GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπάτε σκύλοι...

. Από το diaporon-bl.blogspot.com// . Δεν υπάρχει σχέδιο αντιμετώπισης και αποτροπής ενεδεχόμενης απόδρασης υποστήριξε ο πρώην διευθυντής φυ...

.
.
Δεν υπάρχει σχέδιο αντιμετώπισης και αποτροπής ενεδεχόμενης απόδρασης υποστήριξε ο πρώην διευθυντής φυλακών Κορυδαλλού (και πρώην σωφρονιστικός υπάλληλος), Λεων. Καραμπέκιος, κατά την χθεσινή του κατάθεση του στο Εφετείο Πειραιά, στη δίκη των πέντε κατηγο-ρουμένων για την απόδραση Παλαιοκώστα-Ριτζάι. Όπως τα αποτελέσματα δείχνουν μάλλον ότι... έχει δίκιο ο κύριος ! Έτσι η "επανίδρυση" αποκαλύπτεται πλήρως πλέον ότι σε ΟΛΑ είχε για ΣΟΥΞΕ το "Μπάτε Σκύλοι Αλέστε Και Αλεστηκά Μην Δίνετε". Έχω άδικο;

13 σχόλια

  1. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΓΕΛΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ
    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ , ΑΛΛΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΑΛΛΑ ΕΠΡΑΞΕ…..

    3. TO ANAΠTYΞIAKO MAΣ OPAMA: ANAΠTYΞH -AΠAΣXOΛHΣH - KOINΩNIKH ΔIKAIOΣYNH

    Tο όραμά μας για την Eλλάδα του 21ου αιώνα συνοψίζεται στο τρίπτυχο: ανάπτυξη - απασχόληση - κοινωνική συνοχή.

    H εμπειρία δείχνει ότι μόνο με ισχυρή οικονομία μπορεί να στηριχτεί βιώσιμα η κοινωνική συνοχή και να κατανέμεται δίκαια και σε όλους το κοινωνικό μέρισμα από την ανάπτυξη. H αξιοποίηση εξάλλου των ευκαιριών από τη συμμετοχή στην ONE απαιτεί μεγαλύτερο άνοιγμα της οικονομίας και εμβάθυνση της ενσωμάτωσής της στην Eυρωζώνη. Tο άνοιγμα αυτό προϋποθέτει νέες αντιλήψεις και μεθόδους άσκησης της κρατικής δραστηριότητας.

    Για να μπορεί να αξιοποιεί η Eλλάδα τα πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες της ενιαί¬ας αγοράς και του κοινού νομίσματος, πρέπει να βελτιώνει με σταθερά και γρήγορα βήματα την ανταγωνιστική της θέση σε όλους τους τομείς. Έτσι και μόνο θα επιταχύνει την πραγματική σύγκλιση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

    H κύρια επιδίωξη του Προγράμματός μας είναι η πραγματική οικονομική και κοινωνική σύγκλιση στον ταχύτατο δυνατό χρόνο. Πραγματική σύγκλιση σημαίνει σύγκλιση σε όλους τους τομείς και όλα τα επίπεδα της οικονομικής και κοινωνικής ζωής. H πραγματική σύγκλιση υπεισέρχεται σε πληθώρα δεικτών, που αθροιστικά απεικονίζουν το βιοτικό επίπεδο, την ποιότητα και τη διατηρησιμότητα της ανάπτυξης, το βαθμό της κοινωνικής συνοχής και προόδου, τη συμμετοχή της χώρας στο παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι κ.ά.

    Eπιδίωξή μας είναι μια ισχυρή και αναπτυσσόμενη οικονομία, αφού έτσι μόνο ενισχύεται η κοινωνική συνοχή. Eύρωστη οικονομία σημαίνει, ακόμη, ισχυρή Eλλάδα με αξιοσέβαστη παρουσία διεθνώς.

    Στόχος μας είναι η επίτευξη υψηλού ρυθμού ανάπτυξης που να υπερβαίνει το 5%. Για να το πετύχουμε, θα στηριχτούμε στη δημιουργικότητα του Έλληνα. Δεν φτάνει όμως να κινητοποιηθεί το εθνικό δυναμικό. Xρειάζεται να προσελκύσουμε, με το κατάλληλο επιχειρηματικό περιβάλλον και ξένες επενδύσεις. H επιδίωξή μας αυτή επιβάλλει την κατάλληλη προσαρμογή της οικονομικής πολιτικής. Προϋποθέτει συγκεκριμένους στόχους, ποσοτικούς και ποιοτικούς, δεσμευτικές προτεραιότητες και κυρίως ένα ευρύτατο πρόγραμμα μακροοικονομικών και διαρθρωτικών παρεμβάσεων με σαφή χρονοδιαγράμματα.

    Για να κλείσουμε με γρήγορο βηματισμό την απόσταση που μας χωρίζει από τους λοιπούς εταίρους στην E.E., πρέπει να αναλάβουμε δράση. Tο έργο είναι δύσκολο, όμως η κυβέρνηση της Nέας Δημοκρατίας θα το πραγματοποιήσει, με τη βεβαιότητα που της δίνει το ρεαλιστικό Πρόγραμμά της για την οικονομία και η ικανότητά της να διαμορφώνει αναπτυξιακές συνθήκες, με βάση την οικονομική και κοινωνική ιδεολογία της.

    Ποιες είναι οι κύριες επιδιώξεις μας:

    • H ταχύρυθμη ανάπτυξη της οικονομίας με συνθήκες σταθερότητας των τιμών. Aνάπτυξη σημαίνει αύξηση του πραγματικού κατά κεφαλήν εισοδήματος, βελτίωση της κατανομής του εθνικού εισοδήματος μεταξύ των συντελεστών της παραγωγής, μεταξύ των ατόμων και μεταξύ των περιφερειών της χώρας.

    • H αύξηση της απασχόλησης και η μείωση της ανεργίας με γοργό ρυθμό, ώστε στο τέλος της τετραετίας να έχει υποχωρήσει κατά 2,5-3 ποσοστιαίες μονάδες δηλ. κάτω του μέσου όρου της E.E. και η αύξηση της απασχόλησης από το 56,7% του συνολικού πληθυσμού σε άνω του 60%, ώστε μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού να συμμετάσχει ενεργά στην παραγωγική διαδικασία.

    • H αύξηση της απασχόλησης και η μείωση της ανεργίας θα προέλθουν κυρίως από την ταχεία ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας. Oι νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν στους τομείς της παραγωγής, σε αντίθεση μ’ αυτό που κάνει η σημερινή Kυβέρνηση, δηλαδή να προχωρεί σε πρόσκαιρες ψευτοαπασχολήσεις και ημιαπασχόληση στο δημόσιο, στους O.T.A. και σε επιδοτούμενες μη βιώσιμες θέσεις εργασίας, που χάνονται μόλις σταματήσει η επιδότηση.

    • H σύγκλιση μέσα σε 8-10 χρόνια των μισθών και των συντάξεων προς το μέσο όρο της E.E.

    Eιδικότερος στόχος είναι:

    α) H αύξηση του EKAΣ από 140 ευρώ που είναι σήμερα, σε 230 ευρώ στο τέλος του 2008 και

    β) η αύξηση της προνοιακής σύνταξης του αργότη από 200 ευρώ που είναι σήμερα, σε 330 ευρώ στο τέλος του 2008.

    • H παροχή σε όλους τους πολίτες κοινωνικών υπηρεσιών και υπηρεσιών δημόσιας ωφέλειας υψηλού επιπέδου (υγείας, παιδείας, κοινωνικής μέριμνας και ασφάλισης, δημόσιας ασφάλειας, υποδομής κ.λπ.). Για την επίτευξη του στόχου της σύγκλισης με τις άλλες χώρες της E.E. δεν αρκεί μόνο η αύξηση του κατά κεφαλήν εισοδήματος στα επίπεδα των άλλων χωρών της E.E. Xρειάζεται να γίνει ένα τεράστιο ποιοτικό και ποσοτικό άλμα σε κρίσιμους τομείς της κοινωνικής ζωής, ιδίως στην παιδεία, την υγεία και την κοινωνική ασφάλιση, για να μπορέσει η χώρα μας να προσεγγίσει τις άλλες χώρες της E.E. και ως προς το επίπεδο ευημερίας.

    • H προστασία του περιβάλλοντος, των φυσικών πόρων και της εθνικής μας κληρονομιάς και η εξασφάλιση αειφόρου ανάπτυξης, προς όφελος και των μελλοντικών γενεών. Mε το εθνικό χωροταξικό σχέδιο που θα εφαρμόσουμε, θα επιτευχθεί η κατανομή στο χώρο των ανθρώπινων και παραγωγικών δραστηριοτήτων κατά τρόπο συμβατό με την προστασία του περιβάλλοντος. Όσον αφορά τις ρυπαίνουσες παραγωγικές δραστηριότητες υιοθετούμε τη δίκαιη αρχή: “ο ρυπαίνων πληρώνει το κόστος της περιβαλλοντικής προστασίας και της απορρύπανσης”.


    ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΕΤΣΙ??
    ΣΕ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΝΔΟΥΛΗΔΕΣ
    ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΑ ΧΑ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΛΕΜΕ
    Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΗΔΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ
    ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΔ


    Oι προτAσειΣ μαΣ:

    H Eλλάδα χρειάζεται μια δικαιοσύνη ανεξάρτητη, γρήγορη, ακριβοδίκαιη, αυστηρή, εμπνέουσα εμπιστοσύνη, ελπίδα και βεβαιότητα ότι θα προασπίσει το δίκαιο και τα νόμιμα συμφέροντα του πολίτη και έναντι του οικονομικά, πολιτικά κοινωνικά ισχυρού αντιπάλου του ακόμη. Mια δικαιοσύνη ανεπηρέαστη από κομματικές παρεμβάσεις και με διασφαλισμένη την προσωπική και τη λειτουργική ανεξαρτησία των δικαστών.

    Eίναι ανάγκη να εμπεδωθεί στο λαό μας κλίμα εμπιστοσύνης στη δικαστική λειτουργία και στην ελεύθερη και ανεξάρτητη κρίση της.

    Γι’ αυτό προβλέπεται:

    • Eπιμονή στις γνωστές προτάσεις μας κατά την Aναθεώρηση του Συντάγματος το 2000 ως προς την επιλογή της ηγεσίας της Δικαιοσύνης και μέχρι της Aναθεωρήσεως του Συντάγματος. Eπιλογή με βάση την αρχαιότητα και την αξιοκρατία και μετά από απλή γνώμη των Oλομελειών των Aνωτάτων Δικαστηρίων. Στόχος μας είναι να επιλέγουν την ηγεσία τους οι ίδιοι οι δικαστές.

    • Aναβάθμιση του Aνωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου με επαύξηση των αρμοδιοτήτων του για την πληρέστερη διασφάλιση της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης.

    • Eπανακαθορισμός των οργανικών θέσεων των δικαστών και των δικαστικών υπαλλήλων με βάση τον αριθμό των εκδικαζόμενων υποθέσεων και σε σύγκριση με τον αριθμό εκείνων που υπήρχαν όταν καθορίσθηκαν σε βασικές οργανικές θέσεις.

    • Ίδρυση και λειτουργία Διοικητικού Πρωτοδικείου σε κάθε έδρα νομού.

    • Mηχανογραφική διασύνδεση δικαστηρίων, δικαστών, δικηγορικών συλλόγων, αξιοποίηση νέων τεχνολογιών και παρακολούθηση και ενημέρωση για πορεία υποθέσεων μέσω διαδικτύου.

    • Δημιουργία Δικαστικής Aστυνομίας υπό Aνώτατο Δικαστικό Λειτουργό που θα πλαισιώνεται και από ιατροδικαστές, λογιστές, οικονομολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχολόγους για τη διευκόλυνση του έργου των δικαστών και την επιτάχυνση του έργου της ποινικής δικαιοσύνης.

    • Aποποινικοποίηση των πταισμάτων με εξαίρεση εκείνων που έχουν ιδιαίτερη κοινωνική απαξία και επανεξέταση πολλών άλλων αδικημάτων υπό το πρίσμα της αποποινικοποίησης και της επιβολής κυρώσεων, διοικητικού χαρακτήρα.

    • Δημιουργία νέων σωφρονιστικών καταστημάτων, με ιδιαίτερη έμφαση σε καταστήματα για εξαρτημένα από ναρκωτικές ουσίες άτομα, με σύγχρονους όρους διαβίωσης των κρατουμένων και κατανομή τους σε αυτά ανάλογα με το ύψος της ποινής, το φύλο, την ηλικία, το είδος του αδικήματος κ.λπ. και εφαρμογή σύγχρονων μέτρων και μεθόδων αντιεγκληματικής και σωφρονιστικής πολιτικής.

    • Aντιμετώπιση του προβλήματος της δυσχερούς λειτουργίας των δικαστηρίων πρώτου βαθμού της Aττικής ύστερα από ευρύτατο διάλογο με όλους τους παράγοντες της Δικαιοσύνης για την ίδρυση 2-3 νέων δικαστηρίων πρώτου βαθμού εγγύς των σταθμών του METPO.

    • Λήψη μέτρων για την επιτάχυνση της απονομής της δικαιοσύνης (πολιτικής, ποινικής, διοικητικής) με στόχο την έκδοση οριστικής απόφασης μέσα σε ένα έτος και τελεσίδικης σε δύο χρόνια από την κατάθεση του εισαγωγικού δικογράφου.

    • Λήψη νομοθετικών μέτρων για τη δικονομική και ουσιαστική εξίσωση του Δημοσίου και των NΠΔΔ με τον ιδιώτη διάδικο (κατάργηση τεκμηρίων, τοκοδοσία, εκτέλεση αποφάσεων, απόδειξη κ.λπ.).

    • Διασφάλιση πραγματικών αποδοχών στους δικαστικούς λειτουργούς ανάλογων με το λειτούργημά τους και επίλυση όλων των οικονομικών και των θεσμικών προβλημάτων τους και αποκατάσταση των μέχρι τώρα αδικιών.

    • Aντιμετώπιση μετά από ειλικρινή διάλογο των προβλημάτων των δικηγόρων, των συμβολαιογράφων, των υποθηκοφυλάκων και των δικαστικών επιμελητών.

    • Aναβάθμιση του ρόλου του Eλεγκτικού Συνεδρίου για να καταστεί ο κύριος φορέας ελέγχου της διαφάνειας και της χρηστής διαχείρισης όλου του ευρύτερου δημόσιου τομέα και όλων όσοι διαχειρίζονται δημόσιο χρήμα.
    ...ΚΙ ΑΥΤΟ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ

    ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ
    ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ


    Oι επιλογές της εκπαιδευτικής πολιτικής πρέπει να χαρακτηρίζονται από συνέπεια και συνέχεια, να μην εμπνέονται από κομματική μονομέρεια και να συγκεντρώνουν την ευρύτερη δυνατή αποδοχή. Γι’ αυτό, κατά την εναλλαγή των κομμάτων στην εξουσία, πρέπει να διατηρούνται όλα τα θετικά επιτεύγματα της προηγούμενης κυβερνητικής πολιτικής και οι ενδεχόμενες μεταβολές να γίνονται με υπευθυνότητα και χωρίς άσκοπους αιφνιδιασμούς και πειραματισμούς.

    Bασικός στόχος της εκπαιδευτικής πολιτικής είναι η συμβολή στον εκδημο κρατισμό του πολίτη. O στόχος αυτός θα πρέπει να αγκαλιάζει κάθε μορφή εκπαιδευτικής δραστηριότητας, καθιστώντας το άτομο ενεργό και υπεύθυνο πολίτη που σέβεται τα δικαιώματα των άλλων. H επιτυχία του στόχου αυτού αποτελεί κύριο παράγοντα κοινωνικής συνοχής, αμοιβαίας κατανόησης, διαπολιτισμικού και διαθρησκευτικού διαλόγου και αλληλεγγύης, και συμβάλλει στην προάσπιση και την ανάπτυξη μιας δημοκρατικής κοινωνίας.

    H εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να χαρακτηρίζεται, κυρίως, από την προσπάθεια, την άμιλλα και την αξιοκρατία. Γι’ αυτό η Πολιτεία έχει καθήκον με τη δική της στάση να εμπνεύσει σε όλους τους παράγοντες της Eκπαίδευσης - διδάσκοντες, διδασκόμενους, γονείς, κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς - να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία με βαθύ αίσθημα ευθύνης. Παράλληλα, η αξιολόγηση πρέπει να διατρέχει όλο το σύστημα της εκπαίδευσης. Πρέπει να αξιολογούνται όλοι οι φορείς και όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, ώστε η αξιολόγηση να λειτουργεί ως ο αναγκαίος ανατροφοδοτικός μηχανισμός για τη βελτίωση του εκπαιδευτικού συστήματος.

    H διάρθρωση του εκπαιδευτικού συστήματος πρέπει να δίνει διεξόδους σε όλους και η εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να θεωρείται μια λειτουργία που διαρκεί “διά βίου”. H διά βίου μάθηση αποτελεί θεμελιώδη αρχή των συστημάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης και επιτυγχάνεται μόνο με την παροχή στέρεων θεωρητικών βάσεων, οι οποίες διευκολύνουν και τις αναγκαίες και συνεχείς προσαρμογές. Γι’ αυτό οι πρόωρες υπερεξειδικεύσεις πρέπει να αποφεύγονται. Iδιαίτερα η υποχρεωτική εκπαίδευση αποτελεί βασικό πυρήνα της διά βίου εκπαίδευσης.

    Tην εποχή της παγκοσμιοποίησης και σε μια κοινωνία της γνώσης και της πληροφορίας, η αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών είναι εντελώς απαραίτητη για ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό εκπαιδευτικό σύστημα. Oι νέες τεχνολογίες αλλάζουν ριζικά το τοπίο της εκπαίδευσης: τον τρόπο διδασκαλίας και μάθησης, τον τρόπο μελέτης, αλλά και τον τρόπο έρευνας και αξιολόγησης.

    H διαρκής σύνδεση της εκπαίδευσης με την παραγωγική διαδικασία και την αγορά εργασίας, πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού του περιεχομένου σπουδών.

    Η ΝΔ ΠΕΤΥΧΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ
    ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΤΗΣ.
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ??
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ 1993 ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΝ ¨ΑΠΟΣΤΑΤΗ¨ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑΚΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    Ο ¨ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ¨Ο ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, Η ΝΔ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ Η ΝΔ ΤΑ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ 10ΕΤΙΑ ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΑΝΑ Ν ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΗ.
    ΡΑΒΕ ΞΗΛΩΝΕ ΔΗΛΑΔΗ!!!
    ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ...
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μόνο που επανίδρυσε η ΝΔ είναι η Ελληνική γλώσσα. Έδωσε νέα διάσταση και έμφαση στις λέξεις
    ΨΕΥΤΗΣ
    ΚΛΕΦΤΗΣ
    ΑΝΙΚΑΝΟΣ
    ΕΥΘΥΝΟΦΟΒΟΣ
    ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ
    Α Χ Ρ Η Σ Τ Ο Σ
    ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ (ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ)
    ΜΑΦΙΑ
    ΚΟΜΠΙΝΑ
    ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ
    ΜΙΖΑ
    ΑΝΕΡΓΕΙΑ
    ΑΚΡΙΒΕΙΑ
    ΑΔΙΚΙΑ
    ΦΤΩΧΙΑ
    ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ
    ΑΓΧΟΣ
    ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ
    και άλλα πολλά.

    Φυσικά όπου "επανίδρυση", αντικατέστησε με ΔΙΑΛΥΣΗ!

    Τίποτα πλέον δεν πάει καλά! Όχι καλύτερα από πριν, απλώς καλά ρε γαμώτο! Τουλάχιστον αφού είναι ανίκανοι να μην ασχολούνται με νέες ηλίθιες ιδέες και αλλαγές. Ό,τι πιάσανε σκατά το κάνανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 11.40 ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ
    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΣΟΥ
    ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΥΣΙΚΑ.

    ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ
    ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ-ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ
    ΕΣΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ.
    ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ.

    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Η Ν.Δ. ΑΛΛΑ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΠΙΣΩ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ. ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΣΟΥ. ΣΤΟ p.c .ΠΑΝΩ. ΣΤΗΝ ΖΕΣΤΗ. ΣΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ.ΣΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑ.... ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ. ΘΑ ΑΡΑΞΕΙΣ. ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ 15ΘΗΜΕΡΟ.
    ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ !!!

    ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΣΕΝΑ ΤΟΝ ΛΕΧΡΙΤΗ. ΤΟ ΣΥΧΑΜΑ. ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ. ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ.
    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ !
    ΛΑΝΩΝΕΤΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ...ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΛΑΔΩΝΕΤΑΙ.

    ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ Ο ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΥΧΟΣ ΜΕΤΑ.

    ΤΑ ΑΡΠΑΖΕΙ Ο ΠΟΛΕΟΔΟΜΟΣ. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ
    ΚΑΝΕΙ ΒΙΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑ.

    ΤΟ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΑΚΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ.
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΣΕ ΛΙΓΟ.

    ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.....

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΤΩΡΑ. ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΕΠΑΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗ.

    ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ 30 ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (70% ). ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ.
    ΕΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δεν τα έλεγε αυτά πριν τον διώξουν, το καθίκι;
    Άλλος Τατούλης μας βρήκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 12.03 και 12.46 φταίω εγώ αν σας πω μαλάκες με περικεφαλαία?
    Η ΝΔίτσα σας με βόλεψε αφού πρώτα με είχε ως ανύπααρκτο σε κάθε λίστα διαγωνισμού που κατέθετα. Κι όταν λέω με βόλεψε εννοώ ότι αυτή υπρέτησε 2 χρόνια στους καταδρομείς, αυτή έβγαλε 19 απολυτήριο, πήρε lower και άλλα προσόνα που φυσικά μέχρι να χτυπήσω πορτα πολιτικού ΣΑΣ δεν είχα! ΝΑΙ παλιομαλάκες! Κομματικά μπήκα με τα προσόντα ΜΟΥ! Και δεν κάθομαι τώρα πίσω από το γραφειάκι μου αλλά γελάω μ εσάς κι αυτούς που ψηφίζετε και που νομίζουν ότι θα τους ψηφίσω επειδή βόλεψαν εμένα αφού πρώτα έμεινα ανεργος από εργοστάσιο που κλείσανε οι ίδιοι! Άνεργος όπως το μισό σόι κι η οικογένειά μου!
    Και μιλάτε εσείς που κατακλέβετε την εφορία και τον κοσμάκη για το τι κάνουν οι άλλοι στο δημόσιο.
    Νύχτα θα φύγετε ρε πάρτε το χαμπάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η΄ Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ» (SIC) ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Η΄ ΕΜΕΙΣ Μ…(μπιπ)…ΕΣ

    26-02-2009

    Για μία ακόμη φορά ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «παπαγαλάκια» του ανέσυραν από τη ναφθαλίνη το χιλιοειπωμένο, αλλά ποτέ εφαρμοσμένο, «περίφημο» σύνθημα (σεμνά και ταπεινά).

    Μετά από μία ακόμη συνεδρίαση οπερέτα του κυβερνητικού συμβουλίου, μάθαμε ότι ο «καταλληλότερος» (sic), έδωσε «αυστηρή» εντολή (τρομάρα του), στους υπουργούς της «ικανότατης» κυβέρνησή του, να προχωρήσουν σε δραστική μείωση της σπατάλης.

    Μα κύριε Κωστάκη μας αυτά τα ακούσαμε προεκλογικά, εσύ δεν ήσουν που έλεγες από το μπαλκόνι, ότι θα εξοικονομήσεις, άκουσον – άκουσον 10.000.000 € από το σπάταλο κράτος του ΠΑΣΟΚ???

    Αντ΄ αυτού, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε αυτοί που αυξήσατε με γεωμετρική πρόοδο τις άσκοπες δαπάνες, την πενταετία που έχετε την κουτάλα του κρατικού ταμείου στα χέρια σας???

    Μήπως Κωστάκη μας, είσαι ανίκανος και δεν μπορείς να επιβληθείς στα «σαΐνια» σου???

    Τόσο ατίθασα, σπάταλα, άπληστα και ανυπάκουα είναι τα αθεόφοβα???

    Κωστάκη μας, βαρεθήκαμε να ακούμε από τα «παπαγαλάκια» του Μαξίμου για το πόσο δυσαρεστείσαι κάθε φορά, που κάποιος άπληστος μεγαλόσχημος από το κόμμα σου, προκαλεί με τη συμπεριφορά του και τις αρπαχτές.

    Επίσης Κωστάκη μας, οφείλεις να μας εξηγήσεις, πως θα περικόψεις τις ηγεμονικές και συνάμα προκλητικές αμοιβές των golden boys του κομματικού σου συρφετού???

    Κωστάκη μας, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε που τους τοποθετήσατε στους δημόσιους οργανισμούς???

    Κωστάκη μας, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε που υπογράψατε τα συμβόλαια με τις προκλητικές και συνάμα σκανδαλώδεις αμοιβές τους, που κυμαίνονται από 150.000€ μέχρι 600.000€ το χρόνο, πλέον των πριμ και των έξτρα παροχών???

    Κωστάκη μας, γιατί μας προκαλείς για μία ακόμη φορά???

    Κωστάκη μας, τόσο μ…(μπιπ)…ες μας θεωρείς???

    Ε… όχι Κωστάκη μας, αποκαλύφθηκες πόσο παραμυθατζής είσαι!!!

    Δεν μπορείς να μας παραπλανήσεις πάλι… γιατί απλά σου θυμίζουμε το γνωμικό:

    Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για μικρό χρονικό διάστημα ή λίγους για μεγάλο, πολλούς όμως και για μεγάλο ποτεεεεέ.

    «Καταλληλότερε» (sic) εσύ και τα «σαΐνια» σου είστε επικίνδυνοι ρεεεεεεεεεεεεεε!!!

    «Καταλληλότερε» (sic), το μόνο που σου απέμεινε να κάνετε… είναι να «αποδράσετε» από τη διακυβέρνηση της χώρας, τόσο εσύ, όσο και το κομματοσκυλολόϊ σου.

    Εταιρίες ενοικίασης ελικοπτέρων υπάρχουν πολλές… αν δεν τις ξέρεις, βάλε τον Παυλόπουλο, τον Μαρκογιαννάκη ή τον Δενδια να συγκεντρώσουν πληροφορίες από τον Παλαιοκώστα!!! ΧΑ!!! ΧΑ!!! ΧΑ!!!

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 2,35 τήν προδοσία πολλοί αγάπησαν,
    τόν προδότη Εφιάλτη κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. Θέλετε δηλαδή να μας πείτε ότι τόσες παραλήψεις είναι "τυχαίες";

    Υπήρχε σίγουρα βοήθεια εκ των έσω.
    ...και μάλιστα σε ανώτερο επίπεδο, αυτό του υπουργού.

    Είναι εξάλλου ευρύτατα εμπεδωμένη πεποίθηση των πολιτών, ότι όλοι οι νεοδημοκράτες πολιτικοί τα παίρνουν.

    Θα υπήρχε ακόμα και επικοινωνιακό προπέτασμα καπνού με παραπλανητικές "δημοσιογραφικές" πληροφορίες.

    ΚΑΙ τα παπαγαλάκια τα παίρνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. DIAPORON

    Μια ζωη ΜΑΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κουμπάροι Πρωθυπουργικοί...
    ΔΗΜ. ΜΗΛΙΑΚΟΣ Διοικητής ΑΤΕ.
    Δ. ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος HELLEXPO Ξενοδόχος
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΟΥΔΗΣ Γενικός Γραμματέας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
    ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΠΟΥΛΟΣ τ. Γενικός Γραμματέας ΕΟΤ, Νυν Γ.Γ. Υπουργείου Υγείας.
    ΕΥ. ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ τ. Υπ. Γεωργίας.
    ΕΥΡ. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ Υπ Παιδείας..
    ΒΑΚΗΣ ΦΡΑΤΖΗΣ Πρόεδρος Διοικούσης Ν.Δ. Θεσ/νίκης, Αντιπρόεδρος Λιμένος Θεσ/νίκης.

    Και οι λοιποί Κουμπάροι ...

    ΑΓΓΕΛΑ ΑΒΟΥΡΗ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Πελοποννήσου. Κουμπάρα Υπ.Μεϊμαράκη. Σύζυγος Αγγ. Μοσχονά.
    ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΟΣΔΟΥ Γεν. Γραμματέας Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Κουμπάρος Ευ.Μεϊμαράκη. Κουμπάρος με Περιφερειάρχη Α Λεούδη.
    Α. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ τ. πρόεδρος ΟΕΚ. Κουμπάρος Π. Παναγιωτόπουλου.
    Σ. ΚΩΣΤΑΚΟΣ τ.Πρόεδρος ΟΠΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος του αδελφού του Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού Ι. Αγγέλου.
    Γ. ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ Γεν. Γραμματέας ΥΠΕΧΩΔΕ. Κουμπάρος Γ. Σουφλιά.
    Ι. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος καταναλωτή» (ανήκει στο υπ. Ανάπτυξης). Κουμπάρος γεν. Γραμματέα Ν. Στεφάνου που τον πρότεινε.
    Ν. ΠΑΠΠΑΣ Πρόεδρος ΣΕΚΑΠ ΑΕ. Κουμπάρος υφ. Εξωτερικών Ε. Στυλιανίδη.
    ΕΙΡΗΝΗ ΝΤΑΣΚΑΡΗ Διοικητής Νοσ. Νοσημάτων Θώρακος Πατρών. Κουμπάρα με Ντ. Μπακογιάννη.
    ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΣΧΟΙΝΑΣ Διοικητής Δρομοκαϊτειου. Κουμπάρος ΥΠΕΞ Ντ. Μπακογιάννη.
    ΗΛΙΑΣ ΓΙΑΤΣΟΣ (νεαρός δικηγόρος) Διοικητής Νοσοκομείου Κομοτηνής. Αποχώρησε και πήρε θέση προέδρου στον οργανισμό του Υπ. Απασχόλησης ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ Α.Ε. Κουμπάρος τ. βουλευτή Αλεξ. Λυκουρέζου.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗΣ (δικηγόρος - συνδικαλιστής ΑΣΑ). Πρόεδρος Ταμείου Δικαστικών Επιμελητών. Μέλος Δ.Σ. Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Κουμπάρος Γ. Αλογοσκούφη.
    ΚΩΣΤΑΣ ΜΙΧΑΛΟΣ Πρόεδρος ΕΒΕΑ. τ. Γεν. Γραμματέας υπ. Οικονομικών. Κουμπάρος με Ι. Παπαθανασίου.
    ΜΠΑΓΙΩΚΟΣ Διευθυντής Γραφείου Γ.Γ. Ν. Στεφάνου. Γενικό Λογιστήριο. Δ.Σ. ΕΛΠΕ. 3 επιτροπές. Κουμπάρος Ν. Στεφάνου Γ.Γ. Υπ. Ανάπτυξης.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΙΚΑΔΑΚΗΣ Αντιπρόεδρος θυγατρικής ΠΥΡΚΑΛ. (Μεταλλουργική βιομηχανία Ηπείρου). Κουμπάρος Μιχαλολιάκου).
    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΟΣ Αντιπρόεδρος ΟΕΔΒ (Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων) Υπ. Παιδείας. Κουμπάρος Μ. Γιαννάκου.
    ΜΙΧΑΗΛ ΣΙΩΨΗΣ Πρόεδρος Οργανισμού προώθησης Ελληνικού Πολιτισμού. Κουμπάρος Γ. Βουλγαράκη.
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ Αντιπρόεδρος ΟΠΑΠ (υπεύθυνος διαφημίσεων). Κουμπάρος Ι. Βαρβιτσιώτη, οδοντίατρος.

    ...ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

    Οι δύο γιοι Χρήστος και Παναγιώτης του Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Κ. Σταϊκούρα χρηματιστήριο -
    ΔΕΠΑ - ΕΛΚΕ - Ολυμπιακά ακίνητα.
    Ο κουνιάδος του Κ. Σταϊκούρα, Ν. Τσαμαδιάς, Γενικός Γραμματέας Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Ειδική θέση Διευθυντή στην ΕΤΕ
    συστήθηκε για την πεθερά του γιου του Κ. Σταϊκούρα, Σταυρούλα Πάνου.
    Γ.Κουμουτσάκος - Εκπρόσωπος Τύπου ΥΠΕΞ. Γαμπρός του Γεν. Γραμματέα Υπουργικού Συμβουλίου, καθηγητή Αργύρη Καρρά.
    Κώστας Δόλογλου. Ανιψιός Αχιλλέα Καραμανλή. Στην αρχή τοποθετήθηκε στον ΟΑΠ ΔΕΗ Ασφαλιστικό Οργανισμό ΔΕΗ ΑΕ. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει γιατί η διαδικασία επιλογής του έπασχε. Αμέσως τοποθετήθηκε στο υπ. Εθνικής Αμυνας αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Προσωπικού, γιατί εκτός από εξάδελφος του πρωθυπουργού είναι και «κολλητός» του Μεϊμαράκη.
    Οι αδελφοί της υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων του πρωθυπουργού Ντόρας Βυζοβίτη. Ο ένας Διευθύνων Σύμβουλος σε οργανισμό του υπ. Γεωργίας και ο άλλος Σύμβουλος στο υπ. Υγείας.
    Ο γιος του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Α. Καραγκούνη, Μάριος, Διοικητής στο
    νοσοκομείο Αμφισσας (έφυγε πριν από λίγο καιρό).
    Η κόρη του βουλευτή Κυκλάδων Ι. Χωματά, αρχικά υποδιοικητής και κατόπιν διοικητής στο νοσοκομείο «Ελενα Βενιζέλου».
    Ο γαμπρός του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Μάριου Σαλμά, Αρβάλης Αθανάσιος, διοικητής στο νοσοκομείο Ψυχικών Παθήσεων Αμφιλοχίας «ΚΑΦΚΑ», ενώ δεν επιτρέπεται στην ίδια πόλη όπου ζει και εργάζεται.
    Ο γιος της Ντόρας Μπακογιάννη, Κωνσταντίνος, ειδικός σύμβουλος στο ΥΠΕΞ.
    Κόρες υφυπουργών Ανδρεουλάκου - Μιχαλολιάκου - Ορφανού, τ. υφυπουργού Τατούλη και υπουργών Σιούφα - Πολύδωρα στα γραφεία υπουργείων σε διάφορες θέσεις.
    Δόμνα Κυρζοπούλου – Λιβανού (Σύμβουλος στο Υπουργείο Δικαιοσύνης).
    Κόρη του υποδιοικητή του ΙΚΑ Κυρζόπουλου και σύζυγος του πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας Σπήλιου Λιβανού.
    Δημήτρης Κουρκουμέλης, δικηγόρος - Γεν. Γραμματέας Υπουργείου Αιγαίου (τον ανάγκασε σε παραίτηση ο Παυλίδης). Ανιψιός της βουλευτού Αργολίδας Ελσας Παπαδημητρίου.
    Δ. Βαγιωνάς, Πρόεδρος ΕΟΦ. Αδελφός βουλευτή Χαλκιδικής της ΝΔ Βαγιωνά.
    Κόρη βουλευτή Ρεθύμνου - συμβούλου Πρωθυπουργού Κεφαλογιάννη. Νομικός σύμβουλος στο πρωθυπουργικό γραφείο.
    Ο γιος του τ. βουλευτή και νυν προέδρου της «Θέμις Κατασκευαστική» Ν. Γκόνη, νομικός σύμβουλος «Κτηματολόγιον Α.Ε.» και πρόσφατα τοποθετήθηκε σε θυγατρική του ΟΣΕ (νομικός σύμβουλος) και μέλος Δ.Σ. ΟΛΠ όταν έφυγε από πρόεδρος του ΟΛΠ ο πατέρας του. Π. Μιχαλόλιας, αξιωματικός ε.α., εξάδελφος του Μιχαλολιάκου, σύμβουλος ΕΛΤΑ.
    Ο αδελφός του Αντώναρου στην ΕΡΤ (Σύμβουλος - Δορυφορική). Ο γιος του τ. ΑΓΕΕΘΑ Γκράτσιου. Διευθύνων σύμβουλος στην ΚΕΔ (Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου).
    Ο γιος του Θ. Μπακατσέλου, πρόεδρος ΔΕΘ. Οι γιοι του τ. βουλευτή Κέρκυρας Γκίκα. Ο πρώτος σε ηγετική θέση στα «Ελληνικά Πετρέλαια». Ο δεύτερος εκπρόσωπος Τύπου στο υπ. Εθνικής Αμυνας.
    ΑΤΕ Αιμιλιανός Κατσαρός. Σύμβουλος σε θέματα επενδύσεων. Ανιψιός του υποδιοικητή ΑΤΕ Παναγιώτη Βαράγκη.
    Λώρα Μολυβιάτη, τ. Διευθύντρια Γραφείου ΥΠΕΞ, νυν αναπληρώτρια γενική Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων υπ. Εθνικής Αμυνας. Κόρη του τ. υπουργού Π. Μολυβιάτη. Μαρία Μπασιάκου, αδελφή του υπουργού Μπασιάκου. Διευθύντρια υπ. Γεωργίας.



    Η Κυβέρνηση κρύβεται πίσω από έναν άβουλο Πρωθυπουργό που βγαίνει και λέει που και που καμιά έτσι..μαγκιά, για να το παίζει τζάμπα μάγκας… ότι δεν ανέχεται, δεν συμβιβάζετε και και και….
    Εγώ αγαπητέ αναγνωστη υποστηρικτη της δεξιας, θέλω απαντήσεις για αυτά που μας καίνε σήμερα, δώστε επιτέλους μια απάντηση για όλα τα παρακάτω και τα πολλά λόγια είναι φτώχια

    1. Υπόθεση Βασικού Μετόχου ( Ιανουάριος 2005)

    2. Προσλήψεις στο ΤΤ εκτός ΑΣΕΠ (Μάιος 2005)

    3. Απαγωγές Πακιστανών (Ιούνιος 2005)

    4. Πτώση Σινούκ ( Σεπτέμβριος 2005)

    5. Υπόθεση Ρεγκούζας και κρατικές διαφημίσεις (Οκτώβριος 2005)

    6. Υπόθεση ΔΕΗ με Παλαιωκρασσά ( έφτασε τη ΔΕΗ σε όρια πτώχευσης) (Δεκέμβριος 2005)
    7. Μαρκογιαννάκης (για εισαγγελέα Αρείου Πάγου)(Ιανουάριος 2006
    8. Υποκλοπές ( Φεβρουάριος 2006)
    9. Ξυλοδαρμοί φοιτητών από την Αστυνομία στα πλαίσια καταλήψεων ( Ιούνιος 2006)
    10. Υπόθεση Ζαρντινιέρα – Θεσσαλονίκη ( Σεπτέμβριος 2006)

    11. Υπόθεση εξαγοράς Γερμανού από ΟΤΕ ( Δεκέμβριος 2006)
    12. Ομόλογα (Μάρτιος 2007)
    13. Πυρκαγιά της Πάρνηθας (Ιούνιος 2007)
    14. Ολοκαύτωμα της Πελοποννήσου και της Πάρνηθας ( Αύγουστος 2007)

    15. Υπόθεση Αλογοσκούφη – Προεκλογικά χρέη προς τον επιχειρηματία Βασίλη Μπρέκου.
    16. Υπόθεση Μαγγίνα ( Δεκέμβριος 2007)

    17. Υπόθεση Ζαχόπουλου ( Ιανουάριος 2008)

    18. Υπόθεση Κουκοδήμου ( Φεβρουάριος 2008)

    19. Αυθαίρετο Σουφλιά ( Απρίλιος 2008)

    20. Ηλιέλαιο ( Απρίλιος 2008)

    21. Εξαγορά ΟΤΕ από DT

    22. Ελληνικά λιμάνια στα χέρια κινέζων.

    23. Νοθεία στη ψηφοφορία της Βουλής ( Μάιος 2008)

    24. Κυριάκος Μητσοτάκης και Σκάνδαλο Siemens ( Ιούνιος 2008)

    25. Αποπομπή Ζορμπά ( Ιούλιος 2008)

    26. Σκάνδαλο ΟΣΕ ( Ιούλιος 2008)

    27 Υπόθεση Παυλίδη ( άγονες γραμμές ) (Αύγουστος 2008)

    28. Αναγνώριση των ιδιωτικών Κολεγίων ( Συνταγματικό σκάνδαλο) (Αύγουστος 2008)

    Και το ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ του
    29. ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ ( ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008)

    30. H νηπιαγωγος που πηρε PhD πριν παρει πτυχιο Ιατρικης.Για αυτο ο μπουλης αισθανεται Ισχυρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο "ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ" ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΙ.. ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ Ο ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ. ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΚΑΙ ΕΜΙΣ ΤΕ ΑΡΧΙΔΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ
    ΑΧΡΗΣΤΕ.
    ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΠΩς ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΑΚΙ.
    ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΕΣΑΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση