GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Εθνική Ασφαλιστική...

Για ένα πούρο ...300 ευρώ! . την ώρα που κλείνουν 40 καταστήματα... «ΡΕΣΙΤΑΛ ΣΠΑΤΑΛΗΣ και αναλγησίας: ΠΕΝΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ «ΕΚΛΕΚΤΑ» ΣΤΕΛΕΧ...

Για ένα πούρο ...300 ευρώ!
.
την ώρα που κλείνουν 40 καταστήματα...

«ΡΕΣΙΤΑΛ ΣΠΑΤΑΛΗΣ και αναλγησίας: ΠΕΝΤΕ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΑ «ΕΚΛΕΚΤΑ» ΣΤΕΛΕΧΗ της Διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής, καθώς και λίγοι «εκλεκτοί» πρώην υπάλληλοι της Εταιρείας που συνταξιοδοτήθηκαν ως Διευθυντές με παχυλές αποζημιώσεις της τάξης 1.5 εκατ. ευρώ και κατόπιν επαναπροσλήφθηκαν ως Σύμβουλοι, φέρονται να ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΧΡΟΝΟ, ΟΣΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ 40 και πλέον καταστημάτων της Εθνικής Ασφαλιστικής!»
Aυτό καταγγέλουν με Ερώτησή τους προς τον υπουργό Οικονομίας 26 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλής τον Μιχ. Καρχιμάκη και στην οποία μεταξύ άλλων επικαλούνται και ένα "εξωφρενικό στοιχείο που σαν συμβολισμός ασυδοσίας και σπατάλης προκαλεί το κοινό αίσθημα", δηλαδή την "προκλητική συμπεριφορά διευθυντικού στελέχους που φέρεται να χρεώνει τιμολόγιο ύψους περίπου 100.000 δραχμών στην εταιρεία για αγορά ενός πούρου".
Αναλυτικά αναφέρουν στην Ερώτηση:
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Εθνική Ασφαλιστική έχει αποφασίσει να προχωρήσει στο κλείσιμο 40 και πλέον καταστημάτων της ανά την Ελλάδα με άμεσες συνέπειες στους υπαλλήλους της, τους συνεργάτες, αλλά και τους ασφαλισμένους, προκειμένου να εξοικονομήσει ποσό 1.800.000 ευρώ, ενώ η παραγωγή των υποκαταστημάτων αποτελεί το 10,5 % της παραγωγής της εταιρείας.

Ωστόσο, ένα απλό άθροισμα των ετήσιων δαπανών της Εθνικής Ασφαλιστικής για μισθούς μαμούθ, αστρονομικά μπόνους και αποζημιώσεις σε «εκλεκτούς», αποκαλύπτει το αδιανόητο φαινόμενο οι συνολικές ετήσιες αποδοχές των υψηλόβαθμων στελεχών της Διοίκησης και των ευνοιοκρατικά διορισμένων συμβούλων τους να φθάνουν και περισσεύουν για να καλύψουν το ποσό που στοχεύει να εξοικονομήσει η εταιρεία αυτή από το μαζικό κλείσιμο καταστημάτων της!

Συγκεκριμένα, ΜΟΝΟ οι μισθοί, χωρίς να συνυπολογίζονται τα bonus, οι αποζημιώσεις και οι λοιπές παροχές 5 υψηλόβαθμων στελεχών της Διοίκησης ετησίως ανέρχονται σε 1.080.000 ευρώ.


Δ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ300.000 ευρώ ετησίως
Σ. ΛΕΥΤΕΡΙΩΤΗΣΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ210.000 ευρώ ετησίως
Τ. ΠΑΓΩΝΗΣΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ210.000 ευρώ ετησίως
Α. ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣΑΝΑΠΛ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ180.000 ευρώ ετησίως
Ι. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣΑΝΑΠΛ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ180.000 ευρώ ετησίως

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ.

Στο τεράστιο αυτό κόστος προστίθενται οι αλόγιστες δαπάνες για αμοιβές ημετέρων πρώην υπαλλήλων της Εταιρείας που συνταξιοδοτήθηκαν ως Διευθυντές με παχυλές αποζημιώσεις και κατόπιν επαναπροσλήφθηκαν ως Σύμβουλοι εισπράττοντας σε πολλές περιπτώσεις αμοιβές ανώτερες και από αυτές των Γενικών Διευθυντών.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα συνταξιούχος δικηγόρος που αποχώρησε λαμβάνοντας 1.500.000 εκ ευρώ και επαναπροσλήφθηκε ως σύμβουλος λαμβάνοντας πάνω από 200.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές!

ΤΡΙΑΝΤΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ – ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ – ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ – ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ – ΚΙΝΗΤΑ – κ.λ.π 6.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ.
Επίσης για να γίνει αντιληπτό το εύρος της σπατάλης και της ασυδοσίας των ολίγων σε σχέση με τις περικοπές 1.8 εκατομμυρίων ευρώ από το κλείσιμο 40 καταστημάτων είναι χαρακτηριστικό ότι τριάντα αμειβόμενοι με τον βαθμό του διευθυντή φέρεται να κοστίζουν περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΑ 40% ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ.
Οι ίδιοι δε παχυλά αμειβόμενοι κυβερνητικά διορισμένοι της διοίκησης της εταιρείας και αρχιτέκτονες της σπατάλης που έχουν λάβει την απόφαση αυτή αύξησαν κατά 40 % το οργανόγραμμα για να βολέψουν ολίγους εκλεκτούς εκτινάσσοντας πολύ ψηλά τα κόστη των λειτουργικών εξόδων της εταιρείας που με την πρόφαση του κόστους που οι ίδιοι δημιούργησαν κλείνουν τα 40 καταστήματα.

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ ΔΑΠΑΝΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 100.000 ΔΡΑΧΜΩΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΠΟΥΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ.
Το δε εξωφρενικό που σαν συμβολισμός ασυδοσίας και σπατάλης προκαλεί το κοινό αίσθημα είναι η προκλητική συμπεριφορά διευθυντικού στελέχους που φέρεται να χρεώνει τιμολόγιο ύψους περίπου 100.000 δραχμών στην εταιρεία για αγορά ενός πούρου.

Είναι προφανές πως στο δίλημμα παχυλοί μισθοί «γαλάζιων ευνοούμενων » – διασφάλιση του μέλλοντος της Εθνικής Ασφαλιστικής, η Κυβέρνηση Καραμανλή επέλεξε να υποθηκεύσει το μέλλον της Εταιρείας στην προκλητική οικονομική ευημερία λίγων «εκλεκτών» της. Ενώ θα μπορούσε η ακριβοπληρωμένη Κυβερνητικά διορισμένη Διοίκηση, ορθολογικοποιώντας τις δαπάνες υπέρογκων αμοιβών και των προκλητικών στο κοινό αίσθημα δαπανών για ένα αδικαιολόγητα διευρυμένο διοικητικό σχήμα, να σώσει και να εξυγιάνει τα 40 και πλέον καταστήματα, δημιουργώντας έσοδα και όχι δαπάνες για την Εταιρεία.

Μετά τα παραπάνω ερωτάσθε:

Ποια η θέση της Κυβέρνησής Καραμανλή απέναντι στις μεθοδεύσεις της Κυβερνητικά διορισμένης Διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής, που έχει αποφασίσει να προχωρήσει στο κλείσιμο 40 και πλέον καταστημάτων της ανά την Ελλάδα με άμεσες συνέπειες στους υπαλλήλους της, τους συνεργάτες, αλλά και τους ασφαλισμένους, προκειμένου να εξοικονομήσει ποσό 1.800.000 ευρώ, λιγότερα δηλαδή χρήματα από όσα δαπανούνται για τις παχυλές ΕΤΗΣΙΕΣ αποδοχές 5 υψηλόβαθμων στελεχών της Διοίκησης καθώς και εκλεκτών πρώην Διευθυντών που συνταξιοδοτήθηκαν με παχυλές αποζημιώσεις και κατόπιν επαναπροσλήφθηκαν ως Σύμβουλοι εισπράττοντας σε πολλές περιπτώσεις αμοιβές ανώτερες και από αυτές των Γενικών Διευθυντών;
Αντιλαμβάνεσθε ότι είναι αδιανόητο, προκλητικό και προσβλητικό για το κοινό αίσθημα, λίγοι «εκλεκτοί» σας, με την ανοχή της πολιτικής ηγεσίας, εν μέσω οικονομικής ασφυξίας για τον μέσο Έλληνα να θυσιάζουν τις επιχειρηματικές προοπτικές της δημοσίου ενδιαφέροντος εταιρείας που διορίστηκαν από την Κυβέρνησή σας να διοικούν, της ασφάλειας των εργαζομένων και της εξυπηρέτησης των πελατών της, για να μπορούν να συνεχίζουν να αμείβονται με ευνοιοκρατικές και ασύλληπτα υψηλές αποδοχές;
· Σε τι ενέργειες θα προβείτε για να διασφαλίσετε ότι η ακριβοπληρωμένη Κυβερνητικά διορισμένη Διοίκηση, θα πράξει το αυτονόητο και ορθολογικοποιώντας τις δαπάνες υπέρογκων αμοιβών κ.λ.π για ένα αδικαιολόγητα διευρυμένο διοικητικό σχήμα, θα σώσει και θα εξυγιάνει τα 40 και πλέον καταστήματα, δημιουργώντας έσοδα και όχι δαπάνες για την Εταιρεία.

Οι ερωτώντες Βουλευτές

Μιχάλης Καρχιμάκης
Χρήστος Αηδόνης
Δημήτρης Τσιρώνης
Μάρκος Μπόλαρης
Θάνος Μωραΐτης
Γιάννης Κουτσούκος
Βασίλης Γερανίδης
Στάθης Κουτμερίδης
Τάσος Σιδηρόπουλος
Μιχάλης Τιμοσίδης
Γιάννης Δριβελέγκας
Χρύσα Αράπογλου
Θεοδώρα Τζάκρη
Λεωνίδας Γρηγοράκος
Μιχάλης Παντούλας
Μιχάλης Κατρίνης
Μανώλης Σκουλάκης
Ηλίας Λαμπίρης
Νίκος Ζωίδης
Χρήστος Χάιδος
Σούλα Μερεντίτη
Παναγιώτης Ρήγας
Γιώργος Ντόλιος
Γιάννης Αμοιρίδης
Ελπίδα Τσουρή
Γιώργος Νικητιάδης

22 σχόλια

  1. Πότε και πως θα αποδράσει ο Νεο-Κώστας :::

    Πότε και πως θα αποδράσει ο Νεο-Κώστας :::

    Πότε και πως θα αποδράσει ο Νεο-Κώστας :::

    Πότε και πως θα αποδράσει ο Νεο-Κώστας :::

    Πότε και πως θα αποδράσει ο Νεο-Κώστας :::

    Πότε και πως θα αποδράσει ο Νεο-Κώστας :::

    Πότε και πως θα αποδράσει ο Νεο-Κώστας :::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mακάρι νά είχα τήν δυνατότητα νά φωνάξω
    -προσυπογράψω γι΄αυτό τό θέμα.
    Νοιώθω αηδία μέ τά προκλητικά ποσά
    καί τίς επαναπροσλήψεις πού διάβασα.
    Γνωρίζω ότι η Εθν.Ασφαλιστική είναι
    Ανώνυμη Εταιρία καί ο νόμος δίνει
    δικαίωμα γιά άλλου είδους εισοδηματική
    πολιτική.
    Αυτό όμως δέν πρέπει νά οδηγεί
    τά υψηλόβαθμα στελέχη σέ φραγγάτες
    αλλαξοκωλιές καί μοίρασμα τής πίτας
    τή στιγμή πού θέλουν νά κλείσουν 40
    υποκαταστήματα.
    Δέν γίνεται νά ψηφισθεί νόμος γιά
    τίς ανώτατες αποδοχές τών μελών τών
    Διοικητικών Συμβουλίων?
    Αλλά κανείς δέν τό κάνει,ίσως γιατί
    έτρωγε από εκεί,τρώει από εκεί καί
    θά φάει από εκεί.
    Αυτοί είναι τά τσιμπούρια τής χώρας.
    Όσο καί νά φτύσουμε τούς: Δ.ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ300.000 ευρώ ετησίως
    Σ. ΛΕΥΤΕΡΙΩΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ210.000 ευρώ ετησίως
    Τ. ΠΑΓΩΝΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ210.000 ευρώ ετησίως
    Α. ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ180.000 ευρώ ετησίως
    Ι. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ ΑΝΑΠΛ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ180.000 ευρώ ετησίως

    ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 1.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ,
    αυτά τά παράσιτα λένε ψιλοβρέχει.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως στη λίστα με τους 100 (μεγάλους έλληνες) ήλθε η ώρα να μπεί και ο παλαιοκώστας :::

    μια πλακίτσα κάνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Καραμανλή το Χρηματιστήριο έχει βουλιάξει, και καλά οι όποιοι «επενδυτές» δεν σας ενδιαφέρουν, όμως ένας πρωθυπουργός της δικιάς σας εμβέλειας ; δε θα έπρεπε να είχε φροντίσει τα ταμεία των συνταξιούχων να έχουν κατά το μέγιστο αποτραβηχτεί από τις τοποθετήσεις τους ;
    Και αν και όταν τελειώσει η μπόρα ξαναμπούνε με ζεστό χρήμα και φτηνά;
    Και για περισσότερα κομμάτια μετοχών;
    Εσείς δεν διορίζετε τις διοικήσεις τους;
    Εσείς δεν καμαρώνατε πέρυσι για αυτές τις περιουσίες τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς την διοίκηση της Εθνικής τράπεζας.

    Οι συνδικαλιστές στην ΕΘΝΙΚΗ τράπεζα οι αυτοί
    που έχουν την κομματική διοίκηση στο σύλλογο τους
    Έχουν μπει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες
    Πρόσληψης και είναι σε κομματική διατεταγμένη
    υπηρεσία .
    τα Γκόλντεν μπόι δεν υπάρχουν μόνο αυτή την εποχή
    Τα έφεραν από τους πρώτους στην Ελλάδα
    μετά από ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΕΗ ΟΤΕ η τότε διοίκησης
    Της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
    ΚΑΡΑΖΑ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ
    Δηλαδή όποιος ήταν συνδικαλιστής έπαιρνε
    τους βαθμούς κανονικά τα μπόνους , έξτρα μισθούς
    και επιδόματα δηλαδή κλητήρας να ήσουν
    η καθαρίστρια θα έφτανες τον βαθμό του
    Διευθυντού με όλα τα εξτρά οικονομικά και θέση.
    Δηλαδή Γκόλντεν συνδικαλιστές.
    Η τότε διοίκησης ΚΑΡΑΤΖΑ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ
    εδώ και πολλά χρόνια δημιούργησε και τους
    Γκόλντεν δικηγόρους με μισθό το ελάχιστο δηλαδή
    Ο μικρότερος μισθός 3000 ευρώ τον μήνα καθαρό
    και άνω , ακόμα και ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου από την Εθνική τράπεζα αμείβεται
    Με μισθό καταλαβαίνεται με τη μισθό μιλάμε .
    Πριν να αποχωρήσει αυτή η τότε διοίκησης
    Υπέγραψε συμβάσεις έργων στην διεύθυνση
    Που ήταν γενικός και η ομάδα του,
    Ακόμα τρώνε
    Ο νέος γενικός τι να σου κάνει:::
    Αυτός δεν έχει υπογράψει τίποτα και
    Προσπαθεί να δαμάσει τους Γκόλντεν δικηγόρους
    Που 15 χρόνια αμείβονται με Γκόλντεν μισθούς
    Και επιδόματα και έξοδα παραστάσεως
    μαζί με τους συνδικαλιστές .
    ενώ ο υπάλληλος στην τράπεζα παίρνει
    1000-1500 ευρώ τον μήνα και
    Προσπαθεί να την βγάλει αξιοπρεπώς
    Ακόμα και δανείζοντας χρήματα με δάνεια και κάρτες,
    Αφού έκλεισαν το συνεταιρισμό των υπάλληλων της τράπεζας από τα διάφορα καρτέλ με την συμμετοχή
    των συνδικαλιστών .
    Μόλις έκλεισε ο συνεταιρισμός ο υπάλληλος της τράπεζας άρχισε να δανείζεται και να εκδίδει κάρτες
    για να επιβιώσει.
    Γι αυτό τον λόγο τον έκλεισαν .
    Αυτά να κυνηγήσετε να δώσετε αύξηση
    Στους υπάλληλους να κόψετε τους Γκόλντεν μισθούς
    που παίρνουν αυτοί που προαναφέραμε
    Και οι Γκόλντεν σύμβουλοι και παρά σύμβουλοι θα σας πάρουν με τις πέτρες όλους εσάς.
    Οι υπάλληλοι της τράπεζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα γιατί εκπλήσσεστε? Δεν την ξέρετε την δουλειά? Το όλο θέμα είναι να έχεις κάποιον στη διοίκηση να εγκρίνει το ποσόν. Από εκεί και πέρα κόβεις ότι τιμολόγιο θέλεις και για οποιαδήποτε ανύπαρκτη υπηρεσία θέλεις. Γιατί νομίζετε ότι το κόψιμο της κορδέλας στο μουσείο της ακρόπολής θα στοίχιζε 6 εκατομμύρια ευρώ? Αλλά άλλαξε ο υπουργός και τα δικά του παιδία δεν ήταν στο κόλπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οταν θα πας να γαμηθείς εσύ....

    Οταν θα πας να γαμηθείς εσύ....

    Οταν θα πας να γαμηθείς εσύ....

    Οταν θα πας να γαμηθείς εσύ....

    Οταν θα πας να γαμηθείς εσύ....

    Οταν θα πας να γαμηθείς εσύ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...είμαι ο κωστάκης και τελείωσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μερικες "αποριουλες" για την αποδραση .."κινηματογραφικη"! παλιοκωστα και αλμπανο..

    1.
    Τα ελικοπτερα πριν πεταξουν δεν υποβαλλουν σχεδιο πτησης ,στη διευθυνση εναεριας κυκλοφοριας??
    Πετανε ελευθερα??
    Δηλαδη ο πασα ενας μπορει να αγορασει/νοικιασει ενα ελικοπτερο και να κοβει βολτες στον ουρανο??
    Αν ηταν ετσι, μπορω και εγω να νοικιασω ενα, να το φορτωσω καμποσες βομβες ναπαλμ και να παω πανω απο το μπουρδελο της Χαρ.Τρικουπη και μαλιστα οταν οι πασοκοσκυλαιοι εχουν .."μαζωξη" και να μην αφησω "ζωντανο"??.
    Η καλυτερα αμα ειναι πιο πολλοι, σε ενα "σταδιο ειρηνης και φιλιας" ,παραδειγματος χαριν και να τους ξεπαστρεψω ολους??..

    2.
    Οι επιβατες/ενοικιαστες ενος ελικοπτερου δεν ελεγχονται?
    Δεν τους ζητανε τα στοιχεια τους??
    Δεν ελεγχονται οι αποσκευες τους?
    Δεν περνανε απο το μηχανημα που σου βρισκει οτι σιδηρικο κρατας πανω σου,ακομα και ενα κερμα???

    3.
    Αν το ελικοπτερο εδωσε ψευτικο σχεδιο πτησης ,δεν θαπρεπε ΑΜΕΣΑ να εντοπισθει,απο την υπηρεσια ελεγχου της εναεριας κυκλοφοριας,και η να του ζητηθει να δηλωσει τα στοιχεια του, η ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙ ,με την απειλη καταρριψης,στελνοντας ενα πολεμικο αεροπλανο ?

    Θυμαμαι μια φορα ενα "ΤΣΕΣΝΑ",ενα μικρο ιδιωτικο αεροπλανο,στην Αμερικη εχασε τον προσανατολισμο του και κατευθυνοταν προς Νεα Υορκη ,χωρις να απανταει στο πυργο ελεγχου,και ΑΜΕΣΩΣ απογειωθηκαν δυο πολεμικα αεροπλανα και το αναγκασαν να προσγειωθει,αλλιως η απειλη ηταν "θα σε χτυπησουμε/καταρριψουμε"..
    Επροκειτο για λαθος και ομως η αντιδραση ηταν αστραπιαια.

    Εδω ΓΙΑΤΙ δεν συνεβη κατι τετοιο??

    Δηλαδη μπορει ναρθει ενα τουρκικο πανω απο την Αθηνα και να πετα ελευθερα ??

    Το ελικοπτερο υπεριπτατο τρισημισυ ωρες πανω απο την Αθηνα και κανεις δεν πηρε χαμπαρι τιποτα??

    Απλες ερωτησουλες/αποριουλες..

    Ειμαι σιγουρος ,οτι η αποδραση παλαιοκωστα ,δεν ειναι καθολου .."κινηματογραφικη"!!

    Ειχε την υποστηριξη καποιων,που κατεχουν "θεσεις κλειδια",στο ελεγχο της εναεριας κυκλοφοριας και φυσικα /ΦΥΣΙΚΩΤΑΤΑ!! στους "σωφρονιστικους υπαλληλους" ,..."απογονους" του θρυλικου πια .."Αρβανιτη" πρωην προεδρου της ενωσης σωφρονιστικων υπαλληλων,που το δηλωσε με καμαρι οτι ειναι .."παιδι του Κουτσογιωργα"!!..

    Ειτε επεσε χοντρο λαδωμα σε χρημα ,ειτε η εντολη εδοθη απο την πασοκοσκυλια ,για πολιτικη (μικροκομματικη) εκμεταλευση ..

    Τι λετε και σεις ορε πασοκοσκυλαιοι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν του το είχε βάλει κάποιος στον κ@λ@ θα είχε σταματήσει και το τσιγάρο.Αι στο διάολο νεόπλουτοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συνελήφθησαν αλλοδαποί διαρρήκτες αυτοκινήτων
    23 Φεβρουαρίου 2009, 15:04



    Στα… χέρια της αστυνομίας έπεσαν δύο διαρρήκτες αυτοκινήτων. Πρόκειται για έναν 24χρονο Αφγανό, ο οποίος συνελήφθη στην Καισαριανή, λίγη ώρα αφότου είχε διαρρήξει ένα αυτοκίνητο.

    Μάλιστα στη σωματική έρευνα που του έγινε βρέθηκε ένα νάιλον σακουλάκι, το οποίο περιείχε 1 γραμμάριο ακατέργαστη κάνναβη.

    Όπως διαπιστώθηκε ο δράστης μόνο τις δυο τελευταίες εβδομάδες είχε διαπράξει άλλες οκτώ διαρρήξεις αυτοκινήτων, από τα οποία είχε αφαιρέσει χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

    Ο δεύτερος κακοποιός συνελήφθη στον Άγιο Παντελεήμονα την ώρα, που μαζί με τους δύο συνεργούς του, οι οποίοι διέφυγαν της σύλληψης, έσπασαν το τζάμι αυτοκινήτου και αφαίρεσαν ένα τσαντάκι. Ο συλληφθείς είναι 36χρόνων υπήκοος Πακιστάν και όπως προέκυψε μαζί με τους συνεργούς του, είχαν διαπράξει άλλες εννέα διαρρήξεις.

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΣΙΠΡΑ
    ΚΑΙ ΑΛ(Α)ΒΑΝΟ

    ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλα τι πουρο ήταν αυτό? Τα φύλλα ήταν από τον κήπο του Κάστρο? Ή το έφτιαξε ο Φιντελ με τα χεράκια του?

    http://hellas-bet.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απανταχού Κάφροι Ξυπνήσετε! Εκεί που νοικιάστηκε το ελικόπτερο δεν έχουν ταυτότητα της γυναίκας που το νοίκιασε;
    Πως δώσανε το ελικόπτερο; Ένα αυτοκίνητο νοικιάζεις και σου ζητούν ταυτότητα και ολόκληρο ελικόπτερο με τον πιλότο το παίρνεις και φεύγεις του καλού καιρού και μην τον είδατε τον Παναή;
    Εάν δε πούνε ότι δεν ζήτησαν ταυτότητα είναι 100/100 Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Ο Ι !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΠΟΥ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑ,ΟΠΟΥ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. otan tha gamisi esena ton alavano kai tha paei gia vrouves me ton giorgakis-jeffrey from minessota...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όταν έκανε η ΕΡΤ τον σχεδιασμό για τις πιλοτικές εκπομπές, το DVB-T h264 (mpeg-4) ήταν ήδη σε εφαρμογή στην Γαλλία (με εκπομπές από τον Πύργο του Άιφελ, όπου ακολούθησε σε λίγους μήνες και HD mpeg-4 h264!!!)
    Σήμερα πλέον καλύπτεται μεγάλο μέρος της Γαλλίας με DVB-T h264 mpeg-4 , για να μην ανφέρω και κάτι χώρες σαν την Λιθουανία και δεν θυμάμαι ποια άλλη , οι οποίες ξεκίνησαν (εδώ και 2 χρόνια) κατευθείαν σε h264 mpeg-4 και πλέον έχουν κάνει και το switch off της αναλογικής και μπαίνουν στις επίγειες HD μεταδόσεις!!!!
    Είναι κρίμα, γιατί όταν έγινε ο σχεδιασμός, όχι μόνο δεν είχαν ακούσει για το h264 mpeg-4 , αλλά κάποιοι εκεί μέσα πίστευαν ότι το 99,9% (και αρκετοί πιστεύουν ακόμα) του πληθυσμού έχει ακόμα 4:3 crt τηλεοράσεις (αν θυμάσαι μας δήλωσαν: "γι'αυτό μεταδίδουμε το μουντιάλ σε 4:3!!") !!!
    Τώρα που η ΕΡΤ κινδυνεύει να χάσει το τραίνο, ξαφνικά "έμαθαν" το H264 και κατά δήλωσή τους "το κόστος για να εκπέπψουμε σε h264 είναι πολύ μικρό και είμαστε έτοιμοι!" - και τότε γιατί δεν το κάνατε τόσο καιρό??? Αυτό το νόημα δεν είχε η "πιλοτική-πειραματική" μετάδοση εδώ και 2 χρόνια???
    Πάλι ο ιδιώτης πρέπει να γίνεται ο πρωτοπόρος και εσείς να ακολουθείτε???
    Τι περιμένατε τόσο καιρό?? Να τρέξει ο κόσμος να αγοράσει δέκτες mpeg-2 που τώρα θα του είναι άχρηστοι, για να τον "εκβιάσετε" να βλέπει μόνο εσάς ή να πληρώσει νέο δέκτη για να μπορεί να βλέπει και τους "άλλους"????
    Γιατί το διαφημίσατε τόσο, αφού επρόκειτο για κάτι "πειραματικό", γιατί δεν λέγατε στον κόσμο : "Ώπα, μην βιάζεστε, δοκιμές κάνουμε, όταν καταλήξουμε θα σας πούμε τι τύπου δέκτη να αγοράσετε!"
    Η μήπως τα είχατε συμφωνήσει από τότε με τα ιδιωτικά για Mpeg-2 και τώρα "χάλασε" η συμφωνία (γιατί προφανώς 7 κανάλια σε μια συχνότητα συμφέρουν καλύτερα από...4) και σας την "βγήκαν με h264???

    Τι να τον κάνω εγώ τώρα τον mpeg-2 δέκτη (που χρυσοπλήρωσα κιόλας λόγω μάρκας) που ούτε εσάς δεν θα μπορώ να δω καλά-καλά;;;
    Τι να την κάνω την τηλεόραση με τον ενσωματωμένο mpeg-2 δέκτη??? Να την πετάξω και αυτή??? ή να γεμίσω κουτάκια τα ράφια, (δέκτες κλπ) για να μπορώ τελικά να δω τα κανάλια που τώρα βλέπω με μια συσκευή???
    Αν ήταν μάγκες και όταν ξεκινήσανε τις δοκιμές (ή έστω λίγο αργότερα) πηγαίνανε σε h264, τώρα θα υπήρχαν τουλάχιστον 50 μοντέλα τηλεοράσεων με ενσωματωμένο h264 tuner (και όχι 3-4 που είναι σήμερα, αφού η χώρα μας για τους κατασκευαστές είναι MPEG-2 χώρα - δηλαδή σαν να λέμε β' διαλογής...)
    Δείτε τι μοντέλα τηλεοράσεων κυκλοφορούν στην Γαλλία (εδώ και χρόνια - όχι τώρα τελευταία!) και συγκρίνετε με αυτά που φέρνουν εδώ οι αντιπροσωπείες...
    Την αγορά εμείς την φτιάχνουμε (εσείς με τις προδιαγραφές και εμείς με την ζήτηση) όλοι μαζί, δεν το έχετε καταλάβει μου φαίνεται.... Αν στην Ελλάδα έστω και πριν από 1 χρόνο είχατε ξεκινήσει το h264, θα σας έλεγα τώρα πόσοι h264 δέκτες θα υπήρχαν στην αγορά!
    Ουφ, τα είπα και ξαλάφρωσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ Μ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΗΣΤΙΚΟΥΣ.ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ό Καχριμάκης έχει μπλέξει τόν κώλο μέ τό στόμα του.
    Έτσι όταν κλάνει μιλάει κι όταν μιλάει κλάνει!!
    Μέ τόν μαλάκκα θά ασχολούμεθα τώρα!!

    SPARK!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μόνο και μονο που τη καταγγελία τη κάνει ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ SPAMMER, ο βουλευτής καρχιμάκης που δε σέβεται κανένα νόμο και στέλνει κάθε μέρα χιλλιάδες spams αρκεί για να ΜΗΝ τη διαβάσω και ντρέπομαι που και του λόγου σας αναπαράγετε τα spams...

    ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΛΕΣ ΕΑΝ ΔΕ ΜΕ ΣΕΒΕΣΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Στα πλαίσια της δημοκρατικής ανταλλαγής επιχειρημάτων και προπαγάνδας από τα κόμματα , ακούς πολλά και αρκετά εξ αυτών …υπερβολικά.
    Όμως να ακούς από πρώην κυβερνητικά στελέχη (που κυβέρνησαν ως υπουργοί επί σειρά ετών) τι έπραξαν η δεν έπραξαν ως όφειλαν αυτά δεν έχεις παρά να τα λάβεις σοβαρά υπόψη σου .
    Παραθέτω μερικά εξ αυτών :

    1) "Ο Έλληνας πολίτης αηδιάζει από την έκταση της διαφθοράς σε πολλούς τομείς των δημοσίων υπηρεσιών.
    Αρνείται να καθυστερεί ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία από τα μικροσυμφέροντα συντεχνιών, η μεγαλύτερα συμφέροντα που θέλουν να κηδεμονεύσουν την πολιτική ζωή. Πολλοί πολίτες θεωρούν πως το ίδιο το ΠΑΣΟΚ έχει γίνει μέρος του κατεστημένου"
    ( Γιωργάκης Παπανδρέου, Καθημερινή 12-10-2003)

    2) "Χρειαζόταν να αποκαλύψει η Αυριανή ότι έχει ο κ. Μαλέσιος σπίτι από τον κ. Αθανασούλη, για να μάθει ο πρωθυπουργός (ΣΗΜΙΤΗΣ) ότι μια γενιά στελεχών του, την οποίαν το Μαξίμου διαδίδει ως "διάδοχο γενιά", έχει μέλη που έχουν παίξει στο Χρηματιστήριο με την μετοχή αυτής της ύποπτης εταιρίας;"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 17-4-2003 )


    3) "Χωρίς λαδάκι, δεν κινείται η μηχανή. Η διαφθορά αγγίζει και αφορά ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, Απογευματινή 22-10-2002 )

    4) "Κανείς από εμάς δεν αρνείται την ανεργία, τις ελλείψεις του κράτους, τα φαινόμενα διαφθοράς"
    ( Βάσω Παπανδρέου 19-1-2002, 3η Σύνοδος Κ.Ε. ΠΑΣΟΚ )

    5) "Θυμάμαι ότι ο πρωθυπουργός Κ.Σημίτης ενοχλείτο κάθε φορά που ανέφερε κάποιος αυτό το θέμα της διαφθοράς. Όχι γιατί δεν υπάρχει, αλλά γατί το αναφέραμε. Βλέπω ότι τώρα κηρύσσει τον πόλεμο κατά της διαφθοράς. Είναι αργά, αλλά είναι επιτέλους κάτι..."
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος 10-2-2002 )

    6) "Ορισμένα κρούσματα διαφθοράς έχουν δημιουργήσει κρίση αξιοπιστίας"
    ( Χρήστος Παπουτσής 7-10-2000 )

    7) "Οι αεριτζήδες κυριαρχούν. Η διαφθορά θερίζει στο Δημόσιο..."
    ( Γεράσιμος Αρσένης 8-9-2002 )

    8) "Πολλά από τα στελέχη μας, έχουν ενσωματωθεί στην πλουτοκρατία"
    ( Θεόδωρος Πάγκαλος, ΤΑ ΝΕΑ 17-6-2003 )

    9) "Γιατί ενώ τώρα καταδικάζεις και ορθώς το φαινόμενο Σαλαλέ, αγνοήθηκε η πιεστική πρότασή μου να θεσμοθετηθεί η απαγόρευση πρόσληψης δημοσίων υπαλλήλων σε επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονταν;
    Γιατί, ενώ τώρα προτείνεις τομές για την πάταξη της διαφθοράς απέκρουσες μαζί με ΟΛΗ την ηγετική ομάδα, την πρότασή μου για να αναληφθεί εκστρατεία κατά της διαφθοράς;"
    (Γ.Καψής, ανοικτή επιστολή στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σκανδαλίδη 18-10-2000 )

    10) Και το πιο ωραίο……
    "Εμείς, ΔΕΝ κλέψαμε !!!"
    Γ. Παπανδρέου 16-5-2007

    etherovamon ο Εφτανήσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Απανταχού Κάφροι Ξυπνήσετε! Εκεί που νοικιάστηκε το ελικόπτερο δεν έχουν ταυτότητα της γυναίκας που το νοίκιασε;
    Πως δώσανε το ελικόπτερο; Ένα αυτοκίνητο νοικιάζεις και σου ζητούν ταυτότητα και ολόκληρο ελικόπτερο με τον πιλότο το παίρνεις και φεύγεις του καλού καιρού και μην τον είδατε τον Παναή;
    Εάν δε πούνε ότι δεν ζήτησαν ταυτότητα είναι 100/100 Σ Υ Ν Ε Ρ Γ Ο Ι !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση