GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάρτε άνεργους δημοσιογράφους!

. Aπό το http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/ Απευθύνουμε δημόσια έκκληση πρός τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτρη Σιούφα που είναι υπεύθ...

.
Aπό το http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/

Απευθύνουμε δημόσια έκκληση πρός τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Δημήτρη Σιούφα που είναι υπεύθυνος για την στελέχωση και τη λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού της Βουλής να σκεφτεί οτι υπάρχουν άνεργοι δημοσιογράφοι που βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση με την δεδομένη οικονομική κρίση και να δείξει το ανθρώπινο πρόσωπο προσλαμβάνοντας όσους & όσες δημοσιογράφους μπορεί χωρίς κομματικά κριτήρια. Θα είναι μια ενέργεια που θα ανακουφίσει πολλούς μακροχρόνια άνεργους δημοσιογράφους.
Έκκληση απευθύνουμε και στον...
Μάκη Τριανταφυλλόπουλο να μας αποδείξει οτι αδίκως τον έχουμε κατηγορήσει μέσα απο τούτο εδώ το μικρό ιστολόγιο, προσλαμβάνοντας όσους και όσες δημοσιογράφους μπορεί απο τους άνεργους συναδέλφους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης και εξαναγκάζονται να χάνουν την αξιοπρέπειά τους ζητιανεύοντας δανεικά απο δω κι απο κεί για να μπορέσουν να αγοράσουν ένα πακέτο τσιγάρα ή μια φρατζόλα ψωμί. Στην καινούργια εφημερίδα του θα χρειαστεί προσωπικό και είναι αμαρτία να μην δώσει την ευκαιρία σε άνεργους συναδέλφους μας να χαρούν και πάλι ζώντας με αξιοπρέπεια και μια σταθερή δουλειά.
Έκκληση τέλος απευθύνουμε και στην Μάρα Ζαχαρέα που αναλαμβάνει τον ηλέκτρονικό τομέα ενημέρωσης του Star να σκεφτεί οτι υπάρχουν άνεργοι συναδελφοί της που δεν έχουν στον ηλιο μοίρα μετά απο 3,4 και 5 χρόνια ανεργίας. Ας μας αποδείξει με την υποστήριξη του Σταμάτη Μαλέλη οτι τίποτα δεν χάθηκε για πάντα για όλους και ολες εμας που ανεβαίνουμε καθημερινά τον Γολγοθά της επιβίωσης με ελάχιστα χρήματα. Υπάρχουν ικανότατοι και άξιοι συνάδελφοι οι οποίοι θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν στο νέο εγχείρημα που αναλαμβάνετε.

11 σχόλια

  1. ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ
    *****************************************************
    1.Κράτος. Πέντε χρόνια τώρα δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Αντί να «επανιδρύσουν» το κράτος, γκρέμισαν ό,τι θετικό είχε χτιστεί. Η κυβέρνηση Καραμανλή είναι κυβέρνηση γενικευμένης ανασφάλειας και ανομίας. Επίκαιρο όσο ποτέ το δίλημμα: Θα παραμείνουμε σε πορεία αυτοκαταστροφής; Ή θα πάμε σε μία νέα πορεία με μία νέα, σοβαρή κυβέρνηση που νοιάζεται τον πολίτη;
    2. Δεύτερη απόδραση Παλαιοκώστα. Η κυβέρνηση αρνείται να αναλάβει τις προφανείς πολιτικές ευθύνες της που ομολογούν ακόμη και στελέχη της. Η δεύτερη απόδραση δεν θα είχε γίνει αν η κυβέρνηση είχε κάνει πράξη τα μισά μέτρα από όσα είχε εξαγγείλει μετά την πρώτη απόδραση.
    3. Φόροι. Κ. Καραμανλής, 21/12/2008: «Είπαμε και επιμένουμε: νέοι φόροι δεν πρόκειται να επιβληθούν». Δύο εβδομάδες μετά ανακοίνωσαν νέους φόρους σε ποτά και τσιγάρα. Άλλα λένε, άλλα κάνουν. Ετοιμάζουν κι άλλους φόρους; Γιατί δεν απαντάνε ξεκάθαρα;
    4. Απεργία ΑΔΕΔΥ. Να μην πληρώσουν οι εργαζόμενοι το λογαριασμό της αποτυχίας της κυβέρνησης.
    5. Υπουργικό Συμβούλιο. Αν δεν έψαχναν επικοινωνιακό αντιπερισπασμό, δεν θα συνεδρίαζε το Υπουργικό Συμβούλιο σήμερα. Όλα για την εικόνα. Τίποτα για τον πολίτη και τις ανάγκες του.

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βατερλώ για το MEGA και τον τηλεαστέρα Πρετεντέρη αποτέλεσε το αποψινό δελτίο ειδήσεων των 8. Προσπάθησαν να αποενοχοποιήσουν την Κυβέρνηση μέσα από δικολαβίστικες μεθόδους και σαθρά επιχειρήματα που προκάλεσαν την μήνη των τηλεθεατών που έσπασαν τα τηλέφωνα του Μεγάλου Καναλιού. Οργίλη και άμεση ήταν η αντίδραση του εκπροσώπου Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Ο Γιάννης Παπακωνσταντίνου μόλις άκουσε τον Πρετεντέρη να τον εξομοιώνει κατ` αντιδιαστολή με υπουργούς της Κυβέρνησης, που προκαταλάμβαναν τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης μιλώντας για ποινικές ευθύνες των φυλάκων αποδίδοντάς του πορίσματα αθώωσης των κατηγορουμένων, έκανε παρέμβαση στο δελτίο αναγκάζοντας τον τηλεαστέρα να καταπιεί τη γλώσσα του και να ζητήσει συγγνώμη. Προηγουμένως και ο Γιώργος Οικονομέας, προσπαθώντας αφενός να προστατεύσει τον εαυτό του και ενδεχομένως να διαφυλάξει την κουρελιασμένη αξιοπρέπεια του MEGA, στηλίτευσε τη σπουδή των δικαστών να διεξαγάγουν αυτόφωρες δίκες μέσα τα μεσάνυχτα και δίχως να έχει παραδοθεί το κατηγορητήριο στους κατηγορούμενους και τους συνηγόρους τους. Στο σημείο αυτό δέχθηκε την ειρωνική- ίσως και υπαινικτική κυρώσεων- παρατήρηση του Πρενεντέρη ότι αυτός δεν κατάλαβε αλλά πιθανόν κατάλαβαν κάποιοι άλλοι.
    Η πρωτοφανής άποψη Πρετεντέρη που σιγοντάριζε και η Τρέμη είναι ότι προτού διερευνηθεί το ζήτημα των ποινικών ευθυνών δεν μπορεί να γίνεται λόγος για πολιτικές ευθύνες.
    Στη συνέχεια ο Αραβαντινός (αρχιφύλαξ των φυλακών Κορυδαλλού) ανάγκασε τον Πρετεντέρη να απολογείται για τις προηγούμενες απόψεις του..
    Πραγματικό βατερλώ για το MEGA, όπως και ΜEGALH αποκάλυψη για το ρόλο του Πρετεντέρη στην ειδησεογραφικοπολιτική σκηνή.
    Απόψε έπεσαν οι μάσκες κι αν οι αφεντικοί του θέλουν να κρατήσουν έστω και τα προσχήματα της αντικειμενικότητας θα θέσουν ζήτημα Πρετεντέρη ο οποίος δεν μπορεί να είναι ταυτόχρονα υπηρέτης δύο αφεντάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ MEGA O ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΠΕΡΧΕΤΑΙ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΟΙ ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ, ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΑΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΡΕΦΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλαράκο εσύ που απευθύνεις την έκκληση, από την τσέπη σου θα τους πληρώνεις τους λεγάμενους.

    Αν δεν μπορείτε να βρείτε δουλειά και δεν ξέρετε να κάνετε τίποτα χρήσιμο (γιατί η δημοσιογραφία στην εποχή των μπλόγκς) είναι άχρηστο επάγγελμα, πίσω στα χωριά σας και να ζείτε από τον κήπο και το κοτέτσι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oι Μεγαλοι Ελληνες!!
    Ο 101 μεγαλος ελληνας ειναι ο δρ Kουτσουκος Αναστασιος δρ Σορβοννης, με διατριβη στη διδακτικη αρχαιων ελληνικων - ψυχολογικη προσεγγιση...
    Ο δρ πρωτος οργανωσε τον πρωτο μετα τον πεισιστρατο μαραθωνιο αναγνωσης ομηρου ιλιαδας!!
    Ειναι αυτος που "ανεβασε" τον Γιωργο οταν ολοι οι αλλοι τον εθαβαν στον ετοιμο λακκο του πασοκ.
    Ειναι αυτος που μπηκε μπροστα στα Ματ για να μην χτυπησουν τους μαθητες στην πορεια για τον Αλεξη.

    Ειναι αυτος που διδασκει σε 7 πανεπιστημια και εχει 7 βιβλια.
    Ειναι αυτος που προεβλεψε την διαφορα στο 11%.
    Ειναι ο μοναδικος ομπαμικος παπανδρεικος!!

    Θα κανει "τη νεα σεισαχθεια" και θα κανει "καθαρση" στο πολιτικο συστημα ....απο τους διακκομματικους απατεωνες...

    Μονο ο δρ Κουτσουκος θα σηκωσει στις πλατες του τον ηλιο του πασοκ και θα σωσει τον κοσμακη απο την οικονομικη καταστροφη των δανειων..!!
    Ελληνες Πασοκτζηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΝΑ ΜΕΝΑΝΕ ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ,ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. MA TI KΟΛΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΠΕΝΤΕΡΗ !!!!!!.

    ΡΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΣΑΣ.
    ΡΕ ΤΟΝ ΕΞ΄ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΑΣ
    ΡΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ "ΒΗΜΑΤΟΣ".
    ΡΕ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.

    ΡΕ ΒΑΛΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΙ ΜΠΟΜΠΟΛΕΙΚΟ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ. ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΚΗ.
    ΠΑΣΟΚ g.r.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ANΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ.
    Ο ΚΑΘΕ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ
    Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
    Ο ΚΑΘΕ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

    ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ¨ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" ΑΝΑΛΥΤΗΣ-
    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ-ΝΑΥΑΡΧΟΣ-ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ-ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΣ
    και οτι σκατά θέλεις ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ μπας και πάρει δώρο κανένα
    ΚΙΝΗΤΟ.

    ΡΕ ΟΥΣΤ.....ΚΟΠΡΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΤ. ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΣΑΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος είπε...
    Φιλαράκο εσύ που απευθύνεις την έκκληση, από την τσέπη σου θα τους πληρώνεις τους λεγάμενους.

    Αν δεν μπορείτε να βρείτε δουλειά και δεν ξέρετε να κάνετε τίποτα χρήσιμο (γιατί η δημοσιογραφία στην εποχή των μπλόγκς) είναι άχρηστο επάγγελμα, πίσω στα χωριά σας και να ζείτε από τον κήπο και το κοτέτσι σας.

    25 Φεβ 2009 4:43:00 μμ

    ===

    Μόλις διαβάσατε την περισπούδαστη άποψη ενός φασιστόμουτρου από το... Κολωνάκι!!!!

    Τέτοιοι τύποι, δεν είναι άλλοι από τα λαμόγια και τα golden boys που μας έφεραν οι κυβερνήσεις για να διαλύσουν την ελληνική κοινωνία, κάνοντας τους πλούσιους πλουσιότερους...

    Καθίκι παλιομπάσταρδε, επειδή το χρήμα σου τρέχει από τα μπατζάκια σου, δεν θα σου ευχήθώ να μείνεις άνεργος.
    Απλά θα πω απλά: Να ψοφίσουν τα παιδιά σου βλαμμένε, η μάνα κι ο πατέρας σου, και να έρθει στο τέλος κι η σειρά σου!
    Θα ήθελα να σ' έβλεπα να ψοφάς λίγο λίγο, και να σε ρωτούσα τι θα θέλεις τα λεφτά σου μαλάκα;;;

    - Θα ακούσετε όλοι εσείς σας ετούτο το μπαστάρδι πολλά τέτοια από εδώ και στο εξής. Και δεν θα είμαι μόνο εγώ! Θα είναι χιλιάδες, δεκάδες χιλιάδες!
    Θα σας πάρουν φαλάγγι οι πεινασμένοι και θα σας φάνε... κοράκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ANΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΑΣ.
    Ο ΚΑΘΕ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟΣ
    Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
    Ο ΚΑΘΕ ΚΡΕΤΙΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.

    ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ¨ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" ΑΝΑΛΥΤΗΣ-
    ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ-ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ-ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ-ΝΑΥΑΡΧΟΣ-ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ-ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΣ
    και οτι σκατά θέλεις ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ μπας και πάρει δώρο κανένα
    ΚΙΝΗΤΟ.

    ΡΕ ΟΥΣΤ.....ΚΟΠΡΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ.

    ====

    Άλλος ένας από το Κολωνάκι!

    Που δεν έγινε δημοσιογράφος, μηχανικός, πτέραρχος, κ.λπ. γιατί απλούστατα τα βρήκε έτοιμα από το μπαμπά του φαίνεται!!!

    Ήταν βαριά και τα γράμματα για να σπουδάσει, γι' αυτό και ποτέ δεν έμαθε ούτε τα απλούστερα, όπως π.χ. ότι η κομπριά δεν βγαίνει από τη λάσπη (!!!)- Τέλος πάντων!

    Επειδή λοιπόν είναι ανίκανος, όπως κι άλλα φασιστοειδή εδώ μέσα, άχρηστος και αγρίκος, ξεφτίλας της κοινωνίας των ανθρώπων, δεν χάνει την ευκαιρία να μας αποδεικνύει ότι έχει απωθημένα, φθόνο, πίκρα για την ανικανότητά του, ότι η ψυχή του είναι ένας βόθρος με σκατά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση