GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τα πρωτοσέλιδα...

6 σχόλια

  1. Χιλιάδες Τούρκοι συγκεντρώθηκαν έξω από το αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης επιφυλάσσοντας υποδοχή ήρωα στον πρωθυπουργό Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος το βράδυ της Πέμπτης αποχώρησε οργισμένος από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, ύστερα από μία έντονη αντιπαράθεση με τον Ισραηλινό πρόεδρο Σιμόν Πέρες.

    Κρατώντας πανό που έγραφαν «Καλωσόρισες κατακτητή του Νταβός» και «Κόσμε, κοίτα τον πρωθυπουργό μας», χιλιάδες Τούρκοι με τουρκικές και παλαιστινιακές σημαίες συγκεντρώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής έξω από το διεθνές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και φώναζαν συνθήματα κατά του Ισραήλ, μόλις έφτασε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος.

    Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Ερντογάν εμφανώς εξοργισμένος είχε αποχωρήσει από συζήτηση στο Νταβός, αφού είχε κατηγορήσει το Ισραήλ ότι «γνωρίζει πολύ καλά πως να δολοφονεί βρέφη».

    ΔΕΣ ΤΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝ !
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ , ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΕΔΩ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχεδόν δύο εκατομμύρια Έλληνες ζουν στο όριο της φτώχειας, σύμφωνα με σχετική έκθεση της Οικονομικής και Κοινωνιής Επιτροπής, ενώ η χώρα μας είναι δευτεραθλήτρια σε ποσοστό φτώχειας σε όλη την Ευρώπη. Στην έκθεση της η ΟΚΕ, η οποία σημειώνει ότι η κατάσταση λόγω της οικονομικής κρίσης που ταλανίζει τον πλανήτη, αναμένεται να επιδεινωθεί περισσότερο, προτείνει την άμεση κατάρτιση εθνικής στρατηγικής που θα προβλέπει κατοχύρωση ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, επίδομα ανεργίας στο 80% του ημερομισθίου του ανειδίκευτου εργάτη και αναδιαμόρφωση του φορολογικού συστήματος.

    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΒΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ
    ΔΙΩΞΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να βαλετε και τουσ δημοκρατικους στο γκαλοπ σας. αυτο δηλαδη δεν ειναι κομμα? επειδη ειναι φτιαγμενο απο πολιτες δεν του δινουμε σημασια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καψαμπέλη βλάκα άλλαξε την εμφάνιση της σελίδας.

    Οι αγρότες γύρισαν σπίτι και συ στη δεξιά στήλη ακόμα πανηγυρίζεις ότι "τα μπλόκα δεν υποχωρούν".

    Ξύπνα Καψαμπέλη. ΠΑΣΟΚ γιόκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το χρειαζόταν όμως ο Εβραίος, αφού κανένας από τους άλλους δεν τολμά να στηρίξει το δίκαιο του απλού λαού. Αφήνουν τους Ισραηλίτες να κάνουν ό,τι θέλουν στη διεθνή πολιτική σκηνή, επειδή έχουν τη στήριξη όλης της άρχουσας τάξης και προ πάντων των κ.. αμερικάνων. Γιαυτό αναδεικνύεται ήρωας αυτός, που ακόμα τα χέρια του στάζουν αίμα από τους έλληνες Κυπριώτες. Ντροπή στη διεθνή κοινότητα μη εξαιρουμένης και της ελληνικής κυβέρνησης.
    Γερμανοηπειρώτης / Φραγκφούρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση