GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενοικιάζονται ελικόπτερα...

. Από τον Χρ. Μακροζαχόπουλο http://www.chrismakro.gr/ .

.
Από τον Χρ. Μακροζαχόπουλο
http://www.chrismakro.gr/
.

7 σχόλια

  1. ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ!!!

    22-02-2009

    Την τελευταία τριετία, ο Παλαιοκώστας με τον Ριτζάι, απέδρασαν για δεύτερη φορά από τις φυλακές Κορυδαλλού.

    Ο τρόπος απόδρασής τους είναι πανομοιότυπος με τον προηγούμενο σε θεαματικότητα, αλλά και αποτελεσματικότητα.

    Επίσης θεαματική, αλλά ταυτόχρονα και επικίνδυνη, είναι η ανικανότητα της κυβέρνησης της Ν(έας) Δ(υστυχίας) και του «καταλληλότερου» (sic), για την αποτροπή αντίστοιχων περιστατικών.

    Φυσικά από μια κυβέρνηση, που μεταξύ των άλλων «πέτυχε» και μάλιστα σε παγκόσμια πρώτη, να αποδράσει -μέσα από τα χέρια της- ψόφια γαλοπούλα, η μόνη απαίτηση που έχεις, είναι να ξεκουμπιστεί και να φύγει μια ώρα αρχύτερα.

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο καθενας το μακρι και το κοντο του,τωρα που βρηκαμε παπα να θαψουμε 5,6.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ως πότε για ότι γίνεται στον Κορυδαλλό θα την πληρώνει ο διευθυντής ? Τώρα που απέπεμψαν τον διευθυντή καθάρισαν και είναι όλα εντάξει ..... μέχρι την επόμενη απόδραση. Πρέπει να εξετάσουμε την απόδραση σε όλη την εξέλιξη. Δηλαδή θα έπρεπε να επιβιβαστεί αυτή η γυναίκα στο ελικόπτερο τηρήθηκαν οι προυποθέσεις ? Πήγε στην Ιτέα προσγειώθηκε παρέλαβε τον συνεργό της και τον οπλισμό τηρήθηκαν οι διαδικασίες ? Κατευθύνεται προς τον Κορυδαλλό και χάνεται από τον εναέριο έλεγχο δόθηκε σήμα προς την αστυνομία και την πολεμική αεροπορία για αναζήτηση και αναχαίτηση ? Αν πήγαινε να βομβαρδίσει την Βουλή τι θα λέγαν οι κύριοι πολιτικοί που παραίτησαν τα χαμηλόβαθμα στελέχη για να αποποιηθούν τις ευθύνες τους ? Φθάνει στον Κορυδαλλό γιατί ο Κορυδαλλός να συνεχίζει να λειτουργεί και μάλιστα με τόσους πολλούς κρατουμένους γιατί αν ο Παλαικώστας κρατούνταν σε μία φυλακή εκτός αστικού χώρου θα μπορούσε ενδεχομένως να γίνει και κατάρριψη του ελικοπτέρου αλλά όταν δίπλα υπάρχουν σπίτια τι να γίνει ? Στον Κορυδαλλό ποιό ήταν το σχέδιο για από αέρος επίθεση και ποιός το εκπόνησε γιατί το Υπουργείο σιωπά ? Αυτοί που εκπόνησαν το σχέδιο δεν έλαβαν υπ' όψη τους ότι το ελικόπτερο θα ήταν οπλισμένο και θα απειλούσε-πυροβολούσε τους εξωτερικούς φρουρούς της φυλακής. Επίσης δεν έλαβαν υπόψη τους ότι το ελικόπτερο θα μπορούσε να προσγειωθεί εκτός από τα προαύλια της φυλακής και στις ταράτσες της φυλακής γι' αυτό άπλωσαν συρματόσχοινα χιαστί πάνω από τα προαύλια αλλά για τις ταράτσες δεν κάναν κάτι απλό να σηκώσουν σίδερα κάτι σαν κεραίες τηλεοράσεως για να μην μπορεί να προσγειωθεί.
    Με αυτά βλέπουμε ότι η ευθύνη δεν είναι ακριβώς σ' αυτούς που προσπαθούν να μας πείσουν οι πολιτικοί. Αλλά αφού διορίζουν μη κατάλληλους ανθρώπους (δεν θα πω ανίκανους γιατί οι άνθρωποι μπορεί να είναι ικανότατοι αλλά δεν έχουν τις γνώσεις για την θέση που διορίζονται) σε θέσεις κλειδιά για να εκπονούν μελέτες και σχέδια μόνο με βάση την κομματική ταυτότητα αυτά θα γίνονται συνεχώς και θα πηγαίνουμε από φιάσκο σε φιάσκο.

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΑΧΡΙΣΤΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.
    ΜΗΠΩΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ??ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΤΑ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ .ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΠΑΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αααα, όλα κι' όλα..

    Τι φταίει το κωστάκι για την απόδραση ::
    Αμερικανοί, Ουζμπέκοι, Ταταρικά φύλα, καναλάρχες, Τζέγκις Χαν και λοιπές πασοκικές δυνάμεις οργάνωσαν την απόδραση..

    Φταίει και ο ΑΓΩΓΟΣ, βέβαια.

    Μην αδικούμε το κωστάκι και κυρίως μη το εκνευρίζουμε.

    Τώρα αν ακόμα και οι δεξιές φυλλάδες το κράζουνε το παιδί, έ, αυτές ήταν πάντα κρυπτοπασόκικες...

    Τζών ο οικτίρμων,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΕ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟ POST ΣΟΥ!!!! ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ!!!! ΕΛΕΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 23 Φεβ 2009 11:21:00 πμ

    ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!! ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση