GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκρίζες αμερικανικές εκτιμήσεις...

«Το τρίγωνο Ευρωπαϊκή Ένωση-Τουρκία-Κύπρος» . Από το http://www.greekamericannewsagency.com/ Μόνιμη ενότητα με τίτλο «Το τρίγωνο Ευρωπαϊκή ...

«Το τρίγωνο Ευρωπαϊκή Ένωση-Τουρκία-Κύπρος»
.
Από το http://www.greekamericannewsagency.com/

Μόνιμη ενότητα με τίτλο «Το τρίγωνο Ευρωπαϊκή Ένωση-Τουρκία-Κύπρος» αναρτήθηκε από τις 23 Φεβρουαρίου (09) στην ιστοσελίδα του γνωστού πανίσχυρου ιδρύματος για την διαχείριση διεθνών κρίσεων. Το πολύ γνωστό International Crisis Group εκτιμά ότι φέτος είναι μια πολύ κρίσιμη χρονιά για την Κύπρο και για την επίλυση του κυπριακού, καθώς και για την Τουρκία αναφορικά με τις σχέσεις της και την διαδικασία ένταξης στην ΕΕ.
Η εν λόγω ενότητα έχει να κάνει με την συνεχή επανεξέταση ερωτημάτων που προκύπτουν από τις εξελίξεις, με την ανάρτηση αναλύσεων ή σχολίων στοχεύοντας στην διαμόρφωση μιας όσο το δυνατόν ολοκληρωμένης εικόνας επί του θέματος.
Το βασικό σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι ότι...
το διεθνές ινστιτούτο βάσει των εξελίξεων σκοπεύει να δημοσιεύει εκθέσεις με τις εκτιμήσεις που βασίζονται σε γεγονότα, καθώς και να κάνει συστάσεις, κατά την συνήθη πρακτική του, υποβάλλοντας νέες προτάσεις στους παίκτες-κλειδιά. Σκοπός του ινστιτούτου είναι όπως ισχυρίζεται να συνδράμει(στην πράγματικότητα να επηρεάσει) προς μια ειρηνική λύση και βιώσιμη του Κυπριακού, καθώς και να φέρει πιο κοντά την Τουρκία και την ΕΕ.
Η νέα ενότητα, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, θα ενημερώνεται συνεχώς με υλικό από τις Βρυξέλλες, από τον επικεφαλής του προγράμματος για την Τουρκία-Κύπρο στην Κωνσταντινούπολη.

Υπενθυμίζεται ότι το International Crisis Group είναι εκείνο το Αμερικάνικο Think Tank που εργάζεται για την προώθηση των Αμερικανικών συμφερόντων σε όλο τον κόσμο ενώ οι εκθέσεις και οι αναλύσεις του στόχο έχουν να επηρεάσουν τα κέντρα εξουσίας στις ΗΠΑ τα οποία λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους τις εκτιμήσεις και τις προτάσεις του ICG. Το κέντρο αυτό είναι που συστηματικά επαναπροωθεί το σχέδιο Ανάν.

3 σχόλια

  1. Oι Μεγαλοι Ελληνες!!
    Ο 101 μεγαλος ελληνας ειναι ο δρ Kουτσουκος Αναστασιος δρ Σορβοννης, με διατριβη στη διδακτικη αρχαιων ελληνικων - ψυχολογικη προσεγγιση...
    Ο δρ πρωτος οργανωσε τον πρωτο μετα τον πεισιστρατο μαραθωνιο αναγνωσης ομηρου ιλιαδας!!
    Ειναι αυτος που "ανεβασε" τον Γιωργο οταν ολοι οι αλλοι τον εθαβαν στον ετοιμο λακκο του πασοκ.
    Ειναι αυτος που μπηκε μπροστα στα Ματ για να μην χτυπησουν τους μαθητες στην πορεια για τον Αλεξη.

    Ειναι αυτος που διδασκει σε 7 πανεπιστημια και εχει 7 βιβλια.
    Ειναι αυτος που προεβλεψε την διαφορα στο 11%.
    Ειναι ο μοναδικος ομπαμικος παπανδρεικος!!

    Θα κανει "τη νεα σεισαχθεια" και θα κανει "καθαρση" στο πολιτικο συστημα ....απο τους διακκομματικους απατεωνες...

    Μονο ο δρ Κουτσουκος θα σηκωσει στις πλατες του τον ηλιο του πασοκ και θα σωσει τον κοσμακη απο την οικονομικη καταστροφη των δανειων..!!
    Εληνες Πασοκτζηεδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σταματήσουν να σερβίρουν κρέας στους μαθητές μέχρι το τέλος της καθολικής Σαρακοστής «διατάχθηκαν» τα δημοτικά και γυμνάσια της Ρώμης μέσω φαξ με την υπογραφή της δημοτικής συμβούλου Λάουρα Μαρσίλιο, αρμόδιας για εκπαιδευτικά θέματα.

    Η απαγόρευση δεν θα αφορά το καθημερινό διαιτολόγιο των μαθητών, αλλά θα εφαρμόζεται μόνο τις Παρασκευές. Όπως ακριβώς επιβάλλει η χριστιανική παράδοση, εν όψει του Πάσχα, που φέτος για τους καθολικούς «πέφτει» στις 12 Απριλίου.

    «Αλλάξαμε απλώς τη σειρά με την οποία προτείνονται τα εδέσματα. Δείξαμε μια κάποια ευαισθησία, από τη στιγμή που το 90% των οικογενειών ανήκει στον καθολικισμό» δηλώνει η Λάουρα Μαρσίλιο. «Τα παιδιά, ούτως ή άλλως, συνεχίζει, δεν έτρωγαν ούτε πριν κρέας σε καθημερινή βάση. Μόνο που τώρα, μέχρι το Πάσχα, τα αυγά και το ψάρι θα σερβίρονται την Παρασκευή».

    -----------------

    ΡΕ ΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ "ΔΥΝΑΜΕΙΣ"!!!!!ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Πρωθυπουργέ όταν επί Σημίτη το χρηματιστήριο πήγε κατά διαόλου, ένεκα που τότε είχαν καταρρεύσει οι «Ασιατικές Τίγρεις» φωνάζατε και για χρόνια για το μέγα σκάνδαλο, και ακόμη κάποιοι παρατρεχάμενοι σας φωνάζουν.
    Βέβαια θα μου πείτε δεν έχουν κουκούτσι μυαλό, παιδιά είναι , εξετάσεις δίνουν σε ανεγκέφαλο ακροατήριο, και δεν κάνουν ζημιά, όμως ο καιρός έχει γυρίσματα και για εσάς.
    Τώρα λοιπόν που πάει για πάτο, το χρηματιστήριο, και τα ταμεία κατ’ αρχήν έχουν χάσει και τα αυγά και τα πασχάλια, γιατί δεν τα προστατέψατε με πωλήσεις των μετοχών τους όταν έπρεπε, στον χρόνο που έπρεπε, μιας και υπήρχε και η προηγούμενη εμπειρία ;
    Τ Ι - Ε Χ Ε Τ Ε - Ν Α – Π Ε Ι Τ Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση