GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι αποδράσεις επί ΠΑΣΟΚ...

Ούτε τότε είχε παραιτηθεί κανείς... . Aπό το ΝonPaper300 Κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ έχουν ασθενή μνήμη και εκμεταλλεύονται το γεγονός της απόδρασης γ...

Ούτε τότε είχε παραιτηθεί κανείς...
.
Aπό το ΝonPaper300

Κάποιοι στο ΠΑΣΟΚ έχουν ασθενή μνήμη και εκμεταλλεύονται το γεγονός της απόδρασης για μικροκομματικούς και εκλογικούς σκοπούς.
Ξεχνάμε όμως εμείς;
Ξεχνάει η κοινωνία;
Και για αυτούς που μάλλον δεν θυμούνται τα παρακάτω ερωτήματα μπορούν να «φρεσκάρουν» την μνήμη τους....
Ξεχνάμε ότι το Μαίο του 1996 , 21 κρατούμενοι απέδρασαν από...
την φυλακή Τρικάλων ανοίγοντας τρύπα στο συρματόπλεγμα;
Ξεχνάμε ότι το Φεβρουάριο του 1997, 44 βαρυποινίτες, κρατούμενοι των φυλακών Κέρκυρας, κατάφεραν να αποδράσουν μέσα από τούνελ μήκους 100 μέτρων;
Ξεχνάμε ότι τον Αύγουστο του 1998 , 40 ανήλικοι κρατούμενοι δραπέτευσαν από τις φυλακές του Αυλώνα πηδώντας απλώς απʼ τη μάντρα;
Αυτές είναι κάποιες μαζικές και θεαματικές αποδράσεις!!!!!!!
Υπάρχουν και άλλες όμως , πολύ περισσότερες, μεμονωμένες
Ξεχνάμε την απόδραση του Σοριν Μετέι το 1998 που κατέληξε σε θάνατο ομήρου που κρατούσε;
Ξεχνάμε την απόδραση του διαβόητου κακοποιού Κώστα Πάσαρη το 2001 που εκτέλεσε 3 αστυνομικούς και διέφυγε στη Ρουμανία;
Ξεχνάμε την απόδραση του Σέντομ το 2002 που έφυγε σαν κύριος από τον κορυδαλλό ντυμένος νοσοκόμος;

Κατά την δεκαετία 1996-1998 απέδρασαν από τις φυλακές 370 κρατούμενοι.!!!
Κατά μέσο όρο δραπέτευαν 3 κρατούμενοι το μήνα.
Ένας κρατούμενος ανά δεκαήμερο

Κανείς Υπουργός του ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν παραιτήθηκε γιʼ αυτό!

68 σχόλια

  1. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΝ ΤΟΤΕ Η ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΗΔΕΣ ΜΗ ΣΑΣ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    Ο ΒΛΑΞ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΗΒΛΑΞ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.
    ΤΕΛΕΙΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
    ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.
    ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΠΑΑΡΑΘΥΡΑ ΤΩΝ ΤΡΑΓΚΟΧΑΤΖΗΝΙΚΟΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΩΝ ΚΑΙ ΣΙΑ.
    ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nai file xechases na mas thymiseis kai tous 35 Pilitikous kratoumenous pou drapeteysan epi ERE mia kyriakh se agona PAO- Olympiakou. Edw file milame ga dyo fores ta idia proswpa me to idio meson...to katalaves?to komma sou kai o mpoyxesas exoun xasei ta ayga kai ta kalathia. Einai wra na drapeteysete .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μωρέ εδώ δεν παραιτήθηκε κανένας ΠΑΣΟΚος ποτέ ούτε για Οτσαλάν, ούτε για Χρηματιστήριο, ούτε... ούτε... και περιμένατε να έχουν παραιτηθεί για ...πταίσματα όπως οι αποδράσεις κρατουμένων;

    Πρέπει πια να το πάρουμε απόφαση, οι πολιτικοί μας ΔΕΝΟΝΤΑΙ στις καρέκλες τους και δεν τους κουνάει κανένας και τίποτα! "Ισοβιοι" κι αυτοί, σαν τους μητροπολίτες (άλλο καρκίνωμα αυτοί...)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΔΕΞΙΕ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΣΚΟΝΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.ΗΣΑΣΤΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντα υπάρχουν αποδράσεις. Όμως, το σπάνιο είναι να την κοπανάς με ελικόπτερο. Κι εντάξει, την πρώτη φορά, δεν το περίμεναν. Και δεύτερη; Γι' αυτό έπρεπε να υπάρξουν παραιτήσεις. Για να αδειάσει και καμιά από τις καρέκλες που κατέλαβαν οι ηλίθιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι μόνο που τώρα (τα τελευταία (πόσα?...) χρόνια) κυβερνάει η ΝΔ η οποία ήρθε με την προοπτική του να είναι καλύτερη από τους προηγούμενους. Μην ξεχνιέσαι κι εσύ και μην μπερδεύεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν θυμάμαι να έγινε ποτέ επανάληψη απόδρασης! με τα ίδια άτομα, στον ίδιο χώρο, με τον ίδιο τρόπο, χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο!!!!!!!
    και να παραιτείται ο νυν διοικητής για να αναλάβει ο διοικητής που ευθύνεται για την πρώτη απόδραση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΣΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΖΥΓΙΣΕΙΣ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Πρωθυπουργέ όταν επί Σημίτη το χρηματιστήριο πήγε κατά διαόλου, ένεκα που τότε είχαν καταρρεύσει οι «Ασιατικές Τίγρεις» φωνάζατε και για χρόνια για το μέγα σκάνδαλο, και ακόμη κάποιοι παρατρεχάμενοι σας φωνάζουν.
    Βέβαια θα μου πείτε δεν έχουν κουκούτσι μυαλό, παιδιά είναι , εξετάσεις δίνουν σε ανεγκέφαλο ακροατήριο, και δεν κάνουν ζημιά, όμως ο καιρός έχει γυρίσματα και για εσάς.
    Τώρα λοιπόν που πάει για πάτο, το χρηματιστήριο, και τα ταμεία κατ’ αρχήν έχουν χάσει και τα αυγά και τα πασχάλια, γιατί δεν τα προστατέψατε με πωλήσεις των μετοχών τους όταν έπρεπε, στον χρόνο που έπρεπε, μιας και υπήρχε και η προηγούμενη εμπειρία ;
    Τ Ι - Ε Χ Ε Τ Ε - Ν Α – Π Ε Ι Τ Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να συμφωνήσω μαζί σου για το ότι κανένας Υπουργός επί Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, δεν παραιτήθηκε για τις αποδράσεις που αναφέρεις.
    Μα η ΝΔ δεν ήταν αυτή που κέρδισε δις την εμπιστοσύνη του Ελληνικού Λαού ότι ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ θα προχωρούσε στην αναδιοργάνωση του Κράτους και στον εκσυγχρονισμό της Δημόσιας Διοίκησης;
    Τι έπραξε; Απλά αυτό που παρέλαβε, όποιο και να ηταν αυτό, το διέλυσε.
    Αυτό δεν το λέει το ΠΑΣΟΚ αλλά το φωνάζει η ίδια η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    Επομένως γιατί σήμερα να μην κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ την Κυβέρνηση του Καραμανλή για την ανικανότητα που επέδειξε τα 5 χρόνια που διοικεί αυτό τον τόπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συντάκτη,
    ξέχασες καί μερικές δεκάδες αρχιμαφιόζων/εμπόρων ναρκωτικών,πού είχαν μετατρέψει τίς φυλακές,σέ θέρετρο καί μπαινόβγαιναν όποτε τόυς "καύλωνε!
    Άλλωστε τό πρωτοπαλλήκαρό τους,ό Αραβαντινός,πού υπήρξε ό αγαπημένος "εκπρόσωπος τής κρατικής Εξουσίας",κατά Γιαννόπουλο,έχει τήν μερσεντές-πανάκριβη-πρώην τροφίμου Κορυδαλλού,γιά ναρκωτικά καί ισχυρίζεται,ότι τήν... αγόρασε,εκτός τών άλλων περιουσιακών στοιχείων του!!
    Καί γιά νά μήν ξεχνιόμαστε,διότι πολλές μαλακίες λένε μερικοί σερίφηδες τού ΠΑΣΟΚ τελευταία καί διά θέματα τρομοκρατίας.
    Tήν 17 Νοεμβρούλα τήν παρέδωσε κυριολεκτικά ό Ξηρός,μέ τήν μαλακία πού έκανε,νά τού σκάση ή βόμβα στά χέρια του.Μετά στόν Ευαγγελισμόν,κάτι μικροδόσεις παραισθησιογόνων καί τά "ξέρασε".
    Ας αφήσουν τίς μαγκιές καί τίς μαλακίες κι ας προσπαθήσουν νά βοηθήσουν,έστω καί διά τής σιωπής τους,διά θέματα τουλάχιστον τάξης
    (θά πρόσθετα καί ήθους,αλλά αυτό τούς λείπει παντελώς,από δημιουργίας!!!)


    SPARK!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν η χώρα γίνεται διεθνώς ρεζίλι κάποιοι πάνε να συμψηφίσουν τις απλές αποδράσεις με τα ελικόπτερα και τη διαλυμένη υπηρεσία ! Ντροπή σας!
    Τίποτε άλλο! Ντροπή, που δεχόσαστε τέτοια κυβέρνηση!


    Ι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΤΑΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ
    ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ
    ΦΤΑΙΝΕ ΚΙ ΑΛΛΟΙ
    ΦΤΑΙΕΙ ΚΙ Ο ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΗΣ

    ΑΧ ΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ
    ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ
    ΤΩΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΩΝ
    ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ
    ΤΟΥ ΠΑΥΛΙΔΗ
    ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είδηση της τελευταίας στιγμής, κυριολεκτικά επί του πιεστηρίου!
    Ο Τερκενλής από την Θεσσαλονίκη ο γνωστός με τα περίφημα τσουρέκια, ( δώσε κι εμένα μάνα μου ), ζήτησε με επείγον τηλεγράφημα του από την διεύθυνση Φυλακών Κορυδαλλού να τροφοδοτεί αυτός αποκλειστικά της πτήσεις από την Φυλακή με δικά του τσουρέκια.
    Υπ’ όψιν ότι δεν είναι άνθρωπος της μίζας, και γι’ αυτό και δεν τάζει τίποτα και σε κανένα, απλά ο άνθρωπος βλέπει μια καλή επιχειρηματική κίνηση εκ μέρους του.
    Επίσης για να προλάβει άλλες πτήσεις, δεν ζητά η προσπάθεια του να ενταχθεί σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της κυβέρνησης, καθώς φοβάται τις καθυστερήσεις, αλλά και για μην πάρει άλλος την δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΣΟ ΔΕΞΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ?
    ΞΥΠΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Η ΝΔ ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πώς σ΄αφήσανε ρέ νά αναρτήσεις?
    Τέλος πάντων.
    Μερικοί πού σχολιάζουν,δέν θέλουν νά
    θυμούνται,γιατί τό νά ήσαν αγγέννητοι
    πρίν 10-13 χρόνια...δέν παίζει.
    Τά δικά μου δικά μου καί τά δικά σου
    δικά μου.
    Η αμνησία είναι επιλεκτική,επάρατε
    φασίστα δοσίλογε προδότη αναρτήσαντα!
    Αυτές οί εκφράσεις είναι εμφυτευμένες
    στή μνήμη τους,δέν....χωράνε άλλες
    υποβουλιμαίες γιά τό κόμμα.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΙ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑς Η ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΤΕ , ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΤΕ?ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΛΙΑ? ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕ ΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ! ΑΝΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓΙΑ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ? ΠΟΤΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΣΑΙ?ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ.ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ?ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΚΑΛΟΙ? ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ .ΓΙΑ ΧΑΧΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΑΣ? ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΤΕΡΑΣ'' ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ Ο ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΤΖΙΜΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΟΒΟΛΑ ''ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΩΣΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟ 1987 ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (22 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ !!!) ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ''??? ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ!!!!!!!!

    ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ

    Ε Λ Ε Ο Σ !!!!

    ΘΑ ΧΡΕΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ ΣΕ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ!!!!!

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ... ΑΠΟΔΡΑΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ....

    5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ

    ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ
    Θαλασσινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τελικά οι Έλληνες στην Ελλάδα έχουν πάθει αμνησία και αποβλακώθηκαν από τα παραμύθια των κυβερνητικών. Άκου λογική ο Νεοδημοκράτης: Επειδή, παλιότερα, ο Κολοκοτρώνης έστριβε το μουστάκι του κάθε μέρα, θυμήθηκαν να τον επιπλήξουν γιατί δεν το έστριβε δυο και τρεις φορές την ημέρα!!! Δηλαδή επειδή το έσκασαν επί ΠΑΣΟΚ κάποιοι κρατούμενοι, πρέπει να δικαιολογήσουμε και την αερομεταφορά στην Ελευθερία, προχτές την Κυριακή, των δυο κρατούμενων. Μα έχεις πάθει μαλάκυνση εγκεφάλου, φίλε μου; Καθόλου δεν σου κόφτει ότι έχεις εγκλωβιστεί κομματικά και τα βλέπεις όλα γαλάζια και όμορφα; Ξύπνα, βρε κακομοίρη, φτωχομπινέ, που ζεις με το ιδεολόγημα της "επανίδρυσης" του κράτους που σου πουλήσανε αυτοί οι απατεώνες της κυβέρνησης. Αν είχαν έστω και λίγο ήθος και ίχνος φιλοπατρίας, θα είχαν παραιτηθεί σύσσωμα, να σας απαλλάξουν από το μαρτύριο που τραβάτε, εκεί στην Ελλάδα. Ξυπνήστε, ραγιάδες και πάρτε την τύχη στα χέρια σας!!!
    Γερμανοηπειρώτης/Φραγκφούρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ
    ΜΑΛΑΚΙΕΣ ..ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΠΙΝΑ $$$$$$ Ή ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ.

    ΕΠΕΡΝΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗ $$$$$.
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΘΑΙΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ- ΛΟΓΩ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ .ΜΑ ΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΗΜΕΝΑ $$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  22. Η "μαύρη τρύπα του δικαστικού συστήματος" σύμφωνα με τον Πάκη.


    Σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Πάκης μας, πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η έρευνα και πριν απαγγελθούν κατηγορίες, στρέφεται εναντίον χαμηλόβαθμων υπαλλήλων κατηγορώντας τους ευθέως για διαφθορά.
    Με τον τρόπο αυτό απαλλάσσει τους πολιτικούς από τις πραγματικές τους ευθύνες όπως η χρηματοδότηση, η οργάνωση, η προμήθεια και παροχή μέσων αυτοπροστασίας κλπ, ενώ προαναγγέλλει ή προκαταλαμβάνει διαδικασίες της δικαιοσύνης.

    Εμείς είμαστε πάντα με τον αδύνατο, πάντα με το εξιλαστήριο θύμα.
    Εκτός βέβαια αν αυτός είναι ΜΑΤατζής, οπότε σαν παρασιτικό και αντιδημοκρατικό σώμα, ας κόψει το σβέρκο του...

    snb
    Ανοικτή blooper-ο-επιστολή.

    Επειδή κύριε υπουργέ μάθαμε ότι το αυτοκίνητο της αντιτρομοκρατικής έμεινε από μπαταρία, και επειδή μάθαμε ακόμα ότι ο υπουργός είπε ότι "το δικαστικό σύστημα έχει μία μαύρη τρύπα", θα συνεισφέρουμε με τον δικό μας τρόπο στην αποκατάσταση του αισθήματος για την δημόσια ασφάλεια.

    Κύριε υπουργέ, σας "στέλνουμε" μία μπαταρία, για να την βολέψετε μέσα στην "μαύρη τρύπα".

    Λόγω του ότι είναι πιθανόν η μπαταρία μας να μην χωράει στην "μαύρη τρύπα" σας, κι επειδή ενδεχομένως η "μαύρη τρύπα" σας είναι ακόμα πολύ μικρή, σας "στέλνουμε" μαζί κι ένα βαζάκι βαζελίνη, ενώ παράλληλα ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία σε όλους εσάς τους άχρηστους και ανεύθυνους γραφικούς των τηλεπαραθύρων.

    Μην μας ευχαριστήσετε, μπορείτε αν θέλετε να εκφράσετε έμπρακτα την ευγνωμοσύνη σας, με το να πάψετε να λέτε προσβλητικές για την νοημοσύνη μας μαλακίες στη τηλεόραση.

    Ήταν μεγάλη χαρά για όλους εμάς που σας βοηθήσαμε να κλείσετε την "μαύρη τρύπα" σας.

    Σας ευχαριστούμε πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Δεκτά όλα όσα λες, αλλά το ΠΑΣΟΚ τιμωρήθηκε για όλα αυτά και πλήρωσε. Επιπλέον τα σχεδον 17 χρόνια εξουσίας κατέστησαν τα αντανακλαστικά του άχρηστα και να δεχτώ ότι υπήρχε πρόβλήμα. ΕΔΩ έχουμε μία κυβέρνηση μόλις 5 ετών, που εκλέχθηκε 2 φορές απανωτά! ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ τέτοια ανικανότητα, υποτίθεται ότι ήρθαν για να εξαλείψουν τέτοια φαινόμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. μπραβο μαλακες τσακωθειται μεταξυ σας για το ποιος ειναι λιγοτερο κλεφτης και καντε τη σουμα για το ποιος ειναι λιγοτερο ανικανος....ρε γαμησι που θελουμε, μωρε καλα μας κανουν και μας γαμανε οσο υπαρχουν τετοιοι καραγκιοζηδες σαν εσας, αυτα θα τραβαμε, οσι βλεπουν τετοιους γελοιους σαςν εσας να τσακωνονται για τα ρεμαλια της πολιτικης ζωης, αυτοι θα περναν καλα και εμεις θα συνεχιζουμε το γολγοθα μας
    αλλα ειπαμε το απειρο και η βλακεια δεν εχουν οριο
    καλη σαςν νυχτα μαλακες που παιρνετε στι λαιμο σας (με τη ψηφο σας) και τους υπολοιπους που δεν πιστευουν οτι δεν υπαρχει λιγο κλεφτης και πολυ κλεφτης αλλα μονο κλεφτης (τουλαχιστον στη δημοσια ζωη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. εμεις οι ελληνες η μαλλον οι νεοελληνες εχουμε οτι μας αξιζει, τους πολιτικους, τους ''δημοσιογραφους'', τους συνδικαλιστες, τα νοσοκομεια, τη μαιδεια, την αστυνομια, την τηλεοραση, ΤΑ ΠΑΝΤΑ
    αυτα μας αξιζουν αυτα εχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ρε σεις ειναι δυνατον να πιστευει ανθρωπινος νους οτι αν ηταν στη κυβερνηση σημερα το πασοκ θα υπαηρχε κατι διαφορετικο???????
    δεν μπορει να εισαστε τοσο μαλακες...
    οι σοσιαΛΗΣΤΕΣ και οι καπιταΛΗΣΤΕΣ
    α ρε ξυλο που θελετε με βοιδοπουτσα πρεπει να σας πλακωνουν εσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ρε καλα μας κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. α ρε καημενη ελλαδιτσα πως σε καταντησαν μια χουφτα αλητες, πολιτικοι, ''δημοσιογραφοι'' και....''αγωνιστες του πολυτεχνειου'', που σε κυβερνουν τα τελευταια 30 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. να εχετε υπ οψην σας οτι τα μπλογκς τα διαβαζουν καθημερινα ολοι οι πολιτικοι και οι δημοσιογραφοι, για αυτο λοιπον αφηστε τις μαλακιες και σοβαρευτειτε, σας ακουνε, μιληστε τους.....τα μπλογκς ειναι το μονο σημειο που ακουγετε η φωνη μας, αφηστε λοιπον τις μιζερες διαπιστωσεις και τις θλιβερες μονομαχιες για χαρη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ γιατι αυτα βλεπουν οι πολιτικοι και τριβουν τα χερια τους και λενε ''ρε αυτοι ειναι μαλακες, τσακωνονται για μας, για το ποιος ειναι λιγοτερο απατεωνας''
    η μονη διεξοδος αν υπαρχει ακομη ειναι τα μπλογκς για αυτο λοιπον σταματηστε τις σαχλαμαρες και μιληστε σε αυτους που μας κριοδευουν 3 δεκαετιες περιπου, ΟΛΟΙ, Ο Λ Ο Ι
    Υ.Σ σας δειχνουν το φαγγαρι και σεις κοιτατε το δαχτυλο, κοροιδα, τι αλλο πρεπει να μας κανουν δηλαδη, δεν βλεπετε οτι απετυχαν????? τι αλλο περιμενετε να δειτε μαλακες????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. τωρα πως γινετε φτωχοι και μικρομεσαιοι εργαζομενοι πολιτες να ψηφιζουν ζαμπλουτους τεμπεληδες για να τους εκπροσωπησουν αυτο χριζει ψυχιατρικης αναλυσης .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αυτοι κανουν χομπι με τα προβλξημα τα μας βρεεεε
    δηλαδη τι φανταζεσετε οτι απανταει ενας υπουργος οταν του λενε οτι μια οικογενεια σε καποιος μερος της ελλαδας εχει σοβαρο προβλημα επιβιωσης??
    ολοι ξερουμε η φανταζομαστε η μαλλον βλεπουμε καθημερινα της απαντηση αλλα οταν τους βλεπουμε στις λαικες να μοιραζουν φυλλαδια (μονο παραμονη τως εκλογων βεβαια) τους δινουμε το χερι!!!! και το χειροτερο τους ψηφιζουμε......
    Υ.Σ.γαμω τη τηλεδημοκρατια μου μεσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. πρωτα μας διαιρεσανε, υστερα μας κοιμισανε, μετα μας γαμησανε και τωρα μας γλεντανε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. φιλε μου 8:05:00 πμ
    λες οτι ενταξει με το πασοκ οτι εκανε εκανε τιμωρηθηκε....και τωρα τι φιλε???
    καταρχην ποια ακριβως ειναι η τιμωρια του???? και τωρα τι ακριβως ζηταει το πασοκ????
    ειλικρινα αν θελςι απαντησε μου ποια ηταν η τιμωρια του και τι ζηταει τωρα???
    περιμενω
    φιλικα ενας αηδιασμενος και απο τους δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ρε εσεις που μαλωνετε για το ποιος ειναι λιγοτερο κλεφτης, τα περνετε, κονοματε, η ειστε απλως μαλακες???
    γιατι αν τα περνετε ειστε ξερασματα των καιρων μας, αν οχι τοτε ειστε επικινδυνοι για την κοινωνια
    καλη σας νυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. βοηθειααααα ερχονται οι σοσια-ληστες!!!!!
    προσοχη στα πορτοφολια μας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. για σκεψου ρε μαγκα οτι καποιοι ψηφισαν τον σημιτη στη 73 θεση των μεγαλυτερων ελληνων!!!!
    εδω θα μου πεις οτι καποιοοι τον ψηφισαν για προθυπουργο απι 8 χρονια!!!! αυτοι ειμαστε ανεχτηκαμε ενα προθυπουργο με 37 νουμερο παπουτσι (περαν των οσων αλλων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ο σημιτης και ο λαλιωτης ειναι σοσιαληστες
    γιατι γελατε ρε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. η δαμανακη και ο μπιστης ειναι....αγωνιστες του πολυτεχνειου
    γιατι γελατε ρε??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ο ρουσπουλος δεν ειναι κλεφτης
    γιατι γελατε ρε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ο βουλγαρακης και η θρησκοληπτη οικογενεια πελεκη δεν ειναι κλεφτες, οτι εκαναν το εκαναν για...το καλο του τοπου και της ....ορθοδοξιας
    γιατι γελατε ρε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ο ρουσοπουλος και ο βουλγαρακης θα ξανακατεβουν στη πολιτικοι γιατι νοιαζονται για το καλο της ...ελλαδας
    γιατι γελατε ρε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. οι σοσια-ληστες και οι ''σεμνοι και ταπεινοι'' ειναι εντιμοι
    γιατι γελατε ρε???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ο γιωργακης και καραμανλης δεν ειναι μασωνοι
    γιατι γελατε ρε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. οι ...''μεγαλοδημοσιογραφοι'' δεν κανουν επιδειξη πλουτισμου
    γιατι γελατε ρε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. οι πολιτικοι και οι δημοσιογραφοι εχουν και αυτοι οικονομικη κριση
    γιατι γελατε ρε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ο Στεφανης ως υπουργος του πασοκ δεν ειπε καποτε '' οτι οι....ουρες στις δημοσιες υπηρεσιες ειναι ειναι το αλατοπιπερο της ζωης, εχουν την ομορφια τους''
    οχι δεν το ειπε....
    γιατι γελατε ρε???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ο Γ. Παπαδοπουλος πεθανε πλουσιος, ηταν κλεφτης, εκλεβε δημοσιο χρημα
    γιατι γελατε ρε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. η Παπαρηγα δεν στελνει το παιδι της σε αμερικανικο κολεγιο
    γιατι γελατε ρε??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. οι αστυνομια ειναι εντιμο σωμα
    γιατι γελατε ρε???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. οσο ψηφιζουμε ρεμαλια και αποβραμσματα της κοινωνιας για να μας κυβερναν αυτα θα τραβαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ρε αυτος ο αρχιεπισκοπος που ειναι??? δεν βλεπει τιποτα που να του κανει εντυπωση???? το μονο που βγηκε να μας πει ειναι για τον ''φουκαρα'' τον παναγοπουλο αυτο του εκανε εντυπωση ετσι???
    για τα παιδακια στη γαζα (πανω απο 1.000 παιδακια κατω των 5 χρονων νεκρα) μονοψελισε οτι ''ειναι κριμα''......
    και ειναι μερικοι που λενε ''α ο αρχιεπισκοπος ειναι πολυ καλος, δουλευει'' ρε σεςι αμα θελαμε εργατη παιρναμε εναν αφγανο....
    να βγεις και να μιλησεις αρχιεπισκοπε αν δεν μιλησει τωρα εσυ ποτε θα μιλησεις??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. η θωδορουλα ζηλευει την αρουλα τωρα, που η κωστουλα ξαναγυρισε σ αυτην, μα η παλια ειναι... αλλια,
    τωρα θωδορουλα μεινε με την μαρουλα, εχει η ζωη γυρισματα οπως λεει και η γρηγορουλα η βαλιανατουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ο καραμανλης θα κοψει τους υπερογκους μισθους στις δεκο και δεν θα τα περασει ως αναδρομια
    γιατι γελατε ρε???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. τωρα να δεις τι μας περιμενει αν κοψει ο καραμανλης τους υπερογκους μισθους στις δεκο, μεχρι που θα αρχισουν να κλεβουν τσαντες στους δρομους οι διευθυντες
    συνηθεια γαρ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. κανονικα σε καποιους απο σας θα επρεπε να σας παρουν τα εκλογικα βοβλιαρια να σας απαγορευουν να ψηφιζετε με τις μαλακιες που γραφετε υπερ των δυο αρχιληστων που βασανιζουν τον τοπο τοσες δεκαετιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Αυτο που συμβαινει με μας του νεοελληνες ειναι πραγματικα απιστευτο παρακολουθουμε αμιλητοι τους αλαζονες πολιτικους και δημοσιογραφους να μας κανουν καθημερινα επιδειξη πλουτισμου και αλαζονικης συμπεριφορας λεγοντας μας πολλες φορες ''τελευτεαιους πολιτες'' η ''απλους πολιτες'' η ακομα ακομα ''ανωνυμους πολιτες'' και καθομαστε και ασχολουμαστε με το τι κανει ο καθε πρεζακιας στη τελεοραση και το καθε τσουλι,
    σε καμια τουλαχιστον σοβαρη χωρα δεν μιλανε ετσι αναφερομενοι στους πολιτες της γιατι πολυ απλα οι πολιτες και οχι ''απλοι πολιτες'', (δεν υπαρχουν απλοι πολιτες γιατι δεν υπαρχουν και συνθετοι πολιτες) ειναι αυτο που αποτελουν τη κοινωνια, οι μικρες κοινωνιες -που εμεις καταργουμε σιγα σιγα- αποτελουν ενα κρατος με τους οργανισμους και τους συλλογους του ονομαζετε συχγρονο και πολιτισμενο με μοναδικο του σκοπο του, τον πολιτη
    το να εισαι πολιτης ειναι αξιωμα στην ευρωπη και κρατος ειναι φιλος με τον πολιτη μεσα απο τα οργανα του π.χ αστυνομια και δημοσιες υπηρεσιες, ενω εδω ειναι ο χειροτερος εχθρος του πολιτη
    αυτη ειναι η ουσιαστικη διαφορα μας με τον πολιτισμενο κοσμο και ολα τα αλλα ερχονται δευτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ρε καλα μας κανουν και μας γαμανε μονο για γαμησι αξιζουμε
    για τιποτα παραπανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Στη αρχη μας διαιρεσανε. μετα μας κοιμησανε, υστερα μας γαμησανε και τωρα μας γλεντανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. η ελλαδα ειναι ευρωπαικη χωρα με αφρικανους πολιτικους, νοτιαμερικανους πολιτες, με βαλκανιους επισκεπτες και ρωσους τουριστες
    αντε να κανεις προκοπη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. στα ιδια εδρανα που καθοταν ο ελ. βενιζελος και χαρ. τρικουπης, καθετε σημερα η ....καιλη και ο ρουσοπουλος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ο καραμανλης ξεκινησε με ορεξη και αυτα που ελεγε τα πιστευε αλλα οταν ειδε οτι εχει μπλεξει με ρεμαλια, σου λεει δε γαμιεται εγω θα βγαλω το φιδι απο τη τρυπα? και τα παρατησε αυτη ειναι η διαφορα που εχει απο τον σημιτη που απο την αρχη τον τοποθετησαν αυτοι που λημενονται το τοπο τοσο χρονια για να κανουν τα οργια που εκαναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ο αειμνηστος ανδρεας εδιωξε τον σημιτη κλοτσηδον απο τη κυβερνηση του δυο φορες ως αποτυχημενο και εμεις τον καναμε....πρωθυπουργο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. η ντορα εγγυαται την ενοτητα τους κομματος
    γιατι γελατε ρε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ο πρετεντερης ειναι εντιμος και μαχιμος δημοσιογραφος
    γιατι γελατε ρε?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. αφου τους βριζουμε γιατι τους ψηφιζουμε? γιατι καποιος τους ψηφιζει για να μπορουν να κυβερνουν...ας αφησουμε λοιπον τα λογια γιατι οι εκλογες ειναι κοντα και το να ψηφισουμε για κυβερνηση το πασοκ δεν αλλαζει τιποτα, θα κανουν κ αυτοι οτι εκαναν 20 χρονια θα τους διωξουμε για να ξαναφερουμε αυτους που ειναι σημερα και κανουν αυτα τα αισχη και παει λεγοντας
    με το να αλλαζουν το προσωπα δεν αλλαζει η πολιτικη τους, ας το παρουμε επιτελους χαμπαρι οσο προλαβαινουμε αν προλαβαινουμε...
    στο χερι μας ειναι τα παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Ειμαστε η μοναδικη χωρα μαζι με τον Παναπα ισως που το 10% ζει εις βαρος του 90% και το κακο ειναι οτι το διασκεδαζει κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ρε ριανταευρωπουλε δε μας γαμας λεω εγω, εδω ο κοσμος πειναει και συ μας λες κατι σαχλαμαρες που ουτε το διακοσμητικο αντικειμενο (κιμ κιλιαν) δεν σε αντεχει!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. αν παρειτηθουν θα δειξουν οτι τους εχει μεινει λιγο τσιπα και θα ειναι μια προοδος, ενα δεδικασμενο, αφου το μονο που τους ποναει ειναι η κονομα αμα τη χασουν θα γινεουν κοινη θνητοι και αυτο τους σκοτωνει, δεν το αντεχουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση