GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση στο Πολεμικό Μουσείο...

. Από τον Γιώργο Γερανάκη . Να σταματήσουμε το χέρι των δολοφόνων! Όλοι στους δρόμους! Οι εργαζόμενοι της Αττικής, την Κυριακή , στη συγκέ...

.
Από τον Γιώργο Γερανάκη
.
Να σταματήσουμε το χέρι των δολοφόνων! Όλοι στους δρόμους! Οι εργαζόμενοι της Αττικής, την Κυριακή, στη συγκέντρωση που οργανώνουν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ στο Πολεμικό Μουσείο, στις 5 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει πορεία στις πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ. Όλοι και όλες αύριο σε κάθε πόλη και χωριό της Ελλάδας.
Το νέο έγκλημα κατά του λαού της Παλαιστίνης από το ιμπεριαλιστικό Ισραήλ, που έχει τις πλάτες των ΗΠΑ - ΕΕ, πρέπει να καταδικαστεί αποφασιστικά! Οι λαοί με την πάλη τους μπορούν να σταματήσουν το χέρι των δολοφόνων που σφάζουν τον Παλαιστινιακό λαό.
Να υποχρεώσουμε την ελληνική κυβέρνηση να εγκαταλείψει την πολιτική των ίσων αποστάσεων ανάμεσα στο θύτη και στο θύμα.
Όλες και όλοι με το λαό της Παλαιστίνης που έχει όλο το δίκιο με το μέρος του. Με το λαό που του στερούν το δικαίωμα να έχει τη δική του πατρίδα.
---------------------------------

20 σχόλια

  1. Εχθρός μου είναι ο μουσουλμάνος , ο άραβας , ο τούρκος , και γενικά όλα αυτά τα κατακάθια που υποστηρίζει ο ΣΙΡΙΖΑ και ο ΣΥΝ , για να τα υποστηρίζει ο ΤΣΙΠΡΑΣ και ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ κάτι δεν πάει καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πάτε να διαδηλώσετε στο Ισραήλ και την Αίγυπτο. Έξω από την πρεσβεία της Σαουδικής Αραβίας. Οπουδήποτε αλλού. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΔΙΔΗΛΩΤΕΣ.

    Παρότι η διαδήλωση για την Γάζα είναι η πλέον δικαιολογημένη, να καταλάβετε πως ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΧΑΘΕΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ. ΠΑΡΑΣΙΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ δεν έρχομαι,βαριέμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ''ΣΤΟΧΟΥ'' ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ !!
    ΑΝΤΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΝΥΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΧΡΥΣΑΓΟΥΛΟΙ !!
    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ ΝΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΑΔΑ ΡΕ ΖΩΑ !! ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 1.06 ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ
    ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ
    ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.
    ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΑΝ
    ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ
    ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ
    ΚΥΚΛΩΝ .
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ
    ΑΘΛΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ ΤΩΝ
    ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΕΧΟΥΝ
    ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΣΤΙΣ
    ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ
    CIA ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
    ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΑ
    ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ.
    ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΑ
    ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΥΣ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΡΓΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ
    ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
    ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΝΟΥΣ ΤΑ
    ΠΑΡΑΓΕΙ.
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΘΕΙΑΖΑΝ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗ ΠΕΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
    ΕΝΩ Ο ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ
    ΠΙΣΩ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ.
    Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ
    ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ.
    ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ
    ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΝ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ
    ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ
    ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΑΠΟ
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ Η ΤΑΚΤΙΚΗ
    ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΤΗΣ
    ΑΜΕΡΙΚΗΣ?
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΠΩΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    Η ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρότι θέλω πάρα πολύ να διαδηλώσω εναντίων των Ναζί του Ισραήλ, αρνούμε να βρεθώ στο ίδιο σημείο με τους ΕΛΛΗΝΟΤΑΛΙΜΠΑΝ ΝΑΖΙ, τους κουκουλοφλώρους, τους αξύριστους και τους άπλυτους. Θα θρηνήσω τα παιδιά της Γάζας μόνος μου, στο σπίτι μου. Με αξιοπρέπεια. Και θα ανοίξω τα μάτια μου, και δεν θα αγοράζω Ισραηλινά προιόντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για όσους ξέρουν στοιχειώδη Αγγλικά αντιγράφω από το Der Spiegel
    "It was Aug. 18, 1966 and the 72-year-old Chinese leader had called male and female students to assemble on Beijing's Square of Heavenly Peace to launch his Great Proletarian Cultural Revolution. Hundreds of thousands waved Mao's little red book and cheered the old man.

    Mao's call to violence fell on willing ears among many young people. Thirteen days earlier .... the female students at her school, which was part of the Beijing Teachers University, killed their teacher, Bian Zhongyun. The girls brutally beat the 50-year-old woman to death using wooden sticks spiked with nails. On the day before the killing, members of the Red Guard had already maltreated the teacher, who was the party leader at the school -- they suddenly viewed her as a "counter-revolutionary revisionist" who they believed had gambled away her life."

    OΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΗΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ , ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΙΣΟΥΜΕ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΦΡΟΝΑ ΜΑΟ!! ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ! ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!! (ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΩΣ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΑΝ ΩΣ ΤΩΡΑ ΟΙ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ?)
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 3:08 ΕΠΙΚΡΟΤΏ!!!!!
    Βάλαν ρε διαμεσολαβητή τον ελληνοεβραίο από τη θεσσαλονίκη "Σαρκοζί"
    χαχαχαχαχα.
    Τι μαλακίες είναι αυτές?
    Πάρτε το χαμπάρι ρεεεεεε οι παππούδες μας δεν είχαν internet. Η παραπληροφόρηση πεθαίνει!!! Η προπαγάνδα πεθαίνει! Οι διαδηλώσεις φτηνήναν, όλα ξέπεσαν. Μια νέα δύναμη γενιέται που κάποια μέρα θα βρεί και φυσικούς αντιπροσώπους, έξω από τους γνωστούς καραμαληδοπαπαντρεοτσιπροκαρατζαφεροπαπαρηγες.
    Φυσικά και στη συγκεκριμένη φάση είμαστε με τους Άραβες αφού είδαμε τα σιχάματα των εκπολιτισμένων δυτικών κατευθυνόμενων κρατών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. άμα πηγαίνατε και λίγο σχολείο αντί να τρέχετε συνέχεια στις διαδηλώσεις δεν θα μένατε τόσο αγράμματα χαζούλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ελληνες!
    Εχετε παρει χαμπαρι οτι μας κοροιδευουν και μας λοιδορουν οι Εβραιοι (ναι αυτοι οι "φιλοξενουμενοι")που εκαναν το ιδιο οταν ημασταν κατω απ τους Τουρκους επειδη τολμαμε να υποστηριξουμε τα παιδια της μαρτυρικης Παλαιστινης;
    Και το κανουν μεσα στην ιδια μας την Πατριδα;
    Νομιζετε οτι ηρθε καιρος να φαει κλωτσια ο εβραιος απ την Ελλαδα;
    Αρκετα δεν εχουμε ανεχθει τους συχαμενους Χριστοκτονους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σύμφωνα με το καταστατικό της Χαμάς όλη η Παλαιστίνη είναι ισλαμική πατρίδα στην οποια άπιστοι, μη μουσουλμάνοι, δεν έχουν θέση.
    Είναι καθήκον κάθε μουσουλμάνου να αγωνιστεί για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης από τους απιστους και την κατάκτηση του Ισραήλ, αυτού του σιωνιστικού κατασκευάσματος, διότι μέχρι της δευτέρας παρουσίας η Παλαιστίνη έχει παραχωρηθεί στους μουσουλμάνους. Στόχοι της Χαμάς είναι η καταστροφή/διάλυση κάθε κοσμικής παλαιστινιακής αρχής, η κατάκτηση της Ιορδανίας και η δημιουργία μιας ισλαμικής θεοκρατίας στην Παλαιστίνη.
    Οι ηγέτες της Χαμάς αρνούνται το ολοκαύτωμα των εβραίων κατά τη διάρκεια του 2. παγκοσμιου πολεμου και υποστηρίζουν αντισημιτικές θεωρίες συνωμοσίας (οι Εβραίοι είναι υπεύθυνοι για την γαλλική επανάσταση, τον κομμουνισμό, τους παγκοσμιους πολέμους).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητοι του Κεντρικου Ισραηλιτικου Συμβουλιου,

    Ψαχνω στην ιστοσελιδα σας να βρω ενα καταδικαστικο σχολιο εναντιον του ισραηλ, για την τρεχουσα γεννοκτονια που γινεται σημερα στην μαρτυρικη Παλαιστινη αλλα ματαια. Δεν βρισκω τιποτα. Μηπως μου διεφυγε και μπορειτε να με κατευθηνετε στην ιστοσελιδα σας;


    Σας ευχαριστω εκ των προτερων για την ταχεια απαντηση σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσύ που λές για το καταστατικό της χαμάς, πές μας σε τι νομίζεις ότι διαφωνεί μαζί τους ο πολύς κοσμος?
    Τις καραμέλες των πολιτικάντιδων μας πιπιλάς για ολοκαυτώματα και μαλακίες? Φυσικά και σκωτώθηκε πολύς κόσμος στον Β παγκόσμιο πόλεμο και όχι μόνο εβραίοι. Κανένας άλλος λαός δεν καρπώθηκε τόσα πολλά. Μέχρι και κράτος σας αφήσαν να φτιάξετε.
    Τι να πούν οι γύφτοι δηλαδή που ο χιτλερ τους ξέσκισε? Τι να πούν οι ομοφιλόφιλοι? Και τί είναι αυτό τώρα το "ολοκαύτωμα" δικαιολογία για νέα ολοκαυτώματα? Πάρε τις ιδέες σου "οφθαλμός αντί οφθαλμού" και ξεκουμπίσου από την ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άκου ρε το μαλάκα! Θα μας πεί για καταστατικά και παπαριές, λές και νοιάζουν τον πολύ κόσμο αυτά τα καταστατικά και οι "νομοτέλειες".Ο νόμος φίλε βγήκε για να μας υπηρετεί, όχι για να τον υπηρετούμε και φυσικά το νόμιμο δεν είναι και ηθικό όπως είπε γνωστός πολιτικός. Το καταστατικό των γκρίζων λύκων δείχνει τουρκία μέχρι την τρίπολη, των βούλγαρων βουλγαρία μέχρι τη λαμία, των αλβανών μέχρι το αγρίνιο κλπ. ε και? Τι παπαριές είναι αυτές! ΑΔΙΚΙΟΛΟΓΗΤΟ το ισραήλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΟΘΗΚΕ ΧΘΕΣ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΣΠΑΣΤΩΝ...
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αν δεν ήταν οι κουκουλοφλώροι και τα λοιπά τσιπράκια, οι διαδηλώσεις για την Γάζα θα ήταν πολύ μεγαλύτερες. Τα αλαβανο τσιπρο κουκουλοφλωράκια και χούλιγκαν με εγκέφαλο μύγας έχουν ξεφτυλλίσει κάθε διαμαρτυρία. Κανέις δεν θέλει να συναναστραφεί τους ΕΛΛΗΝΟ_ΤΑΛΙΜΠΑΝ_ΝΑΖΙ.

    Η ελλάδα χρειάζεται πάνω από όλα ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το καταστατικό της Χαμάς καθορίζει τους στόχους και τις επιδιώξεις της οργάνωσης αυτής. Με τη βοήθεια χρησιμων ηλιθίων σε όλο τον κόσμο μπορεί να πραγματοποιηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 4 Ιανουάριος 2009 6:27 μμ
    Αει γαμήσου ρε ηλίθιε που θα ζητήσω την άδεια σου για να ζω στην πατρίδα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΞΕΝΟΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση