GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τράπεζα μου χρέωσε...

...προμήθεια επειδή η κατάθεση ήταν σε κέρματα! ‏Προς Τράπεζα Κύπρου Τμήμα Παραπόνων Σήμερα 25/2/2009 και ώρα περίπου 10:45, προσερχόμενος σ...

...προμήθεια επειδή η κατάθεση ήταν σε κέρματα!

‏Προς Τράπεζα Κύπρου
Τμήμα Παραπόνων

Σήμερα 25/2/2009 και ώρα περίπου 10:45, προσερχόμενος στο κατάστημα σας στα Βριλήσσια (043), προκειμένου να καταθέσω το ποσό των 570,00 (πεντακόσια εβδομήντα) ευρώ, πληροφορήθηκα αρχικά από την ταμία και εν συνεχεία από την διευθύντρια κα Ξύλου Κάτια πως δεν δέχονται την κατάθεση μου επειδή τα χρήματα ήταν σε κέρματα των 1 και 2 ευρώ! Σημειωτέον πως εκείνη τη στιγμή αλλά και όλη την υπόλοιπη 1 ½ ώρα που παρέμεινα στο κατάστημα, υπήρχαν κατά μέσο όρο 1-2 πελάτες συμπεριλαμβανομένου εμού!

Εν συνεχεία με πληροφόρησαν πως αν ήθελα θα έπρεπε να αφήσω τα χρήματα προς καταμέτρηση και να κατατεθούν την επομένη κατόπιν καταβολής εκ μέρους μου προμήθειας 15 ευρώ (!), μου επεδείχθει δε και σχετικός τιμοκατάλογος (κωδ.749810)!
Εξήγησα στην κα Ξύλου πως σήμερα ήταν η...
τελευταία μέρα που είχα λάβει διορία από το τμήμα καθυστερήσεων προκειμένου να εξοφλήσω το δάνειο μου και εξέφρασα την έπληξη και δυσφορία μου για τη σχετική αυθαίρετη και «αστρονομική» προμήθεια καθώς δε ζήτησα καμία υπηρεσία (έμβασμα κλπ.) παρά μόνο να καταθέσω οφειλή μου προς την τράπεζα!

Τελικώς κατόπιν κλήσης από το τμήμα καθυστερήσεων (κος Βασιλάκης) δέχθηκαν να γίνει η κατάθεση στο τέλος της σημερινής ημέρας αφού τα αφήσω και καταμετρηθούν (εν απουσία μου!) αλλά οπωσδήποτε κατόπιν είσπραξης προκαταβολικά της προμήθειας των 15 ευρώ! ( Το οξύμωρο είναι πως και αυτά τα κατέβαλα σε κέρματα των 1 και 2 ευρώ αλλά ευτυχώς (sic) ενώ ήταν ξεχωριστή συναλλάγη, δε μου χρέωσαν προμήθεια (στη προμήθεια!) γιατι έτσι θα έπρεπε να καταθέτω επʼ άπειρω...)

Δια ταύτα, θεωρώ τη συμπεριφορά των συνεργατών σας και ειδικά της διευθύντριας του καταστήματος κας Ξύλου Κάτιας, αγενή, απαράδεκτη και αντιεπαγγελματική, καθώς ήταν προφανής, αφενός η προσπάθεια της να με ταλαιπωρήσει (βλ. φράση της «...θα του δείξω εγώ...» στο τηλέφωνο με το τμήμα καθυστερήσεων και αφετέρου η ευχέρεια στη χρέωση ή μη προμηθείας, ειδικά αυτής των 15 ευρώ (που παρεπιπτόντως είναι και παράνομη, βλ. αποφάσεις Αρ.Πάγου κ.α.) κάτι που παραδέχθηκαν (την ευχέρεια χρέωσης) άλλωστε και υπάλληλοι του καταστήματος, ακόμα και ο κος Βασιλάκης από το τμήμα των καθυστερήσεων, και δεν θα εφαρμοζόταν αν το ζήταγα ευγενικά όπως μου είπαν!!!

Επίσης καθ΄όλη τη διάρκεια της συζήτησης μας η κα Ξύλου ούτε με πλησίασε, ούτε με κάλεσε στο γραφείο της, παρά μου απήυθυνε το λόγο από μακριά. Οταν δε εγώ προσπαθούσα να της εξηγήσω, κάλεσε τον υπάλληλο της εταιρίας security, λέγοντας πως δημιουργούσα πρόβλημα! Ο δε υπάλληλος με μεγάλη προθυμία, απευθυνόμενος προς εμένα πλέον στον ενικό, υψώνοντας τη φωνή του και με το πρόσωπο του σε απόσταση λιγότερη των 10 εκ., προσπαθούσε να υπερθεματίσει οξύνωντας τα πνεύματα, μέχρι που παρενέβη άλλος υπάλληλος του καταστήματος επικρίνοντας τη συμπεριφορά του και αναλαμβάνοντας ο ίδιος να με εξυπηρετήσει. Σχετικά δε με τη δική μου συμπεριφορά, επικαλούμαι τις μαρτυρίες όλων των υπολοίπων παρευρισκομένων καθώς και του βιντεοσκοπημένου υλικού από τις κάμερες ασφαλείας.

Για μένα τα 570 ευρώ όπως και τα 15 ευρώ είναι πολύ πολύ σημαντικό ποσό, που δυσκολεύτηκα να συγκεντρώσω (εξʼ ου και η καθυστέρηση στο δάνειο μου) και θεωρώ απαράδεκτο να μην με αφήνετε να σας το πληρώσω. Δεν θέλω χάρη ή εξυπηρέτηση από κανέναν, άλλωστε και χθες όταν έφτασα στο κατάστημα στις 14:31 ακριβώς και εξήγησα τα περί τελευταίας ημέρας, μου αρνήθηκαν παρʼαυτα την είσοδο, αλλά όταν τηλεφωνικά από το κινητό μου έξω από το κατάστημα(με τον κο Πιτσιλάκη αν θυμάμαι καλά) πήρα 1 ημέρα παράταση (δηλ. για σήμερα) το αποδέχθηκα και επανήλθα σήμερα.

Οταν επέλεγα την τράπεζα σας για συνεργασία και μάλιστα και για άλλες συναλλαγές πέραν του συγκεκριμένου δανείου, δεν φανταζόμουν ότι θα είχα ποτέ αυτή την αντιμετώπιση. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μια κακή παρένθεση και θα μπορέσετε να είστε συνεπείς σε όσα υπόσχεστε.

Αναμένω άμεση γραπτή απάντηση σας, την πίστωση των παρανόμως χρεωθέντων 15 ευρώ στο λογαριασμό μου 7035390 και επιφυλάσσομαι για τις νόμιμες ενέργειες μου.

Με εκτίμηση,
Κωνσταντίνος Χριστόπουλος

ΥΓ. Ο χρόνος καταμέτρησης 570 ευρώ σε 1ευρα και 2ευρα, δηλ. περίπου 300 κέρματα δεν ξεπερνά τα 6-7 λεπτά για 1 άτομο. Είναι η δουλειά μου τέτοια και κάθε μέρα μετράω κέρματα!

31 σχόλια

  1. Έπρεπε να τους τα βάλεις στον κώλο ένα-ένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!

    ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ.

    Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΥ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΙΣΕΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΕΦΡΙΞΑ! ΑΚΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 15€ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ ΚΕΡΜΑΤΩΝ!! ΟΥΓΚΑΝΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΜΗ ΣΕΙΡΑ!
    ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ "ΚΕΦΑΛΙ" ΣΟΥ!

    ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ 16 ΣΕΠΤ. 2007 ΕΞΩ ΑΠΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΠΟΙΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ!!
    ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΟΝ
    15ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2008 ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΟΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ "ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΠΑΣΟΚ"??

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ...ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ...ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΓΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ??

    ΞΥΠΝΑ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ!
    ΟΙ "ΠΙΣΤΟΙ" ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ..
    ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ "ΚΟΥΝΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΚΟΥΝΙΣΤΟΥΣ" ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!

    ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!
    ΓΙΩΡΓΟ..."ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΚΑΒΑΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ??

    ΞΥΠΝΑ ΓΙΩΡΓΟ!!

    ΠΑΣΟΚ

    25 Φεβ 2009 5:35:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ, ανώνυμε σύντροφε! Μόλις ξύπνησα. Τι χρονιά έχουμε; Ουάου! 2014! Καλή χρονιά σε όλους τους διεφθαρμένους κατοίκους της...πως την είπαμε τη χώρα; Oh yes! Greece...

      Διαγραφή
  4. Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η Για τους κ.κ. Υπουργούς Οικονομικών και Ανάπτυξης


    ΘΕΜΑ: «Ενισχυμένη από την Κυβερνητική «λευκή επιταγή» των 28 δις ευρώ χρημάτων και εγγυήσεων του Ελληνικού λαού, η Εθνική Τράπεζα, υπό την ακριβοπληρωμένη «εκλεκτή» Διοίκησή της, προσφάτως δανειοδότησΕ με 40.000.000 δολάρια και με ευνοϊκό επιτόκιο Τουρκική Εταιρεία, την ίδια στιγμή που αδιαφορεί αλαζονικά για τη δανειοδότηση Ελληνικών μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, ακόμα και μέσω του ΤΕΜΠΕ»

    Σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2009 η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ υπό τη Διοίκηση του διορισμένου και παχυλά αμειβόμενου (περίπου 600.000 ευρώ ετησίως) Κυβερνητικού εκλεκτού κ. Αράπογλου παρείχε τριετές δάνειο 40.000.000 δολαρίων στην Τουρκική Εταιρεία Τροφίμων ΤΑΤ KONSERVE.






    Επειδή η Εθνική Τράπεζα έχει επωφεληθεί από τα 28 δις ευρώ που η Κυβέρνησή σας έδωσε στις Τράπεζες ως «λευκή επιταγή,» χωρίς να κανέναν όρο, χωρίς καμία προϋπόθεση και χωρίς ρητή υποχρέωση των τραπεζών να στηρίξουν οικονομικά τις ασφυκτιούσες μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας μας.

    Επειδή, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης από τις 16/12/08 μέχρι την Δευτέρα 19/1/09 είχε ικανοποιηθεί μόνο το 1,4 % των αιτημάτων ελληνικών επιχειρήσεων για δάνεια με εγγύηση του ΤΕΜΠΕ, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα το μεγαλύτερο μέρος του ελάχιστου αυτού αριθμού εγκεκριμένων δανείων προέρχεται από την Αγροτική Τράπεζα, με την Εθνική Τράπεζα να μην έχει ουσιαστικά ενεργοποιήσει τη σύμβαση που έχει υπογράψει με το ΤΕΜΠΕ, καθώς ελάχιστα δάνεια έχουν εγκριθεί και ακόμα λιγότερα έχουν εκταμιευθεί από αυτήν.

    Επειδή, εν μέσω διεθνούς οικονομικής κρίσης και μίας εδώ και πέντε χρόνια αντιαναπτυξιακής και άδικης εθνικής οικονομικής πολιτικής, είναι προκλητικό η ίδια η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, που η Διοίκησή της διορίζεται από την Κυβέρνηση, να επιλέγει να χρηματοδοτεί με μεγάλα ποσά αλλοδαπές εταιρείες και να αρνείται να στηρίξει υγιείς Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι οποίες με πολύ μικρότερα ποσά θα εξασφάλιζαν κεφάλαιο κίνησης που είναι απαραίτητο προκειμένου να επιβιώσουν και να συνεχίζουν να απασχολούν εργαζόμενους.

    Και επειδή, οι υπέρογκες αμοιβές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ και τα αστρονομικά bonus της διορισμένης από την Κυβέρνησή σας Διοίκησης και των μεγαλοστελεχών της Εθνικής Τράπεζας, που μόνο το 2007 άγγιξαν τα 14.000.000 ευρώ, χρηματοδοτούνται ουσιαστικά από τους Έλληνες πολίτες.

    Ερωτάσθε:

    1. Πως κρίνει η Κυβέρνηση Καραμανλή την συγκεκριμένη επιλογή της Εθνικής Τράπεζας, υπό την διορισμένη από την ίδια την Κυβέρνηση και παχυλά αμειβόμενη Διοίκηση, να χρηματοδοτήσει Τουρκική εταιρεία τροφίμων με δάνειο 40.000.000 δολλαρίων σε αντιδιαστολή με την απροθυμία της να προχωρήσει σε δανεισμούς μικρών και εγγυημένων κεφαλαίων σε Ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω ΤΕΜΠΕ;

    2. Έτσι αξιοποιεί η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος το μερίδιό της από την «λευκή επιταγή 28 δις ευρώ» που η Κυβέρνηση Καραμανλή χάρισε στις Τράπεζες άνευ όρων και χωρίς καμία υποχρέωση να διοχετευθούν αυτά τα χρήματα στην πραγματική οικονομία;

    3. Έτσι ανταποκρίνεται η Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας στις παραινέσεις του οικονομικού επιτελείου της Κυβέρνησής σας να στηριχθούν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, παραινέσεις που είναι φύσει ανίσχυρες, καθώς η Κυβέρνησή σας ήταν αυτή που έδωσε συνειδητά «λευκή επιταγή» στις Τράπεζες και δεν δέχθηκε τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ να τεθούν συγκεκριμένοι όροι στο νόμο για το πακέτο των 28 δις που να υποχρεώνουν τις Τράπεζες να διοχετεύσουν μέρος της κρατικής ενίσχυσης σε δάνεια για τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας;

    4. Πέρα από τις ιδιωτικές Τράπεζες που είναι ευθύνη της Κυβέρνησής σας το γεγονός ότι δεν διασφάλισε νομοθετικά ότι οφείλουν να διοχετεύσουν τα 28 δις στην πραγματική οικονομία, πως είναι δυνατόν να αγνοεί η Διοίκηση της Εθνικής τις δηλώσεις του Υπουργού Οικονομικών της ίδιας της Κυβέρνησης που τη διόρισε; Πρόκειται για αδυναμία της Κυβέρνησής σας να εφαρμόσει τα μέτρα που εξαγγέλλει ή μήπως οι εξαγγελίες σας για το ΤΕΜΠΕ ανήκουν και αυτές στην κατηγορία των πυροτεχνημάτων επικοινωνιακής κατανάλωσης, που τα ίδια τα στελέχη της Κυβέρνησής σας, όπως ο Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας, γνωρίζουν ότι στην πράξη θα συρρικνωθούν σε κάποιες εξυπηρετήσεις ημετέρων;

    Οι ερωτώντες Βουλευτές

    Μιχάλης Καρχιμάκης

    Γιάννης Κουτσούκος

    Θάνος Μωραίτης

    Μάρκος Μπόλαρης

    Χρήστος Αηδόνης

    Χρύσα Αράπογλου

    Δημήτρης Τσιρώνης

    Βαγγέλης Παπαχρήστος

    Γιώργος Πεταλωτής

    Μιχάλης Τιμοσίδης

    Γιάννης Δριβελέγκας

    Νίκος Ζωίδης

    Γιάννης Αμοιρίδης

    Θεοδώρα Τζάγκρη

    Γιάννης Διαμαντίδης

    Ελπίδα Τσουρή

    Τάσος Σιδηρόπουλος

    Δημήτρης Βαρβαρήγος

    Μιχάλης Παντούλας

    Σοφία Σακοράφα

    Λεωνίδας Γρηγοράκος

    Μιχάλης Κατρίνης

    Χρήστος Χάιδος

    Σούλα Μερεντίτη

    Ηλίας Λαμπίρης

    Βασίλης Κεγκέρογλου

    Μανώλης Στρατάκης

    Γιάννης Σκουλάς

    Τάκης Ρήγας

    Γιώργος Ντόλιος

    Αλέξανδρος Αθανασιάδης


    --------------------------------------------------------------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και κάνουν μπίζνες με τα χρήματά μας και τον κώλο μας πιάνουν τα ΚΑΘΙΚΙΑ.
    A.J.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΩΡΑΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ. ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Η ΟΦΕΙΛΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην Θεσσαλονίκη φίλε επιτρέπετε τα ταξί όχι μόνο αφήνουν και να παίρνουν επιβάτες από τους ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΔΡΟΜΟΥΣ αλλά σαν τα μέσα μαζικής μεταφοράς να κινούνται κι εκεί.
    «θέλεις να μάθεις τ΄ αποτελέσματα {ΜΠΑΧΑΛΟ} , Κάνει να περάσει το λεωφορείο την Τσιμισκή περισσότερο από τα ΙΧ»
    Στην Σταδίου που είναι μονόδρομος π.χ. μπορείτε να σταματάτε όπου θέλετε αριστερά γιατί θέλετε και δεξιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΡΕ
    ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ....
    ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑ.
    ΑΡΧΙΔΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΕ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο "ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙ.. ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ Ο ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η΄ Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ» (SIC) ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Η΄ ΕΜΕΙΣ Μ…(μπιπ)…ΕΣ

    26-02-2009

    Για μία ακόμη φορά ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «παπαγαλάκια» του ανέσυραν από τη ναφθαλίνη το χιλιοειπωμένο, αλλά ποτέ εφαρμοσμένο, «περίφημο» σύνθημα (σεμνά και ταπεινά).

    Μετά από μία ακόμη συνεδρίαση οπερέτα του κυβερνητικού συμβουλίου, μάθαμε ότι ο «καταλληλότερος» (sic), έδωσε «αυστηρή» εντολή (τρομάρα του), στους υπουργούς της «ικανότατης» κυβέρνησή του, να προχωρήσουν σε δραστική μείωση της σπατάλης.

    Μα κύριε Κωστάκη μας αυτά τα ακούσαμε προεκλογικά, εσύ δεν ήσουν που έλεγες από το μπαλκόνι, ότι θα εξοικονομήσεις, άκουσον – άκουσον 10.000.000 € από το σπάταλο κράτος του ΠΑΣΟΚ???

    Αντ΄ αυτού, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε αυτοί που αυξήσατε με γεωμετρική πρόοδο τις άσκοπες δαπάνες, την πενταετία που έχετε την κουτάλα του κρατικού ταμείου στα χέρια σας???

    Μήπως Κωστάκη μας, είσαι ανίκανος και δεν μπορείς να επιβληθείς στα «σαΐνια» σου???

    Τόσο ατίθασα, σπάταλα, άπληστα και ανυπάκουα είναι τα αθεόφοβα???

    Κωστάκη μας, βαρεθήκαμε να ακούμε από τα «παπαγαλάκια» του Μαξίμου για το πόσο δυσαρεστείσαι κάθε φορά, που κάποιος άπληστος μεγαλόσχημος από το κόμμα σου, προκαλεί με τη συμπεριφορά του και τις αρπαχτές.

    Επίσης Κωστάκη μας, οφείλεις να μας εξηγήσεις, πως θα περικόψεις τις ηγεμονικές και συνάμα προκλητικές αμοιβές των golden boys του κομματικού σου συρφετού???

    Κωστάκη μας, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε που τους τοποθετήσατε στους δημόσιους οργανισμούς???

    Κωστάκη μας, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε που υπογράψατε τα συμβόλαια με τις προκλητικές και συνάμα σκανδαλώδεις αμοιβές τους, που κυμαίνονται από 150.000€ μέχρι 600.000€ το χρόνο, πλέον των πριμ και των έξτρα παροχών???

    Κωστάκη μας, γιατί μας προκαλείς για μία ακόμη φορά???

    Κωστάκη μας, τόσο μ…(μπιπ)…ες μας θεωρείς???

    Ε… όχι Κωστάκη μας, αποκαλύφθηκες πόσο παραμυθατζής είσαι!!!

    Δεν μπορείς να μας παραπλανήσεις πάλι… γιατί απλά σου θυμίζουμε το γνωμικό:

    Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για μικρό χρονικό διάστημα ή λίγους για μεγάλο, πολλούς όμως και για μεγάλο ποτεεεεέ.

    «Καταλληλότερε» (sic) εσύ και τα «σαΐνια» σου είστε επικίνδυνοι ρεεεεεεεεεεεεεε!!!

    «Καταλληλότερε» (sic), το μόνο που σου απέμεινε να κάνετε… είναι να «αποδράσετε» από τη διακυβέρνηση της χώρας, τόσο εσύ, όσο και το κομματοσκυλολόϊ σου.

    Εταιρίες ενοικίασης ελικοπτέρων υπάρχουν πολλές… αν δεν τις ξέρεις, βάλε τον Παυλόπουλο, τον Μαρκογιαννάκη ή τον Δενδια να συγκεντρώσουν πληροφορίες από τον Παλαιοκώστα!!! ΧΑ!!! ΧΑ!!! ΧΑ!!!

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα άνθρωπέ μου δεν έχεις καταλάβει πως σε αυτό το σύστημα κυβερνούν οι τράπεζες και οι πολιτικοί είναι απλώς υπάλληλοί τους; Όσο συνεχίζετε νά'στε πρόβατα και γραικίλοι τόσο θα τρώτε σκατά από τις τράπεζες και τα αφεντικά σας. ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

    ΕΑΝ ΑΥΤΑ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ, ΤΟΤΕ,
    ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΔΕΝΩΣΗΣ ΠΕΛΑΤΗ ΑΠΟ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΑΔΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΟΛΥ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΜΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ΄ ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ...

    ΜΑΚΡΥΑ ΚΙ΄ ΑΛΑΡΓΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. De mas gamas ki esy re gyfte, karmoirh kai talirofonia?
    phges re noumero sthn trapeza me 300 kermata? kala re malaka zhtianos sta fanaria eisai h mhxanima pou poulaei anapsyktika???
    ante sto diaolo e3ypnakides oloi ginate kai paraponieste meta!!
    3eftila dystyxismene trompa ellinara kakomoirh zhtiane ths ermou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συνήθης τακτική όχι μόνο της τράπεζας Κύπρου αλλά και Eurobank, Πειραιώς κλπ.
    Μόνη λύση, πάρτε δρόμο από αυτές τις τράπεζες, είναι μόνο ωραίες διαφημίσεις, τίποτα άλλο.
    Διαλέξτε τράπεζα όπου ο υπάλληλος σας εξυπηρετεί όχι μόνο όταν κάνετε καταθέσεις.
    Και το σπουδαιότερο. Δίνετε δημοσιότητα σε τέτοια περιστατικά με ονόματα υπαλλήλων και διευθύνσεις καταστημάτων. Τους πονάει πολύ αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εξυπνες Προτάσεις για να μην ξαναπληρώσεις τα 15 ευρώ προμήθεια:
    1. Πηγαίνεις στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς σου, τους δίνεις τα φραγκοδίφραγκα και σου δίνουν χαρτονομίσματα. Θα σου κάνουν εικόνισμα!
    2. Τα πηγαίνεις στον περιπτερά σου, αυτός θα χαρεί ακόμα περισσότερο.
    3. Αν όμως έχεις το βίτσιο να πηγαίνεις με ψιλά στην τράπεζα (απ' ότι καταλαβαίνω σ' αρέσει να βλέπεις τον ταμία να σιχτιρίζει) ακολούθησε την 3η λύση:
    Ανοιξε λογαριασμό στο ταχυδρομικό ταμιευτήριο (postbank) και προμηθεύσου έναν κουμπαρά. To κλειδί το κρατάνε αυτοί κι έτσι δεν θα μπαίνεις στον πειρασμό να ξοδεύεις τα ψιλά σου. Όταν θα έρθει η ώρα για να πληρώσεις τη δόση του δανείου, πήγαινε πρωί πρωί στο Ταμιευτήριο, άνοιξε τον κουμπαρά και κάνε την κατάθεση στο λογαριασμό. Ο ταμίας δεν θα σου πει τίποτα, το έχει κάνει εκατοντάδες φορές με πιτσιρικάδες που καταθέτουν τις εισπράξεις απ' τα κάλαντα. Μετά από μια ώρα πήγαινε πάλι στο Ταμιευτήριο για να κάνεις ανάληψη τα λεφτά της δόσης. Είναι βέβαιο ότι ο ταμίας θα σου δώσει χαρτονομίσματα. Πάρτα και πήγαινε στην Κύπρου. Χαιρετίσματα στην κα Ξύλου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΗΠΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ 28 ΔΙΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ : De mas gamas ki esy re gyfte, karmoirh kai talirofonia?
    Δηλαδή ρε μόρτη της καπότας αποκλειεις να πουλάει κουλούρια ή να εσπασε τον κουμπαρά του ΟΡΝΙΟ ε ΟΡΝΙΟ.
    Αντε και γαμήσου ΜΑΛΑΚΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η λύση με τον κουμπαρά του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου με έκανε να λιώσω στα γέλια!!!
    Όσοι κατακρίνετε τον Χριστόπουλο που πήγε με τα ψιλά στην Τράπεζα, είστε ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΑΟΥΛ. Εφόσον ο πελάτης έχει επιλέξει τη συγκεκριμένη τράπεζα (επομένως τους ΠΛΗΡΩΝΕΙ εμμέσως ώστε να φυλάττουν τα χρήματά του), τότε οι "αφράτοι" υπάλληλοι που βαριούνται να σηκωθούν από την καρεκλάρα τους είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να τον εξυπηρετήσουν, ακόμη κι αν τους πάει 1000 κέρματα. Ούτε όριο υπάρχει, ούτε περιορισμός.

    Κακώς Χριστόπουλε δεν πήγες άμεσα να τους κάνεις μήνυση και να δημοσιεύσεις λεπτομέρειες για το υποκατάστημα και όλους τους υπαλλήλους που ενώ τους πληρώνεις ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να σε εξυπηρετήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς την διοίκηση της
    ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
    ΚΥΡΙΟΝ ΤΑΚΗ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ
    Οι συνδικαλιστές στην ΕΘΝΙΚΗ τράπεζα οι αυτοί
    που έχουν την κομματική διοίκηση στο σύλλογο τους
    Έχουν μπει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες
    Πρόσληψης και είναι σε κομματική διατεταγμένη
    υπηρεσία .
    τα Γκόλντεν μπόι δεν υπάρχουν μόνο αυτή την εποχή
    Τα έφεραν από τους πρώτους στην Ελλάδα
    μετά από ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΔΕΗ ΟΤΕ η τότε διοίκησης
    Της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ
    ΚΑΡΑΖΑ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ
    Δηλαδή όποιος ήταν συνδικαλιστής έπαιρνε
    τους βαθμούς κανονικά τα μπόνους , έξτρα μισθούς
    και επιδόματα δηλαδή κλητήρας να ήσουν
    η καθαρίστρια θα έφτανες τον βαθμό του
    Διευθυντού με όλα τα εξτρά οικονομικά και θέση.
    Δηλαδή Γκόλντεν συνδικαλιστές.
    Η τότε διοίκησης ΚΑΡΑΤΖΑ ΠΑΝΤΑΛΑΚΗ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ
    εδώ και πολλά χρόνια δημιούργησε και τους
    Γκόλντεν δικηγόρους με μισθό το ελάχιστο δηλαδή
    Ο μικρότερος μισθός 3000 ευρώ τον μήνα καθαρό
    και άνω , ακόμα και ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου από την Εθνική τράπεζα αμείβεται
    Με μισθό καταλαβαίνεται με τη μισθό μιλάμε .
    Πριν να αποχωρήσει αυτή η τότε διοίκησης
    Υπέγραψε συμβάσεις έργων στην διεύθυνση
    Που ήταν γενικός και η ομάδα του,
    Ακόμα τρώνε
    Ο νέος γενικός τι να σου κάνει:::
    Αυτός δεν έχει υπογράψει τίποτα και
    Προσπαθεί να δαμάσει τους Γκόλντεν δικηγόρους
    Που 15 χρόνια αμείβονται με Γκόλντεν μισθούς
    Και επιδόματα και έξοδα παραστάσεως
    μαζί με τους συνδικαλιστές .
    ενώ ο υπάλληλος στην τράπεζα παίρνει
    1000-1500 ευρώ τον μήνα και
    Προσπαθεί να την βγάλει αξιοπρεπώς
    Ακόμα και δανείζοντας χρήματα με δάνεια και κάρτες,
    Αφού έκλεισαν το συνεταιρισμό των υπάλληλων της τράπεζας από τα διάφορα καρτέλ με την συμμετοχή
    των συνδικαλιστών .
    Μόλις έκλεισε ο συνεταιρισμός ο υπάλληλος της τράπεζας άρχισε να δανείζεται και να εκδίδει κάρτες
    για να επιβιώσει.
    Γι αυτό τον λόγο τον έκλεισαν .
    Αυτά να κυνηγήσετε να δώσετε αύξηση
    Στους υπάλληλους να κόψετε τους Γκόλντεν μισθούς
    που παίρνουν αυτοί που προαναφέραμε
    Και οι Γκόλντεν σύμβουλοι και παρά σύμβουλοι θα σας πάρουν με τις πέτρες όλους εσάς.
    Οι υπάλληλοι της τράπεζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ ΚΡΥΦΟΔΕΞΙΟΥΛΗ 8:21 ΣΕ ΤΣΟΥΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ... ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΚΩΛΟΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μήνυμα προς τους Έλληνες και τις Ελληνίδες .
    Προστατευτείτε από κάθε εγχώρια απειλή.
    Νόμιμη Οπλοφορία .
    ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σαφεστατα στον κωλο επρεπε να τους τα βαλεις!!!!!! αλλα η εν λόγω "κυρια" μαλλον θα το φχαριστιοταν!!!!

    μηπως αυτο επεδιωκε......εγω παντως απο την τραπεζα Κυπρου ουτε απ εξω.....οι ανθρωποι ειναι καφροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αν όντως έγινε αυτό το περιστατικό, μαύρο στην Τράπεζα Κύπρου. Μαύρο όσο δεν πάει άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Έπρεπε τα 15 euro να τα καταβάλεις σε μονόλεπτα! Μια φορά κάφροι αυτοί 10 εσύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να μην ξαναπατήσεις ούτε σε Κύπρου ούτε σε Eurobank.Οι μόνοι που θα στεναχωρηθούν είναι μερικοί υπάλληλοί τους, κάποια υψηλόβαθμα στελέχη που τυγχάνει να είναι παιδιά Δικαστικών και κάποιοι Εθνοπατέρες που σιτίζονται από αυτά τα Ιδρύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΞΕΡΑΣΜΑ
    ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ. ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
    ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ-ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΕΙ.

    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙ 200 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΕΞΩ
    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΦΙΛΑΡΑΚΙ.
    ΕΛΑ ΣΤΗΝ PROBANK ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΣΟΥ ΗΣΥΧΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γυφτο..
    Πασοκος εισαι ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δυστυχώς φίλοι,
    και στη Γερμανία έχει καθιερωθεί 5 ευρώ προμήθεια για κάθε 100 ευρω κατάθεση σε κέρματα!!!

    Η αλητεία είναι γενικευμένη.
    Ας τα καταργήσουν τα νομίσματα και να μην μας δουλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση