GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οχι στο σύγχρονο "ολοκαύτωμα"...

. Από την Θεματική Ομάδα Διεθνών των Οικολόγων Πράσινων . Η χθεσινοβραδινή κλιμάκωση της Ισραηλινής επιθετικότητας με την έναρξη των χερσαί...

.
Από την Θεματική Ομάδα Διεθνών
των Οικολόγων Πράσινων

.
Η χθεσινοβραδινή κλιμάκωση της Ισραηλινής επιθετικότητας με την έναρξη των χερσαίων επιχειρήσεων στο έδαφος της Γάζας έγινε στο περιθώριο που άφησε η σχεδόν αδιάφορη στάση και η απουσία αντίδρασης από τη μεριά διεθνών οργανισμών και χωρών -συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής- στην προσχεδιασμένη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού που παρακολουθούμε.
Η ανθρωπότητα προσμετρά μια ακόμη ήττα αδυνατώντας να προστατέψει την ανθρώπινη ζωή και να αποτρέψει την προαναγγελθείσα τραγωδία επιβάλλοντας την απαραίτητη αυτοσυγκράτηση και την διπλωματική διευθέτηση .
Η αναχαίτιση της πολεμικής μηχανής του Ισραήλ χρειάζεται απερίφραστα και δίχως δισταγμό την εγρήγορση και την καταδίκη εκ μέρους όλων. Οποιαδήποτε περεταίρω ολιγωρία διεθνών οργανισμών και κυβερνήσεων είναι εγκληματική και ουσιαστικά σημαίνει συνενοχή στο έγκλημα. Η ανθρωπότητα δεν νοείται να στηρίζεται σε μεθόδους που ανακυκλώνουν τη βία και καθιστούν τις ανθρώπινες κοινωνίες εστίες μίσους και προκατάληψης.
Οι Οικολόγοι Πράσινοι εκφράζουμε την απέχθειά μας μπροστά στη σφαγή και στην αδιαφορία του «διεθνούς παράγοντα». Συμπαραστεκόμαστε στον μαρτυρικό Παλαιστινιακό λαό και πιστεύουμε στο δικαίωμά του για δημιουργία άμεσα δικής του πατρίδας με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, αλλά και στο δικαίωμα των Ισραηλινών να ζήσουν με ασφάλεια περιοριζόμενοι στα νόμιμα σύνορά τους του 1967. Επαναλαμβάνουμε άλλη μια φορά την ανάγκη εφαρμογής των αποφάσεων του ΟΗΕ και καλούμε τους εμπλεκόμενους διεθνείς φορείς και κράτη να απαιτήσουν την εφαρμογή των διεθνών συμφωνιών και συμβάσεων, να σταματήσει η ανθρωποθυσία στα Παλαιστινιακά εδάφη.
Ø Καλούμε τους ελεύθερους κι ενεργούς πολίτες να πυκνώσουν τις τάξεις του αντιπολεμικού κινήματος.
Ø Απαιτούμε η ελληνική κυβέρνηση να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να σταματήσει η αιματοχυσία και να εξασφαλίσει την ασφαλή αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην λωρίδα της Γάζας.
Ø Ζητάμε το μποϋκοτάζ των προϊόντων προέλευσης Ισραήλ.
Ø Καλούμε την Ε.Ε. να αναστείλει την προνομιακή εμπορική συμφωνία με το Ισραήλ μέχρι τη λήξη της εισβολής και κατοχής του στα Παλαιστινιακά εδάφη.
Σήμερα όλοι στην αντιπολεμική συγκέντρωση στις 6μμ στο Πάρκο Ελευθερίας.
Όχι στη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού!

-----------------------------------------

11 σχόλια

  1. ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
    ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΟΟΣ ΛΑΟΣ

    ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΦΓΑΝΟΥΣ

    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΜΑΣ???

    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!!!

    ΝΑ ΠΩ ΚΡΙΜΑ???

    ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΣ?
    ΑΛΛΟΙΜΟΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ
    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ

    Η ΛΑΛΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΙ

    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΦΕΛΟΙ
    ΟΧΙ !
    ΓΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΝΟΥΜΕΡΑ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΝΕΙΣ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Εβραίοι εκμεταλλευτηκαν πολιτικα και οικονομικα αυτο που συνεβη στους προγονους τους.
    Χρησιμοποιησαν το παρελθον τους με τροπο βρωμερο για να γινουν οι τσατσοι των Aμερικανων προκειμενου μεσα απο την επιτυχια τους( κυριως οικονομικη) να εκδικηθουν ολο τον κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5.56 GIA STO STOMA SOU....MIN XANIS TA LOGIA SOU....OTAN OI TOURKOI SIKONOUNE TA AEROPLANA TOUS STO EIGAIO.....GAVGIZOUNE OLOI...OTAN H XAMAS VARAI ME PIRAVLOUS EINAI ENTAKSI.....YPOKRITES ELLINES DEN AKSIZETE TIN ISTORIA MAS POU PETHANE TO 1974

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ = ΔΟΥΛΕΜΑ

    Τι εγινε βρε σαϊνια της δημοσιογραφιας...εγινε ο ανασχηματισμος??/ αν γινει σφυριχτε μας...σας δουλευει ολους ο Κραμανλης ή τα "πιανετε' και κανετε το παιχνιδι του...

    Τωρα φαινεται οτι καποιοι στην Χαριλαου "σφυρανε κλεφτικα"...γιατι οι δεξοι εχουν στοιχεια εναντιον τους απο "τα λαθη του παρελθοντος" και ετσι δεν κανουν αντιπολιτευση...

    Αρα μονο οι νεοι μπορει να φερουν την αλλαγη!!
    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ανώνυμε αμόρφωτε 4.56, αν το 1821 δεν ξεσγκωνόταν οι διάφοροι φιλέλληνες της Ευρώπης, τώρα δεν θα είχες κράτος. Οι κυβερνήσεις δεν έχουν συναίσθημα. Αν δεν κινητοποιηθούν οι λαοί τους, δεν τους νοιάζει τι γίνεται με καταπιεζόμενους λαούς. Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να υπάρχει το ίδιο στάτους κβο, ώστε να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και να περνούν καλά. Οσον αφορά στους έλληνες όταν θα χρειαστεί θα το αποδείξουν πάλι ότι αγαπούν την πατρίδα τους στην πράξη και όχι στα λόγια όπως εσύ. Θα είσαι μάλλον κάποιος εγγονός δοσίλογου-κουκουλοφόρου, που μιλούν για την πατρίδα αλλά καρφώνουν τους πατριώτες για να ρίξουν στάχτη στα μάτια. Ενας που δεν νιώθει αλληλεγγύη με λαούς που υποφέρουν δεν μπορεί να αγαπά ούτε την πατρίδα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτο δεν ειναι πολεμος ΕΙΝΑΙ ΣΤΥΓΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ απο ενα ναζιστικο καθεστως που η μονη διαφορα του απο τον Χιτλερικο ειναι οτι αντικατεστησαν στις στολες τους την ΣΒΑΣΤΙΚΑ με το ΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. evraio 5.56 mathe na grafeis ellinika kai meta na endiafertheis gia tin ellada. poios se plirwnei na grafeis tis malakies pou grafeis? lexiko den exeis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι εγινε παιδια ?
    εγινε ο "νασχηματισμοσ??
    μα επιτελουσ ποσους προδοtες εχει αυτη η χώρα?
    ποιος ανασχηματισμος ρε...που κοροιδευεται ολοι ομαδικα τον λαο??
    δεν ντρeποσαστε??
    για τα 30 αργυρια??

    4 Ιανουάριος 2009 11:41 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΚΑΝΑ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΜΗΠΩΣ;
    ΑΝ ΟΧΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ Β.ΗΠΕΙΡΟ ΠΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΤΙΝΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ.
    ΚΑΝΤΕ ΡΕ ΣΟΥΡΓΙΕΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ.
    Η ΝΑ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΗΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΘΟΥΝ ΣΑΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η υποκρισία των παράσιτων οικωλόγων είναι πασίγνωστη, όπως δείχνει ο 11:23.
    Αυτοί οι μοχθηροί φασίστες συμμετείχαν στην ομπόμπα-μανία και για να ροκανίσουν κονδύλια είναι πρόθυμοι να διχάζουν κι άλλο τους Έλληνες.
    Ξεφωνήστε τους σε κάθε ευκαιρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμε 4 Ιανουάριος 2009 10:00 μμ

    είσαι ηλίθιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση