GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένταση στο Καρβουνάρι Θεσπρωτίας...

. Από τον Γ. Παπαδόπουλο . Ένταση προκλήθηκε στο Καρβουνάρι Θεσπρωτίας, όπου κάτοικοι που συνεχίζουν να αντιδρούν για τη λειτουργία του Χυτά...

.
Από τον Γ. Παπαδόπουλο
.
Ένταση προκλήθηκε στο Καρβουνάρι Θεσπρωτίας, όπου κάτοικοι που συνεχίζουν να αντιδρούν για τη λειτουργία του Χυτά στην περιοχή τους, κάνοντας λόγο για κακοτεχνίες, μη λειτουργία της ανακύκλωσης και αρνητικές περιβαλλοντικές συνέπειες φώναξαν συνθήματα κατά των τοπικών αρχών, και με πανό που κρατούσαν ζητούσαν από την Επίτροπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Περιφερειακής ανάπτυξης που έκανε επίσκεψη στο χώρο, κ. Χούμπνερ να σώσει την ευρύτερη περιοχή από το «θάνατο».
Αξιοσημείωτο είναι πως προσπάθησαν να παρεμποδίσουν την έξοδο των αυτοκινήτων κάποιων εκ των επισήμων που βρέθηκαν στο χώρο του ΧΥΤΑ ενώ κύριος δέκτης των επιθέσεων ήταν το αυτοκίνητο του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Ηπείρου κ. Πανοζάχου.
Στόχο αποτέλεσε επίσης και ο...
Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαχείρισης κ. Λώλος, αλλά και ο Δήμαρχος Αχέροντα κ. Παππάς, χωρίς όμως ευτυχώς να προκύψουν περισσότερα προβλήματα.
Παρέδωσαν υπόμνημα: Να σημειώσουμε ότι η κ. Χούμπνερ παρέλαβε και υπόμνημα το οποίο συνέταξε η Επιτροπή Αγώνα του Καρβουναρίου και με το οποίο γίνεται λόγος για ένα έργο το οποίο «βρίσκεται στον αντίποδα μιας σύγχρονης διαχείρισης των αποβλήτων», ενώ εκφράζονται ενστάσεις τόσο ως προς τη συγκεκριμένη χωροθέτηση, όσο και ως προς τον τρόπο λειτουργία του Χυτά και τη διαχείριση των αποβλήτων.

5 σχόλια

  1. Το Πακ ειχε ιδεες και οραματα, το Πασοκ υλοποιησε πολλες απο αυτες, και τωρα ερχεται η σειρα του Γιωργου να παει μπροστα την Ελλαδα!!

    Αυτα ελεγαν στην Μηλιωνη οι πρασινοφρουροι του Δρ Κουτσουκου (που εφυγε για τηνο να προσευχηθει στην Παναγια) μιας και ερχεται
    η Καθαρη Δευτερα και η Καθαρσις με Εκλογες δω και Τωρα
    Γιαννης Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΩΟ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ. ΤΑ ΖΩΑ. ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ.

    ΕΔΩ Ο ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ
    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΜΦΙΟΔΡΟΜΗ ΣΧΕΣΗ.
    ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΤΕ ΧΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Erxetai i seira tis Perdikas (agogos aeriou) kai blepoume. Tin pio ftoxi perifereia tis Europis mporoun na ti kanoun oti theloun???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν πιστευω να πήρε κανεις θεσουλα για δουλεια στο ΧΥΤΑ απ'αυτους που αντιδρουσαν, ε? Δε νομιζω.... Μπαα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα πλαίσια της δημοκρατικής ανταλλαγής επιχειρημάτων και προπαγάνδας από τα κόμματα , ακούς πολλά και αρκετά εξ αυτών …υπερβολικά.
    Όμως να ακούς από πρώην κυβερνητικά στελέχη (που κυβέρνησαν ως υπουργοί επί σειρά ετών) τι έπραξαν η δεν έπραξαν ως όφειλαν αυτά δεν έχεις παρά να τα λάβεις σοβαρά υπόψη σου .
    Παραθέτω μερικά εξ αυτών :

    1) "Ο Έλληνας πολίτης αηδιάζει από την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία από τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003)

    2) "Χρειαζόταν να αποκαλύψει η Αυριανή ότι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι από τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός (ΣΗΜΙΤΗΣ) ότι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )


    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς από εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Σύνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι ότι ο πρωθυπουργός Κ.Σημίτης ενοχλείτο κάθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατί δεν υπάρχει, αλλά γατί το αναφέραμε. Βλέπω ότι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Είναι αργά, αλλά είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )

    8) "Πολλά από τα στελέχη μας, έχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    9) "Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ, αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενώ τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζί με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    10) Και το πιο ωραίο……
    "Εμείς, ΔΕΝ κλέψαμε !!!"
    Γ. Παπανδρέου 16-5-2007

    ETHEROVAMON O ΕΦΤΑΝΗΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση