GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλημμύρα αγωγών στην ΕΥΑΘ...

.

.

14 σχόλια

  1. Ο Πρόεδρος θα τα αλλάξει όλα...τον Γ.Σκόδρα, πρόεδρο της ΕΥΑΘ που έχει ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ σε φυλάκιση θα τον αλλάξει; Γιατί αν δε τον αλλάξει να μην απορεί που η Ν.Δημοκρατία "χάνει" τόσο πολύ στη Θεσσαλονίκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε Σκόδρα, ξεκίνα από αύριο τα δημοσιεύματα, "΄πόσο καλά πάει η μετοχη της ΕΥΑΘ", "ικανος μανατζερ", "οι κακοί και καλοπληρωμένοι εργαζόμενοι που χτυπάνε τον καημένο τον Σκόδρα", αντε Σκόδρα "ακούμπα" τα σε καταχωρήσεις, έτσι και αλλιώς η ΕΥΑΘ πληρώνει για αυτές, αλήθεια πόσα έχει δώσει μέχρι τώρα; Το ξεπέρασε το 1.000.000 ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν κάποιος παίρνει 100.000 ευρώ από μια ΔΕΚΟ θεωρείται Golden boy; Και αν ζηταέι αύξηση για τον εαυτό του 27% τότε μήπως είναι ΣΕΜΝΟ και ΤΑΠΕΙΝΟ golden boy;
    Βουλευτές Θεσσαλονίκης, να τον χαίρεστε τον Σκόδρα, τον Πρόεδρο της ΕΥΑΘ, θα σας μαυρίσουμε στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καραμανλή καθάρισε την "πόλη σου" πριν σε διαγράψουν οι συμπολίτες σου από την καρδιά τους.
    Και εγώ Δακίτης είμαι Πρόεδρε και με πονάει να βλέπω αυτά που γίνονται στην ΕΥΑΘ. Διώξε το λαμόγιο τώρα.

    Γ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιος θα πάει φυλακή στην ΕΥΑΘ, να δούμε ποιος θα είναι...Πρόεδρος θα είναι...πρώην διευθυντής θα είναι... υπομηχανικός θα είναι...πάντως κάποιος από τη συμμορία θα είναι σίγουρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tα κύρια προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας είναι,η Οικονομία, η Ασφάλεια και η Παιδεία. Υπάρχει κανένας που να πιστεύει, περιλαμβανομένων και των ιδίων, ότι η λύση των προβλημάτων αυτών ακούει στα ονόματα Παπαθανασίου, Μαρκογιαννάκης και Σπηλιωτόπουλος; Ή ότι -διότι κι αυτό το παραμύθι παίζει ευρύτατα- έχουμε πλέον έναν πρωθυπουργό, ο οποίος αποφάσισε να πάρει στα στιβαρά του χέρια το τιμόνι της χώρας και να την οδηγήσει σε ασφαλές λιμάνι;

    Δυστυχώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως χώρα είναι και σοβαρά και μεγάλα. Κι αυτό είναι κάτι που όχι μόνο οι πολιτικοί αλλά και οι διαχειριζόμενοι την ενημέρωση οφείλουμε ν αποδεικνύουμε ότι κατανοούμε και άρα ν αντιμετωπίζουμε τα πράγματα με την επιβαλλόμενη σοβαρότητα. Και η άποψη, αν μη τι άλλο, πως ένας πρωθυπουργός, που λειτούργησε μ έναν συγκεκριμένο τρόπο επί πέντε χρόνια, αντιλήφθηκε επιτέλους το σφάλμα του και μπορεί ν αλλάξει τακτική και πρακτική, είναι επιεικώς γελοία και μόνον από αφελείς ή ιδιοτελώς κινούμενους μπορεί να υποστηριχθεί.

    Ο Κ. Καραμανλής κατέφυγε στο μόνο που του είχε απομείνει: στον ανασχηματισμό. Κι όποιος ασχολούμενος με την ενημέρωση σέβεται αυτό που κάνει, ξέρει ότι ο συγκεκριμένος ανασχηματισμός όχι μόνο προϋποθέσεις αποτελεσματικότητας δεν πληροί, αλλά ούτε καν προδιαγραφές σοβαρότητας δεν διαθέτει.

    Πάντα πίστευα ότι το γελοιωδέστερο που μου είχε τύχει ήταν η εκδιδόμενη πριν από χρόνια ανακοίνωση του υπουργείου Τύπου ότι «συνήλθε το Υπουργικό Συμβούλιο και ασχολήθηκε με θέματα της αρμοδιότητάς του».
    Να που τώρα ζω και τη γελοιότητα ν αποτελεί πρώτη είδηση ότι ο πρωθυπουργός συνεργάζεται με τους υπουργούς του.
    Ελεος!


    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι έγινε ρε παιδιά και φωνασκείτε; Σας έφαγε το χαρτζηλίκι; Ή μήπως τάχα μου είστε οι πρώτοι συνδικαλιστές που δεν κοιτάνε την πάρτη τους και μόνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1. Η ουσία της υπόθεσης Mayo, είναι ότι:
    • Σύμφωνα με τα παραστατικά στοιχεία της Royal Bank of Scotland και της Εθνικής Τράπεζας, μόνον για λίγους μήνες του 1989, με εντολή της Λιβεριανής off shore εταιρείας Mayo, είχαν σταλεί 2,5 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία είχαν εισρεύσει στα ταμεία της Νέας Δημοκρατίας και είχαν εγγραφεί στα οικονομικά βιβλία του κόμματος.
    • Υπήρξε συνεχής ροή χρημάτων από τον τροφοδότη λογαριασμό της Mayo στον ειδικό λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας στην Εθνική Τράπεζα.
    • Η σχέση της Λιβεριανής Off Shore εταιρεία Mayo με την Νέα Δημοκρατία είναι διαχρονική.
    2. Αυτήν την πραγματικότητα, παρά το ότι την είχαν αρνηθεί και την απέκρυπταν επί πολλά χρόνια, αναγκάστηκαν να ομολογήσουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και με ένορκες καταθέσεις τους στην Ελληνική Δικαιοσύνη, ύστερα από τις δημόσιες καταγγελίες του Κώστα Λαλιώτη, ο οποίος ενεργούσε υπό την θεσμική του ιδιότητα ως Γραμματέας του Κινήματος.
    3. Αυτή η πραγματικότητα αναδεικνύει την αλαζονεία, την υποκρισία και τον κυνισμό της ηγεσίας της Ν.Δ., η οποία την ίδια στιγμή που έβαζε στα ταμεία του κόμματος χρήματα από μια Λιβεριανή off shore εταιρεία, έστελνε τον Ανδρέα Παπανδρέου στο Ειδικό Δικαστήριο για τα νοσήλιά του.
    4. Ο επίτιμος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλον ότι, δυστυχώς η έρευνα της Δικαιοσύνης έμεινε στη μέση, με αποτέλεσμα να μην κινηθεί η διαδικασία δικαστικής συνδρομής και να μην ανοίξουν οι τροφοδότες λογαριασμοί της Mayo. Και τέλος γνωρίζει ότι, με νεότερα δημοσιεύματα, μόλις τον Νοέμβριο του 2008 (Ελευθεροτυπία), συνδέεται και πάλι μετά από πολλά χρόνια, η Νέα Δημοκρατία με την Mayo, αυτή τη φορά για την υπόθεση Siemens.
    5. Κατόπιν όλων αυτών, γίνεται φανερό ότι, δεν υπάρχει καμία προσωπική σύγκρουση Λαλιώτη - Μητσοτάκη, αλλά πολιτική αντιπαράθεση για την αλήθεια, τη διαφάνεια, και το ήθος στη δημόσια ζωή. Είναι επίσης προφανές ότι η αλληλεγγύη του ΠΑΣΟΚ προς τον Κώστα Λαλιώτη είναι δεδομένη και διαρκής και στηρίζεται σε αρχές και αξίες.
    6. Όσο για τα χρήματα, προκειμένου να σταματήσει η διαδικασία του πλειστηριασμού, αυτά θα τα λάβει από το ΠΑΣΟΚ ο κ. Μητσοτάκης, μαζί με την διαβεβαίωση ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι στην πολιτική ζωή. Τέλος, παραμένει προφανής η ανάγκη να ερευνηθούν διαχρονικά και πλήρως όλες οι κινήσεις των λογαριασμών της Λιβεριανής off shore εταιρείας Mayo, η οποία δημιουργήθηκε για την οικονομική ενίσχυση της Νέας Δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ;

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000- 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ SMS ΤΟΥ ΜΗΝΑ

    ΕΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΛΑΛΙΩΤΗ.

    ΠΕΝΤΕ (5) ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟΣ.

    ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ .
    ΝΑ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΣΟΥ (ΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΣΟΥ) ΔΗΛΑΔΗ , ΤΟΝ ΟΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΜΙΑ ΣΟΥ !!!!!!
    ΠΕΤΡΟ ! ΠΕΤΡΟ ! ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ??????


    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η τιμη του Προεδρου!!!

    Μετα τον Λαλιωτη ποια βουλευτινα δικαζεται??
    Γιατι καποιοι μεσα στο Πασοκ κανουν τον "βλακα"??
    Προεδρε αν δεν υπεραασπιζεσαι αυτους που σε υπερασπιζονται και εσενα και την οικογενεια σου θα μεινεις στο τελος μονος και ολοι θα γελανε μαζι σου....

    Οποιος δεν υπερασπιζεται την τιμη της γυναικας του και του εαυτου και του σπιτιου του του πεφτει το ταβανι και τον πλακωνει!!
    Και βεβαια ουτε θα σε ξαναακολουθησει κανενας γιατι θα μεινει "ξεκρεμαστος"!!

    Αν δεν μπορεις βγες στην συνταξη βρε παιδι μου...μην παιρνεις και αυτους που πιστευουν σε εσενα στο λαιμο σου!!
    Εξαλλου οι μηνυσεις κυκλοφορουν σε δημοσιογραφικα γραφεια!!

    Γιωργο Πανανδρεου αν εισαι "γιος" του αειμνηστου Ανδρεα ειτε υπερασπιζεσαι τον Πολιτευτη που σε "υπερασπιστηκε" ειτε θα πεσει τι σπιτι σου να σε πλακωσει!!!


    Πασοκοι

    13 Ιανουάριος 2009 2:45 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι να αλλάξει βρε παιδιά; Τα άλλαξε όλα από την πρώτη στιγμή. Τι αλλαγές του ζητάτε να κάνει; Να διορθώσει θέλετε να πείτε; Μα έχουν τετοιο ξεχαρβάλωμα όλα έτσι που τα έκανε ο άσχετος, που δε διορθώνονται με τίποτα. Εξάλλου δε καταλαβαίνει ο άνυθρωπος τι να διορθώσει!

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Oso kai na smootharoun thn eikona tou me to Photoshop, idia skatofatsa paramenei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. παρακαλούνται οι ρουφιανοι και κάθε είδους γλυφτες και σκιψομεσακιδες....ή τσιμπούκια κατα το λαϊκοτερον,να σταματησουν να μιλανε με γεματο στομα απο τα υγρα του αφεντικου τους...(βλ. Προεδρος και Διευθυνων Συμβουλος ΕΥΑΘ). Έτσι τους έμαθαν στο σπίτι τους όμως...να είναι ρουφιανοι. Ωραίοι γονείς...με το που βγήκατε,σας φόρεσαν μαύρη κουκούλα...ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση