ΔΗΜΟΦΙΛΗ

PRESS-GR

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 15ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

620.000 ευρώ το χρόνο...

Share it:
..παίρνει συνταξιούχος δικηγόρος
στην Εθνική Τράπεζα. Καταγγελία στη Βουλή
.
"Συνταξιούχος δικηγόρος, «εκλεκτός» του διορισμένου από την κυβέρνηση Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας, ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ Γενικός Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών στην Τράπεζα της Ελλάδος ΜΕ ΑΠΟΔΟΧΕΣ (μισθός, bonus και μετοχές της Εθνικής) ΑΝΩ ΤΩΝ 620.000 ευρώ το χρόνο!!». Αυτή την καταγγελία κάνουν με ερώτησή τοςυ στη Βουλή 31 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζοντας ότι "το ΟΡΓΙΟ των «γαλάζιων» ΥΠΕΡΟΓΚΩΝ ΑΜΟΙΒΩΝ συνεχίζεται".
Στην Ερώτηση αποκαλύπτεται ότι...
σύμφωνα με εξώδικη δήλωση προς τον ίδιο τον Διοικητή της Εθνικής Τράπεζας, συνδικαλιστές καταγγέλλουν την παράνομη απασχόληση στην Εθνική Τράπεζα δικηγόρου, συνταξιούχου (!), στη θέση του Γενικού Διευθυντή Νομικών Υπηρεσιών και μάλιστα με υπέρογκες αποδοχές που συνολικά αγγίζουν ετησίως τα 620.000 ευρώ.
"Συγκεκριμένα, ο σημερινός Γενικός Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών της Εθνικής, «εκλεκτός» του Διοικητή της Τράπεζας, επίσης αμειβόμενου με πάνω από 600.000 ευρώ ετησίως, είναι δικηγόρος, συνταξιούχος της πρώην Ιονικής Τράπεζας και με συμπληρωμένο το 65ο έτος της ηλικίας του από το Φθινόπωρο του 2005, που ανέλαβε καθήκοντα στην Εθνική Τράπεζα.
Σύμφωνα, λοιπόν, με το αρ. 63Α του Κώδικα Περί Δικηγόρων (ν.δ. 3026/1954):
- (παρ. 2) απαγορεύεται στους δικηγόρους που λαμβάνουν σύνταξη από Οργανισμό Κοινωνικής Ασφάλισης να παρέχουν αλλού νομικές ή δικηγορικές υπηρεσίες με πάγια περιοδική αμοιβή και έχουν υποχρέωση με δήλωσή τους στο Δικηγορικό Σύλλογο να επιλέξουν ένα από τα δύο.
- (παρ. 6) απαγορεύεται σε δικηγόρους που έχουν συμπληρώσει το 65ο έτος της ηλικίας τους να προσληφθούν εφεξής για να παρέχουν δικηγορικές ή νομικές υπηρεσίες με πάγια περιοδική αμοιβή.

Και στα δύο αυτά ασυμβίβαστα, σύμφωνα με το παραπάνω εξώδικο, εμπίπτει ο συγκεκριμένος «εκλεκτός» Γενικός Διευθυντής, παραβαίνοντας τις νόμιμες υποχρεώσεις του, παράβαση για την οποία ο Κώδικας περί δικηγόρων προβλέπει πειθαρχικές και ποινικές κυρώσεις. Πέρα από αυτό, η σύμβασή, που παραβιάζει τους κανόνες αυτούς περί ασυμβιβάστου, είναι αυτοδικαίως άκυρη.

Μάλιστα στο συγκεκριμένο εξώδικο παρατίθεται νομολογία σύμφωνα με την οποία λαμβάνεται υπόψη το ουσιαστικό αποτέλεσμα της σύμβασης, ανεξάρτητα από τα εξωτερικά στοιχεία της, που μπορεί να έχουν διαμορφωθεί ακριβώς προς αποφυγή εφαρμογής των παραπάνω απαγορεύσεων του νόμου. Επιπλέον, αναφέρεται ότι «έγγραφο» του Δικηγορικού Συλλόγου που επικαλείται ο συγκεκριμένος δικηγόρος, συνταξιούχος και παράλληλα εν ενεργεία Γενικός Διευθυντής, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεραπεύσει καμία παρανομία, ούτε να άρει τυχόν ποινικές ευθύνες.
Κατά συνέπεια και βάση των διατάξεων και της νομολογίας που παρατίθενται στο συγκεκριμένο εξώδικό προκύπτει ότι οι αποδοχές που λαμβάνει εδώ και χρόνια ο συγκεκριμένος συνταξιούχος της πρώην Ιονικής, ο οποίος προσλήφθηκε από την Εθνική Τράπεζα με ανάθεση καθηκόντων Γενικού Διευθυντή Νομικών Υπηρεσιών και αμείβεται με πάγια αντιμισθία, στηρίζονται σε άκυρη και αντίθετη με το νόμο σύμβαση.
Και μάλιστα πρόκειται για ιδιαιτέρως προκλητικές ΑΠΟΔΟΧΕΣ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο παρανόμως απασχολούμενος στην Εθνική Τράπεζα ημέτερος συνταξιούχος λαμβάνει ετησίως (μεικτές αποδοχές το 2007):

Σύνταξη: 43.500 ευρώ το χρόνο
Μισθός: 280.000 ευρώ το χρόνο
Bonus: 300.000 ευρώ το χρόνο

ΣΥΝΟΛΟ: 623.500 ευρώ το χρόνο ή

52.000 ευρώ το μήνα ή
2.405 ευρώ μεροκάμματο ή

300 ευρώ, δηλαδή 102.000 δρχ. ΤΗΝ ΩΡΑ!

Επιπλέον έχει λάβει από την Εθνική Τράπεζα
για το έτος 2005 61.200 μετοχές
για το έτος 2006 30.000 μετοχές
με προνομιακή τιμή και ανάλογα περιθώρια κέρδους από την πώλησή τους στην πραγματική και πολύ μεγαλύτερη αξία τους.

Είναι αδιανόητο τόσο το ύψος των αποδοχών ενός και μόνο στελέχους της Εθνικής και μάλιστα συνταξιούχου, όσο και το γεγονός ότι αυτά προέρχονται από σχέση απασχόλησης που απαγορεύεται ρητά στο νόμο!!!!
Και είναι ακόμα πιο αδιανόητο το γεγονός ότι ετησίως οι αμοιβές μόνο του Διοικητή της Εθνικής και ενός «εκλεκτού» του, υπερβαίνουν:

το 1.200.000 ευρώ, σχεδόν μισό δισεκατομμύριο δρχ!!!


Μετά τα παραπάνω

ανακύπτει ένα πελώριο ερώτημα,
κυρίως για όλους όσους δεν έχουν δουλειά,
για όλους τους δικηγόρους, αλλά και τους νέους επιστήμονες που αμείβονται από την εργασία τους με μισθούς πείνας,
για όλους όσους πληρώνονται με 450 και 500 ευρώ το μήνα,
για όλους όσους ζητούν και δεν λαμβάνουν δάνειο από την Εθνική ή άλλες τράπεζες
ή ακόμα χειρότερα για όλους αυτούς τους μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες που έλαβαν τηλεφωνήματα από την τράπεζα τους για να τους ανακοινωθεί η αύξηση των επιτοκίων που πληρώνουν για κεφάλαια κίνησης τους,

Ένα ερώτημα που οφείλει η Κυβέρνησή σας, δια του αρμοδίου Υπουργού, να απαντήσει:
Γιατί..;
Οι ερωτώντες Βουλευτές είναι οι:
Μιχάλης Καρχιμάκης
Γιάννης Κουτσούκος
Θάνος Μωραίτης
Μάρκος Μπόλαρης
Χρήστος Αηδόνης
Χρύσα Αράπογλου
Δημήτρης Τσιρώνης
Βαγγέλης Παπαχρήστος
Γιώργος Πεταλωτής
Μιχάλης Τιμοσίδης
Γιάννης Δριβελέγκας
Νίκος Ζωίδης
Γιάννης Αμοιρίδης
Θεοδώρα Τζάγκρη
Γιάννης Διαμαντίδης
Ελπίδα Τσουρή
Τάσος Σιδηρόπουλος
Δημήτρης Βαρβαρήγος
Μιχάλης Παντούλας
Σοφία Σακοράφα
Λεωνίδας Γρηγοράκος
Μιχάλης Κατρίνης
Χρήστος Χάιδος
Σούλα Μερεντίτη
Ηλίας Λαμπίρης
Βασίλης Κεγκέρογλου
Μανώλης Στρατάκης
Γιάννης Σκουλάς
Τάκης Ρήγας
Γιώργος Ντόλιος
Αλέξανδρος Αθανασιάδης
Share it:

Σχολιάστε το άρθρο:

11 comments:

 1. Πανικόβλητη η αποχωρούσα κυβέρνηση Καραμανλή (ή Σουφλιά;)
  επενδύει τώρα στον κοινωνικό διχασμό. Οι αγρότες όμως γνωρίζουν ότι όσα
  μπλόκα και να κάνουν, προοπτική για το επάγγελμά τους δεν υπάρχει με την
  σημερινή κυβέρνηση. Λύση είναι η Συμφωνία Εμπιστοσύνης Πολιτείας - Αγροτών
  που προτείνει ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ .

  ''PASOK Poisonous''

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΟΡΜΗΣΤΕ ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΦΑΤΑΟΥΛΗΔΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥΛΗΔΕΣ ΣΥΝΟΔΗΠΟΡΟΙ ΣΑΣ;
  ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΕΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΓΛΥΨΟΥΝ.
  ΟΙ ΜΝΗΜΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΣΒΥΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. φανταστήτε τι κομπινες κανουν αφού αδιαφορούν για το οτι καποια στιγμη αυτές οι παρανομίες θα βγουν στη φόρα. εννοώ ότι η προσληψη του συνταξιούχου στη θέση αυτή δεν έγινε απλά για να πάρει αυτόν τον "μισθό" ο συνταξιούχος αλλά για να βοηθήσει τα εφεντικά του στις λαμογιές τους.
  θα παμε μπροστά,ε; όχι μονο θα μας πετάξουν από την ευρω-ενοση, αλλά θα ορίσουν νέα αφρικανικά συνορα βορείως της θεσσαλονίκης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλά ο συνταξιούχος θά φορέσει τό
  σάβανο, ή θά τό κάνει ναυτικό μπόγο
  γιά τό τελευταίο ταξίδι?
  Πιθανολογώ ότι από τά 620.000ε
  ο πυγμαλίων πού τόν διόρισε τρώει
  τά μισά-50%.
  Άν έχετε άλλη άποψη γιά τό % ρωτήστε
  τόν Αμβρόσιο(5,1% έμπροσθεν τό ΠΑΣΟΚ if,now).
  ΠΟΙΟΣ (οί γυναίκες ακόμη απέχουν)
  φρύνος ενέκρινε τό ποσό τής αμοιβής
  του καί τίς προκλητικές άλλες αμοιβές σέ εξαρτώμενα επαγγελματικά
  απ΄αυτόν άτομα?
  Τώρα πού ξανααναλύω τό θέμα πιστεύω
  ότι 80% τού μισθού έπαιρνε ο ....γαμήκουλας.
  Μέ τέτοια πρόκληση,δέν τό έχω σέ
  τίποτα νά φορέσω τό κυνηγητικό ολοπρόσωπο καί νά βολτάρω στήν ΕΤΕ
  τής περιοχής μου.
  Τόν ΑΡΑΠη κι΄άν τόν πλένεις, τό
  σαπούνι σου χαλάς.
  Αναστάσης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. o dr koutsoukos erxetai os
  apeley8erotis tis a8inas me ta trakter ton agroton kai me xiliades diadilotes foitites ergates agrotes anergous yprdanismenou,,,, etoimastoite...o kiros ir8e!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η Εθνική Τραπεζα ειναι καθαρα ιδιωτική!! Το Δημοσιο δεν εχει καμμια συμμετοχή... Αρα όσα και να πληρωνει, δικαιωμά της ειναι.. Να πας στη Γ.Σ αν εισαι μετοχος και να παραπονεθείς..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Δημιουργήθηκε νέο πατριωτικό blog! Επισκεφθείτε το, στηρίξτε το, διαφημίστε το, διαδώστε το! Είναι καλό για την Ελλάδα να δημιουργηθούν πολλά παρόμοια blogs. Στηρίξτε το με όλες σας τις δυνάμεις παιδιά!
  www.ellinikiafipnisis.blogspot.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΡΕ ΚΛΕΦΤΕΣ ,ΡΕ ΣΚΑΤΟΔΙΚΗΓΟΡΕ ΝΑ ΣΤΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ,ΚΑΘΙΚΙΑ,ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΩΜΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ,ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ,ΠΡΟΣΛΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΕΝΑΝ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟ 85 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕ 100.000 euroΤΟΝ ΧΡΟΝΟ .ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟ ΣΑΣ ΡΕ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ,ΚΟΝΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ ....

  ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ ΤΟΥ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΕΧΤΕΣ!!!
  ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ
  ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΕΞΙΑ - ΜΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ- ΜΕ ΣΥΝΝΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑTΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΑΣΤΕΓΩΝ...

  ΛΑΕ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ....
  ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΕΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ....ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ!!

  Σε πρόωρες εκλογές η Ισλανδία


  Ο Γκέιρ Χάαρντε γνωστοποίησε ότι δε θα επιδιώξει την επανεκλογή του
  Ένα χρόνο πριν η Ισλανδία βρισκόταν στην πρώτη θέση της λίστας του ΟΗΕ με τα καλύτερα μέρη για να ζει κανείς.

  Από τη στιγμή, όμως, που οι τρεις μεγαλύτερες εμπορικές τράπεζες κατέρρευσαν, συμπαρασύροντας την εθνική οικονομία στη χρεωκοπία, η άλλοτε εύρωστη Ισλανδία εισήλθε σε καθεστώς πρωτόγνωρης πολιτικής κρίσης με βίαιες αποδοκιμασίες εξοργισμένων διαδηλωτών, ακόμα και πολιορκία του ίδιου του πρωθυπουργού, ο οποίος υπό το βάρος αυξανόμενων πιέσεων ανακοίνωσε ότι παραιτείται με σκοπό να διεξαχθούν πρόωρες εκλογές στις 9 Μαΐου.

  Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο πρωθυπουργός της Ισλανδίας Γκέιρ Χάαρντε, επικαλούμενος σοβαρό πρόβλημα υγείας, γνωστοποίησε την απόφασή του να μην επιδιώξει την επανεκλογή του ως ηγέτης του Κόμματος της Ανεξαρτησίας κατά το επόμενο εθνικό συνέδριο, προσθέτοντας ότι ένας νέος ηγέτης θα οδηγήσει το κόμμα στις εκλογές.

  Οι βουλευτικές εκλογές επρόκειτο να γίνουν κανονικά το 2011, ωστόσο όπως είπε ο Χάαρντε, ιατρική εξέταση αποκάλυψε ότι έχει κακοήθη όγκο στον οισοφάγο και θα
  Σε εκλογές η Ισλανδία
  υποβληθεί σε επέμβαση στο εξωτερικό στα τέλη Ιανουαρίου ή στις αρχές Φεβρουαρίου.

  Σύμφωνα με την τελευταία δημοσκόπηση, αν γίνονταν εκλογές τώρα, το κίνημα της Αριστεράς και των Πρασίων θα συγκέντρωνε το 28,5% των ψήφων. Δεύτερο, με 24,3%, θα ερχόταν το Κόμμα Ανεξαρτησίας του κ. Χάαρντε και τρίτοι οι Σοσιαλδημοκράτες με 17%.

  Πολλοί Ισλανδοί, όπως έδειξαν και οι διαδηλώσεις που γίνονται στη χώρα, δεν κρύβουν την βαθύτατη ανησυχία τους για την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση η οποία έπληξε τον Οκτώβριο τη χώρα τους, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει το νομισματικό και χρηματοπιστωτικό της σύστημα και να χρειασθεί η παρέμβαση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

  ΛΑΕ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΝΔΟΥΣ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ "ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ" ΤΩΡΑ!!!

  ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΣΟΚ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. KAI O OTE PERNEI SYNTAJIOYXOYS KAI TOYS KANEI SYMBOYLOYS.
  ΕΙΝΑΙ ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΟΥ ΥΠΟΔΙΚΟΥ ΒΟΥΡΛΟΥΜΗ.
  Π.Χ ΧΟΥΝΤΑΛΑΣ Φ !!Κ.Α

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
  ΚΑΛΙΤΕΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΟΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ
  ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΙΓΟΡΟΥΣ
  ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΧΡΙΣΤΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΕΣ
  ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ 3000 ΕΥΡΩ ΟΙ ΔΙΚΙΓΟΡΟΙ
  ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ
  ΚΑΙ 1100 ΕΥΡΩ ΑΧΡΙΣΤΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΜΙΣΘΟ
  ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΥΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ
  ΣΥΜΗΟΤΑΙΟΝ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΩΣ
  ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΣΗΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ
  ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΙΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ
  ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10.ΟΟΟ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση