GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το αεροδρόμιο της Μαδρίτης...

. Καλημερα σας. Θα ηθελα να σας ρωτησω αν γνωριζετε τι συμβαινει με το αεροδρομιο της Μαδριτης και τις πτησεις της IBERIA προς Ελλαδα. Εγω ...

.
Καλημερα σας.
Θα ηθελα να σας ρωτησω αν γνωριζετε τι συμβαινει με το αεροδρομιο της Μαδριτης και τις πτησεις της IBERIA προς Ελλαδα. Εγω προσωπικα περιμενω την γυναικα μου απο Μαδριτη απο την Παρασκευη 9/10 και ολες οι πτησεις ακυρωνονται η μια μετα την αλλη (μονο προς Αθηνα) .
Η δικαιολογια για ασχημες καιρικες συνθηκες ειναι αβασιμες διοτι ολες οι αλλες πτησεις πραγματοποιουνται κανονικα (Ολυμπιακη κλπ). Δεν τους εχουν δωσει καποιο δωματιο ξενοδοχειου ακομα, και οταν η γυναικα μου εκλεισε με Ολυμπιακη απο εκει για Αθηνα της ειπαν απο την IBERIA οτι αν κανει κατι τετοιο τοτε οι ηδη χαμενες βαλιτσες, αν βρεθουν θα τις καταστρεψουν, αρα χανει και την σημερινη πτηση με Ολυμπιακη και ειναι απο οτι της ειπαν στην λιστα να πεταξει στην Αθηνα με IBERIA μεσα στις επομενες 3 μερες!!!!!!
Αν ειναι δυνατον!! Μηπως εσεις μπορειτε μα βοηθησετε εκατονταδες επιβατες προς Αθηνα που περιμενουν απο την Παρασκευη το πρωι να ερθουν στα σπιτια τους και η IBERIA δεν νοιαζεται;
Ζ.Ζ.
--------

12 σχόλια

  1. Ρε φιλαράκο μηπως σε δουλεύει η γυναίκα σου; Σήμερα γύρισε ο γιος μου κανονικά από Βαρκελώνη με ΙΒΕΡΙΑ. Μήπως τρέχει τίποτα άλλο με εσένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ βρε γυναίκες , κάντε κότσο τα μαλλιά σας να φανούν τα κέρατα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑ .ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Snow and ice cause disruptions to flights at Madrid-Barajas Airport

    Madrid, 10 of January of 2009
    Following Friday's 6-hour suspension of all flight movements at Madrid-Barajas Airport and continuing problems Saturday due to snow and ice, Iberia regrets that its flights are still subject to long delays and in some instances cancellations.

    Iberia apologises to its customers for the inconveniences. Iberia staff are working round the clock to restore normal operations as quickly as possible.

    Gia na deis ton programmatismo ton ptiseon:

    http://www.aena.es/csee/Satellite?cid=1166814101144&pagename=Herramientas%2FVTR%2FVuelosTiempoReal&Language=ES_ES&mov=S&SiteName=VuelosTiempoReal&accion=Inicio&c=Collection

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Auta sumvainoun se olo ton kosmo. Etsi gia na diakiologisoume ligaki kai tin Olympiaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο γυιος σου με IBERIA να γυρισε απο Βαρκελωνη λιγο δυσκολο φιλε, η ΙΒΕRIA εχει κοψει το δρομολογιο αυτο εδω και χρονια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ,ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟΙ , ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ,ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΑΝΔΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλαράκο,
    Επειδή άρχισαν να λένε το μακρύ τους και το κοντό τους, τα τσιράκια της ιμπέρια, φρόντισε να μας ενημερώσεις με τα πραγματικά γεγονότα όταν με το καλό γυρίσει η κυρά σου και σου διηγηθεί τις λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έντυπο υποβολής καταγγελίας σχετικά με αποζημίωση ή/και παροχή συνδρομής σε επιβάτες σε περίπτωση άρνησης επιβίβασης, ακούσιου υποβιβασμού θέσης, ματαίωσης ή μεγάλης καθυστέρησης της πτήσης βάσει του κανονισμού [EΚ] 261/2004
    ελληνικά, ισπανικά

    Αρχή αρμόδια για την μη εφαρμογή της νομοθεσίας για τα δικαιώματα των επιβατών στην Ισπανία
    Dirección General de Aviación Civil
    Sección de Atención al Usuario
    Paseo de la Castellana, 67
    Despacho A-259
    ES - 28071 MADRID
    Tel. : +34 91 597.83.21
    Fax : +34 91 597.86.43
    www.seguridadaerea.es

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 10 Ιανουάριος 2009 11:27 μμ

    ΑΝΤΙΘΕΤΑ...ΕΤΡΙΒΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΗΛΙΩΝΗ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΟΜΠΑΜΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΟΣ (ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕ ΧΙΛΑΡΥ) Ο ΔΡ ΣΟΡΒΟΝΝΗΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ "ΚΑΘΑΡΣΗΣ" ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤAΧΤΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟΙ - ΟΣΕΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ "ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΑΚΑΚΙΑ" ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΠΟΣΟΣΤΑ (!!!) ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ!!!ΚΑΙ ΚΟΙΡΟΙΔΕΥΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ????
    ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ ΠOΙΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΠΟΙΟΝ?? κλπ??

    ΓΙΑ ΨΑΞΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΕΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΡ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ...
    "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΛΘΕ"

    ΜΑΝΟΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ρε ξύπνιε του 2:34 μμ γιατί γράφεις σαψαλιές; ο 261/04 δεν ισχύει σε περίπτωση κακοκαιρίας και άλλων παρόμοιων παραγόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξύπνιε του 7:04 μμ, το άρθρο 5 παρ. 3 του 261/04 λέει ότι «Ο πραγματικός αερομεταφορέας δεν υποχρεούται να πληρώσει αποζημίωση σύμφωνα με το άρθρο 7 αν μπορεί να αποδείξει ότι η ματαίωση έχει προκληθεί από έκτακτες περιστάσεις οι οποίες δεν θα μπορούσαν να αποφευχθούν ακόμη και αν είχαν ληφθεί όλα τα εύλογα μέτρα.

    Δηλαδή σε περίπτωση κακοκαιρίας οι επιβατες της πτήσης που ακυρώθηκε δεν δικαιούνται αποζημίωσης ΑΛΛΑ δικαιούνται όλα τα άλλα που προβλέπει το άρθρο 5, δηλαδή «Σε περίπτωση ματαίωσης μιας πτήσης, οι επιβάτες δικαιούνται:
    α) βοήθεια από τον πραγματικό αερομεταφορέα σύμφωνα με το άρθρο 8, και
    β) βοήθεια από τον πραγματικό αερομεταφορέα σύμφωνα με το άρθρο 9 παράγραφος 1 στοιχείο α) και παράγραφος 2, καθώς και βοήθεια σύμφωνα με το άρθρο 9 παράγραφος 1 στοιχεία β) και γ) σε περίπτωση μεταφοράς με άλλη πτήση, όταν ο ευλόγως αναμενόμενος χρόνος αναχωρήσεως της νέας πτήσης είναι τουλάχιστον η επόμενη μέρα από τον χρόνο αναχωρήσεως που είχε ορισθεί για την ματαιωθείσα πτήση,
    ...

    Άρθρο 8
    Δικαίωμα επιστροφής χρημάτων ή μεταφοράς με άλλη πτήση
    1. Όταν γίνεται παραπομπή στο παρόν άρθρο, παρέχεται στον επιβάτη η δυνατότητα να επιλέξει:
    α) - την εντός επτά ημερών επιστροφή, με τους τρόπους που αναφέρονται στο άρθρο 7 παράγραφος 3, του πλήρους αντιτίμου του εισιτηρίου του, στην τιμή που το αγόρασε, για το μέρος ή τα μέρη του ταξιδιού που δεν πραγματοποιήθηκαν και για το μέρος ή τα μέρη του ταξιδιού που ήδη πραγματοποιήθηκαν, εφόσον η πτήση δεν εξυπηρετεί πλέον κανένα σκοπό σε σχέση με το αρχικό ταξιδιωτικό του σχέδιο, καθώς επίσης, αν συντρέχει η περίπτωση:
    - πτήση επιστροφής στο αρχικό σημείο αναχώρησής του το νωρίτερο δυνατόν·
    β) τη μεταφορά του με την ενωρίτερη δυνατή πτήση, υπό συγκρίσιμες συνθήκες μεταφοράς, στον τελικό του προορισμό, ή
    γ) τη μεταφορά του, υπό συγκρίσιμες συνθήκες μεταφοράς, στον τελικό του προορισμό άλλη ημέρα που τον εξυπηρετεί εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα θέσεων.
    2. Η παράγραφος 1 στοιχείο α) εφαρμόζεται και στους επιβάτες η πτήση των οποίων αποτελεί μέρος οργανωμένου ταξιδιού, εκτός καθ' όσον αφορά το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων, όταν γεννάται δυνάμει της οδηγίας 90/314/ΕΟΚ.
    3. Σε περίπτωση που μια πόλη ή μια περιοχή εξυπηρετείται από περισσότερα του ενός αεροδρόμια, όταν ο πραγματικός αερομεταφορέας προσφέρει σε έναν επιβάτη μια πτήση προς άλλο αεροδρόμιο από εκείνο για το οποίο είχε γίνει η κράτηση, ο πραγματικός αερομεταφορέας αναλαμβάνει το κόστος μεταφοράς του επιβάτη από το αεροδρόμιο αυτό είτε ως εκείνο για το οποίο είχε γίνει η κράτηση είτε, με τη σύμφωνη γνώμη του επιβάτη, σε άλλο κοντινό προορισμό.

    Άρθρο 9
    Δικαίωμα φροντίδας
    1. Όταν γίνεται παραπομπή στο παρόν άρθρο, προσφέρονται δωρεάν στους επιβάτες:
    α) γεύματα και αναψυκτικά ανάλογα του χρόνου αναμονής τους,
    β) διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο όταν αποβαίνει αναγκαία η παραμονή τους:
    - επί μία ή περισσότερες νύκτες, ή
    - επί διάστημα επιπλέον εκείνου που σχεδίαζε ο επιβάτης·
    γ) μεταφορά μεταξύ αερολιμένα και καταλύματος (ξενοδοχείου ή άλλου).
    2. Επιπλέον, προσφέρονται δωρεάν στους επιβάτες δύο τηλεφωνήματα, τέλεξ ή φαξ ή μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
    3. Κατά την εφαρμογή του παρόντος άρθρου, ο πραγματικός αερομεταφορέας αποδίδει ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες των προσώπων μειωμένης κινητικότητας και των τυχόν συνοδών τους, καθώς και στις ανάγκες των ασυνόδευτων παιδιών.
    »

    Όλο το κείμενο του κανονισμού εδώ http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=CELEX:32004R0261:EL:HTML

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση