GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσο μακριά θα πάει...

. Από το http://anything-but-nd.blogspot.com . Σημείωση: Άλλο ένα κομμάτι στο ντόμινο των φιάσκων και των σκανδάλων, η δεύτερη απόδραση Παλ...

.
Από το http://anything-but-nd.blogspot.com
.
Σημείωση: Άλλο ένα κομμάτι στο ντόμινο των φιάσκων και των σκανδάλων, η δεύτερη απόδραση Παλαιοκώστα με ελικόπτερο. Περιμένουμε να δούμε πόσο μακριά θα πάει το πράγμα μέχρι να ανακαλυφθούν οι έννοιες ευθιξία και πολιτική ευθύνη.

14 σχόλια

  1. Eδώ τα γεγονότα δείχνουν καθαρά πως μιά κυβέρνηση μπορεί να προσφέρει έργο σε αυτή την χώρα σε περίοδο κρίσης.
    -Εφραίμ και το επιτελείο του απόλυτα πετυχημένη ομάδα στην διαχείρηση /εκμετάλευση των οικονομικών.ΑΜΕΣΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.
    -Παλιοκώστας ,δύο απόλυτα επιτυχώς σχεδιασμένες/εκτελεσμένες επικίνδυνες επιχειρήσεις απόδρασης τέλεια.ΑΜΕΣΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΙΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ των ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ Ή ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.
    αυτά και σιγά σιγά θα βρούμε τα κατάλληλα πρόσωπα για τα υπόλοιπα υπουργεία.
    Αντε αδέλφια μπας και δούμε καμιά άσπρη μέρα.

    -
    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://img120.imageshack.us/img120/1526/21622912.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε πατριώτες μας διαλύουν την πατρίδα και εσείς έχετε πάθει το σύνδρομο του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ???

    Ας βγούμε στους δρόμους,έξω από κόμματα (όπως μας κατάντησαν)να διεκδικήσουμε πρώτα μια Εθνική κυβέρνηση εκ προσωπικοτήτων και μεταβολή όλου του πολιτικού σκηνικού όπως δημιουργήθηκε απο το ΄74 και μετά.

    ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συντομο test IQ:

    Μηπως νομιζετε οι ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ειναι εξυπνοτεροι απο τους υπολοιπους;

    Πιστευετε οτι οι προσφατοι δραπετες, δεν αξιζει να αναφερω τα ονοματα τους,
    ειναι καλυτεροι απο τους αστυνομικους που τους φυλαγαν;

    Νομιζετε η "δραπετευση" αυτη εγινε χαρη στην "αξια" τους;!

    ..........
    Μερικες σκεψεις:
    Εαν ο Ζαχοπουλος για μια πουτανα πηδηξε απο τον 4ο
    για να μη βγουν απλυτα στη φορα
    σκεφτηκατε τι ειδους ΑΠΛΥΤΑ κρυβουν αυτοι οι μασκαρο-δραπετες
    και ποιοι και ποσοι επρεπε να πηδηξουν απο υψηλοτερο σημειο;!

    ..............

    Συμπερασμα: Τα πραγματα ειναι διαφορετικα απο αυτα που ΔΕΙΧΝΟΥΝ!

    Κατι το πιο "βαθυ" κρυβεται απο πισω.

    Λοξη ματια: Ο Βαβυλης σας χαιρετα....


    Ονειρα γλυκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Καραμανλής προσπαθεί τις τελευταίες βδομάδες να δώσει την εντύπωση ότι δεν παίζει playstation3 αλλά ασχολείται με τις υποχρεώσεις που συνεπάγεται το αξίωμά του
    Κάθε τόσο μας βγάζει και ένα διάγγελμα με ωραίες υποσχέσεις που ουσιαστικά είναι λαικίστικες αερολογίες .
    Το τρικ της ενασχόλησής του με τα προβλήματα της διακυβέρνησης δεν έχει αποδώσει. Μετά τη συνέντευξη της Θεσσαλονίκης όλες οι προσπάθειες που κατέβαλε κατέληξαν σε παταγώδεις αποτυχίες. Η προσωπική εμπλοκή του στην πολιτική καθημερινότητα όχι μόνο δεν κατάφερνε να κλείσει, αλλά αντίθετα άνοιγε όλο και περισσότερο τη δημοσκοπική ψαλίδα. Κάτι πήγε να γίνει με τον ανασχηματισμό, αλλά ξεφούσκωσε κι αυτό.
    Και τώρα ο Καραμανλής έχει φτάσει σ' ένα σημείο που ούτε στους χειρότερους εφιάλτες του δεν θα το είχε δει. Ούτε λίγο ούτε πολύ έχει βρεθεί να καταφεύγει σε φτηνά μικροπολιτικά τεχνάσματα, πασχίζοντας να περιορίσει την τηλεοπτική επικοινωνία του Παπανδρέου με την κοινή γνώμη. Το έκανε τη μέρα της συνέντευξης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο Ζάππειο προγραμματίζοντας εσπευσμένα ένα από τα «διαγγέλματά» του.
    Το ξανάκανε βγάζοντας βροντώδη λόγο στην ΟΝΝΕΔ την ίδια μέρα που ο Γιώργος Παπανδρέου είχε προγραμματίσει και εξήγγειλε τους πολιτικούς του στόχους στον Βοτανικό .
    Οτι πρόκειται για κινήσεις απελπισίας ο καθένας το αντιλαμβάνεται. Και φυσικά κι ο ίδιος που ασφαλώς και διαπιστώνει ότι τα επιχειρήματα του 2005 και του 2006 δεν αποδίδουν το 2009. Αλλά δεν μπορεί να κάνει και τίποτε άλλο.
    Η ομιλία του της Κυριακής καλύφθηκε από το φιάσκο του Κορυδαλλός-Εξπρές τσάρτερ από τους δραπέτες – κατάδικους .
    Η τύχη του εγκατέλειψε τον Καραμανλή , αλλά την ακαταλληλότητά του την πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες . Πρέπει να ξέρει ο πρωθυπουργός πως για την περίπτωσή του ισχύει το παπανδρεϊκό «δοξάσθηκε κρυπτόμενος και γελοιοποιήθηκε εμφανιζόμενος», αλλά θα πιει το ποτήρι έως το τέλος. Θέλοντας και μη.

    Karl Marx Jr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποια πολιτικη ευθυνη,εδω η μιση ελλαδα πρεπει να πηρε μερος στην απελευθερωση του.μαφια ,οικογενειες,αντε να δουμε και τους κινεζους στο πειραια να δεσει το γλυκο.οσο για την αποδραση ειχε λεφτα να ξοδεψει ο φυγας,θα του τα πηραν χοντρα τα λαμογια κι αυτος αποκτησε την πολυποθητη ελευθερια του.το πιο ΄΄καθαρο ΄΄προσωπο απ ολη την υποθεση ειναι ο πρωταγωνιστης και με την σημερινη ενδεια φανταζει λαικος ηρωας.παντως συγχαρητηρια στο κο παλαιοκωστα φαινεται ανθρωπος που ..δουλευει μεθοδικα και με προγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στα πλαίσια της δημοκρατικής ανταλλαγής επιχειρημάτων και προπαγάνδας από τα κόμματα , ακούς πολλά και αρκετά εξ αυτών …υπερβολικά.
    Όμως να ακούς από πρώην κυβερνητικά στελέχη (που κυβέρνησαν ως υπουργοί επί σειρά ετών) τι έπραξαν η δεν έπραξαν ως όφειλαν αυτά δεν έχεις παρά να τα λάβεις σοβαρά υπόψη σου .
    Παραθέτω μερικά εξ αυτών :

    1) "Ο Έλληνας πολίτης αηδιάζει από την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία από τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003)

    2) "Χρειαζόταν να αποκαλύψει η Αυριανή ότι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι από τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός (ΣΗΜΙΤΗΣ) ότι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )


    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς από εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Σύνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι ότι ο πρωθυπουργός Κ.Σημίτης ενοχλείτο κάθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατί δεν υπάρχει, αλλά γατί το αναφέραμε. Βλέπω ότι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Είναι αργά, αλλά είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )

    8) "Πολλά από τα στελέχη μας, έχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    9) "Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ, αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενώ τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζί με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    10) Και το πιο ωραίο……
    "Εμείς, ΔΕΝ κλέψαμε !!!"
    Γ. Παπανδρέου 16-5-2007

    etherovamon ο Εφτανήσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. KRIMAS O MPOUCHESAS TA EKANE SKATA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Etherovamon# Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΞΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΑΝ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΕΒΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΚΑΣΤΟΥ ΝΥΝ
    (ΠΡΩΗΝ ΤΟΤΕ..) ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝΕ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΠΟΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΔΑΕΙΣ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ.
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΣΚΟΥΝΤΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. etherovamon ο Εφτανήσιος

    24 Φεβ 2009 12:29:00 πμ

    *************************
    Κάθε φορά που συμβαίνει κάποια κυβερνητική μαλακία , που επιδεικνύει σε όλο τον Κόσμο ότι μας κυβερνά η πιό άχρηστη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης , βάζει ο Αντώναρος τα Παπαγαλάκια του και θυμούνται τί είπε ο Τσοχατζόπουλος το ’99 ,
    τι είπε ο Κατσιφάρας για τον θυρωρό της πολυκατοικίας του ,
    η πόσες φορές τύπωσε ο Κουρής στην Αυριανή την Μιμή τσίτσιδη .
    Έτσι ελπίζει ο γιαουρτωμένος καράφλας ότι θα ξεχάσει ο Λαουτζίκος τις μαλακίες της Νέας Δυστυχίας και θα ξαναθυμιθεί το ‘’κακό’’ Πασοκ .

    Περίμενε Αντώναρε τις επόμενες δημοσκοπήσεις και μετά μας ...ξαναθυμίζεις τα ευχαριστήρια του Σημίτη προς τους Αμερικανούς μετά τα Ίμια !!
    Είναι από τα αγαπημένα ενθύμια του καράφλα .
    Μετά λίγους μήνες όμως εσύ Αντώναρε και ο ,αργόμισθος στην ΕΡΤ ,αδελφός σου θα θυμόσαστε τους τεράστιους μισθούς που σας έδωσε η ΝΔ και ‘’διηγόντας τα θα κλαίτε ‘’

    Παληκάρι από τα Σφακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΚΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΑΣΧΕΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ.
    ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΝΑΡΩΤΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝ ΠΟΤΕ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΧΡΙ ΦΥΛΑΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ? Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΜΕΝΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ? ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ, ΘΕΟΣ ΦΥΛΑΞΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η πραγματικη διαφορα ειναι 11% το εχει πει ο δρ Κουτσουκος...αργουν οι "δημοσκοποι" να προσαρμοστουν...αλλα θα το κανουν σιγα σιγα....σκεφτειτε τι λεγαν πριν 6 μηνες!!
    Νικολας Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση