GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπλογκς, βίντεο, μουσική...

...και Μάνος Χατζιδάκις! . Ο Μάνος Χατζιδάκις το 1966 στη Νέα Υόρκη έλεγε "μελωδία χωρίς φύση δεν υπάρχει και σε δυό-τρεις δεκαετίες ο...

...και Μάνος Χατζιδάκις!
.
Ο Μάνος Χατζιδάκις το 1966 στη Νέα Υόρκη έλεγε "μελωδία χωρίς φύση δεν υπάρχει και σε δυό-τρεις δεκαετίες οι νέοι θα ακούνε τραγούδια που οι ...φυσιολάτρες θα βουλώνουν τα αυτιά τους". "Γιατί μαέστρο;, τον είχε ρωτήσει ο Χάρης Λεμονόπουλος και εκείνος είχε απαντήσει πάλι με χιούμορ: "Γιατί τα κομπιούτερς και τα ηλεκτρονικά όργανα είναι...αφύσικα, πως λένε μουσική δωματίου!" Έμαθε η Μελίνα αυτή τη στιχομυθία και είπε: "Ότι λέει η σοφή κουκουβάγια, είναι σωστό".
Αυτά θυμήθηκα σήμερα κι΄άρχισα να χτυπάω το...

πληκτρολόγιο, αν και κάποιοι μπορεί να πουν... δεν μας παρατάς και πες μας κάτι για την απο αέρος απόδραση ή για τον Βάζελο. Κάτι θα σας πω παρακάτω και γι' αυτά, γιατί ο καλός μύλος όλα πρέπει να τα αλέθει... Ακόμη και τα πιασάρικα θέματα... Ξεκινάω λοιπόν:
Πατήστε εδώ!

12 σχόλια

  1. Ο υπουργός ήθελε ένα θύμα για την απόδραση Παλαιοκώστα και το βρήκε στο πρόσωπο του αρχιφύλακα Καραγιώργη. Αφού αποδείχθηκε ότι τα 45.000 ευρώ ήταν 45.000 δραχμές ότι τους Παλαιοκώστα - Ριζάι τους τοποθέτησε στην πτέρυγα του αρχιφύλακα Καραγιώργη το συμβούλιο της φυλακής που ήταν αρμόδιο σύμφωνα με τον νόμο, αν και ο ίδιος δεν τους ήθελε στην πτέρυγά του αλλά και κανένας άλλος αρχιφύλακας δεν τους ήθελε στην δικιά του πτέρυγα, ότι ο Καραγιώργης έλαβε επιπλέον μέτρα φύλαξης, παρ' όλα αυτά το δικαστήριο επέμεινε και τον καταδίκασε σε φυλάκιση τριών χρόνων με αναστολή. Με αυτά τα στοιχεία δεν έπρεπε να τον καταδικάσει αλλά δεν μπορούσε και να παραβεί τις δηλώσεις του υπουργού που από την πρώτη στιγμή κατασκεύασε ενόχους. Έτσι η υπόθεση έκλεισε γρήγορα-γρήγορα και βρέθηκε και ο υπαίτιος της απόδρασης και όλοι στο υπουργείο είναι ευχαριστημένοι και ο νυν υπουργός και οι προηγούμενοι που δεν έκαναν τίποτα απολύτως τόσα χρόνια μετά την πρώτη απόδραση Παλαιοκώστα. Και αν αύριο ξανάρθει ένα ελικόπτερο τι θα γίνει ? Μα φυσικά θα πάρει πάλι άλλους δραπέτες γιατί σχέδιο αντιμετώπισης ελικοπτέρων δεν έχει ο Κορυδαλλός. Και άν κάθε βδομάδα έρχεται και από ένα ελικόπτερο και παίρνει κρατουμένους ? Δεν υπάρχει πρόβλημα για το Υπουργείο αφού για κάθε απόδραση θα κατασκευάζει ενόχους αρχιφύλακες και θα τους ρίχνει τις ευθύνες. Όσο για το όπλο που βρέθηκε στο σπίτι ενός σωφρονιστικού ήταν ένα γκλοπ αλλά αναφέρεται αορίστως ως όπλο γιατί δίνει την εντύπωση στον κόσμο ότι οι υπάλληλοι των φυλακών είναι μαφιόζοι και μάλλον λαδώνονται για αποδράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύτιμο κείμενο, που από κλικ σε κλικ οδηγεί σε σπουδαία λόγια-διαπιστώσεις του μεγάλου συνθέτη και σοφού Μάνου Χατζιδάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η΄ Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ» (SIC) ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Η΄ ΕΜΕΙΣ Μ…(μπιπ)…ΕΣ

    26-02-2009

    Για μία ακόμη φορά ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «παπαγαλάκια» του ανέσυραν από τη ναφθαλίνη το χιλιοειπωμένο, αλλά ποτέ εφαρμοσμένο, «περίφημο» σύνθημα (σεμνά και ταπεινά).

    Μετά από μία ακόμη συνεδρίαση οπερέτα του κυβερνητικού συμβουλίου, μάθαμε ότι ο «καταλληλότερος» (sic), έδωσε «αυστηρή» εντολή (τρομάρα του), στους υπουργούς της «ικανότατης» κυβέρνησή του, να προχωρήσουν σε δραστική μείωση της σπατάλης.

    Μα κύριε Κωστάκη μας αυτά τα ακούσαμε προεκλογικά, εσύ δεν ήσουν που έλεγες από το μπαλκόνι, ότι θα εξοικονομήσεις, άκουσον – άκουσον 10.000.000 € από το σπάταλο κράτος του ΠΑΣΟΚ???

    Αντ΄ αυτού, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε αυτοί που αυξήσατε με γεωμετρική πρόοδο τις άσκοπες δαπάνες, την πενταετία που έχετε την κουτάλα του κρατικού ταμείου στα χέρια σας???

    Μήπως Κωστάκη μας, είσαι ανίκανος και δεν μπορείς να επιβληθείς στα «σαΐνια» σου???

    Τόσο ατίθασα, σπάταλα, άπληστα και ανυπάκουα είναι τα αθεόφοβα???

    Κωστάκη μας, βαρεθήκαμε να ακούμε από τα «παπαγαλάκια» του Μαξίμου για το πόσο δυσαρεστείσαι κάθε φορά, που κάποιος άπληστος μεγαλόσχημος από το κόμμα σου, προκαλεί με τη συμπεριφορά του και τις αρπαχτές.

    Επίσης Κωστάκη μας, οφείλεις να μας εξηγήσεις, πως θα περικόψεις τις ηγεμονικές και συνάμα προκλητικές αμοιβές των golden boys του κομματικού σου συρφετού???

    Κωστάκη μας, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε που τους τοποθετήσατε στους δημόσιους οργανισμούς???

    Κωστάκη μας, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε που υπογράψατε τα συμβόλαια με τις προκλητικές και συνάμα σκανδαλώδεις αμοιβές τους, που κυμαίνονται από 150.000€ μέχρι 600.000€ το χρόνο, πλέον των πριμ και των έξτρα παροχών???

    Κωστάκη μας, γιατί μας προκαλείς για μία ακόμη φορά???

    Κωστάκη μας, τόσο μ…(μπιπ)…ες μας θεωρείς???

    Ε… όχι Κωστάκη μας, αποκαλύφθηκες πόσο παραμυθατζής είσαι!!!

    Δεν μπορείς να μας παραπλανήσεις πάλι… γιατί απλά σου θυμίζουμε το γνωμικό:

    Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για μικρό χρονικό διάστημα ή λίγους για μεγάλο, πολλούς όμως και για μεγάλο ποτεεεεέ.

    «Καταλληλότερε» (sic) εσύ και τα «σαΐνια» σου είστε επικίνδυνοι ρεεεεεεεεεεεεεε!!!

    «Καταλληλότερε» (sic), το μόνο που σου απέμεινε να κάνετε… είναι να «αποδράσετε» από τη διακυβέρνηση της χώρας, τόσο εσύ, όσο και το κομματοσκυλολόϊ σου.

    Εταιρίες ενοικίασης ελικοπτέρων υπάρχουν πολλές… αν δεν τις ξέρεις, βάλε τον Παυλόπουλο, τον Μαρκογιαννάκη ή τον Δενδια να συγκεντρώσουν πληροφορίες από τον Παλαιοκώστα!!! ΧΑ!!! ΧΑ!!! ΧΑ!!!

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήνυμα προς τους Έλληνες και τις Ελληνίδες .
    Προστατευτείτε από κάθε εγχώρια απειλή.
    Νόμιμη Οπλοφορία .
    ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήνυμα προς τους Έλληνες και τις Ελληνίδες .
    Προστατευτείτε από κάθε εγχώρια απειλή.
    Νόμιμη Οπλοφορία .
    ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άλλη μια ρήση του αξέχαστου Μάνου Χατζηδάκη, ΠΟΥ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Καψαμπέλη, θα μπορούσατε να αναρτήσετε τι είχε πει ο Μάνος για το Γιώργο Κουρή και την εφημερίδα του, αφού πρώτα γράψετε ποια είναι η προσωπική σας σχέση με τον κύριο Κουρή;


    Αν δυσκολεύεστε να το βρείτε, ιδού:


    http://www.youtube.com/watch?v=TqXZjr49ULA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Χατζιδάκις δεν ήξερε και πολύ μουσική. Έκλεβε μελωδίες άλλων και έδινε ψίχουλα σε άλλους για να του γράφουν νότες και να κάνουν ενορχήστρωση. Εκτός αυτού, είχε φτιάξει μιά ολόκληρη κλίκα στο 3ο πρόγραμμα και δεν άφηνε κανέναν να δουλέψει αν προηγούμένως δεν ετίθετο υπό την κηδεμονία του. Και άλλοι υποτιθέμενοι "μουσικοσυνθέτες" αλλά και "τραγουδιστές" έχουν συγκαλυμμένα ενεργοποιηθεί ως "managers" αλλά όλοι εσείς τους έχετε γνωρίσει σαν επιτυχημένους "καλλιτέχνες". Για να το πώ πιό απλά, ο μόνος που γνωρίζει μουσική απόλο αυτό τον συρφετό, είναι ο κ. Θεοδωράκης (ναι, κύριος, από σεβασμό). Όλοι οι άλλοι, ... άλλα πράγματα γνωρίζουν.

    Αυτά από κάποιον από μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οντως "ο Χατζιδάκις δεν ήξερε και πολύ μουσική". Όποιος έχει ακούσει το μουσικό του έργο (δισκογραφημένο και μη) το καταλαβαίνει αμέσως αυτό....
    Δεν σοβαρευόμαστε καλύτερα;

    Αυτά από κάποιον απο έξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΣΩΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΟ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΜΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ SWELL.
    ΣΕ ΑΦΑΓΕ Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΛΙ.
    Ε.. ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση