GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΟ-Πανιώνιος: 2-1

. Από το http://www.greenpowerpao.blogspot.com/ . Θα φανώ σε πολλούς ενοχλητικός και άδικος να τα βάλω και πάλι με τον Τεν Κατε αλλά δυστυχώ...

.
Από το http://www.greenpowerpao.blogspot.com/
.
Θα φανώ σε πολλούς ενοχλητικός και άδικος να τα βάλω και πάλι με τον Τεν Κατε αλλά δυστυχώς συνεχίζει να προκαλεί. Για πολλοστή φορά άρχισε το ματς με...
το αγαπημένο του αλλά αποτυχημένο 4-5-1 και στο α' ημιχρονο ο Πετρόπουλος και η ομάδα βολόδερναν προσπαθώντας να διασπάσουν την άμυνα του Πανιωνίου. Αν προσθέσουμε σε αυτό και τις 15 αποτυχημένες γιομες/σέντρες του Καραγκούνη έναντι μιας επιτυχημένης και καταλαβαίνετε γιατί ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να αναπτυχθεί με επιτυχία.
Διορθώνοντας το εμφανές λάθος του ο Τεν Κατε και βάζοντας δίπλα στον Πετρόπουλο έναν κλασικό κυνηγό τον Σαλπιγγίδη, άλλαξε τη ροή του παιγνιδιού και η ομάδα βελτιώθηκε αισθητά. Το αποτέλεσμα ήταν ένα γκολ στο 66' με τον Σαλπιγγίδη και ένα στο 72΄ με τον Πετρόπουλο, καθαρίζοντας έτσι το ματς σχετικά εύκολα. Ο Πανιώνιος μείωσε με τον Εστογιανοφ στο 92'.
Σαφώς καλύτερος ο Παναθηναϊκός του Πανιωνίου επεκράτησε δίκαια. Η βελτίωση που επήλθε στο β' ημιχρονο σε όλη την ομάδα βοήθησε και μερικούς απο τους παίκτες να διακριθούν. Θα σταθώ βέβαια στον αμυντικό ογκόλιθο του κέντρου τον Σιμαο, στον εξαιρετικό Βαβζινιακ, στον πολύ καλό Νιλσον στον κινητικό και μέσα στις φάσεις Πετρόπουλο και φυσικά στο παιδί για όλες τις δουλειές Σαλπιγγίδη. Ο Γκαμπριελ κινητικός...

9 σχόλια

  1. Ρε φιλε ΠΑΟ ειμαι και εγς απο τα γενοφασκια μου...Ο ΤενΚατε παιζει μεσα Η' οι παιχτες?
    Οταν κλεινουν την αντιπαλο ομαδα και χανουν τις ευκαιριες τη μια μετα την αλλη ποιος φταιει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μερικες "αποριουλες" για την αποδραση .."κινηματογραφικη"! παλιοκωστα και αλμπανο..

    1.
    Τα ελικοπτερα πριν πεταξουν δεν υποβαλλουν σχεδιο πτησης ,στη διευθυνση εναεριας κυκλοφοριας??
    Πετανε ελευθερα??
    Δηλαδη ο πασα ενας μπορει να αγορασει/νοικιασει ενα ελικοπτερο και να κοβει βολτες στον ουρανο??
    Αν ηταν ετσι, μπορω και εγω να νοικιασω ενα, να το φορτωσω καμποσες βομβες ναπαλμ και να παω πανω απο το μπουρδελο της Χαρ.Τρικουπη και μαλιστα οταν οι πασοκοσκυλαιοι εχουν .."μαζωξη" και να μην αφησω "ζωντανο"??.
    Η καλυτερα αμα ειναι πιο πολλοι, σε ενα "σταδιο ειρηνης και φιλιας" ,παραδειγματος χαριν και να τους ξεπαστρεψω ολους??..

    2.
    Οι επιβατες/ενοικιαστες ενος ελικοπτερου δεν ελεγχονται?
    Δεν τους ζητανε τα στοιχεια τους??
    Δεν ελεγχονται οι αποσκευες τους?
    Δεν περνανε απο το μηχανημα που σου βρισκει οτι σιδηρικο κρατας πανω σου,ακομα και ενα κερμα???

    3.
    Αν το ελικοπτερο εδωσε ψευτικο σχεδιο πτησης ,δεν θαπρεπε ΑΜΕΣΑ να εντοπισθει,απο την υπηρεσια ελεγχου της εναεριας κυκλοφοριας,και η να του ζητηθει να δηλωσει τα στοιχεια του, η ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ,με την απειλη καταρριψης,στελνοντας ενα πολεμικο αεροπλανο ?

    Θυμαμαι μια φορα ενα "ΤΣΕΣΝΑ",ενα μικρο ιδιωτικο αεροπλανο,στην Αμερικη εχασε τον προσανατολισμο του και κατευθυνοταν προς Νεα Υορκη ,χωρις να απανταει στο πυργο ελεγχου,και ΑΜΕΣΩΣ απογειωθηκαν δυο πολεμικα αεροπλανα και το αναγκασαν να προσγειωθει,αλλιως η απειλη ηταν "θα σε χτυπησουμε/καταρριψουμε"..
    Επροκειτο για λαθος και ομως η αντιδραση ηταν αστραπιαια.

    Εδω ΓΙΑΤΙ δεν συνεβη κατι τετοιο??

    Δηλαδη μπορει ναρθει ενα τουρκικο πανω απο την Αθηνα και να πετα ελευθερα ??

    Το ελικοπτερο υπεριπτατο τρισημισυ ωρες πανω απο την Αθηνα και κανεις δεν πηρε χαμπαρι τιποτα??

    Απλες ερωτησουλες/αποριουλες..

    Ειμαι σιγουρος ,οτι η αποδραση παλαιοκωστα ,δεν ειναι καθολου .."κινηματογραφικη"!!

    Ειχε την υποστηριξη καποιων,που κατεχουν "θεσεις κλειδια",στο ελεγχο της εναεριας κυκλοφοριας και φυσικα /ΦΥΣΙΚΩΤΑΤΑ!! στους "σωφρονιστικους υπαλληλους" ,..."απογονους" του θρυλικου πια .."Αρβανιτη" πρωην προεδρου της ενωσης σωφρονιστικων υπαλληλων,που το δηλωσε με καμαρι οτι ειναι .."παιδι του Κουτσογιωργα"!!..

    Ειτε επεσε χοντρο λαδωμα σε χρημα ,ειτε η εντολη εδοθη απο την πασοκοσκυλια ,για πολιτικη (μικροκομματικη) εκμεταλευση ..

    Τι λετε και σεις ορε πασοκοσκυλαιοι???

    Που ειτε
    Χωρις κανεις να νοιασθει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ!!!

    22-02-2009

    Την τελευταία τριετία, ο Παλαιοκώστας με τον Ριτζάι, απέδρασαν για δεύτερη φορά από τις φυλακές Κορυδαλλού.

    Ο τρόπος απόδρασής τους είναι πανομοιότυπος με τον προηγούμενο σε θεαματικότητα, αλλά και αποτελεσματικότητα.

    Επίσης θεαματική, αλλά ταυτόχρονα και επικίνδυνη, είναι η ανικανότητα της κυβέρνησης της Ν(έας) Δ(υστυχίας) και του «καταλληλότερου» (sic), για την αποτροπή αντίστοιχων περιστατικών.

    Φυσικά από μια κυβέρνηση, που μεταξύ των άλλων «πέτυχε» και μάλιστα σε παγκόσμια πρώτη, να αποδράσει -μέσα από τα χέρια της- ψόφια γαλοπούλα, η μόνη απαίτηση που έχεις, είναι να ξεκουμπιστεί και να φύγει μια ώρα αρχύτερα.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η μυωπία και η επιλεκτική μνήμη, είναι χαρακτηριστικά των οπαδών των δήθεν "μεγάλων" ομάδων.

    Εαν το μπάτζετ είναι απόδειξη ότι αξίζετε την νίκη, δεν καταλαβαίνω γιατί παίζουμε ποδόσφαιρο, ας μετρήσουν οι πρόεδροι τα λεφτά τους, κι ο πιο πλούσιος να πάρει το πρωτάθλημα.

    Πες πως για κάποιο λόγο, σε 2 αντεπιθέσεις ο Πανιώνιος είχε βάλει 2 γκολ, ενώ εσείς μεχρι τότε επιμένατε στις γιόμες, αλλά μετά το 75 ξυπνούσατε, και στο 78 σας ακυρώνανε κανονικό γκολ...

    Θα μας είχατε πάρει τα αυτιά για την αδικία που σας έγινε, θα ζητουσατε το κεφάλι του διαιτητή σε πιάτο, ενώ τώρα που έγιναν τα πράγματα ανάποδα, όλα σας φαίνονται φυσιολογικά!

    Στο πρώτο παιχνίδι, που νικήσατε άλλωστε, φωνάζατε για άδικη αποβολή, παρόλο που νικησατε τελικά, ενώ για ολόκληρο ακυρωθέν γκολ που έκοψε κάθε ελπίδα να ανατραπεί το σκορ, μούγκα στην στρούγκα.

    Για τις κίτρινες κάρτες για θέατρο, στις αποτυχημένες σας προσπάθειες για να κλέψετε το παιχνίδι με ανύπαρκτο πέναλτυ, όσο οι γιόμες δεν έφερναν αποτέλεσμα, ούτε κουβέντα.

    Θα μου πείτε πως δίκαια νικήσατε τον Πανιώνιο, γιατί εσείς είσατε η μεγάλη ομάδα, αλλά δεν είδα το μέγεθος σας εναντίον του Ηρακλή, του Εργοτέλη, κλπ.

    Αλλά δυστυχώς ο Πανιώνιος θα πληρώνει για πολλά χρόνια την μην σύμπλευση στην Γκαγκατσιάδα.

    Μας ακύρωσαν κανονικό γκολ, και όσο κι αν το ξεχνάτε, το γεγονός είναι ένα: Μετά το 2-0 διαλυθήκατε, και είχαμε 15 λεπτά να ισοφαρήσουμε, αλλά δεν μας επετράπη, όπως μας φάγανε κανονικότατο πέναλτυ με τον Εργοτέλη, με την ΑΕΚ στο 0-0, με τον ΟΦΗ στο 0-0 και μετά μας αφησαν άδικα με 10 παίκτες, με τον ΠΑΟΚ μας αρνήθηκαν το πεντακάθαρο πέναλτυ και μας άριξαν στο καναβάτσο με τον πέναλτυ μαϊμού, με τον Ολυμπιακό που μας αρνήθηκαν 2 πέναλτυ και μας έβαλαν 2 γκολ οφσάιτ, κλπ.

    Ναι, είμαστε μικρή ομάδα, αλλά δεν τολμάτε να μας αντιμετωπίσετε στα ίσα. Γι αυτό, καλύτερα να σωπαίνετε, γιατί είσαστε γελοίοι.

    Τόσο πολύ σας έτσουξε που ο Πανιώνιος πήρε έναν Ρεκόμπα (κι ας σέρνεται) κι έναν Εστογιάνωφ? Βολευτείτε εσείς με τα μπάζα που σας φέρνουν, και σας πείθουν ότι είναι μπαλαδόροι, και λίγη υπομονή μέχρι την Τετάρτη, με την Βογιαρεάλ θα δούμε πόσο μεγάλη ομάδα είσαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αμμα ξαναχασουν θα ξανααλλαξουν τους διαιτητες?

    αει στο διαολο βαζελολαγουδοφασιστακια

    πουστρακια που φτασατε στον τελικο του wembley επι χουντας....και που δεν ειχατε τα αρχιδια να το γραψετε στα 100 χρονια της μπουρδελοομαδας σας

    αντε να φατε ξανα 10 γκολακια απο τον ολυμπιακο....και μακαρι να σας αποβαλουν απο την ευρωπη , λογω χουντοποιησης του ποδοσφαιρου που εχετε επιβαλλει στο ελληνικο πρωταθλημα

    θα ξεχασουμε επι δεκαετιας 80ς τα οπλα που κουβαλουσε ο βαρδινογγιανης σε καθε ματς στοχευοντας τους διαιτητες σε πιθανο αρνητικο αποτελεσμα της ομαδας σας?

    πες τους τα ρε τακη σημερα

    και πες τους τακη για το βρωμικο 2004, το πως πηραν το πρωταθλημα απο τον απριλιο, εφοσον ο ολυμπιακος ηταν πρωτοπορος στην βαθμολογια

    ρε ουτς λαμογια χουντικοι ταγματασφαλιτες του ποδοσφαιρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο το ΕΘΝΟΣ.
    Στη γραφειοκρατία του Δημοσίου έχει «εμπιστευθεί» η κυβέρνηση την ολοκλήρωση του σκανδάλου του Βατοπεδίου. Τρεις μήνες μετά την ενεργοποίηση της τροπολογίας Μπέζα για την επιστροφή στο Δημόσιο των ακινήτων που είχαν περιέλθει στη μονή και τις θυγατρικές της, όχι μόνο δεν έχει υπάρξει η παραμικρή ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση αλλά το «ιερό» έργο των επενδυτών διευκολύνεται και από νέες αποφάσεις της διοίκησης.

    Το θέμα έχει φέρει σε αμηχανία δήμαρχους και νομάρχες της Βορείου Ελλάδος, οι οποίοι κινδυνεύουν να κατηγορηθούν για παράβαση καθήκοντος λόγω της ολιγωρίας του αρμόδιου υπουργείου Οικονομίας να πράξει τα αυτονόητα. Ενήμεροι για το συνεχιζόμενο σκάνδαλο είναι, τόσο το υπουργείο Οικονομίας όσο και ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με επιστολή που έστειλε ο Δήμος Θέρμης. Η εκκωφαντική σιωπή τους, τους αφήνει για μια ακόμη φορά εκτεθειμένους.

    Η αφετηρία του νέου γύρου του σκανδάλου του Βατοπεδίου ξεκινάει στις 27 Οκτωβρίου 2008. Οι εταιρείες «Ανθεμιάς ΑΕ» (θυγατρική της Μονής Βατοπεδίου) και Δούρος ΟΕ, οι οποίες κατέχουν 15 οικόπεδα προερχόμενα από τις παράνομες ανταλλαγές με τη μονή, ζητούν να τους παρασχεθούν με συνοπτικές διαδικασίες από τον Δήμο Θέρμης Θεσσαλονίκης βεβαιώσεις υψομέτρων ώστε να προχωρήσουν στην έκδοση οικοδομικών αδειών για τα οικόπεδα.

    Με ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου η δημοτική Αρχή αρνήθηκε τη χορήγηση υψομέτρων, ενώ ο δήμαρχος Θ. Παπαδόπουλος απέστειλε δύο επιστολές στον τότε υπουργό Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη ζητώντας διευκρινίσεις σχετικά με την ακύρωση των συμβολαίων και των παραχωρήσεων των οικοπέδων, οι οποίες είχαν ανακοινωθεί από την κυβέρνηση.

    Σε ένα από τα έγγραφα αναφερόταν: «Σας παρακαλούμε όπως μας δοθούν οδηγίες-διευκρινήσεις, σχετικά με το εάν ισχύει το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς ή θα ακυρωθούν οι αποφάσεις και τα συμβόλαια ανταλλαγής και εν συνεχεία η πώληση σε ιδιώτες των οικοπέδων στο δημοτικό διαμέρισμα της Ν. Ραιδεστού». Ταυτόχρονα ο δήμος ζητούσε να μάθει τι έπρεπε να πράξει σχετικά με τα υψόμετρα και την έκδοση οικοδομικών αδειών.

    Για το τόσο σοβαρό αυτό θέμα που αποτελούσε κεντρική πολιτική απόφαση της κυβέρνησης δεν απάντησε ούτε ο υπουργός Οικονομίας ούτε ο υφυπουργός, ούτε καν κάποιος γενικός γραμματέας αλλά τα έγγραφα διαβιβάστηκαν στη γενική διεύθυνση πολεοδομίας του ΥΠΕΧΩΔΕ, προφανώς για να μεθοδευτεί υπηρεσιακώς μια τυπική γραφειοκρατική απάντηση εν αγνοία του αρμόδιου υπουργού.

    Και όντως αυτό συνέβη. Η πλήρως αναρμόδια γι αυτό το θέμα διεύθυνση του ΥΠΕΧΩΔΕ απάντησε εγγράφως στον δήμο στις 7 Ιανουαρίου 2009 απαντώντας όπως θα απαντούσε και σε κάθε κανονική περίπτωση, ότι δηλαδή «η έκδοση οικοδομικών αδειών γίνεται σύμφωνα με το 8-7-93 προεδρικό διάταγμα» αφήνοντας να εννοηθεί ότι η μη εφαρμογή του νόμου, άρα της παροχής βεβαιώσεων υψομέτρων και της έκδοσης πολεοδομικών αδειών, μπορεί να αποβεί εις βάρος του δήμου.

    Ξεσηκωμός δημάρχων και επιστολή σε Καραμανλή

    Στις 4 Φεβρουαρίου 2009, ένα μήνα μετά την απάντηση του ΥΠΕΧΩΔΕ, η εταιρεία «Δούρος ΟΕ», σαφώς αποθρασυμένη, ζητά πλέον με επιτακτικό ύφος τη χορήγηση των βεβαιώσεων αναφέροντας ότι η καθυστέρηση επιφέρει στην εταιρεία οικονομική ζημία, υπονοώντας επομένως ότι στο επόμενο στάδιο θα εγερθούν και οικονομικές αξιώσεις προς τον δήμο λόγω της χρονοτριβής.

    Με νέα ομόφωνη απόφαση ο Δήμος Θέρμης αποφάσισε στις 11 Φεβρουαρίου να μη χορηγήσει τις βεβαιώσεις ώστε να μη δημιουργηθούν τετελεσμένα και να απευθύνει επιστολή προς τον νέο υπουργό Οικονομίας Γ. Παπαθανασίου, κοινοποιώντας την ταυτόχρονα και στον πρωθυπουργό. Με την επιστολή ζητείται και πάλι να διευκρινιστεί από την κυβέρνηση αν ισχύει το νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς ή αν θα ακυρωθούν όλες οι ανταλλαγές και τα συμβόλαια.

    Την ίδια στιγμή απέναντι στην κυβερνητική άρνηση για τη διεκδίκηση της περιουσίας του Δημοσίου, εκτός από το Δήμο Θέρμης και το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χαλκιδικής πήρε ομόφωνη απόφαση με την οποία εκφράζεται η ανησυχία για το γεγονός ότι ακόμα κανένα συμβόλαιο δεν έχει ανακληθεί όσον αφορά τα 8.600 στρέμματα στην Ουρανούπολη, τα 220 στρέμματα στο Ξηροποτάμι Ιερισσού, καθώς και τα 70 περίπου οικόπεδα που βρίσκονται μέσα σε οικισμούς στην Καλλικράτεια, την Τρίγλια, τη Σάρτη και την Ουρανούπολη.

    Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι στον νομικό λαβύρινθο που έστησε το υπουργείο Οικονομίας για να αντιμετωπίσει, υποτίθεται, το θέμα της επιστροφής των ακινήτων στο Δημόσιο έχει μπλεχτεί ακόμα και το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, το οποίο ανταλλάσσει επιστολές με υπηρεσίες αναζητώντας νόμιμους τρόπους για την επιστροφή των ακινήτων που χτίστηκαν και ήδη έχουν περάσει σε τρίτους ιδιοκτήτες.

    Τα κόλπα με την Ουρανούπολη

    Μπλοκαρισμένο παραμένει και το θέμα της επιστροφής του Ολυμπιακού Ακινήτου, το οποίο είχε αναδειχθεί σε μείζον προκειμένου να δοθεί η ψευδαίσθηση ότι το Δημόσιο έχει αρχίσει να ανακτά την περιουσία του. Το θέμα έχει παγώσει, σύμφωνα με τις πληροφορίες, λόγω και της αξίωσης των νέων ιδιοκτητών για καταβολή τόκων ως αντιστάθμισμα για τη μη αξιοποίηση της επένδυσής τους όλο αυτό το διάστημα.

    Στο «ψυγείο» και το Ολυμπιακό Ακίνητο
    Σχετικά με τις εκτάσεις της Ουρανούπολης εκκρεμεί ακόμα ο οριστικός χαρακτηρισμός της έκτασης, ο οποίος έχει ανατεθεί εξ ολοκλήρου στον δασάρχη Αρναίας. Σύμφωνα πάντως με τον ίδιο, από τη στιγμή που ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Κιλτίδης δεν έχει μεριμνήσει για να ανακαλέσει τη γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου 161/08, η οποία δεχόταν ότι το δάσος χθαμαλόν θα μπορούσε να είναι δασική έκταση, και εκείνος δεσμεύεται από αυτήν. Πόσω μάλλον που η διεύθυνση πολιτικής γης του υπουργείου απέστειλε και σχετικά έγγραφα περί της δεσμευτικότητάς της.

    Χρίστος Τελίδης - Η. Μαρούτσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2-2 έπρεπε νά λείξει βαζελίνες.
    Αρχισε νά αποδίδει ο Γιαννόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΒΑΖΕΛΟΙ

    ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΝΙΟΝΙΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΥΡΟ

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

    ΚΡΑ ΚΡΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στείλανε πειθαρχική τον βοηθό για το ΚΑΝΟΝΙΚΟ γκολ που ακυρωθηκε.Πάλι καλά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση