GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το έχουμε χάσει, πάει και τελείωσε!

. Από το http://swell-swell.blogspot.com/ Ανάμεσα στους 100 σημαντικότερους Έλληνες που προέκυψαν από την ψηφοφορία του ΣΚΑΪ (κλικ εδώ) , ψη...

.
Από το http://swell-swell.blogspot.com/

Ανάμεσα στους 100 σημαντικότερους Έλληνες που προέκυψαν από την ψηφοφορία του ΣΚΑΪ (κλικ εδώ), ψηφίσαμε το Θόδωρο Αγγελόπουλο, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, το Νίκο Γκάλη, το Θόδωρο Ζαγοράκη, τον Πύρρο Δήμα, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή (αυτός τουλάχιστον αποκαλείται και θεός από μερικούς – φαντάζομαι ότι αυτοί τον ψήφισαν). Τιμήσαμε επίσης το δικτάτορα Παπαδόπουλο (κάποιοι επιλήσμονες ξέχασαν τον Πατακό), το Στέλιο Καζαντζίδη, τους Γεώργιο και Ανδρέα Παπανδρέου, το Σημίτη, το Φλωράκη. Ευτυχώς γλύτωσαν (κι εμείς μαζί τους) οι κλώνοι...
Κωστάκης και Γιωργάκης.

Μαθαίνω ότι σοβαρά παράπονα εξέφρασαν στη διεύθυνση του καναλιού οι Νικοπολίδης, ο (εξελληνισθείς επί χούντας) Ντε Μέλο, και η Τζούλια Αλεξανδράτου. Οι πληροφορίες που θέλουν παραπονούμενες και τις αδελφές Μπρόγερ και Μαγγίρα, διαψεύστηκαν αρμοδίως.

23 σχόλια

  1. Δεν θα επρεπε να μπλεξεις τον αξεχαστο Demelo o οποιος ειναι μακαριτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλύτερα να έχουμε μερικά στρέμματα γηs λιγότερα από εκείνα που μαs ανήκουν, και να κοιμόμαστε τα βράδια ήσυχοι και ασφαλείs
    παρά να έχουμε ότι μαs ανήκει και να μην μπορούμε να κλείσουμε μάτι από τον κίνδυνο κάποιαs ξαφνικήs επίθεσηs κακόβουλων γειτόνων εναντίον μαs."
    στον κ. ΘΩΜΑ ΣΑΡΑ, αρχισυντάκτη τηs Βόρειο – Αμερικανικήs Επιθεώρησηs
    « ΠΑΤΡΙΔΕΣ » , Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Συντακτών του Ξενόγλωσσου Τύπου του Καναδά."


    -ΓΑΠ.ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ , ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΡΥΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ!
    ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

    ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

    ΜΑΚΑΡΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΚΜΠΟΜΠΗΣ ΜΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΗ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Pali malakes psifisate.
    Ti egine o Aistain, Franklin,enas Edison, Avraam Linkoln, roosvelt klp.
    Alla Ellines, ti kserete pou na kserathite kolomalakes, ta teleftea 2000 xronia ena anthropos den exei genithi se afti tin koloxora, mono malakes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Pali malakes psifisate.
    Ti egine o Aistain, Franklin,enas Edison, Avraam Linkoln, roosvelt klp.
    Alla Ellines, ti kserete pou na kserathite kolomalakes, ta teleftea 2000 xronia ena anthropos den exei genithi se afti tin koloxora, mono malakes.

    17 Φεβ 2009 5:29:00 μμ

    ΡΕ ΚΛΑΨΟΜΟΥΝΟΦΣΚΥ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα αποτελέσματα είναι ανάλογα με τον κόσμο που συμμετέχει στην ψηφοφορία.


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...Τιμήσαμε επίσης το δικτάτορα Παπαδόπουλο (κάποιοι επιλήσμονες ξέχασαν τον Πατακό)... Ναι ρε κωλόπαιδαράδες.ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ. Αει σιχτιρ με δαυτους τους σημερινούς. Τους έχουν σιχαθεί και οι χαβούζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μέχρι και τον γελοίο υβριστή υπαλληλάκο των γερμανών ψήφισαν τα παπαγαλάκια...τι να πεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αισθάνομαι ότι είμαστε ο πιό προδωμένος λαός, τα μεγαλύτερα κορόιδα και καρπαζο-εισπράκτορες.
    τα καρτέλ μεγαλουργούν, πληρώνουμε για ορυκτά καυσιμα και πανάκριβη ηλ.ενέρεια, οι τιμές στα τρόφιμα στα ύψη, η καταστροφή του περιβάλλοντος ασταμάτητη.
    τι γίνετε ρε νεο-έλληνες;
    ποιοι μας καταντήσαν σ αυτό τα χάλια;
    δεν ξέρετε;
    τι θα κάνουμε; έτσι θα συνεχίσουμε; για πόσο ακόμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ αφελείς είναι μερικοί, μα είναι δυνατόν όσοι (και είναι πολλοί) ωφελήθηκαν από τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και έχτισαν το αυθαιρετάκι τους να μην του το αναγνωρίσουν ?
    Αν εξαιρέσουμε καμιά δεκαριά χιλιάδες άτομα που τα περιποιήθηκε ο Γιώργος, τα υπόλοιπα οκτώμισι εκατομμύρια Έλληνες μιά χαρά πέρασαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Sxedon oi 100 poly megaloi malakes me elaxistes ejaireseis...

    Polloi apo aytoys diktatores, sfageis, apodedeigmena byzantinoi kai rwmaioi sfageis, kauhkia (en8en kai kei8en) toy emfylioy... ths poytanas to kagkelo dhladh.

    Mprabo sto SKAI poy mas edeije mia akoma fora, poso malakas einai o Ellhnas otan apokthsei dikaiwma psyfou. Mprabo kai stoys malakes poy anedei3an OTI XEIROTERO ebgale oxi mono h Ellada, alla kai oi katakthtes ths.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν γινότανε η ψηφοφορία για να επιλεγούν οι 100 Μεγάλοι Έλληνες, πήρα τηλέφωνο στον ΣΚΑΙ και ρώτησα γιατί δεν είναι φανερή, δηλαδή ανά πάσα στιγμή ο καθένας να μπορεί να βλέπει τι γίνετε, απλά πράγματα…όπως και συμβαίνει σε πολλές άλλες τηλεοπτικές ψηφοφορίες.
    Η απάντηση ήταν ότι αυτό επέλεξε το κανάλι, και με ρώτησε μάλιστα και η συνομιλήτρια μου, μάλλον μια κοπελίτσα, και που είναι το πρόβλημα μου, με την επιλογή αυτή!
    Απάντησα ότι μπορούν οι υπεύθυνοι να βγάλουν όποιον θέλουν, δηλαδή απλά να «μαγειρέψουν» τα αποτελέσματα και με δεδομένο το Δεξιόστροφο του καναλιού.
    Και αυτό το τελευταίο περί Δεξιόστροφου μέχρι εμπάθειας προς το Πασόκ, ειδικά, αποτυπώθηκε χθες βράδυ και στην παρουσίαση των θέσεων από 50 έως 100.
    Στην 59 θέση ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ τον Γεώργιο Παπανδρέου, και καλά δεν τον ψήφισαν, οι αγρότες που δεν έχουν ίντερνετ, κινητά και λοιπά, αν δεν έχουν, οι λοιποί , τα εκατομμύρια συμπολίτες μας δεν τον θυμήθηκαν;
    Ή μήπως είχαν την Μνήμη του Σχολιαστή του Καναλιού, και εδώ αποτυπώνετε το Δεξιόστροφο, που είπε γι’ αυτόν, ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΗΤΑΝ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ!
    Και ποιος βρε άθλιε σχολιαστή ή όποιοι επιτρέψανε το σχόλιο σου, ή στο γράψανε και σου το έδωσαν να το παπαγαλίσεις, καθιέρωσε την ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
    ΠΟΙΟΣ ΒΡΕ ΑΘΛΙΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΜΑΧΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΑΠΛΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Ή ΑΛΛΟΥ;
    Πάλι καλά που δεν λογοκρίνανε τον κύριο Νανόπουλο, τον μεγαλύτερο και καλύτερο Έλληνα επιστήμονα αυτήν την στιγμή, και με διεθνές κύρος, που είπε, και προς τιμήν του, πως εάν δεν υπήρχε αυτή η Δωρεάν Παιδεία δεν θα σπούδαζε!
    Όπως κι εγώ που δεν πάτησα τα σκαλιά του Γυμνασίου γιατί ο πατέρας μου δεν είχε να πληρώνει τα δίδακτρα που υπήρχαν τότε, γιατί ατύχησα να είμαι μεγαλύτερος από τον κύριο Νανόπουλο και ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ! Και έτσι η ζωή μου πήρε άλλο δρόμο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://garizo.blogspot.com/2008/12/blog-post_4640.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλά τα λέει ο ανώνυμος πρώην αγωνιστής του ΠΑΣΟΚ. Δεν αγωνίστηκα για κανένα κόμμα, δεν οργανώθηκα ποτέ σε κανένα κόμμα. Και συμφωνώ σε όλα. Γιατί, όμως, τόση ανωνυμία; Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να φανεί πόση δημοκρατία έχουμε. Το γεγονός ότι φοβόμαστε να εκφράσουμε ενυπογράφως τη γνώμη μας και να διαδώσουμε τα βιώματά μας ή την απογοήτευσή μας δείχνει ότι το σύστημα δεν γεννά ελεύθερους ανθρώπους. Γεννά μυστικοπαθείς που διατηρούν τη μυστικοπάθειά τους μέχρι και το παραβάν στην κάλπη, απ' όπου βγαίουν αναβαπτισμένοι στη μυτικότητα και την ανελευθερία.
    Σωτήριος Καλαμίτσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανωνυμε-17 Φεβ 2009 4:21:00 μμ

    Κοιτα να εξασφαλισεις τον χωρο για τον ταφο σου εσενα και των ομοιδεατων σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατι δεν ρωταει στα τελευταια 100 χρονια τι εβγαλε αυτη η χωρα εκτως απο μαλακες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σωτήριος Καλαμίτσης

    17 Φεβ 2009 9:21:00 μμ

    Τι λες βρε Σωτηριε ????????
    Σοβαρα?????
    Δεν το πηρες χαμπαρι πως ο αποπανω σου μολις το εσκασε απο το τρελαδικο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ρε κορόιδα, δεν υπαρχουν πια μεγαλοι έλληνες. τελοιψσανε πριν 1700 χρόνια

    μονο μεγαλα λαμογια υπαρχουνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στους πιο γνωστους Ελληνες ξεχάσανε
    -Τη Φτερού
    -Τον Παμπάλαρο
    -Το Μητσάρα της Ανω Δάφνης
    -Το Μπάμπη ("Τη γραβάτα στο Λαό")
    -Την κ. Βροχοπούλου
    -Την Εφη Θώδη
    και βέβαια...
    ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ρε εσύ μπλούπερ μπερδευτηκες...για έλληνες μιλάμε εδώ...εσύ έχεις χάσει αυτοδικαίως αυτή την ιδιότητα σύν ότι αγνοείς παντελώς την ιστορία...άντε ασχολείσου μ' αυτούς που σε ταίζουν καλύτερα
    α και τα ελληνικά έχουν δικό τους αλφάβητο αμόρφωτε...τα λατινικά σου βάλτα εκεί που ξέρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. den einai psifoforia...einai mia sfigometrisi gia na doyme poso viorompot mas kanane emas tous yious tou fotos.

    telika to pio lampro fos einai to skotadi tis simerinis ellados

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αγαπητοί μου,
    ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τη δημοκρατία, φαίνεται από την αντίδρασή μας στο διαφορετικό.
    Σ' αυτό που ενδεχομένως δεν συμφωνούμε...
    Ουδεμία έκπληξις !
    Βασίλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση