GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στα πρόθυρα εξέγερσης...

... βρίσκεται η κοινωνία . . Από τον Τίμο Πιπερίδη . . Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο για τον μέσο Έλληνα πολίτη. Από τη μία βλέπε...

... βρίσκεται η κοινωνία
. .
Από τον Τίμο Πιπερίδη
. .

Η κατάσταση έχει φθάσει στο απροχώρητο για τον μέσο Έλληνα πολίτη. Από τη μία βλέπει μεγάλη ακρίβεια, πολλές απολύσεις και κρίση στην αγορά, από την άλλη την κυβέρνηση να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα απαθής .
Το σεμνά και ταπεινά πάει περίπατο, αφού τα σκάνδαλα διαδέχονται το ένα μετά το άλλο και οι πολιτικοί εξακολουθούν να μην έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Μάλιστα, στην επαρχία το φαινόμενο της μεγάλης οργής είναι πολύ πιο έντονο.
Ο απλός κόσμος είναι δυσαρεστημένος και προσπαθεί να βρει λύσεις μόνος του. Το κλίμα είναι ζοφερό και όποιον και να ρωτήσεις θεωρεί ότι δεν πάει άλλο και χρειάζεται αλλαγή, ειδάλλως δεν θα αποφύγουμε τα χειρότερα. Η κοινωνία βράζει και βρίσκεται στα πρόθυρα εξέγερσης με αυτά που συμβαίνουν. Σκάνδαλα και κρίση τσακίζουν τον πολίτη και βουλιάζουν τη ΝΔ.
----------------------------

60 σχόλια

  1. Ερώτημα προς κυβερνώντες και μη.
    Γιατί ένας πλούσιος με 4 στρέμματα γης όπου και να είναι αυτά ασχέτως υποδομών ΟΤΕ, ΔΕΗ, αποχέτευση, υδροδότηση, μπορεί να κτίσει έστω περιορισμένα, και αντιστοίχως ένας φτωχός με 200-500-1000 τετραγωνικά μέτρα δεν μπορεί στο όνομα της άναρχης δόμησης;
    Για τον έχοντα 4 στρέμματα οπουδήποτε δεν ισχύει η άναρχη δόμηση;
    Γιατί ο φτωχός που το έχει περισσότερη ανάγκη το σπίτι από έναν πλούσιο να μην μπορεί με συγκεκριμένους πολεοδομικούς κανόνες, συντελεστή δόμησης, οικοδομική άδεια κλπ, να κτίσει;
    Και στο κάτω κάτω να υπογράφει ότι ο δήμος που βρίσκετε το χωράφι του δεν είναι υποχρεωμένος για αυτόν ατομικά για καμιά παροχή παρά μόνον όταν συγκεντρωθεί ένας (χ) ικανός αριθμός περιπτώσεων στην περιοχή του;
    Αυτός ο νόμος που υπάρχει σήμερα δεν αδικεί κατάφορα τους μικροϊδιοκτήτες και ωφελεί τους μεγαλοϊδιοκτήτες;
    Ή μήπως είναι κομμένος και ραμμένος στα μέτρα τους για να μην ξεφυτρώνουν γύρω τους φτωχοί;
    Είναι ή δεν είναι αυτό ρατσισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ 8 ΣΚΑΣΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!!

    ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΑΚΡΙΒΙΑ

    ΜΕ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΗ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΛΑΚΑΣ

    ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΑ 8 ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΕΠΙ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΕΤΣΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΕΧΕΙ

    ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ
    η
    ΕΝΑΝ ΑΡΧΙΕΡΕΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ?

    ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ο dia-poron !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ κύριε Πιπερίδη.
    Είναι πράγματι έτσι όπως αναφέρετε στο σχόλιό σας.
    Γιά την κατάσταση όμως αυτή δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί και οι κάθε είδους "παραμυθάδες" που ξεγελούν τους πολίτες, υφαρπάζοντας την ψήφο τους.
    Φταίνε πρωτίστως οι ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ γιατί δεν είναι ικανοί να κρίνουν και να αποφασίσουν για το σημαντικότερο ζήτημα της ζωής τους που είναι η επιλογή των κυβερνώντων.
    Αυτό οφείλεται κυρίως στην έλλειψη ουσιαστικής ενημέρωσης των πολιτών (ας μη ξεχνάμε ότι η πλειοψηφία δεν διαβάζει εφημερίδες), στην έλλειψη πολιτικής παιδείας (κυρίως οπαδούς κομάτων έχουμε και όχι πολίτες με την αρχαιοελληνική έννοια της λέξης), στον άκρατο ατομικισμό (εγώ να είμαι καλά και ο γείτονάς μου , δεν με νοιάζει), στον ΦΟΒΟ γιά αντίδραση απέναντι στην ΕΞΟΥΣΙΑ (ας μή ξεχνάμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών χειροκροτούσε και ανέχονταν τη Δικτατορία, ελάχιστοι, απείρως ελάχιστοι ήταν αυτοί που ύψωσαν το ανάστημά τους, όλοι οι άλλοι κοίταζαν πως "να βολευτούν"), στην έλλειλψη γενικότερης μόρφωσης (η συντριπτική πλειοψηφία έχει να διαβάσει ένα βιβλίο από την εποχή του Σχολείου) και κυρίως στο ότι η ΨΗΦΟΣ δίνεται με οτιδήποτε άλλο εκτός από πολιτικά κριτίρια.
    Επειδή η εποχή μας δεν συγχωρεί πλέον τα λάθη, επειδή όλοι πληρώνουμε αργά ή γρήγορα γιά τις επιλογές μας, επειδή στη ζωή σιγά σιγά παύει να ισχύει η ελληνική κουτοπονηριά "το πήδηξα το χαντάκι χωρίς να βραχώ", πιστεύω ότι οι Ελληνες δεν είναι ικανοί να γίνουν υπεύθυνα "πολιτικά όντα" και γιαυτό η μοίρα τους είναι προδιαγεγραμμένη. Θα είναι "οι υπηρέτες και οι καμαριέρες των Ευρωπαίων"
    Με εκτίμηση
    Ενα μη κοματικοποιημένος πολίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ αλλά ποιός την ακούει? Ακόμα και εδώ στα blogs, μόνοι μας τα λέμε, μόνοι μας τα γράφουμε, μόνοι μας τα διαβάζουμε.... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αρχή της αντίδρασης/αντίστασης έγινε από τους κατοίκους του Αγ.Παντελεήμονα.
    Οι γνωστοί φασίστες "προστάτες" (αριστερόβιοι, αναρχοαυτόνομοι κτλ)προσπάθησαν με προπηλακισμούς και απειλές να τρομοκρατήσουν τους κατοίκους.
    ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ.
    Όταν ο βολεμένος μέσος νεοέλληνας μικροαστός αφήνει τη θαλπωρή του σπιτιού του και το τηλεχειριστήριο της TV τότε, μάλλον, πολλοί θα πρέπει να αρχίσουν να ανησυχούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ "ΠΕΣΕΙ" ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ .

    ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ .

    ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ένας ακόμα μισθοφόρος είσαι μιστερ @@ριδη που αναμασάς τα ήδη αναμασημένα.Μα πόσα λεφτά επιτέλους έχει το ταμείο μισθοδοσίας του στρατού των μισθοφόρων σας;;
    ΝΤΡΟΠΉ-ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΑΚΑΜΑΔΕΣ ΡΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς δουλεύει η δικαιοσύνη στην Ελληνική δημοκρατία.

    Ας πούμε ότι είμαι ένας ζάπλουτος μεγαλοαπατεώνας που έχω κλέψει δισεκατομμύρια από τους πελάτες μου και το χρηματιστήριο.

    Μία λύση για να μή με πιάσουν είναι να εξαφανιστώ σε κάποια Λατινοαμερικάνικη χώρα, κατά προτίμηση κάνοντας και μία πλαστική στο πρόσωπο.

    Στην Ελλάδα έχω και άλλη μία επιλογή. Αγοράζω ένα κανάλι και απειλώ την εκλεγμένη κυβέρνηση ότι εάν με στείλουν να δικαστώ θα τους κάνω συκοφαντικό πόλεμο και θα φέρω την αντιπολίτευση να κυβερνήσει.

    Καλό έ;

    (Και εγώ που νόμιζα ότι οι τηλεοπτικές συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό, όπως λέει και το Σύνταγμα, μάλλον δεν είχα καταλάβει καλά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αποτελεί την κορύφωση της κοροϊδίας προς τον Λαό η προσπάθεια των κυβερνώντων ΝεοΔη,οκρατών προσπαθούν να μας πείσουν, όπως όλα αυτά τα χρόνια για ότι αντιλαικό συμβαίνει, ότι ο πρωθυπουργός ούτε ξέρει, ούτε βλέπει, ούτε ακούει τίποτα και άρα δεν ευθύνεται για ό,τι κάνουν οι υπουργοί του.

    Εχουν βαλθεί όλοι στην κυβέρνηση να μας πείσουν ότι για το ΦΠΑ και την προγραμματιζόμενη νέα φορο-λεηλασία δεν έχει ιδέα ο Κ. Καραμανλής. Και διερωτώμαι ως στοιχειωδώς νοήμων πολίτης: σ' αυτά τα καθημερινά πήγαινε-έλα του υπουργού Οικονομίας στο Μαξίμου τι κάνουν οι δυο τους; Για τη «δουλειά» συζητάνε ή το ρίχνουν στο τάβλι για να περνάει η ώρα; Με τα οικονομικά της χώρας ασχολούνται ή βάζουν στο βίντεο καμιά κασέτα και χαζεύουν;

    Μόνο κάποιος ηλίθιος θα μπορούσε να πιστέψει πως ο Καραμανλής δεν έχει συμφωνήσει με όσα ανακοινώνει ή υπαινίσσεται ο Αλογοσκούφης. Και μόνο ένας εξίσου ηλίθιος δεν θ αντιλαμβανόταν αυτή την κακόγουστη προσπάθεια να προστατευτεί, και σ' αυτή την περίπτωση, ένας πρωθυπουργός, ο οποίος το μόνο που έχει κάνει μέχρι σήμερα είναι ν αποφεύγει τις ευθύνες για όποιο θέμα κι αν ανακύψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σιγα μαλακοκαυλη επαναστατη Πιπεριδη.Μη ξεχασεις να παρεις και κανα χοντρο ρουχο εκει πανω στα βουνα. Ου να χαθειτε ζωντοβολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ...Ναι.
    Και μπροστά θα μπεί ο κύριος Πιπερίδης με ένα πανό για να φάει πρώτος τα δακρυγόνα και το πρώτο ξύλο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γειά σας φίλοι μου του Press-gr,

    Γειά σου παμμέγιστε Καψαμπέλη, είσαι και ο πρώτος. Μη σταματάς αυτό που κάνεις, έχω προβληματικό συκώτι και βοηθάς πολύ, μα την Παναγία.

    Με τις μαλακίες που γράφεις και λές καθημερινά, γελάω όχι μόνο εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα!

    (Αληθεύει ότι είσαι ακόμη πιστός στη μόνη που λάτρεψες αληθινά στη ζωή σου, τη δεξιά σου χούφτα; )

    Παλιά είχαμε τον Κακανουνάκη, πήρες όμως τη σκυτάλη και οδεύεις ακάθεκτος για καινούργια ρεκόρ γραφικότητας (άν και τώρα τελευταία προσπαθεί φιλότιμα και ο Παπαγιάννης, δε λέω).

    Γειά σου και σένα Μάκη Γιομπαζολιά, μεγάλε δάσκαλε.

    Επί δεκαετίες έχεις γεμίσει με μίσος και χολή τη ζωή σου και είπες τώρα να τα μεταδώσεις και στη νέα γενιά!

    Συνέχισε, μη μας κόψεις τη διασκέδαση, έχει πολύ πλάκα όταν σε βλέπω τόσο ζορισμένο εναντίον της Ν.Δ.

    Μόνο πρόσεχε λίγο την πίεση γιατί θέλει προσοχή στην ηλικία σου. Μη συμβεί και τίποτε και χάσουμε τη διασκέδαση.

    By the way, που έλεγε και μια γλυκιά Κερκυραίικη ψυχή, μένει αλήθεια και κανα ψιλούλι για την ομάδα από το Μπόμπολα, ή μεροδούλι - μεροφάι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Oι δεξιοί συκοφάντες προδότες και λαμόγια έχουν κατακλέψει διαχρονικά το πλούτο της χώρας. Κάθε φορά που η μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη κατόρθωνε και ερχόταν στην εξουσία και επιτύγχανε ορισμένα θετικά πράγματα για το πολύ κόσμο, ερχόντουσαν μετά οι προδότες,οι συκοφάντες οι υβριστές και τα λαμόγια οι δεξιοί και τα κατεδάφιζαν, και τα άρπαζαν όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΝΑΠΕ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!

    ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - Η τελευταία προσπάθεια των αμερικανών να ΔΙΩΞΟΥΝ τον Καραμανλή και να εγκαταστήσουν κυβέρνηση μαριονέτα με το Γιωργάκη ή τη Ντορούλα.

    ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΟΛΑ!

    Υπέκλεπταν τις συνομιλίες του, αναγνώρισαν τα Σκόπια σαν Μακεδονία ΜΙΑ ημέρα μετά την εκλογή του, υποστηρίζουν ξεδιάντροπα την Τουρκία στο Κυπριακό, απειλούν για το θέμα των Σκοπίων, φωνάζουν για τους ρώσικους αγωγούς, κλπ.

    Πέντε χρόνια πλουσιοπάροχες αμοιβές στους καναλάρχες για να υποστηρίξουν την αντιπολίτευση (με κάθε αθέμιτο μέσο και καθημερινό πόλεμο φθοράς) και αυτός ο ξεροκέφαλος ακόμη αντιστέκεται!

    Μετά την παντελή έλλειψη στοιχείων σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας στο Βατοπέδι αλλά και την απρόσμενη αποκάλυψη της συνομωσίας του πασόκ (εκβιασμοί, Κουκουβίνος, Σωτηροπούλου, κλπ) χάθηκε και αυτή η ευκαιρία να σπιλωθεί ο Καραμανλής.

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΑΡΤΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ!

    Η ψήφιση του προυπολογισμού είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ευκαιρία.

    Με πέντε-δέκα εκατομμυριάκια θα εξασφαλίσουν και τα εγγόνια τους κάποιοι πειναλέοι νεοδημοκράτες βουλευτές.

    Και θα βγαίνουν και στα κανάλια να λένε ότι ήταν για το καλό της χώρας, όπως ο Τατούλης.

    Μέσα στο Δεκέμβριο θα κριθεί η πορεία της χώρας μας για πολλά χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ για τον Παπανδρέου η λάσπη εναντίον του πρωθυπουργού.

    Ο λαός τα έχει μυριστεί όλα!

    Υπόδικοι καναλάρχες,
    πάμπλουτοι τηλε-ηθοποιοί,
    δικηγόροι ψευδομάρτυρες,
    κουτοπόνηροι βουλευτές,
    αδίστακτοι εκβιαστές,
    καλόγεροι ψιθυριστές,
    μιζωμένοι υπάλληλοι,

    ΟΛΟΙ στην υπηρεσία του Γιωργάκη και των Αμερικανών αφεντικών.

    ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ;

    Ο Καραμανλής είναι επικίνδυνος!

    ΟΙ ΡΩΣΙΚΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

    Και αυτός ο ξεροκέφαλος ο Καραμανλής επιμένει να μη γίνεται Σημίτης, να μη λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στις 650.000 θα φτάσουν οι άνεργοι
    Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΟΣΑ η ανεργία τα επόμενα χρόνια θα αυξηθεί στην Ελλάδα κατά δύο εκατοστιαίες μονάδες. Δηλαδή οι επίσημα δηλωμένοι άνεργοι, από 400-450 χιλιάδες που ήταν το Σεπτέμβριο θα εκτιναχθούν στις 600-650 χιλιάδες. Τα στοιχεία αυτά υποστηρίζει με τις απόψεις του και το παγκόσμιο γραφείο εργασίας που προέβλεψε απολύσεις και δυσχερή αντικατάσταση της χαμένης εργασίας για 1,5 δις εργαζομένους. Όχι στις αφρικανικές και ασιατικές χώρες, αλλά στις ανεπτυγμένες της Ευρώπης και της Βόρειας Αμερικής.
    Και στη χώρα μας, ουδείς αμφιβάλλει ότι το 2009 θα είναι εξαιρετικά δύσκολη χρονιά για την απασχόληση.
    Διώξτε όλους τους μετανάστες και θα δείτε την ανεργία να μηδενίζεται και τους μισθούς να παίρνουν την ανηφόρα , Η ΠΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ - ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αποκάλυψη βόμβα για το μαύρο πολιτικό χρήμα που φαίνεται να διοχετεύθηκε από την εταιρεία Siemens στην εταιρεία Mayo, χρηματοδότρια της Νέας Δημοκρατίας επί κυβερνήσεως του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη , δημιουργεί μείζον πολιτικό ζήτημα.
    Σύμφωνα με έγγραφο, που παρουσιάζει η εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» από το «παραλογιστήριο» της Siemens εστάλησαν την περίοδο 1990-1994 περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ είτε στο κομματικό ταμείο είτε σε κυβερνητικά τότε στελέχη, τα οποία προώθησαν τις δουλείες της εταιρείας στην Ελλάδα.
    Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Κυριακής ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Μητσοτάκης χαρακτηρίζει κατασκευασμένο το δημοσίευμα και τονίζει ότι αποσκοπεί να συκοφαντήσει τον ίδιο και τη Νέα Δημοκρατία.
    Χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση αναφέρεται πως «τόσο το Πλημμελειοδικείο όσο και το Εφετείο Αθηνών με ομόφωνες αποφάσεις, δέχθηκαν ότι όσα ο κ. Λαλιώτης διατύπωσε εναντίον μου, μεταξύ αυτών και της Mayo, ήταν ψευδή και ότι εν τέλει εν γνώση της αναληθείας των και τον καταδίκασε για συκοφαντική δυσφήμιση. Η Νέα Δημοκρατία δεν πήρε την περίοδο εκείνη καμία απολύτως ενίσχυση από τη Siemens. Άλλωστε οι σχέσεις μας είναι γνωστό ότι δεν υπήρξαν καλές», καταλήγει.
    Το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στο αν με το άνοιγμα των λογαριασμών της Siemens ανοίξουν και οι λογαριασμοί της Mayo, οι οποίοι παρά το «σάλο» που είχε προκληθεί τότε δεν είχαν ελεγχθεί διεξοδικά.
    Από την πλευρά του, ο Κώστας Λαλιώτης υπογράμμισε ότι δεν θα ασχοληθεί με φαντάσματα του παρελθόντος και υπενθύμισε πως ο λογαριασμός από όπου η Mayo έστελνε χρήματα το 1989 στη Νέα Δημοκρατία ήταν στο όνομα του κ. Μητσοτάκη.
    Μάλιστα, ο κ. Λαλιώτης έκανε λόγο για 2,5 εκατομμύρια δολάρια τα οποία είχαν εισρεύσει στα ταμεία του κόμματος από τη λιβεριανή εταιρεία.
    Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι αποκάλυψε πως ο διαχειριστής της Mayo είναι της ίδιας οικογενείας με τον εφοπλιστή που αγόρασε το ολυμπιακό ακίνητο από τη Μονή Βατοπεδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 9;36 Π.Μ. "ΦΩΝΑΖΕΙ"ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ "ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΞΑΓΡΙΩΝΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΤΩΝ ΜΗ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΙΑΔΕΣ - ΚΟΥΡΑΔΕΣ .
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΑ- ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΑ ΜΜΕ , ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ,ΑΝΤΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .

    ΑΥΡΙΑΝΗ
    ΤΟ ΠΑΡΟΝ
    ΑΛΤΕΡ
    REAL FM
    REAL NEWS
    ΦΙΛΑΘΛΟΣ
    (και όπου αλλού ευρήσκεται δάκτυλος των Γιώργου και Μάκη Κουρή)

    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΗΔΙΑ .

    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΟΙ ΚΟΥΡΑΔΕΣ-ΚΟΥΡΙΑΔΕΣ
    ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ , ΒΡΙΖΟΥΝ ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ, ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ , ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ Ι.Κ.Α.
    ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ .
    ΠΑΝΤΑ ''ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ'' ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ.
    ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΑΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΡΙΑΔΕΣ-ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΧΩΣΕΙ ΜΕΣΑ.

    ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ Ο Γ.ΚΟΥΡΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ''ΚΗΡΗΓΜΑΤΑ'' ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΗΣ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑΣ ΤΟΥ ;

    ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΚΑΣ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ , ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ REAL NEWS ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ .
    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ .

    ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΣΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.


    Ο ΑΝΤΙ-ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ναι,ειδικά στην επαρχία, πουη ζωή είναι φτηνότερη και οι αγρότες κυκλοφορούν με τα τζιπ, έχουν μεγάλη κρίση. Ε, ρε άσχετοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΘΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΧΑΖΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιατ ι βουλευτές όλων των παρατάξεων,(συμπεριλαμβανομένησ και τησ κ.Παπαρήγα),επέλξαν υβριδικό αυτοκίνητο lexus, αξίας 75000 ευρώ,αντί έστω Ηonda Civic καιToyota Prius αξίας 20000 ευρώ; Κανονικά δεν θα έπρεπε καθόλου να αλλάξουν τις πολυτελείς Mercedes που είχαν ,με αυτά τα πανάκριβα αυτοκίνητα,όταν γύρω τους o κόσμος πεινάει.Ακόμα και οι στρατηγοί της χούντας δεν είχαν δεχθεί πρόταση αλλαγής των αυτοκινήτων τους,αλλά είχαν δώσει εντολή να επιδιορθωθούν τα παλιά. Τι έχουν πάθει και αυτοκαταστρέφονται με την συμπεριφορά που επιδεικνύουν; Καλά θα κάνει ο κόσμος και θα τους "μαυρίσει"στις επόμενες εκλογές.Όλοι τους το μόνο που κοιτάζουν και για το μόνο που ενδιαφέρονται είναι η Αυτής Υψηλότης "Πάρτη" τους,δυστυχώς για μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. BLOOPERS,τον περασμένο μήνα ήμουν στον Καναδά αλλά, δεν σας βρήκα και γάμησα τις μανάδες σας. Αφήστε όνομα και τηλέφωνο για να σας γαμήσω την επόμενη φορά που θα έρθω στα μέρη σας.
    Εκτός και αν βάλετε στον κώλο σας έναν διηπειρωτικό πύραυλο και έρθετε με φόρα να μου τα κλάσετε!
    Για να μαθαίνει στο μεταξύ ο κόσμος, όταν τσιμπούκωνα τις μανάδες σας BLOOP, BLOOP έκαναν. Εξ ου και σείς bloopers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ΑΝΤΙ-ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΗΣ

    1 Δεκέμβριος 2008 10:12 πμ

    Σωστά αυτά που λές αλλά η Αυριανή δέν είναι τώρα του Κουρή την διαχειρίζεται κάποιος Τσιρογιάννης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Για ανώνυμο 09:36 ……… ρε βλάκα βολεμένε Ν(έο) Δ(ούλε) συκοφάντη σε πήραμε χαμπάρι, τουλάχιστον τα χρήματα που σου δίνουν τα αφεντικά σου αξίζουν τον κόπο για να χύνεις τόση χολή???

    Για ανώνυμο 09:54 ……….. ρε παν ηλίθιε Ν(έο) Δ(ούλε) δεν βαρέθηκες να μας σερβίρεις καθημερινά τις ίδιες μαλακίες για αμερικανάκια, πληρωμένους αποστάτες, υποκλοπές, κατευθυνόμενα Μ.Μ.Ε. (προφανώς δεν σου επιτρέπει η μαλακία που σε δέρνει, να κατανοήσεις το ρόλου του παιδιού του ταχυδρόμου από την Κυπαρισσία).
    Εμείς ρε μαλάκα Ν(εο) Δ(ούλε) σε βαρεθήκαμε.

    Για ανώνυμο 10:05 ……….. επειδή ο λαός τα έχει μυριστεί όλα, σου θυμίζω μια λαϊκή παροιμία «ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται».
    Αν δεν είσαι αφελής, είσαι μισθοφόρος Ν(έο) Δ(ούλος) και ο λαός θα σας στείλει στο διάολο τόσο εσένα, όσο και τα αφεντικά σου.
    Είτε το θέλετε είτε όχι Ν(έο) Δ(ούλοι), στις προσεχείς εκλογές ένας ακόμη Παπανδρέου θα γίνει και πάλι Πρωθυπουργός και θα θέσει, για τουλάχιστον, μια εικοσαετία και πάλη τη Δεξιά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ για τον Παπανδρέου η λάσπη εναντίον του πρωθυπουργού.

    Ο λαός τα έχει μυριστεί όλα!

    Υπόδικοι καναλάρχες,
    πάμπλουτοι τηλε-ηθοποιοί,
    δικηγόροι ψευδομάρτυρες,
    κουτοπόνηροι βουλευτές,
    αδίστακτοι εκβιαστές,
    καλόγεροι ψιθυριστές,
    μιζωμένοι υπάλληλοι,

    ΟΛΟΙ στην υπηρεσία του Γιωργάκη και των Αμερικανών αφεντικών.


    ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ,ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ.
    ΧΑ ΧΑ ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ, ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΛΛΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ, ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ;
    Αγαπητοί ηθικά άμεμπτοι πρασινοφρουροί, σας θυμίζω τι λέγανε τα πρωτοκλασάτα στελέχη σας μέχρι πρόσφατα:
    1) "Ο Ελληνας πολίτης αηδιάζει απο την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία απο τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003 )

    2) "Χρειάζοταν να αποκαλύψει η Αυριανή οτι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι απο τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός οτι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )

    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς απο εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Συνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι οτι ο πρωθυπουργός Κ.Σημιτης ενοχλείτο κέθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατι δεν υπάρχει, αλλα γιατι το αναφέραμε. Βλέπω οτι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Έιναι αργά, αλλα είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Καθυστερεί η έκδοση μιας σύνταξης για ένα, δυο, τρία χρονια, μέχρι να λαδωσει ο συνταξιουχος. Η θέση στο ΙΚΑ πωλείται 5 εκατομμύρια. Για ενα κοινό νεκροταφείο, πληρώθηκαν μίζες 700 εκατομμυρίων δραχμών"
    ( Γ. Καψής 6η συνοδος Κ.Ε ΠΑΣΟΚ, 1999 )

    8)"Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ,αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενω τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζι με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    9) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )


    10) "Πολλά απο τα στελέχη μας, εχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    Και αφου τελείωσαν οι 10 "εντολές"... και το κερασάκι...
    "Εμείς, ΔΕΝ κλεψαμε !!!"
    ( Hazo-giorgo Παπανδρεου 16-5-2007 )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ούτε για τρίτη δημοτικού το κειμενάκι πιπαρχίδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Για ποιά εξέγερση μιλάτε;Ποιοί θα την κάνουν;
    Oι βολεμένοι και πορωμένοι των δυο μεγάλων κομμάτων;
    Οι αδιάφοροι ωχαδερφιστές που δεν ασχολούνται;
    Η μήπως το θρησκόληπτο ποίμνιο που μαζευόταν στις συγκεντρώσεις του Χριστόδουλου για τις ταυτότητες;
    Oταν νιώσουν όλοι αυτοί το "αγγούρι"
    στον κ..λο τους για τα καλά,ίσως τότε να βρούν τη δύναμη να ψελλίσουν μερικές φωνές διαμαρτυρίας.
    Ελλάδα,χώρα του πολιτισμού και της γνώσης στο παρελθόν.
    Για το παρόν και το μέλλον, είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ για τον Παπανδρέου η λάσπη εναντίον του πρωθυπουργού.

    Ο λαός τα έχει μυριστεί όλα!

    Υπόδικοι καναλάρχες,
    πάμπλουτοι τηλε-ηθοποιοί,
    δικηγόροι ψευδομάρτυρες,
    κουτοπόνηροι βουλευτές,
    αδίστακτοι εκβιαστές,
    καλόγεροι ψιθυριστές,
    μιζωμένοι υπάλληλοι,

    ΟΛΟΙ στην υπηρεσία του Γιωργάκη και των Αμερικανών αφεντικών.


    ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ,ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ
    ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΛΕΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ.
    ΧΑ ΧΑ ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΑ
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. H Nea Dimokratia katestrepse tin Ellada kai vythise tous Ellines stin ftwxeia.

    Afti einai i alitheia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ας κάνων έναν κόπο να απαντήσω στην παρακάτω απαντητική επιστολή.


    EFFIE ειπε:
    Φιλοξενούμενοι είμαστε όλοι, εκτός κι αν εσύ σκοπεύεις να ζήσεις αιωνίως, οπότε και πρέπει να είσαι μόνιμος κάτοικος του πλανήτη Γη.

    Κάνε μου την χάρη και μπες επώνυμα να με πεις ανάγωγη.
    ------------------

    Η απάντηση:

    Για να έχουμε την έννοια "φιλοξενούμενος", ασφαλώς πρέπει να υπάρχει και κάποιος που μας φιλοξενεί.
    Αυτοί ονομάζονται Οικοδεσπότες. Επομένως καταρρίπτεται αμέσως η "Θεωρία" σου ότι δήθεν " όλοι είμαστε φιλοξενούμενοι ".


    Πρέπει κανείς να αμφιβάλλει ότι ένα ενήλικο άτομο θα μπορούσε να αγνοεί αυτή την ολοφάνερη πραγματικότητα. Άρα όσα γράφεις επ' αυτού, είναι σκέτη προπαγάνδα -εκτός αν α) είσαι νήπιο
    β) είσαι αφελής και αναμεταδίδεις αυτά που σου είπαν.

    Συνειδητά ή ασυνείδητα, συγχέεις το "είμαστε όλοι φιλοξενούμενοι" με το " είμαστε όλοι θνητοί/περαστικοί "!!!

    Μπορείς να εξηγήσεις γιατί το κάνεις αυτό?
    Μήπως επειδή τυχόν διάβασες κάποιο βιβλίο και δεν κατάλαβες το νόημά του?
    Μήπως ήταν κάποια πονηρή μπροσούρα που είχε στόχο να εμπαίξει αφελείς και ανόητους σαν εσένα?

    Για να αναφέρεις εσύ τη φράση "δόξα το Μεγαλοδύναμο", μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να συνέβη! ( η φράση γράφεται, δόξα τώ Μεγαλοδύναμω ). Άρα είσαι χριστιανή, και επομένως εχθρός τού Ελληνισμού ( αλλά όχι μόνο!).
    Χριστιανή σημαίνει, να παίρνεις το δικαίωμα αυθαίρετα από το πουθενά ( από τον γιαχοβά δλδ) για να μπορείς να μπαίνεις στα ξένα σπίτια και να κλέβεις οτιδήποτε ανήκει σε άλλους!

    Αυτό είναι μια ισχυρή ένδειξη ότι είσαι αυτό που υπέθεσα : μια ανάγωγη!


    Διότι μόνο οι ανάγωγοι αυθαιρετούν κατά των άλλων μέσω "θεωριών"!


    Και τώρα στο θέμα Ανωνυμία/Επωνυμία.

    Γιατί παριστάνεις την επώνυμη, μόνο με ένα Εφφιε?
    Δεν υπάρχει ελληνικό όνομα με 2 φ!
    Είσαι γερμανίδα ή μήπως αφρικανή?


    Και ποιός σου έδωσε το δικαίωμα να καταφέρεσαι εναντίον τής επιθυμίας των Ελλήνων να θέλουν να ζουν ελεύθεροι στη χώρα τους, με τους δικούς τους Νόμους και τα δικά τους Ήθη?

    Εσύ στο σπίτι σου ζείς σύμφωνα με όρους και συνήθειες των Άλλων, δηλαδή με τα γούστα τών Φιλοξενούμενων?
    Πόσους φιλοξενούμενους έχεις αυτή τη στιγμή σπίτι σου?
    Σου λένε πότε θα φας, πού θα πας και πότε θα σηκωθείς από το τραπέζι σου?

    Εάν ναι, τότε είσαι θύμα βάναυσης συμπεριφοράς από αλήτες.

    Μήπως, "το αυτό επιθυμείς και δι ημάς " ?

    Εάν εσύ είσαι σκλάβα, οι άλλοι τι ακριβώς φταίνε?


    Είναι πάντως περίεργο που αγνοείς το πόσες φορές οι Έλληνες θυσίασαν και τη ζωή τους για να μείνουν ελεύθεροι.

    Πες μας όμως : ποιός σε έβαλε και μας πετάς τέτοια σκουπίδια κατάμουτρα?

    Μεταξύ μας, τώρα: πίστεψες στ' αλήθεια ότι θα μπορούσαν ποτέ οι Έλληνες να αφήσουν την πατρίδα τους στο έλεος ξένων εισβολέων και να φύγουν?

    Ποιά είναι η οργάνωση που σε μισθοδοτεί και σε εκπαιδεύει?

    Α2008Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Οι οπαδοί του πασόκ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν ότι είναι ψεύτικες οι δημοσκοπήσεις που παραγγέλνουν οι προστάτες / καναλο-εκβιαστές στις τηλεοράσεις και τις φυλλάδες τους.

    Επιλέγουν οι δυστυχείς να μη θυμούνται τι έλεγαν οι ίδιες εταιρίες δημοσκοπήσεων το 2004 αλλά και το 2007.

    Μετά την επόμενη εκλογική αποτυχία τους ίσως ΠΑΛΙ να κατηγορήσουν τα ενδο-κομματικά τους, το στατιστικό λάθος, ίσως τα κανάλια που δεν τους πρόσφεραν αρκετή υποστήριξη, τα μεγάλα συμφέροντα, τους αμερικάνους, τα έχουμε ξανακούσει τόσες φορές

    Κάτι θα βρούν για να δικαιολογήσουν αυτό που ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να πιστέψουν.

    ΟΤΙ ΤΟ GIORGAKIS ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΨΟΦΙΜΙ.

    Όσο και να εξωραίσουν την εικόνα του χαζούλη οι καναλο-εκβιαστές, πάλι χαζούλης θα μείνει. Δεν φταίει αυτός, έτσι γεννήθηκε.
    Όσοι γράφετε στα πράσινα blogs και βγάζετε μεροκαματάκι έχει καλώς, πρώτα το ξεροκόματο, το καταλαβαίνω.

    Όσοι όμως το κάνετε από πίστη στο κόμμα, χάνετε το χρόνο και τον κόπο σας.

    Το άτι είναι κουτσό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε και εμείς αν ξεχειλώσει ο προυπολογισμός!

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (πχ σχέδιο Ανάν, κλπ) άνθρωπος τον αμερικανών (μαζί με τη Ντορούλα;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ............................
    Τάξε στο λαό λεφτά πριν τις εκλογές και μετά θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ............................
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές και λοιποί εγκάθετοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
    * [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
    * [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ:

    Kάθε πέντε μέρες ΜΑΙΜΟΥ δημοσκοπήσεις στα κανάλια (η δημοσκόπηση της Rass – ιστορικά η πιο φερέγγυα εταιρία δημοσκοπήσεων που φέρνει στα ίσια Ν.Δ. και πασόκ θάβεται από όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια)
    και πάει λέγοντας.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΥ.

    Ο έξυπνος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

    Ένα απλό ντιμπέιτ (ζωντανό, όχι κονσέρβα) θα δείξει τη διαφορά κλάσης με το Χαζογιώργο, γιαυτό και τον εμφανίζουν μόνο σε στημένη σκηνοθεσία, πχ. αποσπάσματα από ομιλίες. Τώρα τελευταία μάλιστα του μαθαίνουν και Ελληνικά, με έμφαση να μιλάει πολύ αργά.ά.ά.ά…για να μην χάνει τις φευγαλέες σκέψεις του.

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.

    Απλά πράγματα, λίγο υπομονή.

    ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΑΡΑΛΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. Με πρώτη και καλύτερη την Εκκλησία. Με συγχωρείτε δηλαδή, αλλά αν αυτό το μπατσάκι θεωρείται τιμωρία, τότε η αποπομπή του Βουλγαράκη είναι κρεμάλα στην πλατεία. Ο μπαρμπα-Κουτσού του Βαλτοπεδίου απλώς δεν θα μπορεί να υπογράφει διοικητικές πράξεις, αλλά φυσικά πρώτος στην πνευματική ηγεσία. Αντί οι ιεράρχες να τον ξυρίσουν, του συνέστησαν να κάνει λίγο πίσω για να μη σκανδαλίζει τα πλήθη κι έτσι να εκτονωθεί η κρίση. Βάλτος η σήψη. Απροσμέτρητο το βάθος της διαπλοκής και της απάτης. Και μετά σου λένε για τα κόμματα της εξουσίας που οι ηγεσίες τους δεν τολμούν να καθαρίσουν την κόπρο του Αυγείου από την εσωτερική τους ομηρεία. Το Βαλτοπέδιο η επιτομή της εγχώριας σηψαιμίας. Μηδενική τιμωρία. Μηδενική κάθαρση και δίκαιη ετυμηγορία. Πράγμα που σε κάθε πολίτη αυτής της χώρας επιβεβαιώνει μια περιρρέουσα καχυποψία. Όλοι μέχρι τ΄ αυτιά χωμένοι στο Βαλτοπέδιο της αγίας και ασύλληπτης μαφίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Όλοι μαζί να διώξουμε τον Καραμανλή και άς έλθει ακόμη και ο απόφοιτος του ΠΙΚΠΑ!

    Τι σημασία έχει εάν καταρρέει η παγκόσμια οικονομία και κινδυνεύουμε και εμείς αν ξεχειλώσει ο προυπολογισμός!

    Τι σημασία έχει που το Χαζο-γκιόργκο είναι 100% και ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ (πχ σχέδιο Ανάν, κλπ) άνθρωπος τον αμερικανών (μαζί με τη Ντορούλα;

    Τι σημασία έχει εάν δεν έχει γνώσεις σε ΤΙΠΟΤΕ, ιδιαίτερα στα οικονομικά που μας καίνε αυτή τη στιγμή;

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙ, ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.

    Η συνταγή είναι του Γιωργάκη είναι ΑΠΛΗ.
    ............................
    Τάξε στο λαό λεφτά πριν τις εκλογές και μετά θα βρούμε ότι δικαιολογίες θέλουμε.
    ............................
    Αμερικανοί – καναλάρχες – συνδικαλιστές και λοιποί εγκάθετοι, όλοι στον αγώνα ΠΥΡ ΟΜΑΔΟΝ - άλλοι για να κονομήσουμε και άλλοι για να γλυτώσουμε τη στενή:

    * [ALPHA] Ο γνωστός υπόδικος με ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ασφαλιστής Κοντομηνάς της Interamerican πληρώνει ΟΣΟ-ΟΣΟ δεκάδες πάμπλουτους τηλε-ηθοποιούς, από τις 6 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.
    * [MEGA-ΕΘΝΟΣ-ΗΜΕΡΗΣΙΑ-ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο μεγαλύτερος καναλάρχης και φαταούλας Μπόμπολας κάνει ότι μπορεί, θέλει τα 20 δις του Δ’ ΚΠΣ (ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ)
    * [ΝΕΑ-ΒΗΜΑ] ο Λαμπράκης σπρώχνει και αυτός να μη χάσει διαφημιστική πίτα
    * [ΑΝΤ-1] ο Κυριακού με ΕΝΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ στην πλάτη κάνει ότι μπορεί για την προίκα της μπεμπούλας
    * [ALTER-EXTRA3] ο Κουρής σε διπλό ταμπλό (για όλα τα ενδεχόμενα)
    * [ΧΩΡΑ-ΒΡΑΔΥΝΗ] ο Τράγκας (δεν υπάρχει λέπι) νομίζει ότι θα πουλήσει φύλλα κατηγορώντας τη Ν.Δ.
    * [ΣΚΑΙ-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ] ο μεγαλο-εφοπλιστής ο Αλαφούζος (τόσο χρήμα έβαλα να μη βγάλω και κάτι;) δίνει τα ρέστα του όσο πιό μουλωχτά μπορεί
    * [ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΜΑ] ο Θέμος Αναστασιάδης προσπαθεί να απεγνωσμένα να γλυτώσει τη στενή (οι ορκωτοί τέλειωσαν τους ελέγχους για τα 5 εκατ. και πάμε για δικογραφία)

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ:

    Kάθε πέντε μέρες ΜΑΙΜΟΥ δημοσκοπήσεις στα κανάλια (η δημοσκόπηση της Rass – ιστορικά η πιο φερέγγυα εταιρία δημοσκοπήσεων που φέρνει στα ίσια Ν.Δ. και πασόκ θάβεται από όλες τις εφημερίδες και τα κανάλια)
    και πάει λέγοντας.

    ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΥΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΟ-ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΖΟΓΙΩΡΓΟΥ.

    Ο έξυπνος νεοδημοκράτης ξέρει ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι όλοι αυτοί είναι ένα ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ που θα καταρρεύσει μόλις κάνει την ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ο Καραμανλής.

    Ένα απλό ντιμπέιτ (ζωντανό, όχι κονσέρβα) θα δείξει τη διαφορά κλάσης με το Χαζογιώργο, γιαυτό και τον εμφανίζουν μόνο σε στημένη σκηνοθεσία, πχ. αποσπάσματα από ομιλίες. Τώρα τελευταία μάλιστα του μαθαίνουν και Ελληνικά, με έμφαση να μιλάει πολύ αργά.ά.ά.ά…για να μην χάνει τις φευγαλέες σκέψεις του.

    Όλοι αυτοί όμως λογαριάζουν όμως ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΛΑΟ!

    Πολύ σύντομα, μαζί με τους πάμπλουτους καναλάρχες και τους πρασινοφρουρούς πολιτικούς θα καταρεύσουν και οι προσδοκίες των αμερικανών να χαρίσουν το όνομα Μακεδονία στους Βάρδαρους, την Κύπρο στους Τούρκους (σχέδιο Ανάν του Γιωργάκη) και να ματαιώσουν τους Ελληνορωσικούς αγωγούς πετρελαίου.

    Απλά πράγματα, λίγο υπομονή.

    ΟΙ ΣΥΝΟΜΩΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σιγά τα αίματα...

    Ποια εξέγερση να κάνει ο Ελληνας απο τις καφετέριες και τα γήπεδα;

    Όλο λόγια και καμιά πορεία, μουρμούρα σαν κυρα Κατίνα και μέχρις εκεί.

    Γι αυτό άλλωστε μας έχουν βρει και μας τα κάνουν τα λαμόγια της Βουλής εδώ και τόσα χρόνια.

    Δεν θα αργήσει να έρθει η ώρα που την αδράνεια των πολλών θα την πληρώσουμε όλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πάντα γεμάτη από ξεπουλημένα ΤΣΟΚΑΡΑ σαν τα παλιoτόμαρα του ALPHA ήταν η Ελληνική υποτιθέμενη δημοσιογραφία.

    Όσο περισσότερο πλησιάζει η ώρα του αφεντικού τους του ασφαλιστή του Κοντομηνά για τα ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, τόσο πιό πολύ θα ουρλιάζουν τα πληρωμένα τσιράκια του σαν το Βερύκιο, τον Κύρτσο και το Βλάχο!

    Μήπως θέλουν να επηρεάσουν τη δικαιοσύνη, ά μπά δεν το πιστεύω.

    Ούστ ρεμπεσκέδες, έχετε θεσμοθετήσει τον εκβιασμό σε επάγγελμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Δέκα κακουργήματα έχει μαζέψει Ο Κοντομηνάς, ΔΕΚΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!

    Πόσο νόμιμο είναι ένας άνθρωπος με ΤΟΣΟ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ να ελέγχει τηλεοπτικό σταθμό;

    Δεν υπάρχουν νόμοι επιτέλους;

    Δεν πρέπει κάποτε να ψάξουν οι εισαγγελείς τί έγινε με τα Αμοιβαία Κεφάλαια της Interamerican που κατακλέψανε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ στο Χρηματιστήριο από τον κοσμάκη και έγινε ζάπλουτος ο Κοντομηνάς με την πώλησή της στη Eureko;

    Δεν υπάρχουν εισαγγελείς, να κινηθούν γρήγορα να γλυτώσουμε από αυτά τα σκουπίδια της τηλεόρασης, τους λακέδες του Κοντομηνά, τον αποτυχημένο κομπλεξικό Κύρτσο και τον φανατικό πρασινοφρουρό Βερύκιο;

    Όχι άλλο κάρβουνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καποτε κατω απο τον τιτλο ΑΥΡΙΑΝΗ υπηρχε μια φράση που κατα την γνωμη του εκδοτη της ηταν το σημα κατατεθεν της έγραφε : Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟ έτσι εκδιδοταν η εφημεριδα και οι αγοραστες της εφημεριδας τους αποκαλουσε το κομμα της ΝΔ ΑΥΡΙΑΝΙΣΤΕΣ συνονυμο με το ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ.
    Ο κ ΚΟΥΡΗΣ άλλαξε τωρα πορεία και χορηγο και ξεπερασε ακομα και την κομματικη εφημεριδα της ΝΔ.
    Δημοσιογραφος χαμαιλεων δηλαδη προσαρμοζεται σε καθε περιβαλλον αρκει να υπαρχει τροφη.
    Το παραδοξο ειναι οτι ολοι αυτοι οι κυριοι νομιζουν οτι χασαμε την μνημη μας ξαφνικα και βγηκαν αυτοι μπροστα με παρθενογεννεση.
    Τον θυμαμαι να βγαινει στα καναλια και να κατακεραυνωνει την επαρατη δεξια καταγγελοντας σκανδαλα να βγαζει πρωτοσελιδα με φωτογραφια του μητσοτακη με τους Γερμανους στην Κρητη και να τον καταγγελει για συνεργατη των γερμανων.
    Πολλα πραγματα στην ζωη μας μπορει καποια στιγμη να τα αλλαξουμε την πολιτικη ιδεολογια μας ποτε γιατι αυτη αποτελει προσωπικο βίωμα του καθε πολιτη στην κοινωνια.Να κρινουμε τις πραξεις των πολιτικων μπορουμε να τους απαξιωσουμε μπορουμε εφοσον αυτοι δεν κανουν αυτα που υποσχονται και παρεκτρεπονται απο τις αρχες ενος ιδεαλογικου τροπου σκεψης.
    Ο κ Κουρης δεν εχει τετοιους ενδοιασμους ακολουθει τον νομο της προσφορας και της ζητησης καιροσκοπος με στοχο το κερδος.
    Οι γερμανοι φορουσαν κουκουλες στους καταδοτες και εκμεταλλευονταν καθε πληροφορια που επαιρναν απο αυτους τους ιδιους ομως τους εκτελουσαν οταν εφευγαν. Την προδοσια πολλοι αγαπησαν τον προδοτη ουδεις.
    Ειναι φωτεινο παραδειγμα αλλαζονα επιχειρηματια.
    Μην απορειτε λοιπον για τον συγκεκριμενο κυριο εχει ξεπουλημενη συνειδηση και το μονο που τον ενδιαφερει ειναι το κερδος τιποτε αλλο.
    Οταν ζουσε ο Βαγγελης Γιαννοπουλος εβγαινε καθε μερα στο καναλι 29 και αντιπολιτευοταν την κυβερνηση Μητσοτακη με τις ευλογιες του αφεντικου του καναλιου του κ Κουρη.Ειμαι περιεργος αν ζουσε ο Βαγγελης τι θα του ειχε σειρει σημερα αλλα μερικους ανθρωπους οταν τους στυφεις κοιτουν τον ουρανο και λενε βρεχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. kai mesa s ola...
    http://www.youtube.com/watch?v=86sGeJ4QSU4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Θα σας πάρει – και μάλιστα εγγυημένα – ο διάολος!!!

    snb

    Πολλά τα χρόνια, αλλά πάντα σταθερή η πορεία της σκάφης που περνιέται για σκάφος...

    Η ρώτα πάντα ίδια, στίγμα από τον αστερισμό της Κοπριάς το άστρο της Μέτρησης, της «εησιχτηρμπή Ελλάδας» πως τη λένε. Εκείνη με την εκκρεμούσα σε βάρος της καταγγελία. Μεγάλα τα λόγια του καπετάνιου, έχει βλέπεις και το άστρο της Ρηγίλλης, τα γαλόνια των εταιρειών αλλά κυρίως την ευλογία μαζί με την χορηγία του πρώην πρίγκιπα της Συγγρού (καλά, της Πάντου). Απορίας άξιον όμως παραμένει το από πότε οι κυράτσες κυρα Κατίνες των μεσημεριανο-πρωινάδικων τηλεσκουπιδιών δηλώνουν δημοσιογράφοι!

    Άντε, χαριστικά και καλά, κάποιος σκατούλιας, κάποια φτούκα, αλλά να δίνουν και οι καραφλές τις σοβαροφανείς τους οργισμένες συμβουλές περί των… σαμπουάν κατά της πιτυρίδας;
    Δεν ντρέπεστε ρε γαϊδούρια;
    Τούμπες γυριστές κάνατε στον κυρ-Αλέκο για «μια ωρίτσα» στον 984...

    Πλάκα ρε μας κάνετε; Γελάμε μαζί σας, μην μας εκνευρίζετε!

    Σας ενοχλεί η ανωνυμία των μπλογκς, ε; Θα το πιείτε το ποτήρι όσο πικρό κι αν είναι. Όλο! Μέχρι πάτο! Κι όχι μόνο αυτό, θα μερακλώσετε υποχρεωτικά και θα ρίξετε και ένα τσιφτετέλι μαζί με τον Τσιφτετελιά που υπερασπίζεστε (υπό τις οδηγίες του αφεντικού) μετά του Ταλιμπανισμού και του μοιραίου σας πάθους.

    Ξέρετε γιατί;

    Γιατί ΕΜΕΙΣ σας φτιάξαμε, σας ξέρουμε σας ζούμε. Σας ταΐζουμε καθημερινά για να εξευτελίζετε με τον επαγγελματικό ερασιτεχνισμό σας την τέχνη, την αισθητική, την πολιτική, την ουσία σε κάθε τι, ακόμα και την ίδια την πραγματικότητα. Σας ξέρουμε πριν καν σταθείτε πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα. Μας πρήξατε στα σεμινάρια, μας γκαστρώσατε μέχρι να μάθετε τι να τρώτε και τι να πίνετε και πως να στέκεστε πριν να βγείτε.

    Σας ξέρουμε και τους άλλους, τα αφεντικά. Σας ξέραμε όταν το «μεγάλο αφεντικό» έστηνε γελοία μίζερα λλλαχανννίιι κοτέτσια, απομεινάρια καρότσας λεωφορείου, αντί για τις ειδικές εγκαταστάσεις προδιαγραφών, που κάποιοι άλλοι είχαν 20 χρόνια πριν. Σας ξέρουμε από τότε που κάθε ψωνάρα Γαυριανός πήγαινε με την Ρόλς του στις κυράδες στα Τουρκοβούνια. Σας ξέρουμε από τότε που τα αφεντικά σας θέλανε εγκαταστάσεις στη Πεντέλη με 100.000. Σας ξέρουμε από τότε που μας γλείφατε στα μπαράκια στο Κολονάκι «για κανένα κόντακτ» με σκηνοθέτη. Σας ξέρουμε από τότε που κουβαλάγατε καφέδες στους συναδέρφους σας στις εφημερίδες. Σας ξέρουμε από τότε που αποκτήσατε το πρώτο δικό σας γραφείο επειδή η εκπομπή σας φαινόταν λίγη στο «μεγάλο αφεντικό». Σας ξέρουμε από τότε που κόψατε το κάπνισμα για να κρατήσετε την «δουλίτσα» - παρά τα γαμωσταυρίδια - στον Κουλουκο-κώλο!

    Σας μάθαμε σε βάθος όταν από εκεί που κλαίγατε στις μακιγιέρ και στους φροντιστές για να «σας βγάλουν καλύτερα», κάνατε μετά ότι δεν τους ξέρετε όταν σας χαιρετούσαν στη Μύκονο. Σας ξέρουμε γιατί κάποιοι από εμάς έχουμε από τότε την οικονομική επιφάνεια που εσείς, μόλις τώρα αποκτήσατε και μάλιστα με τρόπο που προκαλεί ντροπή. Σας ξέρουμε γιατί ο κινηματογράφος και τα κλιπάκια προϋπήρχαν της τηλεόρασης, σας ξέρουμε επειδή οι περισσότεροι από εσάς είστε αγράμματοι καθότι στην Ελλάδα ο δημοσιογράφος δεν χρειάζεται να έχει σπουδάσει.

    Σας ξέρουμε από την καλή και την ανάποδη, τόσο όσο δεν φαντάζεστε.
    Και είμαστε πολλοί. Αρκετοί μάλιστα συνυπάρχουμε με εσάς – είναι αηδιαστικό - στον ίδιο επαγγελματικό χώρο. Μην προκαλείτε τους μπλόγκερς κι ανοίξουμε το στόμα μας.

    Θα σας πάρει – και μάλιστα εγγυημένα – ο διάολος!
    Δεν θα τολμάτε να ξαναεμφανιστείτε στο γυαλί…

    Γκέγκε μούτσοι; Άλλος είναι ο Καπετάνιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ολοι οι της ΝΔ μιλανε για τα 20 χρονια 18 για την ακριβεια του ΠΑΣΟΚ και ποσο κακο εκαναν στον τοπο.
    Το Ελληνικο κρατος συσταθηκε με συνταγμα το 1934 μηπως μπορουν να μας πουνε ποσα χρονια κυβερνησε και κυβερναει η δεξια και τι γινοτανε επι των ημερων τους?
    Χρειαζεται φρεσκαρισμα η μνημη σας για το πως ψηφιζαν τα δεντρα το παρακρατος οι πολιτικες δολοφονιες οι εξοριες οι δικτατοριες τα οικονομικα σκανδαλα τις παραχωρησεις εδαφων τους γεφυροποιους τους χιτες τις φασιστικες νεολαιες τους αντεργατικους νομους το 114 τις αποστασιες τα ξεχασατε ολα λες και ηρθατε απο τον Αρη.
    Εχετε θλιβερη ιστορια σε αυτο τον τοπο και δεν μπορει να συμψιφιστει με τις ρεμουλες και τις κομπινες του ΠΑΣΟΚ. Εισασταν οι πρωτοι διδαξαντες και οι απογονοι σας ακολουθουν τον ιδιο δρομο. Παλιος γαιδαρος καινουργια περπατησια δεν παει. Αλλωστε τα 70 χρονια ανελλειπους παρουσιας στην εξουσια σας εχουν κανει πια ξεδιαντροπους.
    Σας ελειψε η εξουσια 18 χρονια και ορμηξατε σαν λυσασμενα σκυλια να σκυλεψετε πανω στο πτωμα που λεγεται Ελληνικο κρατος .Τιποτε δεν αφησατε ορθιο ειστε αυθαδεις και προκλητικοι απεναντι σε ενα λαο που σας ψηφισε χωρις μνημη.
    Ανακαλυψατε τον ΜΕΣΑΙΟ ΧΩΡΟ για να ξεγελασετε τον λαο οτι και καλα αλλαξατε και οτι ξεφυγατε απο τα στενα ορια της ολιγαρχιας που υπηρετειται πιστα και ευσυνειδητα αλλα ο λυκος και αν γερασει το τομαρι δεν αλλαζει. Απλα εκσυγχρονισατε τις μεθοδους της ρεμουλας και των ψευτικων προσωπειων που φορατε. Ειστε τοσο αναισθητοι που δεν σας αγγιζει τιποτε ουτε αυτη η φτωχεια και η ανεχεια που κατατρεχει τον λαο. Την παρτυ σας κοιτατε και απο που θα ταοικονομησετε εσεις οι κουμπαροι σας οι συγγενεις σας και οποιος αλλος διαολος συνδιαλεγετε μαζι σας. Λιγο αντρικο φιλοτιμο πια ρε δεν εχετε? Τοσο παλιοτομαρα ειστε που ουτε την δυναμη να παραιτηθειτε δεν εχετε κολοφλωροι του κερατα .Τσιρακια και αχυρανθρωποι τυχαρπαστοι τυχοδιωκτες κομπιναδοροι .Αυτα σας διδαξαν στα πλουσια πανεπιστημια της Αμερικης και της Αγγλιας που σπουδασατε με χρηματα του Ελληνικου Λαου. Ντροπη και αισχος ξεδιαντροποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Και αυτός ο ξεροκέφαλος ο Καραμανλής επιμένει να μη γίνεται Σημίτης, να μη λέει ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.
    ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΜΑΣ ΤΑΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΣ ΟΠΟΥ ΣΕ ΣΗΚΩΘΕΙ.
    ΑΝΤΕ ΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΥΑΛΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΡΕΤΙΝΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΟΥ ΤΟ ΧΟΝΤΡΜΠΑΛΑ.
    ΞΕΚΟΛΛΑ ΡΕ, ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΝΤΑΚΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΗΔΗΞΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΜΟΓΙΑ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝ ΘΑ ΛΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    ΟΥΣΤ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΝΑ ΕΞΕΡΓΕΘΕΙ ΠΟΙΟΣ???? Ο ΕΛΛΗΝΑΣ???ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑ
    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΙΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΚΥΒΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΕΔΩ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΓΑΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΓΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟ 1/20 ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΤΟΠΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙΤΟΥΣ ΟΛΟΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Σκεπτόμενε πολίτη

    Πολύ απαισιόδοξο το σχόλιο σου, αλλά συνάμα ρεαλιστικό. Συμφωνώ απόλυτα με το διαχωρισμό οπαδού-πολίτη. Δυστυχώς βλέπουμε πολλές φορές και μέσα στο blog εδώ το τί γίνεται με τα σχόλια μεταξύ των οπαδών. Μάλλον δε θα υπάρξει ούτε επανάσταση ούτε αλλαγή.

    κάποια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Με C-130 από την...Ταϊλάνδη!

    Η Ελληνική τσίπικη, καρμίρικη, τσιγκούνικη, φτωχοκακομοίρα, άσχετη, πρόχειρη, επικοινωνιακή κυβέρνηση, αποφάσισε να διαθέσει το συντομότερο δυνατόν ένα C-130 για να επιστρέψουν όσοι Ελληνες πολίτες είναι αποκλεισμένοι στην... Ταϊλάνδη και επιθυμούν να επιστρέψουν!

    Ρε κακομοίρηδες, ρε ανεγκέφαλοι, 7 ώρες ταξίδι κι αυτό όταν γίνεται με την ταχύτητα του 767, ρε ξεφτιλισμένοι, με C-130 θα το κάνουν οι άνθρωποι; Αλήθεια, πόσα κυβερνητικά λήαρ-τζέτ έχουμε αγοράσει πέρσυ; 2 ή 3; Λεφτά ρε, για αξιοπρέπεια της χώρας δεν περίσσεψαν καθόλου;

    Καλά ρε γυφτουλογύφτουλες! Ούτε τσάρτερ ρε παλιοξεφτίλες δεν μπορούσατε να νοικιάσετε;
    Ηταν ανάγκη εκτός από την ταλαιπωρία, να γίνουμε και ρεζίλι στον κόσμο;

    Με C-130 από την...Ταϊλάνδη!
    Α να χαθήτε! Ταμτάκοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΠΤΥΧΙΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ ΠΗΡΕ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΗ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΡΑ.
    ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ Κ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ, ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΟΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ. ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΣΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ.
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝ.

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΠΡΑΣΙΝΑ-ΜΠΛΕ ΣΚΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΣΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΡΟΖ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝ ΗΧΟ ΠΛΑΓΙΟ ΔΕΥΤΕΡΟ
    ΘΥΜΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
    21-ΑΠΡΙΛΙΟΥ-1967
    ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΧΩΣ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ
    ΚΛΕΦΤΕΣ
    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ(ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ)
    ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ
    ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
    ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ.
    ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ
    ΠΟΤΕ ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ?
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ?
    ΠΟΤΕ ΠΗΓΕ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ?
    ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ?
    ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ?
    ΠΟΤΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ?
    ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
    ΗΤΑΝ ΝΑΟΙ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΡΟ ΠΡΕΖΑΚΗΔΩΝ -ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ?
    TΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΜΟΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΣ
    ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΤΟΥ,ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ
    21-4-1967

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Πιπερίδη,
    όπως γράφεις ήταν τό
    "κλίμα ζοφερό",
    αλλά ποιός τό έφαγε?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΦΟΛΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ!!!
    Τους δεξιους τους "τελειωσε" απο τον δεκαπενταυγουστο ο δρ Κουτσουκος Αναστασιος με καποιους πρασινοφρουρους οταν καταλαβε την "ανεπαρκεια ή σκόπιμη ανεπαρκεια κάποιων"!!
    Μπήκε μπροστά και "τα πήρε όλα πάνω του" !!
    Εξάλλου τα γραπτά μένουν και αναζητήστε τα επωνυμα άρθρα του στα Μπλογκ και τα λοιπά έντυπα όπως και τις "άλλες" ενεργειες του!
    Οι δεξιοι το γνωριζουν και τον εχουν μαυρη λιστα...αλλα δεν μπορουν να δεχτουν δημοσια τετοιου ειδους ηττα...οπως και καποιοι απο το πασοκ που τον βριζαν αρχικα τον υποτιμουσαν και μετα τον "αντιφραφαν" οικοιωποιωντας την αντιγραφή ως δικο τους κτημα!!!!
    Μαλιστα το βριξιμο απο καπους του "καφενειου" εχει καταγραφει!!
    Αργά ή γρληγορα η αλήθεια θα λάμπεψει και ο κάθε κατεργαρης στον παγκο του και οσοι εργαστηκαν για την πτωση της δεξιας τους γνωριζουμε και θα αμειφθουν. Γνωριζουμε επιση οσους παταγαν σε δυο βαρκες και οσους στηριζαν τη δεξια με τον τροπο τους ή έπαιρναν ποσοστο από τις κομπινες των δεξιων...!! Ο δρ εχει δεκαδες πακετα απο καταγγελιες για " κατέπαγγελμα αλλοιθωρισμο" καποιων και αυτοι που τον φοβουνται "προσπαθουν να τον μειωσουν με αγαρμπο τροπο" !!
    Μαγκες τερμα τα διγραγκα!!
    Μονο καθηστε ησυχοι μην πατε και αλλοι μεσα!!
    Φιλικα
    "Λολα" Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Καποιος σε προηγουμενη αναρτηση,ειπε οτι ο Ελληνας δεν θα γινει ποτε 'ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΝ'.Και ποτε ηταν;Ποιος διαβαζει την ιστορια οπως του την ειπαν;Γιατι ο Ελληνας και λογω ιδιοσυγκρασιας,ποτε δεν ηταν πολιτικο ον.Ηταν ενα 'ον' γενικως.Απλως οταν η Ελλαδα μεγαλουργουσε απο τα αρχαια χρονια,και σε μεγαλες περιοδους,ειχε ηγετες.Ειχε ηγετες που παρεσυραν και κατηυθυναν αυτον τον αναρχο και ενθουσιωδη λαο,και γινοταν το θαυμα.Δεν ειμαστε Γερμανοι,Σουηδοι,Κινεζοι η δεν ξερω τι αλλο.Αυτοι γεννηθηκαν για να ειναι πειθηνια οργανα του συστηματος που τους επιβαλλουν κατα τα αλλα συνεπεις εκπροσωποι τους.Η Ελλαδα πασχει απο ηγετες.Οι χαρισματικοι λεγομενοι δεν εκαναν τιποτε.Απλως εφτιαξαν δυναστειες και κληρονομικο βασιλειο.Μια Ελλαδα στους 12,απολεμη 60 χρονια,με τοσο χρημα απο την Ε.Ε. και με μικρο πληθυσμο,δεν εχει να επιδειξει τιποτε,λογω ανικανοτητας των κληρονομικων.Παντου απετυχαν.Και υπαρχει κοσμος που αντιπαρατιθεται υπερ του ενος η του αλλου.Αυτοι οντως ειναι 'πολιτικα ζωα'.Τα 'οντα' μας τελειωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ...Ναι.
    Και μπροστά θα μπεί ο κύριος Πιπερίδης με ένα πανό για να φάει πρώτος τα δακρυγόνα και το πρώτο ξύλο !

    1 Δεκέμβριος 2008 9:35 πμ



    ΚΑΛΑ ...
    ΠΡΟΣΕΞΕ ΕΣΥ, ΜΗ ΦΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ "ΚΑΡΦΩΜΑ" ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΠΙΠΕΡΟΠΟΥΛΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ayta ginontan panta kai tha ginontai ston aiwna ton apanta!!
    As dei o dystyxos kakomoiros laos thn Istoria twn teleytaiwn 180 xronwn ths Elladas kai tha katalabei!

    Oso tha blepei ta ''kanalia'' propagandas - plyshs eggefalou kai apoxavnwshs tha koimatai ton ypno tou dikaiou!!

    as mhn plhrwne PLOUSIOYS BOLEYTES NA TON EKPRWSWPISOUN !
    EINAI DYNATON NA BAZOUN OI FTWXOI TOUS PLOUSIOYS NA TON KYBERNANE?

    TA APOTELESMATA EINAI POU ZOUME APO TO 1890 TOULAXISTON!!

    KARMPON H IDIA ISTORIA!!

    arton kai theamataklp!

    dialymenes oikogeneies - koinothtes- agrotosynetairismoi - klp...

    DIAREI KAI BASILEBE!!!!

    AS DEI O LAOS TO DOKYMANTER ''ZEITGEIST'' IDIAITERA TO 3o meros kai tha katalabei polla

    Alla twra pia einai arga!!!

    poly arga!!!

    o swzwn eyatw swthitw!!!

    dystyxws

    den yparxei Elpida, ta oneira shsan, h oikogeneia dielyse kai ta paidia ths ekporneythkan !

    makri ba bgw pseyths.

    alla den yparxoun pia patriwtes oute fwtismenoi sofoi Ellines!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Κε Πιπερίδη ! Πολλά μας τα λες αλλά στην ουσία είσαι και Συ ένας τροχός στην άμαξα του ξέφρενου καπιταλισμού και της αχαλίνωτης παγκοσμιοποίησης.
    Ψοψάς και Συ να είσαι μαϊντανός στα βρομοκάναλα μεγαλοεκδοτών να συναγελάζεσαικαι να συνομηλείς με ηλιθίους ξεπουλημένους δημοσιογρίσκους που το σύστημα ανέδειξε και να δίνεις εγκυρότητα και βαρύτητα, λόγω της ιδιότητάς σου, στις μπαρούφες που μας ξεφουρνίζουν και στην προπαγάνδα τους, υπηρετώντας δόλια συμφέροντα των αφεντάδων τους.
    Κρίμα γιατί Σεις, ως άνθρωποσ του πνέυματος και της διανόησης, θα είχατε ένα ισχυρό όπλο να αντιταχθείται σ' αυτή την κατρακύλα που επιχειρήται και είναι σε εξέλιξη. Σ' αυτή την απαξίωση, την υποτίμηση αρχών, αξιών και θεσμών.
    Αλλά δεν έχετε το σθένος και τρέχετε ξοπίσω από βρόμικους αφεντάδες και μισθωμένους κονδυλοφόρους, με την προσδοκία ότι θα αρπάξετε ξεροκόματο που θα σας πετάξουν, πληρώμή για την εγκυρότητα που τους χορηγήται.
    Δεν είστε παρά ένας ακόμα συνένοχος και συναυτουργός στο έγκλημα που επιχειρήται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση