GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Κυρίαρχος" το Διαδίκτυο...

Χάνει τα σκήπτρα η τηλεόραση! . Το Διαδίκτυο αναμένεται να είναι τα επόμενα χρόνια η μεγάλη δύναμη των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εκτοπίζοντα...

Χάνει τα σκήπτρα η τηλεόραση!
.
Το Διαδίκτυο αναμένεται να είναι τα επόμενα χρόνια η μεγάλη δύναμη των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, εκτοπίζοντας μάλιστα την τηλεόραση από την παντοκρατορία της. Σημειώνεται ότι η μεγάλη δύναμη του ίντερνετ στη χώρα μας, αναδείχτηκε κατά τη διάρκεια των γεγονότων του Δεκεμβρίου, όπου φωτογραφίες, βίντεο, ήχος και πληροφορίες για τις εξελίξεις των επεισοδίων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μπορούσαν να έχουν οι χρήστες σε όλο τον κόσμο. Ήδη στην Ελλάδα, χρησιμοποιούν ίντερνετ 2,7 εκατομμύρια άνθρωποι.

20 σχόλια

  1. αμάν μας τα πρήξατε με το διαδικτυο. σε λίγο θα ξεπεράσει και το σεξ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σιγά μη χαιρεσαι και τόσο, σε λίγο θα ρθει και ιντερσεξ και τότε να δεις τι έχει να γίνει... όλοι καβ(ά)λα στο βαιμπρειτορ θα μαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΛΤΑ TV TO «ΠΡΩΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ»!!!!!!!!

    -Στο βραδινό δελτίο ειδήσεων της «ΔΕΛΤΑ TV» την Τρίτη 27/1/09 οι δημοσιογράφοι κ. Πετρίδης και ο κ. Δούκας, «έστησαν» συνέντευξη με θέμα τα γεγονότα της ντροπής που συνέβησαν στη Νομική Σχολή της Κομοτηνής, όταν διαδήλωσαν οι φοιτητές, για την άδικη δολοφονία του δεκαεξάχρονου μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλου.
    -Στην συζήτηση κλήθηκαν να συμμετάσχουν δύο φοιτητές της Νομικής Σχολής που ιδεολογικά πρόσκειντε στον Συνασπισμό, και ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Λιούρτας, αμφίβολης πολιτικής ιδεολογίας.
    -Από την έναρξη της συνέντευξης, φάνηκε ότι ήταν καλά «στημένη».
    -Οι δύο δημοσιογράφοι και ο «πολυτάλαντος» Πρόεδρος κ. Λιούρτας, με «καλοδουλεμένα» προετοιμασμένα επιχειρήματα, προσπάθησαν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα. Προσπάθησαν να «κουκουλώσουν» τις επαίσχυντες πρωτοβουλίες των καλά οργανωμένων πολιτοφυλάκων, και την πολιτική εξουσία της Ροδόπης, η οποία έχει και την ευθύνη για τα όσα συνέβησαν, και να επιρρίψουν τις ευθύνες στο φοιτητικό κίνημα.
    -Ναι, οι προσκεκλημένοι φοιτητές είπαν την αλήθεια για όσα συνέβησαν, και παρά τις προσπάθειες τους είπαν λίγα, γιατί δεν μπορούσαν να εκφρασθούν ελεύθερα, από τις αγενείς παρεμβάσεις των δημοσιογράφων και του κ. Λιούρτα.
    -Κύριοι κύριοι, δημοσιογράφοι και κ. Λιούρτα τα γεγονότα της ντροπής συνέβησαν όσο μπόρεσαν, όπως τα περιέγραψαν οι προσκεκλημένοι φοιτητές, και χειρότερα συνέβησαν.
    -Ο κατά φαντασία «μυθομανής» υποψήφιος «Δήμαρχος», του οποίου την υποψηφιότητα «καβαντζάρει» η ΔΕΛΤΑ TV, με την έπαρση που τον διακατέχει, περιέγραψε τα γεγονότα όπως συμφέρει στις υφιστάμενες από χρόνια παρακρατικές ομάδες της Κομοτηνής. Ο άνθρωπος ονειρεύεται τον θώκο του δημάρχου, και προσφέρει γη και ύδωρ, στα παρακρατικά μιάσματα.
    -Για την αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο της αλήθειας, σας πληροφορούμε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην Δήμαρχος Κομοτηνής κ. ΤΑΣΟΣ ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗΣ, όταν ειδοποιήθηκε από μαχόμενους συντρόφους του, για τα τεκταινόμενα στην Νομική Σχολή από τους οργανωμένους πολιτοφύλακες (ήδη είχαν παραβιάσει και κατέστρεψαν την κεντρική είσοδο της Σχολής παραβιάζοντας το θεσμοθετημένο Πανεπιστημιακό Άσυλο, και άλλοι «σαλτάροντας» την περίφραξη προσπάθησαν να λιντσάρουν τους φοβισμένους φοιτητές και φοιτήτριες), διέκοψε με το έτσι θέλω τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, και κυριολεκτικά τους «τράβηξε» από το μανίκι τους δημοτικούς άρχοντες, στον τόπο των γεγονότων.
    -Επίσης για την αποκατάσταση της αλήθειας, καλό είναι να μελετήσετε τον πρωτοχρονιάτικο λόγω του ΕΒΕ Ροδόπης κ. Αγγελίδη, που λέγει δημόσια ότι οι έχοντες θεσμικά την ευθύνη της τάξης ενημέρωσαν και διαβεβαίωσαν την πολιτική ηγεσία της Ροδόπης, ότι δεν πρόκειται να προβούν οι διαδηλωτές φοιτητές σε παραβατικές πράξεις, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις τους. Δεν εισακούσθηκαν, «φωνή βοώντος εν τη ερήμω», και ανέλαβαν οι οργανωμένοι πολιτοφύλακες να επιβάλουν τη τάξη, όπως αυτοί γνωρίζουν, αφού τα ίδια πρόσωπα τα ίδια έπραξαν το 1975 και τον Ιανουάριο του 1990 και συνέβησαν αυτά που συνέβησαν.

    -Όσο για τον χαρακτηρισμό «Τούρκος και Τούρκοι» της μειονότητας, που αναφέρεται σε κάποια μπροσούρα του φοιτητικού κινήματος και ζητήσατε επιμόνως από τους δύο φοιτητές εξηγήσεις και μάλιστα αφήσατε και υπαινιγμούς. Άλλωστε εσείς από ότι φαίνεται είστε έμπειροι δημοσιογράφοι και ο συνομιλητής πρόεδρος κ. Λιούρτας για να επιθυμεί με τόσο πάθος να «αποκτήσει» τον δημαρχιακό θώκο τουλάχιστο πιστεύει ότι είναι και έμπειρος πολιτικός. Και μ’ αυτή την αξιοθαύμαστη εμπειρία που διαθέτετε γνωρίζετε πολύ καλά ότι οι δύο φοιτητές και οι συνάδελφοί τους τώρα διδάσκονται την πολιτική ιστορία, όταν την μάθουν καλά ίσως να ξανασυναντυθείτε και τότε να δοθούν και οι «σωστές απαντήσεις»!!!!!!
    -Πολύ καλά ενθυμούνται οι «Los Decamisados», ότι σε συνεντεύξεις του, στο κανάλι σας ο «γνωστός» και μη εξαιρετέος για τις θέσεις του δημοσιογράφος κ. Ντεντέ, δήλωνε ότι αυτοπροσδιορίζεται σύμφωνα με το Κοινοτικό Δίκαιο Τούρκος, και ότι είναι και Τουρκικής καταγωγής.
    -Πολύ καλά ενθυμούμεθα που ο μόνιμος συνεργάτης του τηλεοπτικού σταθμού σας, και υπεύθυνος του Γραφείου Προπαγάνδας του Νομάρχη Ροδόπης κ. Γιαννακιδη, ο κ. Αντωνίου, κατά την προεκλογική περίοδο του 2007, προπαγάνδιζε τα προτερήματα του τότε υποψήφιου βουλευτή και τώρα βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Χατζηοσμάν, ο οποίος από το 1988-1989 δηλώνει απερίφραστα ότι είναι Τούρκος στο γένος.
    (Κύριε Χατζηοσμάν απλά το αναφέρουμε, δεν έχουμε κάτι εναντίον σου)
    -Επίσης για την ιστορία αναφέρουμε, ότι ο αποστάτης υποψήφιος δήμαρχος το 2006, κ. Δάμων Δαμιανός σε προεκλογικές συνεντεύξεις του στην «ΔΕΛΤΑ TV», για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους, και με την συμβουλή του συνεργάτη του, δημοσιογράφου κ. Ντεντέ, επιμόνως διακήρυττε , ότι με την εκλογή του ως Δημάρχου, η πρώτη του φροντίδα θα είναι να απαιτήσει από την κυβέρνηση την αλλαγή του νόμου σε ότι αφορά την λειτουργία της Μουφτείας, και συγκεκριμένα υποστήριζε ότι ο Μουφτής πρέπει να εκλέγεται!!!!!!!
    Ο κ. Ντεντέ ωφελήθηκε ποικιλοτρόπως, και ο κ. Δαμιανός «έφαγε πόρτα», από την μειονότητα, καταψηφίσθηκε.
    -Μόνο σε αυτά τα λίγα παράλογα που αναφέρουμε, και ως παραδόξως συνέβησαν σε κρίσιμες προεκλογικές περιόδους για την χώρα μας δεν αντιδράσατε κ.κ. δημοσιογράφοι και κ. Πρόεδρε και κατά φαντασία υποψήφιος δήμαρχος , όπως σε μια μπροσούρα του φοιτητικού κινήματος. Θα διδαχθούν την πολιτική ιστορία από τους αξιόλογους καθηγητές του ΔΠΘ, θα τα μάθουν και τότε θα σας κάνουν επιστημονική ανάλυση!!!!!!!!

    -Στο νομό Ροδόπης υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας, και εσείς σαν «έγκριτοι δημοσιογράφοι», οφείλετε να το γνωρίζεται, και όχι να προσπαθείτε να «κουκουλώνετε» τα τερτίπια των οργανωμένων πολιτοφυλάκων. Μερικά πρόσωπα αυτής της νοοτροπίας, τα φιλοξενήσατε αρκετές φορές στον τηλεοπτικό σταθμό σας, για να αναλύσουν θέματα εξωτερικής πολιτικής, όπως τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, το Μακεδονικό «Ζήτημα», το Μειονοτικό «Ζήτημα», και λοιπές «ενοικιασμένες», μπούρδες. Ζούμε σε συντεταγμένο Κράτος, και δεν έχουμε την ανάγκη των μπουρδολόγων να μας διαφωτίζουν για πατριωτική συνείδηση κλπ μπουρδολογήματα.
    -Οι «Los Decamisados», δεν είμαστε κουκουλοφόροι, απλά από το κανάλι σας «διδαχθήκαμε» πώς να λειτουργούμε. Γιατί μια δεκαετία σχεδόν μέσα από τον τηλεοπτικό σας σταθμό προπαγανδίζατε ευσυνείδητα:
    -Την Παγκοσμιοποίηση, την νεοφιλελεύθερη και φιλελεύθερη σκέψη και νοοτροπία, την νεοφιλελεύθερη παγκόσμια οικονομία, τον τρόπο απόκτησης εικονικού πλούτου, και τα αποτελέσματα αυτών των αδόκιμων θεωριών τα ζούνε οι λαοί της υφηλίου καθημερινά. Προπαγανδίζατε ότι μέσα από το Internet θα εκφράζονται οι καταπιεσμένοι λαοί ελεύθερα, και εμείς αυτά τηρούμε με «Βατοπέδια Θρησκευτική Ευλάβεια».
    - Δεν γνωρίζουμε αν είστε γονείς, γιατί η συμπεριφοράς σας απέναντι σε δύο νέα παιδιά που σπουδάζουν με άδηλο μέλλον σε ότι αφορά το «πικρό ψωμάκι», είναι αχαρακτήριστη.

    Emilio Salvatore e Dolores Ibaruri (Pasionaria)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΙΤΣΙΟΥΣ

    28-01-2009


    H GPO ας συμπεριλάβει στις δημοσκοπήσεις της και την ερώτηση, ποιο κανάλι είναι αξιόπιστο και αντικειμενικό, όπως και ποιος τηλεπαρουσιαστής – τηλεαστέρας???
    .
    Είναι βέβαιο ότι τόσο το MEGA, όσο και ο προπαγαντίτσιους «κύριος» ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ θα πάρουν την πρωτιά, με μεγάλη διαφορά μάλιστα, της διαπλοκής, της αναξιοπιστίας, της εμπάθειας, της μικροπρέπειας και του γκεμπελίσκου.

    «Κύριε» ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ σε έχουμε πάρει χαμπάρι!!!!

    Είσαι ο καλλίτερος προπαγαντιστής της κυβέρνησης και του «καταλληλότερου» (sk).
    Ο ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ωχριά μπροστά σου.

    «Κύριε» ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ όσο και αν προσπαθείς κάθε βράδυ να μας κάνεις πλύση εγκεφάλου σε πληροφορούμε ότι ματαιοπονείς, δεν πρόκειται να μας παραπλανήσεις.

    «Κύριε» ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ κλείνουμε ραντεβού για το βράδυ των εκλογών, είναι σίγουρο ότι θα γελάσει κάθε πικραμένος με τα ζαρωμένα, από τη λύπη, μουτράκια σου.

    Άντε γεια προς το παρόν!!!!!!!!

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΚΑΛΟΠ!!! ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕ ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΑΔΗ? ΓΙΑΤΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?

    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ότι το διαδίκτυο θα περιορίσει το μερίδιο της τηλεόρασης ίσως είναι καλό. Το ότι θα αναγκάσει τις εφημερίδες σε πτώχευση είναι πολύ κακό, για τους εξής λόγους:
    1. Θόλωμα των νερών: τις εφημερίδες τις ξέρουμε ποιανών συμφέροντα εξυπηρετούν. Τα αφεντικά των ιστοτόπων δεν τα ξέρουμε.
    2. Μικρότερη διαφάνεια: Αν π.χ. ένας επιχειρηματίας ή ένα κόμμα εξαγοράσει έναν ιστοχώρο, δεν θα το μάθουμε ποτέ.
    3. Θάνατος της ελληνικής γλώσσας και σκέψης: Το ελληνικό διαδίκτυο βρίθει από συντακτικά, ορθογραφικά και λογικά λάθη στον γραπτό λόγο (για τον προφορικό φροντίζει η TV...), εγκυροποιούν και αναπαράγουν το πτωχό λεξιλόγιο και τους ρηχούς συλλογισμούς.
    4. Μονοδιάστατη μόρφωση: Στην εφημερίδα, ο μαθητής, ο φοιτητής, ο εργαζόμενος και ο συνταξιούχος μαζί με τα πολιτικά ή τα αθλητικά διάβαζαν και τα πολιτιστικά ή επιστημονικά. Στο διαδίκτυο υπάρχει τόση εξειδίκευση, που ο περιορισμένος χρόνος θα μας οδηγήσει να διαβάζουμε μόνο αυτό που προλαβαίνουμε, αυτό που μας ενδιαφέρει και αυτό που είναι φανταχτερό ή πικάντικο.
    5. Μαρασμός της κριτικής σκέψης: Η αρθρογραφία στο διαδίκτυο αναπαράγει τον εαυτό της από την μία ιστοσελίδα στην άλλη, χωρίς κριτική παρέμβαση, είτε είναι αξιόπιστη είτε όχι. Για το λόγο αυτό, η διαδικτυακή πληροφορία μοιάζει να είναι πιο έγκυρη από την γραπτή ή την τηλεοπτική.

    Πείτε μας, αν έχετε παιδιά, ποιες ιστοσελίδες θα προτείνατε να διαβάζουν, ώστε να αποφύγουν τα παραπάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από τη στιγμή που ο κάθε Μπόμπολας και Κοντομηνάς χρυσοπληρώνει τα τσιράκια του να λένε ψέμματα όλη μέρα στους συνταξιούχους και τις νοικοκυρές τί να κάνεις;
    Οι άνθρωποι αυτοί σκοτώνουν τη δημοκρατία.
    Εάν ο Καραμανλής ήταν καλύτερος μάνατζερ έπρεπε από χρόνια να τους είχε κόψει το βήχα, τώρα τον πηδάνε χωρίς σάλιο.
    Δυστυχώς ο άνθρωπος ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ τη δύναμη των καναλιών.
    Καλά κάνει και δεν ενδίδει στους εκβιασμούς τους αλλά πρέπει και να τους ξεπαστρέψει γιατί τον κόβουν καθημερινά φέτα-φέτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000- 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.

    ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΖΑΚΟΥΖΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΝΕΣ ΤΩΝ 30.000 ΕΥΡΩ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΜΕΤΡΑ ΓΙΩΤ ΚΑΙ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΡΟΙΣΩΝ ΜΕΓΑΛΟ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι εφημερίδες και τα κανάλια των καναλο-εκβιαστών επιβιώνουν ως πωλητές DVD οι μέν και δανείων οι δε γιατί ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    Την «ενημέρωση» την προσφέρουν δωρεάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τί τα θές φίλε μου, μας έφεραν την ιδιωτική τελεόραση υποτίθεται για να μην έχει το μονοπώλιο της ενημέρωσης η εκάστοτε κυβέρνηση με τα κρατικά κανάλια.

    Τώρα πήγαμε στο άλλο άκρο όπου οι επιχειρηματίες / καναλάρχες χρησιμοποιούν το ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΓΑΘΟ των συχνοτήτων για να εκβιάζουν τις εκάστοτε κυβερνήσεις για να παίρνουν χοντροδουλειές από το κράτος.

    Πρέπει να σταματήσει πιά αυτό το έγκλημα, δηλητηριάζουμε την καθημερινότητά μας.

    Αναρωτιέμαι πώς το έχουν λύσει το πρόβλημα στην υπόλοιπη Ευρώπη.

    ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ.

    Καλά θα κάνει να το ψάξει η κυβέρνηση ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ, όχι σαν εκείνο το ξεκάρφωμα του "βασικού μετόχου" του Ρουσόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τρεις ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τα αποδυτήρια της ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες μετατράπηκαν σε... ριγκ. Ξέσπασε «μάχη» με περισσότερα από 10 άτομα να μετέχουν και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, να μπαίνει στη μέση για να «σβήσει τη φωτιά», αλλά να τρώει μια ... αδέσποτη από τον Εντίνιο! Το τέλος του επεισοδίου βρίσκει το Νάτσο Σκόκο στο ιατρικό κέντρο, να νοσηλεύεται με σπασμένη μύτη, συνέπεια μιας κεφαλιάς που δέχθηκε από τον Ραφίκ Τζεμπούρ!
    Το κακό άρχισε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, με αφορμή ένα πολύ δυνατό τάκλιν του Πελετιέρι στον Πλιάτσικα. Οι δύο άσοι διαπληκτίστηκαν και όλοι νόμιζαν ότι το θέμα είχε λήξει, αφού άλλωστε τέτοια περιστατικά είναι πολύ συνηθισμένα. Ομως, κανείς τους δεν είχε... ξεχάσει και μετά το τέλος της προπόνησης, στα αποδυτήρια δημιουργήθηκε ξανά ένταση. Δεν άργησαν να δημιουργηθούν δύο αντιμαχόμενα «στρατόπεδα», οι Αργεντίνοι από τη μία, οι Ελληνες από την άλλη. Μέσα στον... πανικό ο Τζεμπούρ «κεραυνοβόλησε» με κεφαλιά στο πρόσωπο τον Σκόκο και τον έστειλε στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς άκουσε το θόρυβο και έσπευσε να επέμβει, για να δεχθεί «αδέσποτη» από τον Εντίνιο, που είχε επίσης εμπλακεί στο επεισόδιο.
    Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι για το βράδυ είχε προγραμματιστεί δείπνο «ενότητας», για την τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές

    ΕΤΣΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Παυλόπουλος να αποσύρει αμέσως τη αστυνομική φύλαξη των δημοσιογράφων.
    Ένα σκασμό εκατομμύρια βγάζουν κάθε χρόνο και γιαυτό δεν καταλαβαίνω γιατί να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος τους αστυνομικούς που φυλάνε όλους αυτούς τους αργυρώνητους τυχοδιώκτες που βλέπουμε στο χαζοκούτι.
    Δεν φτάνει που μας μαυρίζουν την ψηχά από το πρωί μέχρι το βράδυ πρέπει να πληρώνουμε και για τη φύλαξή τους;
    Να πληρώνουν μόνοι τους για τη δική τους ασφάλεια, γιατί να τους πληρώνουμε εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γίνεται να δουλεύεις για ΝΤΑΒΑΤΖΗ και να μην είσαι ΠΟΡΝΗ φίλτατοι Γιάννη, Παύλο, Νίκο, Όλγα, Δήμο, Μαρία, Μανόλη, Κάτια, Άκη και Γιώργο;
    θα μου πείς, πρέπει και εγώ να βγάλω το ξεροκόματο (που λέει ο λόγος), καταλαβαίνω παιδιά, όλοι καταλαβαίνουμε.
    Εξάλλου καμμία "δουλειά" δεν είναι ντροπή! Πάνω από όλα το ξεροκόμματο.
    Απλά μη λέτε στον κόσμο ότι αυτό που κάνετε είναι λειτούργημα, θα γελάνε και οι μελιτζάνες.
    Η απόλυτη ηθική κατάντια του ανθρώπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πως αισθάνεται σήμερα ένας νέος άνθρωπος για την ενημέρωση:

    Ανοίγεις τα μάτια και βλέπεις τριγύρω σου και βλέπεις την καθημερινότητα των χυδαίων παραστάσεων, των ανυπόληπτων δημοκόπων και των απαθών θεατών.

    - το πρωί αφιερώνεται στην ¨δήθεν¨ ενημέρωση των "γνωστικών¨ σχολιαστών!
    (να τη χαίρεστε, μονάχα σε μένα μη μου πείτε πως να σκεφτώ)

    - το μεσημέρι αφιερώνεται στη λαγνεία των ψυχών και των σωμάτων!
    (να τη χαίρεστε κι αυτή, μονάχα μακριά από μένα)

    - το βράδυ αφιερώνεται στην προπαγάνδα των μισαλλόδοξων χειραγωγών της γνώμης και της αισθητικής μου.
    ( πλεονάκις επολέμησάν με, εκ της νεότητός μου και γαρ ουκ ηδυνήθησάν μοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για να μην ξεχνάμε τα αυτονόητα.
    ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΑΝΕ.
    Διαβάστε τι είπε ο Τζόν Σουϊντον, πρώην ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ των New York Times, στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση που έγινε προς τιμήν του πριν βγει στη σύνταξη.
    Κάποιος από τους παρευρισκόμενους έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο Τύπο,.ο Σουϊντον είπε:
    «Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω.
    Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί.
    Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο….
    Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο….
    Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.
    Πηγή « Η ανείπωτη ιστορία της εργασίας», του Richard O. Bayer, εκδόσεις United Electrical, Radio & Machine Workers of America, NY 1979.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ένα λάκκος με σκατά είναι το blog. ;Όποιος θέλει να χέσει και να ξεράσει γράφει εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΕΜΙΣΕ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ
    ΑΚΟΥ ΤΟΥΣ ΜΠΑΓΑΣΙΔΕΣ ΕΡΩΤΗΣΗ¨.. ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?? ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΓΙΑΤΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ 'Η ΛΕΣ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ ΟΥΤΩΣ 'Η ΑΛΛΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΤΣΟΜΟΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ, ΞΥΠΝΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ..ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΙΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μονο ο δρ κουτσουκος μπορει να κινητοποιησει το λαο και να ριξει τη δεξια!!!
    Οι αλλοι κοιμουνται...νομιζουν οτι η δεξια θα πεσει μονη της...α ρε κακομοιρηδες!!!
    Δρ κουτσουκο, νεε αρη βελουχιωτη ο ανδρεας παπανδρεου ειναι περηφανος για σενα...οι αλλλοι κοιμουνται!!

    Δρ κουτσουκο...ριξε τη δεξια μετα του αγιου βαλεντινου...
    22 μαρτιου εκλογες!!

    Αργυρης Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τί έγινε φιλαράκια, εσείς λέγατε θα καταρεύσουμε με τον Καραμανλή πάνω στην κρίση.
    Μέχρι στιγμής όλες οι άλλες χώρες σε ανατολή και δύση έχουν πάθει σόκ και εμείς είμαστε εδώ.
    Τα σπρέντς των ομολόγων μειώνονται, δεκάδες οι καθησυχαστικές δηλώσεις από τους επίσημους αξιωματούχους της Ε.Ε. και ο αγώνας συνεχίζεται.
    Ούτε η ανεργία πήγε στο 14% (όπως στην Ισπανία), ούτε οι εξαγωγές έπεσαν 35% (όπως στη Γερμανία), ούτε έχουμε χιλιάδες πτωχεύσεις επιχειρήσεων την ημέρα (όπως στις ΗΠΑ και την Κίνα).
    Για να μην παρεξηγηθώ, ότι έχουμε πρόβλημα - έχουμε πρόβλημα και εμείς, αλλά άλλο η γρίππη και άλλο η φυματίωση.
    Πρασινοφρουράκια, βγάλτε την ξύλινη κομματική κασέτα από το στόμα, ξαναβάλτε πίσω τoν επεξεργαστή στον εγκέφαλο και κοιτάξτε να αντιμετωπίζετε με πιό πειστικά επιχειρηματα τους κομματικούς σας αντιπάλους, για να γίνεστε και πιό πειστικοί στην υπόλοιπη κοινωνία, χωρίς ανεύθυνους αφορισμούς και κακόπιστες υπερβολές.
    Η προτροπή ισχύει και για το Γιωργάκη Παπαντρέου, διότι με τα μυαλά που κουβαλάει θα γίνει πρωθυπουργός όταν πάρει πρωτάθλημα ο Λεβαδειακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγώ ενημερώνουμαι καθημερινά από το διαδίκτυο. Η τηλεόραση είναι για φτύσιμο. Εμείς εδώ που είμαστε υποχρεωμένοι να παρακολουθούμε την κρατική (τα άλλα κανάλια είναι με πληρωμή) και το ΕΧΤΡΑ 3 (αυτό κάπως τρώγεται το βράδυ με τον ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, καταλαβαίνετε τι αντοχή πρέπει να έχουμε. Ιδιαίτερα αυτός ο Λυριτζής (πάει χάλασε κι αυτός) με τον Οικονόμου δεν βλέπονται με τίποτε! Πολύ κυβερνητικολί βρε παιδί μου!!! Γλύψε γλύψε έκαναν τη γλώσσα τους πατσαβούρα. Διαδίκτυο και πάσης Ελλάδος που λένε!!!
    Γερμανοηπειρώτησ?Φραγκφούρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση