GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο...

... για εξώσεις Ρομά Βοτανικού από Κακλαμάνη και Βωβό . Από το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι Το Ελληνικό Παρατηρητήριο τ...

...για εξώσεις Ρομά Βοτανικού από Κακλαμάνη και Βωβό
.

Από το Ελληνικό Παρατηρητήριο
των Συμφωνιών του Ελσίνκι

Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) ενημερώνει πως στις 23 Φεβρουαρίου δημοσιοποιήθηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) η κοινοποίηση στην Ελλάδα της προσφυγής που έκανε το ΕΠΣΕ για λογαριασμό 16 Ρομά (15 Αλβανών και ενός Έλληνα) που, μαζί με εκατοντάδες άλλους -κυρίως Αλβανούς- Ρομά, κατοικούσαν μέχρι την 1 Ιουνίου 2007 στον καταυλισμό της Αγίου Πολυκάρπου στο Βοτανικό. Στις 1 και 2 Ιουνίου 2007 έγινε παράνομη επιχείρηση έξωσης των Ρομά από συνεργείο του...
Μπάμπη Βωβού για λογαριασμό του Δήμου Αθηναίων μετά από εντολή, και σε κάποια φάση με την παρουσία, του Δημάρχου Νικήτα Κακλαμάνη. Οι δύο μηνύσεις που κατέθεσε το ΕΠΣΕ ως εκπρόσωπος των Ρομά, στις 1 και 2 Ιουνίου 2007, ζητώντας από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και την ΕΛ.ΑΣ. να σταματήσουν την παράνομη έξωση σε εξέλιξη στα πλαίσια του αυτόφωρου αγνοήθηκαν – απλώς οδήγησαν σε σχηματισμό δικογραφίας που, μετά από μια προκαταρκτική εξέταση, εκκρεμεί στα συρτάρια της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.
Οι προσφεύγοντες και πολλοί άλλοι Ρομά κατέφυγαν σε εγκαταλειμμένο εργοστάσιο της Ιεράς Οδού, από όπου εκδιώχθηκαν πάλι παράνομα από την ΕΛ.ΑΣ. στις 11 Ιουνίου 2007, για να καταφύγουν σε μη χρησιμοποιούμενο ακίνητο της Βιαμάξ στον Κολωνό. Η εταιρεία αυτή εξάντλησε όλη την καλή της διάθεση ζητώντας από την πολιτεία (και μέσω του Συνηγόρου του Πολίτη) να τους μεταστεγάσει πριν προχωρήσει στην προσφυγή στη δικαιοσύνη για την έκδοση δικαστικής απόφασης για τη νόμιμη έξωσή τους, στις 26 Νοεμβρίου 2007. Παρ’ όλα αυτά, λόγω των επικείμενων εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και του κρύου καιρού, η Βιαμάξ δεν εκτέλεσε την απόφαση αλλά σε συνεννόηση με τους Ρομά μέσω του ΕΠΣΕ αρκέστηκε στην εθελοντική αποχώρησή τους στις αρχές Ιανουαρίου 2008. Έκτοτε οι Ρομά αυτοί έχουν εγκατασταθεί σε διάφορα σημεία και έχουν εκδιωχθεί πολλές φορές ξανά. Κι’ αυτό, γιατί ο Δήμος Αθηναίων, η Περιφέρεια Αττικής και ο Υπουργός Εσωτερικών περιφρόνησαν την υποχρέωση οργανωμένης και ανθρώπινης στέγασης των Ρομά αυτών, που απορρέει από το Σύνταγμα και τις διεθνείς συμβάσεις, όπως τους επισήμανε επανειλημμένα ο Συνήγορος του Πολίτη. Στον τελευταίο είχε προσφύγει το ΕΠΣΕ έξι μήνες πριν από την έξωση, εν όψει των έργων κατασκευής του γηπέδου του Παναθηναϊκού που καθιστούσε αναγκαία τη μετεγκατάσταση των Ρομά. Πάντως, πέρα από αυτές τις επανειλημμένες συστάσεις, ο Συνήγορος του Πολίτη δεν εξέδωσε πόρισμα για τις εξώσεις και σχετικές διακρίσεις κατά των Ρομά, όπως έχει υποχρέωση από το Ν. 3304/2005. Όπως αναφέρεται στην προσφυγή, τα δύο εθνικά ένδικα μέσα (δικαιοσύνη και Συνήγορος του Πολίτη) αποδείχθηκαν αναποτελεσματικά…
Η Ελλάδα οφείλει τώρα να απαντήσει στα ερωτήματα του ΕΔΔΑ για ενδεχόμενες παραβάσεις των Άρθρων 3 (απαγόρευση εξευτελιστικής μεταχείρισης), 8 (σεβασμός της κατοικίας) και 14 (απαγόρευση διακρίσεων). Υπενθυμίζεται πως κατά τη δεκαετία 1998-2008, το ΕΔΔΑ εξέδωσε 440 αποφάσεις σε ελληνικές υποθέσεις από τις οποίες σε μόνο 9 (ποσοστό 2%) δεν υπήρχε καταδίκη της χώρας. Πιθανολογείται βάσιμα δηλαδή πως και στην υπόθεση αυτή θα καταδικαστεί η Ελλάδα, ιδίως και γιατί το ΕΔΔΑ επέλεξε να ενεργοποιήσει στην υπόθεση αυτή την ταχύρυθμη εξέταση, κάτι σπάνιο, που θα έχει ως αποτέλεσμα να εκδοθεί απόφαση κατ’ εκτίμηση στα τέλη του φθινοπώρου 2009. Περισσότερα εδώ

13 σχόλια

  1. Agapw kai sumpa8w tous sumpolites mas Roma. Antiopa8w ton Bwbo kai ka8e oikopedofago!

    BLEPWNTAS OMWS OTI PISW EINAI H KARAPRODOTIKH ORGANWSH TOU EFIALTH DHMHTRA MOU GIRIZOUN TA ANTERA KAI 8ELW NA 3ERASW!!!!!


    FILOI ROMA MAKRUA APO TON PRODOTH DHMHTRA KAI THN NEOTA3IKH GIAFKA E8NOMEIODOSIAS TOU!!!
    MAKRUA MAKRUA...8A SAS KANEI TOSO KAKO OSO 100000000 BWBOI EINAI ANIKANOI NA SAS KANOUN!!!!


    Sas symparistame sUMPARASTA8ITE MAS KAI MAS!


    GIAOURTWSTE TON ALHTH DEI3TE TOU TA OPIS8iA SAS!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στείλτε όλοι επιστολές στη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς (ΓΓΝΓ)http://www.neagenia.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=NODE&cnode=39 & το Πολιτικό Γραφείο της Ντόρας http://www.dorabak.gr/default.asp?pid=12&la=1 ως Υπουργού Εξωτερικών για να σταματήσουμε τη φιλοσκοπιανή προπαγάνδα ΕΠΣΕ & ΕΟΔΜ από τις τσέπες μας.
    Εγώ έστειλα την ακόλουθη επιστολή με θέμα ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΞ & ΤΗ ΓΓΝΓ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ:
    "Πληροφορήθηκα από την ιστοσελίδα http://greekhelsinki.gr/bhr/english/profile.html που ανήκει στο Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) & την Ελληνική Ομάδα για τα Δικαιώματα των Μειονοτήτων (ΕΟΔΜ) ότι συμπεριλαμβάνεται το ΥΠΕΞ & η ΓΓΝΓ μεταξύ των χρηματοδοτών τους.
    Ενίσταμαι έντονα ως Έλληνας πολίτης που φορολογούμαι άμεσα & έμμεσα να βλέπω κρατικούς φορείς μέσα στην ίδια μου την πατρίδα να χρησιμοποιούν το δικό μου χρήμα για χρηματοδότηση φιλοσκοπιανής προπαγάνδας. Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα προβάλλεται ύπαρξη Μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα τη στιγμή που η χώρα δεν αναγνωρίζει καμιά εθνοτική μειονότητα & γίνεται χρήση του όρου Μακεδονία & μακεδονικός για μια χώρα που η Ελλάδα την έχει αναγνωρίσει ως ΠΓΔΜ & δεν επιτρέπεται χρήση των όρων Μακεδόνας & μακεδονικός από Σκοπιανούς.
    Ζητώ ενημέρωση για οποιαδήποτε κίνηση επί του θέματος που τίθεται σε αυτή την αναφορά.
    Απαιτώ την άμεση διακοπή κάθε χρηματοδότησης προς τους άνω 2 φορείς."

    Έστειλα στο Υπουργείο Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας μέσω της φόρμας επικοινωνίας του http://www.ypakp.gr την ακόλουθη επιστολή:
    Πληροφορήθηκα από την ιστοσελίδα http://www.irini-equal.gr/files/TRIPTYXO%20GR.pdf ότι το Υπουργείο Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας χρηματοδοτεί το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) & την Ελληνική Ομάδα για τα Δικαιώματα των Μειονοτήτων (ΕΟΔΜ). Ενίσταμαι έντονα ως Έλληνας πολίτης που φορολογούμαι άμεσα & έμμεσα να βλέπω κρατικό φορέα μέσα στην ίδια μου την πατρίδα να χρησιμοποιεί το δικό μου χρήμα για χρηματοδότηση φιλοσκοπιανής προπαγάνδας. Στην ιστοσελίδα των ΕΠΣΕ & ΕΟΔΜ προβάλλεται ύπαρξη Μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα τη στιγμή που η χώρα δεν αναγνωρίζει καμιά εθνοτική μειονότητα & γίνεται χρήση του όρου Μακεδονία & μακεδονικός για μια χώρα που η Ελλάδα την έχει αναγνωρίσει ως ΠΓΔΜ & δεν επιτρέπεται χρήση των όρων Μακεδόνας & μακεδονικός από Σκοπιανούς. Ζητώ ενημέρωση για οποιαδήποτε κίνηση επί του θέματος που τίθεται σε αυτή την αναφορά. Απαιτώ την άμεση διακοπή κάθε χρηματοδότησης προς τους άνω 2 φορείς.

    http://www.greekalert.com/2008/05/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  3. ΜΕΓΑΣ ΕΙΣΑΙ, ΔΗΜΑΡΧΕ, ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ!
    από την Ελευθεροτυπία.


    Παρ' ολίγον «έλληνας Λεπέν»

    Οσοι ξαφνιάστηκαν από την ασυνήθιστη εμπάθεια που επέδειξε ο δήμαρχος της Αθήνας στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου, ασφαλώς δεν γνωρίζουν καλά τον Νικήτα Κακλαμάνη. Επηρεασμένοι από τα χαλαρά εξωτερικά του χαρακτηριστικά, δεν περίμεναν παρόμοια επίθεση κατά των πολιτών που αντιδρούν στην τσιμεντοποίηση και εναντίον της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτή Πόλη» και του Αλέξη Τσίπρα.

    Αλλά ο κ. Κακλαμάνης δεν έχει ποτέ κρύψει τις βαθιά συντηρητικές πολιτικές του απόψεις, που τον τοποθετούν στο δεξιό άκρο του πολιτικού φάσματος, αυτό που καταλαμβάνει σήμερα το ΛΑΟΣ.

    Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι στην Αθήνα το ΛΑΟΣ του κ. Καρατζαφέρη υποστήριξε με πάθος στις τελευταίες δημοτικές εκλογές τον κ. Κακλαμάνη, αφού βέβαια εξασφάλισε τη συμμετοχή δύο στελεχών του στο ψηφοδέλτιο: του τότε εκδότη της κομματικής εφημερίδας του ΛΑΟΣ «Α1» Θανάση Μυλωνόπουλου και της υπεύθυνης γυναικών του ΛΑΟΣ Βασιλικής Τσαμπιέρη. Η παρουσία των δύο στελεχών του ΛΑΟΣ προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, ειδικά επειδή συνδεόταν με πρόσφατα κρούσματα ακραίας ρατσιστικής συμπεριφοράς της «Α1», με πιο χαρακτηριστικό το αποκρουστικό σύνθημα: «Τον εβραίο κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς» (23/7/06). Ο κ. Κακλαμάνης δεν είχε αποκηρύξει τις αθλιότητες (βλ. Ιός, «Το πλυντήριο του κ. Κακλαμάνη», 23/9/06).

    *Η ιδεολογική σύγκλιση Καρατζαφέρη - Κακλαμάνη είναι, βέβαια, πολύ παλιότερη. Ηδη από τότε που ήταν ακόμα μέσα στη Νέα Δημοκρατία και επιδίωκε να στήσει τη «Νέα Ελπίδα», μια οργάνωση, όπου θα στέγαζε τη «Χρυσή Αυγή», τους χουντικούς, τους βασιλικούς κ.λπ., ο κ. Καρατζαφέρης ξεχώριζε ως μόνο πολιτικά συγγενή του τον Νικήτα Κακλαμάνη: «Η Νέα Ελπίδα κάνει μια προσπάθεια να στεγαστεί το σύνολον της παράταξης. Είναι δουλειά του συνόλου των αντιαριστερών. Οποιοσδήποτε αισθάνεται έτσι, είναι καλοδεχούμενος. [...] Εγώ στον Νικήτα Κακλαμάνη δεν μπορώ να του πω ότι δεν αισθάνομαι συγγενής μαζί σου. Και, βεβαίως, αισθάνομαι συγγενής με τον Νικήτα Κακλαμάνη. Και βεβαίως αισθάνομαι συγγενής και με τον άλλον, ο οποίος είχε διωχθεί από το μεταπολιτευτικό καθεστώς. Είναι πάρα πολλοί αυτοί. Είναι το 7% της Παράταξης της Εθνικής που έφυγε και μετακόμισε στο ΠΑΣΟΚ».

    *Αλλά η πιο αποκαλυπτική στιγμή στην πολιτική καριέρα του κ. Κακλαμάνη ήταν η παρέμβασή του στο συνέδριο της Πολιτικής Ανοιξης (ΠΟΛ.ΑΝ., 31/5-1/6/97), του θνησιγενούς εθνικιστικού κόμματος που συγκρότησε ο κ. Σαμαράς μετά τη σύγκρουσή του με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Από το βήμα του συνεδρίου ο κ. Κακλαμάνης ζήτησε την «αυτονομία της Βορείου Ηπείρου», αδιαφορώντας, όπως είπε, για τις ταμπέλες που θα του βάλουν (δηλ. του ακροδεξιού), και είχε προβάλει το γνωστό αίτημα του «χώρου» ότι «πρέπει να γίνει ιεράρχηση των προτεραιοτήτων στο δικαίωμα για δουλειά, γι' αυτό θέση μας πρέπει να είναι δουλειά για όλους, πρώτα όμως οι Ελληνες και μετά οι ξένοι». Προανήγγειλε, μάλιστα, τη δημιουργία ενός «ΛΑΟΣ», που το ονόμαζε «Πατριωτικό Λαϊκό Κοινωνικό Μέτωπο». Τις θέσεις αυτές τις αποκήρυξε ακόμα και ο ίδιος ο κ. Σαμαράς, ενώ ο τύπος μιλούσε για έλληνα Λεπέν.

    *Και για να μην θεωρηθεί ότι τα λέμε εμείς αυτά που είμαστε προκατειλημμένοι, παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα από το ρεπορτάζ του «Ριζοσπάστη» εκείνων των ημερών, εφόσον ο κ. Κακλαμάνης, όπως δήλωσε στην τελευταία του συνέντευξη, θεωρεί ότι ο «Ριζοσπάστης» «έχει πάντα καλή πληροφόρηση» και γι' αυτό τον επικαλείται: «Στα αξιοσημείωτα του συνεδρίου οι εθνικιστικές και ρατσιστικές θέσεις που ανέπτυξε ο ευρωβουλευτής του κόμματος Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος ζήτησε την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου, την προτεραιότητα των Ελλήνων έναντι των ξένων εργατών και πρότεινε τη συγκρότηση ενός "Πατριωτικού Λαϊκού Κοινωνικού Μετώπου". Αυτή η τοποθέτηση Κακλαμάνη έδωσε την ευκαιρία στον Αντώνη Σαμαρά να εμφανιστεί ως ο μετριοπαθής ηγέτης που δεν υιοθετεί ακραίες θέσεις και ούτε συμφωνεί με την τοποθέτηση της ΠΟΛ.ΑΝ. στο χώρο της παραδοσιακής Δεξιάς. Πάντως ο Ν. Κακλαμάνης θα συνεχίσει να διατυπώνει τις δικές του διαφορετικές θέσεις, με τη φιλοδοξία να αναδειχτεί σε έναν δεύτερο πόλο μέσα στο κόμμα, καθώς διαπίστωσε ότι τα εθνικιστικά και τα ρατσιστικά του κηρύγματα είχαν απήχηση στο ακροατήριο του συνεδρίου» («Ριζοσπάστης», 3/6/97).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωπα και ξυπνησε το επσα...τι λεει ο Σορος? ολα καλά?
    με εκείνο τον φουκαριαρη τον σκοπιανό που κλεισανε στο τρελοκομειο επειδή ειπε την αληθεια δεν σας ειδα να μιλατε? ειχατε μπουκωσει από τιποτα άλλο
    ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΑΙ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ.
    ΡΕ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΠΗΔΗΧΤΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΥΣΤ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΜΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ Ή ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝΕ ΕΚΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΤΟΥ SOROS ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣ,ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΦΤΟΥΜΕ!

    ΠΑΝΕ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ Ή ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ,ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΙ'ΟΛΑΣ!

    ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙ...ΚΑΛΥΒΑ?

    ΑΝ ΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΚΙ'ΕΜΕΝΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑΚΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΦΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΓΥΦΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ.ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑΥΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ,ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΟΛΥ, ΜΑΚΡΙΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ.ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΒΩΒΟΣ 1000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΥΒΑ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ..ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΣΑΣ..ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΒΡΩΜΙΖΟΥΝ ΟΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΩΒΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΒΛΑΧΑΝΤΕΡΑ.Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΓΑΜΑΩ ΚΑΙ ΔΕΡΝΩ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΕΚΕΙ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΥΦΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ...
    ΠΙΝΟΥΝ,ΦΤΥΝΟΥΝ,ΠΑΡΕΝΟΧΛΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ..ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ;
    ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΚΑΙ ΧΕΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ...ΑΛΛΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μόλις εμφανιστεί ο Σόρος και το "Ελληνικό Παρατηρητήριο
    των Συμφωνιών του Ελσίνκι", να και ο λεχρίτης ο Blooper team απο ΄κοντά,για να πάρει κι'αυτός το χαρτζηλικάκι του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ" ,ΟΙ 15 ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΩΧΤΗΚΑΝ "ΠΑΡΑΝΟΜΑ",ΗΤΑΝ "ΝΟΜΙΜΑ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ???????

    ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΣΟ ΝΑ ΧΤΗΠΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΓΛΑΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. «Η δημοκρατία δίχως ήθος και φρόνημα, αρετή και τόλμη, δηλαδή, δεν λειτουργεί. Όποιος θέλει ας έρθει στην παρέα μας, αρκεί να πιστεύει στα ιδεώδη της φιλελεύθερης κοινωνίας και τις αξίες της δημοκρατίας. Αυτά αρκούν για… αρχή». Αυτά τα στομφώδη γράφουν στον τίτλο του ιστολογίου τους οι “the Bloopers team”. Ακούγονται ωραία και υψηλά. Η ουσία όμως κρύβεται απειλητικά στην τελευταία φράση: «Αυτά αρκούν για… αρχή»

    Και πράγματι, διεξερχόμενος κανείς τις αναρτήσεις του blog, κάθε άλλο παρά «δημοκρατία, ήθος, αρετή και τόλμη» διαπιστώνει… Όμως δεν θα μπω στον κόπο να ασχοληθώ με τη σαβουρολογία των εν λόγω ιντερνετικών τρομοκρατών. Ο καθένας μπορεί μόνος του να… διαφωτιστεί ακολουθώντας τον σύνδεσμο (αφού πρώτα έχει φορέσει αντιασφυξιογόνα μάσκα…): http://grbloopers.blogspot.com/.

    Κατά τ’ άλλα, εντελώς… δημοκρατικά, απευθύνουν απειλητικές διαδικτυακές προειδοποιήσεις (warning) προς όποιον έχει διαφορετικές αντιλήψεις (?) από τις δικές τους. Συγκεκριμένα, σε σχόλιά μου σε παντελώς άσχετο θέμα δύο αναρτήσεων του StudioA-Blog (δείτε εδώ: 1 - 2) μού γράφουν τα εξής… φιλελεύθερα:

    “the Bloopers team είπε…

    «τζους και τζάσε»! (σ.σ. εξυπνακίστικο «λογοπαίγνιο» με το ψευδώνυμό μου…)

    warning #1:

    Δεν φαντάζεσαι πόσα σου έχουμε μαζεμένα…”

    Επειδή, όμως, έχω μπει και εγώ (ως DeFreJus, το ψευδώνυμό μου στο YouTube) στο «στόχαστρο» των εν λόγω ξενοκίνητων διαδικτυακών νταβατζήδων, παρακαλώ όποιον έχει πληροφορίες για τους the Bloopers team (τους… κανονικούς, γιατί υπάρχουν, λέει, και… μαϊμού) να με ενημερώσει στο e-mail: defrejus@gmail.com.

    Από τα όσα γράφουν και δημοσιεύουν έχω τις υποψίες μου, όμως περιμένω στοιχεία από όσους ενδεχομένως γνωρίζουν με βεβαιότητα τι κρύβεται πίσω από τέτοιου είδους ιντερνετικά φόρουμ.


    http://fileleftheros.wordpress.com/2008/12/14/sos-ποιοι-κρύβονται-πίσω-από-τους-“bloopers”/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση