GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για τους λεωφoρειόδρομους...

. Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ Ειμαι ενας οδηγος ταξι με πανω απο 1.000.000 χιλιομετρα σε 12 χρονια που ειμαι στο τιμονι χωρις να κλεβω ουτε να...

.
Γράφει ο ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ειμαι ενας οδηγος ταξι με πανω απο 1.000.000 χιλιομετρα σε 12 χρονια που ειμαι στο τιμονι χωρις να κλεβω ουτε να στρογγυλοποιω προς τα πανω τις τιμες ουτε να στριμωχνω το κοσμο,παω οπου μου πουν και συμπεριφερομαι ευγενικα σε ολους .
Ποτε δεν ακουσα( και το εχω παραπονο αυτο ) για τους ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΔΡΟΜΟΥΣ . Μια εκπομπη κατι να ακουστει . Μπορειτε να καταλαβατε οτι...παω για δουλεια και τρωω κληση επειδη...
σταματαω να αφησω το πελατη μου σε καποιο σημειο του λεωφορειοδρομου που αυτος επιθυμει;
Σαν να παω εγω δηλαδη σε καποιο γραφειο και να δωσω κληση σε καποιον που αρχειοθετει φακελους ας πουμε. Τι κανει ; Δουλευει . Ε και γω σταματω δεξια να αφησω το πελατη και τρωω 200 ευρω κληση.
Ας απαντησουν τα υπουργεια γιατι ενω τα ταξι,τα λεωφορεια και τα φορτηγα αφου ειναι Ε.Δ.Χ και τα 3 εντουτοις εχουν βγαλει το ταξι απο το λεωφορειοδρομο ενω επιτρεπονται κανονικα τα λεωφορεια και τα φορτηγα. Ειναι δικαιο αυτο;

21 σχόλια

  1. Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΕ ΕΚΛΟΓΙΜΗ ΣΕΙΡΑ!
    ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ "ΚΕΦΑΛΙ" ΣΟΥ!

    ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ 16 ΣΕΠΤ. 2007 ΕΞΩ ΑΠΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΠΟΙΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ!!
    ΠΟΣΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΟΥ ΤΟΝ
    15ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2008 ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΟΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΕΓΡΑΦΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΓΙΑ "ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΥΠΕΡ ΠΑΣΟΚ"??

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ...ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ...ΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΓΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΩΣΑΝ ΟΥΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ??

    ΞΥΠΝΑ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ!
    ΟΙ "ΠΙΣΤΟΙ" ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ..
    ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ "ΚΟΥΝΙΣΤΕΣ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΚΟΥΝΙΣΤΟΥΣ" ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!

    ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!
    ΓΙΩΡΓΟ..."ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΟ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΣΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΚΑΒΑΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ??

    ΞΥΠΝΑ ΓΙΩΡΓΟ!!

    ΠΑΣΟΚ

    25 Φεβ 2009 5:35:00 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλά να πάθεις παλιοταρίφα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμένεις να σέ λυπηθούμε
    Εσύ "μισό λεπτάκι να αποβιβάσω επιβάτη" άλλος "να μωρέ τρέχω για τη φουκαριάρα τη μάνα μου", άλλος "μισό λεπτάκι να παρω τσιγάρα" τούς έχετε κάνει τους λεωφορειοδρόμους μπουρδέλο και εμείς περιμένουμε ΠΙΣΩ ΣΟΥ σα μ****ες...
    Έ, όχι... Μη σώσεις! Να αποβιβάσεις τον πελάτη σου στο στενό. Καίμε λιγότερα καύσιμα, καταλαμβάνουμε λιγότερο χώρο, ρυπαίνουμε λιγότερο, γι' αυτό ΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ! ΓΚΕΓΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η΄ Ο «ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ» (SIC) ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Η΄ ΕΜΕΙΣ Μ…(μπιπ)…ΕΣ

    26-02-2009

    Για μία ακόμη φορά ο «καταλληλότερος» (sic) και τα «παπαγαλάκια» του ανέσυραν από τη ναφθαλίνη το χιλιοειπωμένο, αλλά ποτέ εφαρμοσμένο, «περίφημο» σύνθημα (σεμνά και ταπεινά).

    Μετά από μία ακόμη συνεδρίαση οπερέτα του κυβερνητικού συμβουλίου, μάθαμε ότι ο «καταλληλότερος» (sic), έδωσε «αυστηρή» εντολή (τρομάρα του), στους υπουργούς της «ικανότατης» κυβέρνησή του, να προχωρήσουν σε δραστική μείωση της σπατάλης.

    Μα κύριε Κωστάκη μας αυτά τα ακούσαμε προεκλογικά, εσύ δεν ήσουν που έλεγες από το μπαλκόνι, ότι θα εξοικονομήσεις, άκουσον – άκουσον 10.000.000 € από το σπάταλο κράτος του ΠΑΣΟΚ???

    Αντ΄ αυτού, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε αυτοί που αυξήσατε με γεωμετρική πρόοδο τις άσκοπες δαπάνες, την πενταετία που έχετε την κουτάλα του κρατικού ταμείου στα χέρια σας???

    Μήπως Κωστάκη μας, είσαι ανίκανος και δεν μπορείς να επιβληθείς στα «σαΐνια» σου???

    Τόσο ατίθασα, σπάταλα, άπληστα και ανυπάκουα είναι τα αθεόφοβα???

    Κωστάκη μας, βαρεθήκαμε να ακούμε από τα «παπαγαλάκια» του Μαξίμου για το πόσο δυσαρεστείσαι κάθε φορά, που κάποιος άπληστος μεγαλόσχημος από το κόμμα σου, προκαλεί με τη συμπεριφορά του και τις αρπαχτές.

    Επίσης Κωστάκη μας, οφείλεις να μας εξηγήσεις, πως θα περικόψεις τις ηγεμονικές και συνάμα προκλητικές αμοιβές των golden boys του κομματικού σου συρφετού???

    Κωστάκη μας, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε που τους τοποθετήσατε στους δημόσιους οργανισμούς???

    Κωστάκη μας, εσύ και τα «σαΐνια» σου δεν είστε που υπογράψατε τα συμβόλαια με τις προκλητικές και συνάμα σκανδαλώδεις αμοιβές τους, που κυμαίνονται από 150.000€ μέχρι 600.000€ το χρόνο, πλέον των πριμ και των έξτρα παροχών???

    Κωστάκη μας, γιατί μας προκαλείς για μία ακόμη φορά???

    Κωστάκη μας, τόσο μ…(μπιπ)…ες μας θεωρείς???

    Ε… όχι Κωστάκη μας, αποκαλύφθηκες πόσο παραμυθατζής είσαι!!!

    Δεν μπορείς να μας παραπλανήσεις πάλι… γιατί απλά σου θυμίζουμε το γνωμικό:

    Μπορείς να κοροϊδεύεις πολλούς για μικρό χρονικό διάστημα ή λίγους για μεγάλο, πολλούς όμως και για μεγάλο ποτεεεεέ.

    «Καταλληλότερε» (sic) εσύ και τα «σαΐνια» σου είστε επικίνδυνοι ρεεεεεεεεεεεεεε!!!

    «Καταλληλότερε» (sic), το μόνο που σου απέμεινε να κάνετε… είναι να «αποδράσετε» από τη διακυβέρνηση της χώρας, τόσο εσύ, όσο και το κομματοσκυλολόϊ σου.

    Εταιρίες ενοικίασης ελικοπτέρων υπάρχουν πολλές… αν δεν τις ξέρεις, βάλε τον Παυλόπουλο, τον Μαρκογιαννάκη ή τον Δενδια να συγκεντρώσουν πληροφορίες από τον Παλαιοκώστα!!! ΧΑ!!! ΧΑ!!! ΧΑ!!!

    Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν υπήρχαν οι ταρίφες θα είχε λυθεί το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην Αθήνα ......... Καλά κάνουν και σας γραφούν γιατί σταματάτε όπου σας καπνίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλε μου ακούγονται πολύ χαριτωμένα αυτά που λες και μπράβο σου για το ήθος και τον επαγγελματισμό σου!!! Όμως είναι απλώς χαριτωμένα και όχι σωστά διότι στον αντίποδα υπάρχουν 100άδες αγενείς, αυθάδεις και ανέντιμοι συνάδελφοί σου, οι οποίοι - δυστυχώς - αποτελούν τον κανόνα κι εσύ την εξαίρεση. Όλοι έχουμε να διηγηθούμε από μια τουλάχιστον ιστορία "τρόμου" με πρωταγωνιστή έναν αλητοταρίφα. Οπότε μη ζητάς να κρίνουμε τον κλάδο σου από εσένα - την εξαίρεση - και να αγνοήσουμε τον κανόνα.

    Επί της ουσίας τώρα: να πεις του εκλεκτού σου πελάτη ότι δε μπορείς να τον αφήσεις εκεί που θέλει διότι απαγορεύεται. Αν επιμένει ας σου πληρώσει το πρόστιμο. Δε θα του πέσει ο πισινός αν περπατήσει 50 μέτρα. Αλλά, μεταξύ μας, γιατί κόπτεσαι εσύ (και η παλιοπαρέα;). Για τους πελάτες που δε μπορείτε να αφήσετε ή για τους πελάτες που δε μπορείτε να πάρετε;

    Όσο για το παράδειγμα με τον υπάλληλο, το βρίσκω ατυχές. Σαφώς και αν υπήρχε διάταξη που απαγορεύει την αρχειοθέτηση των φακέλων (όπως υπάρχει για την παραβίαση των λεωφορειοδρόμων) θα έπρεπε να κοπεί πρόστιμο στον υπάλληλο. Υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να τον αφήσεις λίγο παρακάτω. Αντε βαρεθήκαμε κι εσάς με τις ηλίθιες δικαιλογίες σας. Τι μας πέρασες; μπαμπουϊνους;
    Εγώ κάθε φορά που μου τη σπάει ο ταρίφας του χαρίζω μια αξιοπρεπή τρύπα στο κάθισμά του με τον αγαπημένο μου σουγιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. eisai tarifas kai kala kaneis ...alla prwton pairneis diples kai triples ...sto exwteriko 8a se eixan grapsei 15.000 fores ...stamatate opou 8elete .....mesa sth mesh tou dromou panw se fanaria me prasino ktl..

    Kanena taxi se leoforiodromo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ταρίφα σκατόφαρα πόσους μηχανόβιους σκοτώνεις το λίτρο;
    Φτου σας αλιτάμπουρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. της ίδιας δημόσιας χρήσης είναι και τα νοικιασμένα αυτοκίνητα των πωλητών, τα διάφορα επαγγελματικά μέχρι 1,5 τόννων, μεταφορικά αυτοκίνητα, κούριερ, κα, όλοι τη δουλειά τους κάνουν, με την μόνη διαφορά, μεταφέρουν το πολύ 5 επιβάτες, περισσότερους δηλαδή και από το ταξί που μεταφέρει μέχρι 4. Τα μέσα μαζικής μεταφοράς μεταφέρας 200 επιβάτες με μέγεθος 4 ταξί. Μήπως ρε παλήκαρε προκαλείτε το κόσμο που περιμένει υπομονετικά στο λεωφορείο πότε θα τελειώσετε τη δουλειά σας..για να πάει και αυτός στη δική του; Δεν φταίτε εσείς όμως, αυτοί που σας γλύφουν φταίνε, χωρίς να καταλαβαίνουν όμως ότι η μουγγή πλειοψηφία που ταλαιπωρείται είναι πολύ μεγαλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ταριφάκο πρέπει να σε ταράξουν στα πρόστιμα μπάς και βάλεις μυαλό...το πούλο ρεεεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΞΕΡΑΣΜΑ
    ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΣ. ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
    ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΤΕΙΑ-ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΕΙ.

    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙ 200 ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΑΠΕΞΩ
    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΤΑΞΙ ΑΛΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΩΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ-ΦΟΡΤΗΓΑΚΙΑ.ΟΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΕΡΣΥ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΦΑΛΗΡΟ-ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ.ΤΑ ΤΑΞΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΟΣΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΧ.ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑΡΙΦΕΣ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΩΣΤΑ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΙΧ) ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το μπούλο ρε ταξί από τους λεωφορειόδρομους.
    Το λέει και το όνομα: ΛΕΩΦΟΡΕΙΟδρομος
    Τι δε καταλαβαίνεις.

    Το θέμα που πρέπει να βγάλουν τα κολομπλόγκς και τα κανάλια είναι των λεωφορειόδρομων στη Θεσσαλονίκη, στους οποίους ο μαλάκας Λιάπης έχει επιτρέψει να μπαίνουν οι ταρίφες και γίνεται το έλα να δεις.

    Σχηματίζονται τρένακια από ταρίφες μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προχθές ο Παπαληγούρας κατέβαινε την Κηφισίας με την μερσεντές απο τον λεωφορειόδρομο. Εσείς που βρίζετε τον ταρίφα, τους κάθε λογής μαλάκες που μπαίνουν στο λεωφορειόδρομο γιατί δεν τους βρίζετε αραγε. Δεν είμαι ταρίφας , αλλά χρησιμοποιώ κατά κόρον τα μέσα μεταφοράς. Λεωφορειόδρομος σημαίνει ότι τον χρησιμοποιεί μόνο το λεωφορείο. Αν μπαίνει ο καθένας μαλάκας μέσα λογικό είναι να ζητήσει και ο ταρίφας να μπεί . Αυριο θα ζητήσει να μπεί και ο νταλικιέρης και μεθαυριο ο γιωταχής. Καλά κρασιά στο κράτος του καραγκιόζη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. τι λες ρε ταριφοσκυλο του κερατα που θες και λεωφορειοδρομο....
    ποτε να μην μπεις μεσα ρε...
    γι αυτο και λεγεται και λεωφοριοδρομος ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ!!

    τι ειναι αυτα ρε στην Ελλαδα. που τα μαθατε?

    ΚΑΝΕΝΑΣ στον Λεωφορειοδρομο....

    με συγχησατε παλι ανοητοι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΔΩ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΙ ΚΙΤΡΙΝΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΘΕΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ.ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ.ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΑΞΙ;ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ.ΤΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΤΩΝ ΜΜΜ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΘΟΤΙ 'ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ'.ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΕΥΡΩ-ΠΕΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στους λεωφοριόδρομους ΜΟΝΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ κύριοι ταξιτζήδες πρέπει να το χωνέψετε. Τα προβλήματα στην κυκλοφορία τα δημιουργούν οι οδηγοί των ταξί, οι οποίοι νομίζουν ότι έχουν παντού και πάντοτε προτεραιότητα. Από εμπειρία σας λέω ότι είναι πολύ λίγοι οδηγοί ταξί που είναι στην κυριολεξία ΚΎΡΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τέλος οδηγοί και ιδιοκτήτες ταξί ΟΧΙ στους λεωφοριοδρόμους.
    Κατά την γνώμη μου οι τροχονόμοι δεν πρέπει να βρίσκονται στις διασταυρώσεις και να ρυθμίζουν την κυκλοφορία, το μόνο που έπρεπε να κάνουν είναι να βεβαιώνουν παραβάσεις.
    Ητροχονομική αστυνόμευση σκοπό έχει την μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.
    Για την κυκλοφορία το ΥΠΕΧΩΔΕ να εκπονήσει προγράμματα ρύθμισης της κυκλοφορίας και εάν δεν μπορεί να μας το πει, ώστε να συσταθεί ειδική υπηρεσία της Τροχαίας για τον σκοπό αυτό. Όσο αφορά τις κάμερες να αφήσουν μερικοί ότι παραβιάζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα κ.λ.π. Τα δικά μου δικαιώματα γιατί να τα παραβιάζει ο κάθε οδηγός ταξί ή Ι,Χ, Ή ληστής κ.λ.π.
    Τέλος να φυλάσσεται η περιουσία μου δεν είναι δικαιώμά μου?
    Είναι δικαίωμα του αδικοπραγούντος, να μου καταστρέφει ότι με κόπο έφτειαξα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριε οδηγέ ταξί
    Δεν ήξερες δεν ρώταγες.
    Από όσα έχουν γραφεί σ αυτήν την σελίδα, προκύπτει σαφέστα η μεγάλη συμπάθεια που σας έχει ο υπόλοιπος κόσμος. Αλλή φορά να προσέχεις, γιατί με την ανάρτηση ξύπνησες δυσάρεστες μνήμες άλλων οδηγών με τους ταξιτζήδες.
    Έχω δει ταξιτζή να κάνει τον κόκορα και όταν τα βρήκε σκούρα κρύφθηκε στην κυριολεξία κάτω από τα παντελόνια του τροχονόμου που τον έσωσε από το ξύλο. Σαν αυτόν δυστυχώς υπάρχουν και άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση