GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αλλαγές στη διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ...

. Από το atsarantos.blogspot.com . Οι αλλαγές στη διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ... ...έχουν σκοπό να ανατρέψουν το δυσμενές για τη χώρα μας...

.
Από το atsarantos.blogspot.com
.
Οι αλλαγές στη διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ... ...έχουν σκοπό να ανατρέψουν το δυσμενές για τη χώρα μας κλίμα, που προκλήθηκε στο εξωτερικό μετά από τα επεισόδια στην Αθήνα. Ήδη το αρμόδιο υπουργείο προωθεί τη νέα αφίσα που δείχνει ότι η πρωτεύουσα είναι μια ασφαλής πόλη, που αστυνομεύεται πολύ καλά και οι τουρίστες μπορούν να πάνε άφοβα για ψύρισμα στο Μοναστηράκι, άφοβα να μπουν σε ταξί και να πληρώσουν για μια διαδρομή 150€, άφοβα να φάνε κατεψυγμένο μουσακά στην Πλάκα και άφοβα να φτάσουν μέχρι την είσοδο της Ακρόπολης και να μάθουν ότι απεργούν οι φύλακες.
Στη φωτογραφία ένας Βρετανός τουρίστας περπατά ανέμελος ενώ μια διμοιρία των ΜΑΤ -διακριτικά- περιφρουρεί το χώρο. Σύμφωνα με τον ΕΟΤ η Ελλάδα δεν θα είναι πλέον wonderful αλλά ...batsofull!
------------------------------

4 σχόλια

  1. Το ερώτημα που πολλοί πολίτες αυτής της χώρα ρωτούν είναι : αν μια κυβέρνηση με πλειοψηφία 151 βουλευτών δεν είναι κυβέρνηση «εκλογικής ετοιμότητας», τότε ποια είναι;

    Το ίδιο ερώτημα, όμως, επιδέχεται και μια άλλη απάντηση. Με δεδομένο ότι το ΠαΣοΚ θα προκαλέσει ούτως ή άλλως εκλογές στις αρχές του 2010, με αφορμή την προεδρική εκλογή, γιατί θα περιμένει ο Καραμανλής να τον πάει σε εκλογές ο Παπανδρέου και να μην πάρει αυτός την πρωτοβουλία νωρίτερα;

    Πολλοί ασφαλώς θα αναρωτηθούν πώς είναι δυνατόν να προκαλέσει ο Πρωθυπουργός εκλογές όταν αντιμετωπίζει σοβαρές πιθανότητες να τις χάσει. Για έναν πολύ απλό λόγο: διότι η νίκη στις εκλογές είναι μία μόνο από τις πιθανές επιδιώξεις του, ασφαλώς η πρωταρχική. Αλλά υπάρχουν ενδεχομένως και άλλες. Οπως, για παράδειγμα, να κάνει εκλογές ακόμη και αν είναι πιθανό να τις χάσει, ξέροντας πως αν καθυστερήσει κινδυνεύει με βαρύτερη ήττα στο μέλλον. Είναι το σενάριο του ρίσκου.

    ΄Η, μπορεί να σκεφθεί , να κάνει εκλογές με κίνδυνο να χάσει, υπολογίζοντας ότι δεν θα κερδίσει ούτε ο αντίπαλος. Με το ισχύον εκλογικό σύστημα και πολιτικό σκηνικό, κάτι τέτοιο είναι απολύτως εφικτό. Μπορεί, ας πούμε, να ποντάρει ο Καραμανλής σε μια περίοδο παρατεταμένης αστάθειας, σε διαδοχικές εκλογές χωρίς ισχυρό νικητή ή/και σε ασταθείς κυβερνήσεις συνεργασίας, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα αρπάξει την ευκαιρία να ξαναβγεί από πάνω. Είναι το σενάριο της καταστροφής.

    Υπό αυτήν την έννοια το ερώτημα δεν είναι αν η νέα κυβέρνηση αποδειχθεί εκλογική. Αλλά ποια μεθόδευση θα ακολουθήσει ο Καραμανλής για να κάνει εκλογές χωρίς να χρεωθεί το κόστος των εκλογών. Πώς, δηλαδή, θα καταστήσει τις εκλογές «εύλογες και επιβεβλημένες» σε μια χώρα όπου το 65%-70% των πολιτών επιδιώκει πρωτίστως πολιτική σταθερότητα.

    Πιστέψτε με, εκεί θα παιχτεί εφεξής όλο το παιχνίδι. Και γι΄ αυτό οι τρεις πρώτοι μήνες του 2009 θα είναι κρίσιμοι, όχι μόνο για τον χρόνο των εκλογών αλλά και για το εκλογικό αποτέλεσμα.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΥΣΤΕ ΜΑΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΧΑΡΙΩΝ?

    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ;

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΥ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;

    ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ 50.000- 200.000 ΤΟ ΜΗΝΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.

    ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ SMS ΤΟΥ ΜΗΝΑ

    ΕΡΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΥΣΤΥΧΗ ΛΑΛΙΩΤΗ.

    ΠΕΝΤΕ (5) ΕΥΡΩ ΕΚΑΣΤΟΣ.

    ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ .
    ΝΑ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΣΟΥ (ΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΣΟΥ) ΔΗΛΑΔΗ , ΤΟΝ ΟΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΜΙΑ ΣΟΥ !!!!!!
    ΠΕΤΡΟ ! ΠΕΤΡΟ ! ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ??????


    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση