GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυνηγούν τους αδύναμους...

... και αφήνουν τους μεγαλοκαρχαρίες . Από την Αθηνά Γερακίτη .. Χθες Τετάρτη στις 5 το απόγευμα στην οδό Βουλής πίσω από το πολυκατάστημα &...

... και αφήνουν τους μεγαλοκαρχαρίες
.
Από την Αθηνά Γερακίτη
..
Χθες Τετάρτη στις 5 το απόγευμα στην οδό Βουλής πίσω από το πολυκατάστημα "Φωκάς" έτυχε να είμαι μάρτυρας ενός θλιβερού περιστατικού μεταξύ Τανζανών μεταναστατών και αστυνομικών του δήμου, κοινώς δημοτομπάτσοι. Οι δύο μετανάστατες που πουλούσαν τσάντες στην Ερμού μόλις είδαν το αυτοκίνητο της δημοτικής αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή. Οι δημοτομπάτσοι έκλεισαν τον πεζόδρομο της οδού Πετράκη με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο και ο ένας από τους δύο κυνήγησε τρέχοντας τους δύο "στυγερούς εγκληματίες", αλλά που να τους φθάσει... Ο άλλος αστυνομικός μπήκε στο αυτοκίνητο και άρχισε την...
καταδίωξη των φτωχών μεταναστών με αξιοθαύμαστο επαγγελματικό ζήλο! Και αναρωτιέμαι εγώ ποιο είναι τελικά το έργο της δημοτικής αστυνομίας; Να μοιράζει κλήσεις στα σταθμευμένα αυτοκίνητα και να καταδιώκει με τόσο μένος τους φτωχούς μικροπωλητές που προσπαθούν να βγάλουν το μεροκάματό τους; Βλέπω, λοιπόν, πόσο αντιφατική είναι η στάση των αστυνομικών, από τη μία κυνηγάει με μανία τους αδύναμους, όπως φοιτητές, μετανάστατες και εργαζόμενους, από την άλλη αφήνει ατιμώρητους τους πλούσιος μεγαλοκαρχαρίες. Το ατυχές αυτό περιστατικό δυστυχώς είναι συχνό σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και κανείς δεν φροντίζει να βρεθεί μία λύση.

22 σχόλια

  1. Η΄ Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ» (SIC) ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Η΄ ΕΜΕΙΣ Μ…(μπιπ)…ΕΣ

    26-02-2009

    Για μία ακόμη φορά ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «παπαγαλάκια» του ανέσυραν από τη ναφθαλίνη το χιλιοειπωμένο, αλλά ποτέ εφαρμοσμένο, «περίφημο» σύνθημα (σεμνά και ταπεινά).

    Μετά από μία ακόμη συνεδρίαση οπερέτα του κυβερνητικού συμβουλίου, μάθαμε ότι ο «καταλληλότερος» (sic), έδωσε «αυστηρή» εντολή (τρομάρα του), στους υπουργούς της «ικανότατης» κυβέρνησή του, να προχωρήσουν σε δραστική μείωση της σπατάλης.

    Μα κύριε Κωστάκη μας αυτά τα ακούσαμε προεκλογικά, εσύ δεν ήσουν που έλεγες από το μπαλκόνι, ότι θα εξοικονομήσεις, άκουσον – άκουσον 10.000.000 € από το σπάταλο κράτος του ΠΑΣΟΚ???

    Αντ΄ αυτού, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε αυτοί που αυξήσατε με γεωμετρική πρόοδο τις άσκοπες δαπάνες, την πενταετία που έχετε την κουτάλα του κρατικού ταμείου στα χέρια σας???

    Μήπως Κωστάκη μας, είσαι ανίκανος και δεν μπορείς να επιβληθείς στα «σαΐνια» σου???

    Τόσο ατίθασα, σπάταλα, άπληστα και ανυπάκουα είναι τα αθεόφοβα???

    Κωστάκη μας, βαρεθήκαμε να ακούμε από τα «παπαγαλάκια» του Μαξίμου για το πόσο δυσαρεστείσαι κάθε φορά, που κάποιος άπληστος μεγαλόσχημος από το κόμμα σου, προκαλεί με τη συμπεριφορά του και τις αρπαχτές.

    Επίσης Κωστάκη μας, οφείλεις να μας εξηγήσεις, πως θα περικόψεις τις ηγεμονικές και συνάμα προκλητικές αμοιβές των golden boys του κομματικού σου συρφετού???

    Κωστάκη μας, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε που τους τοποθετήσατε στους δημόσιους οργανισμούς???

    Κωστάκη μας, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε που υπογράψατε τα συμβόλαια με τις προκλητικές και συνάμα σκανδαλώδεις αμοιβές τους, που κυμαίνονται από 150.000€ μέχρι 600.000€ το χρόνο, πλέον των πριμ και των έξτρα παροχών???

    Κωστάκη μας, γιατί μας προκαλείς για μία ακόμη φορά???

    Κωστάκη μας, τόσο μ…(μπιπ)…ες μας θεωρείς???

    Ε… όχι Κωστάκη μας, αποκαλύφθηκες πόσο παραμυθατζής είσαι!!!

    Δεν μπορείς να μας παραπλανήσεις πάλι… γιατί απλά σου θυμίζουμε το γνωμικό:

    Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για μικρό χρονικό διάστημα ή λίγους για μεγάλο, πολλούς όμως και για μεγάλο ποτεεεεέ.

    «Καταλληλότερε» (sic) εσύ και τα «σαΐνια» σου είστε επικίνδυνοι ρεεεεεεεεεεεεεε!!!

    «Καταλληλότερε» (sic), το μόνο που σου απέμεινε να κάνετε… είναι να «αποδράσετε» από τη διακυβέρνηση της χώρας, τόσο εσύ, όσο και το κομματοσκυλολόϊ σου.

    Εταιρίες ενοικίασης ελικοπτέρων υπάρχουν πολλές… αν δεν τις ξέρεις, βάλε τον Παυλόπουλο, τον Μαρκογιαννάκη ή τον Δενδια να συγκεντρώσουν πληροφορίες από τον Παλαιοκώστα!!! ΧΑ!!! ΧΑ!!! ΧΑ!!!

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ. ΠΡΩΤΟΝ Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ" ΠΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΑΣΧΗΜΟΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΕ ΑΧΟΥΡΙ. ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Η ΜΑΝΤΑΜ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΥΠΟΙ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑΝΖΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καταδίωξη των φτωχών μεταναστών με αξιοθαύμαστο επαγγελματικό ζήλο!
    ==
    Δεν τους καψανε??
    Καποτε ΠΡΕΠΕΙ να εφαρμοσθει αυτο το μετρο.
    "λαθρομεταναστης"??
    Στον φουρνο..
    Ποιος θα το ψαξει μετα??
    Σαμπως και αυτοι ξερουν πως λεγονται??

    "φτωχοι μεταναστες",Ε??
    Πως λεμε .."ο συντροφος του παλαιοκωστα","ριτζαι"??,ε??

    Να μοιράζει κλήσεις στα σταθμευμένα αυτοκίνητα
    ==
    Αυτη ΘΑΠΡΕΠΕ να ειναι η δουλεια τους.

    και να καταδιώκει με τόσο μένος τους φτωχούς μικροπωλητές που προσπαθούν να βγάλουν το μεροκάματό τους;
    ==
    Οχι !
    Αυτο ΘΑΠΡΕΠΕ να το αναλαβει το κρατος.
    Μπογιας,πως λεμε ΜΠΟΓΙΑΣ??
    Τους μαζευει σε ενα φορτηγο και καψιμο.
    Σε καμμια βδομαδα θα εχουμε .."ξεμεινει" απο λαθρομεταναστα ζωα..

    ατυχές αυτό περιστατικό δυστυχώς είναι συχνό σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας
    ==
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    Αμα ητανε θαχαμε .."ξεμεινει" απο λαθρομεταναστα..

    Και απο κατι τετοια βληματα σαν και του λογου σου..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί είναι που γίνονται μπάτσοι. Φλωράκια που δέρνουν μαθητές, φοιτητές, συνταξιούχους και κάνουν τουμπεκί όταν είναι να κάνουν την δουλειά τους π.χ. Παλαιοκώστας να δούμε ποιος θα έχει τα @@ να τον πάει να τον πιάσει.

    Τζάμπα μάγκες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΑΣ" είναι αυτός που έχει μαγαζί και πληρώνει ενοίκιο , ΔΕΗ, ΟΤΕ, ασφάλεια,τέλη στον Δήμο, εφορεία, ΦΠΑ, υπαλλήλους κ.λ.π. και έχει μπροστά απ' το μαγαζί του τους "αδύναμους" που πουλούν τα ίδια προϊόντα με αυτόν χωρίς κανένα έξοδο και με όλα τα κέρδη δικά τους. Δεν μας λέει όμως η Κυρία τι δουλειά κάνει και πόσες φορές έχει βοηθήσει τούς "αδύνατους", να ξέρουμε και εμείς σε ποια κατηγορία ανήκει γιατί μάλλον νοιάζεται για την τσέπης της και όχι για τους "αδύνατους" και την οικονομία της χώρας της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικα ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ !
    Εξωφρενικο και περαν πασης λογικης και φαντασιας!!!

    ΤΙ???

    Να γινει προτιπουργο το βλακογιοργο της κ.Μαργκαρετ Τσαντ!!

    ΟΧΙ ρε παιδια!!
    Οχι και ετσι!!

    Ειπαμε. Αλλα ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ!!!

    Φιλικα

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυρία μου,
    η επίδοσή σας στό αποδοτικότατο (επαγγελματικώς) σπόρ τής "αδυναμο-λειχίας", φαίνεται νά εξελίσσεται άκρως ικανοποιητικά.
    Συναφής είναι καί η προφανής, επαγγελματικώς επιμελημένη, μέριμνά σας, νά κλαψο-νιαουρίζετε, χωρίς όμως νά διαφαίνεται ουδέ κατά κεραίαν, ίχνος προτάσεως.
    Άς αποπειραθώ εγώ λοιπόν, ο ταπεινός μή "Δημοσιογράφος", (Μήν εμέσω), νά διαγνώσω τίς πιθανές πρακτικές προτάσεις, πού θά μπορούσε νά περιλαμβάνει η περισπούδαστος γλυφοπραγματεία σας:

    1. Νά συλληφθούν αμέσως από τόν "λαό" οι δημοτομπάτσοι, νά δικασθούν από Λαϊκό Δικαστήριο καί νά εκτελεσθούν διά αποκεφαλισμού μέ κονσερβοκούτι,

    2. Νά απαγορευθεί αμέσως η λειτουργία νομίμων φορολογουμένων μαγαζιών από έλληνες πολίτες, στήν Αθήνα καί νά θεσμοθετηθεί τό εμπόριο μόνον από έγχρωμους πλανόδιους, χωρίς Α.Φ.Μ. καί φορολογία,

    3. Νά καταρτισθεί επειγόντως λίστα τών φτωχών καί αδυνάτων ("όπως φοιτητές, μετανάστατες και εργαζόμενους"), τούς οποίους απαγορεύεται νά ελέγχουν οι δημοτομπάτσοι, ανεξαρτήτως εγκλήματος πού διέπραξαν,

    4. Νά καταρτισθεί επειγόντως, μία άλλη λίστα, λεπτομερής, τών επαγγελμάτων τών "πλούσιων μεγαλοκαρχαριών", τούς οποίους δέν θά αφήνουν ατιμώρητους οι αρμόδιοι δημοτομπάτσοι καί πώς ακριβώς θά τούς τιμωρούν, καί, τέλος,

    5. Επειδή "και κανείς δεν φροντίζει να βρεθεί μία λύση",
    να ψηφισθεί αμέσως από Λαϊκή Γενική Συνέλευση ένας νόμος, πού θά καθορίζει μέ σαφήνεια ποιός είναι αρμόδιος γιά κάθε περίπτωση καί ποιά ακριβώς λύση οφείλει νά βρίσκει, καί γρήγορα παρακαλώ.

    Please, ευαρεστηθήτε καί πήτε μου εάν κατάφερα νά αποκρυπτογραφήσω σωστά τίς μεγαλοφυείς Σας προτάσεις, καί πού ακριβώς έχω αποτύχει. (Γιά νά διορθώνομαι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "....ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕ Η ΜΑΝΤΑΜ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΥΠΟΙ ΗΤΑΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΑΝΖΑΝΟΙ.
    26 Φεβ 2009 3:07:00 μμ"

    Αφελέστατε, άχ, Αφελέστατε...

    Από τό μέγεθος, Αφελέστατε, από τό μήκος ...
    Διαθέτουν Data Base αυτές οι "Δημοσιογράφοι", τί νομίζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΩΡΗ ΑΓΑΜΗΤΗ ΤΙ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ,ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΙΑ,ΚΑΝΩ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΙΣ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. -Και αναρωτιέμαι εγώ ποιο είναι τελικά το έργο της δημοτικής αστυνομίας; Να μοιράζει κλήσεις στα σταθμευμένα αυτοκίνητα και να καταδιώκει με τόσο μένος τους φτωχούς μικροπωλητές που προσπαθούν να βγάλουν το μεροκάματό τους;


    -------------------

    ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?
    ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ IQ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα γι' αυτά τα δύο περίπου, συστάθηκε η Δημοτική Αστυνομία.
    Τι άλλο να κάνει?

    Ο κύριος υπεύθυνος σε θέματα "μεταναστών", είναι
    α) παυλόπουλος
    β) πρωθυπουργός
    γ) σύσσωμη η Βουλή

    Είδατε ότι δεν την ονόμασα Ελληνική ή κοιμάστε ολόκληροι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΜΗ ΣΕΙΡΑ!
    ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ "ΚΕΦΑΛΙ" ΣΟΥ!

    ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ 16 ΣΕΠΤ. 2007 ΕΞΩ ΑΠΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΠΟΙΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ!!
    ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΟΝ
    15ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2008 ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΟΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ "ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΠΑΣΟΚ"??

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ...ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ...ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΓΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ??

    ΞΥΠΝΑ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ!
    ΟΙ "ΠΙΣΤΟΙ" ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ..
    ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ "ΚΟΥΝΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΚΟΥΝΙΣΤΟΥΣ" ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!

    ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!
    ΓΙΩΡΓΟ..."ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΚΑΒΑΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ??

    ΞΥΠΝΑ ΓΙΩΡΓΟ!!

    ΠΑΣΟΚ

    25 Φεβ 2009 5:35:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάλι καλά που οι μπάτσοι της ΛΟΥΓΚΡΑΣ

    δεν τους πέρασαν για δέντρα

    να τους πριονίσουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΡΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ "ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ"ΕΙΝΑΙ SPAM ΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOG.ΚΟΨΤΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΠΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Ο ΑΛΦΑ ΚΑΙ Ο ΑΥΤΙΑΣ
    ΒΛΑΜΕΝΟΙ....
    ΛΑΘΟΣ ΧΑΡΤΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΝΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τα μεγάλα λόγια είναι δωρεάν...και η αξιοπιστία του Κώστα Καραμανλή μηδενική. Συγκριτικός πίνακας με το τι είπε χθες ο κ. Καραμανλής και τι έλεγε πριν 5 χρόνια για τις περικοπές της σπατάλης στο δημόσιο.
    Ποια golden boys; Με τους μισθούς των...blue boys τι θα γίνει; Περιμένουμε τον πρωθυπουργό να περικόψει, όπως ανακοίνωσε αλλά δεν διευκρίνισε χθες, τους μισθούς των Προέδρων και Διευθυνόντων Συμβούλων στον ΟΠΑΠ, στην Εθνική Τράπεζα, στη ΔΕΗ και αλλού. Μισθούς τριακοσίων, πεντακοσίων και εξακοσίων χιλιάδων ευρώ το χρόνο.
    Μας δουλεύετε κύριε Καραμανλή ;
    Νομίζετε ότι όλοι οι Έλληνες την παίζουμε;( το palaystation3 εννοώ)!

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Το ατυχές αυτό περιστατικό δυστυχώς είναι συχνό σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και κανείς δεν φροντίζει να βρεθεί μία λύση."
    [[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[
    Εσύ Αθηνά,πού προφανώς δέν έχει κανείς
    στό σόι σου μαγαζί πού πουλά τσάντες,
    ποιά λύση προτείνεις?
    Νά διαθέσουν οί Δήμοι περίπτερα ευάερα
    καί ευήλια δωρεάν στούς μετανάστες?
    ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΤΑΣΗ.
    Τό ανάθεμα όταν συνοδεύεται από στείρα
    κριτική είναι φαυλότητα.
    Καί οί δημοτομπάτσοι(πώ,πώ τί λεξηπλάστρια!),
    τί δουλειά έχουν μέ τούς μεγαλοκαρχαρίες?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εαν η μαντάμ θέλει οι δρόμοι της πόλης να μοιάζουν με δρόμους της αιθιοπίας, να πάει να ζήσει εκεί.

    Εαν είναι γύφτισσα, στο τσαντήρι της.

    Θέλουμε να γίνουμε ευρωπαίοι και αυτό σημαίνει ότι θέλουμε τους δρόμους για να κυκλοφορούμε και όχι για να πουλάει ο καθένας ότι γουστάρει.

    Αντε με τους ψευτο-προοδευτικούς που μας κατάντησαν τριτοκοσμικό κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΕ ΤΣΑΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΕΣ ΕΣΠΡΩΞΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΕΣΚΑΣΕ ΚΑΤΩ ΣΑΝ ΚΑΡΠΟΥΖΙ. ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΣΠΡΩΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ. ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΚΑΡΕΚΛΑ, ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΑ, ΣΠΡΩΞΙΜΟ ΚΟΥΤΙΟΥ ΚΛΠ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΛΕΚΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 10,50 πανάθεμα σε,ψηφίζεις κιόλας.
    Άσε πού άν τεκνοποιήσεις θά σωθεί
    η ράτσα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΙΑ ΡΕ ΜΟΥΝΙΚΑΚΑ...
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΗΡΕΣ ΜΑΤΙ... ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΣ
    ΜΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
    ΑΝΤΡΑΚΛΑ....ΡΕΖΙΛΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση