GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την απόδραση...

. Από τον Βρασίδα http://freskotaton.blogspot.com . Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει πέσει πανικός, στο υπουργείο Εσωτερικών που εποπτεύει, υπ...

.
Από τον Βρασίδα
http://freskotaton.blogspot.com
.
Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει πέσει πανικός, στο υπουργείο Εσωτερικών που εποπτεύει, υποτίθεται τη δημόσια τάξη το ίδιο. Συλλάβανε τον πιλότο και 3 φύλακες. Και λοιπόν; Ακόμα και να πιάσουν τον Παλαιοκώστα και να εξαρθρώσουν ολόκληρη τη σπείρα του το παιχνίδι γι' αυτούς είναι χαμένο. Το θέμα είναι ότι δεν έπρεπε να γίνει η απόδραση.
Έχουν μπλέξει τα μπούτια τους, έχουν κολλημένους τους κώλους στους στις καρέκλες και κανένας κερατάς δεν αποφασίζει να παραιτηθεί για λόγους ευθιξίας έστω.
Η παραίτηση, βρε χυδαίοι καρεκλοκένταυροι δεν σημαίνει ότι δεν προσπαθήσατε, αυτό είναι άσχετο. Σημαίνει ότι αποτύχατε. Γι' αυτό παραιτείται ο...
σωστός πολιτικός.
Επειδή απέτυχε όχι επειδή δεν προσπάθησε.
Βγήκε ο υπουργός Δικαιοσύνης και είπε ότι θα πάρει κεφάλια. Κάποια κοπήκανε ήδη. Μα ο υπουργός Δικαιοσύνης δεν είναι μπάτσος, δεν είναι δικαστής. Είναι ο πολιτικός υπεύθυνος όλης αυτής της ξεφτίλας. Δεν έχει καμία σημασία η εμπλοκή του ή όχι σε αυτό. Αλλά πώς να ζητήσεις να αναλάβουν τις ευθύνες τους άνθρωποι που βλέπουν την κάθε θέση σαν ευκαιρία και όχι σαν δέσμευση και ευθύνη.
Αυτά βλέπει και ο κοσμάκης και κάνει ότι του κατεβαίνει στο κεφάλι. Αυτά βλέπουν όλοι οι Έλληνες και αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους για ό,τι μικρό ή μεγάλο κάνουν. Αυτά βλέπουν και πετάνε πάντα ο ένας το μπαλάκι στον άλλο.
Λογικό είναι ο κάθε πολίτης να λέει «εγώ μαλάκας είμαι;» Αυτοί που υποτίθεται ότι είναι οι εκλεγμένοι και οι εκλεκτοί γιατί τα ρίχνουν πάντα στους άλλους;
Είδα τη διαφήμιση με τον τύπο που ρίχνει πάντα το φταίξιμο στους άλλους, που γκρινιάζει για το κάθε τι και μονολογεί ότι άλλοι φταίνε. Μα εσάς βλέπουν ρε άθλια υποκείμενα. Που κανένας από εσάς τα τελευταία χρόνια δεν είπε: «Φταίω – δε φταίω είχα αναλάβει αυτή την ευθύνη και δεν τα κατάφερα», «έκανα ότι μπορούσα αλλά ήταν λίγο».
Χτύπησα ένα σκυλάκι προχθές με το ταξί. Δεν έφταιγα, μου πετάχτηκε στο δρόμο και το πήρα λίγο στο πόδι με το πλάγιο μέρος του προφυλαχτήρα. Του το έσπασα. Πήγαινα με λίγα, κοκάλωσα αμέσως, αυτό πετάχτηκε ανάμεσα σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, δεν είχα πιει, δεν μιλούσα στο κινητό, έκανα ότι μπορούσα να το αποφύγω. Αλλά το χτύπησα.
Δεν μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ. Το πήγα στον κτηνίατρο, μου ζήτησε να το κρατήσω για λίγες μέρες στο σπίτι και να το φροντίσω. Χάνω το μεροκάματο και κάθομαι σαν μαλάκας στο σπίτι γιατί δεν έχω κάποιον να το φροντίσει. Ξέρετε γιατί; Γιατί δεν έχει σημασία το τι έκανα για να το αποφύγω αλλά το ότι το χτύπησα.
Αναλάβετε ρε τις ευθύνες σας κι εσείς. Υποτίθεται ότι σας ψηφίζουμε για να σας έχουμε πρότυπα. Είστε υποτίθεται οι καλύτεροι και γι' αυτό σας έχουμε αναθέσει να μας κυβερνάτε. Να μας προσέχετε, να μας νοιάζεστε. Εμείς είμαστε τα σκυλιά που χτυπάτε και κάθε τόσο πατάτε γκάζι και εξαφανίζεστε. Με τα αμάξια που σας έχουμε δώσει εμείς οι ίδιοι ρε κωλόπαιδα. Με τα δικά μας λεφτά, τις δικές μας ελπίδες, τη δική μας υγεία, τη δική μας ασφάλεια. Ρε Παυλόπουλε, σε βλέπω κάθε τόσο στην τηλεόραση να αναμασάς στιχάκια μεγάλων ποιητών και στοχαστών. Αυτοί που τόσο θαυμάζεις πρώτα απ' όλα ήταν άνθρωποι με υψηλό αίσθημα ευθύνης για τον εαυτό τους και για τους άλλους. Είσαι και ακαδημαϊκός, τρομάρα σου. Μια ζωή στα πανεπιστήμια και δεν έμαθες τίποτα ακόμα. Δεν έμαθες να ξεχωρίζεις την ευθύνη από την ενοχή και κάθε τόσο γίνεσαι κι εσύ συνένοχος.
Αξιώματα ρε λουμπίνες σας δώσαμε κι εσείς γ..... όλες τις αξίες μας.

25 σχόλια

  1. Αγαπητοί μου φίλοι

    Σημαντικά θέματα της καθημερινότητας από μια κυβέρνηση που καταρρέει..

    1. Δεύτερη απόδραση Παλαιοκώστα. Η αλήθεια είναι ότι η δεύτερη απόδραση δεν θα είχε γίνει αν είχαν κάνει τα μισά από όσα είπαν το 2006, μετά την πρώτη απόδραση. Δεν είναι απλά ανίκανοι, είναι επικίνδυνοι για τον τόπο. Άφαντος πάλι ο πρωθυπουργός.
    - Οι πολιτικές ευθύνες.
    - Οι πολίτες βυθίζονται στην ανασφάλεια (επιδείνωση δεικτών εγκληματικότητας 2004-2009, ανεξέλεγκτοι κουκουλοφόροι, τρομοκρατία).
    2. "Συναίνεση ή εκλογές"; Το νέο ψευτοδίλημμα όσων θέλουν να διασώσουν την καταρρέουσα κυβέρνηση Καραμανλή.
    - Εμείς όταν ζητάμε εκλογές, το εννοούμε. Το έχει ανάγκη ο τόπος. Ο κ. Καραμανλής όταν ζητάει συναίνεση, υποκρίνεται. Δεν θέλει συναίνεση, συνενόχους θέλει στην αποτυχία της πολιτικής του. Το ψευτοδίλημμα χρησιμοποιείται απλά για να περάσει ως δεδομένο στην κοινή γνώμη ότι ο κ. Καραμανλής θέλει...συναίνεση..
    Τελειώνοντας σημειώνω, ότι η παρέα της Δεξιάς που είναι στην εξουσία και καλοπερνά , πανικόβλητοι , μπροστά στην επερχόμενη κατάρρευση των , μαζί με την διαπλοκή που τους στηρίζει , μπροστά στο άμεσο γεγονός αυτό που τους απειλεί , συνεχίζουν αμέριμνοι το καταστροφικό τους έργο, εφαρμόζοντας το λαϊκό ρηθέν «ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο κ…. μας » . Έτσι δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο.
    Ούτε μια μέρα παραπάνω στην εξουσία λοιπόν. Να πάνε από εκεί που ήρθαν .Να φύγουν αμέσως . Ο λαός δεν τους ανέχεται πια. Όσο γρηγορότερο γίνουν οι εκλογές τόσο καλύτερα για τον τόπο.

    Με εκτίμηση

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Βρασιδα !

    Σιγα ρε μάγκα πολλή φορα πηρες'
    μην αφηνεις τον φανατισμο σου να αποφασιζει για ολα

    δωσε μια φορα την ευκαιρια και στο υπολοιπο σου κεφαλι (αν υπαρχει) να δουλεψει λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι απολύτως διαπιστωμένο πλέον ότι συνειδητά ή ασυνείδητα (κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις…) ο βουλευτής-ερευνητής του ΠΑΣΟΚ, έχει καταστεί ο επίσημος καταδότης των εργαζομένων στο δημόσιο και τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα!

    Ο βουλευτής-ερευνητής χρησιμοποιώντας όλους εκείνους με …ελάχιστη συνείδηση, (δηλαδή τον κάθε Πήλιο Γούση που θέλει να εκδικηθεί τους συναδέλφους για να παρέχει υπηρεσίες και πληροφορίες), δίνει τροφή σε κάθε λογής τρομοκρατικές οργανώσεις!
    Ναι, διότι στοχοποιεί πρόσωπα.

    Φυσικά δεν αντιλαμβάνεται ότι εάν έλθει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία θα γευτεί και αυτός και το κόμμα του την ίδια πίκρα! Δυστυχώς ο τύπος αυτός έχει παρασύρει και μερικούς ακόμα συναδέλφους του.

    Μήπως κάποιος πρέπει να σταματήσει το πρακτοριλίκι του κ.Καρχιμάκη;
    Μήπως έφτασε η ώρα να πάψει να λειτουργεί το άτυπο γραφείο της ρουφιανιάς που έχει στήσει;

    Δύσκολα και επικίνδυνα μονοπάτια φίλε μου…

    Και να μην ξεχνάς ότι οι Γερμανοί μετά τον πόλεμο πρώτα τους χαφιέδες ξεπάστρεψαν.
    Έτσι φαντάζομαι θα πράξει και το δικό του κόμμα. Θα τον θέσει στο περιθώριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ
    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ , ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΡΑΞΕ…..

    3. TO ANAΠTYΞIAKO MAΣ OPAMA: ANAΠTYΞH -AΠAΣXOΛHΣH - KOINΩNIKH ΔIKAIOΣYNH

    Tο όραμά μας για την Eλλάδα του 21ου αιώνα συνοψίζεται στο τρίπτυχο: ανάπτυξη - απασχόληση - κοινωνική συνοχή.

    H εμπειρία δείχνει ότι μόνο με ισχυρή οικονομία μπορεί να στηριχτεί βιώσιμα η κοινωνική συνοχή και να κατανέμεται δίκαια και σε όλους το κοινωνικό μέρισμα από την ανάπτυξη. H αξιοποίηση εξάλλου των ευκαιριών από τη συμμετοχή στην ONE απαιτεί μεγαλύτερο άνοιγμα της οικονομίας και εμβάθυνση της ενσωμάτωσής της στην Eυρωζώνη. Tο άνοιγμα αυτό προϋποθέτει νέες αντιλήψεις και μεθόδους άσκησης της κρατικής δραστηριότητας.

    Για να μπορεί να αξιοποιεί η Eλλάδα τα πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες της ενιαί¬ας αγοράς και του κοινού νομίσματος, πρέπει να βελτιώνει με σταθερά και γρήγορα βήματα την ανταγωνιστική της θέση σε όλους τους τομείς. Έτσι και μόνο θα επιταχύνει την πραγματική σύγκλιση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

    H κύρια επιδίωξη του Προγράμματός μας είναι η πραγματική οικονομική και κοινωνική σύγκλιση στον ταχύτατο δυνατό χρόνο. Πραγματική σύγκλιση σημαίνει σύγκλιση σε όλους τους τομείς και όλα τα επίπεδα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής. H πραγματική σύγκλιση υπεισέρχεται σε πληθώρα δεικτών, που αθροιστικά απεικονίζουν το βιοτικό επίπεδο, την ποιότητα και τη διατηρησιμότητα της ανάπτυξης, το βαθμό της κοινωνικής συνοχής και προόδου, τη συμμετοχή της χώρας στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι κ.ά.

    Eπιδίωξή μας είναι μια ισχυρή και αναπτυσσόμενη οικονομία, αφού έτσι μόνο ενισχύεται η κοινωνική συνοχή. Eύρωστη οικονομία σημαίνει, ακόμη, ισχυρή Eλλάδα με αξιοσέβαστη παρουσία διεθνώς.

    Στόχος μας είναι η επίτευξη υψηλού ρυθμού ανάπτυξης που να υπερβαίνει το 5%. Για να το πετύχουμε, θα στηριχτούμε στη δημιουργικότητα του Έλληνα. Δεν φτάνει όμως να κινητοποιηθεί το εθνικό δυναμικό. Xρειάζεται να προσελκύσουμε, με το κατάλληλο επιχειρηματικό περιβάλλον και ξένες επενδύσεις. H επιδίωξή μας αυτή επιβάλλει την κατάλληλη προσαρμογή της οικονομικής πολιτικής. Προϋποθέτει συγκεκριμένους στόχους, ποσοτικούς και ποιοτικούς, δεσμευτικές προτεραιότητες και κυρίως ένα ευρύτατο πρόγραμμα μακροοικονομικών και διαρθρωτικών παρεμβάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

    Για να κλείσουμε με γρήγορο βηματισμό την απόσταση που μας χωρίζει από τους λοιπούς εταίρους στην E.E., πρέπει να αναλάβουμε δράση. Tο έργο είναι δύσκολο, όμως η κυβέρνηση της Nέας Δημοκρατίας θα το πραγματοποιήσει, με τη βεβαιότητα που της δίνει το ρεαλιστικό Πρόγραμμά της για την οικονομία και η ικανότητά της να διαμορφώνει αναπτυξιακές συνθήκες, με βάση την οικονομική και κοινωνική ιδεολογία της.

    Ποιες είναι οι κύριες επιδιώξεις μας:

    • H ταχύρυθμη ανάπτυξη της οικονομίας με συνθήκες σταθερότητας των τιμών. Aνάπτυξη σημαίνει αύξηση του πραγματικού κατά κεφαλήν εισοδήματος, βελτίωση της κατανομής του εθνικού εισοδήματος μεταξύ των συντελεστών της παραγωγής, μεταξύ των ατόμων και μεταξύ των περιφερειών της χώρας.

    • H αύξηση της απασχόλησης και η μείωση της ανεργίας με γοργό ρυθμό, ώστε στο τέλος της τετραετίας να έχει υποχωρήσει κατά 2,5-3 ποσοστιαίες μονάδες δηλ. κάτω του μέσου όρου της E.E. και η αύξηση της απασχόλησης από το 56,7% του συνολικού πληθυσμού σε άνω του 60%, ώστε μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού να συμμετάσχει ενεργά στην παραγωγική διαδικασία.

    • H αύξηση της απασχόλησης και η μείωση της ανεργίας θα προέλθουν κυρίως από την ταχεία ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας. Oι νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν στους τομείς της παραγωγής, σε αντίθεση μ’ αυτό που κάνει η σημερινή Kυβέρνηση, δηλαδή να προχωρεί σε πρόσκαιρες ψευτοαπασχολήσεις και ημιαπασχόληση στο δημόσιο, στους O.T.A. και σε επιδοτούμενες μη βιώσιμες θέσεις εργασίας, που χάνονται μόλις σταματήσει η επιδότηση.

    • H σύγκλιση μέσα σε 8-10 χρόνια των μισθών και των συντάξεων προς το μέσο όρο της E.E.

    Eιδικότερος στόχος είναι:

    α) H αύξηση του EKAΣ από 140 ευρώ που είναι σήμερα, σε 230 ευρώ στο τέλος του 2008 και

    β) η αύξηση της προνοιακής σύνταξης του αργότη από 200 ευρώ που είναι σήμερα, σε 330 ευρώ στο τέλος του 2008.

    • H παροχή σε όλους τους πολίτες κοινωνικών υπηρεσιών και υπηρεσιών δημόσιας ωφέλειας υψηλού επιπέδου (υγείας, παιδείας, κοινωνικής μέριμνας και ασφάλισης, δημόσιας ασφάλειας, υποδομής κ.λπ.). Για την επίτευξη του στόχου της σύγκλισης με τις άλλες χώρες της E.E. δεν αρκεί μόνο η αύξηση του κατά κεφαλήν εισοδήματος στα επίπεδα των άλλων χωρών της E.E. Xρειάζεται να γίνει ένα τεράστιο ποιοτικό και ποσοτικό άλμα σε κρίσιμους τομείς της κοινωνικής ζωής, ιδίως στην παιδεία, την υγεία και την κοινωνική ασφάλιση, για να μπορέσει η χώρα μας να προσεγγίσει τις άλλες χώρες της E.E. και ως προς το επίπεδο ευημερίας.

    • H προστασία του περιβάλλοντος, των φυσικών πόρων και της εθνικής μας κληρονομιάς και η εξασφάλιση αειφόρου ανάπτυξης, προς όφελος και των μελλοντικών γενεών. Mε το εθνικό χωροταξικό σχέδιο που θα εφαρμόσουμε, θα επιτευχθεί η κατανομή στο χώρο των ανθρώπινων και παραγωγικών δραστηριοτήτων κατά τρόπο συμβατό με την προστασία του περιβάλλοντος. Όσον αφορά τις ρυπαίνουσες παραγωγικές δραστηριότητες υιοθετούμε τη δίκαιη αρχή: “ο ρυπαίνων πληρώνει το κόστος της περιβαλλοντικής προστασίας και της απορρύπανσης”.


    ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΤΣΙ??
    ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΝΔΟΥΛΗΔΕΣ
    ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΑ ΧΑ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΛΕΜΕ
    Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΔ


    Oι προτAσειΣ μαΣ:

    H Eλλάδα χρειάζεται μια δικαιοσύνη ανεξάρτητη, γρήγορη, ακριβοδίκαιη, αυστηρή, εμπνέουσα εμπιστοσύνη, ελπίδα και βεβαιότητα ότι θα προασπίσει το δίκαιο και τα νόμιμα συμφέροντα του πολίτη και έναντι του οικονομικά, πολιτικά κοινωνικά ισχυρού αντιπάλου του ακόμη. Mια δικαιοσύνη ανεπηρέαστη από κομματικές παρεμβάσεις και με διασφαλισμένη την προσωπική και τη λειτουργική ανεξαρτησία των δικαστών.

    Eίναι ανάγκη να εμπεδωθεί στο λαό μας κλίμα εμπιστοσύνης στη δικαστική λειτουργία και στην ελεύθερη και ανεξάρτητη κρίση της.

    Γι’ αυτό προβλέπεται:

    • Eπιμονή στις γνωστές προτάσεις μας κατά την Aναθεώρηση του Συντάγματος το 2000 ως προς την επιλογή της ηγεσίας της Δικαιοσύνης και μέχρι της Aναθεωρήσεως του Συντάγματος. Eπιλογή με βάση την αρχαιότητα και την αξιοκρατία και μετά από απλή γνώμη των Oλομελειών των Aνωτάτων Δικαστηρίων. Στόχος μας είναι να επιλέγουν την ηγεσία τους οι ίδιοι οι δικαστές.

    • Aναβάθμιση του Aνωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου με επαύξηση των αρμοδιοτήτων του για την πληρέστερη διασφάλιση της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης.

    • Eπανακαθορισμός των οργανικών θέσεων των δικαστών και των δικαστικών υπαλλήλων με βάση τον αριθμό των εκδικαζόμενων υποθέσεων και σε σύγκριση με τον αριθμό εκείνων που υπήρχαν όταν καθορίσθηκαν σε βασικές οργανικές θέσεις.

    • Ίδρυση και λειτουργία Διοικητικού Πρωτοδικείου σε κάθε έδρα νομού.

    • Mηχανογραφική διασύνδεση δικαστηρίων, δικαστών, δικηγορικών συλλόγων, αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και παρακολούθηση και ενημέρωση για πορεία υποθέσεων μέσω διαδικτύου.

    • Δημιουργία Δικαστικής Aστυνομίας υπό Aνώτατο Δικαστικό Λειτουργό που θα πλαισιώνεται και από ιατροδικαστές, λογιστές, οικονομολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους για τη διευκόλυνση του έργου των δικαστών και την επιτάχυνση του έργου της ποινικής δικαιοσύνης.

    • Aποποινικοποίηση των πταισμάτων με εξαίρεση εκείνων που έχουν ιδιαίτερη κοινωνική απαξία και επανεξέταση πολλών άλλων αδικημάτων υπό το πρίσμα της αποποινικοποίησης και της επιβολής κυρώσεων, διοικητικού χαρακτήρα.

    • Δημιουργία νέων σωφρονιστικών καταστημάτων, με ιδιαίτερη έμφαση σε καταστήματα για εξαρτημένα από ναρκωτικές ουσίες άτομα, με σύγχρονους όρους διαβίωσης των κρατουμένων και κατανομή τους σε αυτά ανάλογα με το ύψος της ποινής, το φύλο, την ηλικία, το είδος του αδικήματος κ.λπ. και εφαρμογή σύγχρονων μέτρων και μεθόδων αντιεγκληματικής και σωφρονιστικής πολιτικής.

    • Aντιμετώπιση του προβλήματος της δυσχερούς λειτουργίας των δικαστηρίων πρώτου βαθμού της Aττικής ύστερα από ευρύτατο διάλογο με όλους τους παράγοντες της Δικαιοσύνης για την ίδρυση 2-3 νέων δικαστηρίων πρώτου βαθμού εγγύς των σταθμών του METPO.

    • Λήψη μέτρων για την επιτάχυνση της απονομής της δικαιοσύνης (πολιτικής, ποινικής, διοικητικής) με στόχο την έκδοση οριστικής απόφασης μέσα σε ένα έτος και τελεσίδικης σε δύο χρόνια από την κατάθεση του εισαγωγικού δικογράφου.

    • Λήψη νομοθετικών μέτρων για τη δικονομική και ουσιαστική εξίσωση του Δημοσίου και των NΠΔΔ με τον ιδιώτη διάδικο (κατάργηση τεκμηρίων, τοκοδοσία, εκτέλεση αποφάσεων, απόδειξη κ.λπ.).

    • Διασφάλιση πραγματικών αποδοχών στους δικαστικούς λειτουργούς ανάλογων με το λειτούργημά τους και επίλυση όλων των οικονομικών και των θεσμικών προβλημάτων τους και αποκατάσταση των μέχρι τώρα αδικιών.

    • Aντιμετώπιση μετά από ειλικρινή διάλογο των προβλημάτων των δικηγόρων, των συμβολαιογράφων, των υποθηκοφυλάκων και των δικαστικών επιμελητών.

    • Aναβάθμιση του ρόλου του Eλεγκτικού Συνεδρίου για να καταστεί ο κύριος φορέας ελέγχου της διαφάνειας και της χρηστής διαχείρισης όλου του ευρύτερου δημόσιου τομέα και όλων όσοι διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα.
    ...ΚΙ ΑΥΤΟ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

    ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
    ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ


    Oι επιλογές της εκπαιδευτικής πολιτικής πρέπει να χαρακτηρίζονται από συνέπεια και συνέχεια, να μην εμπνέονται από κομματική μονομέρεια και να συγκεντρώνουν την ευρύτερη δυνατή αποδοχή. Γι’ αυτό, κατά την εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία, πρέπει να διατηρούνται όλα τα θετικά επιτεύγματα της προηγούμενης κυβερνητικής πολιτικής και οι ενδεχόμενες μεταβολές να γίνονται με υπευθυνότητα και χωρίς άσκοπους αιφνιδιασμούς και πειραματισμούς.

    Bασικός στόχος της εκπαιδευτικής πολιτικής είναι η συμβολή στον εκδημο κρατισμό του πολίτη. O στόχος αυτός θα πρέπει να αγκαλιάζει κάθε μορφή εκπαιδευτικής δραστηριότητας, καθιστώντας το άτομο ενεργό και υπεύθυνο πολίτη που σέβεται τα δικαιώματα των άλλων. H επιτυχία του στόχου αυτού αποτελεί κύριο παράγοντα κοινωνικής συνοχής, αμοιβαίας κατανόησης, διαπολιτισμικού και διαθρησκευτικού διαλόγου και αλληλεγγύης, και συμβάλλει στην προάσπιση και την ανάπτυξη μιας δημοκρατικής κοινωνίας.

    H εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να χαρακτηρίζεται, κυρίως, από την προσπάθεια, την άμιλλα και την αξιοκρατία. Γι’ αυτό η Πολιτεία έχει καθήκον με τη δική της στάση να εμπνεύσει σε όλους τους παράγοντες της Eκπαίδευσης - διδάσκοντες, διδασκόμενους, γονείς, κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς - να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία με βαθύ αίσθημα ευθύνης. Παράλληλα, η αξιολόγηση πρέπει να διατρέχει όλο το σύστημα της εκπαίδευσης. Πρέπει να αξιολογούνται όλοι οι φορείς και όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, ώστε η αξιολόγηση να λειτουργεί ως ο αναγκαίος ανατροφοδοτικός μηχανισμός για τη βελτίωση του εκπαιδευτικού συστήματος.

    H διάρθρωση του εκπαιδευτικού συστήματος πρέπει να δίνει διεξόδους σε όλους και η εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να θεωρείται μια λειτουργία που διαρκεί “διά βίου”. H διά βίου μάθηση αποτελεί θεμελιώδη αρχή των συστημάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης και επιτυγχάνεται μόνο με την παροχή στέρεων θεωρητικών βάσεων, οι οποίες διευκολύνουν και τις αναγκαίες και συνεχείς προσαρμογές. Γι’ αυτό οι πρόωρες υπερεξειδικεύσεις πρέπει να αποφεύγονται. Iδιαίτερα η υποχρεωτική εκπαίδευση αποτελεί βασικό πυρήνα της διά βίου εκπαίδευσης.

    Tην εποχή της παγκοσμιοποίησης και σε μια κοινωνία της γνώσης και της πληροφορίας, η αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών είναι εντελώς απαραίτητη για ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό εκπαιδευτικό σύστημα. Oι νέες τεχνολογίες αλλάζουν ριζικά το τοπίο της εκπαίδευσης: τον τρόπο διδασκαλίας και μάθησης, τον τρόπο μελέτης, αλλά και τον τρόπο έρευνας και αξιολόγησης.

    H διαρκής σύνδεση της εκπαίδευσης με την παραγωγική διαδικασία και την αγορά εργασίας, πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού του περιεχομένου σπουδών.

    Η ΝΔ ΠΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ
    ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΗΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ??
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ 1993 ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝ ¨ΑΠΟΣΤΑΤΗ¨ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    Ο ¨ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ¨Ο ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, Η ΝΔ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΝΔ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ 10ΕΤΙΑ ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ Ν ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ.
    ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΔΗΛΑΔΗ!!!
    ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ...
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΒΟΥΔΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ 2006 ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ

    ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΠΟΥ ΔΙΕΘΝΩΣ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΣΤΗ ΡΑΦΗΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΘΑ ΧΤΕΙΠΑΕΙ ΔΙΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΓΑΜΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝ

    ΠΑΡΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ/ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να συλλάβουν και την καθαρίστρια που άφησε τη σακούλα αφύλακτη.

    Μάλιστα τα μέτρα που αποφάσισαν, όπως να φέρουν αναστάτωση στην καρτοκινητή τηλεφωνία, επειδή κανένας ΧΛΙΜΙΤΣΟΥΡΑΣ δεν βρέθηκε να βάλει συρματόπλεγμα στο συγκεκριμμένο χώρο.

    Τέτοιες λύσεις παιδιά (του υπουργείου) θα πρέπει να έχεις νοημοσύνη πιθήκου για να προτείνεις. Και εσείς τέτοια έχετε.

    Ευχαριστούμε το θεό που δεν πάθαμε και τίποτα γιατί το ηλίθιο μυαλό σας θα μπορούσε να προτείνει και άλλα μέτρα όπως:

    - Κατάργηση ελικοπτέρων
    - Κατάργηση κινητών τηλεφώνων

    ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΗΛΙΘΙΟΙ !

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΓΑΜΙΑΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ
    ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΑΣΙΔΑΣ.
    Ή ΜΟΝΙΜΟΣ ΤΡΟΦΙΜΟΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ
    ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ?
    ΔΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΕΤΡΩ ΡΕ.
    ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ
    ΚΑΙ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ..ΝΑ ΌΥΜΕ.

    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΣΟΚίλα σας ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΑΛΛΟ
    ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κυριε Βρασιδα,
    Συμφωνω απολυτως μαζι σου .Δεν παραιτειται κανενας μπαγασας .Ειχαν βλεπεις θητευσει στο φροντηστιριο του ΠΑΣΟΚ τα κερατα τα βερνικωμενα και πηραν κακες συνηθειες .Πραδηγματιστηκαν απο την εποχη που ο Νικος Παλαιοκωστας εκανε ρεζιλι την αστυνομια με τις αποδρασεις του .Καταφερε να ληστεψει την τραπεζα στην Βεροια και μετα να ακολουθει το περιπολικο με ενα ποδηλατο και να ξεφυγει. Ο Πασαρης σκοτωσε δυο αστυνομικους και τους ξεφυγε μεσα απο τα χερια . Το φιασκο του Σοριν Ματει δεν το συζυτω .Γι'αυτο και μονο επρεπε τοτε να εχουν παραιτηθει ολοι ( Ρωμαιος κ.λ.π ) Για τον Ρωχαμη τι να πω .Τους ειχε κατεβασει και τα παντελονια .Βλεπεις ειναι ευκολο να κατηγορουμε τους αλλους παρα να κοιταξουμε τα δικα μας ΣΚΑΤΑ που ακομη βρωμανε. Αντι να κατσουνε και οι δυο ( ΓΑΠ και ΚΩΣΤΑΚΗΣ ) και να βρουνε λυση στο προβλημα απο κοινου και χωρις φαναφαρες ) μαλακιζονται . Και ειδικα ο ΓΑΠ ο οποιος εχει χασει τα αυγα και τα πασχαλια .Αμφιβαλω εαν το μυαλο του πανω κεφαλιου του μπορει να ανταγωνιστει το μυαλο του κατω κεφαλιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην περιμένετε κάτι άλλο από ανίκανους και άχρηστους παρτάκηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και όμως κύριε Κακλαμάνη, η Νέα Υόρκη είναι πιο ασφαλείς πόλη από την Αθήνα.
    Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ: H AΠΟΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ ΓΙΑ 2 ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ!!!
    :)))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΥΘΥΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ
    H ευθιξία προυποθέτει άτομα υπεύθυνα.
    Στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε στη χώρα μας, με τα βατοπέδια, τους νονούς, οι συνειδήσεις όλων έχουν αμβληθεί τόσο, που η κοινωνία ηρωοποιεί έναν Παλαιοκώστα και φίλο του Αλβανό δολοφόνο για την διπλή απόδραση που κατάφεραν.
    Κυκλοφορεί βιβλίο του βαρυποινίτη Σαμαρά και κάνει πάταγο κυρίως στο γυναικείο πληθυσμό.
    Αν εξετάσουμε το φαινόμενο κοινωνιολογικά βλέπουμε καθαρά ότι τα πρότυπα των πολιτικών της εξουσίας, των ανθρώπων της δημοσιογραφίας, των ιερωμένων, των ιατρών, των καναλαρχών, των ανθρώπων του πνεύματος και της τέχνης, των συνδικαλιστών.των μάνατζερς κλπ κατά πλειοψηφία
    αποπνέουν σήμερα μια υλιστική και μόνο προσωπική στάση ζωής.
    Τα πάντα γίνονται για το χρήμα και από το χρήμα.
    Κατέρρευσαν αιώνιες αξίες του πολιτισμού των Ελλήνων χωρίς να υποκατασταθούν από νέες με υπόβαθρο την ηθική το δίκαιο και την αλληλεγγύη.
    Είναι πρόδηλο πια ότι η κατάρρευση των αξιών μας, θα οδηγήσει στην κατάρρευση της κοινωνίας μας.
    Το εν οίδα ότι ουδέν οίδα του μεγίστου των αρχαίων Ελλήνων Σωκράτη έγινε στις μέρες μας
    πάτα επί πτωμάτων χάριν του χρήματος.
    Η Κατάντια πού ζούμε δεν έχει προηγούμενο στον τόπο αυτό,το διεθνές ρεζίλικι της χώρας, για το θράσος κακοποιών και δολοφόνων.
    Κι όμως θαυμάζουν πολλοί τον Παλαιοκώστα αναγορεύουν το έγκλημα κίνσορα της κοινωνίας μας.
    Αν ήμουν υπεύθυνος υπουργός θα έφευγα πάραυτα, ζητώντας όχι συγνώμη γονυκλινής αλλά και επιμερισμό της αξίζουσας τιμωρίας μου.
    Δεν είμαι όμως! Είμαι ο λαουτζίκος ο παρακατιανός πολίτης.
    Οι μεγάλοι πολιτικοί άνδρες κρίνονται την ώρα της ευθύνης και της απόφασης για τα λάθη τους.
    Η συντηρητική άποψη διακυβέρνησης διαχρονικά επέβαλε τις μετριότητες τους καταφερτζήδες στην οικονομική και κοινωνική ανέλιξη, τα αποτελέσματα δεν άργησαν να έλθουν, χιονοστηβάδα σκανδαλων και απάθεια των εχεφρόνων πολιτών, μια κοινωνία αφασίας και ατομικότητας.
    Ενοιες όπως χρηστή διοίκηση δικαιοσύνη και ισοπολιτεία κατέρρευσαν .
    Διοικούν τα ΜΜΕ και τα δουλικά τους οι πολίτες αποσβολωμένοι υμνούν τον κάθε Παλαιοκώστα ως το Νταβέλη της εποχής μας.
    Σημείο έσχατης παρακμής της κοινωνίας και της πολιτικής.
    Μετακηλύουν τις ευθύνες στους έσχατους ώστε να εξιλεωθούν οι πρώτοι οι ισχυροί.
    Ανθ' ημών Γουλιμής ανεφώνισε ο Ελευθέριος Βενιζέλος φράση που σηματοδοτεί και σήμερα την εποχή μας.
    Ο κοινωνικός ορυμαγδός της απόδρασης των κακοποιών θα σαρώσει όπως διαφαίνεται την κοινωνία και την εξουσία της απάθειας και της σήψης.
    Ενεργούν σπασμωδικά διαισθανόμενοι το χάος υπό των ποδών τους.
    Σημάδια νέας εποχής σιγά σιγά ανατέλλουν.
    Ο κακοποιός Παλαιοκώστας με την απονενοημένη
    πράξη του γίνεται καταλύτης εξελίξεων πολιτικής και κοινωνικής ανασυγκρότησης της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ BLOG ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ Κ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ.πΡΩΤΟΝ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ BLOG KAI ΔΕΝ ΜΟΝΟΠΩΛΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΟΙ ΓΥΦΤΟΠΑΣΟΚΟΙ...

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ,ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ:ΜΟΝΟ 50% ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ.ΔΩΣΤΕ ΡΕ ΕΝΑ 99%ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ BLOG.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΚΑΗΜΕΝΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ,ΠΟΙΟς ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ?

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ...ΤΟ ΑΠΑΝΘΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΟΥΝ!!!ΠΟΣΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...
    ΑΡΧΙΔΙΑ... ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Κ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΡΧΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣΑΣ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΣΑΣΤΕ.
    ΦΤΟΥΣΑΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σε επικίνδυνα μονοπάτια βαδίζεις κ. Καρχιμάκη


    Είναι απολύτως διαπιστωμένο πλέον ότι συνειδητά ή ασυνείδητα (κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις…) ο βουλευτής-ερευνητής του ΠΑΣΟΚ, έχει καταστεί ο επίσημος καταδότης των εργαζομένων στο δημόσιο και τον ευρύτερο Δημόσιο τομέα!

    Ο βουλευτής-ερευνητής χρησιμοποιώντας όλους εκείνους με …ελάχιστη συνείδηση, (δηλαδή τον κάθε Πήλιο Γούση που θέλει να εκδικηθεί τους συναδέλφους για να παρέχει υπηρεσίες και πληροφορίες), δίνει τροφή σε κάθε λογής τρομοκρατικές οργανώσεις!
    Ναι, διότι στοχοποιεί πρόσωπα.

    Φυσικά δεν αντιλαμβάνεται ότι εάν έλθει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία θα γευτεί και αυτός και το κόμμα του την ίδια πίκρα! Δυστυχώς ο τύπος αυτός έχει παρασύρει και μερικούς ακόμα συναδέλφους του.

    Μήπως κάποιος πρέπει να σταματήσει το πρακτοριλίκι του κ.Καρχιμάκη;
    Μήπως έφτασε η ώρα να πάψει να λειτουργεί το άτυπο γραφείο της ρουφιανιάς που έχει στήσει;

    Δύσκολα και επικίνδυνα μονοπάτια φίλε μου…

    Και να μην ξεχνάς ότι οι Γερμανοί μετά τον πόλεμο πρώτα τους χαφιέδες ξεπάστρεψαν.
    Έτσι φαντάζομαι θα πράξει και το δικό του κόμμα. Θα τον θέσει στο περιθώριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φεβ 2009 9:55:00 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Hgeths o Giorgos!
    Poly kalh h omilia Giorgou...stin Athinaida..para polys kosmos...exei aera Prouypourgou o Giorgos...
    panemorfi kai h Anta Papantreou...
    einai kalyteri apo thn
    Natassa tou xontrouli
    ayta legan oi prasinofrouroi tou dr Koutsoukou stin Milioni meta tin omilia Giorgou!!

    22 Φεβ 2009 4:24:00 μμ


    Ο/Η Ανώνυμος είπε...
    Εκλογές
    Πολυς κοσμος στην ομιλια του Γιωργου σημερα...πολυ καλες παρουσιες....Κατσέλη, Πασβαντίδης, Δρ Κουτσούκος (που χαιρέτησε την Αντα - που ήταν στις ομορφίες της σήμερα) Ραγκούσης, Παπακωσταντίνου και όλοι οι πρασινοφρουροί!!
    Συγκονιστικός ο Γιώργος...ο αυριανός Πρωθυπουργός!!
    Εκλογές εδώ και τώρα!!
    Πασοκζηδες

    22 Φεβ 2009 4:29:00 μμ

    22 Φεβ 2009 10:04:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πω πω!
    Ανυπαρξια κρατους ,διαλυση του κρατους,ανικανη κυβερνηση και αλλα τοιαυτα ομοειδη,..διεγνωσαν τα πληρωμενα δημοσιοκαφρα κυριως τα πασοκοσκυλαιικα τοιαυτα..

    Λαμπρα! λεω.
    Δεν θα εχουμε εφορια,δεν θαχουμε τους μπατσους να δερνουν τους συνταξιουχους (οπως γινοτανε επι πασοκοσκυλιας),ουτε να με γραφουν γιατι δεν φοραω ζωνη!!
    ωραια λεω ,τι καλα! τι καλα!!

    Και αυτες οι σκεψεις μου γεννηθηκαν ,αγαπητοτατοι φιλτατοι,βλεποντας τα πληρωμενα πασοκοσκυλαιικα δημοσιοκαφρα και την ιδιαν την πασοκοσκυλια ,με επικεφαλης το βλακογιοργο(που εσχατως .."εκλεισε ο λαιμος του" και δεν (τον αφηνουν να) μιλαει,μας τα δειχνουν ..γραπτα!! ) και το χιτλερικο ομοιωμα το παπακωσνταντινου...
    να διαρρηγνυουν τα ιματια τους για την αποδραση παλαιοκωστα και του αλμπανια (μεταναστης οπως θαλεγαν οι πουστηδες του ΣΥΝ!ενω τωρα δεν μιλανε για "φτωχο μεταναστη")..
    Σιχτιρ μπινεδες..

    Καπου ομως ηρθα στα ισια βλεποντας σημερα στις 15.00 ειδησεις στην ΝΕΤ.

    1.
    Το ελικοπτερο ΔΕΝ ΕΙΧΕ ανεμοσκαλα
    (μαλλον την εβαλε η ..κυβερνηση!!)

    2.
    Ο πιλοτος ΔΕΝ ΗΛΕΚΞΕ τους επιβατες ,δεν πηρε ουτε τα στοιχεια τους,δεν τους εψαξε καν!
    Παει μια αλμπανια πουτανα και .."νοικιαζει" ενα ελικοπτερο για να παει στο ..Λουτρακι..

    Καθ οδον του λεει θα παρω και ενα ακομη φιλο,που θελει να δει την ..θεα!!!
    Μετα χαρας αποκρινεται ο..πιλοτος!

    3.
    Στο δρομο τον .."απειλουν" και αυτος τι να κανει??
    συμμορφωνεται..
    Ναι ρε ο πουστης!!
    Και μαλιστα πεταει και κατω απο τα 2.500 ποδια..για να μην τον πιανουν τα ρανταρ!!
    (διαβασε φαινεται την ισραηλινη επιθεση στο πολεμο του 1967 εναντιον της Αιγυπτου!!)

    4.
    Ο σκοπος ερριξε μερικους πυροβολισμους αλλα ..αστοχησε..

    5.
    Οι σωφρονο-φυλακες μας εξορκιζουν οτι ειναι ..αθωοι..

    6.
    Ο Παλαιοκωστας απεδρασε .
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!
    Τι παραπανω εκανε αυτος απο τους πασοκοσκυλαιους που κατακλεψαν (και διελυσαν) το κρατος??
    ΠΩΣ αυτοι ειναι ελευθεροι??
    Τραπεζες εκλεβε αυτος ,ενταξει εκανε και κατι αρπαχτες με κατι "χαλβαδες" ,χεστηκαμε..

    Για ολα τα παραπανω,φταιει η κυβερνηση (του κ.Καραμανλη οπως λεει και το βλακογιοργο)..

    Και προσπαθουνε να μας πεισουνε οτι ετσι ειναι!!!

    Α! ξεχασα.
    Ο παπαληγουρας ειπε οτι μετα την πρωτη αποδραση Παλαιοκωστα,παραγγειλανε δικτυωτο συρματοπλεγμα,αλλα τελικα δεν το βαλανε γιατι κατι .."οργανωσεις" (remotely controlled by poοfters ,ΚουΚουΜεσα,εσω,ΣΥΝ ΣΥΡΙΖΑ και λοιπα καθικια..) αρχισανε τις ιστοριες για τα ανθρωπινα δικαιωματα,και η φυλακη πρεπει ναναι λεσχη,να παιζουν το ταβλακι τους,να εκφραζουν τις πολιτικες του πεποιθησεις,να εχουνε το μπαρακι τους ,να τρωνε τζαμπα,να ντυνονται τζαμπα ,να πινουν τζαμπα,και μια-δυο φορες την εβδομαδα να τους πηγαινουν και καμμια πουτανα να ξεχαρμανιαζουν!!!

    Δεν ειναι καταπληκτικο? Ε??

    τζων

    24 Φεβ 2009 8:18:00 πμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα τρελαθούμε, με τους ανίκανους που κυβερνούν, δεν έχουν μάθει ακόμη το όνομα της γυναίκας που νοίκιασε και ελικόπτερο και πιλότο μαζί;
    Δηλαδή τώρα εγώ από το σπίτι μου μπορώ να τηλεφωνήσω ανωνύμως σε μια εταιρία με ελικόπτερα και να της δώσω εντολή να έρθει να με πάρει από την παραλία και θα έρθει να με πάρει χωρίς να προηγηθεί καμιά πιστοποίηση του ποιος είμαι;
    Ή να πάω στα γραφεία τους και απλώς πετώντας στο τραπέζι 2, 3, 4 5, χιλιάρικα και χωρίς να δώσω ταυτότητα, ή διαβατήριο παίρνω το ελικόπτερο και την κάνω για αλλού;
    Ανίκανοι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ΝΔ είναι οι μόνη μαφιόζικη συμμορία που στερείται τις ηθικές αξίες τις οποίες οι άλλοι μαφιόζοι, τουλάχιστον μεταξύ τους, έχουν.

    άτιμη ύπουλη ανεύθυνη φάρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Παλαιοκώστας και Σία.

    Η δουλειά ήταν στημένη
    η δουλειά ήταν στημένη
    η δουλειά ήταν στημένη
    και απ’ όξω δουλεμένη,

    τα σαΐνια που ακούνε
    τα σαΐνια που ακούνε
    τα σαΐνια που ακούνε
    το λαό και τον φοβούνται,

    λάδωσαν τα μηχανάκια
    λάδωσαν τα μηχανάκια
    λάδωσαν τα μηχανάκια
    και τα ελικοπτεράκια,

    μπουζουριέρα αναζητούσαν
    μπουζουριέρα αναζητούσαν
    μπουζουριέρα αναζητούσαν
    τη ζημιά δεν την μετρούσαν

    άντε και να μας σε κράξουν
    άντε και να μας σε κράξουν
    άντε και να μας σε κράξουν
    τα μυαλά τους θα αλλάξουν

    θα ξεχάσουνε την πίτα
    θα ξεχάσουνε την πίτα
    θα ξεχάσουνε την πίτα
    και τι μπαίνει στη μαρμίτα..

    Τραγουδιέται όπως το παπόρι απ’ την Περσία.
    Υπογραφή, 7@18=6@27
    email, lik5lik@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΙΛΟΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΑΝΤΑΜΑ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΝ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΘΑΥΜΑ...ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΩΡΑΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ.Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΛΕΙΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ ΟΡΙΣΤΙΚΑ.ΑΣ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΣΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΜΕΙΝΕ.ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑΠΕΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΕ "ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ".
    ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΕ ΑΛΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ;
    ΣΩΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ.
    ΚΑΛΥΝΗΧΤΑ ΣΑΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση