GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάπου στο Αμέρικα...

8 σχόλια

  1. Η΄ Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ» (SIC) ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Η΄ ΕΜΕΙΣ Μ…(μπιπ)…ΕΣ

    26-02-2009

    Για μία ακόμη φορά ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «παπαγαλάκια» του ανέσυραν από τη ναφθαλίνη το χιλιοειπωμένο, αλλά ποτέ εφαρμοσμένο, «περίφημο» σύνθημα (σεμνά και ταπεινά).

    Μετά από μία ακόμη συνεδρίαση οπερέτα του κυβερνητικού συμβουλίου, μάθαμε ότι ο «καταλληλότερος» (sic), έδωσε «αυστηρή» εντολή (τρομάρα του), στους υπουργούς της «ικανότατης» κυβέρνησή του, να προχωρήσουν σε δραστική μείωση της σπατάλης.

    Μα κύριε Κωστάκη μας αυτά τα ακούσαμε προεκλογικά, εσύ δεν ήσουν που έλεγες από το μπαλκόνι, ότι θα εξοικονομήσεις, άκουσον – άκουσον 10.000.000 € από το σπάταλο κράτος του ΠΑΣΟΚ???

    Αντ΄ αυτού, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε αυτοί που αυξήσατε με γεωμετρική πρόοδο τις άσκοπες δαπάνες, την πενταετία που έχετε την κουτάλα του κρατικού ταμείου στα χέρια σας???

    Μήπως Κωστάκη μας, είσαι ανίκανος και δεν μπορείς να επιβληθείς στα «σαΐνια» σου???

    Τόσο ατίθασα, σπάταλα, άπληστα και ανυπάκουα είναι τα αθεόφοβα???

    Κωστάκη μας, βαρεθήκαμε να ακούμε από τα «παπαγαλάκια» του Μαξίμου για το πόσο δυσαρεστείσαι κάθε φορά, που κάποιος άπληστος μεγαλόσχημος από το κόμμα σου, προκαλεί με τη συμπεριφορά του και τις αρπαχτές.

    Επίσης Κωστάκη μας, οφείλεις να μας εξηγήσεις, πως θα περικόψεις τις ηγεμονικές και συνάμα προκλητικές αμοιβές των golden boys του κομματικού σου συρφετού???

    Κωστάκη μας, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε που τους τοποθετήσατε στους δημόσιους οργανισμούς???

    Κωστάκη μας, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε που υπογράψατε τα συμβόλαια με τις προκλητικές και συνάμα σκανδαλώδεις αμοιβές τους, που κυμαίνονται από 150.000€ μέχρι 600.000€ το χρόνο, πλέον των πριμ και των έξτρα παροχών???

    Κωστάκη μας, γιατί μας προκαλείς για μία ακόμη φορά???

    Κωστάκη μας, τόσο μ…(μπιπ)…ες μας θεωρείς???

    Ε… όχι Κωστάκη μας, αποκαλύφθηκες πόσο παραμυθατζής είσαι!!!

    Δεν μπορείς να μας παραπλανήσεις πάλι… γιατί απλά σου θυμίζουμε το γνωμικό:

    Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για μικρό χρονικό διάστημα ή λίγους για μεγάλο, πολλούς όμως και για μεγάλο ποτεεεεέ.

    «Καταλληλότερε» (sic) εσύ και τα «σαΐνια» σου είστε επικίνδυνοι ρεεεεεεεεεεεεεε!!!

    «Καταλληλότερε» (sic), το μόνο που σου απέμεινε να κάνετε… είναι να «αποδράσετε» από τη διακυβέρνηση της χώρας, τόσο εσύ, όσο και το κομματοσκυλολόϊ σου.

    Εταιρίες ενοικίασης ελικοπτέρων υπάρχουν πολλές… αν δεν τις ξέρεις, βάλε τον Παυλόπουλο, τον Μαρκογιαννάκη ή τον Δενδια να συγκεντρώσουν πληροφορίες από τον Παλαιοκώστα!!! ΧΑ!!! ΧΑ!!! ΧΑ!!!

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αυτός ΛΑΜΟΓΙΟ είναι. Μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήνυμα προς τους Έλληνες και τις Ελληνίδες .
    Προστατευτείτε από κάθε εγχώρια απειλή.
    Νόμιμη Οπλοφορία .
    ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήνυμα προς τους Έλληνες και τις Ελληνίδες .
    Προστατευτείτε από κάθε εγχώρια απειλή.
    Νόμιμη Οπλοφορία .
    ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ.ΡΕ 11.32 ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΣΚΕΦΘΗΚΕΣ ΠΟΛΥ?ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΣΟΚ?ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΠΑΡ'ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΔΩ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ, ΑΥΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ?ΑΛΛΑ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ Μ.Μ.Ε.ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΥΤΑΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΙΖΑ,ΚΑΙ ΧΑΥΤΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ.ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΧΥΔΑΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΕΛΘΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΘΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ.ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ,ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ,ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΜΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ?ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΘΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρέ Καψάμπελη,
    ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ,ΠΟΛΛΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ.
    ΣΠΑΣΑΡΧΙΔΗΔΕΣ.
    ΦΤΑΝΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΞΕΡΑΣΜΑ
    ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ. ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
    ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ-ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΕΙ.

    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙ 200 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΕΞΩ
    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετα τα τελευταια γεγονοτα με την αποδραση του Παλαιοκωστα και την ανακηρυξη του ως εθνικου ήρωα ,το υπουργειο εσωτερικων αποφασισε να φερει νομο περα απο τις προτομες και αγαλματα που θα στησει στις εισοδους των φυλακων Κορυδαλλου ,Αλικαρνασσου, Μαλανδρινου, Κασσαβετειας, Διαβατων ,Χανιων ,όλοι οι Ελληνες θα αλλαξουν το ονομα τους και θα βαλουν ως προθεμα την λεξη ΠΑΛΑΙΟ κατι σαν τους Σκωτζεζους δηλαδη που εχουν το ΜΑΚ.
    Ετσι λοιπον θα εχουμε Παλαιοδημητρης παλαιογιαννης κλπ. ΌΛα αυτα προς τιμη του εθνικου μας ήρωα .
    Στον ιδιο νομο προβλεπεται η αλλαγη του ονοματος της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ και αποτελει ορο της διαπραγματευσης με τους αγοραστες να μπει το ΠΑΛΑΙΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ως εταιρικο logo ητοι οι 5 κυκλοι και το προσωπο του Παλαιοκωστα ετσι και ιστορικοτητα δινουμε στο ονομα και τον ηρωα τιμουμε με το προθεμα του ονοματος του.
    Απαραβατος ορος στις διαπραγματευσεις για την ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ θα ειναι οτι το management θα παραμεινει κρατικο με προεδρο τον Παλαιοκωστα και διευθυνοντα συμβουλο τον Αλκετ Ριτζαι ετσι για να δειξουμε και στους φραγκολεβαντινους οτι δεν ειμαστε ρατσιστες.
    Η 22/2/2009 ανακηρυσεται σε εθνικη γιορτη με την ονομασια ΜΕΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ. Τα σχολεια θα παραμεινουν κλειστα και θα προβλεπεται ημερησια εκδρομη στον Κορυδαλλο για να δουν απο κοντα τα ιερα τειχη.
    Το σπιτι στο χωριο του Παλαιοκωστα ανακηρυσεται σε πολιτιστικο και μορφωτικο κεντρο με φωτογραφιες και βιντεο απο τις αποδρασεις.
    Στα ιστορικα βιβλια θα μνημονευεται η καταγωγη και το εργο των Παλαιοκωστα και του Ριτζαι ως διδαξαντες τον τροπο αποδρασης και ανεξαρτησιας στο κεφαλαιο Η ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.
    Στον ιδιο νομο προβλεπονται αυστηρες ποινες στους φυλακες των φυλακων για ασκοπη χρηση πολεμικου υλικου κρατικης περιουσιας που απερισκεπτα σπαταλησαν κατα την ημερα της ανεξαρτησιας.
    Οι δικαιολογιες των φυλακων οτι πανηγυριζαν την αποδραση και πυροβολουσαν στον αερα ως αλλοι κρητικοι με μπαλωθιες δεν ευσταθουν και η τιμωρια θα ειναι παραδειγματικη.
    Περα απο την ανωτερω θεση που θα κατεχει ως δημοσιο αξιωμα ο Παλαιο κωστας θα συμμετεχει ενεργα στις εθνικες επιτροπες για την αγορα ελικοπτερων ετσι ωστε με τις γνωσεις του να προβαινουμε στην καταλληλη επιλογη για τα καλυτερα αξιοπιστα ευελικτα και ταχυτερα ελικοπτερα δινοντας αξια στα χρηματα του Ελληνικου λαου.
    Ασφαλως στον ιδιο νομο προβλεπεται επενδυση μεσω των ευρωπαικων προγραμματων αναπτυξης, η μεταφορα του πυργου ελεγχου του Ελ Βενιζελος στην ταρατσα των μαγειριων του Κορυδαλλου για την διευκολυνση των πτησεων και την εξομαλυνση της συχνης κυκλοφοριας πτησεων των ελικοπτερων.
    Επισης θα απονεμηθει στον Παλαιο κωστα το χρυσο κλειδι της πολεως του Κορυδαλλου και των φυλακων ετσι ωστε να μην χρειαζεται παραβιαση με κατσαβιδια και αλλα αιχμηρα αντικειμενα θα λειτουργει ως πασπαρτου κατι σαν αυτα που εχουν στα ξενοδοχεια αλλα σε χρυσο ετσι τιμης ενεκεν.
    Θα προγραμματιστουν ημερολογιακες πτησεις ελικοπτερων απο τον Κορυδαλλο και το προγραμμα θα κοινοποιειται μεσω των υπουργειου μεταφορων ,δημοσιας ταξης ,το διαδικτυο και ασφαλως τα γραφεια της Ολυμπιακης.
    Στο προγραμμα της κρατικης τηλεορασης θα παραχωρηθει χρονος για εκπομπη που σαν θεμα θα εχει πως να κανατε μια σωστη απαγωγη και μετα να διαφυγετε με ελικοπτερο απο τις φυλακες.
    Θα υπαρχει ιστορικη αναδρομη των γεγονοτων σε βιντεο για την καλυτερη αφομοιωση και εμπεδωση του πραγματος.
    Δημιουργειται ειδικος αριθμος τηλεφωνικης επικοινωνιας με ηχογραφημενο μηνυμα για οδηγιες αποδρασεων και δραπετευσεων.
    Στον νομο προβλεπεται η συσταση κρατικης εταιρειας κινητης τηλεφωνιας με απορρητα νουμερα για την καλυτερη επικοινωνια των φυλακισμενων με τα γραφεια εξυπηρετησης και πληροφορησης σχετικα με τις πτησεις απο τα κατα τοπους γραφεια αερομεταφορων.
    Για τους πιλοτους προβλεπονται αυστηρες ποινες στην περιπτωση που δειξουν ανυπακοη στις εντολες των επιβατων και ειδικα αυτων που προερχονται απο το ελικοδρομιο του Κορυδαλλου.
    Πιστευουμε οτι ως κυβερνηση πραξαμε το καθηκον μας εναντι αυτου του μεγαλου ηρωα φερνοντας αυτο το νομοσχεδιο προς ψηφιση απο την αντιπροσωπεια του Ελληνικου λαου.
    Εισηγητες του νομου θα ειναι οι κ. κ. ΔΕΝΔΙΑΣ ,ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ,ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ,ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ,ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑΣ και την ευθυμη ωρα του νομοσχεδιου θα καλυψει Ο ΜΕΓΑΣ ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ.
    Τον επιλογο πριν την ψηφοφορια θα εχει ο κ ΠΑΛΑΙΟΚΡΑΣΑΣ τιμης ενεκεν αφου φερει το ΠΑΛΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση