ ΒΙΒΛΙ!
    ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ..

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΠΑΓΑΝΕ ΚΑΤΑΣΡΤΕΦΑΝΕ..
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΡΙΖΟ-ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ
    ...ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛ ΝΑΧΤ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ???

    ΟΙ ΝΑΖΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ!!
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΠΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ, Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ!


    ΜΗΠΩΣ...ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ..

    ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ?
    ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΛΕΛΑΠΑ/?
    ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ???
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ‘ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ’ ΣΟΡΟ-ΛΥΜΑΤΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΛΗΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΕΝΟΚΙΝΗΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΑΝΑΡΧΙΑΣ????
    ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΑ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΕΛΕΥθΕΡΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑΣ ΤΑΣΣΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. CAPTAIN

    13 Δεκέμβριος 2008 1:17 πμ

    .............
    Επειδή πιστεύω ότι οι νεκροί δεδικαίουται
    Και δεν πρέπει να κάνουμε αυτό που έλεγαν οι Αρχαίοι ,
    δηλαδή ‘’δρυός πεσούσης πας ανήρ ξηλεύεται’’
    Δεν θα έγραφα κανένα σχόλ.ιο για τον συχωρε΄μένο τον Τάσσο.

    Διάβασα τις ανοησίες του κατραμώκολου και δεν άντεξα να μην του απαντήσω.

    Επειδή θυμάμαι το Κυπριακό από παλιά , από την εποχή που δήλωνε στη Βουλή ο Κωνσταντίος Καραμανλής ‘’ θέλω να σας ανακοινώσω με υπερηφάνειαν ότι έλυσα το Κυπριακό’’ πριν 48 χρόνια !!! λέγω με μεγάλη βεβαιότητα ότι το Κυπριακό υπήρξε μια σειρά χαμένων ευκαιριών .
    Ακόμα και προτάσεις προσώπων που μισήσαμε όπως ο αρμοστής Χάρντιγκ η αυτά που πρότεινε ο Ετσεβίτ δυό μέρες μετά την Τουρκική απόβαση , αν τα διαβάσουμε σήμερα θα πούμε ότι είναι ... όνειρα μπροστά στην σημερινή κατάσταση .
    Ο Μακάριος έλεγε συνέχεια ‘’μην σπεύδομεν , μηνσπεύδομεν , ο χρόνος λειτουργεί υπέρ ημών’’ η ιστορία απέδειξε ότι είχε 100% λάθος .
    Στην πολιτική όμως όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα .
    Με το όχι τους οι Κύπριοι το 2004 , πέτυχαν ορισμένα ΄΄κατορθώματα’’ που οι Υπερπατριώτες ‘’ Κύπρου και Αθήνας αποσιωπούν .
    Έβγαλαν από την Διεθνή απομόνωση το ψευδοκράτος των Τουρκοκυπρίων .
    Τώρα πηγαίνουν στα λιμάνια τους πλοία άλλων χωρών ενω πριν πήγαιναν μόνο Τούρκικα .
    Παίρνουν δάνεια από το Διεθνές Τραπεζικό σύστημα .
    Οι πολιτικοί του γίνονται δεκτοί από όλους τους ξένους ηγέτες και συνομιλούν .
    Τέρμα το Ευρωπαικό Εμπάργκο .
    Και το χειρότερο πούλησαν σε ξένους τις περισσότερες ΕλληνοΚυπριακές περιουσίες .
    Με λίγα λόγια η εμμονή του Τάσσου ωφέλησε ΜΟΝΟ τους ΤουρκοΚύπριους .
    Τα υπόλοιπα είναι ψευτοΠατριωτικές πορδές .
    Έχουμε χορτάσει από τέτοιες πορδές της Ελληνικής Δεξιάς .
    Ακόμα και το ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ του Σημιτάκου που έβαλε την Κύπρι στην Ε.Ε. δεν το παραδέχονται .

    Τέλος πάντων . Ο Θεός να τον συχωρέσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Απο ποτε το ΟΧΙ στους ισχυρους της γης ειναι ανεπιτρεπτο?Να δουμε οι σφουγκοκωλαριοι σε Ελλαδα και Κυπρο τι θα πετυχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ.ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ. ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ. ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΔΡΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 7:34 , 7:39
    Επαναλαμβάνω ότι τα πάντα στην πολιτική κρίνονται από το αποτέλεσμα .
    Μετά το 1960 που δόθηκε η ''αυτοδιάθεση'' στους Κυπρίους ,η μοναδική ΕλληνοΚυπριακή επιτυχία υπήρξε η είσοδος της Κύπρου στην Ε.Ε. και αυτό ήταν ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ του Κώστα Σημίτη , είτε αρέσει αυτό στην Ελληνική και Κυπριακή Ακροδεξιά είτε όχι .
    Όλα τα άλλα Ιστορικά γεγονότα ήταν γεμάτα συφορές , αίμα και δάκρυα , πολλά δάκρυα .

    ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 1974 ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ .
    ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ .

    ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ ,ΓΙΑΤΙ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ .
    ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ,
    ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 1967,
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 12 Δεκέμβριος 2008 10:18 μμ

    ΓΕΙΑΣΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΔΟΣΙΛΟΓΕ
    ΚΙ ΕΓΓΛΕΖΑ ΑΔΕΡΦΗ.
    Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΤΑΛΑΑΤ
    ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙ.

    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ,
    ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Οταν θυμάμαι τον Τάσσο Παπαδόπουλο,
    δεν μπορώ να μην θυμάμαι τους
    δικούς μας πουλημένους
    πολιτικούς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση