GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όταν αγαπάς το αφεντικό σου...

. Από το http://tvstarnews24.blogspot.com/ Εδώ δεν πρόκειται για ανθρώπους αλλά για μια γάτα και έναν άνθρωπο! Που δεν τον αποχωρίζεται με τ...

.
Από το http://tvstarnews24.blogspot.com/

Εδώ δεν πρόκειται για ανθρώπους αλλά για μια γάτα και έναν άνθρωπο!
Που δεν τον αποχωρίζεται με τίποτα !
Για δείτε και θα καταλάβετε !


5 σχόλια

  1. ΜΑΓΚΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ,ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΛΕΩ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ,ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ,ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΗΔΑΝΕ ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΣΟΥΡΝΟΥΝ.ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩΜΕ ΜΕ ΤΟΥΤΟΥΣ ΩΡΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον του'χει πάρει τον αέρα η ψιψίνα. Κοινώς, τον έχει καβαλήσει. Μου θυμίζει κάτι ταινίες που κάποιοι νάνοι σοφοί κάθονται καβάλα σε κάτι γίγαντες και τους χρησιμοπιούν σαν μεταφορικά μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε πρεμούρα τα παπαγαλάκια της δεξιάς στα κανάλια δημόσια και ιδιωτικά να δούνε το Πασόκ να συνεργάζεται με την δεξιά « για να βγει η χώρα από την κρίση»
    Που τα πουλάνε αυτά οι λιγδιάρηδες των ΜΜΕ;
    Τώρα οι ανίκανοι που αλληλοϋποστηρίχτηκαν με όσες πουστιές μπορεί να βάλει του ανθρώπου νους ανακαλύψανε πως το Πασόκ μπορεί να συμβάλει στο να σωθεί η χώρα; Τώρα οι κυβερνητικοί, και οι ΜΜΕ που σύσσωμοι χειροκροτούσανε σαν ηλίθιοι την απογραφή που έστειλε την Ελλάδα στο λάκκο με τα σκατά, τώρα ανακαλύψανε πως το Πασόκ μπορεί και έχει υγιείς δυνάμεις να βοηθήσει την χώρα;
    Λάθος πόρτα χτυπήσανε, το Πασόκ, και είχε και έχει δυνάμεις για κάθε περίσταση και το έχει αποδείξει, αλλά στα σκατά θα βουλιάξουνε αυτοί που τα κάμανε σκατά και οι συνοδοιπόροι τους, αριστερούληδες και δεξιούληδες μαζί, αυτοί άλλωστε δεν ήταν που δικάζανε και καταδικάζανε το Πασόκ, οι μεν για να καβαλικέψουνε την εξουσία και οι δε για να διαμοιραστούνε τα ιμάτια του;
    Όλοι τους αυτοί ένα θέλουν και αυτό είναι το εξής, ΝΑ ΦΟΡΤΏΣΟΥΝ ΤΑ ΚΡΙΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ, ΣΤΟΠΑΣΟΚ!
    Διότι η χώρα έχει πιάσει πάτο εξ αιτίας της καταστροφικής τους, Νέας Διακυβέρνησης, θυμάστε τον Καραμανλή, με το σλόγκαν Νέα Διακυβέρνηση; Τον φερετζέ που πήγε να βάλει ο καταλληλότερος στην κυβέρνηση του αλλά δεν έπιασε, χάλασαν τα μανταλάκια και έπεσε.
    ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ,ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΣΚΕΛΩΝΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΝΥΧΤΕΣ, ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΧΕΖΕΙ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΆΝΘΡΩΠΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΕΙ Ο ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΜΕ 35 ΕΥΡΩ......ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ, ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΟΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ???? ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕ ΟΛΑ ΣΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ????
    ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΛΙΣΤΕΣ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραίο είναι ,πρωτότυπο και με μήνυμα.Που να τολμήσουν οι σοβαροφανείς εδώ κάτι τέτοιο,εδώ είναι πολύ μάγκες οι άνδρες να πούμε.Ασε που θα βγει ο μεσαίωνας και η κατινιά του Σταρ να τους κοροιδεύει για μέρες με επαναλήψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση