GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεισε στόματα...

, Από το http://bet-gr.blogspot.com/ Για ακόμη μια φορά η ομάδα του Παναθηναϊκού, έκανε το καθήκον της,διαφήμισε τον ελληνικό ποδόσφαιρο στη...

,
Από το http://bet-gr.blogspot.com/

Για ακόμη μια φορά η ομάδα του Παναθηναϊκού, έκανε το καθήκον της,διαφήμισε τον ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, και παρά λίγο να φύγειμε το διπλό από την Βιγιαρεάλ!Την ίδια στιγμή που το Ελληνικό ποδόσφαιρο, συνεχίζει να βουλιάζει στην ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ και την ΜΙΖΕΡΙΑ για την οποία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ έχει ο πρόεδρος του ΟλυμπιακούΣωκράτης Κόκκαλης- με τα "πέτσινα" και "μαϊμού" πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει- η ομάδα του τριφυλιού έκανε περήφανους όλους του Έλληνες.Εκτός βεβαίους από τους Ολυμπιακούς.
Μάλιστα ο Παναθηναϊκός...
αδικήθηκε παράφορα από τον Αυστριακό διαιτητή, ο οποίοςκαταλόγισε πέναλτι υπέρ της Βιγιαρεάλ σε φάση που είχε προηγηθείεπιθετικό φάουλ, ενώ δεν καταμέτρησε και κανονικό γκολ του Παναθηναϊκούστο πρώτο ημίχρονο.
Όλοι εμείς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον,αναμένουμε το ... ψυχαγωγικό δίωρο στο Σέντ Ετιέν, εκεί όπου ο... πρωταθλητής(με προεδρικό διάταγμα) θα επιχειρήσει να ανατρέψει το ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ 1-3 του πρώτου γύρου...

24 σχόλια

  1. Ευχαριστούμε τον Παναθηναϊκό που μας έκανε υπερήφανους. Επίσης τον ευχαριστούμε για όλες τις 4αρες που έχει ρουφήξει.

    Αντε βάλτε κανα ροζ αστεράκι ακόμα στην φανέλα σας για το χ έξω.

    Κομπλεξικοί μια ζωή. Τόσο σας τζούζει που ο Χοχοχο σας έχει εξαφανίσει από τον χάρτη, που βγαίνετε και λέτε αυτές τις βλακείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
    10 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΩ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΠΑΤΑΩ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΝ ΑΚΥΡΩΣΕ ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΜΕΝΟ?
    Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΦΕΡΝΕΙ Χ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ?
    ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΑΜΥΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΝ OUTSIDER, ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΑΡΔΟΣ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ

    ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ -ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nai megale mono ksexases na grapseis oti gia tin adikia sto paixnidi xtes ftaiei episis o Kokkalis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κι οταν το κυπελο σηκωσω μπορει να παλαβωσω
    μονο για σενα τραγουδαω παναθα σ αγαπαω
    σωκρατη εκει ειναι ευρωπη δεν ειναι
    παραγκα
    αντε και καλα γαλλικα κρασια σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά κακά τα ψέματα μια είναι η ομάδα στην Ελλάδα , αυτό τουλάχιστον δείχνει η Ευρώπη , κανονικά ο παναθηναϊκός θα πρέπει να είναι ο μόνιμος εκπρόσωπος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε παιδιά τι ΜΑΛΑΚΙΕΣ γράφει πάλι Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ . Δεν υπάρχει άλλο αθλητικό γεγονός παρά μόνο η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΉ νίκη του γαύρου επί του ΠΑΟ . Δεν κοιτάει ο μακάκας που έφαγε 7 γκολ από αυτούς που όταν βγαίνουν από την πισίνα μετράνε τους παίκτες και πανηγυρίζουν όταν δεν έχει πνιγεί κανένας . Αλήθεια στο 70-80 του τελικού δεν μας είπε πως μαμάει ο Πειραιάς. Πως μαμάει ο Πειραιάς στο 1-3 από τον Θρασύβουλα της Γαλλίας. Δεν ξέρω για απόψε αλλά νομίζω πως ο Θρασύβουλας της Γαλλίας θα τελειώσει σαν την Πετρούλα άνετα. Εμείς και με πέναλτι τύπου ΓΑΥΡΟΥ και πάλι κάναμε περήφανη την Ελλάδα. ΑΙΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣ ΓΑΥΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παλιόγαυροι κνώδαλα. Βρε κουφιοκεφαλάκιδες. Τι μας λέτε για τεσσάρες και μαλακίες . Κοιτάτε πόσες έχετε φάει εσείς και όχι μόνον έξω αλλά και στοοοοοοο Κααααρααααϊϊϊϊσκαααακη. Και η ΤΡΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑ είναι πολύ φρέσκια από τον Θρασύβουλα της Γαλλίας που πάει για Β΄ εθνική. Γιούβε πόόόσααααα ??? Εδώ κάνατε 11 ολόκληρα χρόνια να κάνετε διπλό εκτός μετά από 40 αγώνες. Φέτος που παίξατε προκριματικό γύρο πήγατε εκεί που σας αξίζει . Απόψε έμαθα ότι η TV θα βάλει τσόντα σε απαγορευμένη ώρα . Τα παιδιά μακριά και εσείς στο ΚΑΝΑΠΕ σας, ναι τον αγαπημένο σας. Μόνο που τις μπίρες να τις έχετε καταναλώσει μην σπάσετε καμιά TV . Πάντως μην σας νοιάζει εμείς θα συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς γιατί πάντα μα πάντα ο Δεύτερος θα μας βγάζει ασπροπρόσωπους. Στο OUEFA στο OYEFA και πολύ σας είναι. Δεν θέλει άλλο παραμιλητό η Ευρώπη από τους θριάμβους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλά γαύροι ρεζίλια της Ευρώπης, είστε η καλύτερη πουτάνα της Ευρώπης μαλάκες Ολυμπιακοί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Σ Κοκκαλης αγαπητε φιλε ειναι επιχειρηματιας και σαν επιχειρηση διαχειριζεται τον Ολυμπιακο.
    Τι κανει λοιπον ενας επιχειρηματιας; Πρωτο θέτει οικονομικους στοχους και δευτερο στρατηγικη να τους πιασει.
    Για να κανεις μεταγραφες στο Ελληνικο πρωταθλημα καποιων αξιολογων ποδοσφαιριστων τυπου Γκαλεττι Ντιογκο Λετο κλπ πρεπει να διασφαλισεις και τα αναμενομενα εσοδα.
    Απο που προερχονται εσοδα σε μια ομαδα ;διαφημιση, χορηγιες,τηλεοπτικα δικαιωματα,διαρκειας,προσελευση κοσμου στο γηπεδο,μπουτικ και ασφαλως το χρυσοφορο chamrions league ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ.
    Για να παιζεις ομως στο champions league απαραιτητη προυποθεση ειναι να εισαι πρωταθλητης η δευτερος αλλα εχει ρισκο γιατι παιζεις προκριματικους και αυτο ειναι κατι που μπορει να τιναξει τον σχεδιασμο στον αερα στην περιπτωση αποκλεισμου.
    Αρα τι κανουμε πασει θυσια το πρωταθλημα για να ειμαστε σιγουροι οτι μειωνουμε τον κινδυνο αποκλεισμου φετος χαλασε την σουπα η ΑΝΟΡΘΩΣΗ.
    Ποιος ειναι βασικος παραγοντας που μπορει να επηρεασει θετικα τον σχεδιασμο; Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!! αρα πρεπει εμμεσως η αμεσως να τους εχουμε στο χερι για να μπορουν να επιτελεσουν το ενταταλμενο εργο.
    Παραδειγμα διαβαζα τα στατιστικα του Ολυμπιακου τα τελευταια 10 χρονια στο Ελληνικο πρωταθλημα πηρε 113 πεναλτυ !!!!! εναντι 9 εις βαρος του.
    Δηλαδη οταν επαιζε ο Ανατολακης σεντερ μπακ κατι σαν τον Μπεκενπαουερ,Μπομπυ Μουρ ας πουμε δεν εκανε πεναλτυ τοσο μεγαλος ποδοσφαιριστης ητανε.
    Οι κοκκινες καρτες στον Ολυμπιακο ειναι ειδος που δεν συζητιεται αλλα επειδη δεν επρεπε να γινετε τοσο ξεδιαντροπα δινανε κιτρινες ετσι ωστε ο παιχτης να τιμωρειται με 1-2 αγωνιστικες και σε κατ επιλογη αγωνες.
    Τα φαουλ που κερδισε αυτη η ομαδα τα τελευταια 10 χρονια δεν τα κερδισαν ολοι μαζι ουτε η Ρεαλ η μαντσεστερ ουτε μιλαν ουτε η τσελσυ ουτε η μπαγερν για τετοιο μεγαλειο ομαδα σας μιλαω.
    Σαν εξυπνος και καταξιωμενος επιχειρηματιας που ειναι ο Σ Κοκκαλης παραμυθιασε τον κοσμο του Ολυμπιακου που δεν ειναι εκατομμυρια και τους βλεπει σαν ευρω οτι συνεχεια χωνει λεφτα στον Ολυμπιακο.
    Πως τα χωνει και που τα χωνει; πουλωντας τον Καστιγιο 15 εκατ. και αγοραζοντας αλλους πουλαει αβερτα διαρκειας στους φιλαθλους και ασφαλως εισπρατει ογκωδη ποσα απο χορηγιες και δικαιωματα.
    Κανοντας συμφωνια με το κρατος για 99 χρονια και κατασκευαζοντας ενα γηπεδο με την πληρη εκμεταλλευση του απο τον Ολυμπιακο δηλαδη τον εαυτο του.
    Μηπως τον περασατε για φιλανθρωπικο ιδρυμα; επιχειρηματιας ειναι ειπαμε δεν ειναι ιεραποστολος τυπου Γιαννακοπουλου που χωνει εκατομμυρια σε ενα αθλημα που το βλεπουν 1500 με 2000 ατομα αλλα αυτος τουλαχιστον εκτος του οτι παιρνει πρωταθληματα και κυπελα σαρωνει και στην Ευρωπη βγαινει πρωταθλητης Ευρωπης .
    Δυστυχως για τον Ολυμπιακο στην Ευρωπη φαινεται η γυμνια του γιατι εκει δεν σφυριζουν υπαλληλοι και δεν επηρεαζονται απο το ονομα του μεγαλοεπιχειρηματια.
    Ετσι αστραφτουν οι 3αρες 6αρες 4αρες και παει λεγοντας γκρεμιζοντας τα ονειρα των αγνων φιλων του Ολυμπιακου. Οποιο προπονητη και να φερει το μεγαλυτερο ονομα δεν εχει προβλημα γιατι το πρωταθλημα στην Ελλαδα ειναι διασφαλισμενο το προβλημα ειναι η Ευρωπη αλλα εκει ειναι ανυπαρκτος και ανυποληπτος.
    Πιστευω οτι ο Ολυμπιακος ειναι ομαδα βιτρινας και οχι υποδομης και αυτο φαινεται ξεκαθαρα ,δεν επενδυει πανω σε ταλεντα και αν το κανει και τα προωθησει τα θαβει γιατι πρεπει να παιζουν οι λεγεωναριοι που πληρωνονται εκατομμυρια ,ετσι αν κλαταρουν αυτοι φαινεται η γυμνια που επικρατει στον παγκο και στις εναλλακτικες λυσεις βλεπε Διαγορας Ροδου στο κυπελο.
    Δυστυχως στην Ελλαδα αν δεν αλλαξει αυτη η νοοτροπια των παραγοντων ουτε ανταγωνισιμες ομαδες θα εχουμε ουτε ισχυρο πρωταθλημα και ασφαλως δεν θα αποτελει πολο ελξης για τα μεγαλα ποδοσφαιρικα ονοματα που τωρα μας προτιμουν λιγο πριν την συνταξη τους.
    Μπραβο στον Παναθηναικο για χθες και ευχομαι καλη επιτυχια στον Ολυμπιακο σημερα τουλαχιστον αν πεσει ας πεσει με αξιοπρεπεια.
    ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΑΔΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οτα ο ΣΙΜΑΟ και ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΙΣ ειναι οι καλυτερη παιχτες σε μια ομαδα που κοστισε 20-30 εκ Ευρω.μην τα χωνεις στον κοκκαλη και στην διατησεια.ψαξε αλλου να βρεις τις αιτιες για την μιζερια του παο στο ελλ.πρωταθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν περιμένουμε την ομάδα της Χούντας και των SS για να νιώσουμε υπερήφανοι ως Έλληνες.Είδα το χθέσινο παιχνίδι με αδιαφορία.
    Στ αρχ.. και τελικό CL να πάει ο παο,εγώ στην Ελλάδα μια ζωή θα τον αγαπάω και θα του φέρομαι με τρυφερότητα.
    Σήμερα οι λάγοι πάλι θα άλλαξουν ομάδα και εθνικότητα για να πανυγηρίσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς 12.49 και 1.02


    Ξαναδιαβάστε το Post του 12.31 μέχρι να το εμπεδώσετε καλά. Μετά θα γράψετε διαγώνισμα. Α αν είστε λάτρεις της τσόντας έχει απόψε το βράδυ . Η SAINT ETIENNE θα τελειώσει σαν την Πετρούλα. Μην τη χάσετε. Θα γελάσετε. Ο διαιτητής χθες λόγω απόκρεω είχε ντυθεί μασκαράς. ΄Ητανε ο Ζωγράφος. ΑΙΔΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΣ γαύροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1.06

    Ρε περτουζομαλάκα , είσαι το χαρακτηριστικό παράδειγμα ηλιθίου Ολυμπιακού που του έχουν κάνει επισκληρίδιο για να μην πονάει από το ξέσκισμα και το ξεβράκωμα.

    1-3 από τον ξεφτυλιακό της Γαλλίας στο απόρθητο κάστρο σου( μην πάω στα 7-0, 5-1 και άλλα του παρελθόντος) και με τζούφιο πέναλντι υπέρ σας.

    1-1 με την 4η του καλύτερου πρωταθλήματος της Ευρώπης- στην έδρα της - και με τζούφιο πέναλντι υπέρ της και με ακυρωμένο γκολ δικό μας .


    ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΓΥΦΤΟΙ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΑΡΑΓΚΙΤΕΣ,
    ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ΕΥΡΩΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ΑΛΗΘΕΙΑ. Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΑΣΕΙ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΛΛΑΔΟΣ +ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΟ?(κατάταξη με κριτήριο επιτεύγματα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη?)

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ , ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΘΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΑΣ ΓΥΦΤΟΙ... ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΤΑΣΩ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ.



    ΑΪΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΞΕΦΤΥΛΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στα τελευταια 10 χρονια απο 26/3/2000 εως 9/11/2008 ο Ολυμπιακος εχει 6 νικες 4 ηττες και 10 ισοπαλιες με τον Παναθηναικο στο ποδοσφαιρο.
    Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της υπερομαδος που παιζει με 12 παικτες που μας δειχνει τρυφεροτητα κυριακη κοντη γιορτη φιλαρακια θα τα πουμε μεσα στην ψαροκασελα την Κυριακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΜΕ ΑΙΣΘΗΜΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΥΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ . ΑΡΕ ΠΑΥΛΟ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.....

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΤΣΟ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΑΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ?


    1.02

    Όλοι οι Έλληνες χαίρονται όταν γαμάνε έναν κλέφτη, έναν καταστροφέα, έναν ξεφτυλισμένο, έναν ανάξιο.

    1.02
    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ για την Σεντ Ετιέν, για το Μπάσκετ, για την Ευρώπη , για την Γιουβέντους?

    Ποια είναι η θέση σας ΠΑνευρωπαικώς σύμφωνα με Ξένες Πηγές. ΆΝτε και γαμήσου ντροπή της Ελλάδος, ξεφτίλα παραγκίτη γύφτο. ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ, ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΨΥΧΟΜΑΝΗ, ΒΑΛΤΕ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΤΣΙΡΩΝΗ


    ΟΥΥΥ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαλάκες Βάζελοι ειστε τυχεροί και το ξερετε , καθε πουστης στο κοσμο αυτο ειναι τυχερος. 72% κατοχη μπαλλας η βιγιαρεαλ και 22% εσεις παλιοπουστες και πάλι καλα που δεν νικησατε κιολας.Αντε μουνοπανα τωρα στο ΝΑΟ τη κυριακη ( εκει που οι 2 καραγκιοζηδες σας ΚΑΡΑ και ΓΚΟΥΜΑΚΙ το παιζουν τραυματιες απο χτες για να μην τον πιουν αλλη μια φορα)...ξερετε και εσεις και αυτοι λαγοι - ΒΑΖΕΛΟΙ ΛΑΓΟΙ-ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κο-κο-κο-κο-κο-κο-κο-κοκο-κοκο-!!!!

    13-7 σας βουλιάξαμε λαγόκοτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 80 ΔΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ-ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΟΣΦΠ ΠΟΥ ΤΗΣ ΡΙΧΝΕΙ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν συνεχισει αυτο το blog
    να δειχνει αυτη τη απαραδεκτη συμπεριφορα
    θα σταματησουμε να το διαβαζουμε
    τελεια και παυλα

    ενταξει;
    εχουμε το μεγα το σταρ το αλτερ
    ολο σχεδον το κατεστημενο ειναι πρασινο
    ε δεν θα καθομαστε να διαβαζουμε και εσας
    εντάξει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. σε ολα τα μερη της ελλαδος και σε ολα τα χωρια υπαρχει ενας τρελος που νομιζει οτι ειναι στρατηγος, μεγας αλεξανδρος κλπ ετσι και σεις παναθηναικοι νομιζεται οτι ειστε ευρωπαιοι. εμεις σας αφηνουμε να το πιστευετε (οπως λενε αστον τρελο στην τρελα του) και περνουμε τα πρωταθληματακια .. εσεις θα παρετε πρωταθλημα του αγιου βαλεντινου στις 31 φεβρουαριου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΤΙΠΟΤΑ?ΣΙΓΗ......
    ΧΑΧΑ
    ΑΜΑ ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΑΣΕΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΒΓΑΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟΙ...ΤΟΤΕ ΧΑΛΑΛΙ ΣΑΣ...ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ!!!ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΟΥ ΡΕΝΤΗ!?!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. προς 3.55


    Μωρή παρτούζα, εχθές πάλι πούτσα από το Θρασύβουλο της ΕΥρώπης. ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ? ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΣ ?
    Γαμημένε εγκάθετε που θα πεις και τυχερό τον ΠΑΟ. ΜΑλάκα γύφτο παραγκίτη που το γαμήσι και η ξεφτίλα που έχεις φάει δεν μετριώνται.

    ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΩ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΦΑΣ ΤΕΤΟΙΟ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΥΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΙΑΚΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕΤΑ. ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΨΕΤΕ ΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΑΣ ΘΡΙΑΜΒΟ? ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΟΥ? ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ? ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ? ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ? ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΒΛΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ? ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ . ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ....

    ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ ΜΠΟΥΣΟΥΛΩΝΤΑΣ


    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΣΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ.

    ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟ. ΓΥΦΤΟ ΠΑΡΑΓΚΙΤΗ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ρε Γκαγκατσάκια, ρε δε θα βάλετε μυαλό?Τη Κυριακή σας περιμένει τριπλό ....σοκ! Γύρω στις οκτώ και τέταρτο θα τελειώσει το πρώτο- μανίκι στο Καραϊσκάκι από τον Σαλπιγγίδη και δυο ώρες αργότερα θα σας....περάσουμε δεύτερο χέρι με τον Μητσάρα. Ξέρετε εσείς ποιον Μητσάρα. Τον Διαμαντίδη ντε...!¨Ετσι για να γίνετε για μια ακόμα φορά ρόμπες. ΚΑι τι ρόμπες,ξεκούμπωτες!Παίρνετε πρωταθλήματα στα χαρτιά, όπως πέρυσι με τον Βάλνερ. Αυτή είνια η αξία σας . Πρέπει να σας κλείνουν τα σύνορα.ΠΟια σύνορα? Μέχρι τη Λάρισα πρέπει να πηγαίνετε. Μέχρι εκέι μετράει η μπογιά σας. Με Περιστέρι, Ιωνικό ,Θρασύβουλο το πολύ για να τον κερδίζετεστο 93 εμ ανύπαρκτο πέναλντι πάνω στον Ρόκα.ΟΥστττττ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση